Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anderlecht haalt na Dolberg, Schmeichel, Delaney en Rits volgende grote naam

Laatste update:

Thorgan Hazard mag zich voor het einde van woensdag zo goed als zeker speler van Anderlecht noemen. Journalist Patrick Berger van het Duitse SPORT 1 meldt dat de vleugelspeler zich gaat verbinden aan Anderlecht. Het betreft een definitieve overstap, waarbij een transfersom van ongeveer vier miljoen euro is gemoeid. De clubs moeten de laatste plooien gladstrijken, waarna de medische keuring volgt.

Anderlecht zal de Belg voor het einde van de dag moeten inschrijven. Woensdag is namelijk de laatste dag dat de transferwindow in België geopend is. Berger schrijft dat er in de laatste uren serieuze vaart is gemaakt achter de transfer van de dertigjarige linksbuiten. Er ligt op Lotto Park een vierjarig contract klaar voor Hazard, die in Dortmund nog tot medio 2024 vastlag. Het was de laatste dagen nog spannend of het daadwerkelijk tot een transfer zou komen. Het Laatste Nieuws meldde namelijk Hazard ook een aanbieding uit Turkije op zak had van een niet nader genoemde club.

In Turkije had hij meer kunnen verdienen, maar daartegenover stond dat die betreffende club slechts een tweejarige verbintenis onder de neus van Hazard voorschotelde. De 47-voudig Rode Duivel heeft volgens SPORT 1 nu definitief zijn keuze gemaakt. Zodoende staat Hazard voor het eerst in zijn carrière voor een permanent verblijf in de Jupiler Pro League. Hij kwam tussen de zomers van 2012 en 2014 wel al twee jaar in actie voor SV Zulte Waregem, maar die club huurde hem van Chelsea.

The Blues namen hem in 2012 over van RC Lens, waar hij zestien wedstrijden in het eerste speelde. Bij Chelsea kwam Hazard helemaal niet tot een optreden in het eerste. In 2015 volgde een definitieve transfer naar Borussia Mönchengladbach, waar hij opbloeide. in 2019 verdiende hij een transfer naar Borussia Dortmund, dat hem vorige winter verhuurde aan PSV. In Eindhovense dienst kwam hij tot 13 wedstrijden, waarin hij 2 goals en 1 assist noteerde. Hazard wist daarnaast met PSV beslag te leggen op de TOTO KNVB Beker.

Actieve transferzomer Anderlecht
Hazard wordt alweer de twaalfde zomeraanwinst van Anderlecht. Paars-Wit versterkte zich eerder al met bekende namen als Kasper Dolberg, Kasper Schmeichel (beiden OGC Nice) en Mats Rits (Club Brugge). Daarnaast wist de club Sevilla-spelers Ludwig Augustinsson en Thomas Delaney te huren, terwijl ook Nederlander Justin Lonwijk (Dynamo Kyiv) op huurbasis naar Brussel kwam. Ook Tudor Mendel-Idowu (Chelsea Onder 18), Maxime Dupé (Toulouse), Louis Patris (OH Leuven), Alexis Flips (Stade Reims) en Luis Vásquez (Boca Juniors) kwamen naar de Belgische hoofdstad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Anderlecht heeft echt wel wat kwaliteit binnen, ik denk dat ze wel een Europees ticket kunnen bemachtigen dit seizoen. Het zal in ieder geval spannend zijn want er is wel wat concurrentie.

6 september 2023 om 16:32

Met deze aankopen is dat een must. Als je hiermee geen Europees kunt halen heb je gewoonweg keihard gefaald.

6 september 2023 om 16:49

Financieel zou het ook wel gewoon erg pijnlijk zijn mochten ze met dit team geen Europees halen.

6 september 2023 om 17:33

Fabian je hebt 100 % gelijk ! Met deze aankopen moeten we minimum top 4 eindigen

Schmeichel, Hazard en eerder Dolberg. Idrissi wil Anderlecht ook halen. Gaat langzamerhand een gevaarlijk team ontstaan bij Anderlecht!!

6 september 2023 om 16:32

Nu nog een goede coach en ze zijn vertrokken!

6 september 2023 om 16:38

Ik vind het eerder dure gokken op toppers die op hun retour zijn. Dolberg was duur maar vind ik voorlopig toch matig. Van Schmeichel weten we niet eens of hij eerste doelman zal zijn en Hazard was de laatste jaren toch vaak geblesseerd.

6 september 2023 om 17:23

Krijg hier een beetje Kompany in zijn eerste seizoen vibes van. Toen ze ook Chadli en Nasri en dergelijke haalden (inclusief Kompany zelf). Was ook geen succes.

6 september 2023 om 17:36

Chadli en nasri waren toen al bar slecht met de aankopen van nu moeten ze gewoonweg top 4 Halen

6 september 2023 om 17:38

Ze hebben nu wel meer spelers in de leeftijdscategorie tussen 22 en 30, waar ze onder Kompany of O21 of 30+ waren maar bijna niks tussenin. Dus ik denk dat het wel meer kans op slagen heeft, maar op papier vind ik ze ondanks alle transfers maximum de 4e sterkste kern hebben in de competitie.

6 september 2023 om 17:40

Daar volg ik je in !

6 september 2023 om 19:12

Bwa met Delaney en Augustinsson ( en Vázquez) hebben ze toch sterke spelers binnen hoor. Hazard is dat in principe ook. Schmeichel en Dolberg is afwachten. Vooral die eerste snap ik niet echt want met Dupe hebben ze al een goeie eerste doelman.

6 september 2023 om 18:07

Met Hazard in de gelederen is het altijd ene gevaarlijk team.

6 september 2023 om 22:07

Zit de gea uberhaupt al ergens?

Toch raar als eerste man u keeper, en dan eigenlijk niet eens een serieuze club kunnen vinden oid.

Kan goed voetballen en zeker een toevoeging voor Anderlecht mits hij fit blijft. Mooie versterkingen voor Anderlecht, Schmeichel en Hazard.

Het is duidelijk dat den Anderlecht weer serieus genomen wilt worden. Laat maar zien. Wordt weer eens tijd dat ze laten zien wie grootste van België is.

Hebben Nederlandse clubs liggen slapen hier of is zijn salaris een obstakel? Nu hopen dat Eden naar Anderlecht komt, want hij is momenteel nog steeds clubloos.

On: Anderlecht is wel aan het bouwen aan een lekker team hoor. Hopelijk hervinden ze hun oude glorie terug

6 september 2023 om 16:53

PSV heeft hem een half jaar gehuurd en als je dan ook nog miljoenen neer moet leggen voor de transfersom en een duur salaris moet betalen is hij het toch niet waard. Hij heeft in een half seizoen nauwelijks mee kunnen doen. Denk dat de gehele top 3 betere buitenspelers heeft.

Best handig van die Belgen om de transfer window wat op te rekken. Dan loop je dus tegen dit soort buitenkansjes aan. Goeie speler voor Anderlecht

6 september 2023 om 17:08

Bedacht me dat vanochtend ook, waarom zou de KNVB het niet ook ietwat verlengen. Haal je heel wat stress weg bij Nederlandse clubs.
Anderzijds ben ik een voorstander van hetzelfde als in de winter (al zijn er daar ook een paar uitzonderingen in Scandinavie en Rusland bijv) waar voor iedereen de periode gelijk is. 15 juni tot 1 augustus is voldoende. ~6 weken moet passen. Maar voor Anderlecht pakt het goed uit, nu met Hazard en Wijndal.

6 september 2023 om 17:19

Wijndal is naar Antwerp. Voor mijn buren België is het inderdaad ideale situatie. Ik zou er wel er een voorstander zijn om de markt in Nederland 4/5 dagen langer open te houden. Je mag tot 4/5 september dacht ik Europees de speler ook inschrijven, wel handig.

6 september 2023 om 21:00

Owja oeps, maar statement blijft verder gelukkig wel overeind.

Anderlecht gooit er maar weer eens een bak geld tegenaan maar het levert doorgaans niks op aan prijzen daar

6 september 2023 om 17:19

Valt wel mee met die grote bakken geld hoor. Die hebben echt grote financiële problemen (achter de rug).

Eigenlijk niks nieuws onder de zon. Ze halen bevestigde namen en hopen dat het werkt. Zeker in het recente verleden viel dat wel eens tegen.

Anderlecht is als Ajax en Feijenoord een klassieke club met meer Ajax DNA in zich qua supporters en stijl. Anderlecht hoort te strijden voor de titel

Is dit geen competitievervalsing? De Belgen mogen een paar dagen langer door, terwijl de meeste competities ivm de deadline geen spelers meer mogen halen. Niet helemaal eerlijk, als het zo werkt moet Nederland deze aanpak komend seizoen ook maar toepassen. Het voordeel voor de Belgen is momenteel enorm met die transfervrije spelers.

Hopelijk doet Anderlecht weer mee met de top . Op papier goeie aankopen .
Keek vroeger in het weekend na het stappen altijd na de samenvatting van de Belgische competitie 😀raar dat Anderlecht al enkele jaren niet meer bij de top van België behoort .

6 september 2023 om 22:06

Haha deed ik ook altijd, zappen en op de een of andere manier kwam ik dan bij het belgische voetbal uit, in die heerlijke oude stadions destijds etc

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren