Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt

Laatste update:

Roy Keane heeft Erling Braut Haaland andermaal een veeg uit de pan gegeven. De Noorse spits was zaterdag liefst vier keer trefzeker in het thuisduel met Wolverhampton Wanderers (5-1). Toch kreeg hij opnieuw kritiek van Sky Sports-analist Keane.

Haaland deed dankzij zijn vierklapper goede zaken in het topscorersklassement en staat nu op 25 goals. Pep Guardiola haalde hem tijdens de wedstrijd tien minuten voor tijd naar de kant, waarop de doelpuntenmachine teleurgesteld reageerde.

Het was voor Keane aanleiding om zich andermaal negatief uit te laten over Haaland. “Ik denk dat we Haaland gisteren (zaterdag, red.) niet al te blij hebben gezien na zijn wissel, hij gedroeg zich als een verwend nest”, oordeelde de analist hard. “Omdat hij nu doelpunten maakt en ze wedstrijden winnen, wordt zijn onvrede na die wissel bijna vergeten.”

Presentator David Jones kon de kritiek van Keane bijna niet geloven: “Het is toch prima als je een verwend nest bent na het maken van vier doelpunten?”

“Nee, nee, dat is het niet…”, reageerde Keane gepikeerd, waarna hij Jones enkele seconden boos aankeek en er een doodse stilte in de studio viel. Collega-analist Daniel Sturridge barstte vervolgens in lachen uit.

Het is niet de eerste keer dat Keane zich kritisch heeft uitgelaten over Haaland. Begin april oordeelde de oud-prof na een 0-0 gelijkspel tegen Arsenal dat de spits van Manchester City zijn veldspel flink moet verbeteren.

De Noor kwam er niet aan te pas tegen the Gunners en dat kwam mede door zijn spel aan de bal. “Hij lijkt bijna op een speler uit de League Two”, zei Keane toen bij Sky Sports.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 mei 2024 om 20:40

Het zijn inmiddels acteurs geworden. Er zijn genoeg mensen die bewust kijken naar Sky Sports en CBS om hen. Voor mijn gevoel heeft Keane zelf moeite om in zijn rol te blijven en niet in de lach te schieten om wat hij zegt.

5 mei 2024 om 21:14

Keane heeft natuurlijk nogal een verleden met de familie Haaland en City. Het is idd wat acteerwerk, maar er wordt dankbaar gebruik gemaakt van deze vete hierin.

Wat zijn die oud voetballers met een duidelijke clubvoorkeur toch vervelende mensen. Is toch helemaal niet zo vreemd van Haaland om teleurstelling te voelen na een wissel?

5 mei 2024 om 20:01

Ja, en dan klagen we hier over partijdige analisten. Deze kerels zitten nog net niet met hun clubtenue aan.

5 mei 2024 om 20:04

Het zijn geen analisten! Het zijn voetbalbabbelaars, komt geen analyse aan te pas.

5 mei 2024 om 20:24

Maar welk weldenkend persoon besluit dan Keane hier neer te zetten?

5 mei 2024 om 21:15

Iedere tv baas. Hij trekt namelijk enorm veel kijkers en schopt het zelfs tot het VZ forum in Nederland!

Sneu dat Keane nog steeds rancuneus is richting de familie Haaland. Het is bijna een kwart eeuw geleden dat Keane en Haaland senior een clash hadden. Dat moet je niet op Haaland junior projecteren.

5 mei 2024 om 20:20

Het is een erg geestige analist, of die goed is laat ik in het midden, maar dit begint idd te treurig voor woorden te worden.

5 mei 2024 om 21:37

Ja, het is inderdaad heel triest. Over het algemeen kan ik altijd lachen om Keane, maar betreft de familie Haaland is het een onvolwassen man.

Ah ze hebben daar hun eigen Steijn - Van Hooijdonk soap.

Ja joh, vorig jaar 52 goals, dit seizoen alweer 36 goals, hij kan er niks van.

6 mei 2024 om 09:33

Alhoewel die wel gelijk heeft dat iemand na een aantal doelpunten zich nog steeds normaal moet gedragen.

Overigens vind ik t dan weer niet per se betrekking hebben op Haaland

Keane heeft echt iets tegen Haaland, het is pijnlijk duidelijk en ik vind het gewoon irritant om naar te kijken. De hele “Kijk mij eens de harde gast zijn” persona van Keane begint echt in zijn nadeel te werken wat mij betreft. Hij wordt door niemand serieus genomen, zit alleen maar zuur te zijn en begint als een wilde te schoppen naar alles wat niet in zijn tijd bij Manchester United gewerkt of gespeeld heeft..

jammer dat het moment waar haaland van het veld gaat, en gefrustreerd is, zo uit zijn verband wordt getrokken. Vlak voordat hij werd gewisseld werd er een overtreding op hem begaan (in haaland's ogen) en daar was hij boos over. In de interviews na de wedstrijd werd zowel haaland als guardiola naar zijn boosheid gevraagd en het antwoord was bij beide dat de wissel daar niks mee te maken had lol.

en trouwens, als hij bijwijze van niet boos was door gewisseld te worden had die keane wel iets anders gevonden om haaland af te zeiken... dat hij niet hongerig genoeg is oid.
wat een ontzettende zeiksnor is dat zeg.

Sneu hoor, van Roy Keane. Als je daar aan tafel zit moet je op zijn minst enige schijn van objectiviteit weergeven. Als je Haaland wilt bekritiseren zijn daar redenen genoeg voor te vinden, maar het feit dat hij baalt als hij gewisseld wordt in een wedstrijd waar hij er al vier in heeft liggen, is dat niet. Dan ben je aan het zoeken.

Het blijven toch zure analisten die ex voetballers. En dan met name de ex spelers van Man Utd als pundits. Ik vind Roy Keane sowieso een oude zeurkous. De man is alles behalve objectief. Dit is dezelfde man die Ten Hag bekritiseerde voor zijn aanpak omdat Ronaldo boos werd dat hij gewisseld werd en naar huis ging tijdens de rust. Dat was destijds in een discussie met Jamie Carragher (een ander irritante analist buiten zijn CBS shows).

Die Keane is niet wijs. Vanwege de ruzie tussen Keane en de vader van doet hij dit. Super rancuneus. Lees z’n boekjes en hij valt nog harder tegen. Hij probeert al zn walgelijke daden goed te praten en zn straatje schoon te vegen.

Mooie reactie van Sturridge. Zegt genoeg.

Keane zelf kon niet voetballen. Alleen tegen benen aantrappen. En als analist lukt het hem niet om neutraal te blijven. Het is allemaal heel moeilijk voor hem.

5 mei 2024 om 22:24

Keane kon niet voetballen, ga je mond spoelen man. Als je hem niet hebt zien voetballen, zeg dan niks.

Ik vind het wel komisch, het maakt dat soort programma’s wel leuk om te bekijken

Keane heeft nooit anders gedaan dan tegen schenen schoppen, als voetballer al en nu als " analyst" doet hij niet anders. Ja ach, als je niet meer dan dat kunt heeft ie nog n aardige carriere neergezet,dus dat valt dan nog te prijzen met zijn primitieve kwaliteiten en dan voor echte goede voetballers je mening geven betaald worden , well done roy

Tsja. De meeste analisten in Engeland blijken ook maar gewoon verwende nesten te zijn met een gigantische clubvoorkeur.

Zo'n Gary Neville, Roy Keane en Jamie Carragher kan je toch absoluut niet serieus nemen?
Die zijn allemaal pro hun eigen club en alles van de ''vijand'' proberen ze zowat af te kraken. Waanzinnig.

Niet voor het één of ander. Thierry Henry en Micah Richards hebben ook clubvoorkeur, maar die zie ik echt nie zo'n waanzinnige uitspraken doen als deze 3 bijvoorbeeld...

Ja, soms heeft Henry bijvoorbeeld ook wel en gekleurde bril op of zegt hij van: Arsenal gaat de CL winnen (not dus, haha), maar dat is dan nog relatief gegrond en uitgelegd. Dat het uiteindelijk niet gebeurd, dat klopt. Maar zo'n Henry (vooral) zie ik veel meer en betere analyses geven dan deze prullen hoor. Niet qua voetbal, maar zeker qua analist. Kan dit echt niet aanzien soms.

League two. Tja. Was vorig met afstand de beste speler ter wereld en had daarvoor de gouden bal moeten winnen.

Vind keane vaak grappig en spot on, maar hier slaat ie de plank volledig mis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren