Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax verkent de markt en denkt aan transfervrije verdediger van Real Betis'

Laatste update:

Real Betis-verdediger Juan Miranda staat op de radar van Ajax, zo meldt de Spaanse sportsite El Desmarque. De 24-jarige linksback beschikt bij Real Betis over een aflopend contract en is daardoor een interessante target voor vele Europese clubs.

De berichtgeving van El Desmarque wordt op X bevestigd door Klerry Hunstra, beter bekend als Hamstelaar, die in de zomer van 2022 naam voor zichzelf maakte op Twitter als transfergoeroe. Ajax zou de linksback volgens hem al sinds eind februari volgen.

“Miranda heeft nog twee maanden de tijd om over zijn toekomst te beslissen”, schrijft het Spaanse medium over zijn aflopende contract. Betis heeft de verdediger een aanbod gedaan om zijn verbintenis te verlengen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De enkelvoudig international van Spanje zou dan salaris moeten inleveren, waardoor hij met zijn entourage andere opties onderzoekt. Onder meer Ajax volgt de verrichtingen van Miranda op de voet.

Miranda heeft volgens El Desmarque over interesse niet te klagen. Ook AC Milan, Benfica, Olympique Marseille en Real Sociedad zijn naar verluidt geïnteresseerd in de diensten van de linksback.

Milan zou hem zelfs al een vijfjarig contract hebben aangeboden. De onderhandelingen met i Rossoneri lijken momenteel echter wel stil te liggen.

Miranda komt uit de jeugdopleiding van Real Betis, maar maakte al op jonge leeftijd de overstap naar FC Barcelona, dat hem vervolgens verhuurde aan Schalke 04 en Betis.

In de zomer van 2021 keerde hij definitief terug op het oude nest met een transfervrije overstap. Namens Betis kwam Miranda dit seizoen tot 26 officiële duels, waarin hij goed was voor één doelpunt en één assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm ik opperde deze naam laatst bij vrienden voor PSV, maar als ik lees dat Milan de onderhandelingen (tijdelijk) staakt, vraag ik me af of Ajax en PSV(indien interesse) hem zouden kunnen betalen

15 april 2024 om 19:36

Klopt dat Milan vergaande belangstelling had. Maar lees er niets meer. Ben benieuwd waarom ze hem niet meer willen

En dit is nou echt zo'n speler die je nu gaat mislopen omdat je geen CL speelt lijkt mij. Niet helemaal de vijver om in te vissen met zoveel interesse van andere clubs die Europees gezien meer te bieden hebben.

Misschien toch weer eens kijken naar de Argentijnse competitie? Nog steeds zonde dat ze niet voor die Barco zijn gegaan die uiteindelijk naar Brighton is vertrokken.

Ondanks dat Spanjaarden en Ajax in de afgelopen 20 jaar geen gelukkig huwelijk bleken (Luque, Urzaiz, Bojan en vele anderen) lijkt het me wel vaak een goeie match. Ik had afgelopen zomer ook graag Isco of Canales zien komen voor de 10 positie. Enorm veel creativiteit en winnaarsmentaliteit. Ook wel enthousiast over Miranda. Zeker als hij transfervrij is en je dan Sosa/Wijndal kan verkopen voor een paar miljoen

Als AC Milan is afgehaakt, dan heeft hij nog steeds de keus uit een aantal prima clubs zoals Benfica en dus in eigen land Real Sociedad. Verwacht dat Ajax sowieso kansloos is, tenzij hij heel graag een aparte stap wilt maken. Zie hem graag komen, gewoon een prima back. Geen absolute hoogvlieger of wat dan ook, maar wel een back van een zeer prima niveau.

15 april 2024 om 19:08

@Rochester en voor mij geeft dit weer wat voeding dat Xavi serieus op een lijst staat bij Ajax. Waarom zou je anders bij deze la liga speler uitkomen. Qua niveau en uitdaging heb je hem verdomd weinig te bieden momenteel. Dat lang volgens de geruchten naar Traore bij villareal is gaan kijken zou ik wel nog kunnen plaatsen onder het mom van eerder bij Ajax actief geweest. Maar om nu Spaanstalige spelers zonder eredivisie ervaring te halen in een elftal dat geheel opgebouwd moet worden is niet heel logisch, tenzij je ook een Spaans sprekende trainer voor de groep plaatst. Daar komen twee trainers uit het geruchtencircuit voor in aanmerking. Xavi en Frank de Boer, de laatste gaat de speler in kwestie nooit kunnen overtuigen.

15 april 2024 om 19:31

De taal zou toch niet veel uit moeten maken?
Ik zie hier ook helemaal niet in dat Ajax voor een spaanstalige coach zou willen gaan.
Eerder dat ze, net zoals bij Traore als dat waar is, iets creatiever zijn dan de afgelopen jaren als het aankomt op het scouten van spelers en zelf, misschien noodgedwongen, ook meer gaan kijken naar transfervrije spelers of spelers met nog maar een een jarig contract.

Gezien de overige namen die genoemd worden en de besluiteloosheid in de leiding van Ajax zie ik dit, zelfs als het gerucht klopt, nooit gebeuren. Hij is geen topper maar ten op zichte van de huidige spelers lijkt me dit een hele aardige versterking waar je direct beter van wordt. En dan kun je direct afscheid nemen van Wijndal en Sosa terwijl je nog geld over houdt om je elders te versterken.

Tussen 2017 en 2021 zijn we natuurlijk enorm verwend met backs maar wat er de laatste 2 seizoenen rondloopt is oprecht om te huilen. Ik kan niet wachten tot we weer een fatsoenlijke links en rechtsbacks hebben maar ik vrees dat ook deze categorie onhaalbaar is tegenwoordig

Dit zou nou juist de defensieve versterkingen die PSV of Feyenoord makkelijker kunnen binden met CL spelen. Qua salaris zal het ook te overbruggen zijn en zo'n jongen kent nog restwaarde als de ervaring om tegen flinke weerstand te spelen. Bodem PL en LaLiga, middenmoot Duitsland, Italië en Frankrijk lijkt me prima scout gebied.

Tja, eerst ff wat lozen denk. Voorlopig nog genoeg backs onder contract staan.
Sosa, Wijndal, Baas, Hato, Rensch, Avila, Gooier, Gaai, Martha....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren