Update: Zaakwaarnemer Van Persie ontkent geruchten over afterparty

Donderdag, 18 oktober 2012 om 11:20
/

In de Roemeense media wordt donderdag woedend melding gemaakt van een heuse afterparty na de interland Roemenië-Nederland van dinsdag. Het duel in Boekarest eindigde in 1-4 en verwacht werd dat de Roemeense spelers teleurgesteld zouden teruggaan naar hun hotel. Het medium Click! stelt echter dat Ciprian Marica en Adrian Mutu een feest organiseerden met prostituees én met Oranje-internationals.

Click! plaatst een fors artikel met daarbij ook foto’s van diverse spelers. Het schrijft dat Marica en Huntelaar, samen teamgenoten bij Schalke 04, het feest georganiseerd zouden hebben en dat Robin van Persie, Ibrahim Afellay (de derde speler van Schalke) en Nigel de Jong zich ook meldden. Mutu zou het eerste ter plekke zijn geweest in Club Bucuresti en de rest geregeld hebben.

Het feest zou rond 01.00 uur ’s nachts van start zijn gegaan en tot 04.00 uur geduurd hebben. Rond 01.30 uur arriveerden Roemeense prostituees in de club, die aan de pers hebben laten weten dat zij 150 euro kregen om op te komen dagen. Vanuit het Roemeense kamp is nog geen reactie gegeven.

Update 18 oktober - Zaakwaarnemer Van Persie ontkent geruchten over afterparty
Kees Vos, zaakwaarnemer van Robin van Persie, ontkent in gesprek met Voetbalzone dat zijn cliënt na afloop van de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Roemenië en Nederland (1-4) uitgebreid feest heeft gevierd met enkele Roemeense tegenstanders en prostituees. "Grote onzin", claimt Vos, die aangeeft dat Van Persie naderhand wel een casino heeft bezocht.

Een zegsman van de KNVB benadrukt aan Shownieuws dat het pure speculatie betreft. "Spelers waren na de wedstrijd vrij tot half drie. Sommigen zijn uitgegaan, sommigen zijn in het hotel gebleven. Wij hebben geen controle over wat de spelers in hun vrije tijd doen", aldus een woordvoerder van de voetbalbond.Gerelateerd

204 reacties (laatste reactie door lafrance)

O help! Die jongens hebben ook een privéleven!

18 oktober 2012 om 11:27

je hebt gelijk, maar aan de andere kant vind ik het vreemd dat een paar Roemeense spelers gaan feesten terwijl ze een dikke nederlaag geleden hebben..dat vind ik respectloos t.o.v de Roemeense bevolking.

18 oktober 2012 om 11:35

Ach wat een onzin. Die jongens hebben hun best gedaan op het veld, en dat was ook te zien. Hun werk zit erop. Dan mogen ze toch best even voordat ze weer naar hun club terug moeten met een aantal jongens een avondje stappen.

Ik snap ook best dat het volk het er misschien niet mee eens is. Maar voor deze jongens is voetbal gewoon werk, en spelen voor hun vaderland iets wat ze heel graag doen.

Als wij een rotdag op vrijdag op het werk hebben gehad, vinden vele van ons het toch ook lekker om 's avonds even flink op stap te gaan?

Deze jongens staan in de picture, maar moeten zij daarvoor dan hun hele jeugd thuis gaan zitten in de avonden na een verloren partij met hun nationale elftal, vind ik niet.

18 oktober 2012 om 11:42

Dit was wel meer dan een avondje stappen! Je beseft toch zeker wel dat voetballers in het algemeen een voorbeeldfunctie hebben? Ook al hebben ze hun best gedaan, uiteindelijk word je beoordeeld op prestaties. Al die miljoenen roemenen zijn teleurgesteld, omdat ze mede na de overwinning op turkije veel van deze ploeg verwachtten. Dan mag je toch wel verwachten dat de roemeense spelers zich kalm houden en respect tonen aan de bevolking?

18 oktober 2012 om 11:52

Wat jesseessej zegt: Als wij een rotdag hebben op ons werk gaan we ook graag eonszelf bezuipen. Ze hebben hun best gedaan op het veld, Nederland was sterker. Moeten ze voor de rest van de week onder een steen gaan leven ofzo : )

18 oktober 2012 om 15:31

Wat respectloos is, is dat de 'roemeense bevolking' en met name de media ergens het idee vandaan haalt wat anderen wel en niet mogen doen, en wanneer.

18 oktober 2012 om 11:29

Ja en een vrouw, als dit waar is moeten ze zich schamen.

18 oktober 2012 om 11:34

Dus als je een vrouw hebt mag je niet meer naar de kroeg om gezellig samen te zijn met je vrienden/collega's? Jij leeft ook in een saaie wereld zeg...

18 oktober 2012 om 11:48

kroeg is wat anders dan de hoeren, als dit verhaal waar is, maar ik betwijfel dit ten zeerste, dat met een coach als van gaal.

18 oktober 2012 om 12:09

Ehhm, Als je feest en er zijn hoeren bij, hoeft dat nog niet te betekenen dat hun ook daadwerkelijk wat met die hoeren gedaan hebben...

18 oktober 2012 om 12:23

Schamen voor wat??? Als je je best hebt gedaan en je hebt verloren van een team dat beter is, mag je dan in je vrije tijd niet doen wat je wilt?? Wat een onzin zeg!!!

18 oktober 2012 om 12:46

Nou ik denk niet dat die hoeren er waren om gezellig over voetbal te ouwe...

18 oktober 2012 om 13:01

Maar dat is ook niet het geval, kijk als ze niet getrouwd waren mogen ze doen wat ze willen, maar dit is gewoon niet netjes op zn zachts gezegd.

18 oktober 2012 om 15:12

Nou Ilana007. Het is maar goed dat ze jou hebben om ze te veroordelen...

Je snapt overigens zelf wel dat dit soort dingen volledig worden opgeblazen in de media. Waarschijnlijk is er niets gebeurd tijdens dat 'feestje'. En als er wel wat zou zijn gebeurd tussen die voetballers en de dames, wie ben jij dan om ze te vertellen dat ze zich moeten schamen?

18 oktober 2012 om 17:08

Zelfs als er niets gebeurt is gaat het er om dat spelers met een voorbeeldfunctie niet op zo een feestje thuis horen. Van Persie is getrouwd met een vrouw en moet dus geeneens in de buurt komen van eventuele prostituees.

Als je na een wedstrijd een drankje wil drinken of de kroeg in wil duiken is dat prima. Maar zodra er prostituees en dergelijke aanwezig zijn moet je zo wijs zijn om de kroeg te verlaten.

18 oktober 2012 om 11:29

Haha was ook mijn gedachte... En in dat soort landen heb je heel snel dat er 'showgirls' bij zijn. Het is namelijk niet gezegd dat er wat voor handelingen dan ook verricht zijn, wat me ook niet slim lijkt te doen in Roemenië...

Naja ik kan me hier niet zo druk over maken, ze gaan hun gang maar.

18 oktober 2012 om 11:45

Haha, hygiène heeft inderdaad niet de prioriteit daar.

Lekker dan, als je dit als mevrouw Van Persie of mevrouw Huntelaar zijnde leest. Die hoeren zijn daar vast niet voor een potje scrabble geweest.

18 oktober 2012 om 11:33

Sorry , Prive leven ?
Je bent op kwalificatie programma met andere spelers. Voor meer met jongere spelers erbij als Indi etc Dan klopt dit niet... Je hoort het goede voorbeeld te geven.
'wat een ego's.

En Van Gaal weet weer vanniets ..... Zoals vorige keer heeft hij er geen les van geleerd. Maargoed, je ziet meer weer wie de stokers zijn en lopen te ouwehoeren. Afellay hoeft voor mij helemaal niet meer terug te komen. Op het EK zat hij te stoken en Huntelaar en Van persie mogen ze van mij ook wel sancties legen.

Jezes Christus lopen ze nou alleen maar een lul achter na ? Dat ze maar niet meer opgeroepen worden voorlopig.

18 oktober 2012 om 11:36

Wieniet, braafste jongetje van de klas??
Ook de "jonge jongens" zijn volgens mij meerderjarig en hoeven wat stappen ed betreft vast geen goed voorbeeld te krijgen. Kom op zeg he, laat die gasten! De 2 wedstrijden zitten erop, de punten zijn binnen en er hoeft voorlopig geen prestatie meer geleverd te worden. Niks mis mee...

18 oktober 2012 om 12:10

Wieniet, ga jij nooit eens een keer doordeweeks of op zondag stappen, terwijl je de volgende dag naar je werk of school moet? Laat ze ook lekker genieten van een overwinning man....

18 oktober 2012 om 12:26

Hey Kweetniet,

Laat die gasten lekker zelf uitmaken wat zij in hun vrije (prive) tijd doen. Jij weet niet
eens wat er allemaal gebeurt is. Ook al is het waar, dan nog vind ik het geen schande.

18 oktober 2012 om 12:50

Jij bent echt te grappig gast, alles wat de media bericht is natuurlijk waar!

Dat van Affelay ten tijde van het EK is alleen bij de VI gezegd en volgens mij weet iedereen hoe onbetrouwbaar dat programma is. De onruststokers op het EK waren van der Vaart en Huntelaar. Mede omdat zij bankzitters waren en zich niet in die rol konden scharen. Dit is overigens door verschillende media bericht en geen sensatie programma's zoals de VI maar kranten met een reputatie zoals bijvoorbeeld het Parool of de Volkskrant.

Dan heb je dit bericht uit de Roemeense media die eerder een fraaie vergelijking maakten betreft van Gaal en een ander persoon. Jij neemt dat allemaal gelijk maar voor waarheid aan en gaat uit van het slechtste scenario wat mogelijk is. Kortom wie loopt wie hier nou achterna...

Mocht het overigens waar zijn dan zie ik nog het probleem niet. Althans niet in de zin om vier goede spelers niet meer op te roepen.

18 oktober 2012 om 13:35

Dat jij weer als een monnik leeft en geen leven hebt en altijd van een rechterhand moet hebben kunnen wij niks aan doen...

18 oktober 2012 om 15:46

@mourinho.m

Wat ben jij voor een zielig figuur ? Dat jij een plaatje hebt van een goed uitziende gast en dat beter is dan jou rotkop daar op te zetten snap ik best... en ga nou even wiberen en in een hoekje huilen poot.

@eazy-e 18 kissmam oxxis kevinfoppe

Wat goedkoop scoren dit... Nee ik ben zeker geen Monnik of het liefste jongetje van de klas, maar ik heb wel enig besef over een aantal zaken... Het feit dat dit gebeurt bij kwalificatie wedstrijden is nogal erg voor woorden... Durven zelf geen vinger uit te steken als ze bij hun vrouw in de buurt zijn maar als ze even weg zijn, dan kan het wel... En dat jullie zoiets verdedigen zegt misschien een hoop over jullie zelf... Of je probeert je waare aard te oderdrukken is niet erg er is nu een campagne over uit de kast komen... Jullie zijn welkom.

Verder is het algemeen bekend wat ik loop te verkondigen dus blaas zelf niet te hoog van de toren.. Het is bekend dat er dingen zijn gebeurt met van Gaal bij Nederlands elftal... Hetzelfde idee en Met afellay, ik zag hem graag als psvér maar arrogant is geen probleem als je maar realistisch blijft en dat is hij zeker niet... Overschat ventje en denkt te veel vanzich zelf. Die mensen hebben we niet nodig.

18 oktober 2012 om 17:14

Eazy-e

Van der Vaart is door iedereen uit de wind gehouden en heeft nooit geklaagd over het Nederlands elftal. Bij elke club was hij bij de trainer, supporters en medespelers geliefd. En nu zou van der Vaart een onrust stoker zijn geweest? Alsjeblieft zeg. Hij word door elke coach bij het Nederlands elftal gehaald, bij elke club mag hij terug komen waar hij gespeeld heeft en om over Duitsland geeneens te praten waar ze totaal gek van hem zijn.

Nee van der Vaart is de meest sympathieke persoon van het Nederlands elftal. Die beweerde alleen dat hij hoorde te spelen. En daar heeft hij nog gelijk in ook. Tegen Portugal een goal en een bal op de paal. Eergisteren ook weer een assist en een goal.

Huntelaar was misschien wel een dwarsligger. Maar geef hem eens ongelijk. Hij is (bijna alltime) topscoorder van Oranje en topscoorder van de bundesliga. En moet dus op de bank zitten ten faveure van een Afellay die een compleet seizoen niet gevoetbald heeft en dramatisch presteerde bij het Nederlands elftal. Hij moest banken tegenover van Persie die al jarenlang niet scoorde voor het Nederlands elftal. En voordat je begint over de aanvoer. Huntelaar speelde ook zonder aanvoer en is daar veel meer van afhankelijk. Maar hij scoorde toch meer dan van Persie.

Ook Huntelaar had alle reden om te klagen. Hij heeft nooit een eerlijke kans gehad van Van Marwijk.

als ze blijven winnen mogen ze zich van mij na afloop van elke wedstrijd flink uitleven. geen probleem.

Klinkt gezellig.. gelukkig was dit na en niet voor de wedstrijd.

Wat is dit voor een onzin , hier moet een boete gegeven worden sjonge.
Schande!!!!!

Schandalig!
Je gaat toch je naam niet te grabbel gooien door met een dopingzondaar als Mutu te gaan feesten?

18 oktober 2012 om 11:31

Marica en Huntelaar organiseerde het feestje waarbij Mutu dus blijkbaar ook uitgenodigd was.

Wil er overigens wel bij zeggen dat dopingzondaar wel erg zwaar is voor iemand die een poedertje in zijn neus gooide. Als je doping gebruikt doe je dat niet met coke... Dit zie ik dus eerder als een feestbeest zoals ook Boonen en Van Gelder hebben gedaan.

Ik zie het probleem dus helemaal niet, jij wel?

18 oktober 2012 om 11:37

Nee buiten dat er is altijd iemand is die een andere insteek zo serieus moet afbranden, zie ik ook geen probleem.

Doet mij denken aan het feestje in Brazilië van de Oranje internationals.

Kuijt is klaarblijkelijk wat wijzer geworden samen met Johnny. De oudere garde.. Wat mij ook opvalt is dat wie anders dan Ibi en RVP weer bij elkaar lopen en voorop gaan in de strijd!

18 oktober 2012 om 11:29

Ik dacht juist dat Huntelaar en Marica het georganiseerd hadden, maar de tekst kan er op jouw beeldscherm heel anders uitzien...

18 oktober 2012 om 11:48

Of jij moet gewoon de foto beter bekijken...

18 oktober 2012 om 12:12

Och ze lopen samen, wat een drama...
En wat is er mis mee als hun het goed kunnen vinden met elkaar?
Jij en ik hebben ook collega's waar mee we het beter mee kunnen vinden dat met andere. Is dat zo erg?

18 oktober 2012 om 12:12

Misschien lopen Huntelaar en Marica er nog wel voor? Want die staan er bij mij op de foto in elk geval niet op...

18 oktober 2012 om 12:27

@zizouco

En Huntelaar! Volgens de geruchten hadden ze tijdens het EK nog ruzie met hem, dus dan is dit alleen maar mooi toch? Misschien dat ze zo weer bij de groep komen, jij weet toch ook wel hoe een groepsproces werkt?

En ze gaan gewoon stappen, of die meiden ook echt hoeren waren weet je niet. Daarnaast, denk je echt dat een international, in eigen land, naar een café gaat en daar met hoeren gaat spelen? Ze hebben gewoon gezellig met elkaar gebabbeld, daar is toch niets mis mee?

18 oktober 2012 om 12:56

Zucht, je kan ook op elke slak zout willen leggen natuurlijk...

Ibi en RVP zijn al een lange tijd goede vrienden van elkaar dus waarom is het dan zo raar dat ze naast elkaar lopen? Helemaal als je nagaat dat de één in Engeland voetbalt en woont en de ander in Duitsland (ze zien elkaar weinig).

Verder is je vrij domme suggestieve reactie ook fout want hoewel jij anders wil suggereren is dit feest door anderen georganiseerd. Kortom in twee zinnen sla jij twee keer de plank mis!

is toch mooi, zou ik ook doen

Prima toch als ze dat na de wedstrijd doen?
Wat moeten ze dan? Op hun hotelkamertje zitten en aan voetbal denken? Beetje de gedachten verzetten is prima toch?
Voor de wedstrijd zit je de hele tijd in spanning, na de wedstrijd mag er dan best wat onstpanning zijn.

Naast hoeren regelde een nog onbekende speler van Roemenië ook cocaine!

18 oktober 2012 om 11:45

tommie, waar lees jij dat er ook cocaine geregeld werd dan?
was je erbij??

Man laat die lui ook lekker ff op pad gaan, alsof jij nooit naar een dansende dame hebt gekeken, want er staat nergens of er uberhaupt iets met die dames gebeurt is.

18 oktober 2012 om 12:12

Haha, wat een reactie weer... Neem eens niet alles zo serieus jongen!

En van mij mogen ze elke dag op stap als ze hun wedstrijden maar winnen...

Types als Tony Adams, Paul Merson, Paul Gascoigne, René van der Gijp en Theo Janssen zijn niet voor niets zo populair onder de supporters.

Gewone jongens die net zo als supporters bier drinken, en hoeren neuken!

Ik geef ze geen ongelijk. Denk alleen dat de vrouwen van de heren iets minder blij zijn. Maar ach we winnen en de spelers zijn blij. Dit gebeurde in de jaren 70/80/90 ook dus waar hebben we het over. Een mens moet ook gelukkig zijn om te presteren en asl ze gelukkig zijn dan zijn wij ook gelukkig wanneer ze presteren.

18 oktober 2012 om 11:47

Ik denk niet dat iemand gelukkig is, als hij naar de hoeren gaat.

18 oktober 2012 om 12:01

We waren hoeren aanwezig, er staat niet dat ze gebruik hebben gemaakt van de diensten van deze hoeren. Dat vind ik hetzelfde als een keer over de wallen lopen in Amsterdam. Niks gebeurd dus niks aan de hand toch?

18 oktober 2012 om 12:30

@dembat

"denk alleen dat de vrouwen van de heren iets minder blij zijn."
Het hoeven niet eens hoeren te zijn geweest. Het lijkt me niet dat je als profvoetballer die het hele land kent in een café met hoeren gaat spelen, wel? Waarschijnlijk hadden deze vrouwen gewoon zin om in de media te komen en daarom maar ff de pers opgezocht.

Pfff waar mensen zich al niet druk over maken zeg!

Het feit dat Mutu aanwezig was zegt genoeg

Feesten met Mutu staat wel goed op je party-cv!

Misschien goed voor de relatie tussen V. Persie en Huntelaar.

Dat regelt ie toch maar mooi ff die Mutu, topgozer!

Denk eerlijk gezegd dat de oranje-internationals wijs genoeg zijn en dit allemaal van mutu komt met zijn roemruchte verleden

18 oktober 2012 om 11:46

Roemrucht omdat hij een keertje cocaine heeft gesnoven? Dan is een groot deel van de Nederlandse, wat zeg ik, wereldbevolking ook roemrucht.

18 oktober 2012 om 12:00

Groot deel van de bevolking? Ik weet niet met wat voor mensen jij om gaat maar ik ken in mijn directe omgeving niemand die ooit coke gebruikt heeft. Wiet op zijn tijd, prima, maar meer dan dat kan ik me niet voorstellen...

18 oktober 2012 om 12:06

Je hoeft het ook niet zo letterlijk te nemen, maar je snapt wat ik bedoel toch? Iemand die een keertje cocaine gebruikt is niet meteen roemrucht. Dat wordt nu gesuggereerd, hij is roemrucht omdat hij een keertje coke heeft gedaan en daarom zal alles verzonnen zijn door hem. Juist ja..

18 oktober 2012 om 13:08

@yatsemata
Misschien ken je ze wel, maar weet je het niet van ze.
Het is natuurlijk niet iets waarmee je bij iedereen te koop gaat lopen, voornamelijk omdat er zo ongelooflijk veel (voor)oordelen zijn over drugs en mensen die het (wel eens) gebruiken.

Grappig genoeg zuipt de halve wereld zich elk weekend helemaal kapot en wordt daar om gelachen terwijl juist alcohol een van de meest verwoestende drugs is. Maar dat is, om welke reden dan ook, maatschappelijk geaccepteerd dus daar rust geen taboe op.

Schandalig, voetballers die een prive leven hebben. Het zou verboden moeten worden.

Groot gelijk....!!! Gewoon even lekker ontladen. De grap is dat hier weer veel mensen selectief verontwaardigd gaan reageren.

Als Gijp op vrijdagavond...'tuurlijk ouwe reus..even lekker saunaatje...leuke meisies...paaldanseresje´ roept, dan valt iedereen van de bank van het lachen, maar als ons Oranje de teugels laat vieren, dan spreekt iedereen er schande van

Leuk man! Denk dat die mutu ook wel verstand heeft van een feestje! ;-) Moet kunnen dit. Niks om geven.

Je moet inderdaad na een nederlaag meteen na het hotel gaan en je de rest van de avond afvragen wat er wel niet allemaal mis is gegaan en wat je beter had kunnen doen. Ook zou je inderdaad 50x moeten opdrukken elke keer als je weer een fout van jezelf had ontdekt.

Natuurlijk volledige onzin dit. Nederland was gewoon een maatje te groot en hadden ook nog eens een goede dag. Roemenië heeft naar hun kunnen gespeeld. Mogen de spelers dan geen plezier meer hebben? Ik snap dat het een beetje overkomt als niks voor je vak over hebben, maar die mannen van Roemenië balen echt als een stekker dat ze zo zijn afgegaan! En wat is dan een betere remedie dan even feesten? Bij de prostituees kun je natuurlijk je vraagtekens zetten..

Ja en wat is hier van waar? Heel makkelijk om gelijk te zeggen schande van de spelers. Kan best een feestje geweest zijn maar met zulke bekendheden is het makkelijk om er geld uit te willen halen door tegen de pers te zeggen dat er prostituees bij aanwezig waren.

Voorlopig geloof ik er nog niet veel van.

Misschien zijn ze wel uitgenodigd door mutu om even gezellig een drankje te komen doen, volgens mij moet zoiets wel kunnen. En de foto's laten nu ook niet bepaald schokkende dingen zien. Ibi loopt voorop omdat een teamgenoot van hem dit mede heeft georganiseerd, dat hoeft niet meteen te betekenen dat hij elke kans aangrijpt om flink los te gaan

Wat is dat toch, dat altijd als van Gaal bondscoach is, zijn spelers massaal naar de hoeren gaan na een uitwedstrijd? In 2001 gingen onder zijn leiding zelfs nette jongens als de Boer en Stam naar een seksorgie na een vriendschappelijke wedstrijd in Denemarken.

Heerlijk en ontspannend. Doe ik ook wel eens met mijn vrienden. Leuke meiden kijken is dan ook onze hobby.

Het zijn net mensen die voetballers, bizar....

(laat ze lekker)

Hahah die Mutu ook he, is altijd in voor een feestje, maar ik heb er niks op tegen dat die jongens een een leven hebben en naar de club gaan, maar wat ik wel vreemd vind is dat er dan meteen prostituees bij komen, terwijl ze allemaal getrouwd zijn. Dat kun je niet maken tegenover je vrouw vind ik.

18 oktober 2012 om 12:08

Kans lijkt me groot dat die hoeren niet door hen zelf zijn geregeld maar door een of andere pooier die tent in zijn gestuurd om te proberen wat forse knaken te verdienen. Voetballers zijn misschien niet allemaal even slim, maar zoiets gaat natuurlijk geen van hen in het openbaar doen.. hoeren regelen. Dat ze echt zo'n feestje hadden zou best kunnen (voor de Roemeense spelers misschien apart na zo'n nederlaag) en dan lekt het natuurlijk snel uit dat het profvoetballers/multimiljonairs zijn waar men een slaatje uit kan slaan.

ahhh wat erg de jongens hadden een afterparty bel de politie en zet ze vast want dit is zo verboden pffff . hoezo van een mug een olifant maken hahah

18 oktober 2012 om 11:35

Valt in het rubriekje 'slease and dirt.' Soort shownieuws dit. Ik zou er ook niet zomaar vanuit gaan dat het klopt. Enige pijnlijke is misschien dat je gaat feesten na een verloren wedstrijd.

En het probleem dat je dit na de wedstrijd doet (in plaats van ervoor of tijdens een toernooi) is....?

Ik zie alleen maar vage foto's van wandelende spelers en een foto met twee vrouwen (waarvan je alleen de achterkant ziet). Schokkend verhaal zeg!!

18 oktober 2012 om 11:36

Conclusie: alle vrouwen die met spelers omgaan zijn per definitie hoeren.. Bijzondere stellingen weer

18 oktober 2012 om 16:38

Edit: Alle vrouwen zijn per definitie hoeren... Graag gedaan.

18 oktober 2012 om 18:41

Zegt iemand met als naam: Viswinkel....

Heeft Huntelaar toch nog gescoord. Staat die mooi op 35 nu.

Zal Bouchra van Persie blij mee zijn zeg. En al die internationals die een vrouw hebben moeten zich schamen, schandalig dat je naar prostituees gaat terwijl je een vrouw en misschien zelfs kinderen hebt!

18 oktober 2012 om 11:40

Het feest zou rond 01.00 uur ’s nachts van start zijn gegaan en tot 04.00 uur geduurd hebben. Rond 01.30 uur arriveerden Roemeense prostituees in de club, die aan de pers hebben laten weten dat zij 150 euro kregen om op te komen dagen

Op komen dagen is nog geen seks natuurlijk. Alleen al het feit dat die dames naar de media stappen, bevestigd eigenlijk al het feit dat er niet veel aan de hand is geweest. Anders waren de verhalen veel smeuiger. Daarnaast wil een quote van een onbetrouwbare bron en wat vage foto's niet automatisch zeggen dat het waar is.

18 oktober 2012 om 11:41

ze gaan niet naar de hoeren.
Er wordt door een krant beweerd dat er prostituees eventueel aanwezig waren. Ik zie alleen maar twee vrouwen lopen. zijn dat dan gelijk hoeren.

Ik weet het niet hoor, maar ga vanavond ook naar een feest en ongetwijfeld zijn daar ook vrouwen...lopen daar dan ook hoeren rond?

on: lekker boeiend dit.
De mannen gaan lekker een sappie drinken en met "vrienden" gezellig een feestje houden.
Boeiiiiiii...het zijn net mensen! pfffff

18 oktober 2012 om 12:39

Weet je wat pas schandalig is: Dat iedere voetballiefhebber een smeuig stuk gelooft.

18 oktober 2012 om 12:55

Sinds wanneer is aanwezig zijn op een feest waar ook prostituees aanwezig zijn hetzelfde als daadwerkelijk een prostituee bezoeken?

Nou en? Het zijn toch ook maar mensen. Laat die gasten lekker feesten, niets op tegen. Doen wij net zo goed, ook vaker om even alle problemen of mislukkingen uit het dagelijks leven te vergeten. Hopelijk hebben ze allemaal een top feest gehad, niets op tegen.

Wie zegt dat ze erop zijn geweest. Het idee dat je er eventueel op zou kunnen kan voldoende zijn. Niemand is vies van een beetje vrouwelijk gezelschap, een feest zonder kan natuurlijk niet. Trouwens, Roemeense vrouwen zijn zo ongeveer de knapste van Europa.

18 oktober 2012 om 11:52

Blijf het fascinerend vinden. Alle aannames die mensen zelf maken na het lezen van berichten.

Er staat dat er een feestje georganiseerd is. Dat hier oranje internationals geweest zijn. En later gingen er prostituees het gebouw in die het gebouw in gingen.

En toen? De rest wat hier gebeurt is op basis van aannames.

18 oktober 2012 om 11:53

Precies. Maar goed, zo ontstaan roddels he . Zijn mensen heel rijk mee geworden. Als ik bij iemand de story of prive zie liggen ben ik gelijk afgeknapt. Ook van de Telegraaf draait mijn maag om maar dan weet ik me nog net te beheersen.

18 oktober 2012 om 11:57

Wat ik hier een beetje stuitend aan vind is dat het bijzonder makkelijk is om met deze roddels de naam van een speler gigantisch door het slijk kan halen. Maar goed. Valt me trouwens vies tegen dat er weinig mensen echt begrijpend kunnen lezen en vrij veel mensen zijn die volgens mij na 2 woorden al "denken te weten wat er aan de hand is".

18 oktober 2012 om 12:17

Karaktermoord wordt op ieder denkbaar niveau toegepast. Helemaal met je eens verder, beetje jammer weer. De kop had ook kunnen zijn:

''huntelaar, Van Persie en Afellay samen gesignaleerd op feest'' iets wat velen ondenkbaar achtten na het debacle in Oekraïne.

18 oktober 2012 om 12:59

Probleem is wanneer er zo'n kop komt de krant niet verkocht wordt. Op voetbalzone geen mensen naar dat bericht gaan kijken. En er geen reclamegeld kan worden verdient. Maar goed.

De heren hebben een feestje gehad. Paniek mensen! Paniek!

H**ren n**ken nooit meer werken lala la lala lalaaa br Lekker man

Zal vast een sensatieverhaal zijn, en ach, als je wint heb je vrienden... br Laten we het lekker over voetbal hebben!

Feesten? Prima. Hoeren? Doe alsjeblieft even normaal.

Volgens mij vergeten een heleboel mensen op dit forum dat er heel, heel veel jonge jochies naar dit soort gasten opkijken. En een voorbeeld aan ze nemen. Naar zo'n feest gaan doe je dan maar een keer tussendoor, Niet na een interland en al helemaal niet met vrouwen die een schamele 150 euro zien. Pure uitbuiting vind ik dat.

Benieuwd wat de dames voetbalvrouwen hiervan vinden. Als ze dat OK vinden, doen ze zichzelf echt te kort.

Als het waar is, is mijn achtig van deze internationals zwaar, zwaar gedaald.

18 oktober 2012 om 12:11

Dus omdat kleine kinderen naar ze opkijken mogen ze niet naar de hoeren ?

Volgens mij kun je kleine kinderen perfect opvoeden door ze louter voorbeelden te geven van voorbeeldige mensen, dat zal ze vast leren hoe ideaal de wereld in elkaar steek en hoe zij zich daarin kunnen redden.

Trouwens heb ik liever dat ze het aan die goedkope hoeren die 150 euro geven dan iets aan duurdere hoeren, die het minder hard nodig hebben. Ben je toch nog een beetje maatschappelijk bezig.

Verder gaat voetbal over prestaties, voetballers beoordelen op wat ze buiten het veld doen vind ik dan ook vrij treurig, daar zijn rechters voor.

18 oktober 2012 om 13:23

Schamele 150 euries? Wow kom even uit je bubbel gast. Met 150 euries ben je een prima betaalde hoer. Zeker in een land als Roemenie...

Weer een nieuw dimensie in de concurrentiestrijd tussen Van persie en Huntelaar dus . In ieder geval kunnen ze goed met elkaar overweg.

Ach ik vind het niet schokkend, mannen met meer geld dan ze ooit nodig hebben doen nou eenmaal altijd zulke domme dingen.

Kan mij het nou schelen. Voor mijn part hebben ze een orgie. Ik zou daar ook naar een discotheek gaan na zo'n avond, supermooie vrouwen en discotheken daar. Elke discotheek zit daar trouwens vol hoeren, niks vreemds aan. En dat wil dus niet zeggen dat ze iets gedaan hebben. Ibi is trouwens vrijgezel, die mag er van proeven.

18 oktober 2012 om 11:48

Niet van z'n geloof waar hij zich zo strikt aan zou houden

18 oktober 2012 om 13:55

Breek me de bek niet open over Ibi, het eindhovense nachtleven en vrouwen.

Schone schijn ophouden is ie goed in.

18 oktober 2012 om 11:57

Ibi is Moslim dus die zou eigenlijk niks mogen voor het huwelijk en zeker niet met hoeren.
Maargoed daar ga ik niet over.

Het is wel weer typisch dat Mutu aanwezig is
RvP is aanwezig dus bij voorbaat Affelay ook(andersom kan ook).
Maar Huntelaarxd Die is ook wel verandert hoor sinds het Ek.

Laat de spelersvrouwen en de moeder van Ibi er maar wat van zeggen Dat hoeven wij op vz niet tedoen

Ik heb het gevoel dat dit volledig uit zijn verband is getrokken.
Ze zullen best nog een feestje hebben gehad. Maar spelers als Robin van Persie etc. hebben gewoon een vrouw thuis zitten. Die hoeren zullen wel gezegd hebben dat ze voor 150 euro konden komen, puur om even in de media aandacht te komen. Laat ze toch lekker een feestje hebben.

Over een déjavu gesproken, die Van Gaal zeg...

18 oktober 2012 om 11:58

Is zoiets niet is eerder voorgekomen met Kluivert enzo?
Ik dacht in Denemarken

18 oktober 2012 om 11:59

Hoezo? Als hij zegt dat ze niet weg mogen gaan, is hij volgens iedereen de strenge leraar die iedereen beweert.

Click! Dat klinkt al als een kwaliteitskrant. Op de foto zien we 3 Oranjespelers in het donker uit een gebouw naar buiten lopen. Big deal! Het lijkt me meer op sensatieverhaal ala Bild! van een wanstaltig boulevardblad dan een serieuze journalistieke bron, die dit meldt. Dus om dit lulverhaal serieus te nemen, lijkt me wat voorbarig.

Als ik die jongens was, was ik ook gewoon lekker gegaan. Wat mooi dat zoiets kan na een wedstrijd waar de emoties hoog opliepen. Sportieve professionals. Ik snap wel dat mensen zeggen dat de Roemeense spelers het niet hadden moeten doen. Maarja, de stand verandert er niet om. Als ik me iets minder goed voel ga ik ook wel gewoon de deur uit. Het kan toch gewoon helpen de pijn te verzachten?
Belachelijk trouwens dat die Mutu geschorst werd voor het gebruik van coke. Daar ga je niet beter van voetballen.

Ik snap niet dat mensen zich hier druk om kunnen maken. Wij gaan toch ook opstap alleen omdat hun bij het Nederlands elftal spelen wordt er weer zoveel over gezegd. Ze hebben gewoon hun 2 wedstrijden gespeeld en dan mogen ze toch best eens een keer opstap gaan. Dit is weer zo overdreven en niemand weet wat daar binnen gebeurt is.

Ze zijn alvast aan het oefenen voor als ze straks in Rio het nachtleven gaan verkennen.

Overigens vind ik het wel opvallend dat jongens als Huntelaar, van Persie en Afellay weer meedoen met dit soort activiteiten. Terwijl dat toch de jongens waren die tijdens het EK werden gezien als de rotte appelen.

18 oktober 2012 om 12:02

Van van Persie verwacht ik het wel,alleen beetje vreemd dat hij een vrouw heeft. Dat Affelay met van Persie meedoet verbaast me al helemaal niet. Alleen Huntelaar kennen we zo niet maargoed leuk voor die jongen.

Ik vind het wel sportief om samen met je tegenstander wat tedoen alleen wel weer typisch dat Mutu erbij betrokken is.

Huntelaar die een feestje geeft met hoeren... Hmmm ik zie het gewoon niet zo voor me.

18 oktober 2012 om 12:18

Huntelaar en Van Persie kunnen samen prima scoren. Dat is wel duidelijk geworden.

dus er mag niet gefeest worden en er mag zeker niet geneukt worden?
wat een onzin zeg. laat die lui toch. dat mensen zich daarom druk maken zeg? lekker belangrijk

18 oktober 2012 om 12:40

Nou er mag wel geneukt worden. Graag zelfs. Maar dan wel op je eiegen vrouw.

Mooi tog het schijnt dat je daar bijzonder lekkere wijven hebt dus laat ze lekker. niet zo aardig voor vrouwtjes die dit lezen maar ik heb er geen problemen mee. haha Het is idd te hopen dat huntelaar nog gescoord heeft.

Rio de Janeiro kan nog leuk worden. Dat is een paradijs.

Dirk Kuijt zal er ook wel bij zijn geweest. Die gast gaat nog meer vreemd dan dat ie zijn eigen vrouw [email protected]

18 oktober 2012 om 12:18

Dat zijn nogal aantijgingen die je hier doet...
Wat is je bron? Dat feest in Brazilië toen? Of weet jij meer? Kom op nu ben ik erg benieuwd...

18 oktober 2012 om 12:38

Hij heeft wel gelijk. Bij Feyenoord is een meisje bij de administratie ontslagen. Omdat ze een affaire met Dirkje had. En Dirkje was het uithangbord van Feyenoord en boegbeeld en voorbeeld voor de jeugd. Iedereen die Feyenoord een beetje meer volgt dan gemiddelde interesse weet dit.

18 oktober 2012 om 12:39

Je heb 100% gelijk. Vraag maar aan het meisje van de administratie toen bij Feyenoord. Die moest weg vanwegen Dirk.

ze hebben een zware wedstrijd achter de rug. en hoe wij het zien en voetballers is heel iets anders. wij zien ze echt als tegenstanders en als wij naar de wedstrijd boos zijn of zeggen dat iemand niet eerlijk speelt is dat bij voetballers niet zo hun zijn in het dagelijks leven gewoon vrienden kijk maar huntelaar en marica samen naar de kroeg gaan om te feesten omdat ze teamgenote zijn van elkaar bij schalke 04. dus eigenlijk vind ik het normaal dat ze naar de wedstrijd nog gaan feesten en dat met die
prostituees tja ze zijn jong he? dan vind ik dat wel kunnen .

18 oktober 2012 om 12:35

Natuurlijk kan het niet met hoeren. Ze hebben een vrouw en kinderen. Wat en slecht voorbeeld ben je dan voor je kinderen. Ik zou mijn kinderen niet meer onder ogen durven te komen.

18 oktober 2012 om 12:39

oja, daar heb ik niet over naar gedacht daar heb je zeker gelijk in.

18 oktober 2012 om 13:50

@raza: Je gaat natuurlijk ook 's morgens in geuren en kleuren bij het ontbijt vertellen dat je de avond ervoor stevig van bil bent geweest met een hoertje. Als dat zo is dan ben jij een echte Held.

18 oktober 2012 om 23:36

dat er hoeren bij betrokken zijn wil toch niet automatisch betekenen dat je er ook maar wat mee gedaan hebt.. het kan toch zijn dat er gewoon gezellig met die dames werd omgegaan? meer als gezelschapsdames of zoiets...

whahaha laat hun toch lekker het zijn ook mensen!!!! wie wil nouniet zo een afterparty hebben na een nederlaag of na een overwinning?? ze doen niks tegen de regels in toch!!

Als het nou de avond voor de wedstrijd was dan was het niet professioneel geweest. Nu moeten ze het gewoon zelf weten. Boys will be boys!

Gelukkig getrouwd, dat is wel duidelijk..
Ik hoop dat die vrouwen ze helemaal leegtrekken bij een eventuele scheiding, vind het gewoon schandalig en onproffesioneel gedrag..
Feesten doe je off-season en bij hoeren kom je niet als je getrouwd bent

Opzich kan een klein feestje wel, maar van 1.00-4.00, doe het een dag later van 22.00-1.30 dat is meer sport-minded..
Maar goed het zijn voetballers, geen topsporters (wel profesionele sporters natuurlijk)

Als hun spel er niet onder lijdt dan maakt het mij niets uit. jammer dat er altijd zo'n ophef over wordt gemaakt.

Echt. Dit kan gewoon niet. Dit is absurd en extreem asociaal. Dat ze mij gewoon vergeten zijn om uit te nodigen.

lekker hoor. waarom bellen ze mij niet voor dat soort feestjes.

Ik vind het totaal geen schande. Ja, dat Mutu een aantal hoeren regeld is wel appart.

Maar wat kunnen de jongens er aan doen? die zijn gewoon lekker op een feestje geweest. Meer niet.
Niet zo panisch allemaal doen. Als jij in een willekeurige discotheek stapt in dat soort landen dan kan je er op nagaan dat er ook zeker hoeren aanwezig zijn.

Hypocrieten hier..

Ach moet kunnen als Marica en Huntelaar mij hadden uitgenodigd was ik ook gegaan!

Schitterend,

Al die overhaaste conclusies terwijl er wellicht helemaal niets is gebeurd!
Niemand die erbij was niemand die het kan bevestigen.
Volgens het artikel hebben de "hoeren" 150 euro gekregen om naar het feest te komen, dat hebben de "hoeren" bevestigd.
Ik denk eerder dat het zo is: Het blad dat het artikel heeft geplubiceerd heeft de "hoeren" 250 euro betaald om een verklaring af te leggen zodat hun een mooi verhaaltje kunnen schrijven.
Zou er niets achter zoeken. Tenzij het wordt bevestigd met foto´s waarop de "hoeren" en de spelers met elkaar te zien zijn.

Overigens vraag ik me uberhaubt af of er hoeren waren aangezien de foto 2 dames laat zien die uit een auto stappen en van de achterkant zijn gefotografeerd. Ze zijn niet zo dusdanig gekleed dat je gelijk het predicaat hoer erop moet plakken. Anders is 9 van de 10 dames die in Nederland een discotheek bezoekt ook hoer.

Non-nieuws next!!

Met de salarissen van die jongens was het bij mij elk weekend raak!

18 oktober 2012 om 20:33

Zo is het maar net , maar ja de heren hebben ook nog iets thuis zitten en leg dat maar eens uit als je met paddestoelen op je leuning en neusgaten zo groot thuis komt........

Ah, eindelijk wat sensatie, hoort er ook bij. Volgens mij was dat in deze groep nog niet voorgekomen, dus dat is ook wel is lekker!

Lekker toch even stappen, doen wij ook altijd als we gewonnen hebben. En wat die Roemenen dan allemaal erbij regelen of doen als ze verloren hebben moeten ze lekker zelf weten.

Ik weet nog heel goed dat spelers van Italie, tijdens het afgelopen EK, bier dronken op een terras buiten hun verblijf. Is toch geweldig man. En als de Oranje spelers na een winstpartij gaan stappen, wat is daar mis mee dan?? Omdat er zogenaamd hoeren bij zijn?? Zo ja, wil dat nog niet zeggen dat ze die hoeren ook gebruikt hebben. En wat dan nog?? Heel veel mensen gaan naar de hoeren.....

Ach ja Robin van Persie heeft nog niet genoeg geleerd van het verleden. Het zijn ook altijd dezelfde die dit doen. En zijn vrouw Douchra maar zeggen het si z'n lieve man. Terwijl ze de gouden credit kaart door de gleuf haalt. Nou ik kan je wel zeggen mijn vrouw zou dit nooit pikken. En je moet als man toch ook niet naar zulke clubs gaan. Terwijl je vrouw en kinderen thuis zitten. Wat voor moraal geef je eiegen kinderen dan. Als papa zelf geen mentaliteit heeft. En zich op loopt te houden met elke goedkoper hoer. Z'n v Persie is een goede voetballer maar een waardeloos mens. Je heb er al voor in de bak gezeten. Hetzelfde geld voor Nigel de jong je heb kinderen kom op man. Wanneer ga je dat nou eens realiseren dat je een voorbeeld functie heeft. Kijk en als jullie vrouwen er nou slecht uit zien. Ik denk dat 70% van de mannen jaloers zijn op jullie. Het blijven ook domme gasten die voetballers.

18 oktober 2012 om 12:48

ach zeur niet zo. Je kent toch maar de helft van het verhaall, je slikt sensatiepers voor zoete koek. Waarschijnlijk zijn ze gewoon naar een disco gegaan en liepen daar 2 hoeren rond, zoals in de meeste disco's in de balkan;anden..so what, zo lang ze die lekker met rust laten is er niks aan de hand. Ik ben ook getrouwd, maar ik zou er niet aan moeten denken dat ik van haar niet meer een keer na een zware succesvolle werkweek een paar biertjes zou mogen gaan pakken met wat collega's.

Ik vind het zelfs uitstekend....goed voor de teamsfeer..mooi toch dat concurrenten Huntelaar en van Persie samen een biertje staan te pakken? Beter dan die verkrampte sfeer tijdens het Ek....

Voor de Roemeense internationals kan ik me er nog wel iets bij voorstellen. dat daar mensen boos over zijn als je net met 1-4 hebt verloren.

18 oktober 2012 om 12:55

Je gaat toch niet beweren dat die voetballers daar naartoe gingen om een goed gesprek te hebben? dan ben je wel naief zeg. Nee die gingen er gewoon heen om hele andere dingen met die hoeren te doen en die liepen daar echtt niet toevallig.

18 oktober 2012 om 12:59

Nou wij gaan ook wel eens na het werk wat drinken. Bij Herman den blijker of v/d valk. Hapje eten en daarna naar huis. Ik ben nog nooit later als middernacht thuisgekomen. En natuurlijk is het een sensatie verhaal. Maar je weet als bekende persoon dat je zulke plekken moet vermijden. Is gewoon heel dom. Je moet de pers geen ruimte geven voor zulke stukjes te schrijven. En je vrouw in twijfel brengen. Want geen een vrouw vindt dit leuk om te lezen. Tenminste als je een beetje normale vrouw heb.

18 oktober 2012 om 13:02

ach ga toch weg. Ze gingen daar gewoon naar toe om een gezellige avond te hebben. Denk je niet dat als een van de spelers met een hoer naar buiten gelopen zou zijn, nee zelfs maar meer dan 1 minutt met een gepraat zou hebben,; met de sensatiepers aanwezig, dat we allang foto's gezien hadden? Die jongens zijn gewoon naar een disco gegaan voor een leuke avond. Ik ben ook met vrienden in Balkanlanden op vakantie geweest en daar naar disco's geweest. En ja, daar liepen hoeren rond. Maar geen haar op mijn hoofd die er aan zou denken daar iets "mee te doen"...zo zijn deze jongens ook. Mensen die een leuke avond hebben en savonds Alleen naar bed gaan.

18 oktober 2012 om 12:51

Waar staat dat hij zich helemaal heeft uitgeleefd op die dames van plezier?? hij gaat gewoon een kroeg in waar misschienw el toevallig ook hoeren zijn. ja dit kan je niet filteren he en zo is een verhaal de wereld ingekomne. laat ze toch lekker. Mogen ze geen drankje doen omdat ze thuis vrouwen hebben zitten? Bij mij thuis zou dit geen probleem opleveren, en terecht!!!

18 oktober 2012 om 12:52

@ raza je bent één van de weinige die nog moraal heeft, het lijkt wel of dat tegenwoordig niet meer normaal is als je dat hebt. En idd als ik zoiets zou flikken staat mijn komo koffer voor de deur.

Je verdient imo een groen randje.

18 oktober 2012 om 12:57

als je WAT zou flikken....als je een biertje gaat pakken met collega's dan staat je koffer op straat? Nou, gelukkig sta ik niet in jouw schoenen.

18 oktober 2012 om 13:01

Ja dat biertje zullen ze wel gepakt hebben. Maar misschien ook wel die meid die tegen hun aan stond te rijden. Kom op zulke plekken moet je vermijden. Als je getrouwd ben en kinderen heb. Anders ben je een waardeloze man en vader.

18 oktober 2012 om 13:07

absoluut niet mee eens. Je kunt daar prima een leuke avond hebben zonder dat er een meid tegen je op staat te rijden. Dat heb je 100% zelf in de hand. Waar haal je in vredesnaam vandaan dat er meiden tegen hen op stonden te rijden....dat is echt helemaal je eigen beleving. Ik ben vaak zat in disco's in de Balkan geweest, maar heb nog nooit een vrouw cq hoer tegen me op laten rijden..

18 oktober 2012 om 13:20

Ja maar jij bent geen bekende voetballer. Je kan mij toch niet vertellen dat die niet veel aandacht krijgen. Als ze een club binnen lopen. Het zijn bekende gasten. En dat vinden vrouwen aantrekkelijk. Niet jij en ik die van 9 tot 5 moeten werken voor een paar tientjes per maand.

18 oktober 2012 om 13:27

Daar heb je zeker gelijk in dat vrouwen veel eerder een bekende voetballer zullen proberen te verleiden dan jij en ik.

Laten we de sensatiepers in de gaten houden...als er ook maar iets is gebeurd wat niet door de beugel kan, dan zullen daar foto's van gemaakt zijn en dan trek ik mijn woorden in. Als die foto's niet verschijnen dan ga ik er vanuit dat deze jongens een onschuldig avondje uit hebben beleefd

18 oktober 2012 om 13:10

Dat je spelers gaat veroordelen op basis van een vaag verhaal slaat helemaal nergens op. Dan een stukje hypocriet geneuzel over hoe je het zelf zou doen..... Get a life kerel. Het blijven domme gasten die voetbalsupporters

Ze mogen na een wedstrijd doen wat ze willen, maar ze zullen hun daden moet uitleggen aan hun vrouwen. Ik vind het niet kunnen als een getrouwde man zulke dingen doet (feestjes ok, hoeren niet), maar ik heb misschien andere normen en waarden dan deze spelers.

18 oktober 2012 om 12:55

haha hou toch op man, niks mis mee beetje plezier hebben met hoeren.
zolang ze presteren op het veld.. no problemo

18 oktober 2012 om 13:01


Man, houdt toch eens op met dat gezeur over normen en waarden als je niet eens weet wat er gebeurt is. De jongens zijn gewoon gaan stappen. Prima voor de spirit, prima voor teambuilding en prima voor de rest. Ieder zijn/haar normen en waarden zijn weer anders, maar oordeel pas over iets waarvan je zeker weet dat het gebeurt is!!

18 oktober 2012 om 16:40

Vrijwel niemand weet wat er gebeurd is daarbinnen dus die spelers kunnen de spelersvrouwen van alles wijs maken. Als je getrouwd bent dan ga je niet naar feestjes met hoeren.

Ben benieuwd of Van Gaal hier vanaf wist, anders hebben ze wel een probleem denk ik. Assistent Patje Kluivert kan zulke uitstapjes wel waarderen denk ik. Deja Vu voor Van Gaal naar Denemarken 2001 ?

Zo hoort het.. Lekker feesten, paar hoeren erbij. Zuipen tot je valt en Mutu ff wat pakjes laten regelen.. Net mensen...

Huntelaar en van Persie kunnen buiten het veld dus wel met elkaar overweg zo te zien.

Hoop dat ze een leuke avond hebben gehad, niks meer niks minder!

Kijk nu wordt er weer eens gewerkt aan die teamspirit!! 4-1 winnen mag gewoon gevierd worden hoe ze dat doen moeten ze toch zeker zelf weten!

Ik kan het me wel ergens voorstellen dat die kerels verder kijken. Die zijn allemaal al op een belachelijk jonge leeftijd getrouwd. In mijn omgeving ben je op je 25ste nog aan het studeren, die gasten lopen dan al rond met kinderwagens.

Misschien moeten ze wat minder snel het huwelijksbootje in stappen. Dan zijn dit soort dingen een stuk minder interessant

18 oktober 2012 om 15:09

Inderdaad, ik verbaas me daar ook altijd over. Voetballers hebben natuurlijk wel het geld om kinderen te onderhouden en komen niet de problemen met hun studie wanneer ze kinderen krijgen. Persoonlijk moet ik er niet aan denken, zelf ben ik 21 en studeer ik... moet er niet aan denken om nu al te trouwen want er zijn zoveel leuke dames.

Overigens trouwt de gemiddelde voetballer rond zijn 30/40 nog wel een keer...

18 oktober 2012 om 15:33

Dat hertrouwen bevestigd toch eigenlijk ook maar weer dat ze het te vroeg doen. Vergis je niet, als het goed voelt moet je het vooral niet laten: maar denk een beetje na....

Om eerlijk te zijn hebben die gasten toch helemaal geen tijd om te trouwen. Je weet als voetballer nooit in welk land/ stad je het komende seizoen komt te spelen, je wordt constant blootgesteld aan allerlei verleidingen en je bent zelden thuis. Die paar uurtjes dat een voetballer thuis is, lijkt het me ook wel fijn om even echt te relaxen met wat pilsjes en een gameconsole (we hebben het over een leeftijd van 18 tot 30 jaar natuurlijk) ipv de vrouw te onderhouden (beetje plat gezegd uiteraard...).

Ze moeten het zelf weten hoor, maar ik (25) houd me vooralsnog vooral bezig met zuipen, stappen en scharrelen. Voor het huisje-boompje-beestje heb je nog 10 jaar de tijd.

Al komen die hoeren in de rust, wat maakt het uit, als er maar gewonnen wordt !!

Dit is allemaal het werk van Klaas Jan! Als er 1 zich pimp mag noemen is hij het wel!!

18 oktober 2012 om 13:46

Hahaha...dat zou wat zijn...heeft ie Van Persie meeglokt en hoeren ingehuurd om hem te verleiden om hem zo in kwaad daglicht te brengen...

Niet groter maken dan het is, het is gewoon normaal voor een stel kerels vooral mannen om het even te doen en er zal wel meer achter zitten want Marica, Huntelaar en Affelay spelen allemaal samen. Ik ben nog best blij eigenlijk want dit laat gewoon zien dat KJH en Persie top vrienden zijn en iedereen goed met elkaar om kan gaan en dat vind ik belangrijker dan als die gozers even zin hebben om los te laten. Tja als je als een Balotelli tot 3 uur voor de wedstrijd zit te feesten met een stel hoeren dan begrijp ik de commotie, maar what else is der te doen in Roemenie. Toch moet dat best een beetje verdacht zijn weer met Mutu in het avond leven die kent waarschijnlijk elke drugs dealer op de hoek, nee jammer voor die gozer pracht van een voetballer was het en had misschien wel de beste ooit kunnen worden ja beter dan Hagi. Hoop dat iedereen een fijne avond heeft gehad!

Je ziet foto's van spelers en van twee hoeren apart op een foto, die waarschijnlijk altijd naar de club gaan , ja lekker makkelijk weer om een verhaal te maken.

Ik refereer maar weer aan de woorden van van der Gijp. Alle voetballers gaan vreemd!!! En van mij mogen ze!!
Kan mij het prive leven van die gasten nou schelen. Zolang ze het balletje er maar in rossen mogen ze uitspoken wat ze willen

Afellay drinkt niet eens en is moslim. Van perse heeft 2 kinderen en zun vrouw is moslim. Huntelaar heeft ook 2 kinderen dacht ik en is een top professional. Ze zullen best wel een leuk avondje gestapt hebben, maar van die hoeren geloof ik niks van..

He balen...was dinsdagavond ook stappen na de wedstrijd in Boekarest, maar blijkbaar naar de verkeerde club gegaan. Had ff biertje kunnen doen met Klaas en Ibi haha!

Getrouwd en Van Persie IBi neuken erop los...

haha benieuwd of ze het slaap-tabelletje van Van Gaal online hebben ingevuld ;-) Was een kort nachtje!
Ook grappig om te lezen dat die jongens de feestjes hebben georganiseerd, zie Huntelaar al naar de receptioniste van de club bellen om 2 tafels te reserveren!

Ben wel benieuwd wat bouchra en de vriendin van affelay hiervan vinden dat hun mannen naar de hoeren zijn geweest. Maar ik geloof er eerlijk gezegd geen ene reet van is gewoon een sensatiekrant wesit niet dat die bestond. Click nee zo een krant neem je serieus

Dit heet nou teambuilding... gewoon lekker met de spelers een avondje stappen... kun je gelijk laten zien wat een goede sandwich is.. beetje snif snif erbij en gaan met die handel Hoppa.. Totaal geen problemen mee.. En over de vrouwen van de heren, wie zegt dat zij niet een kerel thuis hebben, als manlief voetbalt.. niet zo drastisch doen allemaal, stelletje moraalriddels.. Er bestaat ook nog zoiets als vertrouwen in een relatie, als dat al niet meer kan dan kan je net zo goed vrijgezel blijven.. zucht..

Goed bezig boys, zo hoort het.

Sneeuw scheppen met Mutu, gezellig joh!
Die jongens hebben gewoon het recht te ontspannen. Laat ze dan ook lekker.

Het blijft maar een spelletje he, geweldig dit!

Als ik in een club ben en er zijn een stel mooie vrouwen aanwezig, dan zou ik niet direct de link leggen dat dit hoeren zijn. Maar dat zal aan mij liggen ; )

Laat lekker gaan die mannen. Je bent (redelijk) jong, moet altijd met druk omgaan en staat altijd in de spotlight.
Dan is even stoom afblazen heerlijk toch? Bovendien staat er inderdaad nergens dat de mannen daadwerkelijk van bil zijn gegaan.

Vergeleken met rooney en ze minderjarige chick waar hij mee omging. Is dit niks. Zij hebben ook een leven.

ze hadden een spelers-bus hoeren laten aanrukken.
zal mijn een zorg zijn.
volgens mij moet je het woord Hoeren,met een pak zout nemen.
die zijn ook beroeps,die willen ook geld voor ff gezelligheid,maar als er stond feest met vrouwen,
dat is iets heel anders.

Ach laat die jongens. Ze hebben ook gewoon een prive leven. Zijn genoeg mensen die naar de hoeren gaan hoor je toch ook niets over. Het is alleen wel lullig voor de vrouwen van de spelers.

zelf een cafe eltal na verlies van 11-0 drinken we lachen we met de
tegenstander en er zijn ook vrouwen,erbij .
laat staan 22 voetbal -miljionars,die naar een barman zitten te
kijken.
waar hebben we het over.

Als voetballer leef je doorgaans in een soort onderwereld. Foute clubs, hoeren, cocaine, wapens (meneer Adriano) en soms omkoping. Wat doe je er aan, als je miljoenen krijgt omdat je tegen een bal kunt trappen. Vrouwen bieden zich gratis aan en je kunt iedere week een nieuwe auto kopen.

Huntelaar organiseerde het feestje??

Hahaha houden ze daar ook boeren party's dan?
Schei toch uit man.

Allemaal onzin opgschreven door gefrustreerde journalisten omdat hun landje verloren heeft.

Goed voor de teambuilding dit.. ik zie het probleem niet!

18 oktober 2012 om 20:45

Ik ook niet en wie weet heeft louis hem ook nog wel een keer buiten de broek laten hangen , truus was immers ook in roemenie .
Who cares

Was die 150 euro all inclusive? Niet slecht. Voor die voetballers is dat omgerekend ongeveer: €0.01

Kan er een aantal procentjes naast zitten. Hierbij rectificatie

Huntelaar, Van Persie?
Kom toch voetballiefhebbers, dit geloven jullie toch zeker niet?!! Klinkklare onzin. En dan ook nog eens onze bondscoach die door een Roemeense journalist als Hitler werd afgebeeld. Schande.

Ik heb een donkerbruin (geen bier) vermoeden dat die Roemenen in het veld dolgedraaid zijn en na afloop doorgedraaid waren en zullen blijven. Trouwens tijdens de wedstrijd had ik vaak het vermoeden dat die Roemeense spelers onder invloed van drugs waren. Zijn zij wel na afloop getest?

Ik zou ze ontslaan... hoe durven ze?!

Jezus wat een nieuws.

Gezellige vent , die Mutu !

Laat die jongens lekker een drankje doen omdat ze Roemenië van de mat hebben gespeeld. En als er dan Roemeense teamgenoten bij zijn die wat connecties hebben met hoertjes, tja... boeien!
Lekker lol hebben gozers!

Laat ze lekker hun leven leiden naast het voetbal, en dan ook nog melding maken dat er hoeren bij waren in een club, dat wil nog niet zeggen dat ze speciaal voor hen daar waren.
Sommige spelers hebben vrouwen en met dit soort artikelen kan je echt levens kapotmaken.

Nou dan hebben de jongens heel wat uit te leggen bij hun vrouwen. Maarja als zelfs v.gaal er niet moeilijk over doet........zouden ze dit ook gemeld hebben op de site die v.gaal voor ze heeft laten samenstellen?

Laat die jongens toch lekker feesten......

150 euro? Onze miljonairs waren wel gierig zeg.

en lekkere Roemeense meid op zijn tijd,doet wonderen!!!

Het zegt al genoeg dat ie het zelf niet doet..

Of het waar is of niet , 1 ding weten we allemaal zeker : Mutu weet wel wat feesten is.
En een paar Roemeense schone zal niemand vies van zijn ook voetballers niet.
Wel wordt weer duidelijk dat de vriendjes van het afgelopen ek elkaar wel weer opzoeken.

Omdat ik nogal visueel ingesteld ben kan ik me het beeld van affelay met een roemeense dame van plezier maar moeilijk voor de geest halen.

Het moet haast wel in opdracht van Louis geweest zijn : om meer aan het spelen toe te komen zodat ze beter in de profielschets passen.
Gelukkig voor louis was truus erbij want ik zag hem al zitten aan een tafeltje samen met mutu en wat poedersuiker.

Wat een druktemakers joh, al zou dat feestje gebeurd zijn. Nou en voetballers hebben ook een privéleven.

Goed voor de sportiviteit. De supporters bij interlands kunnen gewoon met elkaar opschieten en de spelers moeten dat ook kunnen. Na interlands drinken sommige supporters ook gezamelijk wat,waarom zouden spelers dat niet mogen? Kijk de spelers van Schalke hebben dit blijkbaar afgesproken. Affelay gaat mee voor RvP en Mutu gaat mee omdat hij gewoon van feesten houd. Leuk toch,dit vind ik heel goed.

Mocht dat hoerenverhaal inderdaad waar zijn is dat het probleem van de spelersvrouwen en de spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederlands vrouwenteam

Actuele wedstrijden

Roemenië
1 fan
Aanvaller, 32 jaar

In de wandelgangen

Zondag 27 mei
Lionel Messi heeft Barcelona geadviseerd om Marcos Alonso vast te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren