Update: ‘Willems tekent na keuring voor drie jaar bij Frankfurt’

Maandag, 17 juli 2017 om 07:54

Jetro Willems heeft zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld. De Telegraaf meldt zondagavond dat de Eindhovenaren met Eintracht Frankfurt een akkoord hebben bereikt over een transfersom van zes tot zeven miljoen euro voor de linksback.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Eintracht Frankfurt een geschikte club voor Jetro Willems?


Gerelateerd

63 reacties (laatste reactie door magicmike)

Niet echt goed gehandeld door Psv, een of twee jaar terug hadden ze zeker het dubbele kunnen krijgen, en het is niet zo dat hij dat verschil met zijn spel heeft goedgemaakt.

16 juli 2017 om 19:14

Ja en voor hetzelfde geldt was hij nu het dubbele van dat waard als hij die lijn door getrokken had.. wel heel makkelijk.

16 juli 2017 om 19:17

Sorry hoor maar met 1 jaar contract en twee slechte seizoenen achter elkaar(de laatste twee), is dit gewoon de hoofdprijs! Tuurlijk hadden ze hem eerder voor meer kunnen verkopen maar dat kan je van te voren niet weten.

16 juli 2017 om 19:23

Klopt dat ze er een aantal jaar geleden meer voor hadden kunnen krijgen. Hij heeft natuurlijk al, op zijn 17 dacht ik, op het ek gespeeld onder van Marwijk. Willems kan echt nog wel uitgroeien tot een back voor de (sub)top in Europa. Hij heeft het in zich met zijn fysiek en heerlijke trap.

16 juli 2017 om 19:29

Wat een onzin. Willems heeft een goede periode door gemaakt. Vorig seizoen was hrt niet om aan te zien. Heeft zelf aangegeven mentaliteitsproblemen te hebben om zich op te kunnen laden. Ben blij dat hij vertrekt. Zie hem absoluut niet slagen in de bundesliga.

16 juli 2017 om 20:29

Ik ook niet, ik denk sowieso niet dat hij geschikt is voor welke topcompetitie dan ook. Maar als hij van al die competities ergens echt niet naar toe moet gaan is naar Duitsland. Waar back's gewoon het simpel moeten houden en vooral veel meters moeten maken. Dat is alles wat Willems niet kan.

Knap om alsnog 6 miljoen voor hem te krijgen.

16 juli 2017 om 20:37

Het is ook een kans. Als hij zich fysiek en mentaal aanpast aan de Duitse competitie, dan is het wel een heerlijk complete back.

16 juli 2017 om 23:21

Meen je dat nou? Ik vind Willems alles behalve een complete back. Kan niet verdedigen, heeft geen inhoud om 20x per wedstrijd de achterlijn te halen. Is juist iemand die heel veel op technisch vermogen doet. In Nederland kom je daar nog mee weg, in het buitenland gaat dat keihard afgestraft worden.

16 juli 2017 om 20:28

Als dit, dan dat....... Jaja, zo kennen we er nog wel een paar. Het is gezien de duur van zijn contract gewoon een prima prijs. Veel succes aan Willems gewenst. Het is een prachtige traditionele club. Wie weet waar hij na goede prestaties nog terecht kan komen.

16 juli 2017 om 20:48

stravven
Tja, dit kan gebeuren en het gebeurt elke club wel eens.
Ik weet nog dat Ajax vd Wiel na het WK 2010 had kunnen verkopen voor een bedrag boven de 15 miljoen. Om hem uiteindelijk te laten gaan voor rond de 6 miljoen in 2012.
Helaas is het allemaal niet zo makkelijk. En een koe in de kont kijken, kunnen we allemaal.

17 juli 2017 om 11:13

Vergeet Feyenoord niet.. Die konden van Gastel ooit verkopen voor 35 miljoen gulden aan AS Roma (deden ze niet en raakte daarna binnen 6 maanden zo geblesseerd dat hij nooit meer terug kwam op niveau) en de Guzman die ze voor 12 miljoen euro aan Manchester City konden verkopen en niet wilden doen om hem vervolgens gratis te moeten laten gaan..

17 juli 2017 om 22:19

Ja, van Gastel weet ik nog ja. Dat was me wat..

Toch aardig wat geld na een langdurige periode van niet presteren. Willems mist gewoon de mentaliteit, PSV maakt de juiste keuze om afscheid te nemen. Alleen een vervanger halen kan best lastig zijn.

16 juli 2017 om 19:17

Met Brenet heb je in principe al een vervanger in huis. Daarnaast kan de Wijs ook op die positie spelen. Ik zie liever dat ze een vervanger halen voor Moreno

16 juli 2017 om 19:19

Ik denk niet dat Brenet goed genoeg is voor op links of de basis, zelfde voor De Wijs. Ze moeten echt een paar assists kopen voor op links. Zowel Brenet als de Wijs kan niet goed voorzetten.

16 juli 2017 om 19:21

Vind Brenet zo beperkt aanvallend doordat hij aan de verkeerde kant staat. Weet niet wat de financiële situatie is van PSV want ze verkopen bijna niemand voor een hoog bedrag dus misschien een speler huren, lijkt dat PSV daar geen problemen mee heeft aangezien ze wel vaker huren.

16 juli 2017 om 19:24

Brenet is op rechts een prima vervanger voor arias. Mocht die ook nog worden verkocht, wat ik wel verwacht.
Op links lijkt mij dat er wel een vervanger moet komen, ze waren toch bezig met een colombiaan? of was dat voor rechtsachter?

16 juli 2017 om 19:25

Kunnen inderdaad beide prima daar spelen, en tegen het rechterrijtje clubs kan dat ook prima, maar zodra je tegen te top/subtop clubs komt te spelen lijken beide mij toch echt te matig.. ik zie psv toch echt met dit zelfde bedrag opnieuw bij az winkelen en haps ophalen. Lijkt mij voor alle partijen een mooie deal.

16 juli 2017 om 19:30

Zat ik ook al te bedenken maar 6 miljoen voor Haps is dan misschien wel overdreven, als je nagaat dat Willems dus blijkbaar 6 miljoen waard is

16 juli 2017 om 19:33

Vind Haps gewoon beter dan Willems. Willems is een back die nooit helemaal fit is en blessuregevoelig is die geen mentaliteit toont plus het vooral moet hebben van het aanvallende aspect en verdedigend matig is.

16 juli 2017 om 19:47

Maar als Willems het op zijn heupen krijgt, is hij misschien wel 1 van de beste linksbacks in Europa. Met zijn rushes en assists is het gewoon een tweede linksbuiten, daarnaast vond ik hem dit seizoen verdedigend niet zo matig als de voorgaande jaren.

16 juli 2017 om 20:33

'als' inderdaad. Die Willems heb ik al heel lang niet meer gezien. En clubs kijken vooral hoe ze het laatste seizoen hebben gespeeld. Als Willems de sportmentaliteit had en betere concentratie dan kan het een goede worden inderdaad, maar ik zie dat niet zo snel gebeuren.

16 juli 2017 om 22:47

Ik snap werkelijk waar niet waarom er zo slecht gepraat wordt over Willems. Het oogt allemaal wat langzamer en laks, maar hij scoort vrijwel elke wedstrijd een voldoende.
Waar hij aan moet werken is zijn motivatie in kleine wedstrijden en iets minder proberen trucjes te maken en dan is het een zeer stabiele back.
Voor de Eredivisie op Kongolo na de sterkste back wat mij betreft.

16 juli 2017 om 21:56

Ik weet nu wel zeker Haps gaat zeker jullie kant op nu Max 8 a 9 miljoen denk ik!

Veel meer ga je er niet meer voor krijgen, ik had eigenlijk wel gedacht dat hij naar Lyon zou gaan maar veel succes in Frankfurt Jetro!

Had verwacht dat ze rond de 8 voor hem zouden krijgen, maar beter iets dan niets
.

Een middelmatige club voor een middelmatige speler.

Ik denk dat ze bij PSV zich toch wel voor hun hoofd slaan dat ze hem niet 2 jaar geleden van de hand hebben gedaan toen ze het twee of zelfs drievoudige konden verdienen.

16 juli 2017 om 19:36

2 jaar geleden was de markt nog niet zo gestoord.

17 juli 2017 om 01:14

Een koe in de komt kijken is altijd makkelijk. Als hij de lijn van 3 seizoenen geleden had doorgetrokken hadden ze nog veel meer kunnen krijgen. Dat weet je vooraf ook niet, bovendien was er toen geen concreet bod van 15 miljoen of meer.

Willems wil alleen maar meer geld verdienen voor zijn harem, dat is zijn eerste prioriteit deze keer. Ik hoop natuurlijk wel dat hij nu weer zijn goede vorm kan bereiken, want anders wordt het gewoon een zwerftocht van clubs.

Zo zie je maar: verkoop je sterspelers op hun hoogtepunt. Eind vorig seizoen zou Willems zeker voor het dubbele hebben moeten vertrekken, ook al haalde hij toen zelf zijn neus op voor Monaco. Maar iedereen is vervangbaar, dus had PSV hem achteraf beter gelijk kunnen laten gaan. Koe in de kont kijken natuurlijk, maart toch...

Frankfurt man. Waar je zin in hebt. Die gaat mooi Bazoer en Bruma achterna, zien we voorlopig niet meer terug in Oranje denk ik. Zeker niet als Haps deze zomer nog naar Feyenoord of PSV gaat.

16 juli 2017 om 19:33

Verkopen op het hoogtepunt is net als met gokken.. stoppen op je hoogte punt. Je weet nooit wanneer dat moment is, voor het zelfde geld ging Willems gewoon in een stijgende lijn verder en dan was hij nog meer waard geweest. Helaas voor psv heeft het matig tot slecht uitgepakt. Frankfurt is toch zeker geen slechte optie voor Willems, mooie zware competitie waar de stadions altijd vol zitten. Daarbij komt dat Frankfurt gewoon voor 50.000 man speelt elke thuis wedstrijd en de sfeer geweldig is, ik raad je aan om een de Pipi langkaus versie van eintracht Frankfurt te bekijken op youtube! Daarnaast doen bazoer en Bruma het helemaal niet onverdienstelijk in Duitsland, bazoer speelt gewoon aardig wat wedstrijden ondanks dat hij nog "maar" 20 jaar is.

16 juli 2017 om 20:43

Ja, ik denk dat bij bedragen van 20m+ je altijd serieus moet overwegen om een speler te verkopen. Sportief is het hoogste haalbare toch de Nederlandse competitie. Zolang het niveau-verschil tussen de top 3 maar niet te groot wordt.
Als iemand morgen 45m+ voor Dolberg of Sanches neerlegt, dan wens ik ze succes. Natuurlijk is de vraag wat je gaat doen met een bankrekenimg van een half miljard, maar liquiditeit is ook iets waard he.

16 juli 2017 om 21:11

als je 45 voor dolberg kan krijgen moet je het natuurlijk meteen doen.huntelaar is momenteel gelijkwaardig of nog iets beter en voor die 45 kan je een groot talent ophalen die een seizoen kan wennen achter kjh en je kan je defensie meteen versterken extra linksback en cb is geen overbodige luxe.

Het ga je goed jetro! vaak van je genoten en hoop dat je iets van de duitse mentaliteit opsteekt dan hebben we er misschien nog wel een toekomstige topback voor in het nederlandse elftal

Niet een club die bij Willems zelf een paar jaar geleden op het lijstje stond. In dat perspectief als teleurstellend te beschouwen. Los daarvan spelen in de Bundesliga voor een groter salaris kan als een stapje vooruit gezien worden. Al bij al toch niet de stap die verwacht werd maar wellicht doet een nieuwe prikkel en omgeving hem goed. Bovendien een goed jaar presteren in de Duitse competitie en je speelt jezelf zo weer in de kijker. Moment vd waarheid misschien wel een beetje voor hem. Alle succes voor hem.

Waarom zou je er in godsnaam voor kiezen om van de basis van PSV naar Eintracht Frankfurt te gaan? Ik zou het nooit doen.

16 juli 2017 om 19:41

Een grotere competitie dus een hoger niveau over het gehele seizoen genomen, een nieuwe uitdaging na uit mijn hoofd zeven jaar PSV en meer salaris. Je kan als Willems zijnde we gaan wachten op een topclub maar die gaat er deze zomer niet komen.

Ps check de sfeerbeelden op Youtube eens van frankfurt; geen straf om voor due mensen te mogen spelen

16 juli 2017 om 22:37

Waarom niet? Je speelt wekelijks in volle stadions, je verdient meer geld en de competitie is zwaarder. Tevens, Frankfurt lijkt veel op Rotterdam door die hoge gebouwen, aangezien willems een rotterdammer is, kan dat natuurlijk ook een reden zijn om voor eintracht Frankfurt te spelen. Ot: mooi, Sparta verdient hier geld aan. Kunnen ze misschien nog een speler aantrekken.

16 juli 2017 om 22:51

Haha, ik vind het wel leuk verzonnen je beredenering, maar dan kan die beter in New York, Singapore of Hong Kong gaan voetballen

(Of in Dubai natuurlijk dan voetbalt die vlakbij het hoogste gebouw van de wereld Burj Khalifa)

17 juli 2017 om 08:32

Ja joh! je voetbalkeuze maken omdat er hoge gebouwen in die stad zijn hahahaha hoe kom je er op?

17 juli 2017 om 01:16

Dubbel zo veel salaris. Dubbel zo goede tegenstanders . Driedubbel zo volle tribunes .

Er waren even geruchten dat hij naar Roma zou gaan. Ik ben blij met deze gekozen optie!

Strikje erom en aju. Brenet op linksback en kijken of we arias nog jaartje kunnen behouden.

Wauw, 22 miljoen geweigerd 1,5 jaar geleden. Het is en blijft een aardige speler. Hopelijk kan hij een beetje Duits leren.

16 juli 2017 om 20:10

Joh wat een onzin kraam je uit Fatman, als PSV echt zoâ´n bod had gekregen had men dat nooit geweigerd Er is geen enkele club in Nederland die 22 miljoen voor een LB zal weigeren .

Zolang de vervanger maar geen Haps is denk ik bij mezelf. Gelukkig heeft Brands aangegeven dat Haps niet als eerste op het lijstje staat van potentiële versterkingen voor de linksbackpositie.

Ik wens Willems veel succes toe in zijn verdere carrière. Hopelijk kan hij daar wel gemotiveerd worden om het maximale uit zichzelf te halen. Het is denk ik beter dat PSV en Willems afscheid van elkaar nemen aangezien hij totaal uitgeblust leek bij Psv. Er trad alleen maar verzadiging op.

Mooi bedrag voor Jetro. Een paar jaar geleden kon hij weg voor het dubbele maar we dachten ook een groeibriljantje in huis te hebben. Als Willems wat meer inzet had getoond en niet zo nonchalant was had hij een betere club kunnen krijgen. Ik wens hem alle geluk en hoop dat hij zich nu eindelijk echt gaat ontwikkelen. Wanneer hij het gemakzuchtige uit zijn spel weet te halen gaat het een wereldtopper worden. Maar dan zal er echt een knop omgezet moeten worden.

Eintracht Frankfurt is van oudsher gewoon een mooie club, een echte Traditionsverein die vroeger bekend stond als 'die launische Diva' door de wisselvallige prestaties en flegmatieke spelers. Wat dat betreft past hij daar wel, alleen zal hij wel moeten aanhaken qua grondhouding en basisconditie. Anders wordt het niks daar.

Eindelijk, die is weg! Was toch helemaal niets meer mee te beginnen. Die jongen was geen schim meer van speler van twee / drie jaar geleden.

Jethro verras ons allemaal en teken nog een jaar bij. Niet alleen omdat PSV hem nodig kan hebben maar omdat hij nog niet constant genoeg is en dus eigenlijk PSV nodig heeft. Als je gaat, ga dan naar de subtop of top en ga niet om te gaan. Er zit meer in hem, hij moet sneller harder en slimmer 1 heel seizoen iedere wedstrijd.

Ben benieuwd. Zal flink moeten aanpezen in Duitsland . Als hij zich daar staande weet te houden zal hij fysiek en mentaal vele malen sterker worden. S6!

Hiermee stijgt PSV van een negatieve transferbalans naar een positieve transferbalans van 3 miljoen tegenover een transferbalans van 30 miljoen van Feyenoord en ajax die hier alleen 2 en 1 jeugdspelers voor heeft moeten verkopen.

Met 6-7 miljoen komt PSv heel goed weg. Want laten we eerlijk zijn, de laatste 2 seizoen hebben we weinig van hem gezien...

Maar soms lopen zaken nu eenmaal zo. Willems zal 3-4 jaar geleden ook niet gedacht hebben dat Frankfurt zijn volgende bestemming zou zijn.... Hij neemt nu ook genoegen met minder !

Jaa hier ben ik blij mee. Deze transfer levert Sparta 4 tot 5 ton op. Daar kunnen wij weer een versterking van gaan halen. Eindelijk wat geld!

Veel geld voor een linksback die maar een driejarig contract tekent, erg veel geld. Begrijp dit ook niet van Frankfurt aangezien Willens ook een beetje stil lijkt te staan in zijn ontwikkeling. PSV heeft het verder netjes gedaan qua onderhandelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8148
2.Ajax7352
3.AZ6831
4.Feyenoord6034
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

183 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Eintracht Frankfurt 19 0 3 0
2016/2017 PSV 25 2 2 0
2015/2016 PSV 15 2 3 0
2015/2016 Jong PSV 1 0 0 0
2014/2015 Jong PSV 1 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Mondeling akkoord plaveit weg voor transfer van Ajax naar PSV’

Het is een kwestie van tijd alvorens PSV de komst van Nick Viergever bekendmaakt, zo stelt het Eindhovens Dagblad vrijdag. De kersverse landskampioen van Nederland gaat ervan uit dat Colombiaans international...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 april
Mocht Luis Enrique de nieuwe manager van Arsenal worden, dan mogen de supporters van de club een spectaculaire transferzomer verwachten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren