‘PEC Zwolle praat al met twee kandidaat-opvolgers van Jans’

Maandag, 20 maart 2017 om 08:00

PEC Zwolle neemt na dit seizoen afscheid van Ron Jans en is derhalve druk op zoek naar een vervanger. De Telegraaf weet te melden dat de directie reeds gesprekken heeft gevoerd met Dennis Haar en John van ’t Schip.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Voor wie zou jij kiezen?


Gerelateerd

13 reacties (laatste reactie door broersebroeder)

Ik hoorde dat Lodeweges al was aangesteld als assistent-trainer mits PEC in de eredivisie blijft. Dan lijkt mij bijvoorbeeld Haar (Maar ook Arne Slot bijvoorbeeld) en logische keus met een ervaren assistent.

Ik zou het liefst Langeler zien of misschien Gertjan Verbeek als hoofdtrainer. En Arne slot als assistent. Maar of dit haalbaar is..

20 maart 2017 om 09:24

Met alle respect voor Zwolle, maar jouw beide suggesties zijn volstrekt onhaalbaar. Die kunnen beide echt makkelijk wat beters krijgen dan Pec. Bovendien heeft Gert-jan Nog een contract in Duitsland en vertelde Langeler onlangs dat hij een functie gaat bekleden bij de Knvb.

20 maart 2017 om 09:50

Langeler is niet onhaalbaar vanwege zijn grote naam ofzo, Zwolle was gewoon te laat. Langeler heeft altijd aangegeven open te staan voor een terugkeer naar Pec.

Wat betreft Verbeek ben ik het met je eens, is mijn droomkandidaat maar PEC kan hem nooit halen.

20 maart 2017 om 10:13

Langeler is zeker niet onhaalbaar echter is Zwolle nu wel te laat. Verbeek heeft ook al meerdere malen aangegeven er wel voor open te staan en woont lekker in de buurt. Ookal heeft hij nu nog een contract.

Ik zie het helaas niet gebeuren, maar je kan hopen toch?

Opvallend nieuws. Gert-Peter de Gunst wordt het toch niet hoop ik. Martin Haar ken ik wel van zijn interim-periode bij AZ, verder geen flauw idee. Zit wel een goede kop op. John van 't Schip heeft veel ervaring, maar ook al een tijdje out of the picture geweest. Dijkhuizen hoeft van mij niet zo nodig, Molenaar ken ik ook niet zo goed. Misschien een Volendam supporter die er wat meer over kan vertellen?

20 maart 2017 om 10:14

Het gaat om Dennis Haar, de zoon van Martin...

20 maart 2017 om 11:05

Aha, laat dan maar. weet je daar iets meer over? Zou het een geschikte hoofdtrainer zijn?

Mwah:

-Dennis Haar ken ik ter weinig om te zeggen of hij bij PEC zal passen, ook qua voetbalfilosofie.

-John van 't Schip zou ik niet doen. Dit is een duizend in een dozijn trainer, met weinig echt aansprekende resultaten. Dan zie ik liever een jonge trainer de kans krijgen met Lodeweges als mentor.

- Gert-Peter de Gunst zou een goede optie zijn. Jong en ambitieus. Kent de club door en door. Heeft al gewerkt onder Jans en Langeler, dus heeft een goede voetbalopvatting.

- Marinus Dijkhuizen ben ik totaal niet gecharmeerd van. Heeft het goed gedaan bij Excelsior, maar later mislukt in Engeland en bij Nac....

- Arne Slot kom maar terug. Zwolle man pur sang. Met mentor Lodeweges lijkt me dit een prima combi!

- Robert Molenaar heb ik geen concreet beeld van. Kan ik niets zinnigs over zeggen.

Mijn top 3:
1. Arne Slot
2. Gert-Peter de Gunst
3. Dennis Haar

PEC ga maar voor Dennis Haar! Is een veelbelovende trainer maar hij zit iets te lang bij AZ om door te ontwikkelen enn aan zijn zwakke punten te werken. Dan kan er bij AZ een andere assistent komen die wat andere smaken weer brengt bij AZ. Dus Dennis ga er maar heen!

Doen Dennis Haar, je bent lang genoeg assistent geweest van AZ, goed voor jou, pec zwolle en Az.

Allemaal ook niet je van het, maar als ik iemand er uit zou moeten pikken is het Dennis Haar wel. Jong, ambitieus en heeft nog alles te winnen. Daarnaast verdient hij ook ergens een kans en dan is PEC wel een ideale club voor trainers als hij. Ik hoop niet dat Gert-Peter de Gunst het wordt. GPG is niet heel geliefd in Zwolle en de slechte prestaties van de eerste seizoenshelft worden door de onaantastbaarheid van Jans naar hem geschoven. Niet altijd terecht, maar als wij een waardeloze uitwedstrijd spelen dan komt hij nou niet als een inspirator over. Een aantal slechte wedstrijden en supporters zullen naar zijn hoofd vragen. Niet doen Nijkamp, maar ik vind de aanstelling van Lodeweges als assistent trainer wel gevaarlijk, want dat biedt ruimte voor een stroman.

Verbeek is de man die goed is voor dat elf tal werk lust is niet het sterte punt bij die elftal dit jaar de wind moet er onder zo ben ik ook dan maak je wat er zijn spelers die denken dat ze god zijn nouw mooi niet geld verdiennen gaat niet voor niets.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PEC Zwolle

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
9.PEC Zwolle44-12
11.Excelsior40-15
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Dirk MarcellisVerdediger11
Philippe SandlerVerdediger10
Bram van PolenVerdediger11
Tijani ReijndersMiddenvelder10
Mustafa SaymakMiddenvelder11
Erik IsraelssonMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PEC Zwolle.

0 fans
Coach, 41 jaar

In de wandelgangen

Maandag 21 mei
Justin Kluivert gaat wellicht vader Patrick Kluivert achterna. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren