Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al-Hilal verliest geduld en bereidt bod van 45 miljoen voor op Marokkaan

Laatste update:

Al-Hilal is geïnteresseerd in de diensten van Youssef En-Nesyri, zo weet AS te melden. Volgens de Spaanse sportkrant bereidt Saudische club een bod van 45 miljoen euro voor op de spits van Sevilla. De Marokkaan geldt als mogelijke alternatief voor Aleksandar Mitrovic, die nog altijd speler van Fulham is. En-Nesyri zou in het Midden-Oosten vijftien miljoen euro per jaar kunnen verdienen.

En-Nesyri is niet de eerste speler van Sevilla die in de nadrukkelijke belangstelling staat van een Saudische club. Eerder werd er nadrukkelijk getrokken aan Ivan Rakitic, Fernando en Yassine Bounou, maar de pogingen bleken tot op heden tevergeefs. In het geval van En-Nesyri liggen de kaarten mogelijk anders. AS schrijft dat de Marokkaan geldt als mogelijke alternatief voor Aleksandar Mitrovic, die ondanks verwoede pogingen van Al-Hilal nog altijd speler van Fulham is. De transfer van de Serviër is nog niet van de baan, maar door de moeizame onderhandelingen kijkt Al-Hilal alvast verder.

De Saudische club legde in Londen een bod van ongeveer 45 miljoen euro neer voor Mitrovic, die niet te spreken is over de vraagprijs van Fulham van 60 miljoen. Ondanks pogingen van zaakwaarnemer Pini Zahavi om de vraagprijs omlaag te halen is een akkoord tussen de clubs nog niet bereikt. Zodoende denkt Al-Hilal aan een alternatief voor de Serviër. De transfersom die Al-Hilal reserveerde voor Mitrovic, wordt mogelijk uitgegeven in Sevilla. En-Nesyri sloeg deze transferzomer al twee aanbiedingen af, beide keren afkomstig van West Ham United.

En-Nesyri heeft zich bij Sevilla ontpopt tot dragende speler. De 26-jarige spits maakte in 155 wedstrijden voor de Andalusiërs 53 doelpunten. En-Nesyri heeft in Sevilla nog een contract tot medio 2025. De in Fez geboren aanvaller maakte net als clubgenoot Bounou het sprookjesachtige WK met Marokko mee. En-Nesyri maakte twee doelpunten, waaronder de enige in de achtste finale tegen Portugal. Al-Hilal wist zich eerder deze zomer te versterken met Malcom, Rúben Neves, Sergej Milinkovic-Savic en Kalidou Koulibaly.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het wordt als maar gekker en gekker. HOE gaan Europese clubs hier ooit mee concurreren qua geld?

30 juli 2023 om 00:14

Niet, gewoon laten gaan. Niemand zal er voor gaan zitten. Af en toe een samenvatting als Ronaldo of Benzema scoort. Wat El-Nyseri of Mitrovic daar doet boeit niemand.

Het is 1 competitie dus zelfs als ze de 100 beste spelers ter wereld kopen zijn hier 3 keer zoveel spelers in Europa die de moeite waard zijn om te kijken.

Iemand uit Rotterdam, Amsterdam, Liverpool, Madrid, Milaan of Lissabon zal nooit fan worden van een SA club.

30 juli 2023 om 00:17

Huh ik kom uit Rotterdam en ben fan van Saoedi-Arabische competitie?

30 juli 2023 om 00:17

Jij wel chef special

30 juli 2023 om 00:19

Ho ho, jij kwam toch uit Pallet Town?🤣

30 juli 2023 om 00:25

Rotterdam is misschien een slecht voorbeeld. Die hebben alleen Sparta als fatsoenlijk alternatief

30 juli 2023 om 00:29

Scummyman, de wereld is groter dan Europa he. Als je in SA en omliggende landen de populariteit vergoot heb je al een heel groot bereik.

30 juli 2023 om 00:33

Ik ga er vanaf dit jaar wel voor zitten eerlijk gezegd. Ben zeker benieuwd. De aard van de mens kan niet tegen verandering, dus begrijp goed dat iedereen tegen deze ontwikkeling is. Ik zelf vind verandering wel spannend en ben vooral nieuwsgierig wat het gaat brengen. Als het slecht is dan ga ik er natuurlijk niet meer naar omkijken.

30 juli 2023 om 00:46

Ik kan inderdaad niet namens iedereen spreken.

Ik vind de PL toppers ook leuk om op de achtergrond op te hebben maar de echte spanning voel ik alleen in Nederland en dan het liefst in een stadion. Britten, Italianen en Spanjaarden zijn nog veel chauvinistischer dus ik denk niet dat die een team gaan aanmoedigen in SA zoals veel Afrikanen en Aziaten dat wel doen bij PL clubs. Wellicht switchen de fans op andere continenten wel naar SA inderdaad.

Ik geloof er niet in maar lig er ook niet wakker van als het ze wel lukt.
Als Veerman in de spits staat bij Feyenoord en Stokkers bij Ajax blijf ik toch de klassieker kijken. Aan de spanning zal het weinig afdoen.

30 juli 2023 om 01:03

"iemand uit Rdam, Adam, Lpool, Madrid, Milaan of Lissabon zal nooit fan worden".

Hoe weet jij dit en hoe denk jij voor veel mensen te spreken?

En verder de wereld is veel groter dan west Europa.

China en India om de hoek. Samen al zowat 3 miljard mensen. Bijna helft van de wereld. Verder zijn er nog veel landen in Azië die ook voetbalgek zijn.
Afrikaanse landen gaan ook richting miljard. Ook die zullen veel kijken.

Je zegt Lissabon, maar kan zeker bedenken dat veel Portugezen zeker gaan volgen voor o.a CR en die middenvelder van Wolves overgekomen.

30 juli 2023 om 01:55

Mrkrillin. Zou mooi zijn als veel Portugezen die kant op trekken, kunnen wij als Nederlands elftal ook eens van die gasten winnen.

30 juli 2023 om 08:17

Niet alles draait om Europa. Genoeg mensen in de wereld en vooral in Azie, waar de competitie gespeeld zal worden, zullen mensen fan worden van die clubs.

30 juli 2023 om 09:52

Alles draait wel om Europa, dat is en zal altijd het voetbal continent zijn. SA gooit geld weg, ooit moeten de SA clubs ook de uitgaven weerleggen aan de FIFA. De enige reden voor een speler om te gaan is geld. SA kan niet miljard blijven uitgeven

30 juli 2023 om 00:15

Niet. Alleen de Premier league zal in de buurt komen met de verdeelde tv rechten en rijke investeerders. Laliga heeft een spendeerlimiet als k het goed heb. Bundesliga laat zn clubs niet verkopen aan rijke investeerders. Dit gaat t voetbal slopen.

30 juli 2023 om 00:18

Zo lang Europese clubs bedragen van 86 miljoen betalen voor Harry Maguire, 100 voor Sancho, 110 voor Darwin Nunez.. Is geld volgens mij niet het probleem..

30 juli 2023 om 00:25

Geld is geen probleem maar dat betekent niet dat je zomaar even 15 miljoen op de prijs van Sancho moet gooien en 35 op die van Darwin.

30 juli 2023 om 02:17

Je bent er van op de hoogte dat op transfermarkt de bonussen niet zijn opgenomen in de transfersom?

30 juli 2023 om 02:45

Je bent er van op de hoogte dat bonussen niet betekent dat die ook daadwerkelijk betaald zijn?

30 juli 2023 om 00:24

De bedragen zijn inderdaad flink, maar ik lees ook weer dat United (afgaand op de tekst) medio 80 betaald voor een speler van Atalanta doe nog veel te bewijzen heeft. Maar laten we vooral met gekkigheid naar SA kijken. Hoe meer aandacht, hoe groter die competitie gaat worden en dat gaat op deze manier wel gebeuren

30 juli 2023 om 01:42

Die speler heeft nog best prima statistieken hoor. Betrokken bij een doelpunt elke 110 minuten en dat zonder penalty's. Dat is ongeveer hetzelfde gemiddelde als Lautaro Martinez, die 5 jaar ouder is en voor een beter team speelt. Betere aankoop dan Nesyri voor 45 miljoen vindt ik.

30 juli 2023 om 02:06

Ach, die 20 spelers die naar Saudi-Arabië gaan lekker daar laten spelen. Zelfde als met China een aantal jaar geleden, er gaan wat spelers naar toe om geld binnen te harken maar als ze weg zijn, who cares?

30 juli 2023 om 10:14

Her hoeven de Europese clubs niet mee te concurreren. Dit gaat geen eeuwig leven hebben. De competitie zal daar nooit op een niveau komen zoals hier. Destijds was het ook een hype om voor dikke zakken geld naar China te gaan. Competitie is nog steeds niets. De zakkenvullers, broodvoetballers of de spelers die vanuithun geloof misschien een verbondenheid voelen met het land zullen wellicht gaan maar dan houdt het wel op denk ik.

Hahahaha meteen verkopen. 45 miljoen voor een beperkte spits als En Neysri. Prima speler die had werkt en aardig goed is in de lucht, maar kom op joh… wel mooi voor Sevilla, die moeten verkopen

30 juli 2023 om 00:37

Beperkte spits? Heb je verstand van voetbal?

30 juli 2023 om 00:53

vind hem ook geen beperkte spits hij had zelfs de jong uit de de basis gespeeld

30 juli 2023 om 05:54

“Zelfs” Beetje respect voor Luuk hè 😉

30 juli 2023 om 00:41

Beperkte spits. Man man man voetbal iq op dit platform neemt drastisch af.

30 juli 2023 om 01:21

Binny, je zou met je beoordeling van spitsen maar zo achter de ver -en terugkoop van Brobbey kunnen zitten.

30 juli 2023 om 01:25

Beperkte spits die Luik de jong uit de basis heeft gespeeld en elke keer belangrijk is voor Sevilla en was afgelopen seizoen in de Europa League. Jij moet maar een ander beroep gaan kiezen.

30 juli 2023 om 06:24

45 miljoen is gewoon veel voor een spits als En Neysri. Het is geen speler die iets voor zichzelf kan creeren en hij heeft 13 goals gescoord in de laatste 2 seizoenen in de Primera, maar een keer boven de 10 en dat was dan ook een goed seizoen. Leuk dat Luuk de Jong de basis uitspelen de meetlat is, misschien is beperkt niet de juiste woord keuze, maar het is echt geen speciale speler en 45 miljoen is gewoon veel. Ik zie buiten zijn kracht in de lucht, intensief druk zetten en wegcijferen voor het team echt geen bijzondere speler. Verder kan je het best eens oneens zijn met mensen hoor, maar als jullie vinden dat ik er dan niks van af weet prima joh.

30 juli 2023 om 11:46

Binny
Als je die opgenoemde cijfers opnoemt vermeld dan ook even dat hij kampte met blessures. Om jou gelijk op deze manier te krijgen is best wel kinderachtig…

Na Boufal en Sais zou Nsyri de 3de Marokkaanse international zijn die vertrekt richting het midden oosten.. wie weet volgt Bono ook nog. Niet goed voor onze nationale ploeg

30 juli 2023 om 00:29

Tenzij er dusdanig veel sterren heengaan zodat de SA-Liga serieus wordt genomen. Maar voor nu inderdaad wel balen voor mijn tweede thuisland. Gaat Ziyech ook niet die kant op? Speelt onze halve ploeg daar straks…

30 juli 2023 om 00:37

Als ze nou alle 11 gaan en ook de coach en allemaal in hetzelfde team gaan spelen..

30 juli 2023 om 00:54

bounou gaat zoiezo niet had ik begrepen wat hij had aangegeven in de media net als en-nesyri die had naar premier league kunnen gaan waar nog steeds interesse voor hem is

Nog even en de Beugeldijk's gaan ook voor 50 miljoen naar Saudi-Arabië.

30 juli 2023 om 01:25

Het is dat hij op dit moment transfervrij is en meetraint bij Jong ADO.. want anders had ik zeker niet uitgesloten dat zelfs hij voor een flinke transfersom daarheen zou gaan

€45M is een bod dat Sevilla niet kan weigeren. Zeker gezien de eerdere berichten dat ze met financiële problemen kampen. 3 jaar geleden voor €20M gekocht. Mooie winst ook van circa €25M, direct doen!

30 juli 2023 om 01:32

En waar gaan ze zijn vervanger vinden? Een degelijke spits is niet goedkoop, En-Nesyri was ongelofelijk belangrijk afgelopen seizoen in de strijd tegen degradatie en winst van EL. Uiteindelijk betaal je weer 25 tot 30 miljoen voor een aanvaller en sta je misschien nergens.

weet zoiezo dan en-nesyri er niet heen wil want hij wil het liefst blijven in de europese competitie blijven en liever bij een topclub. hij had in februari naar west ham kunnen gaan maar wilde niet zijn club die vocht tegen degradatie in de steek laten net als bounou voor wie ook interesse was vanuit bayern munchen. west ham wilde toen ook 40 miljoen betalen voor en-nesyri

Bijna even veel nieuws hier uit Saoedi Arabië als over Ajax! What a time to be alive. Ze kunnen mooi cashen op deze spits. En ze hebben geld nodig dus gewoon doen!

Mitrovic en Fulham hebben al oorlog met elkaar. Lijkt me niet dat Fulham echt blijft hameren op die 60, zeker als er kans is dat de interesse wordt verlegd naar een ander. Zou kapitaalvernietiging zijn.

Geduld is natuurlijk af te kopen.
Bekende spelers overhalen met veel geld, waar kennen we dat van, juist China.
Geprobeerd om een bepaalde cultuur te creëeren die niet aanwezig was.
Missie compleet mislukt, beetje hetzelfde verhaal als nu, alleen nu is het 10x erger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren