Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax laat na Muric opnieuw aanvaller naar buitenland vertrekken

Laatste update:

Queensy Menig is vertrokken bij Ajax. De club uit Amsterdam maakt bekend dat men met FC Nantes overeenstemming heeft bereikt over een transfersom en dat de 22-jarige linksbuiten zijn tot medio 2019 doorlopende contract in de Johan Cruijff ArenA dus niet zal uitdienen.

Nantes heeft de komst van Menig nog niet bekendgemaakt, maar het heeft er alle schijn van dat hij door les Canaris direct zal worden verhuurd. Voetbal International meldde donderdagmiddag immers dat Nantes van plan was om de aanwinst te stallen bij Oldham Athletic in de League One.

Menig speelde vanaf 2007 in de jeugdopleiding van Ajax en speelde vijf wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij één keer tot scoren kwam. Hij kwam vervolgens twee seizoenen op huurbasis uit voor PEC Zwolle en voor die club schopte Menig het tot 15 treffers in 69 duels.

Gaat Queensy Menig slagen bij FC Nantes, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje vreemd dat Muric wel in de titel staat, maar vervolgens geen enkel zinnetje in het topic krijgt...

OT: Menig een had dit aan zien komen. Heeft het wel lekker gedaan bij Zwolle, maar om echt nu bij Ajax aan de bak te komen is iets te hoog. GL

En welke versterking heeft Ajax nog gehaald? Oja.... niks meer, transferperiode om je kont mee af te vegen.

Ook opvallend: Nathan Leyder, voormalig Belgisch jeugdinternational vertrekt met nog een eenjarig contract, van Jong Ajax naar de Belgische derde klasse. VW Hamme... Dat is wel echt een gigantische stap terug. Hij zou zijn zaakwaarnemer direct moeten ontslaan.

Laat alle aanvallers maar gaan Ajax wat is het beleid nu alles laten gaan we hebben nog niet genoeg geld op be bank .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren