Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Almere City gepromoveerd: ‘Hopelijk ben ik niet dronken tijdens mijn rijexamen’

Laatste update:

Almere City promoveert voor het eerst in de geschiedenis naar de Eredivisie. Na de 2-0 zege in de heenwedstrijd tegen FC Emmen was de 1-2 overwinning in de return meer dan genoeg voor een Eredivisie-ticket. Stije Resink en Rajiv van La Parra zijn enorm blij met de promotie. De twintigjarige Resink moet binnenkort op voor zijn rijexamen. Van verslaggever Labib Bitchou kreeg hij alvast een speciaal 'Eredivisie-rijbewijs'. Ook FC Emmen-trainer Dick Lukkien en verdediger Mike te Wierik stonden Voetbalzone te woord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren