Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als zich in Nederland een kans voordoet, zou ik dat ook overwegen'

Laatste update:

Milan Kopic verlangt naar een nieuwe stap in zijn carrière. De verdediger van sc Heerenveen heeft het de afgelopen vier jaar erg moeilijk gehad in Friese dienst. Mede door veel blessureleed was Kopic vaker te vinden bij de hersteltrainer dan bij de groepstraining De club kondigde al aan afscheid te nemen van enkele spelers, van wie Kopic er één is. De verdediger hoopt op een interessante nieuwe club.

“Ik ben hier nu vier jaar en in de zomer loopt mijn contract ten einde, dus ik wil wel iets anders proberen”, zo laat Kopic weten in gesprek met diverse Tsjechische media. “Ik houd van competities waar 'open' voetbal wordt gespeeld, zoals in de Bundesliga. Daar zou ik wel heen willen”, geeft de achterhoedespeler zijn voorkeur af.

Of die wens uit zal gaan komen is nog maar de vraag. Kopic is lang uit beeld geweest vanwege zijn vele blessures en moet dus nog maar afwachten wat er op zijn pad komt. Hij houdt dan ook een slag om de arm. “Als zich in Nederland een kans voordoet, zou ik dat ook overwegen. En ook voor de Tsjechische competitie sta ik open, Ik wil gewoon graag spelen en trainen. Waar dan ook.”

Milan Kopic komt tekort voor de Bundesliga

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een poll, behalve in Friesland zullen de meeste denken; "milan wie"

Met alle respect naar deze kopic toe, maar als je niet in Heerenveen speelt heb je ook niks te zoeken in de 1ste Bundesliga. Een promovendus zoals Fc Zwolle zou ik voor z'n speler aanraden. Krijgt die zeker speeltijd en kan die zich bewijsen zoals Botteghin die naar NAC ging.

29 maart 2012 om 12:56

Valt mee hoor, hij is best een goede verdediger. Alleen heeft de pech dat hij zo vaak geblesseerd is. Hij is nog vaker geblesseerd als Roorda. Zonde eigenlijk anders was hij vast doorgegroeid en een vaste verdediger geworden in de basis.
Ik hoop voor hem dat hij bij een degradatiekandidaat zich kan laten zien, misschien bij Zwolle inderdaad. Maar dan zal hij wel flink in salaris achteruit moeten, en dan is de vraag of hij dat wil.

Een stap naar het buitenland lijkt me nog wat vroeg voor deze speler. Ik zou nog een aantal jaar in Friesland blijven..

29 maart 2012 om 00:41

Milan Kopic kan als rasechte Fries inderdaad beter nog een jaartje in Nederland blijven, stel dat hij het niet red..

29 maart 2012 om 06:46

rasechte fries? haha nee echt niet

Who the fuck is Milan Kopic? Nooit van gehoord, ga lekker elders ballen..

De poll werkt wel erg op mijn lachspieren. Alsof dat aan de orde zou zijn. Misschien eerst maar eens tien wedstrijden op rij spelen bij een middenmotor.

Wie is Kopic in vredesnaam?

Is deze man misschien wat voor de Graafschap? Wormgoor vertrekt en ik ga er niet vanuit dat Saeijs bij tekent. Die kunnen dus wel wat goedkope verdedigers gebruiken. Maar om eerlijk te zijn ken ik Kopic niet.

29 maart 2012 om 08:27

Prima verdediger met een goede traptechniek. Alleen wel heel erg blessuregevoelig...
Hij zou in mijn optiek prima mee kunnen bij De Graafschap.

29 maart 2012 om 08:40

Is hij altijd zo blessure gevoelig geweest?

29 maart 2012 om 08:47

Tja, zo lang hij bij Heerenveen zit heb ik hem vaker tussen de geblesseerde spelers dan de fitte/gepasseerde spelers zien staan, maar dat kan puur mijn idee zijn.
Ik was namelijk wel wat fan van de speler Kopic. Sterke vent, die soms nog wat slimmer kon worden qua verdedigen, maar met een fantastische trap (kon de bal zo uit de lucht 40 meter verderop bij iemand in de voeten spelen).
Onze contactpersoon bij de ondernemersclub (oud-voetballer/verdediger van Sch) was ook altijd erg lyrisch over hem nav wat hij zag op de trainingen, dus dat zal ook wel meegespeeld hebben..

vast wel wat voor ajax, vervanger van vertonghen

29 maart 2012 om 09:05

Shit, weer een goed geheim dat zo op straat ligt.

Dit was dé gouden kans voor Ajax om voor een appel en een ei een nieuwe defensieve topper te halen maar helaas het is weer publiek. Nu hebben PSV en FC Twente ook opeens interesse... ;-)

on topic; Misschien wat voor Heracles en als hij het daar 2 seizoenen goed doet kan hij de stap naar Duitsland maken maar nu is dat hooguit bij een degradatiekandidaat.

29 maart 2012 om 16:00

hoeven ze ook niet aan te kloppen bij Gouweleeuw
ik denk trouwens dat Kopic wel een goede zou zijn voor De graafschap ofzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren