WAG's: Op bezoek bij Yasmin Verheijen, de vriendin van Khalid Boulahrouz

Woensdag, 11 januari 2017 om 09:23

Makers Channel en Voetbalzone zetten dé drijvende krachten achter de voetballer centraal: de voetbalvrouwen. We zien hun ambities en dromen, en ontdekken de ongeschreven regels van deze bijzondere gemeenschap. In de eerste aflevering gaat Justus Dingemanse op bezoek bij Yasmin Verheijen. De vriendin van Khalid Boulahrouz praat over hoe zacht de robuuste verdediger van weleer is, behalve als hij op de Playstation speelt. “Met FIFA is hij heel erg temperamentvol.”Gerelateerd

23 reacties (laatste reactie door deentje)

Doet die goed zelf 34 met een lekkere dame van 22!!!!

10 januari 2017 om 13:33

Haha ik dacht precies hetzelfde!

Wat een prachtexemplaar!

Af en toe een beetje onwennig heb ik 't idee.... maar dat kan ook door Justin komen (pak je kans!)
Leuke serie!

En dat met Peter Bosz als personal trainer .

Familie van Raymond Verheijen?

10 januari 2017 om 19:31

Dat hoop ik niet voor haar.

10 januari 2017 om 20:36

Dan weet je waar de schoonheid in de familie naar toe is gegaan.

Misschien loop ik wat achter maar waar staat WAG voor? Owh.... had beter ff kunnen googlen. Wifes and Girlfriends dus.... Nou we gaan het zien, zal niet verkeerd zijn om naar te kijken denk ik.

10 januari 2017 om 19:22

What A Girl???

10 januari 2017 om 22:05

Weg Alle Geld :-)

Weet er iemand de verhaal nu tussen hem en van der vaart?? Is hij weggelopen met zijn vrouw of omgekeerd??

10 januari 2017 om 17:25

Khalid en V/d Vaart waren goede vrienden en de vrouwen goede vriendinnen. Khalid en v/d Vaart gingen beiden scheiden en toen ging v/d Vaart met de ex vrouw van Khalid.

Zou ze wel voor Khalid zijn gevallen als hij bijvoorbeeld stratenmaker was?? 😊

10 januari 2017 om 17:26

Ik ben stratenmaker en heb een hele mooie vriendin..

10 januari 2017 om 18:06

Maar is ze ook net zo mooi als Yasmin? 😏

10 januari 2017 om 18:19

Moeten we al een minuut stilte houden voor je knieën en rug? Dat moet echt één van de zwaarste beroepen zijn.

10 januari 2017 om 18:16

Het mes snijd aan twee kanten. Je kan jezelf ook afvragen of Khalid voor deze Yasmin was gevallen als ze 40 kilo overgewicht zou hebben. Natuurlijk zal zijn status en bankrekening er iets mee te maken hebben, net zoals andersom het feit dat het er iets mee te maken heeft dat zij bloedmooi is.

11 januari 2017 om 00:47

Inderdaad, je kan liefde/een relatie best vergelijken met een zakelijke relatie(en gelukkig doet niemand daar moeilijk over op een voetbalforum). Je gaat in zee omdat de ene heeft iets wat de andere graag heeft en vice versa. Dat kan geld, beautie, status of wat dan ook, waar jij gebruik van kunt maken, zijn.
Zo vinden sommigen elkaar leuk omdat de ene heel ingetogen is en de andere juist niet, waardoor dat voor balans in de relatie zorgt. Sommigen delen dezelfde passie voor sport(of een, voor ons, vreemde fetisj). Andere zijn weer puur door de carriere ambities bij elkaar. Maar er zijn ook stellen die bij elkaar zijn omdat de ene rijk is en de andere bloedmooi. De ene wordt dan wel een golddigger genoemd, maar het is gewoon een transactie waar ze beiden gelukkiger van worden.

Maar gezien de mens in grote lijnen heel voorspelbaar is(foute uitzonderingen die teveel macht krijgen is een andere onderwerp) zie je veelal stellen bestaande uit evenredig mooie mensen(uiteraard een smaakkwestie en lastig te beoordelen) uit vaak eenzelfde milieu(tegenwoordig dan niet meer milieu, maar eerder opleidingsniveau). Dit wordt als gewoon beschouwd en als iets afwijkt van het gewone, dan gaat een mens ook snel genoeg denken dat er iets aan de hand is.

Wanneer ga je bij Van de Vaart op bezoek?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Correspondent
2 fans
30 jaar
Laatste voetbalnieuws

‘Ik vraag me af of Ziyech en Ajax een gelukkig huwelijk aan het worden is’

Afgelopen weekend vond speelronde 23 plaats. Voetbalzone-verslaggever Justus Dingemanse trekt wekelijks langs de velden om te zien wat zich daar afspeelt en na afloop te praten met de hoofdrolspelers. Op maandag...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 21 februari
Sinds zijn vertrek bij PAOK Saloniki zit Dimitar Berbatov zonder club en hij maakte er geen geheim van nog in Engeland te willen spelen. Lees verder

Online Soccer Manager

Online Soccer Manager OSM

(Advertorial) Word nu ook manager van je favoriete voetbalclub. Laat de wereld zien dat jij de beste manager bent! Meer...

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren