Casillas en Ramos komen met officieel statement over Mourinho

Donderdag, 24 januari 2013 om 14:54
/

Iker Casillas en Sergio Ramos zijn donderdag naar buiten getreden met een officieel statement. De aanvoerder en reserve-aanvoerder van Real Madrid ontkennen met klem dat zij met Florentino Pérez hebben gesproken over de positie van coach José Mourinho. Dat zij de voorzitter een ultimatum hebben gesteld aangaande hun trainer, is ook pertinent onwaar. Dat zegt het duo op de officiële clubwebsite.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

97 reacties (laatste reactie door de wit)
24 januari 2013 om 15:04

Dit was al lang bekend, Mourinho is gewoon een slimme man en had een master plan gemaakt die gewoon net niet werkte.

Mourinho heeft deze seizoen met iedereen ruzie gemaakt, eerst Ozil en Ramos. Vond dat zij het niet goed deden en dus speelden zij niet, dat kostte Real zo'n 10 a 15 punten. Toen kwam hij met de BS met Casillias en dat kostte hem weer punten, uiteindelijk heeft hij iedereen er weer ingezet en nu is Casillias voor weken geblesseerd dus de uiteindelijke loser is Mourinho.

Hij wou dat Perez hem ontsloeg zodat hij geld mee kreeg + naar de Premier League kon, helaas is dat niet gebeurt voor Mourinho dus nu krijgt hij die 20mil niet mee.

Enige gedeelte waar Mourinho niet aan dacht was zijn repuatie. Als jij spelers als Ozil, Ramos en Casillias er naast zet, 1 van de beste #10's zo niet de beste, de beste centrale verdediger en de beste keeper ter wereld, dan neemt niemand jou serieus.

Natuurlijk heeft hij wel zo'n grote naam dat hij bij de meeste clubs wel wordt geaccepteerd omdat hij nog altijd wel de beste manager ter wereld is, ondanks al deze boolsh*t. Dat moet je hem na-geven.

24 januari 2013 om 15:14

Wat een gezeur allemaal. Valt het dan ook niemand op dat de media en schaapjes zoals de meesten hier alle kans grijpen om Real en Mourinho zwart te maken?! Mourinho heeft vorig seizoen geweldig gepresteerd. De titel en supercup gepakt, net geen CL (bayern) en net geen beker (barca). Deze man verdient meer krediet dan de meesten hem geven. Dat het niet loopt, ligt niet alleen aan Mourinho. Casillas heeft veel punten laten liggen voor Real dit seizoen. Ramos maakte te veel onnodige overtredingen. Ozil begon het seizoen ongemotiveerd. Ik denk niet dat Mourinho zijn ontslag aan het afdwingen is, daar lijkt hij mij niet de persoon voor.

24 januari 2013 om 17:17

"mourinho heeft vorig seizoen geweldig gepresteerd. De titel en supercup gepakt, net geen CL (bayern) en net geen beker (barca)."

Denk jij dat Mourinho is aangesteld om 1 prijs per jaar te pakken, als de trainer van de aartsrivaal er 14 in 3 jaar pakt? Hij presteert helemaal niet geweldig. De landstitel is een goede prestatie maar dat is precies waarvoor hij gehaald is. Hij heeft niet kunnen brengen wat van hem werd verlangd. Maar hij heeft nog de kans op de CL dit jaar, dus ik hou nog een slag om de arm. Als hij deze niet wint is het gewoon een matige 3 jaar geweest hoor.

24 januari 2013 om 19:01

@august26

Barca van de afgelopen 3 jr wordt gezien als de beste team allertijden door menig voetblkenners. Als real-fan doet mij dit zeer, maar ik kan wel begrijpen dat er zo gedacht wordt. Desalniettemin heeft Real deze Oppermachtige Barca (deels) gestopt: 1ste jr Mou, in de finale v/d beker; 2de jr Mou, supercup + PD, 3de jr supercup + ???

24 januari 2013 om 15:24

Inderdaad, het zal niet de eerste keer zijn dat het bestuur en/of spelers hun vertrouwen in de coach uitspreken en dat hij een paar weken daarna op straat staat.

Casillas wat een gentleman!

Ja, ja, ze zulle wel op hun kop hebben gekregen, als het waar is dat de trainer meer believder is bij perez

24 januari 2013 om 15:05

Believder... hahaha aub...

24 januari 2013 om 15:29

gelieverder dan, hehehehe

24 januari 2013 om 15:32

Neeeee hahaha ik weet zeker dat je aan het trollen bent

24 januari 2013 om 17:38

meer geliefd is meer dan voldoende!

24 januari 2013 om 17:49

Man jij bent slim Johny je ziet toch dat hij iedereen in de maling neemt

Wat een feuilleton is dit toch geworden. Het lijkt wel Bold & the Beautiful, dit is niet waar en dat is niet waar en dit en dat over en weer. Mourinho blijft gewoon tot het einde van het seizoen en is dan weg. Geile media zeg.

24 januari 2013 om 15:49

En dat is de spijker op z'n kop!

24 januari 2013 om 15:21

Net als dat geneuzel over de kontjes bij Barcelona.
Iets te veel fans die iets te graag fan willen zijn. Een verlengstuk denk ik dan altijd maar..
De een wilt een grote auto, de ander wil erkend worden als weledelzeerfanatiek fan. Beetje kinderachtig.

Die Duitse kampcommandant gaat wat ver maar ik voel hem wel haha.

24 januari 2013 om 16:27

Haha nooit zo bekeken maar I get your point. hala madrid! ;-)

Goed dat ze met een statement naar buiten komen. Ik word een beetje moe van elke keer maar weer die speculaties over 'het aanstaande vertrek/ontslag' van Mourinho. Mocht er daadwerkelijk iets gaande zijn dan komt dat ook wel officieel naar buiten. Ik merk steeds meer en meer dat de media de druk bij Real (die er altijd al is), steeds maar verder probeert op te voeren. Natuurlijk spreken de resultaten en het spel ook tegen, maar op zo een manier is werken daar binnekort onmogelijk voor iedereen. Dat Mourinho aan het eind van het seizoen vertrekt, is zo goed als duidelijk en daarmee hoort het dan ook klaar te zijn.

24 januari 2013 om 15:35

Die statement gaat niet helpen hoor, morgen krijgen we waarschijnlijk in details te lezen hoe Mourinho boos is geworden op Casillas en dat die nu echt zijn ruiten heeft ingegooid. Jammer genoeg houdt het niet op totdat Mourinho is ontslagen(waar ik echt niet op kan wachten) maar waarschijnlijk zal het zelfs dan wel waarschijnlijk doorgaan.

Edit: typfouten

24 januari 2013 om 15:54

Als dat zo zou zijn kunnen ze dat toch gewoon naar buiten brengen? Dan zouden ze wat rust creëren. Dat doet me ook vermoeden dat Mourinho helemaal niet vertrekt in de zomer.

Of Mourinho moet het gezichtverlies vinden als het bekend wordt gemaakt en direct vertrekken maar dat lijkt me sterk.

24 januari 2013 om 17:35

Het feit dat ze met een statement komen zegt al genoeg en geeft duidelijk aan dat Mourinho's positie wel degelijk onder druk staat. Als er geen gevaar was dat hij weg zou moeten zou er geen statement gemaakt hoeven te worden.

24 januari 2013 om 17:45

Wat je bij dit soort berichten boven alles in gedachten moet houden is dat de president van Real Madrid gekozen wordt door de socios. Het is er Florentino dus alles aan gelegen om de supporters niet tegen de haren in te strijken, anders raakt hij zijn functie kwijt.

Florentino heeft er dus alle belang bij om, voordat hij ingrijpende beslissingen neemt, te peilen of er draagvlak voor is onder de supporters. Marca is zo ongeveer een cluborgaan van Real Madrid. Ga er dus maar vanuit dat dit bericht nooit geplaatst zou zijn zonder goedkeuring vanuit de hoogste kringen binnen de club.

Natuurlijk wordt direct na publicatie vanuit de club in alle toonaarden ontkend dat er ooit door de spelers een ultimatum is gesteld met betrekking tot het vertrek van Mourinho. Maar op deze manier is het proefballonetje toch maar mooi even opgelaten. Dit is een typisch voorbeeld van hoe de publieke opinie bespeeld wordt.

Mou gaat gewoon weg in de zomer, maar het is toch goed dat ze positief blijven. Als Real nog wat wil maken van hun seizoen moeten ze als een blok achter hun coach staat. Ook al is het Mourinho.

Geloofde eigenlijk al niet dat het echt waar zou zijn want 99 % wat uit de Spaanse kranten komt is klets.

24 januari 2013 om 15:55

maak even onderscheid tussen de kwaliteitskranten en het pulp aub.
Als je marca, AS etc etc serieus kranten noemt heb je gelijk, maar in Spanje zijn ook gewoon mensen die de wat betere kranten lezen hoor.

Ondanks deze 'mooie' woorden is dit toch ook wéér een bevestiging dat het rommelt aan alle kanten in Madrid.

Begin (of wellicht al verder dan het begin) van het einde Mourinho-tijdperk in Madrid!

24 januari 2013 om 15:06

het rommelt bij elke grote topclub als ze zeker weten dat ze sowieso uitgeschakeld zijn voor 1x belangrijke prijs. de cl is moeilijker te winnen dan de competitie dus vind je het een beetje gek dat het rommeld? al met al moet je ook niet alle verhalen geloven want de waardeloze media moet ook voor brood op de plank zorgen en dus moet het nieuws dat ze brengen hot zijn anders verkoopt t niet

ik word moe van al die dagelijkse berichten over realmadrid
krante moete eerst cker wete voordat ze iets bewere
en mourinho is in de zomer zoiezo weg of als hij uitgeschakeld is door man u

24 januari 2013 om 17:48

Nogmaals, en zie mijn eerdere reactie, dit bericht is zonder enige twijfel door de club zelf de wereld in geholpen. Marca is niets meer dan het doorgeefluik.

Ik denk dat het bij uitschakeling in de CL de dag erop meteen over en uit is met Mourinho. De tweeluik tegen Man Utd zal dus erg belangrijk worden voor de continuïteit van Mourinho bij Real Madrid.

24 januari 2013 om 15:11

Alsof Mourinho daar wakker van ligt.. ik durf wedden dat het Mourinho voor geen meter boeit of ze nou van United winnen of verliezen.. hij is opzoek naar een C4 en dat is zo goed als duidelijk!

Hij heeft een contract tot 2015 als ik me niet vergis, is het vandaag of volgend jaar Mourinho gaat sws zijn 20 miljoen krijgen.. want hij word sws Ontslagen.

24 januari 2013 om 15:50

Ik hoor en lees vaker dat Mourinho ontslagen wil worden, maar wanneer dat het geval is, dan zou hij Ronaldo toch gewoon wissel zetten of zie ik het mis?

Je hoort allemaal dingen wat Mourinho wel niet heeft gedaan, maar hij maakt de opstelling, maar de spelers voeren het toch uit? Nu speelt Real de laatste duels beter met het b garnituur en verliezen ze hier en daar punten, dat Benzema, Ronaldo, Higuain en Ozil een periode hun kansen niet hebben afgemaakt en Real daardoor niet won of de arbiters die een hele periode elk duel cruciaal waren.
Casillas heeft ook gewoon een periode slecht gespeeld.
Pepe heeft wedstrijden gespeeld terwijl hij niet fit was.

Ook verhalen over Ramos en Xabi Alonso, Mourinho heeft ze aangespoord tot geweldadig gedrag, maar Ramos was al voor Mourinho kwam een kaartenpakker en ook Xabi Alonso is altijd een kei harde geweest.

Mourinho maakt fouten, maar dat hij opzettelijk ontslagen wil worden, daar begin ik echt moe van te worden.
Als dat echt zo was en Perez hem daarom niet wil ontslaan, dan zet hij hem toch gewoon op non-actief? Krijgt Mourinho netjes zijn salaris en Real kan verder zonder Mourinho.

Marca laat hier op nieuw zien dat ze een erg vervelende krant zijn en hun bron niet bestaat en ze maar wat lopen te gissen. Mooi dat Perez, Casillas en reserve aanvoerder Ramos dit laten merken.
Beetje jammer dat er dan weer mensen zijn die daaraan twijfelen.

24 januari 2013 om 15:59

natuurlijk wilt hij niet ontslagen worden, ieder mens heeft een ego en elk ego krijgt een tikje als je ontslagen wordt. En problemen in zijn cashflow zal hij ook niet hebben dus ik geloof niet dat dat de reden is. Naar Engeland kan hij op elk moment, hij zou gewoon zijn contract in kunnen leveren.
Ontslagen willen worden is een conspiracytheorie die uit de lucht gegrepen is joh

hij heeft gewoon een onnavolgbare manier van werken en laat wat veel ruimte voor ballonnetjes. Wat ook prima is, want zolang het over hem gaat gaat het niet over de ploeg.
De Van Gaal-tactiek is dat he. Frontaal voor je spelers staan.

24 januari 2013 om 18:19

Ik vrees dat er aan je reactie een fundamenteel gebrek aan kennis ten grondslag ligt over de manier waarop Real Madrid functioneert.
Dit bericht zou niet in de Marca verschenen zijn zonder de goedkeuring van Florentino.
Zo eenvoudig als jij de situatie voorstelt, ligt de zaak niet. Florentino wil, met het oog op zijn herverkiezing, geen enkel risico lopen om de supporters tegen zich in het harnas te jagen. Op deze manier wordt de weg bereid voor een voortijdig vertrek van Mourinho.
In Spanje is men nu eenmaal wat verder gevorderd in de schone kunst van het manipuleren van de massa.

24 januari 2013 om 19:25

Dat is dan ook de reden,dat Perez' nu de media bijeen heeft geroepen!!!!! Om te zeggen dat het niet zo is , vervolgens wat jij beweert dat Perez' zelf die info doorgeeft.??!!!?? Mou moet blijven ,...

24 januari 2013 om 22:58

Marca heeft dagelijks een pagina of tien a vijftien te vullen met berichten over Real Madrid. Ze zijn hiervoor volledig afhankelijk van de medewerking van de club. Denk je nou echt dat er zelfs maar een komma in die artikelen staat die niet door de club gefiatteerd is? Florentino weet zich momenteel, in een verkiezingsjaar nog wel, kwetsbaar, omdat hij persoonlijk Mourinho heeft binnengehaald. Nu de meningen over Mourinho op z'n zachtst gezegd nogal verdeeld zijn, mede omdat hij, in een wanhoopspoging om controle over de spelersgroep terug te krijgen, de aanvoeder naar de bank verwezen heeft, vindt Florentino zich in een lastige situatie. De trainer laten vallen zou ook voor hemzelf gezichtsverlies betekenen. Een zogenaamd ultimatum door de twee populairste spelers is in dit verband de ideale oplossing.

Het kan inderdaad allemaal koek en ei zijn tussen de trainer en zijn selectie maar mijn perceptie wijkt daar in elk geval van af. Volgens mijn perceptie stinkt het bij Real en nog redelijk fel ook.

Kan natuurlijk ook weer aan mijn perceptie liggen....

In elk geval dienen ze bij Real aan die (eventueel foute) perceptie te werken want perceptie wordt heel erg vaak als de waarheid gezien.

24 januari 2013 om 15:16

Op het gebied van perceptie valt er hier weinig onderscheid te maken. We lezen namelijk allemaal hetzelfde stukje droge tekst dat onze zintuigen nauwelijks in de maling kan nemen. Het is de interpretatie ervan die jou, en velen anderen, tot bepaalde standpunten brengen.

24 januari 2013 om 15:16

nieuw woordje geleerd vandaag?

zijn berichten zoals deze dan niet goed om die zogezegde perceptie van jouw te doen veranderen? of wil je dat ze mourinho in het openbaar gaan zoenen om hun liefde voor elkaar te uiten?
kom op zeg, het moet toch niet altijd rozengeur en maneschijn te zijn, wrijvingen binnen een groep zullen er altijd zijn, zolang men maar voor elkaar wil vechten is het toch goed?

24 januari 2013 om 15:26

Ze hadden beter gezwegen ; een dergelijk bericht vergroot alleen maar de perceptie dat er iets loos is.

Wanneer er niks aan de hand is, dan is het compleet overbodig om met een dergelijk statement te komen.

Die "droge" tekst draagt alleen maar bi jtot de suggestie dat er toch wel iets is.

Trouwens, alsof ze zouden toegeven dat het stinkt, zelfs al zou dat het geval zijn.

Het wordt Barcelona en zijn spelers vaak verweten : dit is er ook één : een politiek correcte uitspraak : alsof Casillas en Ramos en plein public zouden verklaren dat het echt niet meer verder kan met Mourinho (zelfs al zou dat zo zijn).

Jullie en eventuele anderen mogen best geloven dat het allemaal rozegeur en maneschijn is binnen Real, ik geloof dat dus niet. Er zijn gewoon teveel roddels opdat er niks aan de hand zou zijn.

24 januari 2013 om 15:42

Volgens mij gelooft niemand dat het rozengeur en maneschijn is bij Real en zitten de meeste Real fans te wachten opdat Mourinho weggaat. Maar als je de kranten.ziet lees je na elke puntenverlies dat er een wereldoorlog aan de gang is, dat is ook weer wat overdreven he.

24 januari 2013 om 15:47

De reden waarom ze met deze uitspraak naar buiten komen, is om te wijzen op de foute berichtgeving van Marca. Daar is naar mijn mening niets verkeerd mee en het lijkt me niet overbodig om dat even te verduidelijken, zeker omdat het op deze manier meer duidelijkheid schept. Moesten ze gezwegen hebben, geeft dat de media de kans om nog meer van zulke berichten te plaatsen, wat de onrust alleen maar zou vergroten.
Dat jij het niet wil geloven is jouw zaak natuurlijk, ik ga je daar niet op afrekenen. Iedereen kan het bericht op zijn manier interpreteren en dat is je volste recht. Ik zeg overigens zelf ook nergens dat ik ze wél geloof, maar het lijkt me wel de juiste manier om fans van de club gerust te stellen, althans voorlopig toch.
Mij lijkt het gewoon dat je veel te graag wil dat het rommelt binnen Real Madrid en dat de boel daar gaat ontploffen, waardoor je berichten als deze met een korreltje zout neemt. Begrijpelijk, maar zoals je zelf zegt, het heeft geen nut dat Casillas of andere spelers hun trainer in het openbaar gaan bekritiseren, wanneer ze toch weten dat hij niet ontslagen wordt. Ze zitten in een belangrijke fase van het seizoen en het is nu belangrijker om een eenheid te vormen en samen te strijden voor de prijzen, dan op voorhand op te geven. De Champions League winnen is nog steeds mogelijk, dus zijn overhaaste beslissingen nergens voor nodig.

Mourinho blijft gewoon nog 1 seizoen en probeert de CL de pakken. Daarna vertrekt hij.

Ik vraag me wel af wat er met ons gebeurt ( Real-fans die Mourinho weg willen ) als Mourinho ineens de CL, de titel en copa del rey pakt ..

24 januari 2013 om 15:44

Dan ben ik hem daar dankbaar voor netzoals voor de andere prijzen maar hoop ik nog steeds dat die weggaat en dat er ff een grote schoonmaak binnen Madrid komt.

24 januari 2013 om 17:39

Ze hebben nu gewoon een prima jong elftal dat nog jaren mee kan. Slecht presterende spelers vallen af, nieuwe wereldsterren komen erbij. Een trainer van Madrid hoeft alleen zijn team op een correcte wijze te motiveren en als iemand daar goed in is dan is dat Mourinho wel. Vorig seizoen hebben ze geweldig voetbal gespeeld en dat heeft geresulteerd in een spaanse landstitel en een record aantal doelpunten. Ik hoop dat hij richting Engeland komt aan het einde van het seizoen. De PL blijft de mooiste competitie ter wereld en daar past hij als persoonlijkheid geweldig bij. Mourinho bij Chelsea/ Mancini bij City/ Fergie bij United/ Wenger bij Arsenal/ Villa Boas bij de Spurs. Stuk voor stuk mensen met een geweldige voetbal-knowhow, passie voor de sport en uitstraling.

volgens mij is dit alleen om het rust beetje tog te kunnen bewaren . er zall vast wel iets over mourinho en all zijn gesproken. maar om niet nog meer media aandacht te trekken enzo en de rust een beetje te bewaren willen ze het ontkennen

Juist, dit wou ik dus horen. Alle neuzen de zelfde kant op en nog strijden in de Liga, CL en Copa.

Hala Madrid, Hala Mou.

Het feit dat Perez hiervoor de media moet bijeenroepen, zegt genoeg. Er wordt dus eigenlijk net het tegenovergestelde bevestigd. Het is het klassieke proces in het voetbal. Voorzitters die zeggen dat ze het volste vertrouwen hebben in hun trainers, maar vroeg of laat zijn ze weg. Het zal nog een lang seizoen worden voor Real Madrid.

24 januari 2013 om 15:32

Inderdaad ; wanneer een voorzitter een persconferentie belegt om zijn vertrouwen in de trainer uit te spreken, pas dan moet men zich als trainer zorgen beginnen maken.

Zo werkt het nu éénmaal in de voetbalwereld. Ik denk niet dat Real, Perez en Mourinho een uitzondering zullen zijn op dit voetbaldogma.

24 januari 2013 om 15:46

Ik geloof niet dat Mourinho zich zorgen hoeft te maken, daarmee gooit Perez zijn eigen glazen in en geeft die openlijk toe dat die gefaald heeft. Vandaar dat die alles op La Decima, dat is toch wel de laatste kans.

24 januari 2013 om 15:50

Het werkt overal zo, niet alleen de voetbalwereld. Ook in de politiek of de zakenwereld zie je dat. Wanneer het vertrouwen in bepaalde persoon openlijk wordt uitgesproken is er behoorlijk wat stront aan de knikker. Meestal zal die persoon niet lang daarna alsnog het veld moeten ruimen.

Afhankelijk van wat er vanavond in de Copa der Rey gebeurt zal Mourinho komende maand een bijzonder stressvolle paar weken tegemoet zien. Want als Barca wint, dan zal hij in een kort tijdsbestek 2 keer tegen Manu en 3 x tegen Barca moeten spelen.

24 januari 2013 om 16:05

Juanmaravilla : het ego van Perez, samen met die 20 mio euro, lijken me de voornaamste redenen waarom Mourinho nog altijd aan het roer staat bij Real.

Het zou inderdaad een openlijke schuldbekentenis zijn van Perez moest hij Mourinho er uit gooien.

Enkel Cl-winst kan er voor zorgen dat er zonder gezichtsverlies een einde kan gemaakt worden aan de samenwerking tussen Mourinho en Real.

Mourinho zal dan zeggen : mission accomplished, hier is jullie tiende.

In alle andere gevallen zal de samenwerking tussen Real en Mourinho een eerder zure smaak nalaten.

Casillas is er niet bij tegen Man Utd en dat bemoeilijkt het natuurlijk allemaal maar toch blijf ik van mening dat de Realselectie over meer kwaliteiten beschikt dan deze van United. Mensen die zich blindstaren op de mindere resultaten van Real in de competitie, die zouden eind februari, begin maart wel eens heel hard kunnen schrikken.

24 januari 2013 om 16:14

Voor mij is het geen twijfel dat we een betere selectie hebben maar of we een betere team hebben, Manu is een team dat weet wat voor elkaar werken is en ze geven nooit op, als je dat vergelijkt met onze team ... Ik hoop dat de honger voor La Decima de doorslag geven en dat de jongens opstaan tegen tijd anders kunnen we in korte tijd afgaan in de Copa en CL met Barca-manu-barca-manu.

24 januari 2013 om 16:20

Dat kan jullie natuurlijk ook wel zuur opbreken : een kwartet barca-manu-barca-manu....

Het zou veel kunnen worden om vooral mentaal iedere keer weer er vol tegen aan te gaan.

En wat dat Realcollectief betreft : als het echt moet, dan staat Real er.

Eerlijk gezegd denk ik dat Real het moeilijker zal hebben tegen Juventus, Dortmund of Bayern ; Juve en Bayern zijn zwarte beesten voor Real en Dortmund... Dat hebben we ook al gemerkt : die weten ook hoe Real aan te pakken.

Dat Real de Cl zeker ga winnen, dat wil ik niet gezegd hebben maar jullie zijn toch 1 van de grote favorieten, meer als Manu, Juve of Bayern.

Enkel Barcelona schat ik even hoog in (even hoog dus, zeker niet hoger als Real).

24 januari 2013 om 17:44

Ik vond United anders alles behalve overtuigen afgelopen weekend tegen de Spurs. Wanneer ze die wedstrijd met 3-1 hadden verloren had je niemand horen klagen. Real gaat in een tweeluik met United gewoon door naar de volgende ronde. Ze hoeven voor niemand bang te zijn, zelfs in een tweestrijd met Barcelona hebben ze kans om door te gaan. Je moet alleen een beetje geluk hebben dat alles goed valt. Kijk maar naar Barcelona de afgelopen jaren. (en dan met name de 2strijd met Arsenal)

24 januari 2013 om 19:49

de wit: 3-1 nog wel haahah zieligerd heb je wel gekeken????

het was leuk tot aan de 16 wat spurs deed maar echte kansen kwamen er niet

3-1 my ass

25 januari 2013 om 17:13

Heb heel de wedstrijd gezien, vond het gewoon zeer matig wat United liet zien. Tottenham had het betere van het spel en verdiende gewoon te winnen. Het is dat Vidic en Evra geweldig stonden te verdedigen, maar ze speelden zonder snelle wingers dus er kwam helemaal geen dreiging vanaf de vleugels. Zonder Rooney is er gewoon geen verbinding tussen middenveld en aanval. Heel zwak van Fergie om met Kagawa en Cleverly op de zijkanten te beginnen. Jones wat van nature een cv is, centraal op het middenveld neerzetten. Dan wil je simpelweg de wedstrijd gewoon niet winnen. Maakt Fergie dezelfde fouten tegen Madrid, dan wordt dit gewoon kei hard afgestraft.

24 januari 2013 om 15:39

Je moet ook niet blijven wenen over de kleinste dingen

Iedereen heeft het maar over Mourinho, dit lokt hij vaak ook gewoon zelf uit. Spelers worden "grotendeels" met rust gelaten, sterk stukje mediamanagement van Mourinho's kant.

Man man hoeveel keer moet het nog gezegd worden dat die berichten van Marca pure onzin zijn.

haha, als dit soort teksten naar buiten komen.

"we spreken onze steun uit voor José Mourinho, onze trainer. We respecteren hem ten zeerste”,

Kun je op je klompen aanvoelen dat het (vaak) tegenovergestelde is.

24 januari 2013 om 15:41

Dat jij ten eerste die berichten van Marca geloofd zegt meer over jouw dan over Casillas of Ramos

24 januari 2013 om 16:05

Hij hoeft de berichten van Marca niet te geloven, hij beoordeelt het gedane statement. En hij heeft daarin wel een punt, in de voetballerij is er vaak onrust als clubs met statements rust proberen te brengen. Waarom zou je een statement maken als een krant een gerucht de wereld in slingert dat ver van de waarheid afstaat. 9/10 geruchten worden genegeerd door de clubs, waarom gaan ze op deze in? Ik vind het op zijn minst verdacht te noemen.

Anders houden alle Real Haters zich even bezig met hun eigen club?

ON: De beste manier om nu duidelijk aan te geven dat het bestuur en spelers achter hun trainer staan ,vind ik. In ieder geval zijn de komende weken de geruchten weer uit het nieuws, en kan de media aan de slag met het volgende mooie verhaal, ze hebben nog een paar dagen om transfernieuws te bedenken? haha

Als klikspanen geen klikspanen zijn dan zouden niet-klikspanen er ook geen aandacht aan besteden.
Nu komt het over alsof de klikspanen willen doen overkomen alsof ze geen klikspanen zijn.

Als Mourinho de CL wint hoor je de spaanse media niet meer, stiekem hoop ik dat hij de CL gaat winnen om hun mond te snoeren, word er zo moe van dat de spaanse media Madrid zo onder druk zet, als Casillas en Ramos zegt dat er niks is dan is er niks, of ik ze geloof? dat weet ik niet maar ik ga me er niet druk om maken komt allemaal op een dag naar buiten waarschijnlijk wanneer Mourinho vertrekt.

Jongens wat een poppenkast. En met dat Officiële statement kan je ook je kont mee afvegen. Tuurlijk komen spelers er niet voor uit dat het een drama is met die trainer. Zodra de aanvoerder dit vind van wel staat de trainer allang op straat. Het is je reinste verspilde tijd.

Tot de dag dat José ontslagen wordt zullen de spelers zeggen dat hij de "allerbeste" is en daarna gaat de beerput pas open.

Het begint er erg op te lijken dat mensen Mourinho zo graag zien vertrekken dat elke berichtgeving. positief of negatief er op duidt dat het allemaal klare zaak is.

Ik las hierboven een bericht van Forzae waarin hij beargumenteert waarom het niet gewoon zo zou kunnen zijn dat het Real Madrid dit seizoen 'gewoon' tegen zit.
Ik kan me hierin aardig volgen. Mourinho lijkt mij. (lees: dit is een mening) niet het type om geforceerd ontslagen te willen worden. Hij is een winnaar. En doet er koste wat kost alles aan om zijn team te laten presteren.

De CL is nog niet opgegeven. Ik hoop dat er straks hele mooie wedstrijden te zien zijn tegen Manchester United.

We kunnen niet in de toekomst kijken mensen. Laat die speculaties nou eens met rust.

Wat een tekenen van zwakte van de club madrid, die horen boven geruchten te staan.
Of gaan ze nu ineens doen alsof ze wel wat geven om de supporters?

Van mij mogen ze lullen wat ze willen, linksom of rechtsom, voor mij geldt de simpele regel: waar rook is, is vuur.
Marca zoekt weleens de grenzen op, maar kan me serieus niet voorstellen dat dit verhaal 100% verzonnen is. Het zal iets heftiger gemaakt zijn dan het in werkelijkheid is, maar het is ergens op gebasseerd.

Of is dit de ultieme mindgame van Mourinho om de Championsleague te winnen?

Als Mourinho de CL niet wint dan is het over en sluiten, dan moet Real afscheid nemen.in 3 jaar maar 3 prijzen gewonnen? Hoe slecht is dat voor een club als Madrid.

Niet alleen begin ik moet te worden van de mensen die vinden dat hij moet blijven, maar ook de spelers die niet eerlijk zijn. Kan best dat hij een goede trainer is, maar je moet hem ook de waarheid durven vertellen en dat is gewoon keihard: Hij is Real Madrid onwaardig.

Wat een gezeik over Mourinho.
Real is er alleen maar op vooruit gegaan sinds hij gekomen is.

Ze wonnen na eeuwen weer eens de Copa Del Rey (ook al is het een kleine prijs)
Ze wonnen eindelijk weer de landstitel, ondanks een oppermachtige Barcelona.
De 1/8e finale vloek in de CL werd eindelijk verbroken sinds hij gekomen is.

Dat het dit seizoen wat minder gaat kan gebeuren. Maar er is nog niet zo heel veel verloren. Ze maken gewoon nog kans op de CL en de Copa. Daarnaast begint Ronaldo weer in vorm te raken en weet vrijwel zeker dat hij tegen Manchester gaat vlammen.

Bij elke club zijn de spelers tevreden over Mourinho, ze praten vol lof over hem.
Kijk maar naar Chelsea. Tot de dag vandaag, huilen de spelers dat ze Mourinho missen,
Kijk naar Inter, hoe een Sneijder helemaal weg is van Mourinho.
Ik weet vrijwel zeker dat Ramos en Casillas dit ook menen, dat ze geloven in Mourinho.

over deze 2 spelers maak ik me ook geen zorgen, het geeft alleen te denken dat een christiano ronaldo niet echt happy is in madrid en aangezien real madrid z'n spel voornamelijk is afgesteld op christiano ronaldo lijkt me dat wel hoofdzakelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4214 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona8364
4.Valencia6626
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
IscoMiddenvelder286
Karim BenzemaAanvaller275
MarceloVerdediger252
CasemiroMiddenvelder255
Keylor NavasKeeper250
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

666 fans
Keeper, 36 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 FC Porto 17 0 1 0
2016/2017 FC Porto 33 0 2 0
2015/2016 FC Porto 32 0 1 0
2015/2016 Real Madrid 0 0 0 0
2014/2015 Real Madrid 32 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Mourinho zei dat ik met één arm meer ballen stopte dan Casillas’

Júlio César maakte woensdag bekend dat hij komende zaterdag voor het laatst onder de lat zal staan. De 38-jarige doelman van Flamengo heeft in zijn carrière veel meegemaakt, onder meer bij...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 23 april
Ernesto Valverde overweegt te vertrekken bij Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren