Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Almere City voegt ruim 100 wedstrijden aan Eredivisie-ervaring toe aan selectie

Laatste update:

Sherel Floranus komt de defensie van Almere City versterken, zo heeft de promovendus bekendgemaakt. De rechtervleugelverdediger komt over van Antalyaspor en heeft een contract getekend voor twee seizoenen tot de zomer van 2025. Floranus wordt transfervrij overgenomen, daar zijn contract bij de club uit de Turkse Süper Lig ten einde liep.

Met de komst van Floranus zet Almere in op ervaring. De rechtsback, international van Curaçao, kwam in het verleden al tot 120 Eredivisie-wedstrijden in dienst van sc Heerenveen en Sparta Rotterdam. Bij laatstgenoemde club genoot hij zijn jeugdopleiding en maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal. Twee jaar geleden koos hij voor een avontuur bij Antalyaspor.

Floranus, die in het verleden verschillende jeugdinterlands speelde voor Oranje, is blij met zijn rentree in de Eredivisie. "Almere City is een fantastische club die hard aan de weg timmert. Het is mooi om onderdeel uit te maken van het debuut in de Eredivisie. Daarnaast is Alex Pastoor een trainer waar ik al mee heb gewerkt en waar ik veel vertrouwen in heb."

Ook technisch manager Johan Hansma is content met de komst van zijn nieuwe aanwinst. "Met Sherel halen we een verdediger in huis die zowel als rechts- en linksback goed uit de voeten kan en daarnaast al heel wat wedstrijden Eredivisie-ervaring heeft ondanks dat hij nog maar 24 jaar is. Wij zijn blij dat hij ons komt versterken in ons eerste Eredivisie-seizoen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie foto, in actie tegen Messi! Doet overkomen alsof hij heel wat voorstelt.. maar natuurlijk gewoon een Nederlandse dertien uit één dozijn voetballer. Voor Almere City is het denk ik wel een hele bruikbare kracht met zijn ervaring!

1 augustus 2023 om 13:09

Bij Heerenveen konden de fans niet wachten totdat Floranus weg was en hadden ze met van Ewijk een betere vervanger. Die wedstrijden in Turkije heb ik niet gevolgd, maar hij deed het blijkbaar niet zo heel goed bij Antalyaspor als je in 1 seizoen 12 wedstrijden speelt. Desondanks wens ik hem het beste, benieuwd hoe hij de concurrentiestrijd met Akujobi uit gaat vechten want dat was wel de rechtsback van het seizoen in de KKD.

1 augustus 2023 om 13:47

Toch was hij wel talentvol. Hij heeft wel de fysieke eigenschappen. Balgevoel, snelheid, kracht, kon prima koppen en hoog springen. Maar had echt vrijwel geen spelintelligentie en was egoistisch. Als hij dat weet te verbeteren dan heb je wel een speler die nog altijd relatief jong is en je zo weer voor meer dan een miljoen kan doorverkopen.

1 augustus 2023 om 15:18

Had alleen totaal geen balgevoel juist. Elke pass of voorzet was slecht. Kan niet dekken, kan niet verdedigen. Leuk dat hij prima kan koppen en hoog kan springen, maar ik heb nog nooit iemand zo slecht zien dekken als Floranus. Dan heb je niet veel aan die eigenschappen.

Dit is werkelijk de slechtste verdediger met Kik Pierie die ik in het Heerenveen shirt heb gezien als basisspeler.

1 augustus 2023 om 16:56

Hahaha, het is ook nooit goed he.
On: prima versterking voor Almere. En hartstikke mooie foto voor die jongen

1 augustus 2023 om 19:24

Wat een ontzettend zure reactie zeg, wij kunnen alleen maar dromen van dat podium. Konden wij maar met Messi op het veld staan

Denk dat Messi nu wel stomgeschrokken is van het feit dat hij heeft gespeeld tegen iemand die nu bij Almere City gaat spelen, jawel hoor.

1 augustus 2023 om 13:26

Kunnen niet veel WK-winnaars zeggen.

1 augustus 2023 om 13:35

En waar in de Eredivisie speel jij aankomend seizoen?

1 augustus 2023 om 14:03

Op de tribune, met een heerlijk patatje oorlog.

1 augustus 2023 om 14:18

Sommige mensen zijn niet onder de indruk van die geldwolf op korte beentjes. (Altijd dreigen te vertrekken en meer geld krijgen van “zijn grote liefde” FC Barcelona) Dat zie ik als ik naar die foto kijk. Maar een fanboy als jij moet weer totaal onnodig een minder bekende voetballer die meer bereikt heeft dan jijzelf onderuit halen om je natte droom op voetbalschoenen omhoog te praten. Ik heb nieuws voor je, hij weet niet dat je bestaat en als hij het wist boeide het hem niet.

1 augustus 2023 om 15:37

Die mensen houden niet van voetbal.

Volgens mij was dit toch best een aardige back bij Heerenveen? Leuke aankoop dus voor Almere City!

1 augustus 2023 om 13:09

Haha nee. Dit was een verschrikkelijke back bij ons. Heel vaak man laten lopen, geen goede voorzet in huis en ronduit slecht in positionering. Hij kon hooguit de bal naar de juiste kleur passen, maar aanvallend en verdedigend zeer matig.

1 augustus 2023 om 13:21

Dan zou de titel beter kunnen zijn;

Almere voegt bijna 140 eredivisie tegengoals toe aan de selectie.

1 augustus 2023 om 13:32

Was in de jeugd bij Sparta veelbelovend, leek in eerste instantie een betere versie van Dumfries, maar ontwikkelde zich niet echt door. Viel bij Heerenveen ook behoorlijk tegen. Had er persoonlijk meer van verwacht. Maar misschien voor Almere wel een goede. Heeft iig ervaring en dat heb je ook nodig om je te handhaven.

Goed versterking voor Almere. Is geloof ik de eerste serieuze versterking. Ben bang voor Almere dat als ze niet flink wat gaan investeren in de selectie het maar 1 jaartje Eredivisie wordt. Hetzelfde geldt voor PEC beide hebben serieus een boost nodig.

Zijn er toevallig Almere supporters en/of kenners (als ze die uberhaupt hebben haha), die wat kunnen vertellen of de huidige stand van zaken?

1 augustus 2023 om 13:13

Volg ze niet op het voet, maar ik woon zelf in almere dus kan wel het e.e.a. vertellen. Zoals het nu eruit ziet willen ze de meeste financien uitgeven op het uitbreiden van het kleine stadion. Weet niet in hoeverre die financien zouden moesten kosten, maar wat ik je wel kan vertellen is dat hun aankoopbeleid van vorige zomer veel beter was dan nu. Misschien dat er nog een paar andere flops met Eredivisie ervaring richting Almere komen of Spanjaarden, sinds dat hun nieuwe thema is.

1 augustus 2023 om 14:20

De uitbreiding van het stadion staat los van het spelersbudget. Dat wordt gewoon gefinancieerd door de eigenaar.

De selectie was al best op orde met een aantal spelers die zeker niet onderdoen voor een aantal concurrenten in het rechterrijtje. Dit is de derde aanwinst, en er zullen nog wel een gerichte aankoop of 3 volgen, maar echt goede spelers komen pas laat beschikbaar voor dit kaliber clubs.

1 augustus 2023 om 13:15

Niet zo denigrerend Mario. Dit is de derde aanwinst na Robinet en Koopmeiners (huur). Verder is de selectie aardig intact gebleven. Denk dat er een gezond beleid is uitgestippeld, succes is niet altijd te koop.

1 augustus 2023 om 13:25

Almere wacht vooral op de buitenkansjes. Spelers die net buiten de boot gaan vallen bij Utrecht, twente, az etc. Echter wachten de meeste van dit soort spelers tot na de voorbereiding omdat ze hun kans willen pakken. Maar uiteindelijk niet een heel seizoen op de bank willen belanden. Ik verwacht nog wel 2-3 kwalitatieve spelers, al dan niet op huurbasis

Met Johan Hansma als TD en een technische staf met Heerenveen verleden, zo wordt Almere zo langzamerhand sc Heerenveen 2.0. Als ze eenzelfde opmars als ons maken, na promotie 30 jaar geleden, dan speelt Almere over 10 jaar Europees voetbal. Voor ju vooral leuk om te kijken hoe de bij ons mislukte spelers het in Almere doen: van Laparra, Akujobi en nu Floranus. In het verleden Etemadi.

1 augustus 2023 om 15:21

Inderdaad leuke aanpak en voor Heerenveen fans leuk om mee te kijken. Maar van la Parra en Floranus heb je toch helemaal niets aan als Eredivisie club. Akujobi kan als selectiespeler nog wel mee, maar zal ook geen sterkhouder zijn.

Veel succes almere met floranus. Blij dat ie niet meer voor hveen voetbalt.

Ik had eigenlijk verwacht dat ze de hele selectie zouden vervangen. Ook al vervang je 4 spelers dan wordt het volgend jaar weer KKD.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren