Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel blijft nog een jaartje bij FC Twente, zo communiceren de Tukkers via de eigen kanalen. De 35-jarige spits heeft zijn contract met één seizoen verlengd en ligt derhalve tot medio 2025 vast in De Grolsch Veste.

“Drie jaar geleden kwam ik bij FC Twente en had ik één groot doel: met FC Twente in Europa in”, vertelt Van Wolfswinkel op de clubsite trots over zijn contractverlenging. “Afgelopen jaren hebben we met trots, ambitie en een goede dosis nuchterheid iets heel moois opgebouwd."

"Niet alleen op het veld, maar ook daar buiten", vervolgt de aanvaller. "De weg die wij afgelegd hebben is uniek. Ik ben 'onmeunig' trots dat ik hier deel van uitmaak en volgend jaar ben ik er gewoon weer bij.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Of Van Wolfswinkel dan spits nummer één is bij FC Twente, is de vraag. In Enschede wordt de laatste maanden flink over en weer geflirt met Wout Weghorst, die nu nog op de loonlijst staat bij TSG Hoffenheim.

Toch heeft Van Wolfswinkel besloten er een seizoen aan vast te plakken bij FC Twente. Dat stemt technisch directeur Arnold Bruggink tevreden. “We zijn heel blij dat Ricky ook komend seizoen voor FC Twente speelt”, aldus de td.

"Ricky heeft afgelopen jaren een grote bijdrage gehad in de prestaties van de club en vervult ook een heel positieve rol binnen de selectie. Ricky bewijst op elke training en in elke wedstrijd dat hij topfit is en een heel grote drive heeft."

"Een slimme spits met een sterk karakter", looft Bruggink de kwaliteiten van de routinier. "Komend seizoen gaat Ricky in de Eredivisie en op het Europese podium wederom van grote waarde zijn voor FC Twente.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met het oog op Europees voetbal komend seizoen en zijn rol in de groep een goede keuze van Twente. Maar zeker niet meer als eerste spits.

Dit is best bijzonder te noemen. Een contract verlenging op de wedstrijd dag. Dat gebeurt niet vaak. Beetje de druk erop zetten voor vanmiddag.

Mooi man, vind het echt een top gozer. Hij heeft het ook zeker helemaal verdiend, speelt dit seizoen meer dan prima. Ook een goed filmpje waarin ze het bekend maken, held!

5 mei 2024 om 13:10

Inderdaad echt een sympathieke en beschaafde kerel. Prima om er nog een jaartje bij te hebben lijkt me.

5 mei 2024 om 13:53

Klopt, prachtig filmpje. Niet alleen de '3 jaar van Ricky', maar ook de 3 jaar van de supporters. Wat hebben wij een groei meegemaakt. In het filmpje was een fragment opgenomen van zijn eerste wedstrijd (Fortuna-uit), dat seizoen stonden we na 3 wedstrijden er slecht voor en is het door heel veel blessures en coronabesmettingen (+ een wondergoal van Propper in elkaar gevallen thuis tegen Utrecht. De rest is geschiedenis. Hopelijk weet Ricky de cirkel vandaag rond te maken met een overwinning op AZ! Blij dat hij er bij blijft!

Met Weghorst en Van Wolfswinkel hebben we 2 ervaren spitsen. En met Vennegoor of Hesselink heeft Twente een talent voor de toekomst die zich rustig kan ontwikkelen onder de vleugels van Wout en Ricky.

Geweldig! Ook op zijn 35ste is hij gewoon topfit en top 5 bij de topscorers in NL (terwijl Ugalde het eerste halfjaar de voorkeur genoot). Is nog altijd enorm belangrijk op het veld, maar zeker ook daarbuiten. Een winnaarsmentaliteit en echte teamplayer. Het mooie filmpje van vandaag met hem als verteller sprak daarin ook boekdelen.
Twente zal vast nog investeren in een eerste spits (Weghorst?), maar we kunnen er van uit gaan dat Ricky hem scherp houdt en er zal staan wanneer het nodig is.

Mooi voor Twente en de eredivisie

Topnieuws voor de Twente fans. Hij scoort zijn goals, voegt ervaring toe en lijkt mij een hele goede gast voor in de kleedkamer.

Op de website van Twente een prachtig filmpje over de prachtige spits maar bovenal dit prachtige mens. Hij staat voor mij toch wel model voor de enorme sportieve groei die Twente de laatste jaren heeft doorgemaakt. Ik hoop ook dat hij ba zijn carrière bij Twente blijft. Dit is iemand waar ook jeugdspelers tegenop kijken.

Prachtige kerel. Mooi dat ie blijft.

Jammer. Had stiekem ergens gehoopt dat Vitesse hem over kon halen om z’n laatste jaar(jaren) daar te slijten. Slechte keuze een aantal jaar terug van onze TD om hem niet te halen. Die vond hem te oud en dacht dat hij niks meer toe zou voegen. Nou wij hebben al jaren geen fatsoenlijke spits meer gehad.

Goede keuze verder van Van Wolfswinkel. Je ziet dat hij nog steeds belangrijk is voor Twente, ook al staat hij niet meer (altijd) basis.

Mooi nieuws, misschien volgend seizoen niet meer als 1e spits maar ik neem aan dat iedereen die Twente een warm hart toe draagt hier erg blij van word!
Prachtige kerel om in je club te hebben.

Fantastisch nieuws.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren