Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot laat Marcos López links liggen voor Feyenoord - Ajax

Laatste update:

De opstelling van Feyenoord voor de Klassieker tegen Ajax is bekendgemaakt. Trainer Arne Slot heeft een basisplaats in huis voor Calvin Stengs, waardoor Ramiz Zerrouki het moet doen met een reserverol. Verder schuift David Hancko door naar de linksbackpositie, waardoor er een plek vrijkomt in de basis voor Bart Nieuwkoop. De wedstrijd begint om 14:30 uur en is te zien op ESPN 1.

Timon Wellenreuther staat onder de lat bij Feyenoord. De verdediging wordt gevormd door Nieuwkoop, Thomas Beelen, Lutsharel Geertruida en Hancko. Laatstgenoemde vervangt Marcos López, die niet kon bekoren in het midweekse duel met FC Volendam (0-0). Op het middenveld staan Quinten Timber en Mats Wieffer achter nummer 10 Stengs, die drie aanvallers voor zich ziet: Yankuba Minteh, Santiago Gimenez en Igor Paixão.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Feyenoord speelde midweeks een ondermaatse pot tegen hekkensluiter FC Volendam en kwam niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel in het vissersdorp. Met het oog op plek twee is er niet veel aan de hand voor de Rotterdammers, die momenteel zes punten meer hebben dan FC Twente.

Het kampioenschap is nu wel zo goed als verleden tijd, daar PSV na de 5-1 zege op AZ twaalf punten meer heeft. "We kunnen nu wel stellen dat we tamelijk definitief het kampioenschap hebben verloren aan PSV", concludeerde Slot op de clubwebsite. "Dat mag je wel even voelen als je vorig jaar zelf kampioen bent geworden."

Een zege zou Feyenoord zo goed als zeker een Champions League-ticket bezorgen, maar Slot wil niet te ver vooruitkijken. Eerst maar eens zien af te rekenen met Ajax, dat ondanks zijn slechte seizoen zeer serieus wordt benaderd door Slot. "Als je ziet dat wij niet kunnen winnen van de nummer laatst, maakt het dus kennelijk niet uit waar een tegenstander staat op de ranglijst."

"Elke wedstrijd is voor ons moeilijk. Wij zien dit als een topwedstrijd, ook omdat ik vind dat Ajax nog altijd uitstekende spelers heeft. Neemt niet weg dat wij er met heel veel vertrouwen naartoe toeleven. Want we hebben de afgelopen seizoenen al heel veel topwedstrijden gespeeld en onszelf daarin altijd goed gepresenteerd."

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Geertruida, Hancko; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão

Bekijk Feyenoord - Ajax live op ESPN via Ziggo!

Feyenoord - Ajax:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is een betere opstelling (ik denk de beste die we kunnen maken) dan diegene die gisteren werd geopperd.

7 april 2024 om 13:29

Naar mijn mening is dit ook de sterkste die we kunnen hebben. Zolang Zerrouki en Lopez niet spelen zie ik het meer dan goed komen.



Prima opstelling ! Gelukkig de bank ook weer wat voller dan de laatste weken.

Vooral fijn dat Ivanusec en Milambo terug zijn !

Hoop wel dat Slot zijn backs meegeeft dat ze niet beide continu in de 16 van Ajax staan. Tegen Volendam paar x gezien dat ze er snel uit kwamen en alleen Beelen en Luts achterin stonden.

Ramiz sowieso graag op de bank houden de hele wedstrijd. Verder jammer dat we momenteel niks beters hebben dan Nieuwkoop, maar goed ik denk dat we met deze opstelling zeker moeten winnen van een gehavend Ajax

Denk dat dit de sterkste 11 spelers zijn maar dat het voor Ajax niet ongunstig is dat Hancko weg uit het centrum is. Jammer dat Brobbey nog niet fit genoeg is om er van te profiteren.

7 april 2024 om 13:39

Dit is prima. Bergwijn komt veel in de bal kan Geert mooi door dekken het centrum in.

7 april 2024 om 13:40

Maar hierdoor verschuift Geertruida naar het centrum. Dat is nou niet echt een downgrade waarvan je even kunt profiteren.

7 april 2024 om 14:08

Mij lijken Beelen en Hancko of Geertruida en Hancko wat meer complimentair aan elkaar dan Beelen en Geertruida. Hancko is ook wat fysieker in mijn ogen. Daarnaast hebben Beelen en Geertruida natuurlijk ook wat minder minuten samen gemaakt.
Maar nog steeds een heel sterk centrum natuurlijk.

7 april 2024 om 13:44

Vorige keer zat Brobbey in de broekzak van Trauner. Of dan Hancko, Geertruida of Beelen achterin staat maakt dan ook niet veel uit.

7 april 2024 om 14:10

Hij had er wel twee kunnen maken in die korte tijd voor het een chaos werd (eerste 30min) daarna viel heel ajax ineen.

7 april 2024 om 14:11

@Arsenal890, dus eigenlijk wie je ook opstelt aan Ajax of Feyenoord kant in de spits. Omdat het vorige wedstrijd niet lukte zal het vandaag ook niet lukken? Beetje rare beredenering.

7 april 2024 om 14:15

Ik doel ermee te zeggen dat er amper kwaliteitsverschil zit tussen de 4 verdedigers achterin bij Feyenoord.

7 april 2024 om 14:28

Denk dat je Hancko dan een beetje onderschat.

7 april 2024 om 13:51

Maakt allemaal niet uit wie je er neerzet , Bergwijn in vorm zal niet te houden zijn

7 april 2024 om 14:00




Mocht die vorm van Bergwijn in een Ajax-shirt ooit nog komen, kun je wellicht ook een indicatie geven wanneer we die ongeveer kunnen verwachten? Ik wacht er al bijna 2 jaar op...



7 april 2024 om 14:05

Is ook zo, aangezien dat al 6 jaar niet gebeurd is dat niet de verwachting.

Beelen zal een ‘walk in the park’ hebben ☕️

Best mogelijke opstelling op dit moment

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren