Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal versterkt zich met NAC Breda-aanvoerder van 2017/18’

Laatste update:

Arsenal gaat zich versterken met Pablo Marí, zo weten diverse Braziliaanse en Engelse media zaterdag te melden. De Spaanse verdediger komt over van Flamengo en is onderweg naar Londen, waar hij een medische keuring zal ondergaan. Manager Mikel Arteta wil een verdediger aan zijn selectie toevoegen nu Calum Chambers voor de rest van het seizoen aan de kant staat.

Chambers scheurde aan het begin van deze maand de voorste kruisband in zijn linkerknie af in de wedstrijd tegen Chelsea. Arteta zou verder niet tevreden zjin over Shkodran Mustafi, David Luiz en Sokratis Papastathopoulos, waardoor de club op zoek is naar een nieuwe verdediger. Marí moet oplossing bieden. Hij moet de overstap maken van Flamengo naar het Emirates Stadium.

Volgens ESPN is de Spanjaard vrijdag naar Londen afgereisd om zijn transfer af te ronden. Marí speelt sinds afgelopen zomer voor de Braziliaanse topclub en had een belangrijk aandeel in de landstitel en de eindzege in de Copa Libertadores. Hij speelde ook op het WK voor clubs, waar de finale uiteindelijk werd verloren van Liverpool. Zijn contract bij Flamengo loopt door tot medio 2022. Het is onbekend welk bedrag Arsenal betaalt voor de mandekker.

Marí is geen onbekende in Engeland, want tussen 2016 en 2019 stond hij onder contract bij Manchester City. Hij speelde nooit een wedstrijd in het eerste elftal van the Citizens. Hij werd verhuurd aan Girona, Deportivo La Coruña en NAC Breda. In het seizoen 2017/18 was hij een vaste waarde in de Eredivisie en droeg hij zelfs de aanvoerdersband. Hij kwam tot 31 wedstrijden in de Nederlandse competitie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pablo Marí heeft een ontzettend leuke carrière tot nu toe. Geweldig dat hij naar Flamengo is verhuisd en hier successen heeft geboekt. Zulke transfers zie je niet vaak! Over de interesse van Arsenal kan ik kort zijn; niet het niveau dat Arsenal dient na te streven. Al is het ook zo dat we, met alle respect, al sinds jaar en dag niets anders meer gewend zijn van deze club.

25 januari 2020 om 09:00

Wat kan Arsenal anders kopen in de winterperiode? Oh wacht Arsenal heeft geen geld in de winter. Dus wie zie jij die haalbaar is? Niet veel, ik neem aan dat ze in de zomer voor upamecano gaat en dan dat hij samen met Saliba een duo gaat vormen. Zelf ken ik deze speler niet, maar ja martinelli ken ik ook niet voor dat hij naar Arsenal kwam.

25 januari 2020 om 09:11

Wat is dat nou voor beleid? Je kan niemand vinden die een versterking is dus dan maar iemand halen die eigenlijk het niveau niet heeft. Dit is precies waarom Arsenal nu met een David Luiz zit opgescheept. Schuif voor mij part dan maar een jeugdspeler door en kijk in de zomer voor echte versterkingen in defensief opzicht.

25 januari 2020 om 09:18

Ik heb het ook niet bedacht en ik ben ook echt niet tevreden hoor. Maar slechter dan mustafi en luiz kan het haast niet zou je denken. Ik had ook liever gezien dat mavropanos de kans kreeg. Maar ja.

25 januari 2020 om 09:21

Zo kun je het ook goedpraten als ze van der Heijden zouden halen in de winter. Geen geld, dus dan.maar iemand die goedkoop is, maar waarvan we weten dat ie het niveau nooit gaat halen. Het is gewoon geen beste transfer. Als je toch iemand nodig hebt achterin moet je huren als je geen geld voor een echte versterking hebt.

25 januari 2020 om 09:26

Want de teams willen goeie spelers verhuren?

25 januari 2020 om 09:55

Spelers van het niveau Mori kun je inderdaad ook huren.

25 januari 2020 om 10:48

Je zegt zelf dat ze dan spelers moeten huren als het geld er niet is maar welke goede verdediger kun je huren?

25 januari 2020 om 12:22

Slechter dan Luiz?? Kijk jij de afgelopen weken wel naar Arsenal??? Die gast heeft zijn niveau weer opgepakt sinds Arteta er is. Verdedigend solide en aanvallend van belangrijke waarde met zijn goede inspeel pass. Over mustafi heb je dan wel weer gelijk, die breng ik zelf op de fiets wel weg.. Achja komende zomer hopen op Upamecano en Saliba achterin, met Luiz als rotatie speler.

25 januari 2020 om 13:08

Kijk jij naar Arsenal? Had letterlijk een wedstrijd geleden een domme rode kaart, met dank aan Mustafi natuurlijk, en stond te slapen tegen Crystal Palace toen die scoorden. Zo goed doet Luiz het niet en hem vrijwaren van kritiek omdat hij sinds Arteta wat minder opzichtig fouten maakt, is heel erg waan van de dag als je het mij vraagt.

25 januari 2020 om 13:57

Voetbal = de waan van de dag. Weinig omgevingen zo opportunistisch als de voetbalwereld.

25 januari 2020 om 15:00

En jaar hoor, ook onder Arteta blijft Arsenal dezelfde weg bewandelen qua transfers. Onwaarschijnlijk dat Arsenal zich met dergelijke spelers ‘ versterkt’... zelfs als ze hem enkel zouden huren kan men zich afvragen wat deze man aan Arsenal toevoegt? Hem kopen zou al helemaal van de pot gerukt zijn. Zet dan een jeugdspeler in de plek! Dit seizoen is al lang en breed verloren, maakt het dan nog uit of je 9de, 10de of 11de wordt? Ze zouden beter al bezig zijn met de transfers voor volgend seizoen ipv met dit soort nutteloze zaken!

25 januari 2020 om 14:03

Je weet maar nooit met zulke spelers. Arsenal zal hem huren tot het einde van het seizoen omdat Holding voor een lange tijd geblesseerd was en nu terug is en zijn oude niveau niet heeft bereikt en omdat Chambers een zware blessure heeft opgelopen. En als je kijkt hoe hij heeft gepresteerd bij Flamengo is het gewoon een goede keuze.

Haal dan gewoon niemand. Als komende zomer iedereen weer fit is zit Arsenal met 7 centrale verdedigers waarbij alleen Holding en eventueel Saliba het niveau hebben waar Arsenal naar toe wilt.

25 januari 2020 om 11:14

Ja en je hebt ook die medley nog uit eigen jeugd, dat schijnt een redelijk talent te zijn. Snap ook niks van deze aankoop!
Saliba is gewoon nummer 1 volgend jaar en eigenlijk moet je er dan 3 verkopen en 1 echt goede speler!!

25 januari 2020 om 11:16

Als, als...ga je je daar op baseren?

25 januari 2020 om 11:32

Nee, hij wilt naar serieuze versterkingen en geen opvulling. Daarom is zijn "als" nog steeds een scenario waarbij je een hoop fitte centrale verdedigers hebt, maar vrijwel niemand het niveau heeft wat je nastreeft. Het punt is dat zelfs de best-case scenario nogal slecht is. Overigens betekent dat niet dat ik Pablo Mari opvulling noem. Ik ken hem gewoon niet. Zat kennelijk bij NAC. Viel me niet op.

25 januari 2020 om 14:05

Deze speler word gehuurd. Mavropanos is verhuurd en zal volgend seizoen ook verhuurd worden. Arsenal wilt Mustafi allang weg hebben en Sokratis en Luiz zijn aan de oude kant. Holding heeft zijn niveau ook nog niet bereikt en het kan zijn dat hii die niveau nooit meer gaat halen.

25 januari 2020 om 10:29

Gewoon vraagje maar hoe weet jij dat deze speler geen top is? Ken hem niet dus kan niet oordelen maar van Martinelli verwachtte ik ook niet veel en bleek toch wel een talent te zijn die meekan. Tenzij je hem hebt zien spelen dan kan ik wel je reactie begrijpen.

25 januari 2020 om 11:52

Ik laat me graag verrassen over Mari, en wil hem pas beoordelen als ik hem een paar wedstrijden voor de club heb zien spelen. Echter zit er natuurlijk wel een verschil tussen een 18 jarige Martinelli die zich nog moet ontwikkelen en een verdediger van 27 jaar die nog nooit op een vergelijkbaar niveau heeft gevoetbald als dat Arsenal dat doet en wilt nastreven. Maar goed, nogmaals, laat me graag verrassen.

Niet specifiek op hem gelet tijdens de finale dus kan geen echte mening geven over deze speler. Maar ik mag toch hopen dat ze wel weten wat ze aan het doen zijn want straks krijg je nog meer matige centrale verdedigers erbij. Sokratis, Mustafi, Luiz is al erg genoeg...

25 januari 2020 om 12:10

Ja ik krijg er een slecht gevoel bij nu je het zegt maar ben inmiddels wel gewend aan middelmaat dus waarom niet nog eentje erbij.

25 januari 2020 om 14:07

Volgens mij begrijp het niet. Spelers als Dias en Upamecano gaan toch niet in de winter naar Arsenal komen? Wss in de zomer want Arsenal is in de markt voor Upa en het kan zijn dat hij komt maar hij gaat niet in de winter komen. Dan is een 27 jarige speler die word gehuurd van Flamengo gewoon een goede keuze.

26 januari 2020 om 08:56

Zit wel genoeg waarde in de selectie hoor. Bellerin, Lacazette, Auba, Pepe, Tierney, Leno, Torreira, Xhaka, Guendouzi dan heb je nog spelers als Holding, Chambers en Kolasinac die ook wel wat waard zijn! Jonge talenten als Martinelli, Saka, Nelson.. tuurlijk is er nog genoeg werk te verrichten en is de selectie niet heel sterk. Maar voor in het eerst in jaren heb ik het gevoel dat er wel redelijk wat kapitaal op het veld staat!

Iemand enig idee wat zijn kwaliteit zijn? Heb hem nooit live aan het werk gezien. Ik ga er niet vanuit dat hij het niveau heeft, maar ben wel benieuwd wat voor type verdediger het is?

25 januari 2020 om 10:40

Pratend vanuit zijn NAC periode is hij vrij sterk in de lucht, kan hij een verdediging goed neerzetten maar voetballend is het niet echt bijzonder.

25 januari 2020 om 10:42

Nee toch, we hebben juist een opbouwende en voetballende verdediger nodig. In dat geval vind ik het een erg beroerde keuze.

25 januari 2020 om 12:33

Er komen nu steeds meer artikelen over deze transfer naar buiten dat het gaat om een huur met een optie tot koop. Indien dat het geval is, is het toch helemaal niet zo'n gekke gedachte van de club om deze gok te wagen. Je hebt in dat geval een tijdelijke vervanger van Chambers, en kan in de zomer proberen uit te pakken met een Upamecano. Daarnaast kent Arteta hem, zoals je al aangeeft, hem van z'n City tijden, dus die weet ook wat hij hiermee binnen haalt.

25 januari 2020 om 15:03

Als het enkel huren is dan is het nog enigszins te begrijpen... al blijft dit een speler die waarschijnlijk niet beter is dan Luiz, Sokratis of Mustafi en kan je dus de vraag stellen of je dit wel moet willen? Waarom geen jeugdspeler de kans geven? Er moet toch iemand in de jeugd lopen die dit kan opvullen?

25 januari 2020 om 15:49

Helaas zitten er geen echte talenten in de verdedging eraan te komen. Medley is het ook niet en Mavropanos is veel geblesseerd geweest maar ook verhuurd.als dit een huur optie tot koop is, vind ik het prima. Er is met heel weinig budget toch niks te doen en Boateng vind ik ook niet echt een versterking.

Waarom deze jongen halen en Mavropanos uitlenen?

25 januari 2020 om 10:49

In het begin zag ik het erg zitten in Mavropanos, maar die jongen is zo vaak geblesseerd, waardoor zijn ontwikkeling gestagneerd is. Laat hem lekker een half seizoen alles spelen en hopelijk mag die volgend seizoen weer een kans krijgen.

25 januari 2020 om 11:15

Tja, maar dan verhuur je hem aan een club in de 2e Bundesliga.. Dat is nou niet bepaald een niveau waar je hem dan wil zien acteren toch? Dan had je net zo goed een Championship kunnen proberen, want dan went hij in ieder geval beter aan Engeland.

25 januari 2020 om 11:24

Ik denk ook dat het ligt aan de aanbiedingen die zij krijgen. Blijkbaar hadden niet veel Championship clubs interesse? Als dat zo is, wat ik wel vanuit ga dan moeten wij niet van deze jongen verwachten dat hij de oplossing is voor de komende half jaar.

25 januari 2020 om 11:33

Waarschijnlijk omdat Mavropanos niet zo goed is.

Leuk carriere verloop tot op heden, maar is dit - los van wat beschikbaar/haalbaar is - het beste dat Arsenal kan halen? Tijden veranderen..

25 januari 2020 om 10:49

Wie vind jij haalbaar op huurbasis? Er zijn nou niet echt veel keuzes.

25 januari 2020 om 11:18

Tja ik zie jou veel zo reageren arsenal890, maar is het dan niet gewoon beter om niemand te halen? Dan zie ik nog liever Medley een kans krijgen voor bepaalde potjes.. Want als je deze man haalt en hem een contract aan biedt, dan zit je weer aan hem vast. Dan heb je volgend seizoen nog meer Deadwood. Mustafi, David Luiz, Sokratis en dan deze Mari.. je moet ze ook allemaal weer kwijt raken, wat nauwelijks lukt. Dan zie ik liever dat wij doen wat Klopp met Liverpool deed: hij wou van Dijk en ging daar vol voor. Als wij Upamecano willen, dan moeten wij daar vol voor gaan. Lukt dat niet in deze winterperiode? Dan maar in de zomer. Het seizoen is toch al verloren en zo'n aankoop als deze Mari gaat je seizoen verdedigend niet beter maken, aangezien hij ook weer aan de PL zal moeten wennen.

25 januari 2020 om 11:27

We moeten het gewoon afwachten. Arteta heeft zelf aangegeven dat als hij iemand zou halen in de winterperiode, diegene ook daadwerkelijk het niveau omhoog moet brengen.

25 januari 2020 om 11:56

Arteta zou hem wel nog moeten kennen vanuit hun gezamenlijke tijd bij City, dat is iets wat wel hoopgevend kan zijn en dat Arteta hem daadwerkelijk ziet als een goede toevoeging aan de selectie op basis van die periode.

25 januari 2020 om 13:11

70 miljoen voor Upamecano is weggegooid geld imo. Denk dat hij een hele harde flop wordt en Leipzig erom gaat lachen als ze zo'n bedrag krijgen, terwijl ze zelf een betere optie ergens klaar hebben liggen.

25 januari 2020 om 13:19

Ja joh, gewoon 70m neerleggen. Kan jij in de portemonnee kijken? Weet jij meer over de club dan dat je van vz of andere nederlandse media haalt? Nee? Praat dan ook geen onzin totdat je dat wel weet. Dank.

25 januari 2020 om 14:09

Hij worf gehuurd, doet hij het slecht gaat ie weer weg. Je zit dus niet opgescheept met hem volgend seizoen als hij slecht speelt.

Ken Pablo Mari niet,hoop ie aanwinst kan zijn! Maar dat gelul over David Luiz en gehaat gaat me veels te ver en is absoluut niet eerlijk laat staan gerechtvaardigd. Luiz staat al ruim maand of langer elke wedstrijd gewoon erg goed te verdedigen. Misschien een foutje tegen Chelsea. Maar hij speelt echt minimaal behoorlijk beter dan begin dit seizoen zit overal tussen en zkr sinds komst van Arteta coacht veel meer. Als je dat niet inziet kijk je of geen Arsenal of heb je totaal onrealistische verwachtingen

25 januari 2020 om 12:36

Helemaal mee eens, sinds de komst van Arteta is Luiz aanzienlijk beter gaan spelen, en heeft hij de verdediging al meerdere keren uit de brand geholpen omdat hij de enige is die kan opbouwen van de centrale verdedigers. Dat 'foutje' tegen Chelsea kan je hem ook niet per se kwalijk nemen, hij moest de beslissing in een split second nemen om hem neer te halen met de minieme kans om een doelpunt te voorkomen. Dat het dan zo uitpakt is onhandig, maar de schuld van die goal lag natuurlijk volledig bij Mustafi.

25 januari 2020 om 13:18

Het is zwaar gerechtvaardigd. We moeten eens leren niet gelijk te hard van stapel te lopen wanneer een van onze spelers een minuutje laten zien waarbij ze zich niet van hun slechtste kant laten zien. Zo vaak zien gebeuren en dan vervallen ze uiteindelijk weer, zoals gewoonlijk, en dan heb je mensen zoals mij die zeggen, ik zei het je toch, zoals gewoonlijk. Ik heb Sheffield United niet gezien, maar zijn rode kaart tegen Chelsea was een domme beslissing, al mag Mustafi daar 99 procent van de credits voornemen en Crystal Palace was een grote dekkingsfout van o.a. David Luiz. Dus dat zijn 2 uit de laatste 3 wedstrijden. Zo goed is het dus niet en kijkende naar heel het seizoen, is Luiz slecht bezig en is het raar om kritiek aan zijn adres af te schilderen als haat en oneerlijk. Dan begrijp ik wel dat we 10e staan. Dat moet men wel beseffen. We staan 10e. Op doelsaldo. Qua punten gelijk met de nummer 14. Dan mag c.q. moet je veel en dan ook veel harder zijn voor je spelers. Als je tenminste terug wilt naar de top. Wil je dat niet, ja, dan moet je vooral zeggen dat we te hard zijn voor David Luiz.

25 januari 2020 om 18:14

@theroscoe: Noem mij 1 speler of in iedergeval centrale verdediger die nooit fouten maakt! Crystal Palace heb ik niet gezien maar Chelsea en Sheffield United wel en daariin vond ik David Luiz gewoon ijzersterk spelen. Ja natuurlijk maakt hij fouten. Maar al sinds Everton uit of langer heeft hij ook heel veel opgeruimd, geblokkeerd, ballen veroverd etc. Arsenal heeft 7 uitwedstrijden op rij niet meer verloren, laatste keer was in November!! Uit bij Leicster City. Je gaat me niet vertellen dat onze verdediging er helemaal niks van kan, dan blijf je niet 7 uitwedstrijden op rij ongeslagen zeker niet in de Premier League. Hell ik herinner me nog laatste halfjaar onder Wenger er alleen maar uit bij Huddersfield Town werd gewonnen. Uiteraard gaat er wel eens wat mis bij David Luiz maar dat gebeurd bij Sergio Ramos, Otamendi, De Ligt, Varane etc ook gewoon. Ik ben van overtuigd Luiz op zn allerminst onder Arteta in iedergeval minimaal lichtelijk beter is gaan spelen en als dat niet zo was hadden we nog veel lager gestaan dan 10e plek die we nu hebben.

26 januari 2020 om 10:01

"Noem mij 1 speler die nog nooit fouten maakt", want David Luiz doet incidenteel iets fouts en totaal niet structureel iets fouts zeker. Onze verdediging bakt er niks van. Nogmaals, we staan 10e. En als je zo'n reeks van 7 ongeslagen wedstrijden indrukwekkend vind, dan moet je eens kijken naar hoeveel punten we hebben gepakt. Of nogmaals, de ranglijst. Arteta heeft voor verbeteringen gezorgd, maar het puntenaantal sinds hij er is, is nog steeds erg laag. En dat komt o.a. omdat het gros van het materiaal moet worden vervangen. En daar valt David Luiz onder. Sterker nog, je had hem nooit moeten. De rest is allemaal van dat "het is helemaal zo slecht nog niet"-gepraat wat een van de redenen is waarom Arsenal zo zwaar naar beneden is gezakt. Je had beter fan kunnen zijn van Fulham. Maar Arsenal is toch echt een topclub. Daar horen andere standaarden bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren