Fortuna Düsseldorf (Dui) - Fortuna Sittard 1-2
Vidigal, Dianessy

NAC Breda - RKC Waalwijk 2-1
Ambrose (2x); Rudonja

IVO Velden - VVV-Venlo 0-13
Antonis (3x), Thy (2x), Van Crooij (2x), eigen doelpunt (2x), Tissoudali (2x), Seuntjens, Sarpei

2

aantal interessante wedstrijden vandaag. Goede testen voor de meeste eredivisieclubs

Fortuna speelt ook tegen Fortuna Dusseldorf under 23

Dordrecht - Fc Oss om 16.00 in Zaltbommel

Reading - Jong Sparta 0-0

Pas maar op Heerenveen... PEC speelde gisteren tegen Gençlerbirligi en het zijn geen lieverdjes ... Wedstrijd werd zelfs gestaakt

22 juli 2017 om 15:34

Tachtig minuten lang was er eigenlijk niets aan de hand.

22 juli 2017 om 22:22

In het begin veel overtredingen van hun kant. Heerenveen speelde erg leuk in de eerste helft. Verder wel een aardig sportieve wedstrijd gezien. Tweede helft was minder goed, mede door blessurebehandelingen en slechte wissel(s) aan de kant van Heerenveen.

22 juli 2017 om 22:25

Heerenveen had wel meer kunnen of moeten scoren, o.a. Thorsby miste 2 grote kansen. De Turken hadden ook iets van 2,grote kansen gemist. Heerenveen wel de beter ploeg vond ik

Kan niet wachten tot het weer gaat beginnen het seizoen het is nu echt aan aftellen hopelijk vandaag een goede wedstrijd tegen de graafschap!

22 juli 2017 om 17:15

Ik ook, maar wat ik nu zie van Boëtius kan me ook erg bekoren, hij laat nu al meer zien in 10 minuten dan in zijn laatste seizoen bij Feyenoord.

22 juli 2017 om 17:49

Echt een matige pot tot nu toe.

Niet een heel belangrijke oefenwedstrijd, maar AZ speelt momenteel tegen Jong AZ (als onderdeel van de fandag) en zijn om 16:00 begonnen.

22 juli 2017 om 16:38

2x 30 minuten, bij rust 1-0 voor AZ door Seuntjens.

22 juli 2017 om 17:20

Knotsgekke tweede helft geweest. 1-1 door Druijf, 2-1 door Friday, 2-2 door Druijf, 3-2 door Til, 3-3 door Druijf en 4-3 door Friday. Druijf was aardig op dreef voor Jong AZ hahaha, gaan we denk nog veel van horen. Opstelling AZ: Coutinho, Svensson, Hatzidiakos, Van Eijden, Wijndal, Til, Vejinovic, Seuntjens, Jahanbakhsh, Friday, Helmer.

Prima wedstrijd van de Graafschap. Ging redelijk gelijk op. Jammer van het verlies maar toch niet slecht gevoetbald.

22 juli 2017 om 17:06

Kan je me vertellen hoe Ado vandaag speelde

23 juli 2017 om 12:15

Erg zwak je zou verwachten dat ADO het spel zou maken maar de Graafschap creeerde meer kansen en ADO stond geregeld onder druk.

Doelpuntenmakers: Vossebelt, Kaars, Kalonji, Brouwers en Blummel (2x)

2-0 tussenstand FC Groningen - Granada na 25 minuten, Goals van Idrissi en Bacuna

22 juli 2017 om 18:51

Ondertussen 2-2

1-0 verloren van ado, maar de graafschap was de veel betere ploeg!

Wat een slechte wedstrijd tegen Freiburg. Het was eigenlijk een echte 0-0 wedstrijd. Weinig kansen, weinig spektakel, foutenfestijn en eeuwige tikkies breed en terug aan beide kanten. Dit moet echt beter hoor!

Feyenoord laat zien wat wij, tov de clubs uit Duitsland, tekort komen. De kampioen van Nederland tegen de nummer 7 van de Bundesliga. We komen fysieke kracht tekort, de Duitsers gingen wisselen en daar kwamen kerels in het veld, Feyenoord ook en ik zag jongens, veredelde A1 spelers. Dat is nu het verschil met onze competitie en een competitie zoals in Duitsland en de cubs die daarin spelen.

22 juli 2017 om 21:10

Ajax won anders wel van Schalke ;-)

Het wordt dit jaar het seizoen van Odegaard! Man scoort erop los en heeft al wat assists gegeven. Komt helemaal goed.

Willem II met 0-3 gewonnen van Zeeuwse selectie. Doelpunten van Crowley, Sol en Tsimikas.

RC Genk 1-1 Everton. Jeugdig Genk speelde bij momenten Everton zoek, dat nagenoeg met een A ploeg speelde. Leuk om te zien!

Jong Ajax speelde ook een oefenwedstrijd, deze wonnen ze met 3-2, hattrick van Zian Flemming. Wedstrijd was opgedeeld in 3 delen van 30 minuten, veelal spelers van '98 en '97.

FT. Afgelopen. SVW'27 - FC Volendam | 0️⃣-8️⃣.