Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax piept en kraakt, maar boekt cruciale zege op nummer drie FC Twente

Laatste update:

Ajax heeft zondag een cruciale zege geboekt in de jacht op de vijfde plaats. De Amsterdammers legden andermaal een erbarmelijke vertoning op de mat, maar wisten FC Twente dankzij Brian Brobbey en Steven Bergwijn tóch opzij te zetten: 2-1. Laatstgenoemde maakte de winnende uit een strafschop, na een overtreding van Ajax-huurling Anass Salah-Eddine. Ajax kruipt zo minimaal voor een paar uur over NEC heen, dat later op de avond nog in actie komt.

Na de afgang in De Kuip besloot John van 't Schip de nodige wijzigingen door te voeren in zijn basiself. Zo kwamen Brobbey, Josip Sutalo en Branco van den Boomen erbij, terwijl Anton Gaaei en Benjamin Tahirovic het veld moesten ruimen. Mika Godts had eigenlijk ook moeten banken, maar mocht toch opdraven door een lastminute blessure bij Kristian Hlynsson. Bij FC Twente verving Carel Eiting – jeugdproduct van Ajax – de geblesseerde Michal Sadílek.

Gewijzigd of niet: beide ploegen wisten maar weinig klaar te spelen in het eerste halfuur. Wel kreeg Bergwijn een grote kans namens Ajax, na balverlies van Gijs Smal. Aan Twentse zijde was het hoogtepunt een kopkansje voor Michel Vlap. Tot daar opeens Ricky van Wolfswinkel was.

De routinier reageerde zeer attent op een voorzet van Daan Rots, en kopte de 0-1 achter Gerónimo Rulli. Dat bracht de Ajax-aanhang aan het zingen. De Amsterdamse supporters scandeerden massaal 'Van Praag, neem je rotzooi mee', zich richtend tot de RvC-voorzitter die Alex Kroes zijn post als algemeen directeur ontnam. Ajax kwam ondertussen amper tot een antwoord.

Het kabbelde maar een beetje voort tot het rustsignaal, wat achteraf zeer welkom bleek voor de Ajacieden. Ajax kwam namelijk veel beter uit de kleedkamer. Het rukte steeds meer op richting het Twentse doel, en leek na een klein uur spelen een strafschop te krijgen. Na een VAR-check besloot arbiter Serdar Gözübüyük echter 'slechts' een vrije trap toe te kennen.

Toch speelde dat Brobbey geen parten. De teruggekeerde spits kopte onversaagd raak uit de vrije schop, genomen door de uitstekend spelende Taylor. Ook daar moest videoscheidsrechter Pol van Boekel nog even naar kijken, maar uiteindelijk werden er geen problemen gesignaleerd. Wel kon de actie van Salah-Eddine even later niet door de beugel, zo oordeelde Van Boekel.

Van Boekel riep Gözübüyük tien minuten voor tijd naar de kant, om een vermeende overtreding van Salah-Eddine op Devyne Rensch te beoordelen. Gözübüyük ging mee met zijn videoscheidsrechter en wees naar de stip. Bergwijn nam plaats achter de bal en schoot deze fier achter Lars Unnerstall. Het publiek ontplofte, maar wist dat er zenuwslopende minuten aan zaten te komen.

Het werd namelijk tegenhouden voor het dit seizoen zo defensief kwetsbare Ajax. De ploeg van John van 't Schip wist de Twentse belegering echter te overleven. Daarmee komt Ajax op 48 punten, twee punten boven nummer zes NEC. Dat kan bij winst op PEC Zwolle zondag de vijfde plek weer heroveren. Twente blijft ondanks de nederlaag derde, met vijf punten voorsprong op nummer vier AZ.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Winst 4-3-3 ik ben tevreden. Taylor met afstand de beste op het veld en dat op meerdere posities. Goede invalbeurt van Tahirovic en Akpom qua inzet (behalve die schwalbe) echt heel veel vuile meters gemaakt. Hato ook weer een stuk beter vandaag en ook Sutalo verdiend de credits. Mannsverk zich goed hersteld na een waardeloze 1 helft.

Laatste potjes hier aan vasthouden aub, eindigen met positief voetbal die 1e helft vergeet ik wel even.

14 april 2024 om 18:46

Tahirovic levert anders gewoon nog een bal in op het middenveld waar we Kaplan mogen bedanken dat hij die mogelijkheid voor Twente ongedaan maakt…

14 april 2024 om 18:50

@homelander Tahirovic had echt een zwaar slechte invalbeurt. Hoe kan je die vandaag goed vinden?!?

14 april 2024 om 18:54

Heb je Vd Boomen de 1e helft gezien? Ik ben snel tevreden na zo'n vertoning

14 april 2024 om 18:57

Tahirovic had inderdaad 1 slippertje maar voor de rest gewoon prima.

14 april 2024 om 19:04

Tahirovic heeft niet de eigen-jeugd-factor en is daardoor al na 2 duels afgeschreven maar is helemaal niet zo slecht. Hoop dat we voor de lange termijn hoger mikken maar voor nu is het best een oke optie naast Henderson

14 april 2024 om 18:46

Een aantal goede dingen om te benoemen:
- Nooit meer die achterlijke 5 mans verdediging. Wat een gedrocht. Dus gewoon 4-3-3.
- Nooit meer Hlynsson, die heeft niemand ook maar 1 seconde gemist
- Blij dat Brobbey er weer bij is.

14 april 2024 om 18:48

Mee eens wil er nog 1 bijvoegen: Kenneth Taylor de fans klagen vaak op hem maar hij speelde een goede wedstrijd met 1 assist en als Akpom scherper was waren het zelfs 2 assisten

14 april 2024 om 18:51

Een viermans verdediging is natuurlijk het beste. Dat centrum Sutalo - Kaplan was echt geweldig. En dan lekker die Hato verbannen naar linksback.

Hlynnson is gewoon een leuk talent die dit seizoen best al vaak van waarde is geweest. En vaak op ondankbare posities heeft gespeeld, waar hij in de jeugd geen minuut heeft gespeeld. "Nooit meer Hlynsson" is echt zo'n dommige opmerking. Hij hoeft zeker geen basisplaats, maar die kan je best in de selectie hebben en regelmatig wat speeltijd geven.

14 april 2024 om 19:04

Fcu Omdat hij een keer naar behoren speelt (naar behoren he, niet eens goed) moet dat benoemd worden?

14 april 2024 om 19:44

@KingB, heb je ook gezien op welke positie hij goed speelde? Op 10 speelt hij naar behoren em drukte hij echt een stempel op de wedstrijd. Op alle andere posities is hij vooral heel kwetsbaar in de omschakeling. Maar hey, eerst hebben we maanden lang Hyllson op 10 geposteerd omdat hij zo lekker samenwerkte met Berghuis. Dat het voetballemd zwaar ondermaats was, namen we maar voor lief. Vervolgens verzoop ajax steeds harder. Vervolgens speelde Taylor al redelijk in die dubbel rol achter Brobbey. Moest die weer naar linksback. En nu zagen we met Taylor op 10 een Ajax dat daadwerkelijk druk vooruit zette en enigzins tot voetbal kwam als er druk werd gezet door de tegenstander. Mannsverk blijft voor mij zwaar ondermaats, naar hem kijken us voldoende om balverlies te forceren. Die kan echt niets als het tempo ook maar een beetje omhoog moet. En tot slot heerlijke invalbeurt van Gaaei als rechtsbuiten. Die maakte even samen met Rensch de laatste minuten van de wedstrijd dood. Ondanks dat hij kwaliteit te kort komt, lijkt hij wel echt te weren waar het om draait. Blijft echt jammer dat hij er voetballend zo weinig van bakt.

14 april 2024 om 19:45

Niet eens goed zegt hij..

Dat jij niet objectief bent richting Taylor is al langer duidelijk.

14 april 2024 om 20:04

@KingB

Is het een optie dat jij je nooit meer uitlaat over je obsessie Taylor?

14 april 2024 om 20:39

Helemaal mee eens. Hlynsson speelt meestal prima ondanks dat hij op de meest vreemde posities wordt neergezet.

14 april 2024 om 21:12

Naar behoren? Hij speelde echt uitstekend en was man of the match.

14 april 2024 om 21:13

Hlynsson is meestal gewoon onzichtbaar, vooral de laatste tijd. Op het begin bracht hij nog wel wat.

15 april 2024 om 09:06

Hlynsson is een jeugdspeler en die zou eigenlijk af en toe in moeten vallen en 'gedragen' moeten worden door de basis.

Taylor MOTM. Een van de weinigen die de ballen uit z'n broek liep en een boel goede dingen heeft gedaan. Ook foutjes, maar die neem je voor lief dan. Dit Ajax was weer erg matig vandaag en na de 4-3-3 verandering werd het iets beter, maar het is dat Twente vandaag heel zwak was en dat kwam niet door ons. Een goed Twente had hier gewoon gewonnen. Maar goed, winst en 3 punten, dat is al heel wat. P.s. Tahirovic en Sutalo weer MOTM als het gaat om tikkie terug naar het keepertje. Och och wat een drama.

14 april 2024 om 18:47

En dat zegt genoeg als Taylor je beste man is. Of beter gezegd de minst slechte.

14 april 2024 om 18:48

Wat zegt dat dan? Taylor speelde gewoon uitstekend, zowel met als zonder bal.

14 april 2024 om 18:54

Het zegt dat het een zeer matige huis tuin en keuken voetballer is. Zou bij NEC of Utrecht niet opvallen. Vandaag heeft Ajax vooral gewonnen omdat Twente niet in goede doen was. En ja voor zijn doen speelde Taylor inderdaad een leuk potje

14 april 2024 om 18:56

Oke jacco doen we verder niks mee

14 april 2024 om 18:57

Jacco, best zuur een verlies tegen de nr 6 of niet?!

14 april 2024 om 19:00

En Ajax word geen kampioen omdat ze dit seizoen niet in goede doen waren. Zulke teksten zijn altijd van die dooddoeners. Taylor is gewoon een veel betere speler dan mensen willen geloven, als je hem maar op de goede positie zet

14 april 2024 om 19:00

En zo wint iedereen dit seizoen van Ajax. Ajax is toch ook niet in goede doen. Dat had je ook wel erbij kunnen vermelden.

14 april 2024 om 19:32

Ik vind Taylor al het hele seizoen waardeloos spelen en zie ook zijn grote talent niet. Maar moet bekennen dat hij vandaag echt heel goed speelde. En vooral de 2e helft in een 433 opstelling. Als hij deze ontwikkeling doorzet kan het nog wat worden met hem.

14 april 2024 om 19:47

Jacco je begrijpt er helaas niet zo veel van. Zou in 1 klap de beste middenvelder zijn bij zowel Utrecht als NEC.

14 april 2024 om 20:05

Beste weet ik niet want wij hebben met Sano, Proper, Chery, Hoedemakers en Schone een heel mooi middenveld , maar hij is wel van harte welkom want ik zie zeker zijn kwaliteiten.

15 april 2024 om 06:15

Zuur zeg. Taylor heeft zo veel (deels terecht) over zich heen gekregen, vandaag ging alles gewoon via hem. Hij was goed in het veroveren van de bal, strooide met mooie passes, en dribbelde er op los. Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar Taylor stak er ver boven uit vandaag, dan mag dat ook worden benoemd.

15 april 2024 om 08:47

En psv word kampioen omdat Vitesse niet in goede doen was dit seizoen

Jammer van Twente, hopelijk houdt Nec het nog wel vol!

14 april 2024 om 18:47

Was erg slecht vandaag. Maar nec eindigt gewoon 5e of misschien 4e. Als Vitesse het seizoen niet kan afmaken heeft nec ook 3 punten meer. De rest krijgt dan 6 punten in mindering en nec maar 3.

14 april 2024 om 18:49

Ajax ook maar 3, want die moeten nog tegen Vitesse.

14 april 2024 om 18:53

Maar dan hebben ze een wedstrijd meer gespeeld. Nec heeft er 3 punten tegen verloren.

14 april 2024 om 19:02

Daarom spelen ze zometeen....dus geen wedstrijd minder.🤷🏽‍♂️

14 april 2024 om 19:12

Helaas heeft Twentersd gewoon gelijk. Als NEC vanavond wint van Zwolle staan ze 1 punt voor. In het geval dat Vitesse het seizoen niet af kan maken, verliezen Ajax en NEC beide 3 punten. Maar NEC heeft dan nog 4 duels te spelen en Ajax nog maar 3 dit seizoen. Zo moeilijk is het niet.

14 april 2024 om 19:12

Dubbel post, kan weg.

14 april 2024 om 23:08

Lekker 2 uur in de trein terug gezeten naar RSD heerlijke overwinning vond twente overigens vrij zwak vandaag. Niks gecreerd buiten die kans van van wolfswinkel

15 april 2024 om 08:52

@fctwentersd,

Gezien het gering aantal wedstrijden dat nog gespeeld moet worden, denk ik dat er eerder gekozen word om dan de resterende wedstrijden van Vitesse als nederlaag neer te zetten.

Dan komen ze gewoon niet opdagen.

Daarbij vind ik het wel knap dat je zo snel roept dat NEC 5e eindigt, ze krijgen nog AZ, Excelsior, Feyenoord en Almere. Excelsior uit, dus de enige waar ik ze 3 punten zie pakken is tegen Almere, denk dat ze in Nijmegen beter moeten kijken naar de 7e plaats, dan naar de 5e.

14 april 2024 om 18:53

Jammer het is gewoon zwaar frusterend, dit is typisch Twente...wat een slaapzakken

14 april 2024 om 19:11

Echt, ben al fan sinds 1973, maar het is elk seizoen hetzelfde. Teveel van dit soort wedstrijden per seizoen

Waardeloze titel. De penalty is ronduit terecht dus dan hoef je de VAR niet te bedanken. Ajax krijgt echt vrij weinig penalties en dit is denk ik de eerste keer dat het een beetje meezit dit seizoen op dat gebied. Verder prima overwinning, bonuspunten.En mooi: Brobbey dwingt zelf af dat Taylor die vrije trap neemt in plaats van Tahirovic waarna hij inkopt. Enige echte legend, vriend Brobbey.

14 april 2024 om 18:46

Precies dit.

14 april 2024 om 18:49

Perfecte titel. Sensatiezoekend en nodigt uit om de penalty te bediscussiëren (inderdaad 100% terecht) en om de meest domme overtreding te veroordelen. Wat dacht die Salah Edine, zal ik maar cadeautjes gaan weggeven?

14 april 2024 om 18:52

Je mag de VAR wel degelijk bedanken want het was de scheidsrechter ontgaan, maar daar is de VAR voor.

14 april 2024 om 18:59

Nou, bedankt VAR dat je je werk doet! Complimenten VAR! Goed gedaan, we zijn je eeuwig dankbaar! Zoiets goed?

14 april 2024 om 19:02

Leuk dat cynisme, bewaar dat maar totdat je (weer eens) genaaid wordt door de VAR

14 april 2024 om 20:20

Hij heeft toch gewoon gelijk? Door de Var heb je een penalty gekregen

14 april 2024 om 18:53

Myvision

Ik kan het mis hebben, maar volgens mij krijgen wij thuis de meeste pingels van alle clubs.

Verder eens hoor, titel is weer waardeloos. Was er gewoon 1.

15 april 2024 om 09:00

@meneer Daniel,

Ik weet niet uit of thuis.
Maar psv is de club die de meeste penalties krijgt.

15 april 2024 om 10:57

J3r

Ik zie het ja. Psv 8 en daarna een aantal clubs 6 waaronder Ajax. Dus om te zeggen dat Ajax vrij weinig penalty's krijgt zoals Myvision beweert klopt dus niet.

14 april 2024 om 18:55

Eerste keer dat het een beetje meezit durf je te zeggen na vorige week. Wat een grap.

14 april 2024 om 19:00

FR

Hoezo zat het mee? Gozubuyul mist gewoon een zuivere strafschop. Dat de var dan ingrijpt heefy weinig met meezitten te maken.

14 april 2024 om 19:01

Ik denk dat hij doelt op vrij bepalende momenten (voor een overwinning). Als je nog steeds een week later terug wilt komen op een moment met Bergwijn terwijl je 6-0 gewonnen hebt dan moet je toch is kijken of iemand je hiermee kan helpen.

14 april 2024 om 19:17

Vorige week zat het niet echt mee, nee 😅

14 april 2024 om 19:24

Mensen zoals jij… haha

14 april 2024 om 19:46

Berend als je de beker mogelijk wint door de var en daardoor de enige prijs pakt, denk ik niet dat je anderen de maat hoeft te nemen over de VAR.

14 april 2024 om 19:57

Het gaat erom dat Ajax ook genoeg momenten meekrijgt in een seizoen. En dat het onzin is dat het alleen maar tegenzit dat is alles waar ik nu op reageer. Overigens kun je hier prima een penal voor geven, en heeft Ajax verdient gewonnen. Twente was erg zwak.

14 april 2024 om 22:58

Elke club krijgt tientallen momenten mee in een seizoen. Laten we het beperken tot bepalende momenten en noem dan even de voorbeelden op die je bedoelt.

14 april 2024 om 23:45

Misschien had bergwijn rood moeten hebben, maar verder heeft Ajax niets mee gekregen. Uiteraard denken bepaalde mensen nog steeds dat Feyenoord 2 penalties moest hebben. 1e was arm langs het lichaam. 2e ging via de arm van een Feyenoorder. Dus beide geen penalty. En over het gehele seizoen heeft Ajax verder nog geen enkele keer geluk gehad. Sterker nog er zijn grote fouten gemaakt in het nadeek van Ajax. Ik wil het daar verder niet over hebben, want we spelen zelf gewoon niet goed. Daarnaast heeft Feyenoord kans op hun enige prijs dit seizoen op basis van een grote fout van de arbiter.

14 april 2024 om 18:57

Titel klopt feitelijk. Het is net hoe je hem opvat. Het is simpelweg dankzij de VAR dat de bal alsnog op de stip gaat want de scheidrechter zag het in eerste instantie niet.

14 april 2024 om 18:59

Dit gaat waarschijnlijk over de rol van de VAR van vorige week die Bergwijn even vergat de rode kaart te geven. Maakt hij nu de winnende.

14 april 2024 om 19:04

Alleen de scheids zag em niet dus zonder VAR had je em niet gekregen.

14 april 2024 om 19:38

Volgens deze logica kan Feyenoord van ‘t Schip bedanken. Als van ‘t Schip net zo slim was als de trainer van Fenerbahçe was hij na de 1-0 vorige week met de spelers het veld afgestapt. Zonder van ‘t Schip had je geen 6-0 gewonnen…

De VAR doet gewoon z’n werk in dit geval en daar moeten we ze voor bedanken? Ik ga ze pas bedanken als het een onterechte penalty was.

14 april 2024 om 19:35

@Myvsion,

Je bent bij Ajax blijkbaar al snel een legend als je een paar goals scoort of iemand aanwijst voor een vrije trap. En ik maar denken dat Cruijf, van Basten en Bergkamp legends waren of Rijkaard en misschien zelfs Kluivert.

Maar goed, weet niet hoe oud je bent en ben je misschien niet veel gewend als je Brobbey al een legend vindt.

14 april 2024 om 20:06

Alles is relatief kerel. Heb Ajax 95 heel brwust meegemaakt. Maar in dit Ajax is Brobbey een legend. En die gaat sowieso een mooie carrière tegemoet.

Wat heeft Ajax geluk dat Twente die salah edine erin bracht zeg.

14 april 2024 om 18:46

Ajax was tweede helft gewoon veel beter. Twente heeft geluk dat Van 't Schip niet meteen met een fatsoenlijke systeem is begonnen.

14 april 2024 om 19:01

Dit ja. Zodra Ajax overging naar 4-3-3 was het echt gelijk stukken beter. Maakt die hele reeks aan slechte resultaten met die vijfmansverdediging nog wat zuurder.

14 april 2024 om 18:54

En zo heeft Twente het geluk dat ze tegen misschien wel het slechtste Ajax van de afgelopen 25 jaar speelt. Wat een kulargument zeg.

14 april 2024 om 18:58

Toch speelde Ajax een stuk beter dan vorige week en hadden ze er met deze instelling nooit 6-0 van af gegaan in Rotterdam.

14 april 2024 om 19:02

Het is te makkelijk om dat alleen op de instelling af te schuiven. Feyenoord was veel sterker dan dit zwakke Twente. Bovendien speelde Ajax vandaag thuis. Dat voordeel moet je ook niet onderschatten.

14 april 2024 om 20:09

Ik wilde er maar mee aangeven dat ik het niet begrijp dat deze speler betaald voetbal speelt. Bij Ajax regelmatig een drama en ook nu weer een bijzonder domme penalty veroorzaken waardoor Ajax uiteindelijk heeft gewonnen.

15 april 2024 om 09:09

Feyenoord zetten wel aanzienlijk meer druk van Twente.
Maar idd, Ajax speelde zelf ook naar voren.

Ajax dankt de var ? gozubuyuk had het gewoon moeten zien.

14 april 2024 om 18:53

Als hij het niet ziet (kan gebeuren), mag je in dit geval blij zijn dat de VAR het wel heeft waargenomen.

14 april 2024 om 19:08

Blij? Je mag het eerder normaal vinden toch? Daar zitten zij immers voor.

14 april 2024 om 19:24

Helemaal eens, maar is het niet heel vaak voorgekomen dat je niet krijgt wat je zou moeten krijgen?

15 april 2024 om 09:05

@njfromvol,

Dus moet Twente ook de VAR bedanken dat ze de fout van Gozebuyuk net daarvoor herstelden door geen penalty te geven.

15 april 2024 om 09:27

Feitelijk wel. Daar zat de arbiter er ook naast.

Het is voor mij geen gegeven dta de VAR een juist besluit neemt. Soms in je voordeel, soms in je nadeel. Ze zitten er om dwalingen te doen verminderen.

Dit waren twee dwalingen, missie (in dit geval) geslaagd.

14 april 2024 om 19:02

Ik vind het een drama
Scheids maar dit was moeilijk te zien. Blij dat er var de werk deed

14 april 2024 om 19:33

Vind persoonlijk dat een grensrechter zoiets wel mag waarnemen, die stond er niet zo heel ver vandaag maar die gasten durven tegenwoordig amper nog een soort beslissing te nemen

Leuke titel, de var hoort dit toch gewoon te doen?

De man die er niet in had mogen staan wint de wedstrijd voor Ajax. Leuk dat ze een keer een topper pakken dit seizoen. Heel erg bedankt ook voor het veilig stellen van CL-voetbal voor ons dit seizoen😜.
Gefeliciteerd Ajacieden, is dit de ommekeer?

14 april 2024 om 19:01

Nou jeetje gaat het een week na de 6-0 nog steeds over Bergwijn? Dit zou zeker de ommekeer kunnen zijn in de strijd om de vijfde plek ja. Ik ga eens goed zitten voor NEC - Zwolle, toch opeens een relevante wedstrijd voor ons aller Ajax.

14 april 2024 om 19:06

Haha ja was een beetje met een knipoog. Maar iemand die een vuistslag uitdeelt en er niet voor bestraft wordt kan nog wel eens aangehaald worden toch, zeker als hij dan degene is die Ajax naar de overwinning schiet. Dat is ook het mooie aan voetbal vind ik. Was overigens niet rot bedoelt. Verder hoop ik dat Ajax de resterende potjes wint in de ED, we kunnen beter Ajax in Europa gebruiken voor de punten dan een NEC, Go Ahaed of Utrecht imo.

Ja NEC- Zwolle gaat een echte kraker worden, let maar op😜.

14 april 2024 om 19:17

Nog drie kwartier wachten op die wedstrijd... kriebels in m'n buik. Die Bergwijn opmerking viel me alleen op omdat er nu twee achter elkaar waren geplaatst. Als ajacied ben ik dit seizoen ook wel prikkelbaar hoor. Ik gun ons helemaal niets tenzij we weer gewoon lekker 433 gaan spelen en ons eigen ding doen zoals vandaag de tweede helft.

14 april 2024 om 19:22

Ik las de reactie boven mij ook direct na het plaatsen. Overduidelijk geplaatst zonder knipoog als ik het zo kan inschatten.

433 is gewoon wat bij Ajax hoort, niks 532, 352, 541 of dat soort meuk. Jullie klasse ligt ook in de aanval vind ik, dus daar zou ik altijd op inzetten.

Als jullie nu gewoon die 5e plek veilig stellen zullen wij (hopelijk) aankomend weekend die beker pakken. Iedereen blij en dan spelen in mijn optiek ook de beste vertegenwoordigende ploegen uit de ED in Europa.

14 april 2024 om 23:49

Het wordt steeds groter. De vuistslag is volgende week vermoedelijk een mitrailleur. Zelfs als hij wel rood had gekregen, dan had hij vandaag alsnog kunnen spelen. Je kunt namelijk beroep aantekenen.

15 april 2024 om 07:19

Oh dat had gekund Musi. Wel een hele vreemde om tegen in beroep te gaan vind je niet?

Was het geen vuistslag dan trouwens?

14 april 2024 om 19:26

Dat je een week na zo’n winstpartij nog zo bezig bent met die wedstrijd. Goed verliezen is een kunst, maar je een goede winnaar tonen is nog moeilijker. Dat blijkt nu ook wel weer. Wat een treurigheid.

14 april 2024 om 19:29

Dat je na een winstpartij in een topper zo bezig bent met wat een supporter van een andere club te zeggen heeft. Wat een treurigheid..

Ik geef zelfs nog aan dat dit ook het mooie is aan voetbal. Altijd maar uitgaan van het slechte in mensen en voorbarige conclusies trekken, ga zo door👍.

14 april 2024 om 19:39

Tsja ik reageer op een reactie van jou in een topic over Ajax Twente. Jij kunt iets niet loslaten, nu niet de zaak omdraaien.

14 april 2024 om 19:53

Haha jij hebt, zoals wel vaker, erg veel moeite met (begrijpend) lezen. Zonde voor jezelf want je ontneemt jezelf een hoop. Hoogst vermakelijk voor mij wel zo nu en dan.

Ik benoem een feit en dat dit ook het mooie is aan voetbal juist omdat hij deze week de winnende maakt. Jij bent degene die er een negatieve draai aan geeft na een puike overwinning van Ajax. Nogmaals gefeliciteerd en neem het allemaal niet zo serieus maat! Fijne zondag💪.

Om je kapot te schamen. Wat een slechte pot. Veruit slechtste pot van het seizoen. Salah Edinne en Unuvar vielen echt rampzalig in. Snap niet dat Taha geen voorkeur krijgt.

14 april 2024 om 18:58

Maar ook een slecht Twente hoort gewoon van dit Ajax te winnen. Beetje druk zetten en het zijn net f-pupillen waar je tegen voetbalt. Hoe kan dit ? Ik ben echt flabbergasted.

14 april 2024 om 19:01

Omdat Twente uit gewoon niet zo goed is, wellicht?

14 april 2024 om 19:02

In 433 speelde Ajax gewoon een goede tweede helft. Dat was zeker geen F-pupillen niveau, dat was gewoon het voetbal wat er uit dit team te halen is als je de juiste spelers op de juiste plek zet.

14 april 2024 om 19:06

Twente heeft in de eerste helft 1 kans en goal Gemaakt , en 2 de helft anderhalf kans , Ajax was gewoon beter in deze 433 opstelling, heb jij de wedstrijd gekeken flapdrol! ?

14 april 2024 om 20:03

Daarnaast wist Twente in de eerste helft ook niet echt meer te creëeren dan ajax

14 april 2024 om 20:04

Fc twente is uit gewoon een matig elftal, waarom denk je dat twente al jaren geen resultaten boekt uit, het is allemaal net niet bij uitwedstrijden. Zal de komende jaren ook niet veranderen, tenzij de begroting structureel omhoog gaat.

14 april 2024 om 22:06

Waarom nou schelden, wat voegt dat toe? Mijn inziens wordt daar een discussie niet beter van.

Vrij makkelijk gegeven strafschop , wel een wat beter Ajax. Daarna gaat Twente voetballen en krijgt het een paar goede mogelijkheden.

Twente heeft het aan zichzelf te danken door vergeten te voetballen denk ik.

Ajacieden iig gefeliciteerd met de zege.

14 april 2024 om 18:51

Makkelijk gegeven strafschop?? Bal wordt niet geraakt en vol op de enkel getrapt. 😂😂 wat een onzin gewoon goed gedaan van de var.

14 april 2024 om 19:00

Schopt gewoon zijn been onderuit met geen bal in de buurt...

Twente was niet best. Maar vind de penalty discutabel

14 april 2024 om 18:52

Leg maar is uit waarom die discutabel is dan. Verdediger trapt Rench vol op de enkel en zonder bal te raken gewoon een domme overtreding en terechte strafschop.

Wat waren wij slecht, totaal geen recht op de winst vandaag.. Ajax verdiend gewonnen, Twente begon pas te voetballen bij de 2-1 wel weer typisch Twente Pfff

14 april 2024 om 18:56

Eerlijke reactie! Kan ik waarderen +1 voor jou. Had zo 2-2 kunnen zijn als jullie iets meer geluk hadden gehad in de afronding

14 april 2024 om 19:04

Denk 5 minuutjes in de eerste helft en de extra tijd in de tweede helft.
Ondanks de zeeën van ruimte voor Rots en van Wolfswinkel werden de 2 bijna niet aangespeeld...

Taylor heerlijk gespeeld.

4-3-3 met als aanjager Taylor deed t hem. Als je die Rots na de wedstrijd overdreven ziet doen heb je het vermoeden dat ie bij Real Madrid speelt.

Wat een zwak Twente vandaag zeg.
Nu voor Ajax te hopen dat de Rotterdamse vrienden volgende week de beker pakken....

Goede 2e helft van Ajax Taylor motm hopellijk ziet John nu ook wel in dat Ajax 433 moet spelen je merk dat de spelers zich er ook fijner bij voelen. Ik hoop natuurlijk dat Utrecht nog 5e word maar lukt dat niet hoop ik dat Ajax 5e word dan ontlopen wij ze in de play offs en voor het Nederlandse voetbal is het toch fijn als Ajax europees speelt.

Ajax dankt vooral Taylor. Die speelde zowaar een fantastische pot. Nu de laatste 4 potten met dezelfde energie erin en dan maak je gewoon een goede kans op de 5e plek.

Dankt de var?? Ze hebben het toch gewoon verdiend. Een onthutsend zwak Twente en een beter Ajax. Taylor toch echt wel heel goed vandaag hoor. Brobbey knap weer, staat vogeltje vrij in de zestien bij een vrije trap, snap ik niks van. Goed gedaan van ze hoor. Nu mogen ze duimen draaien dat mijn club de beker wint. Dat scheelt een hoop gedoe met playoffs.

Altijd met stront in de broek naar de arena. Maakt niet uit hoe slecht Ajax is. Twente kan niet winnen daar. Muv 2020 in een leeg stadion.

Ja, ik ben voor Ajax maar wat een oliedomme overtreding van salah…
Je weet dat wanneer je een schop geeft op het been de penalty wordt gegeven , heel stom van hem.
Overige speelde Twente drama en Ajax tweede helft super, hopelijk houden ze dit vol tot einde seizoen.

Het blijft een beetje een bipolaire ploeg, bij vlagen kunnen ze in zo'n topduel best oke voor de dag komen wat wel echt de gedachte verstrekt dat Schip er veel te weinig uit haalt. Petje af voor Taylor die goed speelde, blijf van mening dat hij tekort komt maar ga zo door zou ik zeggen. Gelukkig raken we in ieder geval niet verder achterop NEC. Je zou denken dat de komende duels niet de moeilijkste zijn maar zelfs Volendam en Vitesse durf ik nog niet van 3 punten uit te gaan.

14 april 2024 om 18:50

Bipolaire staf. Daar gaat het mis vind ik. De ploeg is wat mij betreft vrij consistent: matig. Maar als je ze gewoon 433 laat spelen creeren ze in ieder geval kansen (verdedigend geven we het dan weer bijna weg op het einde, maar dat weten we, dat bedoel ik met consistent matig).

Hoe zo Var, het is toch een terecht pingel, daarvoor was het een onterechte pingel die terecht werd gewijzigd naar een vrije trap

Goeie overwinning! Oh nee wacht. Goed werk van de VAR. Ajax niks te vertellen.

14 april 2024 om 18:51

Zuur dit. Ajax was minstens gelijkwaardig, 2e helft zelfs beter. Dat de beslissing van de VAR de kant van Ajax opvalt is prima te billijken. Twente gewoon te zwak vandaag en Ajax had een goede dag.

14 april 2024 om 18:52

Gelijkwaardig? Op basis waarvan? Niks gecreëerd.

14 april 2024 om 18:54

Meer dan twente.

14 april 2024 om 18:54

Nja Twente ook weinig toch? Pas na de 2-1 achterstand gingen ze weer ballen. Ajax was feller en speelde gedurfder, zeker 2e helft. In mijn optiek terechte overwinning.

14 april 2024 om 19:26

Niks gecreëerd? Waar heb jij het over? Kijk eens naar aantal schoten (op doel), grote kansen (4 vs. 0) en xG (2.25 vs. 0.38). Ongelooflijk slechte verliezer, Ajax was gewoon de betere ploeg vandaag, by far. Mag het een keertje... xD

14 april 2024 om 19:31

@FCTLeon
Wat hebben wij gecreëerd dan? Ajax heeft op basis van de tweede helft verdiend gewonnen. Ajax straalde tenminste uit in de tweede helft om te winnen, dat hadden wij moeten doenben hebben dat nagelaten. Gewoon je verlies nemen.

14 april 2024 om 21:46

Ajax was beter dan ons leon

14 april 2024 om 18:56

Wij hadden ook totaal niks te vertellen, ja pas in de 85ste minuut begonnen wij pas te voetballen maar dat is vrij logisch wanneer je 2-1 staat

Gewoon verdiende overwinning voor Ajax hoe jammer het ook is

14 april 2024 om 19:00

Heerlijk! Des te lekkerder zo’n overwinning als er zulke zure reacties zijn zoals die van jouw. Gwn een pingel

14 april 2024 om 19:43

Inderdaad goed werk van de VAR. Mannsverk blijkt niet buitenspel te staan bij de 1-1 en de penalty was een hele duidelijke.

14 april 2024 om 20:07

Niets te vertellen? Het merendeel van de westrijd was Ajax gewoon de betere ploeg. Niet omdat ze veel wisten te creëeren maar vooral omdat Twente nog minder deed. Ajax verdiend gewonnen

Deze tweede helft voelt zo zuur. Ik zou er blij mee moeten zijn maar ik kan alleen maar frustratie voelen over al die maanden 532 343, Hlynsson op wingback, je beste speler op een eiland, en al die andere onzin die we hebben moeten zien. Het toont met terugwerkende kracht aan hoe slecht Van 't Schip en zijn staf zijn. Wat een idioten dat ze vandaag ook weer met 523 beginnen, met Rensch en Taylor op wingback, terwijl je dus wel je buitenspelers hebt voorin. Totale waanzin die dan gelukkig in de rust wordt omgezet. En dan blijkt opeens precies te gebeuren wat iedereen hier al wist: dit team kan zoveel beter als het een normale coach heeft die normale beslissingen neemt. Dan zijn we alsnog geen titelkandidaat, maar is de derde plek wel mogelijk in plaats van dit dramaseizoen. En belangrijker: dan spelen we attractiever voetbal waar we meer kansen mee creeren.

14 april 2024 om 20:52

Beetje naief om dit te denken toch? Je bent juist 5-3-2 gaan spelen omdat je helemaal zoek gespeeld werd in 4-3-3. Om nu dit te gaan concluderen na een duel op KKD-niveau tegen een uitermate zwak Twente is een beetje bijzonder.

14 april 2024 om 23:29

Ik snap wat je zegt maar 100% niet mee eens. Tel onze punten per wedstrijd in 433 en niet-433. Ik gok dat we veel beter zijn in 433. Plus als ajacied wil ik niet iets anders zien. Ik support de visie van Ajax en Cruyff, niet van een paar passanten die er niks van bakken (coaches en spelers). We zijn 532 gaan spelen omdat we incapabele staf hebben die in paniek was. Al onze jeugd is getraind op 433. De club is gebouwd op 433. Dat overboord gooien als het even tegenzit is niet alleen heiligschennis, het heeft ook niks opgeleverd qua resultaten of ontwikkeling van spelers. Mijn grootste ergernis dit seizoen is niet de 5e plek, maar het spugen op onze eigen filosofie en het behoudende spel dat daarmee gepaard ging. Wat wel naïef is? Denken dat een ploeg die 433 al niet kan uitvoeren opeens wel tactische discipline ontwikkelt in een 532 systeem dat 90% nog nooit heeft gespeeld. Denken dat 5 slechte verdedigers een betere verdediging vormen dan 4 slechte verdedigers. Dat is naïef. 433 is de toekomst.

Understall had er gewoon af gemoeten , hoe licht hij Akpon ook raakte. Hij brengt hem uit balans. Taylor speelde aanvallend goed.

14 april 2024 om 19:03

Hou toch op! Er was helemaal geen contact. Die Akpom moet gewoon geel krijgen!

14 april 2024 om 19:32

Dan moet je toch naar maar eens kijken , hij raakt hem gewoon. Wel licht maar genoeg om hem uit balans te brengen. Het is dat Akpon zelf door gaat.

14 april 2024 om 19:49

Ook verdedigend goed.

Een fijne zondagmiddag, na zo’n dreun toch weerbaarheid laten zien. Goede zaken in de strijd om plek 5.

Oosting en co, je staat 3e. Hoe kan je met zo'n slappe instelling weer in de Arena komen spelen.
Echt zo'n kinderfeestje weer waarbij de spelers van Twente zich de ogen uitkijken in Amsterdam.
Proficiat aan de Ajax fans

Ajax dankt VAR??? Wat een titel VZ, het is overduidelijk wat voor persoon dit artikel heeft geschreven.
Taylor voor mij de beste man aan Ajax-zijde. Akpom en Bergwijn hebben geluk gehad dat ze geen geel kregen. Slechtste man van het veld voor mij de scheids.

Twente was wel heel slecht vandaag.
Rots stond zo vaak vrij en bijna nooit de bal gekregen, zelfde voor van Wolfswinkel.
Titel doet net of het allemaal dankzij de var is, maar Ajax deed ook gewoon meer. 100% terechte penalty.
Enige slechte scheids moment.. Akpom die met een schwalbe geen geel krijgt. Nou dan heeft hij dus goed gefloten.

Salah en Unuvar, leken vandaag echt alsof ze niet wisten voor welk team ze moesten voetballen xd

14 april 2024 om 18:59

Die Unuvar moeten ze sowieso niet meer opstellen, snel terugsturen naar Amsterdam. Heeft gewoon geen kwaliteiten voor zijn positie.
Twente mist ook echt een killer die ze met Ugalde wel hadden. Ja Boadu misschien, maar lijkt me stug dat Twente hem kan overnemen.

14 april 2024 om 19:02

Zag mensen roepen om Lammers ^^
Twente moet ook een killer hebben in de 16.
Maar het moet ook eens een keer Vlap op het middenveld gaan zetten en Steijn laten banken... Taha er in.

Bergen en Unuvar zijn niet goed genoeg voor de selectie.

14 april 2024 om 20:13

Doet Unuvar het normaal gesproken zo slecht dan? Bij ons in de jeugd was het echt een geweldenaar dus voetballend zou hij toch wel mee moeten kunnen lijkt me?

14 april 2024 om 19:01

Vind het zelf altijd wel bijzonder dat zo'n Bergwijn zo'n gemene veels te late felle overtreding kan maken en er geen geel voor krijgt.
Ook dat moment met Kjolo en Van de Boomen volgens mij, geen intentie voor geel totdat die van Ajax appelleren en Kjolo geel krijgt.

14 april 2024 om 19:22

Die Guzubuyuk vind ik ook een erg overschatte scheidsrechter, ofja hij heeft mi niet vaak een eigen mening. Valt graag terug op de VAR of spelers die hem ergens op attenderen en neemt maar aan dat het klopt.

14 april 2024 om 19:34

Oh ja, het van achteren onderuit trappen als de bal al weg is bij een 0-1 stand van Bergwijn. Ja is inderdaad geel met een rode rand.

Maar moet wel zeggen dat Twente echt zijn slechtste wedstrijd speelde. Zulke ruimtes en dan niks benutten?

Gefeliciteerd Ajaxcieden. Het was vandaag een collectief falen van Twente en Ajax verdiende gezien de tweede helft de overwinning. Vind de titel van dit topic trouwens misplaatst, want de penalty was gewoon terrecht. Wonden likken voor ons en met een andere instelling proberen de 3de plek proberen veilig te stellen.

14 april 2024 om 19:00

Dank je wel. De eerste helft hadden jullie ons pijn moeten doen. Toen waren jullie te afwachtend, terwijl wij heel zwak waren. Toen we eenmaal 433 speelden, speelden we zelf gewoon sterk, dat was eigen verdienste. Maar zelfs dan zie je dat jullie ons eigenlijk meer pijn hadden kunnen doen als je gewoon aanvalt en de druk erop houdt in die eindfase. Derde lijkt me peanuts?

14 april 2024 om 19:06

Zolang Twente normaal en met lef speelt dan is de 3e plek binnen, maar je weet het nooit.
AZ moet nog wel echt lastige uitpotten bij de Eagles en Nec.

14 april 2024 om 19:38

@LeidseHood

Normaal gesproken mag het niet meer mis gaan, maar het blijft voetbal. Zou een enorm succes voor ons zijn na al die ellende die we hebben gehad.

14 april 2024 om 19:56

Ajax de 2de helft een stuk beter dan voor rust. Waarbij het wel opvallend is hoe slecht de organisatie de laatste minuten stond. Twente kwam toen er nog meerdere keren goed door.

15 april 2024 om 02:52

@Tukkerpro, het is gewoon heel knap hoe je als club terugkomt van die ellende en dan ook nog eens met een eigen identiteit qua leuk voetbal vol energie en aanvalsdrift. Dat wordt altijd beloond. @Superfarmers, die laatste minuten zijn typisch dit Ajax. Dat hoort bij dit team dat qua discipline en zelfvertrouwen te zwak is. Dat neem ik voor lief. Er is gebeurd om dat eruit te krijgen met 532 maar dan creëer je niks meer en geef je alsnog kansen weg. Dus dit was te verwachten zo'n fase. Twente is natuurlijk ook beter dan ze leken die tweede helft.

Twente viel zwaar tegen, jammer. Terecht verloren van een fanatiek ajax.

Typisch Twente om Ajax in deze moeilijke tijden weer steun in de rug te geven. Verdiende overwinning dat wel.

14 april 2024 om 19:17

Je kunt ook gewoon constateren dat Twente geen wonderploeg is. Ze hebben echt wel de mogelijkheden gehad om Ajax echt pijn te doen maar je komt gewoon tekort.

14 april 2024 om 19:40

Klopt. De kracht van Twente is het team. Veel spelers missen echter individuele klasse. Ook niet gek. Dit team bestaat grotendeels uit transfervrije spelers, huurspelers en eigen jeugd. Des te knapper dat ze derde kunnen worden (al wordt dat nog spannend).

14 april 2024 om 19:54

Ik zie az en Ajax Twente niet meer in halen. Daarvoor is het programma van az te moeilijk en het spel te slecht. En de voorsprong op Ajax mag je niet meer uit handen geven.

14 april 2024 om 19:55

Het is ook geen wonderploeg, des te knapper dat ze hoogstwaarschijnlijk 3e gaan worden dit seizoen.

14 april 2024 om 23:59

Wij kunnen Twente niet meer inhalen. Achterstand is 12 punten en we hebben een slechter doelsaldo. Los van het feit dat we misschien nog maar 3 wedstrijden spelen ipv 4 (laatste is vitesse)

15 april 2024 om 09:13

@musi

ik zie Ajax Twente ook niet meer inhalen, maar AZ nog minder snel. Ondanks dat AZ het qua punten makkelijker kan.

Helaas, Ajax was vooral de 2e helft beter. Dit is ook niet de wedstrijd waar Twente de punten MOET pakken. Een gelijkspel of overwinning in Alkmaar en de 3e plek is al eigenlijk zeker. AZ verkeerd ook niet echt in een vorm dat ze ff 12 punten halen uit de laatste 4 wedstrijden.

Taylor man van de wedstrijd. 2e helft was prima door eindelijk weer eens 4-3-3. Nu aanhouden 4-3-3, verdedigen kan Ajax toch niet en je creëert niks met 5-4-1.

Mooie uitslag. Kan AZ wellicht Twente nog achterhalen en vechten in de voorronde Cl.
Die zijn Europees toch van hogere status. Feyenoord nog 1 overwinning nodig voor plek 2, die is dus wel binnen.

14 april 2024 om 19:08

Die kans is wel heel erg klein hoor, AZ wint ook met heel veel moeite van RKC. Ik maak me in ieder geval geen enkele zorgen om plek 3 voor Twente.

14 april 2024 om 19:19

Ik zie het spel en programma va az eerder Ajax az inhalen dan az twente.

14 april 2024 om 21:12

Is doelsaldo nog steeds leidend bij evenveel punten, want dan zou Feyenoord wss zelfs 4x kunnen verliezen.

Prima 2e helft van Ajax. Wij kunnen nu officieel (naja oke officieus) op vakantie. Denk dat het voor AZ toch te laat komt al kan de onderlinge pot nog leuk worden.Ik vond Taylor net zoals vaker best wel goed....Salah Eddine is wel echt slecht overigens.

Eindelijk een (tweede) helft op karakter gespeeld, waardoor je als fan toch weer achter de ploeg gaat staan. Dat merkte je ook op de tribunes. En met een beter passend 4-3-3 systeem terecht de overwinning binnengesleept. En op Taylor heb ik regelmatig kritiek geleverd, maar hij was in de eerste helft nog zo'n beetje de enige die er vol voor ging, en speelde vooral een uitstekende tweede helft. Ere wie ere toekomt! Maar dit was een veel meer doortastende Taylor dan diegene die we al een hele tijd hebben gezien. Hopelijk heeft hij nu eindelijk het licht gezien.

14 april 2024 om 19:51

Mogelijk 1 pispaaltje minder voor Pinko? Taylor heeft gewoon potentie en dat moet je eruit halen. Behouden dus.

14 april 2024 om 23:01

Kritisch wanneer het - terecht! - moet. En ook de credits wanneer het goed is. En doe nou aub niet net alsof Taylor al twee jaar fantastisch speelt, want dat is verre van dat. En laat die potentie dan nu maar eens over een lange periode zien. 1 Zwaluw maakt nog geen zomer.

15 april 2024 om 01:10

Zeg ik niet, maar je kritiek was vaak veel te hard en hij moest zo snel mogelijk weg.

Elke keer als hij een goede wedstrijd speelt wordt er weer gezegd “1 zwaluw maakt geen zoner”. Nu was het alleen zo goed dat iedereen het wel moet toegeven dat het goed was.

Beetje een rare titel en teneur in het artikel. Ajax was gewoon beter en de overwinning was dik verdiend. Twente was echt slecht en had op de mooie goal van Van Wolfswinkel en een slotoffensief in de laatste minuten na weinig tot niks in te brengen.

Ik vond naar de maatstaven van het huidige Ajax dit best een redelijke pot van de Amsterdammers, met name de tweede helft, dus dat piepen en kaken zag ik met uitzondering van de blessuretijd niet zo.

Met deze instelling wordt Ajax 5e, maar het moet niet zo zijn dat na een redelijke pot 'we' naast de schoenen gaan lopen en voor de volgende wedstrijd denken: 'oh, het is Excelsior maar...', want daar hebben 'we' in Amsterdam snel de neiging toe.

14 april 2024 om 23:33

De enige conclusie die we wel moeten trekken is dat we 433 moeten spelen. Inderdaad niet dat we goed genoeg zijn om anderen te onderschatten. Dat zou weer typisch 'ons' zijn inderdaad. Die tweede helft 433 gaf me hoop in ieder geval dat we nog wat leuk voetbal gaan zien. Dat vind ik wel een opsteker na maanden dat ellendig behoudende 532.

Maar even wat anders kan die gast met die megafoon niet verwijderd worden ipv van Praag. Wat een herrie. Tot de 1-1 hoorde je alleen deze gast, daarna kwam er iets van een voetbalsfeer.

Trouwens wel fijn dat de VAR een keer de juiste beslissingen neemt !! Mag na alle kritiek van afgelopen week ook wel gezegd worden

15 april 2024 om 09:15

Waarbij het trouwens voor mij wel nog steeds niet duidelijk is of Manssverk bij de 1-1 iemand hinderde, want anders was het natuurlijk wel buitenspel en zat de VAR er naast

Twente maakt het zichzelf wel lastig in die strijd om de 3e plek als je punten laat liggen tegen dit soort tegenstanders.

Wel een sterke prestatie van Ajax om thuis, onder de huidige omstandigheden, van Twente te kunnen winnen,waar het Feyenoord niet lukte en Psv diep in blessuretijd lukte na een blunder van Twente. Mag wel gezegd worden. Voor mij als Feyenoorder is dit ook een gunstige uitslag want hierdoor zijn wij officieus geplaatst voor de groepsfase CL.

Het moet toch heerlijk zijn voor die andere clubs. Dat het altijd overal over ajax gaat. Verliest ajax met 6-0 van feyenoord, is het ajax dat slecht speelde. Wint ajax dan is het ajax piept en kraakt. Terwijl de nr3, straks voorronde championsleague, compleet buiten schot blijft.

Redelijke wedstrijd met in ieder geval veel strijd en goede wil na rust. Met een excellerende Taylor. Blijf erbij dat die jongen echt flinke stappen kan zetten met een toptrainer aan het roer. Van Steijn en Schreuder leer je niks. Een Bosz of Slot maakt hier gewoon een international van, dat weet ik zeker.

Lekker dat we Brobbey weer terug hebben, en Henderson zal het ook beter doen dan non-atleet van den Boomen. 12 punten pakken en snel aan de slag in de zomer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren