Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aanvoerder van Sparta Rotterdam tekent voor twee jaar in Ligue 2

Laatste update:

Ryan Sanusi gaat aan de slag in Frankrijk. De 26-jarige middenvelder heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Grenoble, de nummer drie van het afgelopen seizoen in de Championnat National. Sanusi komt transfervrij over van Sparta Rotterdam.

Sparta zegde het contract van Sanusi formeel op en deed de aanvoerder later ook geen nieuwe aanbieding meer. De voormalig jeugdinternational van België speelde sinds de zomer van 2015 voor Sparta en kwam in 97 wedstrijden tot acht doelpunten en elf assists.

Sanusi verdedigde eerder de kleuren van Willem II, FC Oss, Beerschot en Rochus Deurne. Met het Sparta van nieuwbakken trainer Henk Fraser won Sanusi in het seizoen 2015/16 de Jupiler League en daardoor keerde de club terug op het hoogste niveau, maar afgelopen seizoen degradeerde men via de play-offs.

Grenoble finishte zogezegd als derde op het derde niveau van Frankrijk, maar doordat men Bourg-en-Bresse Péronnas in de play-offs versloeg, is men na de zomer actief in de Ligue 2. Bij GF38 hebben in het verleden grote namen onder contract gestaan, onder wie Youri Djorkaeff, Olivier Giroud, Florian Thauvin en Sofiane Feghouli.

Een geschikte club voor Ryan Sanusi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel erg irritant dat je pas in de 4e alinea leest om welke club het nou gaat!

23 juni 2018 om 11:13

je was me net voor maar inderdaad precies dit!!!

23 juni 2018 om 13:22

In de inleiding staat er toch echt heeft getekend bij

Ik weet niet hoeveel van jullie Vzers iets van een journalistiek achtergrond hebben, maar je kan de club toch niet pas noemen in de laatste alinea?! kom op man, niveau

23 juni 2018 om 11:18

Stagiaires 😂

23 juni 2018 om 11:22

Stagaires van de school voor journalistiek schrijven doorgaans betere artikelen dan wat hier op vz wordt gepost.

23 juni 2018 om 11:34

Je kan ook gewoon naar het logo kijken😋

Echt waardeloos zo. Je bent een sterkhouder in een elftal van de 2de divisie nl en waarschijnlik kun je aan dr slag bij een eredivise team en dan ga je naar de promovendus uit een halve amateur divisie in een of ander ver land. Ik kan werkelijk nieks begrijpen van die keuze. Had hem nog liever teruggezien bij W2 want zo is je cariere voorbij en vergooit

23 juni 2018 om 12:04

Dan moet er wel interesse zijn vanuit de Eredivisie heh en wellicht dat die er helemaal niet was. Als hij dit een mooie uitdaging vindt is hij toch vrij om deze keuze te maken en je doet net of Frankrijk aan de andere kant van de wereld ligt, beetje vreemd.

23 juni 2018 om 12:21

Frankrijk is inderdaad een heel ver land. Zeker voor een Belg als Sanussi..

Jammer voor Sparta. Franse Ligue 2 Is toch wel ietsje sterker dan de meeste mensen denken.
Zal me benieuwen of hij het niveau aankan, Frankrijk is nogal physiek en er wordt goed gevoetbald over het algemeen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren