Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Slot naar Ajax gaat is hij zijn leven niet zeker, en zijn familie ook niet’

Laatste update:

Ajax moet na het definitieve aanstaande vertrek van John van 't Schip spoedig op zoek naar een nieuwe coach. Bij Vandaag Inside laat Valentijn Driessen enkele namen de revue passeren, waaronder die van Arne Slot.

Driessen wordt door Genee gevraagd of hij al weet wie de nieuwe trainer van Ajax wordt. "Nee", antwoordt de chef sport van De Telegraaf ontkennend. "Ze willen graag een Nederlandse trainer, maar de spoeling is dun."

"Pascal Jansen is vrij", begint Driessen aan zijn opsomming. "Slot gaat natuurlijk niet naar Ajax, want dan is hij van zijn leven niet zeker en zijn familie ook niet. Frank de Boer zou kunnen, maar die denkt niet dat ze bij hem terecht komen."

"En dan worden er een stel lichtgewichten genoemd. Die (Pepijn, red.) Lijnders van Liverpool", doelt Driessen op de huidig assistent van Jürgen Klopp bij Liverpool. Johan Derksen kan zijn ongenoegen niet onderdrukken als hij de naam van Lijnders hoort.

"Lachwekkend!", roept de vaste tafelgast. "Die kun je niet hoofdtrainer maken", voegt Driessen toe, die direct een vijfde naam noemt. "Dave Vos. Die coacht het tweede elftal (Jong Ajax, red.)."

Ook over hem is Derksen niet enthousiast. "Die andere (Vos, red.) kende ik niet eens. Heb ik nog nooit van gehoord, van Dave Vos. Dat is toch een wielrenner?", krijgt hij de lachers op de hand.

Van 't Schip kondigde donderdag aan volgend jaar niet voor de groep te staan bij Ajax. Algemeen directeur Alex Kroes zal zich de komende tijd dus moeten buigen over wie de Amsterdammers uit het slop moet trekken. Volgens transfermarktspecialist Fabrizio Romano staan er vier namen op de shortlist, waaronder die van Lijnders.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsof Haaland komend seizoen bij Everton of Aston Villa gaat spelen... Wat een onzin. Slot blijft zeer waarschijnlijk ook nog een seizoen bij Feyenoord. Als je de club volgt weet je dat. Hij heeft het vaak over de volgende stap zetten en eindelijk kunnen investeren. Ook noemt hij zijn kinderen en hun scholing als reden om te blijven. En we spelen op het hoogste niveau, dat ook nog.

28 maart 2024 om 22:04

Buiten dat ik het ook niet zie gebeuren, en geen fan ben van een van beide clubs.. Ik ben een paar weken op vakantie geweest en opeens zie ik zo vaak jouw naam opduiken met dit soort reacties. Ajax heeft even iets mindere periode maar het is ook nergens voor nodig om nou te doen alsof feyenoord zo veel niveaus hoger is hé. Ajax verkoopt waarschijnlijk gewoon een paar flops voor een acceptabel bedrag en kopen een paar prima spelers en doen volgend jaar misschien wel weer mee

28 maart 2024 om 22:13

Allemaal wishful thinking. Er zijn grote problemen daar. Er is veel geluk nodig mocht jouw voorspelling uitkomen. Leuk dat mijn reacties je zijn opgevallen.

28 maart 2024 om 22:22

Ik weet ook niet of Henkie nou aan het trollen is of dat hij het meent. Ik heb liever dat we als Feyenoorders wat minder hoog van de toren blazen. Ik ben blij met de stappen die we als Feyenoord zetten de afgelopen jaar, maar wat Felix al zegt, Ajax kan zomaar weer aansluiten....en voorlopig eindigen we op een straat lengte achter psv.

28 maart 2024 om 22:30

Komt goed kameraad. Het is echt genieten de laatste jaren. Begrijp dat velen terughoudend zijn, daar zijn we Feyenoorders voor, maar dit Feyenoord met Slot is onherkenbaar ten opzichte van voorgaande jaren. Heerlijk.

28 maart 2024 om 22:36

Waarvan gaan die spelers kopen van die flops? Dan kan je met de scouting van Ajax weer nieuwe flops kopen. Die flops waar jij het over heb verdienen veel miljoentjes dus die flops gaan helemaal nergens heen wat bij een club met beleid bieden ze aan flops geen miljoenen salaris dus die flops denken ik blijf lekker bij Ajax onze bankrekening spekken voor me oude dag. Nee Ajax zal verlopig met veel flops blijven zitten

28 maart 2024 om 22:51

Dit is dus nog steeds niet ingedaald bij ze. Ze hebben ook geen geldbomen groeien daar.

28 maart 2024 om 23:20

Ik lees hier zoveel het woord flop dat ik bijna ga denken dat we het over poker hebben ipv voetbal.

Verder sluit ik me aan bij FR010, liever wat gematigder in het zelfvertrouwen. We doen pas net weer een paar jaar mee en succes is flinterdun. Zelfs als je in een zetel zit. Flop.

28 maart 2024 om 23:53

En zoals je ziet in Amsterdam kun je ook zo weer dalen. Al zie ik Feyenoord nog minder met geld smijten. Miss als ze zoveel hebben dat ze gek gaan doen zoals Ajax en dan is het zo weer gebeurd zie je wel

29 maart 2024 om 08:08

Niet alleen Feijenoord onder Slot, maar ook sommige supporters zijn er onherkenbaar door geworden. Of ik had er een ander beeld bij, kan ook hè.

29 maart 2024 om 09:13

De zogenaamde Amsterdamse arrogantie is blijkbaar overgewaaid naar Rotterdam, en dat na twee 'vette' jaren....

29 maart 2024 om 11:35

@tonmeister, die arrogantie is er altijd geweest hoor. Ik zou zeggen doe eens een rondje Vp; daar is per definitie een stroom aan arrogantie; wie er boven aan staat bepaald waar het vandaan komt. Daarna kom je denk ik vrij snel weer terug.

Ik heb wel geleerd inmiddels dat er ook ontelbare arrogante droeftoeters zijn die PSV of Feyenoord supporten. Ajax doet zich graag wat met branie presenteren, wat niet arrogant bedoelt is imo.

Uiteraard lopen er daar wel talloze arrogante droeftoeters rond, of dat er meer zijn dan bij de andere clubs begin ik inmiddels een beetje aan te twijfelen. Als je wat doorvraagt / verder kijkt wat zo'n figuur allemaal nog meer post, blijkt dat ze vaak niet eens uit Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven komen. Zijn vaak toetsenbordhelden ver weg van die steden, en met hun 16 jaar tot de conclusie zijn gekomen dat de vaak prachtige, lokale BVO te min is voor hen. Ik kom niet uit Doetinchem, ben ook geen fan, maar kan wel waardering opbrengen voor een club als De Graafschap. Snap niet zo goed als je bijvoorbeeld daar lokaal opgroeit, dat het dan leuk is om dan als PSV-er/Ajacied/Feyenoorder de rest van de wereld te vertellen dat ze veel minder zijn.

30 maart 2024 om 09:11

Vind het dan toch vreemd dat zo'n bericht vol aannames en verwijten over arrogantie gewoon mag blijven staan van VZ en niet als provocerend wordt gezien. Vreemde reactie al met al. Dat laatste stuk over club uit de omgeving supporten is ook behoorlijk arrogant, maar dat heeft de schrijver niet door. Hij vindt zichzelf als amsterdammer al snel een betere ajax supporter dan mensen uit de provincie. Ik kom zelf uit Rotterdam maar vind het mooi als mensen uit Friesland of waar dan ook Feyenoord steunen en voor de club opkomen.

28 maart 2024 om 22:06

Jij vindt van Feyenoord naar Ajax een even grote “downgrade” als van City naar Everton. Dit is wel echt grootheidswaanzin. Ajax kent nu even slechte seizoen, maar blijft een grotere club dan Feyenoord.

28 maart 2024 om 22:11

Everton was ook ooit een grotere club dan City. Het is een wat dik aangezette vergelijking, maar je begrijpt hoop ik wel wat ik bedoel.

28 maart 2024 om 22:18

Nee niet echt. Vooral omdat je met deze vergelijking insinueert dat met Ajax hetzelfde gaat gebeuren als Everton. Maar wel een goeie! In minder dan een jaar tijd van het Bayern München van Nederland naar het Everton van Nederland. Wat een populistisch geneuzel.

28 maart 2024 om 22:40

Ajax is al jaren niet het Ajax meer van wat het ooit was. Dat Ajax meer prijzen heeft klop maar gaat niet teren met het verleden maar kijk vooruit en dan zie je wat veel fans zien Ajax is dus Ajax niet meer. Dat Ajax wel weer terug kom is op zeker maar heb toch wat tijd nodig en zien dat psv en Feyenoord kwa financien dichterbij kom

28 maart 2024 om 22:49

Los van de prijzenkast is Feyenoord even groot als Ajax

28 maart 2024 om 23:08

Nou vind ik een prijzenkast wel een essentieel belang voor de grootte van een club....
Real Madrid zonder CL's is een stuk minder groot hoor

28 maart 2024 om 23:11

Haha, heerlijk die Amsterdamse bluf onder de Rotterdammers

28 maart 2024 om 23:23

Miki: gelul. Wellicht gek om toe te geven, maar als ik op vakantie over voetbal praat met mensen en vertel dat ik uit Nederland kom hoor ik altijd als eerste Ajax. Echte voetbalfans kennen ook echt Feyenoord en Psv wel, maar het is niet alleen de prijzenkast. Ook de reputatie en het succes van nog niet zo lang geleden.

Dat gezegd hebbende maakt mij dat in ieder geval niet uit. Voor mij blijft Feyenoord de mooiste club, met op een gepast afstandje Liverpool.

29 maart 2024 om 10:28

@henkie, blijf lekker trollen. Vooral lekker afgeven op Ajax. Maar intussen is een Feyenoord op z’n top, nog steeds niet goed genoeg om de top eredivisie uit te dagen als die ook top presteren. In de afgelopen jaren geen de meest spannende titel race tussen Ajax en PSV waar ze het in een onderling duel besliste. Dit jaar is PSV weer top, presteert fereyenoord nog beter dan het Feyenoord dat vorig seizoen kampioen werd en staan op een straatlengte achterstand van plek één. Hou je vooral lekker bezig met Ajax trollen ipv je boos maken over de huidige realiteit. Juist deze houding van, maar we doen het zo goed en kijk waar we vandaan komen en kijk waar Ajax staat gaat je niet verder brengen. Je moet kijken waar je naar toe wil en hoe je daar gaat komen. Daar zijn ze bij Ajax weer volop mee bezig. Merk je aan alles.

28 maart 2024 om 22:12

Henkie ik wou dat ik net zo delulu was als jij. In een ander topic heb je het over Feyenoord die de grootste en rijkste club wordt.

28 maart 2024 om 22:15

Grootste en beste club heb ik gezegd. Kan gebeuren met een succesvolle transfer zomer. De jeugd die eraan komt is veelbelovend en met een paar rake transfers kan er veel moois gebeuren. De scouting staat als een huis en Slot blijft ook waarschijnlijk. Zou mooi zijn als het lukt.

28 maart 2024 om 22:22

Wordt nou eerst maar eens twee keer achter elkaar kampioen jonge, voordat je dergelijke uitspraken gaat doen.

29 maart 2024 om 07:36

Als Feyenoord supporter wil ik wel even kwijt dat de mening van Henkie niet maatgevend is voor alle Feyenoord supporters. Ik ken het type. Als het straks wat minder gaat is hij ook één van de eersten die Feyenoord afvalt. Tuurlijk is het momenteel flink mis in Amsterdam en ik zie het ze niet op hele korte termijn oplossen, maar financieel en qua internationaal aanzien lopen ze nog steeds een eind voor. Ironisch genoeg is de situatie een beetje vergelijkbaar met de verhouding tussen AZ en Feyenoord toen Slot de overstap maakte. Overigens zie ik Slot totaal niet naar Ajax vertrekken vanwege alle poespas eromheen, maar we moeten ook niet doen alsof het totaal ondenkbaar zou zijn vanwege de sportieve verhoudingen op dit moment.

29 maart 2024 om 09:09

Ik val Feyenoord nooit af en blijft altijd de club steunen. Ben na veel ellende voorgaande jaren gewoon enthousiast, mag dat? Ik heb er ook goede redenen voor want het gaat goed met de club. Er is stabiliteit en veel waarde op het veld. Je vergelijking betreffende AZ slaat helemaal nergens op trouwens.

29 maart 2024 om 10:17

Pardon Henk? Feyenoord is jarenlang nergens geweest en dan declasseer jij Ajax voor het gemak even? Ik vind het mooi dat Feyenoord weer meedoet, maar je moet nou niet doen alsof het voor Slot een stap achteruit is. Er kunnen bij Ajax gewoon weer miljoenen geïnvesteerd worden (zie jaarverslag) Enige wat nodig is, is visie.

Dat over Vos geeft de teloorgang van Derksen wel aan. Vroeger was hij degene met nieuwtjes en daarom werd er veel naar hem geluisterd. Nu hij die bronnen niet meer heeft, kan hij alleen nog maar populair lullen. En dat is prima als je weet waar je over praat (omdat je een bepaalde speler kent of een bepaalde wedstrijd hebt gezien). Nu serveert hij een trainer bij voorbaat af terwijl hij diegene niet kent en maakt er een onwijs goede grap bij…

Als je enige ambitie hebt kun je het op z'n minst proberen al krijg je sowieso een nee, die andere namen zijn wel heel bedroevend als hoofdtrainer.

Waarom vasthouden aan een Nederlandse coach? Zoals al aangegeven, de spoeling is dun(!) Ajax heeft vast nog wel wat aantrekkingskracht in het buitenland, dan is de keuze al een stuk ruimer.

Ajax moet Pusic los weken bij Shaktar. Dat was het brein bij ons!

@voetbalzone
Heerlijke clickbait titel weer, ga zo door 💪🏾

Had de titel gewoon genoemd; heren VI roepen weer dom wat namen.

Slot gaat dit overigens natuurlijk niet doen.

Jammer dat de mannen van VI bij voetbalzone zoveel aandacht krijgen. Heeft iets met normen en waarden te maken en ook nu weer gelijk een sfeertje kweken van dood en verderf als dit of dat ......
Helaas laat voetbalzone zich leiden door andere belangen.

..en dat is te triest voor woorden.

Dat we het hier überhaupt over moeten hebben op deze manier zegt iets over de hersenlozen waar we mee te maken hebben.

Figuren die ook gewoon stemrecht hebben.

Er is geen hoop meer voor de samenleving.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren