Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst

Laatste update:

Ajax heeft voorlopig geen interesse in Philippe Sandler, zo meldt Bart Sanders in de Pantelic Podcast. Na het optreden van de 27-jarige verdediger van NEC in de bekerfinale tegen Feyenoord (1-0 verlies) werd de roep in Amsterdam om Sandler steeds luider, maar Ajax hapt niet toe.

Met name Mike Verweij van De Telegraaf tipt Sandler al wekenlang aan Ajax. "Ajax zal toch wat moeten, die kunnen niet voor het derde jaar op rij 120 miljoen uitgeven", zei Verweij maandag in de podcast Kick-off.

“Ajax zal dus inventief moeten zijn", stelt Verweij. "Sandler is gratis naar NEC gekomen. Ik denk dat je hem voor drie tot vijf miljoen euro kunt ophalen. Verkoop je dan Josip Sutalo, dan denk ik wel dat je hier wel een veel betere speler aan hebt. Als ik Ajax was, zou ik dus onmiddellijk Sandler halen."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ajax wil daar geen gehoor aan geven, zo weet Sanders. "Ajax heeft Sandler gescout, maar die is 'afgescout'", zo klinkt het in de Pantelic Podcast. "Voor Ajax is het voorlopig in ieder geval geen optie. De voorkeur gaat uit naar anderen."

Pieter Zwart van Voetbal International zal dat niet meer dan logisch vinden. De hoofdredacteur van het blad vindt Sandler geen goede optie voor Ajax. "Ik verbaasde me over de lovende kritieken die Sandler ontving na de bekerfinale", zei Zwart in een video-item. "Dat toont wel aan dat in Nederland alleen gekeken wordt of een verdediger kan voetballen."

Zwart wijst op de 'gigantische verdedigingsfout' van Sandler bij het enige doelpunt in de bekerfinale. "Santiago Gimenez loopt weg bij Sandler, die er een beetje achteraan sjokt. Die staat vervolgens op vier meter te dekken bij Gimenez, waardoor de pass naar Igor Paixão kan komen. Later was er ook nog een moment met Ayase Ueda die vrij voor de keeper kwam, een vergelijkbare fout van Sandler."

"Het verdedigen bij Sandler gaat allemaal met een gemakzucht...", aldus Zwart. "Dat zie ik iedere wedstrijd die ik van hem kijk."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Net alsof scouts meer dan een bekerfinale zien. En zoals er wordt gezegd indd, een verdediger is meer dan een goede voetballer

24 april 2024 om 21:40

Dat impliceert hij niet; hij zegt alleen dat hij niet snapt waarom juist obv de bekerfinale de roep om Sandler sterker wordt.

24 april 2024 om 22:18

Excuus als het zo overkwam, het eerste deel was als sarcasme bedoelt, maar ik zie dat ik dit niet heel duidelijk heb neergezet excuus. Ik ben het juist volledig met hem eens

24 april 2024 om 22:30

Ah ok, helder, geen noodzaak voor excuses .

27 jaar is gewoon te oud je gaat geen jackpot voor hem pakken

24 april 2024 om 21:35

Dat hoeft ook niet bij elke speler de insteek te zijn lijkt mij. Los van dat ik de hype rond Sandler ook bizar vind.

24 april 2024 om 21:40

Met Tadic en Blind pakte je toch 4x een CL ticket. Dat is een grotere jackpot dan menig transfersom.

24 april 2024 om 22:32

Maar ik neem ook aan dat hij niet naar Jing-Ajax gaat toch?
Kom op zeg.. 27 jaar en te oud, haha

Verfrissend die analyse van Pieter Zwart. Iedereen praat elkaar na over Sandler zijn voetballende kwaliteiten. Dat kan hij ook zeker goed, maar het mag wat mij betreft wel wat meer over zijn verdedigende kwaliteiten gaan.

24 april 2024 om 21:42

Idd, Rensch kan ook prima voetballen, en verdedigend ook geen topper dus kan je net zo goed hem opstellen.

24 april 2024 om 22:38

Haha rensch die zou bij 14 clubs in de eredivisie nog niet in de basis staan… beetje matige vergelijking met sandler.

24 april 2024 om 21:54

Precies, een CV staat er in principe toch in eerste instantie toch om te verdedigen. Naast een oerdegelijke CV die het bij wijze van spreken in zijn eentje af kan, is Sandler een hele mooie toevoeging, maar dat moet dan maar net zo uitkomen.

24 april 2024 om 22:43

Ha leuk. Zelf zeg ik dat ook vaak over hem, dat hij mij doet denken aan Syb van Ottele bij Heerenveen. Geweldig aan de bal. Zeker voor een CV. Maar hij kan niet verdedigen. Dat vind ik van Sandler ook

Met alle respect, maar ik zie hem eerder naast boscagli, dus psv

Ik vind het helemaal prima en hoop dat Sandler bij NEC blijft. Prima duo met Nuytinck en maakt voor NEC echt een enorm positief verschil. Zou echt geweldig zijn als hij nog een jaar blijft.

Ik heb Pieter Zwart zelden zo met iemand de vloer aan zien vegen, maar hij heeft helemaal gelijk. Gelukkig hebben ze dat bij Ajax ook gezien.

Een club die Sandler aftest maar wel 20 miljoen voor een prutser als Sutilo neerlegt spoort sowieso niet. Ik zie Sandler ook het hele seizoen, hij oogt soms nonchalant (noem het zekerheid) maar is verdedigend wel degelijk sterk. Daarnaast is hij kopsterk, heeft hij een geweldig overzicht, legt alle ballen over 50 meter op de stropdas, heeft hij een goed schot en komt hij de laatste tijd ook goed naar voren met lange rushes.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren