Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool

Laatste update:

Arne Slot heeft gereageerd op het advies van PSV-directeur Marcel Brands om geen spelers uit de Eredivisie mee te nemen naar Liverpool. De trainer van Feyenoord is topkandidaat om Jürgen Klopp als manager op te volgen bij the Reds, al is het na de onderhandelingen tussen beide clubs nog wachten op witte rook.

Brands was van 2018 tot 2021 algemeen directeur van Everton, de grote rivaal van Liverpool. Hij weet dus hoe het is om te werken in Engeland. De algemeen directeur van PSV werd vorige week zondag, toen hij te gast was bij Goedemorgen Eredivisie, gevraagd of hij nog een tip heeft voor Slot.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Niet blindstaren op het aantrekken van vijf Nederlandse spelers”, was Brands duidelijk. “Hij moet heel goed kijken wat hij nodig heeft met zijn stijl van voetballen. Alleen genoegen nemen met topspelers.”

ESPN-verslaggever Toine van Peperstraten vroeg Slot voor het competitieduel met PEC Zwolle of hij iets met de tip van Brands gaat doen, al vroeg Van Peperstraten de trainer naar het meenemen van Eredivisie-spelers in plaats van Nederlanders.

“Dat zijn goede adviezen van mensen die in de Premier League gewerkt hebben en hun sporen verdiend hebben in de voetballerij. Maar ik denk niet dat je altijd moet oordelen op basis van momenten uit het verleden”, antwoordde Slot.

“Ik lees ook overal het succespercentage van Nederlandse trainers in Engeland… Er zijn zoveel variabelen. Als een speler goed is, dan zou het niet uit moeten maken van welk niveau die komt. Maar op dit moment is er nergens sprake van, want er is nog niets officieel bevestigd.”

Slot weet nog niet wanneer het bekend wordt gemaakt dat hij de nieuwe manager van Liverpool wordt. “Dit soort dingen hebben altijd even tijd nodig. Ik heb al heel vaak gezegd dat ik er vertrouwen in heb dat het goed komt. Wanneer het precies naar buiten gebracht wordt, kan ik je op dit moment niet vertellen.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan ook gewoon de waarschuwing/advies ter harte nemen i.p.v. het zomaar in de wind slaan. Brands zegt dit niet zomaar.

Het kan m.i. alleen werken als je de absolute top haalt uit de Eredivisie, dus heel erg selectief te zijn.

5 mei 2024 om 21:04

Slot is altijd degene die altijd beide kanten benoemd zodat hij niet op een keuze/voorkeur laat betrappen. Hier dus ook: “Dat zijn goede adviezen van mensen die in de Premier League gewerkt hebben en hun sporen verdiend hebben in de voetballerij. Maar ik denk niet dat je altijd moet oordelen op basis van momenten uit het verleden”
Over je tweede zin idem dito: Als een speler goed is, dan zou het niet uit moeten maken van welk niveau die komt.
Oftewel bedankt voor het trekken van conclusies die er niet zijn.

5 mei 2024 om 21:06

Door dat te zeggen, en ja, ik heb het gelezen, vind ik toch dat hij aangeeft zijn eigen plan te trekken. Dat is zijn goed recht.

5 mei 2024 om 21:13

Volgens mij benoemt Slot vooral dat hij het advies waardeert maar je het door de variabelen het nooit blind kan volgen, oftewel hij neemt het WEL aan en verwerkt het in zijn plannen. Een gezonde instelling in mijn ogen.

5 mei 2024 om 21:25

Fair enough. Echter vind ik het niveau waarop een speler heeft geacteerd wel degelijk van belang. Eredivisie naar de top in Engeland is een grote stap, die niet voor iedereen is weggelegd. Maar Slot zal wel weten wat hij doet, neem ik aan.

5 mei 2024 om 22:34

Tja, Beelen van KKD naar top Nederland is ook een stap. Wieffer van Excelsior naar Feyenoord en NL elftal is ook een stap. Ik vind het wat koffiedik kijken.

5 mei 2024 om 23:31

Liverpool zit straks niet breed in de verdedigers. In dat kader zijn Geertruida/Hancko echt geen gekke gedachte. Die kunnen op RA/CV of LA/CV. je moet ook rekening houden dat zij de helft kosten van gevestigde namen en je houdt hiermee duidelijk Konaté en v Dijk als centraal duo. Prima situatie dus om zich aan te passen en beiden hebben minstens 2 jaar bij de betere spelers gehoord van een goed Feyenoord.

Timber, Wieffer, Veerman en Gimenez zijn dan nog namen waar je aan kunt denken, maar daar heeft Liverpool of voldoende spelers of eerder behoefte aan een directe klasbak.

Slot moet idd geen hele eigen enclave gaan halen, maar zover ik begrijp wordt het duidelijk enkel trainer/coach en geen manager die over de aankopen gaat. Een redelijke package deal voor Geertruida/Hancko of een van beiden kan hij dan hooguit met bovenstaande argumenten wensen bij de directie. Slot blij met wat bekende spelers en dan houdt Liverpool voldoende over om de selectie te versterken naar eigen wens. Lijkt me niks mis mee zo voor alle partijen.

6 mei 2024 om 09:07

Het draait om aanpassingsvermogen. Wanneer een speler zich makkelijk aanpast aan een hoger niveau dan kan hij overal presteren.

5 mei 2024 om 21:25

Maar die tip van Brands, das toch ook wel echt een open deur intrappen.. er is geen enkele Nederlandse coach die zich blindstaart op een vijftal NL spelers. En dat is ook volstrekt logisch.

5 mei 2024 om 21:26

Je mag toch hopen dat hij zich niet blindstaart op louter Nederlandse spelers. Je moet kijken naar het niveau.

6 mei 2024 om 15:23

Wel apart nu het een trainer van Feyenoord is er opeens geen eredivisie spelers gehaald moeten worden.

Gok dat hij alleen interesse heeft in Geertruida. Hij is het belangrijkste voor het voetbal wat Arne wil spelen

5 mei 2024 om 21:18

Zie hem ook wel Timber meepikken.

5 mei 2024 om 21:27

Ik zie hem.Hancko ook wel meenemen

6 mei 2024 om 05:40

Die zou ik als eerste meenemen

5 mei 2024 om 21:29

Ik zie hem ook voor kerst werkloos zijn dan

6 mei 2024 om 09:21

Dan heb je er weinig verstand van, maar dat bevestigd de club keuze natuurlijk ook al

5 mei 2024 om 21:42

Belangrijkste zijn voor het voetbal dat hij wilt spelen is niet alleen Geertruida verantwoordelijk voor. Hij moet ook de 'juiste' spelers hebben bij Liverpool en je moet ook ergens concessies doen en aanpassingen verrichten. Allemaal los van het niveau van Geertruida.

5 mei 2024 om 22:55

En die gaat dan spelen ipv Trent? Of als backup fungeren ipv Bradley, het wonderkind uit eigen jeugd? Denk dat Geertruida echt wel klaar is voor een stap naar de top, maar Liverpool zit al gebakken op zijn positie, zou sowieso ook voor een stapje lager gaan als ik Geertruida was.

5 mei 2024 om 23:35

Zie ook eerder Hancko als back-up voor v Dijk en evt Robertson komen. Toch denk ik dat Geertruida, achter Konaté en concurrerend met Bradley als Trent naar het middenveld gaat, prima minuten zou kunnen maken bij Liverpool.

Hancko, Geerstruida en Timber..

5 mei 2024 om 21:42

Dit zijn toch geen spelers van het niveau Liverpool?

Laat die gasten eerst een stapje hogerop doen en dan pas denken aan Liverpool.

5 mei 2024 om 21:42

En bijlow ook wel denk ik

5 mei 2024 om 21:43

Bijlow gaat nooit eerste keeper zijn als Alisson daar nog zit.

5 mei 2024 om 22:19

Heb niet het idee dat Liverpool een keeper zoekt die meer geblesseerd is dan speelt.

5 mei 2024 om 21:58

Timber gaan ze nooit doen. Liverpool heeft al Jones, Gravenberch en Mac Allister die vaak als lcm spelen. Zie ze ook eigenlijk eerder voor Goncalo Inacio gaan dan voor Hancko.

6 mei 2024 om 09:04

Macallister als LCM? Die speelt zowat al het hele jaar als RCM of CVM hoor.

Als Endo niet speelt, speelt Macallister als CVM. Als Endo wel speelt, speelt hij meestal RCM en staat op LCM een Jones of Gravenberch.

6 mei 2024 om 10:54

Niet als Liverpool met Endo-Szoboslai en Mac Allister speelt. Zoals ze dit seizoen vaak deden. Speelt letterlijk gisteren nog op lcm.

Snap niet waarom mensen daar bang voor zijn. Als een speler de kwaliteiten heeft en de coach heeft prima met hem samengewerkt dan waarom niet. Snap dat je misschien er niet helemaal in moet doorslaan. Daar heb je ook een technisch directeur, scouts etc voor. Maar een Hancko bijvoorbeeld kan prima mee bij Liverpool als vervanger van Matip, die uit zijn contract loopt dit seizoen. En sowieso veel te blessuregevoelig is de afgelopen jaren. Ten Hag kunnen mensen als voorbeeld noemen maar ja United in het algemeen is al jaren ondermaats. Bij Liverpool is dat toch wel anders na zoveel jaren Klopp.





5 mei 2024 om 22:33

Precies. Bovendien zijn er ook prima voorbeelden van spelers die met een trainer mee gaan en daar van grote waarde worden. Niet blindstaren is logisch. Maar een of twee toppers, waarom niet.

Brands is nooit algemeen directeur geweest van Everton, maar technisch directeur.

Ot: Hartman indien fit

Een Geertruida en Hancko zou je in mijn ogen zo bij Liverpool neer kunnen zetten. Verder zou ik inderdaad niet echt spelers op kunnen noemen voor dat niveau.

Hancko zou uiteraard backup voor van Dijk worden, of samen met van Dijk centraal staan.

Geertruida zou voor de rechtsback positie moeten gaan strijden dan.

Tsja. De enige twee die in aanmerking zouden komen vanuit Feyenoord zijn toch gewoon Geertruida en Hancko.

Geertruida zou ideaal zijn, gezien het feit dat hij RB kan, maar ook CV kan. Bij hoge nood misschien nog als CVM, maar dat zie ik hem inde BPL niet snel spelen.

Dan kan Liverpool met Trent op het middenveld gaan spelen. Heb je Geertruida als RB met Bradley. En kan Lutsch ook back-up zijn voor Konaté, die ook nog wel eens geblesseerd wil zijn.

Hancko zou ook qua niveau meekunnen. Linkspoot, goede trap, defensief en in de lucht gewoon sterk en aardig rap. Maar dan zou je Virgil van zijn ''geliefde'' LCV positie moeten halen.

Arne Slot krijgt de rol van hoofdcoach/manager.

Volgend seizoen komt er een nieuwe structuur bij Liverpool.
Manager (Slot) uitsluitend gericht op het voorbereiden van het eerste elftal.
Sportief directeur (Richard Hughes) zal toezicht houden op andere voetbalactiviteiten, inclusief transfers (uiteraard met de inbreng van Slot).

De uiteindelijke beslisser zal echter Michael Edwards zijn. Zonder zijn toestemmimg gebeurd er niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren