Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ancelotti wil Luka Modric niet kwijt bij Real Madrid en stelt nieuwe rol voor’

Laatste update:

Carlo Ancelotti hoopt dat Luka Modric toch langer in dienst blijft bij Real Madrid, zo schrijft The Athletic dinsdagmiddag. De Italiaanse trainer ziet in zijn pupil een toevoeging voor de technische staf van de Koninklijke en dus heeft Ancelotti Modric een rol als coach aangeboden.

Verschillende Spaanse schreven eerder deze maand over een aanstaand vertrek van Modric bij Real Madrid. De geroutineerde middenvelder komt dit seizoen weinig in het stuk voor in Santiago Bernabéu en zou gezien zijn reserverol uitkijken naar een transfer.

Hoewel Modric als speler geen toekomst meer lijkt te hebben bij Real Madrid, hoeft de 38-jarige Kroaat niet per se te vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Ancelotti heeft hem dus een rol in de technische staf aangeboden.

Naar verluidt deed de oefenmeester dat aanbod twee maanden geleden en is Modric niet direct akkoord gegaan. De 172-voudig international van Kroatië zou nog geen trek hebben in het einde van zijn spelerscarrière en wil nog voor minstens één andere club uitkomen.

Toch bestaat er nog steeds de mogelijkheid dat Modric vanaf volgend seizoen in een nieuwe rol actief is bij Real Madrid. De ex-speler van Tottenham Hotspur heeft geen definitief antwoord op het voorstel van Ancelotti gegeven en zou het nog in overweging hebben, al neigt Modric naar een 'nee'.

Zelfs de mogelijkheid dat de middenvelder in de komende jaargang bínnen de lijnen actief is voor Real Madrid is nog niet uitgesloten, al beschrijft The Athletic dit wel als 'het minst realistische scenario'.

In de zomer voorafgaand aan het lopende seizoen kon Modric reeds vertrekken uit Spanje. Er was interesse vanuit de Saudi Pro League, maar de Kroaat opteerde destijds voor een langer verblijf bij Real Madrid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet elke topspeler groeit door tot topcoach. Ik herken in hem Xavi en die heeft het toch ook niet laten zien bij Barcelona. Lekker geld rapen in Saudi-Arabië en daarna beginnen met een trainersklus in Kroatië en zo stilletjes aan groeien in de luwte.

20 februari 2024 om 16:48

Tja het is maar hoe je het bekijkt en welke voorbeelden je gebruikt. Ik kan makkelijk zeggen ik zie een Zidane of Guardiola in hem 😄

20 februari 2024 om 17:09

Een Zidane heeft iets magisch en een Guardiola is de enige voetbalverslaafde gek die er bestaat. Modric komt nu ook niet echt impossant over op een spelersgroep. Iets wat een Ancelotti wel heeft. Maar ik laat me graag verrassen door een genie als Modric

20 februari 2024 om 18:18

Sorry maar Zidane zijn magie is zijn magische carrière als voetballer. Daardoor(inspireert hij) als trainer heeft hij naar mijn weten nooit iets geniaals gedaan?

20 februari 2024 om 19:41

4x cl winnen is niet geniaal?

20 februari 2024 om 20:48

@Benji

Je zou het inderdaad bijna vergeten, FC Balophrdak had dit met de snor als coach ook gekund

20 februari 2024 om 16:50

Nou, bij Xavi is het toch ook de kwaliteit/financiën die hem nekken? Zijn eerste jaar was goed.

20 februari 2024 om 17:31

Wat een onzin! Xavi is de beste coach sinds het tijdperk Guardiola.

20 februari 2024 om 18:43

De beste coach sinds Guardiola is toch wel de zeer onderschatte Tito Vilanova. Hij had het respect van de spelers en hij durfde jeugd in te passen. Zo zonde van die vreselijke ziekte.

Ga alsjeblieft lekker ballen bij Dinamo, dan ga ik eind deze zomer weer eens op de tribune zitten en genieten van deze geweldenaar.

20 februari 2024 om 17:27

Jammer genoeg weinigen die dat nog meer doen wegens het lucratieve aanbod aan flink cashen op je oude dag. Clubliefde verdwijnt steeds meer uit het voetbal.

20 februari 2024 om 17:39

Zou het mooiste zijn inderdaad, in stijl afsluiten

Ancelotti is niet op zijn achterhoofd gevallen, die kan prima inschatten of dat een verstandige move is. En gezien de manier waarop Modric die jonge kerels onder zijn vleugels neemt sterkt dat alleen maar. Natuurlijk moet je Mo proberen te behouden voor de club na zijn carrière als speler.

Een van m'n favoriete voetballers allertijden! Kan alleen maar hopen dat hij na zijn (lange en succesvolle)carrière als voetballer besluit in de voetballerij actief te blijven. Verder geen Real Madrid-fan hier trouwens, wel een Luka Modric-fan.

20 februari 2024 om 20:41

Denk dat er weinig voetbalfans negatief kunnen zijn over Modric, of je nou voor Real, Barca of welke clubsupporter dan ook bent.

Ik zou dit geweldig vinden! Die jongen talenten kunnen nog een hoop van deze legende leren! Ik zou het echter ook snappen als hij ervoor kiest om nog een jaar of twee in het Midden-Oosten of Amerika te cashen.

Ancelotti is heel wijs om deze legende bij zijn team te behouden. Wat een gigantische speler is dat zeg. Als speler luister je echt wel naar zo'n soort speler. Hoofdtrainer zie ik niet echt in hem maar wie weet vergis ik me.

Modric zie ik dat niet accepteren voor volgend seizoen. Die wil gewoon 1-2 jaar nog lekker doorvoetballen. Ook al gaat dat natuurlijk niet meer bij Real zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren