Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ADO-verdediger woedend: ‘Er knapte iets in mijn hoofd, dit vind ik heel kut’

Laatste update:

ADO Den Haag staat op de laatste plaats in de Eredivisie, nadat er zondag met 3-1 verloren werd van hekkensluiter NEC. Er was in Nijmegen nog meer slecht nieuws voor Maurice Steijn, want de trainer weet niet of hij de rest van dit seizoen nog kan beschikken over verdediger Christian Supusepa.

/

Door een blessure van ploeggenoot Vito Wormgoor mocht Supusepa in De Goffert al na ruim een half uur zijn opwachting maken in het elftal van Steijn, maar toen NEC in de tweede helft op een 3-1 voorsprong kwam en er nog twintig minuten te spelen waren werd de verdediger alweer naar de kant gehaald. Supusepa wilde vervolgens niet op de reservebank plaatsnemen en liep meteen door naar de kleedkamer.

“Er knapte iets in mijn hoofd na de wissel”, vertelt Supusepa, die heeft aangegeven bij ADO geen toekomst meer voor zichzelf te zien, aan Omroep West. Steijn heeft de mandekker niet uitgelegd waarom hij weer uit het veld werd gehaald. “Ik hoef dat ook niet. Die wissel vind ik heel kut. Ik speelde een goede wedstrijd en direct na de 3-1 word ik gewisseld. Daar baal ik heel erg van”, maakt Supusepa duidelijk.

Denk je dat Christian Supusepa bij ADO Den Haag blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje overdreven titel nietwaar? Supusepa lijkt nergens te zeggen dat hij nu weg wil. Voor hetzelfde geld hebben ze straks een kop koffie samen en is iedereen weer dikke vriendjes? Als Wormgoor geblesseerd is zal Steijn Supusepa tenslotte ook nodig hebben.

20 januari 2014 om 10:00

hij zegt geen toekomst meer te zien. dat is denk ik ongeveer hetzelfde.

Bij het lezen van de titel dacht ik aan een andere verdediger: Beugelsdijk die de dug-out kapot sloeg

ON: altijd klote voor een speler als je eerst in mag vallen en in dezelfde wedstrijd weer wordt gewisseld.

20 januari 2014 om 09:57

Ik moest daar ook gelijk aan denken.

Deze wissel was tactisch gezien prima. Toch is inderdaad altijd balen als je er in mag en er dan weer uit moet. Ik vond het ook al stom dat hij in 1 keer doorliep naar de kleedkamer.

20 januari 2014 om 10:00

kapot schoot.

Maja dat is het probleem als je Hagenees bent, als het goed gaat heb je geen last van ze, maar als het minder gaat zijn het echte heethoofden. Supusepa is dus ook al prima ingeburgerd.

20 januari 2014 om 22:57

@gunnerboy050;

Wat is dit voor een achterlijke reactie. Verklaar je nader.

20 januari 2014 om 10:00

Hij schoot m kapot, sloeg hem niet

20 januari 2014 om 10:01

volgens mij sloeg Beugelsdijk niet maar schoot hij de dug-out aan flarden.

on: snap dat hij het niet leuk vind, maar niet elke wissel hoeft te betekenen dat je slecht speelt.
soms is het een tactische set van de trainer.

20 januari 2014 om 17:51

In het hoofd van Beugelsdijk valt volgens mij niet veel te knappen. Wat een debiel, hij had een teamgenoot ernstig kunnen verwonden.

"Ik speelde een goede wedstrijd"

Van enige zelfreflectie is bijAdo helaas geen sprake...

Inzet en passie, dat willen we zien. Het is niet erg om te verliezen als je tegenstander gewoon beter is, maar dan wel strijdend ten onder en dat mis ik!

Schuim op die bekken & bloed op die schoenen!

20 januari 2014 om 10:01

als je dat wilt zien kan je beter boksen gaan kijken ofzo.

20 januari 2014 om 10:33

By boksen zal je niet zo snel bloed op schoenen zien .

20 januari 2014 om 11:01

Helemaal mee eens sinds dat hij erin kwam liep het voor geen meter hij komt duidelijk tekort voor centrale verdediger

Goede actie van Steijn ook als de sfeer er al zo lekker in zit daar in Den Haag.
Ik denk dat die binnenkort wel rijp is voor het trainerskerkhof.
Al moet ik zeggen dat ik niet zo 1,2,3 op een ploeg kan komen die een slechtere selectie als Ado heeft.

Is al achterhaald dit bericht, hij heeft al sorry gezegd en aangegeven dat hij enorm baalde om na in te vallen weer gewisseld te worden en dat het verloop van de wedstrijd zelf ook niet meehielp.

Niet professioneel maar een gevalletje emoties.

Volkomen logisch. Steijn heeft dit seizoen al meerdere malen Supusepa in laten vallen in de 88e minuut. Hij lijkt dan de eerste vervanger te zijn voor een centrale verdediger of linksback, maar als iemand dan wegvalt lost hij het anders op.

Ik kan me goed voorstellen bij zo'n situatie als vandaag dat er iets knapt. Het was veel logischer een Beugelsdijk tegen zichzelf te beschermen en eraf te halen. Daarnaast gaf Supusepa al eerder aan te willen vertrekken.

Begrijpelijk zijn reactie, al vond ik die beugelsdijk ook niet echt fris overkomen. Wat een opgefokte mannetje is dat zeg

20 januari 2014 om 10:08

Inderdaad, gewoon een lompe boer die totaal niet kan voetballen. Enige wat die kan is de ballen naar voren rossen of een bal weg koppen.

20 januari 2014 om 10:44

Beugelsdijk is de vinnie jones van Den Haag , iedere ploeg heeft wel zo een gozer in dienst. En daar is niks mis mee.

Gewoon een belachelijke wissel van steijn! Haal beugelsdijk eraf en haal niet iemand eraf die er eerder is ingekomen. 1 keert zo'n wissel vaak tegen een trainer als het slecht gaat. 2 is het funest voor de speler en 3 is het vaak funest voor de algehele sfeer in de kleedkamer. Je krijgt zo groepjesvorming. Een kant voor hem, een kant van de trainer en een kant die het totaal niets interesseert

Buiten het feit of die jongen goed of slecht speelde en of de wissel terecht was of niet, Steijn is gewoon een waardeloze trainer.

De selectie van ADO is van prima kwaliteit met spelers die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Zeker voorin heb je met Gouriye, Van Duinen, Cabral, Schet en Kramer genoeg keus. Een middenveld met Alberg, Gehrt, Van Haaren, Holla en Meijers, in die twee linies moet toch wat te smeden zijn.

De verdediging is toch wel het zwaktepunt, Zuiverloon en Wormgoor had ik echt meer van verwacht.

Een andere trainer zou er toch voor moeten kunnen zorgen dat het beter loopt. Een doelman heb je, een goed middenveld en aanval ook en achterin moet je wat zien te creëren

20 januari 2014 om 10:41

Met deze selectie dacht ik ook aan het begin van de competitie dat ze hoger hadden moeten staan. Jammer dat het ze het allemaal laten liggen .

20 januari 2014 om 23:53

Je vergist je hierin.
ADO heeft amper teamspelers. Kijk, van Duinen doet alles voor de club en met jongens als Holla, Meijers, Wormgoor, Kramer en van Haaren heb je jongens die voor elkaar door het vuur gaan.
Helaas heb je ook jongens als Cabral, Schet, Alberg en Zuiverloon die puur op eigen belang spelen. Ze willen niet winnen, ze willen zelf winnen, zichzelf in de kijker gooien voor één of andere topclub. Helaas werkt dit averechts want hierdoor krijg je geen team, wat je juist nodig hebt in die onderste regionen.

Het is naar, maar als je degradeert zijn dat ook gelukkig de eerste jongens die weg zijn!

Dat zou sonde zijn voor Ado met het oog op aankomende zaterdag tegen Feyenoord. Beugelsdijk is geschorst (erg jammer voor Feyenoord) waardoor Wormgoor en Supusepa wel nodig zijn. Benieuwd wie Steijn er nu dan neer zal gaan zetten.

Buitenom het feit dat het tactisch misschien een goede zet was, is Steijn ook niet echt de slimste trainer. Je staat inmiddels helemaal onderaan in een groep dat nogal gespannen is en dan doe je zoiets. Tsja ik kan Supusepa wel begrijpen. Had Steijn niet een andere verdediger kunnen wisselen?

Kreeg sterk de indruk dat Steijn Supusepa wilde vernederen. Iemand die inval zonder dat hij blundert meteen weer wisselen is gewoon misbruijmk van macht. Doet me denken aan de Mos die een speler na een paar minuten al wisselde

20 januari 2014 om 12:38

Ja inderdaad die Israëlier Migraishvili ofzo! Wat een klote actie was dat. Zielig gedrag van trainers, zeker als je geen grote fouten maakt

Weer een speler die zich verheven voelt boven het teambelang Bah! Het was alles of niets dus moet hij zich schikken. Ajax wisselt ook wel eens aanvallend dus ik snap het probleem niet. Verdediger eruit en een middenvelder/ aanvaller erin. Je moet toch iets? Heel triest van Supusepa. Dikke vette boete geven en naar de belofte sturen.

20 januari 2014 om 11:26

Ben het met je eens. Valt me op deze dagen dat spelers behoorlijk emo's zijn geworden. Zodra de trainer iets doet wat hun niet aanstaan breekt de hell los. Hij had iets rustiger moeten reageren. Misschien dat de trainer hem dan kon uitleggen dat het niet persoonlijk was, maar in het teambelang.

20 januari 2014 om 13:30

Nou de trainer hoeft in principe niets uit te leggen. Hij doet wat hij het beste vind voor de club/ het team. Lullig als je er in komt na een half uur en er een kwartier voor tijd weer uit moet maarja het team gaat voor. Waarschijnlijk had Maurice iets anders in gedachten en niet zo gek. Je moet 2 doelpunten goed maken en dat doe je niet zo even. Een trainer gaat echt geen spelers pesten dus ik snap de commotie niet.

Dit is natuurlijk allemaal inherent aan de torenhoge salarissen in het voetbal en allerlei persoonlijkheden die zich daardoor heel groot voelen. Jammer dat ze niet voor de club en het spel leven. Als ze dat doen dan kom je misschien in de positie dat de trainer je gaat wisselen maar ja.. teveel geld + geen hersens = dit soort gedrag.

20 januari 2014 om 12:05

Heb je wel gekeken Jeroen? Hij was invaller en moest er weer uit. En wat heeft ajax hier nu weer mee te maken?

20 januari 2014 om 13:23

Lezen Vriend!

Ik geef als voorbeeld (ik volg Ajax dus vandaar mijn referentie) dat Overal aanvallend gewisseld kan worden en je moet in het teambelang denken. Deze ego is er niet van gediend en voelt zich iets te belangrijk. Ik weet niet of de wissel aanvallend was of juist verdedigend maar de trainer beslist wat er nodig is en niet een derde rangs spelertje die ADO te kakken zet. Rotte appels moet je verwijderen en distancieren van de spelers die wel willen. ADO zit in een moeilijke fase en dan kan je deze verwende nesten niet gebruiken. Knokken voor elkaar en in teamverband de stijgende lijn vinden anders speel je volgend jaar in de jupilair league.

Maar als je gelezen had, dan had je gemerkt dat ik niet provoceer of iets dergelijks maar het opneem voor Ado.

20 januari 2014 om 14:23

@020jeroen020 Toffe reactie van je , de meeste willen ado het extra duwtje geven richting jupiler. Ik ben het met je eens over die ego's met een veel te hoog salaris . Hij staat niet voor niks naast de basis , eerst voetballen dan pas praten. Het zelfde geldt voor de rest van de selectie van ado. Op een paar gasten na die wel willen maar tegen worden gehouden door ego's. Misschien de hele week straf training

20 januari 2014 om 14:44

Ik ben niet zo eenkennig als het gaat om voetbal :P ik heb er gewoon een bepaald beeld bij en die jongens moeten op de blote knietjes danken dat ze die gave hebben gekregen om op dit niveau te kunnen en mogen voetballen. Ze krijgen bijzonder goed betaald en ze moeten het daarom laten zien.

En of je nou voor Ado, Utrecht, PSV of Feyenoord bent/ speelt dat maakt mij helemaal niks uit. Ik knok niet om voetbal, ik wens niemand iets ergs toe om voetbal maar als je gewoon neutraal kijkt dan zie je een wereld waarin er teveel betaald word en een stelletje verwende nesten op het veld die met behulp van een zaakwaarnemer clubs onder druk proberen te zetten. Clubliefde zit maar bij enkele en niemand ziet meer in wat een club doet en betaald om jou op het veld te zetten.

Persoonlijk zou ik niet liever willen dan voor Ajax te spelen ook al is het voor mijn huidige salaris. Hoe mooi is het dat mensen jou shirt willen hebben en eventueel kopen in de fanshop?

Ja het is allemaal een ideaal beeld en dat zal nooit uitkomen maar kom op zeg.. Roepen dat je niet weet of je nog wil voetballen voor ADO omdat de coach een tactische wissel toepast?? Lekker oprotten dan met je peen en uien gezicht. Zo geef je direct een signaal af naar je spelersgroep. Respect eisen en afdwingen. En ik denk zomaar dat de gemiddelde ADO fan dit ook wil zien. Het maakt niet uit als je verliest als je maar naar 100% passie en strijd heb zitten kijken. Niet dat laffe onderuitgezakte voetbal. Gewoon vol dr op en gaan.

Tactvol van Maurice..zo jaag je spelers tegen je in het harnas

Ondanks dat het een oud klasgenoot van me is vind ik dat hij hier heel kinderachtig doet , snap best dat je je vernederd voelt en dan niet op de bank gaat zitten maar om te zeggen dat je een goede wedstrijd speelt? Van Eijden wint hartstikke makkelijk dat kopduel van Supusepa waardoor ADO klaar was en de wedstrijd gespeeld .. En als kleine verdediger heb je minder nut dan een kopsterke Beugelsijk die als stormram nog wat kan betekenen , dus ja het is kut maar kop op Supu .. Doe gewoon een stap terug en maak er dan 2 vooruit ! Lekker een seizoen bij Fortuna Sittard bikkelen en die ouderwetse vorm van de Ajqx jeugd doen herleven

Snap zijn frustraties en zijn con-collega zijn net zo slecht, maar stel gerust bij ons supporters knapt er ook wat, dacht dat van de jaren ellende afwaren , maar wordt weer van o beginnen met die amateurs

Beter dit.
Beugelsdijk geschorst, Supusepsa is er niet bij en Wormgoor is geblesseerd.
Achterin een duo van Buwalda en Kanon lijkt me ideaal. Talentvol en chic, ADO komt er wel boven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren