Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Casemiro onthult: ‘Ik liep zijn kantoor in en hij begon te huilen’

Laatste update:

Casemiro heeft een boekje opengedaan over zijn vertrek bij Real Madrid. Na zeven jaar in dienst van de Koninklijke besloot de Braziliaan in de zomer van 2022 om te vertrekken naar Manchester United. Carlo Ancelotti kon die beslissing maar moeilijk verkroppen.

In gesprek met het Spaanse programma El Chiringuito TV vertelt Casemiro uitgebreid over de transfer naar Old Trafford. Manchester United nam hem voor ruim zeventig miljoen euro over.

"Toen de gesprekken zich in de afrondende fase bevonden", herinnert de controleur zich, "wilde Florentino Pérez (president van Real Madrid, red.) niet dat ik weg zou gaan."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het werd Casemiro moeilijk gemaakt door de Spanjaard. "Hij wilde niet met me praten over een vertrek bij Real Madrid. Ik werd gedwongen om met andere mensen van de club te praten."

Ook trainer Ancelotti had moeite met het vertrek van de routinier. "Toen alles rond was met Manchester United, kwam ik het kantoor van Ancelotti binnen. Hij begon te huilen", aldus Casemiro.

"Hij vertelde me: 'Case, ik weet het niet. Ik wil dat je weet dat ik van je houd. Ik wil niet dat je weggaat.' Dat was het enige moment waarop ik twijfelde aan een vertrek bij Real Madrid."

Uiteindelijk kwam het toch tot een transfer naar Engeland, waar de veelvoudig Braziliaans international inmiddels bezig is aan zijn tweede seizoen in dienst van the Red Devils. Waar Casemiro vorige jaargang nog grote indruk maakte in het rode tricot van Manchester United, weet hij dit seizoen, mede door blessureleed, maar weinig meer te imponeren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Casemiro en Gerrard zijn in mijn ogen, de beste middenvelders die ik heb meegemaakt.
De goudenbal van Gerrard was gestolen door Kaka en die van Casemiro door Ronaldo. Makelele heb ik alleen bij Chelsea meegemaakt maar hij was ook belachelijk goed. Rodri begin ik ook een bijzondere speler te vinden.

19 april 2024 om 18:26

Vond je Gerrard oprecht beter dan Paul Scholes? In 2007 was Kaka de beste speler ter wereld met afstand. Meer dan terechte Ballon D’or.

20 april 2024 om 23:21

Zelfs Paul Scholes vind Gerrard een betere voetballer dan Paul Scholes. Je hebt Youtube toch?

19 april 2024 om 18:27

Wat een onzin zeg. Op basis waarvan verdiende Gerrard de Ballon d'or in tegenstelling tot Kaka in 2007? Kaka was op dat moment de beste speler ter wereld en hij grotendeels verantwoordelijk voor de CL winst.

19 april 2024 om 19:44

Ik heb een hekel om buitenspel aan vrouwen uit te leggen maar aan mannen die nooit zelf hebben gevoetbald vind ik het allerergste. Gerrard speelde in een elftal, waar op sommige posities zwakke spelers stonden.
Hij was zo goed!, als hun vedette gestopt moest worden maakt hij hem onschadelijk en als er gescoord moest worden dan zag je hem altijd scoren. Dat doen controleurs, die controleren de wedstrijd. Hij was een alles-kunner en alles wat hij deed was altijd uitermate goed. Kaka speelde in een sterrenteam en speelde op 10. Gerrard speelde met veel matige spelers in zijn team en heeft op elke positie gespeeld wat gevraagd werd.

19 april 2024 om 20:37

Volgens jou redenering vind ik dat Toornstra ook de goudenbal mocht winnen in zijn tijd bij Feyenoord.
Geweldig schot, geweldige drive, geweldige uithoudingsvermogen, geweldige inzet, geweldige pass, schakelde tegenstanders uit, droeg verdedigend zn steentje bij,scoorde regelmatig en was in 1 seizoen zelfs betrokken bij 28 goals in de competitie.

Messi speelde in een goed draaiend elftal, dus dat telt niet.

19 april 2024 om 20:11

Van alle middenvelders die ooit op deze aardbol hebben rondgelopen vind jij Gerrard en Casemiro oprecht de beste? Ik zou ze allebei niet eens in de top 20 zetten, maar okay. Heel bijzonder.

19 april 2024 om 20:41

Ik prefereer tactische en effectief technische spelers. Ik heb Casemiro ook zijn huurperiode bij Porto was hij fenomenaal. Gerrard heeft een keer in 1 seizoen 16 keer gescoord omdat Liverpool dat seizoen geen spits had. Spelers als Ozil daar prikte ik destijds gewoon doorheen maar dat is achteraf praten. Jullie hebben echt geen ene besef hoe goed Gerrard wel niet was. Real Madrid begon pas prijzen te winnen toen Casemiro een basisplek kreeg daarvoor was Real Madrid helemaal geen team.

20 april 2024 om 09:09

Casemiro was allesbehalve de reden dat Real Madrid prijzen begon te winnen. In de verste verte niet. Belangrijke schakel, maar zéér zeker niet de sterspeler. Zonder Casemiro stond datzelfde Real Madrid ook al steevast in halve finale CL

20 april 2024 om 09:12

Nou Gerard zou je best in de top 20 kunnen zetten hoor, plek 17-20. Die heeft echt bizar veel wereldklasse goals gescoord voor Liverpool, en dat als pure middenvelder zijnde

21 april 2024 om 00:22

Ik noem hem geen GOAT, ik zei: wat ik met mijn eigen ogen heb meegemaakt. Als je voetbal echt begrijpt zoals mij, dan kijk je nog alleen naar keepers, verdedigende middenvelders en spitsen. De rest van zo een elftal zijn meestal leeghoofden. Alleen echte leiders kunnen die posities GOED verrvullen. Als een Rodri uitvalt dan verdedigd de rest van City als een kip zonder kop. Je moet Casemiro al helemaal niet onderschatten. Denk je dat Casemiro’s blessure niks te maken heeft met de ranglijst en organisatie van United vandaag? Je kan geen enkele middenvelder ooit belangrijker vinden dan een 6, die de strateeg in het veld is, als je beetje verstand van voetbal hebt. Zelfs in de tijd van Basten en Gullit begon AC Milan pas de prijzen te pakken toen Rijkaard in de elftal kwam. Als we het over Gerrard hebben, die heeft bij een bagger Engeland en een bagger Liverpool gespeeld. Hij was gewoon een echte klasbak. Zoveel beter dan Kaka dat jaar.

20 april 2024 om 09:07

Meen je dit serieus? Casemiro? Kom op joh, top middenvelder hoor maar vrij letterlijk minder dan 5% van de voetbalfans wereldwijd noemen hem als GOAT.

Ik was, als supporter van Real, juist blij dat hij wegging.

Scheelde hoop salaris, we kregen mooi transferbedrag binnen én het belangrijkste Casemiro begon op zijn laatste benen te lopen.

Echt heel blij was ik dat Varane wegging, heb ik altijd een heel matige voetballer en verdediger gevonden, bleef alleen op de been door zijn medeverdedigers.

19 april 2024 om 18:07

Rechtsbinnen99 ik lees dit vaker over varane. Vind het zo lief dat die cl en wk winnende teams toch deze matige speler maar bleven opstellen, in de hoop dat andere spelers gewoon 2x zo goed zouden spelen om te compenseren.

19 april 2024 om 18:10

@rechtsbinnen99
Met alle respect maar dan heb je er geen kijk op. Varane was toen de snelste verdediger op aarde daarom kon Real Madrid ook met ruimte in de rug spelen. Dat kwam niet omdat Ramos zo’n geweldige verdediger was.

19 april 2024 om 18:26

Maar na zijn transfer niets meer laten zien, dus geen verkeerde zet van Real geweest. Real is sowieso een meester in doorselecteren. Spelers worden vaak benut t/m hun hoogtepunt.

20 april 2024 om 09:53

Ik heb Casemiro nooit een hele goede spelers gevonden. Speelde goed in zijn rol achter Kroos en Modric maar was dat door Casemiro of juist door die 2 jongens? Als je nu op die positie Tchouameni of Camavinga ziet spelen dan zie je 2 betere spelers naar mijn mening. Vooral eerstgenoemde heeft zowel het bikkelen als voetballende en vooral het voetballende ontbrak met regelmaat bij Casemiro.

Het waren tranen van geluk Casemiro...

Goede speler hoor, maar ging voor een defensieve middenvelder toch véél te vaak voor eigen succes. Van een meter of 30. Lijkt me ook niet helemaal de bedoeling

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren