Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Akkoord tussen Real Madrid en Manchester City eindelijk aanstaande’

Laatste update:

De kogel is bijna door de kerk: Brahim Diaz mag zich binnen afzienbare tijd speler van Real Madrid noemen. De Spaanse sportkrant Marca publiceert op de voorpagina van de vrijdageditie dat Real Madrid en Manchester City op elk moment tot een akkoord kunnen komen. De Koninklijke wil Diaz zelfs volgende week al in het Santiago Bernabéu presenteren.

De negentienjarige Diaz wordt al maanden met Real Madrid in verband gebracht. De aanvallende middenvelder beschikt over een aflopend contract met Manchester City en een langer verblijf in het Etihad Stadium geniet niet zijn voorkeur. Hij maakte in september 2016 al zijn opwachting in de hoofdmacht van Manchester City, maar sindsdien kwamen er nog maar veertien optredens bij. Diaz mocht slechts vijfmaal in de Premier League spelen en deed dat bovendien in totaal maar 55 minuten.

Een terugkeer naar Spanje geniet vanwege de aanwezigheid van onder meer Leroy Sané en Raheem Sterling dan ook de voorkeur van Diaz, die tussen 2010 en 2013 de jeugdopleiding van Málaga doorliep en daarna voor drie ton de overstap naar Manchester City maakte. Real Madrid en the Citizens zouden in grote lijnen akkoord zijn over een vaste transfersom van vijftien miljoen euro, exclusief variabele bonussen. Over de variabele bedragen moeten de betrokken partijen nog tot een vergelijk komen.

Diaz kan bij Real Madrid een contract tot medio 2024 ondertekenen, à 3,5 miljoen euro bruto per jaar. De aanvallende middenvelder gaat vast tot de selectie van Santiago Solari behoren; speeltijd in Real Madrid Castilla is geen optie. Voor het tussentijds aantrekken van de tiener met Marokkaanse roots wil de Spaanse topclub graag een uitzondering maken. Sinds de komst van Lucas Silva, halverwege 2014/15, heeft Real Madrid geen enkele winterse versterking meer gerealiseerd.

Een wijze beslissing van Brahim Diaz

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ken deze kill niet, wat zou zijn meerwaarde zijn ten opzichte van pak em beet een Isco of een James?

28 december 2018 om 00:12

Zoals hieronder al wordt aangegeven, ik denk niet dat die er is. Maar voor 15 miljoen kan het leuk gokje zijn... Voor de echte toptalenten is Real wel bereid behoorlijk meer te betalen zoals we hebben gezien met die Brazilianen

28 december 2018 om 00:26

Maar die hadden dan ook geen contract voor nog maar een half jaar, wat uiteraard van invloed is op de transfersom. Ik ben benieuwd wat deze jongen kan brengen, al zou het alleen de verhoudingen in de selectie van Madrid op scherp zetten zou het al een winst zijn

28 december 2018 om 02:31

Hij gaat op de tribune plaatsnemen. Vormt geen enkele bedreiging voor spelers zoals Isco en Asensio.

28 december 2018 om 08:04

Natuurlijk gaat hij bij Real keihard banken. Dit is echter wel een keihard signaal aan City. Na Sancho gaat nu ook Diaz weg. Bij City & Chelsea is het gewoon onmogelijk om als jongen van de club door te breken.

28 december 2018 om 09:12

Tja en bij Real breek je wel door als jonge speler? Wanneer hebben die een speler afgeleverd, die basisspeler werd?

28 december 2018 om 10:25

Isco,asensio, Ceballos (dit Seizoen), Vasquez, Carvajal, Varane & llorente zijn zomaar wat jonge spelers die doorbreken.

Welke spelers ze zelf hebben afgeleverd zijn o.a. Carvajal, Llorente, Nacho, Mariano

Dus in de afgelopen jaren genoeg.

Weet niet echt hoe goed hij echt is omdat ik hem nooit heb zien spelen. Voor de rest zijn al die talentjes wel leuk alleen hoop ik in de zomer toch op grote aankopen die er direct staan.

28 december 2018 om 00:41

Heb hem, Foden en Zinchenko weleens zien invallen en het verbaast me echt dat zij (vooral Foden) moeiteloos meekunnen op dat niveau.
Die Foden is pas 18(!) jaar.

Het is een talent die Diaz dat zeker, maar is zeker niet de oplossing voor het lopende kwakkelende seizoen.
Zo’n jongen moet je gewoon halen voor de jeugd en langzaam brengen.

28 december 2018 om 02:34

Talenten kunnen vaak goed Meevoetballen in een goedlopend team. Spelers als Foden zakken door de mand zodra de toppers het laten afweten. Is natuurlijk niks mis mee, dat heeft zo'n beetje elk talent. De exceptionele talenten voegen echter iets toe in plaats van meekomen. Dat heb ik ze nog niet zien doen en dat verwacht ik ook niet van Diaz.

Wordt alleen gehaald omdat hij jong en Spaans is. We hebben al een team voor over 5 jaar (Vallejo, Ceballos, Odriozola, Asensio, Llorente), maar voor nu hebben we niks aan hem. Ik wil spelers van wereldklasse zien komen, zoals Mbappe of Sane.
Hopelijk verrast Real mij nog deze transferperiode.

28 december 2018 om 00:24

Als je zo'n speler voor een miljoen of 5-10 kan halen, waarom niet? Jeugdspelers halen is nooit verkeerd.

28 december 2018 om 12:37

Omdat hij maar een half jaar onder contract staat bij Man City. 15 miljoen euro voor een half jaar contract en een jeugdspelertje is te zot voor woorden.

28 december 2018 om 00:28

Het is wel echt een hele goede speler. City wilde hem echt niet laten gaan.

28 december 2018 om 01:14

Dan ga je lang wachten. Spelers als Sane en Mbappe zijn in de huidige markt onbetaalbaar geworden voor Real Madrid. De combinatie van FFP maakt het gewoon vrijwel onmogelijk of er moet een constructie aanzitten net als de transfer van Neymar naar Psg.
Echter met het investeren in het modernisering van Santiago Bernabã©u zal Real niet riskeren zulke dusdanige uitgaven te doen.
Voor de aankomende 5 jaar zullen de Real Madrid supporters moeten accepteren dat de Galacticos tijdperk in de vriezer is geparkeerd.

28 december 2018 om 11:33

@young_boss je hebt deels gelijk over de "galacticos tijdperk" dat is nog lang niet voorbij.
kijk maar naar spelers als Hazar. die speelt voor een goed team, maar wilt alsnog naar Real Madrid. spelers gaan altijd willen spelen voor Real of Barca, een Mbappe droomt er ook over al speelt hij voor PSG net als Hazar voor Chelsea.

Deze jongen is vooral voor de lange termijn. Ik hoop dat er nog iemand komt voor de korte termijn want het team mist een aanvaller die makkelijk scoort aan de lopende band. Dan kunnen we weer verder gaan met prijzen winnen

Tsja, met Foden voor je die al blij is met elke minuut die hij krijgt, kan ikme als Diaz zijnde wel vinden in het besluit om weg te gaan.. maar om dan naar Real te gaan, terwijl je nog niets hebt laten zien..

28 december 2018 om 00:27

Foden en Diaz spelen niet op dezelfde positie. Foden meer controlerend, Diaz dichter bij de aanvallers. Diaz heeft echt een fantastische trap. Het feit dat deze spelers niet spelen komt niet door gebrek aan kwaliteit. De PL is gewoon zo competitief geworden, dat spelers op die posities (het gaat hier niet om een backposotie) niet meer bij de absolute topclubs rustig gebracht kunnen worden. In Spanje kan dat. In Duitsland kan dat. In Engeland kun je dan naar de titel fluiten als je dit soort gokjes neemt.

Haal hem in Januari, bekijk hoe hij het doet, kan hij het niveau aan dan kan mag hij van mij part lekker blijven, heeft een uitstekende linker voet, een mooie snelle dribbel ala Messi. Als het toch niets word, 15 miljoen is een koopje zelf als hij niet slaagd in Bernabeu, genoeg clubs in Spanje zullen dat bedrag overmaken naar Real om hem over te nemen, dus Real heeft niets te verliezen.

Real heeft nu twee spelers met de naam diaz..

Ik lees hier al dat ze hem voor 5 a 10 miljoen moeten halen.en dan hebben ze hem nog niet gezien,
Mag ik even vragen.
Is hier iemand bereid mij te halen ?
Ongezien voor maar 1 miljoen ?
Zou ik fijn vinden.
Kan ik eindelijk met pensioen.

15 miljoen per jaar? Wat een ziek bedrag voor iemand die nog werkelijk niks gepresteerd heeft. En dan nog 3,5 mil per jaar verdienen. Real ziet er duidelijk veel in dus ik ben benieuwd. Verder heeft dit type beleid eigenlijk ook wel wat. Iemand al vroeg kopen zodra je er veel potentie in ziet. Doet hij het goed dan heb je hem tenminste binnen. Want de gearriveerde toppers kan je tegenwoordig maar moeilijk weg halen bij de clubs waar ze spelen.

15 miljoen plus bonussen voor iemand die in de zomer transfervrij is? Wow...

Geweldig talent daarom wou city hem echt niet laten vertrekken. Voor de toekomst is dit zeker een goeie aanwinst. Het zal Perez ook wel meewegen dat hij de spaanse nationaliteit draagt want perse nodig is hij niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren