Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal bevestigt einde seizoen met verwachte herstelperiode Torreira

Laatste update:

Arsenal heeft de verwachte herstelperiode van Lucas Torreira bekendgemaakt. De middenvelder liep in de FA Cup-wedstrijd tegen Portsmouth een gebroken enkel op na een harde tackle van James Bolton. The Gunners laten maandag via de officiële kanalen weten dat de Uruguayaan zeker acht tot tien weken nodig heeft om te herstellen, waardoor zijn seizoen zo goed als zeker ten einde is.

Torreira verliet het veld op Fratton Park op krukken en werd daarna onderzocht in het ziekenhuis. Al snel werd duidelijk dat hij een breuk had opgelopen in zijn rechterenkel. Een paar dagen later weet Arsenal te melden dat de speler ongeveer twee maanden aan de kant staat. In het meest gunstige geval is hij over acht weken hersteld en zou hij in theorie nog mee kunnen spelen tegen Aston Villa (9 mei) en Watford (17 mei). Die kans lijkt echter klein, waardoor manager Mikel Arteta rekening houdt met het einde van het seizoen voor Torreira.

Waar Arteta het voorlopig moet doen zonder Torreira, heeft hij binnenkort wel de beschikking over Cedric Soares. Hij is herstellende van een knieblessure en sluit deze week weer aan bij de groepstraining. Sead Kolasinac (schouder) staat voorlopig nog aan de kant. De verwachting is dat hij aan het einde van deze maand weer in training gaat. Calum Chambers is geopereerd aan zijn linkerknie nadat hij geblesseerd raakte tegen Chelsea op 29 december. Hij zal in de loop van volgend seizoen weer aansluiten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde dit voor Arsenal. Torreira is toch een cruciale speler voor de balans. Met Torreira en Ceballos had Arsenal een uitstekende blok voor de verdediging. Nu ga je er met Xhaka toch wel op achteruit. Overigens zie ik Arsenal zomaar in top 4 eindigen. Stel: Leicester verliest vanavond van Aston Villa en Arsenal wint woensdag bij City, dan komt Arsenal op slechts 5 punten van nummer 4 Chelsea en 6 punten op nummer 3 Leicester. Tel daarbij op dat als Arsenal wint van Leicester dat Arsenal dan op 4 punten van Leicester komt. Leicester moet vervolgens nog tegen: Everton, Watford, Sheffield, Spurs en Man Utd als zware tegenstanders, terwijl Chelsea nog tegen: City, Sheffield, Liverpool en Wolves moet. Top 4 is dus niet ondenkbaar voor Arsenal. Ik hoop i.i.g. dat Man Utd niet de top 4 haalt. Arsenal en Chelsea zijn toch de clubs die ik het meeste gun met hun voetbal. Bij Wolves zou het fantastisch zijn als zij via EL winst, CL halen. Dan hebben we weer 5 Engelse clubs in CL volgend seizoen

9 maart 2020 om 11:29

Met al het respect Zermatt, maar het blijkt weer dat je geen enkele wedstrijd van Arsenal bekijkt. Ceballos en torreira hebben geen enkele wedstrijd samen gespeeld sinds de entree van Arteta. Daarnaast speelt juist Xhaka enorm sterk (afgezien van afgelopen zaterdag). Het klinkt allemaal heel makkelijk zoals je het zegt, maar laat Arsenal eerst maar is proberen te winnen in het Etihad..

9 maart 2020 om 11:30

Arsenal wint niet in het Eithad. En we moeten ook nog tegen Wolves uit, tegen Liverpool. United wordt steeds beter en Chelsea schat ik hoger in.

9 maart 2020 om 11:30

Xhaka heeft elke wedstrijd onder Arteta gespeeld en doet dat echt naar behoren. Ceballos en Torreira moeten uitvechten wie er naast hem komt te staan. Overigens hoop ik natuurlijk op een CL plek voor Arsenal maar dan zal er wel moeten worden gewonnen van Man City woensdag en dat zie ik gewoon niet gebeuren. Enige reden waarom het misschien zou kunnen is omdat Arteta alle in en outs Kent van Man City en daardoor de zwakke punten kan aanpakken.

9 maart 2020 om 11:49

En omdat City de competitie lijkt te laten lopen voor de CL, getuige de non-wedstrijd die ze gisteren speelden. Maar zal je net zien dat Pep iets te bewijzen heeft tegen Arteta en dan wel De Bruyne opstelt.

9 maart 2020 om 12:10

Ik ben toch niet de enige die Xhaka niks blijft vinden toch? Ik vind het een draak van een speler. Zijn pass gaat wel, maar zijn handelingssnelheid, loopvermogen en techniek zijn echt niet goed genoeg. Bovendien is hij zonder bal ook een groot drama en komt altijd overal twee stappen te laat. Dat hij iets beter is gaan voetballen onder Arteta, daar ben ik het mee eens. En als ik er over nadenk, er is ook wel heel weinig wat op die positie kan voetballen bij Arsenal... Guendouzi is ook nog lang zover nog niet, die wisselt elke goede bal af met 2 slechte.

9 maart 2020 om 12:19

Ik hoop dat De Bruyne zal worden gespaard voor de CL en dat lijkt mij ook logischer. De Bruyne is cruciaal voor de wedstrijd tegen Real Madrid, waar je tegen Arsenal zelfs zonder De Bruyne kan winnen.

9 maart 2020 om 11:52

Zermatt, ga wedstrijden kijken voordat je dingen roept. Je speculatie en rekenmodelletjes kunnen ongebruikt de prullenbak in want naast Leicester heeft Arsenal ook te maken met Utd, Spurs, Wolves en zelfs Sheffield. We staan 9e gast...hoe kan je ons nou de top 4 in praten? Dat kan echt alleen maar als de rest enorm hard faalt en dan moeten er dus 5 ploegen falen die ook allemaal graag de CL in willen..

9 maart 2020 om 11:58

Haha ja Zermatt jij bent vrij grappig. Torreira stond er bijna nooit in. Hetzelfde gold voor Ceballos, die gisteren voor het eerst een goede wedstrijd speelde. Arteta is op elke linie nog aan het zoeken, maar het meest op het middenveld, elke week is het een andere samenstelling.

9 maart 2020 om 13:44

Heb je de afgelopen weken wel gekeken Ceballos speeld al weken achter elkaar goede wedstrijden

9 maart 2020 om 13:51

Zeker ja. Een kinderhand is snel gevuld blijkbaar, als je hem sterk vond spelen.

9 maart 2020 om 12:16

Hahah nou jouw ware aard komt ook weer naar boven met je zin 'ik hoop i.i.g. dat Man Utd niet de top 4 haalt.'. Waarschijnlijk is plek 5 ook genoeg voor CL plekken. Aangezien het CAS nog een uitspraak moet doen.

9 maart 2020 om 13:13

Totdat CAS die uitspraak doet, zal City toch gewoon CL spelen? Ik verwacht geen uitspraak voordat het nieuwe seizoen begint..

9 maart 2020 om 13:49

ik hoop dat de uitspraak wel op tijd is. zou eens tijd worden dat de oliedollars gestrafd worden

Maar het was een faire ongevaarlijke tackle volgens de zelfbenoemde experts hier... Nu kan je aan een faire tackle ook ongelukkig een breuk overhouden, maar dit was gewoon schandalig. En dan ook nog een ref die doet alsof er niets aan de hand was en niet eens fluit. Het feit dat Aad hem een topscheids noemde gisteren zegt voor mij genoeg. Zal je zien dat hij ons woensdag weer mag fluiten, hij en Atkinson samen fluiten sinds het begin van de jaartelling de helft van onze wedstrijden terwijl er 26(!) scheidsrechters beschikbaar zijn.

9 maart 2020 om 12:33

Sinds het begin van de jaartelling? Keizer Augustus heeft in zijn goede dagen ook nog een paar aardige potten voor ons gefloten als ik het me goed herinner

9 maart 2020 om 13:13

Ja logisch, toen was er nog geen VAR

Erg zonde voor die kerel. Is ook de enige degelijke CVM die Arsenal heeft. Met Xhaka op die plek (waar hij overigens standaard staat, Torreira staat er bijna nooit in) worden we tegen City volledig overlopen. Xhaka is met bal matig, en zonder bal nog veel slechter. Torreira is zonder bal in ieder geval nog wat.

spijtig, is een speler die je nodig hebt tegen City..vind het wel vreemd dat je als club maar 1 echte centrale verdedigende middevelder hebt.heb wel begrepen dat Maitland-Niles van nature een Cvm/cm is wie weet zien we hem uit het niets starten

9 maart 2020 om 12:22

AMN mist wel een beetje de finesse (lees: techniek) om op het middenveld te spelen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren