Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied van het Jaar ontvangt na jaar weer uitnodiging van Olsen

Laatste update:

Lasse Schöne is door Morten Olsen opgeroepen voor de twee oefenwedstrijden die Denemarken eind mei tegen Hongarije en Zweden speelt. De bondscoach liet de middenvelder, die werd verkozen tot Ajacied van het Jaar, de afgelopen maanden steevast links liggen. De 27-jarige Schöne speelde in juni tegen Georgië (2-1 winst) voor het laatst een interland.

/

Denemarken gaat niet naar het WK in Brazilië en moet zich dus richten op de kwalificatiereeks voor het EK van 2016 in Frankrijk. De Scandinaviërs nemen het in dat kader op tegen Hongarije en Zweden en Schöne behoort tot de 23-koppige selectie. De ex-speler van onder meer NEC staat op zestien interlands en twee doelpunten.

“Schöne gaat als valse spits of als rechtshalf spelen”, vertelde Olsen, die Nicolai Boilesen en Viktor Fischer vanwege blessures thuisliet. Spelers als Andreas Bjelland (FC Twente), Simon Poulsen (AZ), Stephan Andersen (Go Ahead Eagles) en Christian Eriksen (Tottenham Hotspur) zijn eveneens geselecteerd.

De volledige selectie:

Doel: Jesper Hansen (Évian Thonon-Gaillard), Kasper Schmeichel (Leicester City), Stephan Andersen (Go Ahead Eagles)

Verdediging: Andreas Bjelland (FC Twente), Daniel Agger (Liverpool), Jakob Ahlmann (Aalborg BK), Kian H. Hansen, Peter Ankersen (Esbjerg fB), Lars Jacobsen (FC Kopenhagen), Simon Kjaer (Lille), Simon Poulsen (AZ)

Middenveld: Christian Eriksen (Tottenham Hotspur), Jakob Ankersen (Esbjerg fB), Jakob Poulsen (Midtjylland), Kasper Kusk, Rasmus Würtz (Aalborg BK), Lasse Schöne (Ajax), Pierre Emile Höjbjerg (Bayern München), Thomas Kahlenberg (Bröndby IF)

Aanval: William Kvist Jörgensen (Fulham), Martin Braithwaite (Toulouse), Michael Krohn-Dehli (Celta de Vigo) en Morgan Duncan Rasmussen (Midtjylland).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 mei 2014 om 19:04

Thuis op de bank, waar hij thuishoort

12 mei 2014 om 19:15

Die is zijn transfer naar Barcelona, Real madrid en Bayern Munchen tegelijkertijd aan het afronden. Hij kan namelijk zonder problemenop 3 plekken tegelijkertijd zijn. Zo ongelofelijk goed is hij!

12 mei 2014 om 19:53

Ik hoorde dat barca messi wilde ruilen voor bendter en dat ze nog 70mln bij wilde leggen voor deze Deen. Hopen het gaat door, deze man kan barca weer laten schitteren

12 mei 2014 om 20:37

Hoorde laatst ook dat Messi al zijn 4 goude ballen aan Bendtner wilde geven omdat hij ze meer verdient.
Wanneer Bendtner naar Barca komt heb je ook geen middenveld of verdediging nodig want hij is zo goed dat hij overal tegelijk staat

12 mei 2014 om 22:03

Bendtner is nu al een legende!

Lijkt me redelijk terecht. Zeer nuttige en goede speler. Ik zou hem persoonlijk misschien wel in de basis zetten. Ik denk ook datschone wel klaar is voor een club in de subtop van europa. Constant en onderhand redelijk ervaren. Sevilla, Everton, Leverkusen vind ik wel goede clubs voor hem.

12 mei 2014 om 19:48

Of lekker bij Ajax blijven.

Eriksen steekt er al echt boven uit...is dit trouwens die Jakob Poulsen die bij Heerenveen heeft gespeeld?

12 mei 2014 om 20:15

Ja dat is dezelfde jakob poulsen

Aan de ene kant speelt bjelland bij nec en aan de andere kant voor fc twente.

Meer dan terecht dat schone is geselecteerd. Niemand weet wat zijn plafond is. Goede voetballer, goed inzicht enz.

Pierre Emile Höjbjerg word opgeroepen, maar heeft gewoon nauwelijks gespeeld bij Bayern Munchen. Heeft Denemarken niet beter?

En terecht heel erg goed seizoen gehad bij Ajax, vindt overigens de selectie er verder vrij zwak (en onbekend) uit zien. Hopelijk kunnen ze richting 2016 bouwen aan een goed team.

Zoiets dan maar?

Schmeichel
Bjelland
Agger
Kjaer
S.Poulsen
Kvist
J.Poulsen
Schøne
Eriksen
Krohn-Dehli
Braithwaite
12 mei 2014 om 20:41

Nee want Kasper Schmeichel is maar 2e of 3ekeeper bij Denenmarken.
Ging bij het Ek2012 mee als 3e keeper.
Volgens mij staat normaal gesproken gewoon Stephan Andersen op doel

12 mei 2014 om 21:08

Schmeichel maakt toch wel een ontwikkeling door en heeft het doel bewaakt van een club die zich naar de PL heeft gevochten. Ik zou hem de kans gunnen.

13 mei 2014 om 11:21

Ik zou hem ook de kans gunnen maar weet niet of Morten Olsen dat ook zou doen.
Hij is namelijk de man die het voor het zeggen heeft.

Toch vind ik het opvallend dat er niet meer echte spitsen zijn geselecteerd, bijvoorbeeld een Bendtner of Nicki Bille.. Echte goalgetters zitten er momenteel niet echt tussen in deze selectie. Maar goed, het zijn 'maar' oefenwedstrijden.

Is niet meer dan terecht dat hij erbij zit in deze zwakke selectie.
Een van de zwakste Denemarken in jaren.

Schöne verdient het wel dat hij er bij zit, weet niet of er al diverse spelers op vakantie zijn.

Denemarken is net als Oranje een beetje afgezakt, bij ons is het een kwestie van wisseling van de wacht.

Komt allemaal wel weer goed, na de WK bouwen aan een nieuw Oranje.

Wel Holjbjerg maar geen Bendtner..?

Lasse heeft dit verdiend!!!

Grappen over Bendtner zijn leuk, maar vorig EK was hij ongelooflijk goed en had hij bijna eigenhandig Denemarken door 'de poule des doods' geloodst. Inmiddels is Eriksen wel de absolute blikvanger, maar ondanks zijn slechte mentaliteit is Bendtner een van de spelers die het verschil kan maken voor Denemarken. Logisch trouwens dat Schöne erbij zit hoop dat hij zijn goede spel kan voort zetten en een basisplaats kan veroveren in het Deense elftal.

Bendtner hahaha de nepste deense talent ooit haha hij is al jaren een talent die bendtner lmao neppe kill

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren