Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als wij beter hadden gepresteerd op het veld, was dit niet gebeurd’

Laatste update:

Ernie Brandts vertrok afgelopen donderdag 'in goed onderling overleg' bij FC Dordrecht, de hekkensluiter van de Eredivisie. De 59-jarige oefenmeester was bezig aan zijn eerste seizoen aan de Krommedijk. Over de exacte reden van het vertrek wilde de club in eerste instantie niets kwijt, maar Marco Boogers komt zaterdag in De Telegraaf met een reactie.

/

De vreemde timing van het afscheid van Brandts, vlak voor de uitwedstrijd tegen koploper PSV, heeft volgens de technisch directeur een eenvoudige reden. “Het was niet zo gepland. Toen ik donderdagochtend van huis ging had ik nooit kunnen denken dat we ’s avonds geen trainer meer zouden hebben. Op donderdagmiddag hebben we een gesprek gehad, waarin naar voren kwam dat dit de beste oplossing was”, verklaart de sportbestuurder.

De onvrede over de 6-1 nederlaag met twee rode kaarten tegen FC Utrecht heeft een rol gespeeld, zo erkent Boogers. “Het gaat niet om de positie op de ranglijst en ook niet om de nederlaag tegen FC Utrecht, maar we willen wel een elftal zien dat gedisciplineerd speelt en met normen en waarden”, zo benadrukt de technisch directeur.

Josimar Lima vindt het jammer dat Brandts niet meer voor de selectie staat. “Ernie is een aardige man. Ik kon goed met hem opschieten. Het komt als een verrassing voor mij", vertelde de verdediger in gesprek met FOX Sports. "Ik kan niks verkeerds over Ernie zeggen. We moeten eigenlijk naar onszelf kijken. Als wij beter hadden gepresteerd op het veld, was dit niet gebeurd.”

FC Dordrecht gaat zonder Ernie Brandts meer punten pakken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"de onvrede over de 6-1 nederlaag met twee rode kaarten tegen FC Utrecht heeft een rol gespeeld:"

Je kan er als trainer toch niet heel veel aan doen dat spelers zulke rode kaarten pakken.. Ja wisselen om frustratie te voorkomen, maar dan had meneer Boogers voor een fatsoenlijke bank moeten zorgen..

Hij heeft Brands dus in een opwelling ontslagen cq laten gaan. Dat kan toch niet bij een profclub. Zeer amateuristisch.

Eerst trots verkondigen dat Dordrecht spelers met een rugzakje een kans geeft en daarna concluderen dat ze zonder discipline spelen. Tja..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren