‘PSV kijkt voor opvolging van Arias en Willems rond in de Eredivisie’

Zaterdag, 20 mei 2017 om 08:00

PSV wacht een drukke transferzomer. Technisch manager Marcel Brands houdt rekening met het vertrek van Santiago Arias en Jetro Willems. Het vertrek van de twee backs wordt deels opgevangen door Joshua Brenet, een andere back moet worden aangetrokken. Volgens het Eindhovens Dagblad gaan de Eindhovenaren aankloppen bij FC Utrecht voor Giovanni Troupée.

Troupée brak dit seizoen definitief door bij Utrecht. De negentienjarige rechtsback speelde 29 competitiewedstrijden en was daarin drie keer trefzeker. Met zijn spel heeft hij nu de interesse gewekt van PSV. Het eerder genoemde medium noemt het ‘mogelijk een van de kandidaten om een vacature bij PSV op te vullen’.

Cocu gaf vrijdag in gesprek met PSV TV aan dat hij een aantal wijzigingen in de PSV-selectie noodzakelijk acht. Niet alleen in de achterhoede gaat PSV verversen, ook aanvallend is de club op zoek naar versterkingen. Het Mexicaanse talent Hirving Lozano werd genoemd, maar zijn komst blijkt te hoog gegrepen. Het ED schrijft dat het 'de vraag is of de club nu overschakelt naar spelers uit een andere categorie, zoals bijvoorbeeld de bij subtoppers spelende Sam Larsson, Alireza Jahanbakhsh of Milot Rashica'.


Poll

Giovanni Troupée is goed genoeg voor PSV


Gerelateerd

53 reacties (laatste reactie door mayarood)

Een jongen met veel talent maar Willems was op die leeftijd al verder in zijn ontwikkeling

20 mei 2017 om 08:33

Willems heeft zich sindsdien amper ontwikkeld. Maakt nog steeds steevast dezelfde verdedigende fouten.

20 mei 2017 om 09:50

Valt ook wel mee. Het is nou niet dat Willems wekelijks voorbij wordt gespeeld dat is een soort beeld dat rond hem ontstaan is. Nee Willems heeft na zijn top seizoen bagger gepresteerd vooral aanvallen want daar kan die er veel meer uithalen. Verdedigend heedt hij zich juist ontwikkeld dit seizoen kan ik nauwelijks fouten van hem herrineren. Willems moet er echt aan gaan werken dat die 90 minuten vol gas gaat kijk zo'n Marcelo zo moet hij ook spelen als je ook zo'n Arias of Karsdorp ziet die komen 90 minuten mee op. Willems heeft de potentie want op alle gebieden is hij gewoon goed alleen op het fysieke vlak en dan vooral kwa conditie moet die echt beter.

20 mei 2017 om 10:11

Ik zeg toch ook was? Toen Jetro 19 was speelde hij meer dan 20 wedstrijden in het eerste van psv. Fst hij nu stil staat in zijn ontwikkeling zegt niets over hoe hij 4 jaar geleden was

Echt benieuwd wat psv gaat doen. Zou zo maar kunnen dat er 8 a 9 spelers gaan vertrekken en ik zie in de eredivisie of eigen jeugd niet gek veel spelers die dat direct op kunnen vangen. Belangrijke zomer voor Brands!

20 mei 2017 om 11:04

Ik kan er zo een paar opnoemen die ZEKER niet minder zijn dan wat er nu rondloop bij PSV. Bij Vitesse lope n Kashia,Miazga,Nakamba (vooral Nakamba) Rachica en Wolfswinkel die bij PSV gewoon in de basis kunnen staan. Bij AZ lopen Haps, Luckassen,Jahanbaks, die in de basis kunnen staan en bij Utrecht lolen troupee, Ayoub,Amrabat,Haller bv. Je gaat mij bv niet vertellen dat Hendrixx beter is als Ayoub of Nakamba. Ismit is niet beter dan Kashia-Miazga. Luuk de jong is niet beter dan Haller, en buitenspelers hebben ze helemaal niet van de kwaliteit Jahambax,Rachica,Larsson bv. Dit jaar hebben ze aanvallend en verdedigend een heel zwak elftal. Middenveld zit wel goed in elkaar waar Propper een stap kan maken, de rest zeker niet.

20 mei 2017 om 11:58

Hendrix is zeker beter dan Ayoub, ismit is niet slechter dan Kashia, Haller is al verkocht. Rashica en Larson zijn leuke spelers, maar het rendement van Rashica (doelpunten en assists) zijn nou niet heel bijzonder. Larsson is idd een leuke speler, maar ik twijfel sterk if hij PSV beter maakt/ van het niveau is wat PSV moet nastreven. Haps heeft een leuke periode gehad maar speelt nu ook gewoon middelmaat en Jahanbaks snap ik niet eens dat je die noemt. Imo allemaal spelers die PSV niet zwakker zullen maken, maar zeker ook niet sterker.

20 mei 2017 om 12:39

Arnhemmer propper kon iid de stap maken maar was dit seizoen echt niet goed hoor, geregeld zo slordig...verder was de verdeding juist het probleem niet. Het verschil tussen de top 3 en er onder was zeer groot en met spelers als jahanbaks ga afstand verliezen met ajax en feyenoord. Er zijn nog spelers die goed genoeg zijn of met genoeg potentie in de ed. Zoals nakamba. Rashisca is een goede speler maar mist behoorlijk wat scorend vermogen en van larson ben ik niet overtuigd helemaal niet icm met zijn gedrag als je de media mag geloven. Hoop nu dat eigen talenten gwn de kans krijgen met een combinatie van ed/buitenlandse aankopen.

20 mei 2017 om 18:06

Rachica heeft eeb minder jaar gehad dan het jaar ervoor. Maar wel gewoon over de 10 assists. Kashia is zeker beter dan Ismit. Denk dat Rachica zeker een versterking is. Jullie hebben buitenspelers nodig. Rachica is jong en heeft veel potentie.

Troupee lijkt zich tot prima back te gaan ontwikkelen. Haps zou ook wellicht aan kunnen worden getrokken als vervanger van Willems. Ik vind Jahanbaksh een goede speler die toe is aan de stap naar de top 3. Zou echt een meerwaarde zijn aan de rechterkant voor PSV.

Troupee is op dit moment het grootste talent van Utrecht. Dus ook met het grootste prijskaartje. Geen Mertens bedrag.

20 mei 2017 om 09:13

Ik hoorde dat ze laatst 'maar' 2 miljoen willen hebben voor hem. Utrecht verkoopt imo TE graag.

20 mei 2017 om 10:43

Jij denkt dat Utrecht op meer dan 7 miljoen rekent voor een 19-jarige back?

20 mei 2017 om 10:56

Dat niet, maar een beetje hoog inzetten mag ook weleens een keer. De transfermarkt is toch gek geworden dus waarom niet eens een keer iets geks vragen.

20 mei 2017 om 11:05

Ja natuurlijk. Utrecht mag voor een zo hoog mogelijke transferprijs gaan. Maar als je denkt dat Utrecht niet akkoord gaat met een Mertens-bedrag (7 miljoen), dan heb je echt een plaat voor je kop.

20 mei 2017 om 12:08

7 miljoen zou ik voor tekenen hoor. Ik had het eigenlijk over meer dan 2 miljoen.

20 mei 2017 om 12:11

Mijn aanvankelijke reactie ging ook over "dus ook met het grootste prijskaartje. Geen Mertens bedrag.", wat Het Muurtje dus zei.

Psv wordt denk ik zwakker. Er zijn geen ED spelers van clubs buiten de top 3 waarvan ze echt sterker worden. Het verschil in kwaliteit is te groot geworden tussen de subtop en top. Daarnaast is er haast niemand van een subtop ploeg waarvan ik denk: heey die is echt een versterking. Misschien alleen van wolfswinkel en dan houdt het echt op.

20 mei 2017 om 10:13

Van wolfswinkel terwijl je Locadia hebt en terwijl Lammers op de deur klopt?

20 mei 2017 om 10:44

Ik zeg niet hem halen he, gewoon iemand die wat toevoegt. Daarnaast zal luuk misschien wel vertrekken. Lammers ? Met zo iemand win je de strijd totaal niet.

20 mei 2017 om 11:07

Die zijn dus aantoonbaar beter?? Dacht het niet, PSV brilletje op. Lammers kan het wordrn maar is het nog lang niet. En laat Locadia maar eens een heel seizoen presteren. Vergeet niet dat het makkelijker voor een spits is bij PSV dab bij Vitesse. Wolfswinkel zou er bij PSV 30 gemaakt hebben.

20 mei 2017 om 12:42

Lee Hoe kun jij dat al weten dat je met lammers de strijd niet kunt winnen? Zei je in het begin van het seizoen ook hetzelfde over dolberg? Verder spelers als larson zijn duur en heb niet het gevoel dat ze veel toevoegen behalve een ego.

20 mei 2017 om 13:08

Dolberg is beter dan Lammers hoor. Daarnaast hebben we de strijd met dolberg dus niet gewonnen..... Larson? Huh

20 mei 2017 om 13:16

Aan het begin van de competitie speelde die niet eens dus lekker makkelijk om nu dat te zeggen, weet nooit hoe lammers zich gaat ontwikkelen wanneer die speelt.

20 mei 2017 om 11:39

Als Nederlandse club wordt je bijna elk seizoen zwakker. Je bouwt het dan gedurende het seizoen weer op, maar tijdens de transferperiode worden weer de beste spelers weggehaald. Ik zou dit een erg goede aankoop vinden van Psv. Je wordt dan nu zwakker, maar als die jongen zich ontwikkeld, loopt er straks wel een volwaardige rechtsback, die ook met veel winst kan worden verkocht. Je zou zeggen dat zon speler zich wel ontwikkeld als hij bij PSV traint, wekelijks Eredivisie speelt en komend seizoen hopelijk ook Europees.

Omdat bij PSV veel spelers (waarschijnlijk) vertrekken, is het misschien wel slim om een paar talenten door te schuiven en/of te halen. Zo doen ze misschien volgend jaar niet mee om de titel (misschien ook wel), maar kunnen ze een paar jaar met dezelfde spelers werken waardoor er straks wel een erg sterke selectie staat.

Nederlands talent graag, en misschien een paar spelers uit Jong PSV laten doorstromen. Je moet alleen uitkijken dat het niveau niet keihard keldert na het vertrek van Guardado, Arias, etc.

Voor Willems kan ik geen betaalbare vervanger bedenken in Nederland, maar Willems kwam ook opeens aanzetten uit de Jupiler League dus ik laat me graag verrassen. Ben echt benieuwd hoe PSV eruitziet komend jaar. In ieder geval vaker Lammers, Bergwijn en Hendrix opstellen, We moeten weer een sterke basis leggen voor een goed Oranje, en alle topclubs moeten daaraan meehelpen vind ik

20 mei 2017 om 09:36

Misschien moet je voor lief nemen dat het niveau tijdelijk keldert met allemaal talenten. Om daarna twee stappen voorruit te zetten. Misschien is dat niet leuk voor komend seizoen, maar als psv een omslag wil maken naar meer jeugd zal dat toch een keer moeten gebeuren.

Nou Haps hoeft van mij niet hoor. Die is mij te oud, liever een talentje als Troupee of Dumfries. Rashica is een goedkoop optie die voor de breedte nooit kwaad kan. Jahanbaksh en Larsson zijn toch wat aan de dure kant ben ik bang. Ben zeer benieuwd hoe Brandts in korte tijd een sterke selectie neer gaat zetten, ik neem aan dat je na de prestatie van Ajax dit jaar toch de EL wel serieuzer opvat

20 mei 2017 om 09:18

Haps oud ?

20 mei 2017 om 09:38

In de huidige trend moet je spelers tot 14 jaar kopen lijkt het wel

20 mei 2017 om 09:42

Haps is bijna een vol jaar ouder dan Jetro Willems. Haps kan je met alle wil van de wereld geen talent meer noemen.

20 mei 2017 om 11:08

Rachica goedkope optie? Napoli wordt al genoemd dat ze 8 miljoen voor hem neer willen leggen. Afgelopen winter al poging gedaan.

Hoop dat we na haller proberen alles binnen te houden nu we al een klapper gemaakt hebben wil psv troupee laat ze dan maar de hoofdprys betalen

20 mei 2017 om 10:14

Ik denk ook dat Utrecht niet zo snel meer overstag gaat voor 2 miljoen voor Troupee. Ze weten dat ze eigenlijk te weinig hebben gehad voor Ramselaar, het is niet voor niets dat ze hem eerst nog bij Ajax hebben aangeboden...ze zullen waarschijnlijk heel lang wachten.

20 mei 2017 om 10:46

Waar haal je nou weer vandaan dat Ramselaar is aangeboden aan Ajax door Utrecht (kan ik niks over vinden). Het verhaal was dat Ajax last-minute nog hem contacteerde terwijl zijn contract al klaarlag in Eindhoven. Dat vond Brands niet zo netjes.

20 mei 2017 om 12:15

Och, Brands heeft zijn eigen waarheid. Utrecht heeft onderhandeld met Overmars over Zivkovic, toen heeft Utrecht geprobeerd Ramselaar aan te bieden. Ajax had hem niet nodig, dus werd niets mee gedaan. Waarom denk je dan dat Brands Overmars zwart gemaakt heeft in de pers?

20 mei 2017 om 12:47

Ja en Overmars heeft ook zijn eigen waarheid, zo kunnen we nog wel even doorgaan...

20 mei 2017 om 14:01

Ramselaar koos gewoon PSV boven Ajax, niks mis mee.

Jahansbak kopen! Ik zei het de thuiswedstrijd tegen az al, geweldige jongen die verder kan komen als psv. En volgens mij best een rustige jongen wat ook altijd fijn is! Los daarvan moet psv een echte topper kopen. Neem een voorbeeld aan ajax die ook de portemonnee durft te trekken. Buma kopen! Grote impuls voorin is hard nodig

20 mei 2017 om 11:43

Ik denk dat het CDA een grote transfersom vraagt voor Buma hoor, vergis je niet.

Het wordt een buitengewoon lastige transferzomer voor de top 3 denk ik. Voorheen liepen er in de subtop altijd wel spelers rond die makkelijk met de top mee zouden kunnen (Tadic, Mertens, Strootman, Ziyech). Nu zijn die er niet meer en worden de clubs afgeschrikt door de mislukte gokjes met bijvoorbeeld Vejinovic en Tapia. In de eredivisie zie ik geen overduidelijke versterking voor de topclubs rondlopen. Er zal in het buitenland moeten worden gekeken. Dat vereist een goeie scouting en is altijd lastiger dan spelers in Nederland ophalen. Ik ben benieuwd hoe vooral Feyenoord en PSV hiermee omgaan. Daar heeft de scouting de afgelopen jaren niet bepaald overtuigd.

Ik ben echt fan van troupee. Hij is pas 19 en toch al zo goed. Zit nog veel rek in. Samen met brenet zitten we dan qua backs wel goed.

Ik denk dat PSV aankomend seizoen niet anders kan dan alle vertrekkende spelers op te vangen met Eredivisie spelers als Troupeé, Haps, Jahanbaksh, Van Wolfswinkel, Rashica...

20 mei 2017 om 12:17

Alleen vraag ik me af of ze wel goed genoeg zijn....

20 mei 2017 om 12:49

Want er zijn in een keer geen spelers in het buitenland beschikbaar?

Psv moet ook in iedere linie minstens 1 mutatie doen om de gretigheid terug te krijgen in het elftal. Dat is wat ik het meest gemist heb dit seizoen, de wil om te winnen. Dit zat er de jaren ervoor wel in onder Cocu. Ik denk toch dat de selectie verzadigd was door de goede resultaten, helaas dat we dit pas achteraf kunnen zeggen......

Ze moeten gaan voor troupee en floranus , verder 2 buitenspelers , middenvelders hoeft niet alleen als iemand vertrekt. Als buitenspelers gaan voor lozano en probeer emre mor een jaar te huren

PSV moet gewoon schijt hebben en Tete halen als rechtsback, dat is de beste vervanger voor Arias.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV8148
2.Ajax7352
3.AZ6831
4.Feyenoord6034
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

183 fans
Verdediger, 24 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Eintracht Frankfurt 19 0 3 0
2016/2017 PSV 25 2 2 0
2015/2016 PSV 15 2 3 0
2015/2016 Jong PSV 1 0 0 0
2014/2015 Jong PSV 1 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Mondeling akkoord plaveit weg voor transfer van Ajax naar PSV’

Het is een kwestie van tijd alvorens PSV de komst van Nick Viergever bekendmaakt, zo stelt het Eindhovens Dagblad vrijdag. De kersverse landskampioen van Nederland gaat ervan uit dat Colombiaans international...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 21 april
Mocht Luis Enrique de nieuwe manager van Arsenal worden, dan mogen de supporters van de club een spectaculaire transferzomer verwachten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren