Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als een van die twee Salah kan vervangen, moet Liverpool erover nadenken’

Laatste update:

Mohamed Salah is dit seizoen met veertien doelpunten de meest scorende speler van Liverpool in de Premier League en mede dankzij zijn goals koersen the Reds af op de eerste landstitel in dertig jaar. Darren Bent is onder de indruk van de kwaliteiten van Salah, maar hij denkt ook dat de Egyptenaar de speler van het aanvallende trio van Liverpool, dat verder bestaat uit Roberto Firmino en Sadio Mané, is die het eenvoudigst te vervangen valt.

“Kijk, we weten dat hij veel doelpunten maakt en een topspeler is. Twee keer de Gouden Schoen, Speler van het Jaar, winnaar van de Champions League, bijna winnaar van de Premier League, de prijzen zijn er. Maar als je zijn gehele spel vergelijkt met iemand als Mané, moet ik zeggen dat Mané beter presteert”, steekt Bent, die in het verleden als spits uitkwam voor onder meer Tottenham Hotspur, Sunderland en Aston Villa, van wal bij talkSPORT.

Guardiola geeft schoorvoetend toe: 'Liverpool niet meer in te halen'

“Hij scoort misschien meer dan Mané, maar kijk naar Mané’s werklust. Hij is niet egoïstisch, hij zoekt altijd eerst naar een andere optie en hij maakt ook nog zijn doelpunten. Daarom mag Mané niet verkocht worden, hij is zo belangrijk. Van Firmino weten we dat hij niet zoveel doelpunten maakt, maar hij is de lijm, de verbinder. Er zijn maar weinig spelers die de bal beter kunnen vasthouden. Hij geeft de anderen de kans om bij te sluiten, hij is fantastisch”, gaat Bent verder. “Dan kijk je naar Salah en inderdaad, hij maakt veel doelpunten. Maar vult hij Mané en Firmino echt aan, of is hij op zoek naar meer goals?”

“Ik heb dit seizoen verschillende situaties gezien waarin hij eigenlijk had moeten passen, maar voor een schot ging. Je kan zien dat de frustratie toe begint te nemen. Het gaat er ook niet om dat je hem verkoopt voor 115 miljoen euro en het dan zo laat. Maar als je hem kan vervangen met een Kylian Mbappé of iemand als Jadon Sancho, denk ik dat je daarover na moet denken”, sluit hij af. De namen van Mbappé en Sancho, op dit moment spelend bij respectievelijk Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund, worden al langer genoemd als mogelijke opties voor Liverpool. Voor beide jonge aanvallers zal de concurrentie echter fors zijn.

Ben jij het eens met Darren Bent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uiteraard, als je Mbappé kan krijgen moet je dat doen. Mbappé is in potentie en misschien nu al beter dan alledrie de spelers. Maar Salah vervangen voor Sancho? Kom op zeg, dat vind ik hilarisch.

4 februari 2020 om 11:44

Waarom vind je dat?Vind Sancho echt uitzonderlijk voor een buitenspeler en echt niet veel minder dan Salah. Salah is goed, uitstekend zelfs, maar is dit seizoen vooral met zichzelf aan het worstelen.

4 februari 2020 om 11:49

@kowalski omdat Sancho veel minder doelpunten maakt als Salah?

4 februari 2020 om 12:07

Je zegt zelf dat je Sancho niet veel minder vindt dan Salah, dus dat is al een reden. Ik vind hem gewoon een minder goede speler dan Salah. Niet alleen qua goals en assists, maar ook vanwege het feit dat Salah al drie jaar lang een constant hoog niveau haalt, 5e en 6e geworden is bij de laatste twee Gouden Bal verkiezingen en zijn niveau haalt bij Liverpool (is toch een treetje hoger dan Dortmund). Ik vraag me af of Sancho het niveau van Salah überhaupt ooit gaat aantikken.

4 februari 2020 om 12:09

In welk universum is Salah met zichzelf aan het worstelen? Hij had even een paar wedstrijden niet de topvorm, maar op het moment is hij weer geweldig bezig en staat ondertussen op 14 goals en 6 assist in de PL. Salah wordt ondertussen vooral onderschat zo lijkt het.

4 februari 2020 om 12:43

Salah was ook niet zo een doelpuntenmachine voordat hij bij Liverpool kwam..

Ik zeg niet dat sancho die potentie wel heeft, maar veel hangt natuurlijk af van hoe je team speelt en of men in dienst van jou speelt of andersom..

4 februari 2020 om 12:55

@SiceramoSancho staat dit seizoen op 12 goals en 13 assists tegenover 14 goals en 6 assists van Salah. Is wel een iets mindere competitie, maar dat eerste klopt dus niet. Voor de rest is het ook wel een beetje persoonlijke voorkeur, heb persoonlijk wel een zwak voor een klassieke buitenspeler als Sancho. Echter denk ik wel dat Sancho zeker het niveau van Salah aan kan tikken, in my opinion potentiële Gouden Bal-winnaar. @lfc11In dit universum. Je kunt toch niet ontkennen dat Salah zichzelf en het team af en toe behoorlijk in de weg loopt en té nadrukkelijk z'n stempel wilt drukken. Buiten dat vind ik Salah, zoals ik in mn eerste post al zei, een uitstekende voetballer. Heeft niks met onderschatting te maken.

4 februari 2020 om 13:37

@kowalski hij drukt alleen ook vaak zijn stempel door beslissend te zijn en punten binnen te halen voor Liverpool. elke aanvaller is wel eens egoistisch, ook Sancho. oovendien heeft Salah ook genoeg assists op zijn naam staan dus het is niet zo dat hij nooit een bal afspeelt

4 februari 2020 om 13:54

Ja maar Dortmund is ook iets minder dan Liverpool. Sancho's statistieken zijn gewoon beter dan die van Salah. En Sancho gaat uiteindelijk ook een betere speler worden.

4 februari 2020 om 14:16

Tuurlijk de Britse talent die voornamelijk wordt gelinkt aan het manke United en half-manke Chelsea, gaat even de sterspeler van Liverpool vervangen. Zou het komen, omdat het een Brit over een Brit heeft?

4 februari 2020 om 14:27

@kowalski, voor dit seizoen heb je gelijk. Ik heb overigens de statistieken uit de andere competities er ook bij gepakt. In totaal komt Salah op 18 goals en 9 assists en Sancho op 15 goals en 16 assists. Nog steeds in het voordeel van Sancho dus. Dat hij een enorme potentie heeft, is zeker. En Salah begon pas met deze cijfers op zijn 24ste. Maar nu op dit moment hem vervangen voor Salah, nee dat zou ik zeker niet doen.

4 februari 2020 om 16:13

Sancho presteert beter dan Mbappe dit seizoen en doet niet onder voor Salah.

Dit moet wel een grap zijn.

Salah weg voor 115 miljoen? Coutinho ging zelfs weg voor 140 miljoen. Wat voor drugs moet je gebruiken om te denken dat Liverpool Salah ooit voor 115 miljoen weg zou laten gaan.

Liverpool hoeft hem niet te verkopen, geld hebben ze genoeg, en Salah wil niet weg. Waarom zou hij weg willen bij 1 van de beste clubs (misschien op dit moment Dé beste) ter wereld waar hij op handen wordt gedragen? Om bij Real Madrid te worden uitgefloten als hij 2 wedstrijden wat minder speelt? Wat een grap.

Bovendien zien Liverpool spelers wat er gebeurt als je nu vertrekt... Coutinho = geflopt, Can = geflopt. Het gras is zeker niet groener aan de overkant.

Als hij al verkocht zou worden zou hij niet voor minder dan 180/200 miljoen gaan. Zelfs Dembele, die niks had gepresteerd werd een paar jaar geleden voor 120 miljoen verkocht.

4 februari 2020 om 11:22

Je bagateliseert wel even hoe belangrijk Coutinho bij liverpool was destijds, was echt ongelooflijk goed en belangrijk toen. Salah is idd meer waard dan 115 daarover heb je uiteraard gelijk.

4 februari 2020 om 11:33

Doet hij niet hij zegt zelfs voor 140 mil

4 februari 2020 om 14:42

Coutinho was een uitstekende speler bij Liverpool, maar zeker niet ongelooflijk goed. In z'n eerste 3-4 seizoenen was het totaal niet bijzonder en hij heeft welgeteld anderhalf seizoen echt goed gespeeld bij Liverpool. Toch waren de cijfers niet dermate indrukwekkend dat je ook echt kunt spreken van een onvervangbare speler. Sterker nog, Liverpool is eigenlijk alleen maar beter geworden sinds Coutinho er vertrok. Dat heeft uiteraard niets met Coutinho te maken, maar het laat wel zien dat hij vervangbaar was.

4 februari 2020 om 11:33

Je zou ook denken dat Salah al wat ouder is, maar heeft gewoon dezelfde leeftijd als bijv. Quincy Promes. 115 miljoen voor één van de beste spelers ter wereld is gewoon te weinig

4 februari 2020 om 12:10

effe serieus allereerst wat een disrespect van middelmatige flutspiuts Darren Bent over Salah. Liverpool staat op het punt om de eerste titel te winnen in de PL sind 1990 en Mo Salah is de sterspeler met de meeste goals en hij heeft het over verkopen?? Zit ie aaan de drugs o f wat is er met hem? En dan wil ie dat Salah op zn 27e terwijl ze middenin de succesvolste periode sinds begin 80er jaren zitten hem effe inruilen voor een ander jongere speler?deze semi kritiek op Mo Salah vind ik 1 vd lachwekkenste dingen ever, en dit bewijst maar weer dat als je middelmatige ex voetballers op tv betaald voor hun mening ze vaak delirious worden en gaan lullen om het lullen.

Never change a winning team. Salah kan nog jaren mee en zichzelf verbeteren

4 februari 2020 om 11:31

Never change a winning team is wel de grootste onzin ooit. Kijk naar Real nadat ze 3x de CL wonnen. Je moet verversen, al zijn het alleen al de wissels. Verder volledig met Bent eens, van de voorste 3 is Salah het makkelijkste te vervangen, ook al is het een geweldige speler.

4 februari 2020 om 11:35

Daar ben ik het niet mee eens. Het klopt dat Salah idd nog jaren mee kan, maar het klopt ook dat (bijna) alle spelers in de basis van Liverpool hun piek hebben bereikt qua leeftijd (27, 28). Wat je vaak ziet is dat als je zo'n team te lang vasthoud wordt het op een gegeven moment samen oud. Niet alleen zorgt dat ervoor dat team dan ineens allemaal tegelijk minder worden over een paar jaar, ook wordt het veel lastiger en duurder om het team goed te herbouwen. kijk maar naar Man United in 2014, Barca rond 2017 en het Real Madrid vorig jaar. Barca is nu nog bezig om oude veteranen te vervangen. Slim investeren en spelers op het juiste moment verkopen is een belangrijke manier om zo'n downfall te voorkomen. Liverpool is momenteel de slimste club van de wereld dus ik zie de deze fout eerlijk gezegd niet maken.

4 februari 2020 om 12:13

B-real heeft gewoon gelijk en jullie twee (messi en Onder) lullen onzin. a) ze hebben pas 1 europese titel gewonnen en staan op het punt de eerste titel te pakkken. Daar kan nog zeker 2,3 titels bij voor ze dik vet en volgevreten zijn. They just started!27 jaar is niet einde verhaal, klopt dat het de piek is, maar die duurt zo 2,3 jaar. Als ze nu 30-32 waren okay, maar toen Cristiano 27 was had Real toen nook moeten doorschakelen??

4 februari 2020 om 13:34

Maar Salah is niet wat Ronaldo toen voor Real was en ik ben het gewoon met Bent eens dat Salah missen een minder groot probleem zou zijn dan Firmino of Mané. Dat je in voorgaande Posts iedereen die een andere mening als jezelf heeft, doet voorkomen als een dorpsidioot maakt je eigen mening nog niet de waarheid. Mbappé is een serieuze upgrade en Sancho speelt een even goed seizoen als Salah.

4 februari 2020 om 15:06

Lierse, ik geef ook genoeg argumenten waarom die mening nergens op slaat. Maar voor jou graag nog een keer...sancho speelt op een lager niveau dan Salah, heeft nog geen prijs gewonnen ien is nog niet de beslissende factor binnen zijn elftal Sterker nog hij zat in december bij Borussia de nr 3 van Deutschland regelmatig op de bank. Mo Salah, misschien wel de beste Afrikaanse voetballer ooit, is 1 vd leidende spelers van een liverpool elftal dat we in 30 jaar niet gezien hebben. En dan zeg jij en anderen dat Jadon Sancho een even goed seizoen speelt? waarmee je impliceert dat hij hem zou kunnen vervangen?? Salah past perfect bij Liverppool en het spel dat ze daar spelen. Zelfs boy wonder Mbappe daar ipv zetten vind ik geen upgrade, zoals jij stelt. Simpelweg omdat je niet weet hoe hij in het team zou passen, in het spel zou passen en de impact die hij zou hebben. Terwijl dit met Salah al een feit is. Niemand, maar dan ook niemand in his right mind zou de sterspeler van een winnende en succesvole machine als Liverpopol op zn 27e vervangen. Als je dat beweert, dan ben je, idd een dorpsidioot.

Op basis waarvan zou je in vredesnaam Salah vervangen voor Sancho? Wat heeft hij bewezen waar Salah niet in uitblinkt? Kijk, een Mbappe lijkt me een uitgemaakte zaak. Maar een Sancho, nee, nog lang niet. Iedere ploeg die Mbappe kan krijgen wordt er sterker op, zonder twijfel. Of dat nou Liverpool, Bayern, City, Barcelona, Real is, alle ploegen kunnen hem gebruiken

4 februari 2020 om 16:17

Wat maakt Mbappe beter dan Sancho. Sancho is 2 jaar jonger en is de enige speler dit seizoen met meer dan 10 goals en 10 assists. Zelfs Messi heeft die statistiek niet. Mbappe ook niet, terwijl Sancho in een moeilijkere competitie speelt en bij een team dat niet de sterkste is in de competitie.

Vind dat Salah zeer weinig respect krijgt van de " kenners ". Als ik Salah niet zou kennen en zou puur op de berichtgeving afgaan zou ik haast denken dat bij ADO niet in de basis zou staan.

4 februari 2020 om 11:45

Sinds Mané sinds vorig jaar december/januari meer en meer krediet heeft gekregen lijkt het wel teveel te koste zijn gegaan van Salah. Ik vond Mané vorig seizoen bepalender en dit seizoen Salah, maar vind Salah toch wel vaak een opvallende afwezige in discussies over het team of the season of pfa player of the year

Je hebt de beste voorhoede van de wereld. Deze 3 vullen elkaar perfect aan. Dat wat salah niet heeft heeft mane wel en andersom. En Firmino speelt in dienst Salah en Mane en doet dat fantastisch. Je hoeft niemand te vervangen. Het enige wat je moet doen is zorgen voor goede vervangers. Als Timo Werner Liverpool echt als zijn droomclub ziet dan hoop ik dat hij genoegen neemt met veel speeltijd vanaf de bank

Salah is idd veel egoïstischer als speler en zolang hij alles scoort is er niets aan de hand. Dit seizoen mist hij nog wel eens een kans en dan gaat het irriteren.
Mbappe erbij zou waanzinnig zijn, dan kun je Salah verkopen alleen is Mbappe erg, erg duur zelfs voor premiership begrippen. Sando ben ik nog niet zo overtuigd van. Alle kwaliteiten hoor maar klasse minder dan Mbappe en ook nogal wat maniertjes kan wel eens een tweede Lindgaard of Nani worden. Veel talent maar komt er nooit voor langere tijd uit

4 februari 2020 om 13:25

salah vervangen ... wie verzint zoiets ?salah denkt alleen aan zichzelf ?misschien jij .... maar Salah dus niet ... de man ziet zijn medespelers altijd .. een "sociale' spits zeg maar..

4 februari 2020 om 16:18

Hoe bedoel je Sancho maniertjes. Sancho heeft juist geen maniertjes. Grappig dat je dan Mbappe noemt die geen maniertjes heeft volgens jou terwijl hij vorig weekend nog boos was toen hij er uit werd gehaald.

Ze kunnen alsnog gewoon Sancho halen zonder Salah te verkopen. Er is bij Liverpool ook gewoon meer diepte nodig op de vleugels, want Origi en Shaqiri heb je ook weinig aan als er een langdurige blessure komt of als Man㩠en Salah over een jaar een aantal weken weg zijn voor de Africa Cup. Liverpool speelt genoeg wedstrijden in een jaar om een speler als Sancho of Werner genoeg minuten te laten maken. Er vanuit gaande dat Sancho überhaupt naar Liverpool wil en niet naar het vaker genoemde Chelsea

4 februari 2020 om 14:37

Je kunt Sancho niet halen voor de bank, daar is die jongen echt te goed voor. Origi laat toch telkens zien belangrijk te kunnen zijn voor Liverpool en hij is ook steeds beter gaan voetballen. Shaqiri is geen bijzondere speler, maar je zit al snel op spelers van dat kaliber als je back-ups nodig hebt als topclub.

je meest productieve speler is het makkelijkst te vervangen? wat een onzin weer. natuurlijk kan Mbappe Salah goed vervangen maar wat moet die kosten? 300 miljoen euro ofzo. Sancho komt qua statistieken totaal niet in de buurt bij Salah. natuurlijk wel een geweldige speler maar ik zou Salah niet vervangen door Sancho op dit moment want dan lever je aardig wat goals is

4 februari 2020 om 12:07

Totaal niet in de buurt? 14 goals (+ 14 assists) in 1900 minuten doet echt niet onder aan 18 goals (+ 8 assists) in 2450 minuten. Het is alleen een zwakkere verdedigende competitie waarin Sancho speelt

4 februari 2020 om 12:17

@ckitsch begrijp me niet verkeerd, ik vind Sancho een geweldige speler en hij maakt dit seizoen dan wel veel goals in de Bundesliga maar vergeet niet dat Salah in de CL ook vaak beslissend is en gewoon een extreem belangrijke schakel is voor dit Liverpool. Sancho vind ik een heel ander type voetballer als Salah dus je kan hem wel halen als vervanger maar waarom zou je dat doen? dat Salah draait in het Liverpool systeem is al bewezen, met Sancho moet je dat nog afwachten. een Mbappe is zo extreem goed dat hij in elk systeem en bij elke club wel van meerwaarde is en is ook meer vergelijkbaar met Salah als dat Sancho dat is

4 februari 2020 om 12:39

Dat is een andere discussie want mijn reactie ging meer over de stelling dat Sancho qua statistieken niet in de buurt komt van Salah (CL was daarin meegerekend trouwens). Ik denk overigens dat Sancho prima kan werken als backup voor Salah/Mané in het systeem van Klopp. Hij maakt meer verdedigende acties dan Salah en heeft ook de snelheid en een goede individuele actie en dat zijn wel de kwaliteiten die in dat systeem passen

4 februari 2020 om 12:08

@japie_krekel met zijn logica kan je ook CR7 en Messie vervangen door jongens die keihard werken. Ook deze 2 spelers staan niet bekend dat ze in het veld hard werken. Messi is makkelijk te vervangen. Hij scoort veel maar werkt niet hard. Zet daar Dirk Kuyt neer.

4 februari 2020 om 12:20

@mrkrillin helemaal mee eens! als de creatieve aanvallers hard moeten gaan werken dan hoef je ook geen waterdragers meer op te stellen in je elftal. volgens mij is het de bedoeling dat die gasten het vuile werk opknappen zodat de creatieve spelers zich met het aanvallende gedeelte van het spel kunnen bezig houden. natuurlijk moeten ze wel een beetje mee verdedigen maar het is niet de bedoeling dat ze zo hard gaan werken dat ze niet meer de energie hebben om voorin het verschil te maken

4 februari 2020 om 13:55

Sancho is momenteel de beste speler van Dortmund, speelt met een enorme flair en scoort ook vrij makkelijk. Geeft bovendien ook veel meer assists dan Salah. Dus why not?

4 februari 2020 om 14:35

De Premier League is wel even andere koek. Hij is inderdaad de beste speler van Dortmund en absoluut een enorm talent, maar alleen al door het dynamische voetbal en het tempo is het in de Premier League gewoon heel lastig om een dergelijk rendement te halen. Dan moet je al snel naar City waar heel veel draait om het balbezit en het aanvallende aspect.

4 februari 2020 om 15:23

Je mag toch wel stellen dat de BL zich gewoon aardig kan meten aan de PL. Competitie is momenteel vrij competitief aan de PL. Meer dan La Liga en Serie A vind ik. Tuurlijk zijn Liverpool en City momenteel wat sterker dan Bayern en Dortmund. Maar we moeten het ook niet groter maken dan het is. Leipzig zie ik zelfs als licht favoriet tegen Spurs (toch de 3de/4de club van Engeland momenteel) en clubs als Leicester zijn te vergelijken met Gladbach. Dus ik denk dat Sancho dat niveau van Liverpool zekers aankan en op lange termijn daar een sleutelspeler kan worden.

4 februari 2020 om 16:21

Zeker, ik snap niet dat veel mensen zeggen dat Sancho niet goed genoeg is voor PL terwijl hij zulke mooie goede statistieken heeft in de BL. Een competitie die zich kan meten met de PL. En dan zeggen ze dat Mbappe wel makkelijk de PL aankan terwijl die gozer in de Mickey Mouse League speelt

Mane had vorig seizoen 2 assists in een heel PL seizoen. Beetje respectloos hoe hier over Salah wordt gesproken. Zonder Mane gaat het ze nu ook prima af namelijk.. Salah had vorig seizoen 11 assists in de PL, echt een heel groot verschil. Salah is ook meer betrokken bij doelpunten en minimaal even belangrijk als Mane, die wordt alleen wat meer gehypet op het moment.. maarja die stats over assists ontkrachten eigenlijk al heel dit verhaal van Bent.. 2 tegenover 11 afgelopen seizoen..

Ik vind juist Firmino het makkelijkste te vervangen. Hij is geen exceptionele speler. Absoluut een uitstekende speler, maar zo'n speler moet je altijd wel ergens weg kunnen halen als je de centen hebt. Verder vind ik altijd dat er wel heel makkelijk naar het egoisme van Salah word gekeken, terwijl de cijfers uitwijzen dat Mane er ook echt wat van kan zoals Tilburg013 boven mij al goed aangeeft. Salah geeft elk seizoen wel meer dan 10 assists. Vorig jaar gaf Mane er inderdaad slechts 2. Salah is gewoon heel erg belangrijk voor Liverpool evenals Sadio Mane. Dat heb ik bij Firmino juist een stuk minder.

4 februari 2020 om 14:39

In dit systeem van Liverpool is er geen speler die de rol van Firmino kan overnemen. Als je een betere spits wil, dan moet je het systeem aanpassen, maar juist het systeem zorgt er voor dat Liverpool zo goed is.

4 februari 2020 om 17:29

Salah is juist wel een counterspeler en zwak in kleine ruimte. Bij City zou hij daarom minder passen.

Mbappe is absoluut niet beter dan Salah en Mane, misschien wordt die dat wel inderdaad.

4 februari 2020 om 18:12

Ja snap niet waarom sommige dat denken, PL is echt andere koek dan de Franse League, laat Mbappe maar eerst in een moeilijkere competitie bewijzen.

Ik denk dat Sancho voor later wel een ideale vervanger zou kunnen worden voor Salah maar op dit moment doet Salah het gewoon fantastisch. Mbappe zou ik liever ooit weer als spits willen zien, ik weet dat hij voornamelijk nu op de flanken speelt maar vind hem op een of andere manier beter als spits passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren