Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Argentijnse spelers ontsnappen aan drama bij huldiging met spelersbus

Laatste update:

De spelers van Argentinië zijn dinsdag ontsnapt aan een drama, toen zij in de hoofdstad Buenos Aires werden gehuldigd vanwege de wereldbekerwinst. Op beelden van ESPN Argentina is te zien dat een vijftal spelers, onder wie Lionel Messi, zich op de achterkant van de bus begeven, als zij plots worden gegrepen door een elektriciteitskabel. Het lukt de spelers ternauwernood om te bukken. Iedereen bleef ongedeerd.

De selectie van Argentinië is in de nacht van maandag op dinsdag teruggekeerd in Argentinië om zich te laten huldigen. Ondanks het tijdstip - de spelers arriveerden rond 04.00 uur in de nacht - stroomden de straten van de hoofdstad Buenos Aires al snel vol. Messi en bondscoach Lionel Scaloni stapten als eerste uit het vliegtuig om de wereldbeker te tonen. Met een bus is de selectie vervolgens naar het Obelisk-monument getrokken.

Helemaal zonder gevaar verliep die tocht niet, daar een aantal spelers bijna werd gegrepen door een elektriciteitskabel. ESPN Argentina heeft beelden gedeeld waarop te zien is dat Messi, Ángel Di María, Rodrigo de Paul, Nicolás Otamendi en Leandro Paredes zich aan de achterkant bovenop de bus gegeven, als zij plots worden verrast door een elektriciteitskabel. Het lukt Paredes nog net om de kabels te ontwijken. De schrik is vervolgens enorm, onder meer bij de spelers die iets lager in de bus staan.

Argentijnen kunnen dinsdag massaal de straten op om de wereldbekerwinst van hun land te vieren. De Argentijnse overheid heeft een nationale feestdag in het leven geroepen om iedereen mee te kunnen laten genieten. Het elftal van Scaloni zal later op de dag officieel gehuldigd worden in de hoofdstad, als het aankomt bij het Obelisk-monument. Duizenden mensen hebben zich daar al verzameld. Verwacht wordt dat honderdduizenden mensen de huldiging uiteindelijk zullen bijwonen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wie gaat em maken jongens?

Ot:
Dit gun je natuurlijk je ergste vijand niet.
Zou ontzettend vervelend zijn mochten een paar Argentijnen hierdoor geraakt worden.

20 december 2022 om 09:56

Het is niet eens een elektriciteitskabel. Die linker speler raakt hem gewoon aan.

20 december 2022 om 10:14

Messi hoefde niet eens te bukken.

Het zal je maar gebeuren, dan hadden ze liever gehad dat de beker van rubber was ipv goud 😀

Op beelden van ESPN Argentina is te zien dat een vijftal spelers, onder wie Lionel Messi

Waarom moet apart benoemd worden dat Messi er tussen zit? Zijn die andere spelers niet belangrijk?

20 december 2022 om 09:52

Ik denk dat het wel duidelijk is dat geen enkele speler zo belangrijk is als Messi.

20 december 2022 om 10:54

Is hij dan ook belangrijker als mens, ik hoop het toch niet.

20 december 2022 om 11:46

Neen, wat mij betreft niet. Voor mij is hij niet belangrijker dan jan om de hoek. Persoonlijk probeer ik iedereen fatsoenlijk te behandelen, ongeacht hun status, bekendheid, vermogen, etc. Maar ik denk dat ik een open deur intrap als ik zeg dat sommige mensen niet zo in het leven staan, die verafgoding van bekende mensen is daar een mooi voorbeeld van.

20 december 2022 om 10:08

Omdat Messi GOAT is eigenhandig Argentinië wereldkampioen heeft gemaakt in moderne voetbal.

20 december 2022 om 10:34

Dat was de keeper, niet Messi. Messi heeft hooguit een paar penalties ingeschoten.

20 december 2022 om 10:54

Ik snap dat de fanboys van ballenafwachter geen voetbal kijken en voetbal via livescore volgen, maar iedreen die de WK gevolgd hebt weet dat hele spel van Argentinië om Messi draait. Hij maakt, verdeeld en beslist het spel. Tegen Mexico eigenhandig in toernooi gehouden met een prachtig afstandschot, vervolgens ieder wedstrijd belangrijk met een goal en assists. Finale twee goals. Wat een GOAT der GOATS zeg. Gewoon een middelmatig team wereldkampioen gemaakt.

20 december 2022 om 11:47

Ach, met een Noppert op doel en de verdiende rode kaart in de kwartfinale was die goat nog steeds dezelfde als voor het wk.
Maar oke.. laat hem er even van genieten. Mbappe komt eraan.

20 december 2022 om 12:38

Nederland ook, een paar penalties.
Of nee, het waren er drie.

20 december 2022 om 11:34

Net als het concept 'sex sells' kan je spreken van 'Messi sells' als dat je kan spreken van 'dochter van Linda de Mol sells'. Dat begrijp je toch wel ondanks dat je het er niet mee eens bent?

Tja dit gun je niemand maar als je bovenop de bus gaat zitten kan dit gebeuren, het is niet dat die kabels te laag hingen.

Je zou maar een 'stekelenburgje' hebben bovenop die bus, met de trofee.

Na dit wk geloof ik niet meer in karma, maar dit gun je niemand.

Ik denk dat het bij de huldiging ook nog wel fout kan gaan, veel hysterisch volk al gezien op de TV

Een Nederlandse kabel????

On topic:
Dit gun je niemand, zelfs Argentinië niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren