Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aron Winter leidt Suriname wederom niet naar overwinning: Cuba blijkt te sterk

Laatste update:

Suriname heeft ook zijn tweede duel in Groep B van de CONCACAF Nations League niet winnend afgesloten. Op bezoek bij Cuba ging het team van trainer Aron Winter met 1-0 ten onder. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd genoteerd door Willian Pozo. Afgelopen zaterdag wist Suriname evenmin te winnen van Grenada (1-1), waardoor Natio voorlopig de vijfde plek bezet in de poule met Cuba, Jamaica, Grenada, Haïti en Honduras.

Het Surinaamse doel werd verdedigd door Warner Hahn, die een driemanscentrum voor zich had dat bestond uit Myenty Abena, Stefano Denswil en Shaquille Pinas. De wingbacks van dienst waren Kenneth Paal en Navajo Bakboord, terwijl het centrale blok op het middenveld gevormd werd door Kelvin Leerdam en Renske Adipi. In de spits stond Mitchell te Vrede, die vanaf de flanken bediend werd door Florian Jozefzoon en Gleofilo Vlijter. Onder meer Damil Dankerlui en Jeredy Hilterman kwamen niet in actie.

In de twintigste minuut kwam Suriname op achterstand. Na slordig flipperkastvoetbal op het middenveld wist Luis Paradela wél de rust te bewaren, en hij bediende aan de linkerkant van het zestienmetergebied Willian Pozo. De buitenspeler nam de bal goed mee en passeerde doelman Hahn vervolgens in de korte hoek: 1-0. Met name in de tweede helft werd Suriname dominanter, maar de ploeg van Winter slaagde er niet meer in een doorbraak te forceren bij Cuba

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet hoe de teamgeest van al deze boys bij elkaar en wat de omstandigheden zijn die de SVB moet faciliteren, maar resultaten laatste tijd zijn matig tot slecht...

Suriname moet echt beter kunnen. Met deze selectie moet je makkelijk van landen als Grenada en Cuba winnen. VS, Mexico en Canada zijn te hoog gegrepen, maar daarachter zou Suriname toch moeten komen. Helaas blijven de prestaties achter. Om maar niks te zeggen over de professionaliteit ban de SVB.

13 september 2023 om 09:12

Ik zie Jamaica als 4de land. Die hebben veel spelers uit Engeland (Antonio, Gray, Bailey). Zijn toch premier league spelers.

13 september 2023 om 13:36

Ook nog Pinnock (Brentford), Reid (Fulham) en Nicholsen wat bij Charleroi wel een goede spits was (bij Spartak uit het zicht verloren). En ik denk dat er in de toekomst nog wel meer spelers zijn die voor Jamaica gaan kiezen ivm uitzicht op speeltijd. Normaal gesproken doet Antonio ook mee bij Jamaica.

Iedere keer, onder welke coach dan ook hetzelfde spelbeeld.
Jongens gunnen het elkaar niet en gaan voor eigen succes.
Onder Aron Winter verwachtte ik dat zij een hecht team zouden worden want met die kwaliteiten die ze hebben moeten ze dede pule makkelijk overleven.
Tijd voor een coach met hiërarchie!

Hoop voor hem dat die snel beter presteert.
Maar is ook welkom bij ajax.
Winter, Litmanen,Jonk, Jonk, Seedorf, Nigel de Jong, Sneijder.
Waarbij Nigel en Clarence echt gemiste kansen zijn van ajax

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren