Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arda Güler debuteert eindelijk bij winnend Real Madrid en scoort zelfs bijna

Laatste update:

Real Madrid heeft zich zaterdag ten koste van de Spaanse vierdeklasser Arandina (1-3 overwinning) geplaatst voor de achtste finales van de Copa del Rey. Makkelijk ging het niet, maar De Koninklijke stelde na rust orde op zaken. Het achttienjarige Turkse toptalent Arda Güler, vorig jaar voor 20 miljoen euro overgenomen van Fenerbahçe, maakte zijn officiële debuut voor Real en liet bij vlagen goede dingen zien.

Trainer Carlo Ancelotti liet tegen Arandina vaste krachten Rodrygo, Jude Bellingham, Luka Modric, Antonio Rüdiger en Federico Valverde op de bank beginnen. De Italiaanse coach, die onlangs zijn contract bij Real verlengde tot medio 2026, gooide onder anderen Vinicius Tobias, Dani Ceballos, Nico Paz, Brahim Díaz, Joselu en dus Güler voor de leeuwen.

De debuterende Güler was behoorlijk bedrijvig in de eerste helft. Het Real-talent testte de doelman van Arandina een aantal keer en had pech dat zijn vrije trap van net buiten de zestien op de paal belandde. Hij moest Ceballos overigens wel smeken om de vrije trap te mogen nemen. De vierdeklasser beperkte zich voornamelijk tot verdedigen en wist enigszins verrassend met een 0-0 tussenstand het rustsignaal te bereiken.

Real wanhoopte niet en trok de bekerwedstrijd kort na rust naar zich toe. Díaz trok vanaf links de zestien in en werd toen gehaakt door Zazu, al leek hij dat net buiten het strafschopgebied te doen. De scheidsrechter was echter niet te vermurwen: geel voor Zazu en een penalty voor Real. Joselu verzilverde vervolgens vanaf elf meter het buitenkansje: 0-1.

Het dappere verzet van de thuisclub leek daarmee verbroken, want 22 seconden na de aftrap verdubbelde Real de voorsprong. Na een vlotte aanval kwam de bal terecht bij Díaz, die zonder na te denken raak schoot in de rechterhoek: 0-2. De spelers van Real waren zichtbaar opgelucht na de treffer van de Spaanse vleugelaanvaller.

Ancelotti besloot om Güler na een uur spelen naar de kant te halen, met Valverde als diens vervanger. Rodrygo nam de plaats in van Eduardo Camavinga. In het laatste half uur deed Real het rustig aan, want woensdag is Atlético Madrid de opponent in de halve finale van de Supercopa de España. Plaats van handeling is het Al-Awwal Stadium in Saudi-Arabië.

Joselu kreeg kort voor tijd een opgelegde kans om de 0-3 aan te tekenen, na goed voorbereidend werk van Rodrygo. De aanvalsleider faalde echter in kansrijke positie. Het was juist Rodrygo die uit een afgemeten voorzet van Díaz de derde Real-treffer maakte. Arandina redde in blessuretijd nog de eer: Nacho schoot in eigen doel, tot grote vreugde van de fans van de thuisclub.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real heeft een hoop talenten voor de toekomst. Mocht Mbappe nog komen, dan zal real de komende jaren wel domineren..

Goed debuut van het jochie, al valt er weinig te zeggen gezien de tegenstander en het veld. Hopen dat er geen kwetsuren zijn opgelopen.

EINDELIJK eeen debuut van arda guler! Voor mij gevoel speelde hij een uitstekende wedstrijd , maar iemand enig idee waarom hij rechts op de flanken moest spelen? Camavinga ook weer terug na een blessure die speelde ook uitstekend !verder een goede overwinning van real madrid

6 januari 2024 om 23:38

Hij speelde niet op de flanken. Ze speelden met de punt naar achter met twee aanvallende middenvelders tussen de linies. Je zet dan die twee middenvelders uit elkaar, waardoor het net lijkt alsof ze vanuit de flanken spelen.

7 januari 2024 om 02:15

@Pogboom

Ze speelden in de bekende kerstboom van Ancelotti. Als hij zal spelen zal hij waarschijnlijk op Valverde zijn positie spelen in een andere rol natuurlijk.

Real speelt natuurlijk niet met een echte 10 al vult Bellingham die in, is dat meer zoals Zidane vanaf links.

Arda speelde volgens mij in Turkije ook het meest vanaf rechts op het middenveld.

Goede debuut van Guller. Eerste helft zag je meteen dat hij enorm goed kan voetballen en een enorm talent is. 2e helft was hij minder zichtbaar. Tobias en Paz vond ik tegenvallen, vooral Paz leedt veel balverlies. Juselu en Fran Garcia ook echt heel slecht. Laatsgenoemde liet zich kinderlijk eenvoudig uit spelen hij 3-1. Al met al een moeizame overwinning wat we natuurlijk wel hadden verwacht in de beker. Hoop dag Guler komende tijd veel minuten gaan krijgen.

Dit zijn gewoon zijn allereerste speelminuten. Niet eens in de voorbereiding gespeeld vanwege blessureleed. Vervolgens zo goed voor de dag komen. Alle ballen opeisen, maar ook loopacties in de diepte. Paar goede steekballen. Hij was eigenlijk samen met Camavinga de enige twee die een voldoende haalden de eerste helft.

Dit smaakt naar meer!

Veelbelovend debuut hoor van Guler. Ondanks dat het tegen een amateurclub was. Maar ja aan de andere kant heeft hij er een half jaar uitgezeten. De kerel had nog niet eens een oefenwedstrijd gespeeld. Vond hem in de eerste helft met afstand de beste aanvaller. Arda heeft heel veel creativiteit in huis met een waanzinnige steekbal en ook hoe hij dribbelt. Dit is nog maar het begin want met meer wedstrijden in de benen wordt hij beter en beter.

Voor de rest een perfecte avond. Comfortabel gewonnen, basisspelers die hun rest hebben gekregen vlak voor de Super Copa in Saudi-Arabie en jonge spelers zoals Vinicius Tobias, Carrillo, Paz en Guler aan het werk gezien. Was weleens anders met Zidane toen je ontzettend veel moeite had en zelfs een keer verloor van dit soort clubs...



Mooi dat Arda Guler vanavond zijn debuut heeft gemaakt, nog maar 18 jaar maar zo groot potentie al! De beste speler van de 1e helft, Brahim was trouwens ook echt goed. Ik vraag mij eigenlijk af waar Arda potentieel het beste zal passen bij dit Madrid Als aanvallende middenvelder of hangend op rechts? Op rechts heb je Rodrygo en en als aanvallende middenvelder heb je Bellingham. Dus een vraag naar de Madridstas zien jullie bij dit Madrid Arda Guler als potentieel basisspeler want de concurentie is vrij taai maar hij heeft het 100% in hem om een wereldspeler te worden.

6 januari 2024 om 23:51

Denk aanvallende middenvelder. Concurrentie is moordend inderdaad, maar dat is altijd bij real. Zelfde geldt voor brahim. Hij zou waarschijnlijk overal basisspeler zijn, maar als iedereen fit is zit hij gewoon op de bank.

7 januari 2024 om 00:12

Real Madrid heeft echt goud in handen met dit elftal, Bellingham, Vinicius, Guler, Camavinga, Tchoumeni, Valverde, Rodrygo Etc... straks ook nog Wss Mbappe erbij en dit elftal domineert Voetbal ongelofelijk goed zeg

7 januari 2024 om 00:54

Vergeet brahim diaz niet ook een wereldklasse speler in wording

7 januari 2024 om 00:03

En Rodrygo is zelf eigenlijk ook een aanvallende middenvelder/linksbuiten. Wel mooi om te zien hoe er nu een heel aantal spelers staat waar Real nog jaren mee door kan met Camavinga, Tchou, Militao, Rodrygo, VJ, Valverde, JB en Guler. En ik zal er vast 1 vergeten zijn..

7 januari 2024 om 02:18

@mauroicardi

Hoogstwaarschijnlijk vooral als invaller voor Valverde in een andere rol.

Vreselijke wedstrijd, op een illegaal slecht veld. Het was leuk om Guler en alle andere jonkies aan het werk te zien, maar daar is het ook wel mee gezegd. Brahim speelde wel weer erg lekker. Wat was Joselu slecht zeg, niet normaal. Die heeft echt 1 bal goed geraakt en dat was de penal. Ik vond ook ceballos heel erg tegenvallen.. Kon het spel niet naar zn hand zetten en - heb het van de week ook genoemd - wat een verschrikkelijke corners neemt die man. Achja, weer in de koker!

Arda Guler

Leek net of hij debuteerde bij Helmond Sport ipv Real Madrid..

Ventje had totaal geen zenuwen en eiste alles op.. de klasse spat er van af.

7 januari 2024 om 07:19

Los van dat die al in Turkije op hoog niveau had geacteerd speelde die ook tegen een team van Turks 4e divisie niveau hè… laten we hier aub niet overdrijven.

7 januari 2024 om 08:43

Hij speelde vandaag wel tegen een club dat nog slechter is dan Helmond sport.

Ik vind de drukte die er rondom deze speler gemaakt wordt een beetje overdreven.. Hij heeft hier en daar best leuk gespeeld, maar “toptalent” is toch een beetje overdreven? Ik zie er geen Mbappe, Haaland of Messi in.. Een beetje een opvoerde variant van de overdreven hype rondom Odegaard toen hij naar Madrid ging genoot..

6 januari 2024 om 23:53

En momenteel is Odegaard captain van Arsenal.

6 januari 2024 om 23:59

Ja precies, als je de hype van toen moest geloven dan had je de reïncarnatie van Messi of Maradonna te pakken.. Maar nee, Madrid wist in 2019 al wel dat dat er niet in zat.

Ik vraag me af hoe lang het bij Guler gaat duren.

7 januari 2024 om 00:17

Yoeri FC je vergeet dat Arda Guler een turkse speler is waarbij de verwachtingen/Hype 100x hoger is als bij ieder ander speler. Ik volg deze jongen al een aantal jaar en ik kan je zeggen dat dit in potentie een wereldspeler is. De vergelijking met Odegaard kan ik enigzins begrijpen maar de Odegaard scenario hoeft niet persee te gebeuren bij hem.

Deze jongen moet geduld hebben hij is nog 18 jaar binnen een paar jaar met zijn potentie/Harde werk word hij gewoon een basisspeler de concurentie is hoog maar hij heeft het echt in zich.

7 januari 2024 om 00:18

Tja, elk talent heeft een spectrum van potentieel. Odegaard heeft daar redelijk hoog in gescoord maar niet het plafond bereikt dat zijn talent voorspelde. Dat betekent niet dat een talent uit dezelfde categorie niet hoger kan eindigen qua niveau. Of lager uiteraard zoals pakweg een Hallilovic of die Marokkaan van Milan die ongeveer gelijktijdig met Odegaard kwamen bovendrijven. Talenten zijn altijd een loterij, Odegaard heeft goed uitgepakt maar was helaas niet het groot lot. Guler kan dat wel worden, maar de kans is altijd groter van niet.

7 januari 2024 om 00:27

@MairoIcardi, ik denk dat het onmogelijk is om te vergeten dat het om een Turkse speler gaat om eerlijk te zijn.. Je benoemt letterlijk waarom ik wat huiverig ben om hem ook echt het stickertje “potentiele wereldspeler” op te plakken.

Teksten als “je vergeet dat Arda Guler een turkse speler is waarbij de verwachtingen/Hype 100x hoger is als bij ieder ander speler.” maken het juist erg moeilijk om de hele mediahype rondom die gozer serieus te nemen. De Engelsen hebben er ook last van om hun eigen talenten tot in het ziekelijke op te hemelen. Sancho en Rashford om er even twee te noemen..

7 januari 2024 om 02:28

@yoeriDaarbij heeft Odegaard zijn potentie gewoon al waargemaakt. Een wereldtopper en captain als een van de jongste in de PL in een van de sterkste teams ter wereld en hij moet nog in zijn prime jaren komen. Nee letterlijk Messi of Maradonna is hij niet geworden maar dat zijn ook weer gewoon uitschieters maar dan qua uitspraken.Hij heeft perfect zijn potentie waargemaakt. Ja nu al. Hij zou bij vrijwel alle topclubs zo de basis inlopen. Barcelona kan wel een bootleg Noorse Messi gebruiken bijvoorbeeldz

7 januari 2024 om 13:48

Odegaard was echt een veel groter talent dan Arda. Die kwam op zn 16e naar Real.

7 januari 2024 om 13:51

En met alle respect, maar de kans dat hij het waarmaakt bij Real is 0.1%. Niet dat ik het hem niet gun, verre van, maar als ruwe diamant ga je niet naar een club als Real/City etc. Concurrentie is moordend, en het enige wat hij nodig heeft zijn speelminuten.Asensio, Odegaard, Theo, Hakimi, Ceballos zijn al enkele namen die minimaal zoveel talent hadden als Guler, maar zich niet hebben kunnen ontplooien bij Real. Bij Real moet je er meteen kunnen staan, ruimte voor het ontwikkelen van talent is minimaal.

7 januari 2024 om 18:43

Vertel dat tegen Vini en Rodrygo...

8 januari 2024 om 03:22

Dan vergelijk je appels met peren. Vini en Rodrygo zijn heel rustig gebracht, namelijk via Castilla naar het eerste.

8 januari 2024 om 19:52

Ach hou op kerel. Die zaten bij Castilla om te wennen aan het land en te settelen, net zoals Arda nu 6 maanden de tijd voor heeft gehad, en vanwege hun non-eu paspoort. Los daarvan zijn beide ook quasi meteen bij het eerste gehaald op hun 18, net als Guler. Je verkoopt gewoon weer eens onzin over Madrid, niets meer.

maar als ruwe diamant ga je niet naar een club als Real/city etc.

Rodry en Vini zijn dus wel als ruwe diamant naar Real gegaan. Evenals Camavinga, Diaz en daarvoor Varane, Marcelo etc.

Lijken me betere kansen dan 0,1 procent dus.

7 januari 2024 om 00:13

Als die categorie toptalent is dan komen er 1 of 2 per generatie voorbij, als het al zoveel is. Toptalent is daar gewoon onder en daar hoort Guler bij gebaseerd op wat hij vorig seizoen liet zien op 17-jarige leeftijd. Of het er uit komt is maar de vraag natuurlijk.

7 januari 2024 om 00:31

De top is de top. Toptalent is het beste talent ter wereld, dat zijn de Mbappe’s en de Haalandjes. Bellingham is zo’n toptalent, maar deze jongen? Nee, zo onder de indruk was ik niet om eerlijk te zijn. Het was goed hoor, maar ik geloof niet dat er voor hem een grote toekomst in de top van Europa weggelegd is.

7 januari 2024 om 00:37

Yoeri FC de tijd zal het leren het zal zomaar kunnen dat Guler de verwachtingen niet waar maakt of dat bijvoorbeeld jij er flink naast kan gaan zitten. Laten we het afwachten ik ga ook ervan uit dat jou oordeel gaat op wat youtube filmpjes en De wedstrijd van vandaag dan zal ik nog niet zo snel zulke dingen zeggen.Objectief gezien is dit de grootste turkse talent die ik ooit heb gezien. Nog maar 18 en heeft alle tijd om te groeien vergeet dat niet. Je zegt Rashford en Sancho maar dat zijn 2 spelers die superveel talent hebben maar gewoon er niet te hard voor werken en niet heel gediscplineerd zijn dat is het probleem van die 2 jongens. Laten we het beste ervan uitgaan van Arda.

7 januari 2024 om 00:38

Ik kan me inleven in je argument maar de praktijk is anders.

7 januari 2024 om 00:43

Natuurlijk is het anders hij zal er hard voor moeten werken en de concurrentie is hoog maar ik heh vertrouwen in deze jongen mentaal lijkt het ook goed te zitten bij hem.

7 januari 2024 om 02:24

@yoeriVolgens mij vergeet je dat het gros en daarmee bedoel ik dus echt het grootste deel pas 'wereldtoppers' waren rond hun 26ste en veel later zelfs. Mbappe's, Haaland, Bellingham dat zijn uitzonderingen op de regel, niet de regel. Modric werd in zijn eerste seizoen nadat hij ijzersterk in Engeland speelde verkozen tot de slechtste La Liga aankoop en was zeker ook gewoon nog niet de speler die hij 2 jaar later was. Scholes speelde op zijn 18de in de basis bij United, Rooney ook. Dan heb je Xavi en Iniesta die allebei rond hun 25ste pas doorbraken bij Barcelona en van Persie die pas de wereldtop aantikte toen hij 27 was. Kevin de Bruyne statistisch een top 5 middenvelder aller tijden moest ook wachten tot hij 27 was.

8 januari 2024 om 02:45

Denk dat elke voorspelling er een te veel is. Het is een jongen met potentie, zijn eventuele potentiële top ligt hoog volgens alle professionals in de voetballerij. Jouw voorspelling is net zo dom als een voorspelling die in hem de volgende Maradona ziet. Je weet nog niets. En als je denkt dat Ödegaard niet top is dan ben je sowieso niet 100. Captain van Arsenal op 23 jarige leeftijd. Minder praten jij Youri.

Beginnen met de negatieve punten. Joselu, Fran Garcia en nog uitdrukkelijker Ceballos, vooral die laatste mag op de bank blijven zitten van mij. Positief : zeer geslaagd debuut Güler, Camavinga top als vanouds. Ook Carillon deed het niet slecht. Niet te veel krachten verspeeld en geen nieuwe gekwetsten.

Er is zoveel talent in deze ploeg! Ik hoop alleen dat ze een centrale verdediger kunnen huren of kopen deze transferperiode.

Eindelijk kunnen debuteren! Prima debuut, in de eerste helft beste speler van het veld. Op naar de volgende minuten om wedstrijdfit te worden.

Turken denken echt dat Guler, Bellingham/Tcouameni of Camavinga uit de basis houd. Laat staan Vinicius of Rodrygo dan moet je ook nog kijken welke gearriveerde supersterren ze willen aantrekken. Guler gaat minimaal 3 jaar banken bij Real en dan breekt die misschien nog door als die blessurevrij blijft. Hij is nog 18 en na 1 wedstrijd was die al gelijk geblesseerd.

7 januari 2024 om 02:17

Ok

7 januari 2024 om 02:33

Waarom niet? Een goede tactische coach stelt de best mogelijke spelers op aan de hand van speelstijl van de tegenstander om er zijn voordeel uit te halen. Het seizoen duurt nog lang en elke speler is hard nodig om prijzen te pakken. Met Arda komt het wel goed.

7 januari 2024 om 02:52

Ah gossie, al gaat Arda het niet redden bij Real gaat hij een Ödegaard-traject doorlopen, en dan gaat jouw achterwerkje pas echt branden. Dat weet jij, dat weet ik, en dat weten alle Turken hier kerel.

7 januari 2024 om 11:45

Mag ik jou glazenbol een keer lenen Rambo? Zijn teamgenoten zijn ook enorm lovend over hem, zeker omdat het een Turk is of niet? Iedereen weet dat hij niet gelijk voor in de basis is gehaald, hij gaat wel zijn minuten krijgen en dan is het aan hem of hij presteert of niet, mogen wij als Turken niet trots zijn dat we een 18 jarige talent richting Madrid hebben zien gaan? Wat een misgunners joh.

7 januari 2024 om 12:09

Het is juist schandalig dat er veel te weinig talenten doorbreken in Turkije. Ik ken de trotsheid wel van Turken, die hadden 1 wedstrijd gewonnen op het EK (na uitschakeling) en vierden/toeterden alsof ze de kampioen van de Universum waren geworden maar mag het een keer minder.

Arda is de groootste flop uit de geschiedenis van RM ., morgen is hij weer geblesseerd. Zijn vader is de grootste winnnaar met 5 miljoen euro aan tekengeld , gelukkig heeft AJAX deze zwaar zwaar overschatte speler niet gekocht.

7 januari 2024 om 12:21

Jij bent zeker de gezelligste thuis. Succes met je Ajax jongen.

7 januari 2024 om 14:40

hij gaat niks toevoegen , ook die Kaplan niet , dit zijn spelers van glas. Hier op de amateurvelden lopen genoeg van dat soort gasten maar ze hebben geen gewiekste spelermakelaars

7 januari 2024 om 14:40

Want Ajax heeft veel betere spelers gekocht voor een prikkie hè?

7 januari 2024 om 14:51

Ajax is zeker de draad kwijt , gaat deze seizoen max 5e worden. De beste speler(s) van turkse komaf ooit in het buitenland waren Mesut Ozil, Turgay en de allerbeste Hakan Sukur !

Oprecht een grandioze speler. Je kan weinig ontlenen aan deze pot gezien de tegenstander, maar aan alles zie je dat dit ventje op voetbal zit. Hoe frivool het er allemaal uit ziet, hopelijk blijft hij gedurende zijn carrière fit en dan gaat de neutrale toeschouwer enorm genieten van hem.

Dit is ophypen van de hoogste orde. Dit is een semi-professionele ploeg waartegen ze speelde, dit is letterlijk het minste wat je zou moeten verwachten van een speler als Arda Guler.

Sinds wanneer is “scoort bijna” een prestatie?

8 januari 2024 om 19:55

Als we die standaard doortrekken dan is jouw cluppie wel een grap he met hun prestatie tegen eveneens semi-profs?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren