Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alex Pastoor gaat mogelijk totaal iets anders doen dan profclub coachen

Laatste update:

Alex Pastoor denkt eraan om helemaal te stoppen als trainer in het betaalde voetbal, zo laat hij weten in gesprek met het Algemeen Dagblad. Eerder maakte de coach al bekend na afloop van dit seizoen af te zwaaien bij Almere City FC, en nu maakt de 57-jarige oefenmeester bekend dat hij mogelijk niet meer terugkeert als trainer.

In een eerder gesprek met de Volkskrant legde Pastoor al uit dat het trainersvak ‘aan hem vreet’, vooral omdat hij zich het liefst met alle details rond de club bemoeit. Dinsdag benadrukt dat hij het overigens wel een ‘mooi vak’ vindt, maar dat hij er ook over denkt om helemaal te stoppen. Wat hij precies wil, weet hij nu nog niet.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“In mij brandt altijd het vuur. En ik ben geen stilzitter. Bovendien heb ik geen interlands gespeeld en moet ik gewoon de hypotheek betalen. Wat mij bijvoorbeeld heel interessant lijkt, is het begeleiden van trainers die heel hoog hebben gevoetbald en zich ergeren aan spelers zoals ik er in mijn tijd ook eentje was.”

“Ik ga gewoon kijken wat er op me afkomt, maar het is wel leuk om het vooruitzicht te hebben dat ik op 31 augustus de verjaardag van mijn zoon kan vieren en op 31 januari mijn trouwdag. Dat zijn altijd data van de laatste dagen van de transferperiode”, aldus Pastoor.

Pastoor is hard op weg om zich met Almere City te verzekeren van handhaving in de Eredivisie. De voorsprong op nummer zestien RKC bedraagt met nog vier wedstrijden te gaan liefst negen punten. Toch besloot hij onlangs zijn afscheid als coach van de promovendus aan te kondigen.

In januari 2022 begon Pastoor als trainer van Almere, als opvolger van de ontslagen Gertjan Verbeek. In zijn eerste seizoen bij de club eindigde Pastoor op de veertiende plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Het seizoen daarna ging het een stuk beter: Almere eindigde derde, en plaatste zich zo voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Daarin werd FC Emmen verslagen in de finale, waardoor de club voor het eerst op het hoogste niveau in Nederland actief zou zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het meest verbazende aan dit artikel is toch zijn leeftijd. Is hij 57?? Ziet er geen dag ouder uit dan ik.

24 april 2024 om 19:19

En jij bent 56?

24 april 2024 om 21:14

Nee 40 😬

24 april 2024 om 19:22

Goed opgedroogd.

24 april 2024 om 23:21

Ziet er nog jong uit inderdaad. Alleen als je deze foto teveel bekijkt, begint hij een beetje op mark-marie te lijken. Moet je ook niet willen

Het begeleiden van trainers die hoog gevoetbald hebben en zich ergeren aan spelers zoals Pastoor vroeger was. Dat is toch geen fulltime baan?! Als het überhaupt al een baan is, hoe verzin je het 🤣

25 april 2024 om 07:54

Ik zou niet weten waarom niet eigenlijk. Er zijn ontzettend veel internationals die een draak van een trainerscarrière hebben tot nu toe: Stam, de Boer, Davids, Seedorf, ga zo maar door. Ik kan me best voorstellen dat begeleiding door een ervaren trainer als Pastoor heel ontnuchterend kan werkend voor dergelijke trainers. Of ze er voor open staan is natuurlijk een tweede, maar zo kun je rustig tien spelers opnoemen. Begeleid ze allemaal een uurtje of 4-6 in de week (wat volgens mij heel weinig is) en je week zit weer vol hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren