Juventus in intens voetbalgevecht op de valreep voorbij AS Roma

De Italiaanse kraker tussen Juventus en AS Roma is in het voordeel van de titelverdediger uitgevallen. Het team van Massimiliano Allegri was zaterdagavond in een intens voetbalgevecht van drie strafschoppen, zeven gele en twee rode kaarten met 3-2 te sterk voor AS Roma. Juventus gaat nu met achttien punten alleen aan kop in de Serie A; Roma volgt met vijftien punten.

/

Juventus - AS Roma 3-2
Juventus en Roma gingen na een intense en bij vlagen ook onvriendelijke eerste helft, waarin liefst vier keer werd gescoord, rusten. Er werd een moordend hoog tempo gehanteerd en de eerste kansen waren voor Juventus, maar Claudio Marchisio volleerde voorlangs en Carlos Tévez’ poging werd geblokt. Na 25 minuten kwam de regerend kampioen wel op voorsprong. Francesco Totti haalde de van een blessure teruggekeerde Andrea Pirlo hard onderuit en de vrije trap van de routinier trof de arm van Maicon. De verdediger kreeg geel en zag hoe Tévez de toegekende strafschop in de 1-0 omzette. Rudi Garcia was het absoluut oneens met de beslissing van de scheidsrechter en werd vanwege het maken van sarcastische gebaren naar de tribunes verbannen. De supporters van Juventus hadden er ondertussen alle plezier in.

Roma kreeg even later, na 31 minuten, ook een penalty nadat Stephan Lichtsteiner Totti naar het gras had getrokken. Totti schoot onberispelijk binnen en diende Juventus het eerste tegendoelpunt in 832 minuten tijd toe: 1-1. De ene overtreding werd vervolgens door de andere opgevolgd en de boel leek even te gaan ontaarden, maar Gianluca Rocchi kon de spelers toch nog kalmeren. In de 44e minuut kwam Roma uit het niets op voorsprong: Gervinho bediende Juan Iturbe met een slim passje en de Argentijn schoof de bal achter Gianluigi Buffon. Roma kon die 1-2 echter niet vasthouden, want Juventus kreeg in de absolute slotseconde van de eerste helft voor de tweede keer een elfmetertrap toegewezen.

/

Paul Pogba ging na een tackle van Miralem Pjanic naar de grond en de daaropvolgende penalty werd binnenschoten door Tévez, die zijn achtste officiële doelpunt van het seizoen maakte. Het begin van de tweede helft begon net als die van het eerste bedrijf relatief rustig, maar toch had Roma na een klein uur de 2-3 moeten maken: Gervinho slalomde langs zijn bewaker en legde de bal terug op Pjanic, maar de Bosniër schoot met zijn linker voorlangs. De wedstrijd kabbelde verder en haalde het niveau van de eerste helft niet meer. Vermoedelijk doordat beide ploegen als de dood waren voor een tegendoelpunt.

De topper leek dan ook in evenwicht te eindigen, al kreeg invaller Álvaro Morata nog wel een goede kans, maar hij kopte tegen de kruising. Vier minuten voor tijd kreeg het duel toch nog een winnaar: verdediger Bonucci volleerde een afvallende bal na een hoekschop snoeihard in de hoek van Lukasz Skorupski en bezegelde het lot van Roma met de 3-2. In de slotfase kregen Konstantinos Manolas en Morata nog allebei een rode kaart, nadat zij met de koppen tegen elkaar aan gingen staan. Juventus lachte evenwel het laatst en gaat nu alleen aan kop in de Serie A. De laatste zege van Roma in Turijn, dateert van 2010.

/

Lazio - Sassuolo 3-2
Met Stefan de Vrij en Edson Braafheid in de basis boekte Lazio een spectaculaire zege op hekkensluiter Sassuolo. De Vrij tekende al na een paar minuten bijna voor zijn eerste competitietreffer namens de hoofdstedelingen, maar de inzet van de bij Feyenoord vertrokken verdediger werd gekeerd door keeper Andrea Consigli. Niet veel later zorgde Stefano Mauri met een afstandsschot alsnog voor de 1-0, waarna Filip Djordjevic met een kopbal de marge verdubbelde. Voor rust spartelde Sassuolo (de club van Italiaans international Simone Zaza) tegen via Nicola Sansone (3-1), waarna Antonio Candreva de marge weer op twee bracht.

Na de onderbreking leek het alsnog mis te gaan voor Lazio, want Lorik Cana veroorzaakte een penalty en kreeg bij die actie ook zijn tweede gele kaart. Domenico Berardi benutte de strafschop voor de 3-2, maar van een gigantisch slotoffensief kwam het niet. Dat had ook te maken met het feit dat Sassuolo zelf ook met tien man kwam te staan: een halfuur voor tijd kreeg Federico Peluso rood. Lazio staat nu na zeven speelronden op 9 punten in de Serie A.

Een terechte uitslag?

1
2

Forza Juve wat een match! Bonucci met de wereldgoal en de redding! Roma verdiende een gelijkspel maar wat geeft het, en voor men begint over Rubentus, Juve werd evenzeer zat benadeeld door de scheids, die de wedstrijd gewoon niet in de hand had. Wel grappig om te zien hoe sommigen in live meepraten dan meteen hun ware aard laten zien en dingen gaan roepen over omkoping. Morata krijgt rood omdat hij op de bal tackelt, die gek van een Manolas geeft tot drie keer toe een kopstoot, hopelijk een lange schorsing voor hem:

Forza Juve!! Bianconeri per sempreeeeeeee!!!

5 oktober 2014 om 20:01

Roma verdiende een gelijkspel ????
Roma verdiende de overwinning, Juve stelde niets voor en werd zwaar overklast door Roma in hun eigen huis.
En Rocchi mag zich schamen, echt gênant slecht.

5 oktober 2014 om 20:03

chiel

Juve heeft meer schoten op doel, Roma en Juve hebben beide kansen gehad, grote en kleine. Scheids was een drama ja.

5 oktober 2014 om 20:07

@chielvandijk.

Roma verdiende ook geen overwinning, Juventus trouwens ook niet.

Beide speelden sterk en creëerden de nodige kansen.

Hopelijk stellen ze voortaan een fatsoenlijke scheids aan in dit soort wedstrijden. want dit was gewoon schandalig slecht!

5 oktober 2014 om 20:08

Chiel is gewoon gefrustreerd na het verlies, wat opzich niet zo gek is. Rocchi was een schande voor het scheidsrechterskorps, maar Roma overklaste Juve toch echt niet. Bij 2-2 werd Roma volgens mij volledig overklast door Juventus.

Edit: Jij hebt je reactie veranderd Chiel, doe ik het ook. Ik begrijp dat zo'n wedstrijd en zo'n scheids bepaalde emoties opwekken. En ja, het is een schandvlek waar de club niet vanaf gaat komen.

welke match heb jij gekeken..

5 oktober 2014 om 20:19

Heb die hashtag maar even weggehaald. Dat was de emotie.

Juve kreeg geen onterechte penalty tegen, Roma is wel degelijk meer benadeelt. Natuurlijk is het geen omkoping, maar de scheids floot toch echt in jullie voordeel, waarschijnlijk omdat jullie de thuis ploeg waren. Roma verdiende hier gewoon minstens een gelijkspel terwijl dit een onvolledig Roma was met teveel blessures.

Maar gefeliciteerd met de winst, geniet ervan

5 oktober 2014 om 20:04

Die 2de van Juve is inderdaad zeer onterecht. Veel geluk voor ons. maar om nou te zeggen dat rocchi constant voor Juve floot? Bonucci en Chiellini geel om niks. Morata rood om niks. En die penalty voor Roma? Je kan hem geven maar hoevaka laten ze doorspelen? zonder die 1ste penalty voor Juve was die voor Roma denk ik ook niet gegeven. Vond ik beide erg twijfelachtig.

5 oktober 2014 om 20:09

Dit dus, scheids was gewoon een drama en kon de druk niet aan, niet meer niet minder. Het jammere is dan dat er meteen richting omkoping geschreeuwd word, het niveau van de reacties in live meepraten was plots van hetzelfde niveau als de arbitrage.

De eerste twee waren discutabel, maar die kan je gewoon geven. De derde penalty daarentegen was onterecht.
Ik denk verder niet dat de scheidsrechter een voorkeur voor Juventus had. Chiellini kreeg een onterechte gele kaart en door die vrije trap kregen jullie een penalty. Verder kreeg Bonucci ook zeer makelijk geel. (net als Holebas aan jullie kant).

Al met al zat de wedstrijd vol met arbitrale fouten bij zowel Juventus als Roma. Een gelijkspel was verdiend geweest, maar jullie hadden 'pech'.

Alex, rubentus zeggen is gewoon een uiting van frustratie. Ik zei in live meepraten ook dat het op het puntje van mn tong lag. Dat gebeurt nou eenmaal. Maar dat betekent niet dat we het echt aan omkoping wijten. Maar het is gewoon een ongelofelijk klote gevoel als je zon pingel tegen krijgt.

5 oktober 2014 om 20:26

Helemaal gelijk in!

5 oktober 2014 om 20:02

Achja als een ploeg te lang overheerst word iedereen die voor andere clubs is het vanzelf zat :P Ik ben er ook zo een hoor, ik ga niet meteen calciopoli erbij halen enzo maar het lijkt wel of Juventus iets magisch heeft waardoor ze aaaltijd die overwinning binnenharken. Voor mijn gevoel winnen ze ook altijd met minimaal verschil. Dit was wel echt een topwedstrijd met alles erop en eraan. Juve uiteindelijk meer kansen benut dusja dan is het wel verdiend.

5 oktober 2014 om 20:18

Bedankt de omgekochte scheidsrechter voor volgende titel voor Juve.. Wees maar heel blij mee dat deze titels ook gewoon afgepakt worden over paar jaar...

Gestolen overwinning mede door een belachelijke scheidsrechter. Roma verdiende minimaal een punt, erg jammer.

Rocchi man of the match.
Als we op volle sterkte zijn en de scheids is mentaal in orde winnen we wel. Gewoon onverdiend dit.

Penalty van Juve sloeg nergens was buiten het strafschopgebied + een swalbe en 1 minuut extra tijd was voorbij en in de 2de helft fluit hij meteen af na 4 minuten extra tijd.....

1 minuut is het minimale aan extra speeltijd, dat kunnen dus ook 20 minuten zijn bewijze van spreke. De derde penalty was inderdaad te makkelijk gegeven.

Ik voel me nu zo keihard genaaid, dat wil je niet weten. Zo intens onterecht dit. Rocchi, als ik nu zeg wat ik van jou vind, dan zou ik een IP-ban krijgen.

De jongens hebben goed gespeeld, hopelijk rusten ze uit. Koppen erbij houden en wraak nemen in eigen huis. Nu ga ik de smaak van deze wedstrijd wegspoelen met alcohol. Gatverdamme wat vies.

Daje Roma.

Belachelijk dat zo'n scheidsrechter mag fluiten in Italië, echt schandalig.
Heeft meer fouten gemaakt dan dat hij goed heeft gedaan, en toevallig alles in het nadeel van Roma.
Kruip maar snel weer onder je Juventus dekens, vaffanculo.

Roma was ook gewoon veeeeel beter dan die Turijnse boeven.

Wat een belachelijke rode kaart voor Morata zeg. Hopelijk wordt ie geseponeerd. En die Manolas bewijst een debiel te zijn.

Roma mag toch trots zijn en met opgeheven hoofd Turijn verlaten. Een belachelijke penalty tegen en veel geblesseerde basiskrachten, maar toch gestreden tot op het bot. En de hevige sfeer op het veld hoor gewoon bij zo'n topper Ondanks dit verlies is de titelstrijd nog lang niet voorbij!

Die scheidsrechter heeft z'n eigen wedstrijd ervan gemaakt. 3 penalties? Rare vent.

Ongelooflijk, wat een wedstrijd. Vanaf meet af aan een hoog tempo met twee ploegen die wilden voetballen. Helaas is de controverse rond deze overwinning weer groot, Rocchi die een dramatische wedstrijd floot en te makkelijk wellicht pingels gaf (kon het zelf niet goed zien, slecht beeld)
Op basis van de gehele wedstrijd was het verdiend geweest dat het een gelijkspel was geweest, maar daar heb ik maling aan. Drie belangrijke punten bijgeschreven en Roma moet nu weer in de achtervolging.
Deze match was een stuk leuker dan de wedstrijden (united - Everton & Chelsea - Arsenal) vanmiddag in de o zo geweldige Premier League.

Geweldige wedstrijd echt genoten !

Ik vind Juventus toch zo smerige club, altijd krijgen ze de scheids mee. Volgens mij is er geen 1 club in de wereld dat zoveel penalty’s krijgt als Juventus. Wat hoop ik toch dat die geen kampioen worden.
In Europa bakken ze niks van omdat de scheidsrechters daar niet omgekocht worden.

5 oktober 2014 om 20:05

Niet overdrijven met het aantal penalty's, dat valt reuze mee.

Hoeveel penalty's heeft juventus volgens jou gekregen misschien?

Wees een man en wees eerlijk, Roma is door fouten van de scheids gewoon een overwinning kwijt.

5 oktober 2014 om 20:11

Juventus liet vooral in de 2de helft zien dat het veel beter was. Ik vind alle penalty's van vandaag discutabel, net zoals het rood van Morata. Daarbij volgens mij heeft juventus na vandaag 3 penalty's gehad dit seizoen, lijkt me ne niet zoveel. Bij de helft stond het gewoon 2-2, als Roma dan echt zoveel beter is, dan hadden ze dat in de 2de helft mogen tonen, niet dus!

5 oktober 2014 om 20:17

Ik bedoelde het aantal penalty's niet, wat de jongen boven mij beweerde. Maar over de eerste penal kun je nog praten, maar de tweedde penal was onverdend.

Dit is voetbal!!

Wat een wedstrijd. discutabele penalty, nog een discutabele penalty, een onterechte penalty. Wereldgoal die match beslist. Dubbele rode kaart. En tussendoor nog mooie goal van Roma en 7 gele kaarten.

Mooie pot die eigenlijk een 3-3 verdiende. Eerste helft was prachtig. Tweede sterk begonnen door Roma, maar Juve nam initiatief over. Maar ik pas op voor Roma voor de Scudetto.

Heerlijk gedaan Roma, maar wat lekker hier 3-2 winnen. Forza Juve! Forza Serie A!......en oh ja Merda Rocchi! Hoe laat je topduel uit de hand lopen.

Wat een fe-no-me-nale match was dit zeg. Deze wedstrijd bezitte kwaliteit, goed voetbal, agressiviteit, passie, temparament, arbitrale dwalingen, penalty's, rode en gele kaarten en nog veel meer.

Juve speelde redelijk goed, er waren zo af en toe momenten waarbij ik even billen kneep maar onze verdediging is hartstikke stabiel. Ogbonna, Bonucci en Chiellini puik gespeeld, vooral in de tweede helft. Llorente speelde weer waardeloos. Verder toch weer credits naar Marchisio, Tevez en Pirlo.

Roma speelde ook erg goed, maar loerde voor mij iets teveel op de counter. Keita viel me positief op, maar ze missen De Rossi toch echt. Iturbe ook meer dan uitstekend dat is echt een wereldtalent. Manolas mag soms wel wat rustiger aandoen maar een bikkel is het wel.

Rocchi floot de eerste helft ontzettend slecht en gaf twee discutabele penalty's en één onterechte (de derde) al was het been van Pjanic erg hoog, Pogba liet zich wel makkelijk vallen. De gele kaarten van Holebas en Chiello sloegen ook nergens op.
De tweede helft floot hij beter m.u.v. de twee onnodig rode kaarten.

Een gelijkspel was terecht geweest, maar het zat mee bij Juventus.

5 oktober 2014 om 20:06

mooie analyse en inderdaad..wat een match! Het is ook wel duidelijk geworden dat Juventus dit seizoen geen moment rust zal kennen in de titelstrijd

Leuke wedstrijd met 2 onverdiende penaltys voor Juve (wel moeilijk om te zien), naar mijn mening.
Geen idee of de scheids partijdig was ofniet, volgens mij was die gewoon heel slecht.. Want ik denk niet dat dit een omkoopschandaal is (alweer)?

Kunnen ze alles straks weer inleveren..

6 oktober 2014 om 13:35

bij roma valt er niet veel in te leveren want ze hebben niet veel prijzen! en juve heeft verdient gewonnen dus valt er niets in te leveren! er is wel een prijs die jullie romanisti verdienen! de prijs voor onsportief gedrag!

Helemaal verdiend deze overwinning, voetballend veel beter en meer kansen gecreëerd. Foute beslissingen zijn tegen elkaar weg te strepen.

Vrije trap geel Chiellini waaruit de penalty kwam van Roma was 100 onterecht.

Eerste penalty Juventus was duidelijke handsbal, of het erin was is twijfelachtig, maar dat krijg je als je officieel binnen de 16 moet staan en het praktisch op de lijn is. Schijn in het veld zwaar tegen.

Tweede penalty Juventus was discutabel, maar de schijn was enorm tegen doordat het been omhoog ging. Geen uitsluitend bewijs dat Pogba niet geraakt werd.

Rode kaart van Morata was onterecht, die van Manolas wel. Manolas ging compleet over de rooie na een pittige tackle.

Al met al een heerlijke pot voetbal met een dik verdiende winnaar op basis van gekregen kansen.

Ik zal hier ongetwijfeld een hoop reacties op krijgen, maar we weten intussen allemaal dat iedereen die niet voor Juventus is tegen Juventus moet zijn, dus ik neem jullie stuk voor stuk niet serieus.

Over welke kansen heb jij het dan? Een op de lat en dat schotje van Marchisio? Vond die kansen van Roma Pjanic en Gervinho waar hij 1-3 moest maken veel en veel gevaarlijker.. maar misschien heb jij een ander wedstrijd gezien

Pogba meerdere keren in de buurt van en in de zestien, kopbal van Chiellini, Tevez zijn schot dat last minute geblockt werd om maar wat voorbeelden te geven.

Pogba in de 16 ja, met al die steekballen keeper was toch er goed bij? Is toch geen schot op doel ofzo? En dan een geblockte schot noem ik ook geen kans jij wel?

5 oktober 2014 om 20:23

Het is gewoon een doelpoging als je schot door een verdediger geblockt wordt. Overigens zijn de statistieken veelzeggend qua schoten op doel. Buiten de penalty's omgerekend heeft Juventus drie keer op goal geschoten, het enige schot op doel van Roma (buiten de penalty) was de andere goal. Het totale aantal doelpogingen was 20 om 8. Dat zegt genoeg.

Lekkere wedstrijd om te zien als neutrale supporter. Heb alleen de rode kaarten gemist, maar volgens mij was die van Morata overdreven als ik de herhaling terugkeek. Heerlijk ook die duels tussen Totti en Pirlo, dat is nou echt genieten, nu al twee legendes.

Overigens vond ik de tweede penalty van Juve discutabel. Bonucci schoot die 3de goal wel heerlijk binnen. Denk dat een gelijkspel wel verdiend zou zijn geweest voor Roma.

proficiat Juve met de overwinning,wat op zich veel te danken heeft aan de slechte arbiter!

Rocchi 3-2 Juventus! Een lachwekkende penalty bij de 2-2.. hij raakt hem niet en ookal raakt hij hem wel zijn been is buiten de 16 meter! Voor hoeveel zal Rubentus Rocchi omgekocht hebben? En beste VZ waarom vertel je niet over de onterechte penaltys? En die van Maicon eerst geeft Rocchi een vrijetrap en dan wordt hij ingefluisterd en geeft een strafschop! E juve merda juve juve merda! juve vaffanculo!!!!!

Wedstrijd met een geweldig hoog tempo, maar in tegenstelling tot het duel van woensdag van Juve, werd er nu met een hoog tempo naar voren gespeeld. Heb werkelijk genoten, ook toen het gewoon nog 2-2 stond. De passie die beide teams in deze wedstrijd staken was fantastisch. Soms echter wat te veel passie, zoals Morata en Manolas. Vooral Morata vond ik weer eens te gedreven, leidt tot te veel agressiviteit bij hem. Gelukkig is hij nu geschorst, kan hij eens reflecteren op wat hij fout doet.

Bonucci is mijn held vandaag. Speelt het hele seizoen al verrassend goed, in tegenstelling tot wat hij vorige jaren wel eens liet zien.

Grazie ragazzi!

Haha wat ga ik straks goed slapen zeg.. Man man wat een heerlijk duel was dit, niet normaal.. Aan Rocchi de bloemen voor dit opstootje, hij had dit duel totaal niet in de hand en zie hier het gevolg.. Maar de tweede strafschop van Juve was buiten de baklijn, slecht beoordeeld dus..

Maar ik vond het een zeer vermakelijke wedstrijd met twee ploegen die er vol voor gingen en twee teams die eigenlijk genoeg kwaliteit hebben om kampioen te worden.. Pogba zijn aanname uit de lucht op het laatste, haha heerlijk... Ik ga nog nagenieten nu

5 oktober 2014 om 20:15

Juve speelde goed inderdaad maar de 1ste was ook net buiten.
Je zag het ook aan de reactie van de ref,daarna is het in zijn oor gefluisterd dat hij binnen was.
tijdens de analyse in de rust zag je duidelijk dat Maicon de bal raakte net buiten de baklijn.

5 oktober 2014 om 20:58

Haha ik ook, als een baby wat een match, Forza Juve!

Wat een afschuwelijke manier om te verliezen. Ik kan wel janken gewoon, altijd maar die eeuwige nummer 2. Altijd zo dichtbij en toch zo ver weg.

Inderdaad, ..maar we zijn dit seizoen nog lang niet aan het einde

Ik voel hier met je mee vriend, het is echter zo jammer.. We blijven onze allermooiste club steunen en gaan opzoek met z'n allen naar het kampioenschap
Daje Roma, Forza Lupi, sò finiti i tempi cupi !

Hier hadden wij veel en veel meer verdiend. ik kom gewoon woorden te kort voor deze wedstrijd.
1e 'penalty' was er buiten, tuurlijk is het dom om daar met je hand te zwaaien. Maar de bal raakte de arm buiten het strafschopgebied. Dan nog maar om over de 2e 'penalty' van Juventus te zwijgen.
Overduidelijke schwalbe, en ook weer buiten het strafschopgebied. De scheids eiste de hoofdrol weer op.

Maar goed, ik heb veel strijd gezien van de jongens, helaas diverse kansen om zeef geholpen(gervinho,pjanic). Als we dit voortaan gewoon afmaken in dit soort duels maak je het jezelf niet zo moeilijk.

Maar nu op naar de volgende wedstrijd en die gewoon weer winnen en blijven aanhaken bij Juventus, want die laten ook nog wel punten liggen en dan aan het eind van seizoen bovenaan eindigen!

Daje Rom Daje!!

Serieus in me hele leven nog nooit zo een wan vertoning van de scheidsrechter gezien. Aan de andere kant verbaasd het me niet dat het Rocchi is want die stakker kan niet fluiten. In plaats van een mooie voetbalavond verpest deze man met zijn achtelijke gefluit de hele wedstrijd. 1 minuut blessure tijd en dan een pingel geven in minuit 46:40 wat ook nog een swalbe was BUITEN de 16 meter. Uitslag onterecht maar een eerlijk is eerlijk een schitterend doelpunt van bonucci. We hebben het zelf verzuimd af te maken. Revenge in Rome. Gefeliciteerd Juventini.

Sportieve reactie!
De derde penalty was inderdaad onterecht, een 2-2 was een mooie uitslag geweest. Stiekem ben ik toch wel blij met de drie punten voor ons. Jullie krijgen nog een kans in eigen huis.

5 oktober 2014 om 21:02

Geloof me, die sportieve reactie moest van diep komen. Op dit moment en nu nog steeds om 20:59 heerst er alleen maar boosheid bij mij. Die Rocchi is de meest belachelijkgast die ik ooit heb gezien. Alleen al die rot kop op het veld. Heeft thuis waarschijnlijk niks te vertellen. Gelijk spel was inderdaad terecht geweest. Ga hier behoorlijk slecht van slapen denk.

Wat een schande deze scheidsrechter belachelijke beslissingen over en weer. Wat is Roma trouwens een leuke ploeg geworden zeg goed beleid wordt daar gevoerd zo te zien

Jammer. Ik gun Roma het zoveel meer dan dat vreselijk lelijk en saai voetballende Juventus. Wat een verschrikking om naar te kijken zeg ;

Rocchi was totaal ongeschikt, deze man moet geen topper fluiten. Kan wel janken..

Ik snap niet dat er voor zo'n topper geen betere scheidsrechter is neergezet. Belachelijk.
Gelijkspel was meer verdiend. Roma krijgt te weinig. Juve is zoals altijd heel solide. Ik zie ze helaas weer kampioen worden. Al gun ik Roma, na Inter natuurlijk het meest. Maar juve heeft altijd in Serie A de scheids niet bepaald tegen gehad.

Dit was een heerlijke pot, maar wat een extreem zwakke scheidsrechter. Onvoorstelbaar dat dit kan.
Gelijkspel was meer verdiend gezien het wedstrijdbeeld.

Volgens de Moviola van SkySport waren zowel de eerste als de tweede penalty van Juventus onterect. Ik heb het jammer genoeg niet kunnen kijken, dus persoonlijk kan ik er niet over oordelen. Overigens blijven de scheidsrechters in Italie maar fouten maken, het niveau is te belabberd voor woorden. Ik kan me geen speelronde herinneren waar er geen arbitrale dwalingen zijn begaan.. Ook vandaag wordt er weer fout op fout gemaakt. Zo'n Rocchi weet van de spanning en zenuwen gewoon niet meer wat hij moet doen.

Top wedstrijd. Ontzettend jammer van de slechte arbitrage. Had Roma de overwinning veel meer gegund.

Ik heb gigantisch genoten van deze wedstrijd, maar man man man wat was de scheids ongelovelijk slecht... rood voor Morata om een goede sliding op de bal.

5 oktober 2014 om 20:25

Het was niet zo zeer voor die tackle, maar voor zijn zogenaamde aandeel in dat 'opstootje' of het was een combinatie van beide. Die tackle was hooguit geel (alhoewel die op de bal was, maar wel onbesuisd) en daarna deed Morata niks meer. Enkel Manolas die begon te beuken en te koppen.

Beter verliezen dan op deze manier winnen. Ik ben trots op Roma.

5 oktober 2014 om 22:56

Geweldige reactie, dit spel bied perspectief voor de toekomst. Prachtig gesproken, dit zou weleens kunnen helpen om de slaap te vatten. Daje Roma!