Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anderlecht haalt verrassende vervanger voor Bart Verbruggen binnen

Laatste update:

Kasper Schmeichel vervolgt zijn carrière bij RSC Anderlecht. Dat maakt de Belgische club dinsdag bekend via de officiële kanalen. De 36-jarige doelman was transfervrij na zijn vertrek bij OGC Nice, en heeft in Brussel getekend voor een jaar, met een optie op nog een seizoen. Bij Anderlecht moet Schmeichel de naar Brighton & Hove Albion vertrokken Bart Verbruggen doen vergeten.

Verbruggen maakte afgelopen seizoen indruk bij Anderlecht, en dat werd beloond met een transfer naar de Premier League. De club uit de Belgische hoofdstad besloot zich vervolgens te versterken met Maxime Dupé, van Toulouse. De Franse doelman stond tijdens de eerste zes Jupiler Pro League-duels van Anderlecht onder de lat, maar krijgt nu dus te maken met serieuze concurrentie in de persoon van Schmeichel.

Veel mensen zullen zich Schmeichel nog herinneren van zijn tijd bij Leicester City. Voor die club speelde hij van 2011 tot 2022 in totaal 479 duels. Het hoogtepunt van zijn tijd bij Leicester was ongetwijfeld het verrassende landskampioenschap in 2016. Vervolgens maakte hij een jaar geleden voor één miljoen euro de overstap naar het Franse Nice.

Ondanks dat Schmeichel afgelopen seizoen bij Nice bijna elke wedstrijd onder de lat stond, werd in onderling overleg besloten dat club en speler deze zomer afscheid van elkaar zouden nemen. Nu heeft de 91-voudig international dus een nieuwe club gevonden. Bij Anderlecht, waar de Deense Jesper Fredberg de technisch directeur is, komt Schmeichel ook landgenoot Kasper Dolberg tegen.

Is Kasper Schmeichel een geschikte vervanger van Bart Verbruggen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect, maar dit was toch voor Feyenoord een prima tijdelijke oplossing geweest. Contract voor 1 seizoen, veel ervaring en kan daarin Bijlow ook nog helpen.

5 september 2023 om 22:46

Even voor mijn begrip, waar in jouw bijdrage zou ik (of iemand anders) kunnen denken dat je te weinig respect toonde? En naar wie?

Verder vind ik de huidige oplossing prima, Lamprou is de derde man, talent nu als tweede en Wellenreuther heeft het bij ons na de eerste twee potjes vorig jaar altijd goed gedaan.

5 september 2023 om 23:07

Weet niet of Schmeigel de beste tweede keeper/bankzitter is.

6 september 2023 om 00:30

Kan me alleen voorstellen dat hij een reserverol bij Feyenoord te min vindt voor een keeper als Schmeichel.

5 september 2023 om 22:50

We hebben Wellenreuther al. Doet het prima. Was een mooie optie geweest maar niet echt nodig.

5 september 2023 om 22:50

Schmeichel verdient een zeer behoorlijk salaris en ik vraag me af of Feyenoord dat begroot had. Ik vraag me overigens af of deze man niet gewoon beter is dan Bijlow.

Zozo, halen met Dolberg, Delaney, Augustinsson en nu Schmeichel toch aardig bekende namen binnen.

6 september 2023 om 01:17

Blijft nog altijd Anderlecht.
Voor veel spelers een prachtige club om voor te mogen spelen

Toch een gek idee dat ik zijn vader in volle glory heb zien spelen en dat nu zijn zoon al 36 is.

Overigens vond ik hem bij Leicester altijd echt heel goed.

6 september 2023 om 06:48

haha Salerno ik dacht precies hetzelfde bij het lezen van dit bericht.......we worden oud

Ik blijf het een rare transfer vinden, tenzij die als tweede doelman wil fungeren? Dupé die we nota bene transfervrij haalden doet het mijns inziens heel goed. keept goed en met presence. Maar bon we zullen het zien. De beste zal spelen. En een goeie tweede doelman was nodig

5 september 2023 om 23:58

Maat ik volg u volledig Zou het zeer jammer vinden als dupè op de bank belandt ma de matchen die hij gespeeld heeft !! Maar Kasper is uiteraard wel een topaanwinst voor anderlecht en de belgische compititie

6 september 2023 om 00:20

Nja qua naam wel, maar bij Nice was het de laatste tijd ook niet bijster goed. Dus hebben we dan nood aan zo iemand? waarom niet zoeken naar een nieuwe Verbruggen. Ik twijfel. maar mogelijk overtuigt hij me!

6 september 2023 om 07:06

Ik hoop enkel dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt want het mag echt niet ten koste van dupè want die doet het zeer goed !

6 september 2023 om 08:53

Zou inderdaad erg zonde zijn als hij de dupe zal worden van deze transfer!

Zo zie je maar dat Anderlecht nog steeds een grote naam is ondanks de slechte resultaten van afgelopen jaren, natuurlijk een Deense trainer heeft daarin geholpen om zulke namen aan te trekken.

Ff Nice leeg trekken, niet slecht

Mooi om te zien dat Anderlecht wat ervaring binnenhaalt met Dolberg , Schmeichel en Delaney. Het was een mooie opzet om alles te willen doen met een zeer jong team maar om prijzen te winnen heb je nu eenmaal spelers nodig die het klappen van de zweep kennen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren