Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
0
1
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: UEFA Champions League
Datum: Woensdag 4 oktober 2023
Tijd: 21:00 uur
Scheidsrechter: A. Taylor
Stadion: Estádio Do Dragão (Porto)
Toeschouwers: 49722
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
4 oktober 2023 om 20:03

Belangrijke wedstrijd tegen de beste tegenstander in deze groep, nu drie punten pakken en je staat er goed voor laatste paar wedstrijden waren qua spel wat minder dus wordt tijd om weer te gaan knallen, visca Barca🔵🔴

4 oktober 2023 om 20:12

Maar 1 aanvaller op de bank in Ferran Torres.
Toch wel matig bezet. Verwacht een moeizame wedstrijd. Gelijkspelletje zou mooi zijn.

4 oktober 2023 om 20:43

Angel Alarcon is helaas net terug van een langdurige blessure, anders had hij vandaag ook op de bank kunnen zitten.

4 oktober 2023 om 20:44

@Joga_Bonito10

Ik blijf het jammer vinden dat Abde is verkocht, we hebben nu nog maar alleen Felix als linksvoor.

4 oktober 2023 om 20:12

Het opvallende aan de opstelling is denk alleen dat Christensen op de bank speelt, en Araujo en Kounde het centrum vormen. Aan de ene kant begrijpelijk, omdat Araujo echt heel sterk is, en Kounde in huidige vorm één van de beste rcv's is. Aan de andere kant hebben Araujo en Kounde nog weinig samengespeeld in het centrum, en heeft Christensen het grote voordeel dat hij erg gewend is om op lcv te spelen, terwijl in elk geval Koundé daar vooralsnog minder uit de voeten kan.

Het is niet iets wat goed of fout is, maar het zegt wel wat over de keuzes van Xavi. Ik ben benieuwd hoe ze het samen gaan doen achterin.

Verder prima opstelling, alleen hoop ik echt dat er de komende tijd niet teveel van Yamal gevraagd gaat worden nu Raphinha eruit ligt. Maar ja, Ferran valt in de basis ook tegen. Het zou leuk zijn als we weer wat van Lopez te zien krijgen, maar het valt te begrijpen dat Xavi liever voor wat meer ervaring kiest in de basis.

Dit is op papier de beste tegenstander in de groep, dus dit moeten we eigenlijk gewoon winnen voor de eerste plaats. Het zal niet makkelijk worden, want Porto heeft toch ook een leuk elftal en kan een stugge ploeg zijn, maar ik heb er vertrouwen in!

4 oktober 2023 om 20:30

Andreas Christensen heeft natuurlijk een flink aantal speelminuten in de benen door de blessure van Ronald Araujo en het later aansluiten van Iñigo Martínez, dus het is op zich niet vreemd om hem vandaag rust te geven. Begrijp je punt overigens wel, misschien is het beter om dat soort wisselingen door te voeren in competitiewedstrijden en niet in de Champions League.

4 oktober 2023 om 20:36Zeker, rust is ook altijd goed natuurlijk in deze drukke tijd. Maar ik vermoed dat Xavi hier gewoon voor zijn sterkste elftal heeft gekozen, en dan is het opzich wel interessant dat Kounde boven Christensen is gekozen. Maar misschien is dat helemaal niet zo natuurlijk.

4 oktober 2023 om 20:42

@EIRompelineas

Mee eens, mijn gevoel zegt dat Araujo en Kounde samen niet geweldig gaat werken, want ze zijn beide het beste als rechter centrale verdediger, en kounde heeft als is een keer LCV gestaan en hij bakt daar echt niks van.

4 oktober 2023 om 20:57

Koundé viel daar wel tegen nog tot nu toe, maar misschien kan die er nog wel in gaat groeien. Het hielp ook niet dat die toen naast Araujo stond, waarmee die lang niet samen heeft gespeeld in het centrum, en die net terug was van een blessure. Ik wacht het nog even af. Het zou mooi zijn als het wél werkt, want dan hebben we voor de komende 8 jaar een goed centrum staan ;-)

Overigens kan het ook zijn dat Araujo de lcv gaat worden natuurlijk.

4 oktober 2023 om 21:04

@EIRompelineas

Ja mee eens kerel, ik denk ook dat Araujo op LCV gaat spelen. Dan hebben we idd een prachtige verdediging voor de komende 8-10 jaar. En ik denk ook gelijk de beste ter wereld en we hebben nog Christensen achter de hand. Nog steeds grappig dat Chelsea hem gratis liet gaan. Want nu ziet iedereen wat voor geweldenaar hij is.

Veel kijkplezier kerel en Forca Barca💙❤️

4 oktober 2023 om 20:31

Ik zie echt niks in die oriol. Hoe traag die man is. Ik heb me al 5 jaar zitten ergeren aan die lompe Busquets en dan krijg je dit weer.

4 oktober 2023 om 20:37

Ik hoop dat we winnen, jammer dat Nico Gonalez niet speelt bij porto vandaag weet iemand waarom?

Verder prima opstelling.

4 oktober 2023 om 20:43

Begon goed, maar maakte in een wedstrijd een grote fout waardoor Porto punten verloor. Speelt sindsdien een stuk minder.

4 oktober 2023 om 20:46

@Almogaver

Jammer, ik heb stiekem nog altijd de hoop dat hij kan uitgroeien tot een wereldspeler. Ik denk dat hij als enige pivot prima alleen kan spelen.

4 oktober 2023 om 20:48

Ik val wellicht vaak in de herhaling, maar ik hoop echt dat Casado de kans krijgt vanavond. Het is een groot talent en hij is het niveau van Barca Atletic voorbijgestreefd. Zijn huidige concurrent Romue vind ik best matig, zeker in balbezit. Fermin Lopez en Yamal laten dit seizoen zien dat La Masia van onschatbare waarde is voor het eerste elftal en ik denk dat Casado echt een waardevolle speler kan zijn voor dit elftal, zeker in afwezigheid van De Jong.

4 oktober 2023 om 20:58

Precies om deze reden denk ik dat het niet eens zo'n vreemd idee zou zijn om een samenwerkingsverband met een satellietclub te sluiten, dan kan je dit soort spelers namelijk op het juiste moment speelminuten bieden zonder dat ze in een compleet andere speelstijl moeten gaan spelen. Casadò is zo'n speler, Aleñá was zo'n speler, Puig was zo'n speler, zelfs Eric García lijkt zo'n speler te zijn die speelminuten nodig had en tussen wal en schip lijkt te vallen. Gezien de speelstijl zou je bijna zeggen dat een club uit de Eredivisie daarvoor geschikt is.

4 oktober 2023 om 21:18

Dat zou een mooi plan zijn inderdaad, maar dan wel een club die vergelijkbaar speelt als Barca. Dan denk ik in Spanje aan Girona, Betis of Villareal. Nederland zou ook een goede plek zijn aangezien veel clubs aanvallen en verzorgd voetbal spelen. Een club als Twente of Utrecht zie ik zeker profijt hebben aan spelers als Casado, en Alarcon.

4 oktober 2023 om 21:21

Eigenlijk zou je dan naar een club moeten zoeken die in een soortgelijke formatie en soortgelijke speelstijl speelt en tegelijkertijd accepteert dat ze in feite spelers opleiden voor Barcelona. Dat kan dus per definitie geen club zijn die door wil groeien richting de (sub)top. Clubs van het kaliber Nordsjaelland laten we zeggen.

4 oktober 2023 om 21:23

En de spelers moeten dat dan ook nog maar willen, natuurlijk. Om op jonge leeftijd naar het buitenland te vertrekken, waar je een preiode hebt van acclimatiseren, je de taal niet spreekt en binnen het jaar alweer weg bent.

4 oktober 2023 om 21:41

Absoluut, maar op het moment dat je een samenwerkingsverband met een club hebt kan je daar ook aan gaan werken. En het hoeft ook niet een club te zijn die enorm ver van Barcelona af ligt, je kan bijvoorbeeld ook net over de grens in Frankrijk kijken. Het gaat me meer om het idee van een stabiele omgeving waarin dit soort spelers minuten kunnen gaan maken. Niet eens zo vreemd gedacht toch?

4 oktober 2023 om 20:52

Forca barca wat hou ik toch van mijn club💙❤️

4 oktober 2023 om 21:22

Wat ben je toch een ontzettend schattig jongetje. En lief dat je zo lang mag opblijven!!

4 oktober 2023 om 21:24

@Groenekat

Dankjewel kerel, Tja als je volwassen bent geworden dan mag dat zeker

4 oktober 2023 om 21:00

Visca Barca! Laten we deze uit wedstrijd met een mooi resultaat afsluiten.

4 oktober 2023 om 21:08

@barcalover123

Ja eens kerel, ik denk ook wel dat we hier gaan winnen vanavond. Ik kom net van een lange stagedag af in nijmegen en ben net thuis. En ik hoop echt dat we gaan domineren vanavond.

Heel veel kijkplezier kerel

4 oktober 2023 om 21:13

Bedankt! Jij ook. Niks beters dan thuis komen van een drukke dag en lekker voetbal kijken.

4 oktober 2023 om 21:17

@barcalover123

Dank kerel, en je hebt zeker gelijk vandaag was het enorm druk en moest telkens heen en weer bezorgen op de fiets. Nu lekker voetbal kijken en de club van mijn liefde kijken💙❤️

4 oktober 2023 om 21:00

Die UCL lied blijft prachtig.

4 oktober 2023 om 21:01

Sterke opstelling. Vanavond winnen zou top zijn. Benieuwd naar Yamal, hopelijk kan hij imponeren. Visca Barca!

4 oktober 2023 om 21:06

Dat gefluit van de Portofans als Felix aan de bal is en hoe het ook weer ophoudt als hij de bal niet meer heeft hahahaha... wat een stelletje kleuters

4 oktober 2023 om 21:10

@Lexxy

Klopt, maar Porto en Benfica zijn grote rivalen volgens mij dus ik denk vandaar ergens..

4 oktober 2023 om 21:17

Ja dat is inderdaad de reden. Ben Benfica supporter. Zij doen het overigens meer bij Felix dan bij Cancelo en die komt ook bij Benfica vandaan.

4 oktober 2023 om 21:42

Komt ook meer omdat Felix uit de jeugd van Porto komt. Ik heb dat zelf ook nooit begrepen. Kleuters inderdaad. Maar dit is niet nieuw toch? Vorig jaar floot Benfica ook Luiz Diaz uit toen ze tegen Liverpool moesten. Dat gekleuter die je overal helaas.

4 oktober 2023 om 21:57

@F.C.P. helemaal met jou eens hoor. Het is niet nieuw inderdaad. Het is altijd kleutergedrag, maakt uiteraard niet uit van welke kant het komt. En als je dan ook bedenkt dat Felix letterlijk als kind vertrok bij Porto... tsja

4 oktober 2023 om 21:07

Zou leuk zijn als Felix kan scoren vanavond

4 oktober 2023 om 21:11

@EIRompelineas

Ja ik hoop ook dat hij scoort.

Overigens ook mooi dat Pepe niet meedoet vanavond anders kregen we vast weer ruzie met hem :D

4 oktober 2023 om 21:19

Vind het juist jammer dat hij niet speelt... for old times sake.

4 oktober 2023 om 21:22

@Lexxy

Mwah ik niet, ik mag hem niet zo en is altijd zo enorm brutaal tegen andere

4 oktober 2023 om 21:11

Romeu is waardeloos. Tegen rechterrijtje La Liga kan het nog, maar als enige pivot in een 433 totaal ongeschikt. Handelingssnelheid veel te laag.

4 oktober 2023 om 21:12

Man man die Oriol kan gewoon ni mee, speelt zo traag, en altijd slecht.
Gaat een ramp worden tegen Real zonder Frenkie.
Romeu onder druk is gewoon drie keer niks.

4 oktober 2023 om 21:13

Romeu als enige pivot kan echt niet..

Frenkie wordt zo enorm gemist

4 oktober 2023 om 21:13

Kan iemand me uitleggen wat de nut is van oriol als controlerende middenvelder bij barca? Die man kan alles behalve voetballen.

4 oktober 2023 om 21:18

Die kan niet voetballen, en ook niet verdedigen.
Wint bijna nooit een duel, dekt vaak langs de verkeerde kant ook.

4 oktober 2023 om 21:25

Wat een gelul iedere keer weer.

Toegegeven, deze wedstrijd kan ik niet volledig zien en geen idee hoe het vandaag gaat. Maar Romeu wint praktisch ieder duel, anticipeert heel goed en kent zijn grenzen. Hij kan de bal beschermen en simpel afgeven.

Heeft veel wedstrijden beter zijn taken uitgevoerd dan bv Gundogan, maar daar hoor ik nagenoeg niemand hier over. Wel iedere keer onterecht zanikken omdat Romeu minder flair heeft.

4 oktober 2023 om 21:36

Leuk verhaal maar aan de bal moet hij geen Busi willen spelen. Dat doet hij wel en elke keer levert het gevaarlijk balverlies en grote kansen voor de tegenstander op. Echt zo een type die denkt dat hij ook kan voetballen.

4 oktober 2023 om 21:40

Lulkoek van iemand die vooringenomen is.

4 oktober 2023 om 21:19

Bescherming in omschakelmomenten.

4 oktober 2023 om 21:20

@Chimi

Geen idee, Xavi wilde hem hebben omdat Kimmich en Zubimendi onhaalbaar zijn, overigens hoef ik die 2 allebei niet en zie ik het liefst Frenkie als enige pivot, want als een zubimendi toch komt gaat Xavi weer 442 spelen met een middenvelder als verkapte linksbuiten. En dat moeten we niet willen want dat werkt niet.

4 oktober 2023 om 21:21

Barca speelt niet goed, zwak middenveld, op Gavi na is het gewoon matig.
Oriol is geen Barca materiaal, en Gundogan zonder bal is ook een ramp, gaat nooit een duel aan.
Zonder Pedri, en vooral Frenkie draait het niet.

4 oktober 2023 om 21:22

Sergio Conceição is een soort Simeone. Net zo idioot

4 oktober 2023 om 21:23

Dit lijkt me een penalty toch?

4 oktober 2023 om 21:23

De verdediging ziet er zo instabiel uit met Cancelo op rechtsback en zonder Frenkie ervoor. En dat terwijl het vorig jaar onze sterkste linie was.

4 oktober 2023 om 21:24

Barca super matig. Porto zet goed druk. Verdediging van Barca ziet er ook ongeorganiseerd uit. Was imo ook een pingel voor Porto. Overduidelijk dom shirtje trekken van Kounde. Doe mij maar Christensen basis. Ten koste van wie boeit me niet, Christensen is een oase van rust.

4 oktober 2023 om 21:26Wordt volgens mij echt wel aan z'n shirt getrokken inderdaad

4 oktober 2023 om 21:28

Romeo is zooo matig zeg...

4 oktober 2023 om 21:29

Goede kleine tactische omzettingen van Xavi lijkt het, Araujo nu op lcv en Gundogan wat minder diep op het veld.

We kwamen overigens niet slecht weg bij dat penaltymoment met Kounde.

4 oktober 2023 om 21:30

Lekker fel deze wedstrijd

4 oktober 2023 om 21:30

Is het al bekend hoeveel Barca deze scheidsrechter heeft betaald? Of gaan we dat binnen nu en drie jaar horen?

4 oktober 2023 om 21:31

Mooi dat het vragen om geel bestraft wordt. Mag standaard gedaan worden

4 oktober 2023 om 21:32

Nog een blessure erbij met Lewa. Gaat lekker zo.

4 oktober 2023 om 21:34

@Joga_Bonito10

Nu wordt het echt tijd dat Ferran gaat schitteren als valse 9.

4 oktober 2023 om 21:35

Ze hadden Fati moeten houden, iemand die makkelijk goals maakt heb je altijd nodig.
Nu heb je op Lewa na geen goalenmakers

4 oktober 2023 om 21:38

@Goat10

Dat is juist het probleem, Fati is het al 2 jaar niet meer. Ook bij Brighton speet hij niet goed. Hij is gewoon niet meer wat hij was voor zijn zware knieblessure.

4 oktober 2023 om 21:41

Niemand van die spelers da ze nu hebbe scoorde meer per gespeelde minuten.
Als een speler amper vertrouwen krijgt, kan hij ook niet schitteren.
Vaak moct Fati banken na een goede wedstrijd.

4 oktober 2023 om 21:48

@Goat10

Zelfs als Fati speelde liet ie het niet zien. Ik denk gewoon dat klaar is met hem helaas.

4 oktober 2023 om 21:33

Ik vind Porto goed spelen.

4 oktober 2023 om 21:35

Aiai Lewa eraf, dat is flink balen zeg. Nul aanvallers op de bank ook meer, hoewel je Lopez opzich nog als aanvaller zou kunnen rekenen.

4 oktober 2023 om 21:35

Nog een blessure…

4 oktober 2023 om 21:36

Lewandowski ook geblesseerd nu jammer zeg..

4 oktober 2023 om 21:38

Gavi weer eens dom bezig haha

4 oktober 2023 om 21:39

Gavi waarom doe je weer zoo..

4 oktober 2023 om 21:41

Zo snel mogelijk Romue eruit, komt zwaar tekort

4 oktober 2023 om 21:47

Invaller Ferran die het cadeautje uitpakt. Hij rond hem wel erg beheerst af, dat geef ik hem na.

4 oktober 2023 om 21:47

Heel mooi voor Ferran zeg!

4 oktober 2023 om 21:47

goaaaaal

4 oktober 2023 om 21:48

Wauw uitgerekend Torres hahah, niet verwacht

4 oktober 2023 om 21:49

Één fout, meteen afgestraft.

4 oktober 2023 om 21:49

Jaaa Ferraaan!!!

4 oktober 2023 om 21:49

Zijn wij nou professioneel aan het afstraffen?

4 oktober 2023 om 21:49

Haha wat een cadeautje, maar ze pakken hem heerlijk uit dat is top! Visca catalunyaa

4 oktober 2023 om 21:49

Ferran 0-1 held!!

4 oktober 2023 om 21:50

Zo zonde dit. Porto speelde de eerste helft echt dikke prima tegen Barca. Had eigenlijk ook supergoede kansen. Jammer dat de VAR niet ingrijpt bij die discutabele situatie

4 oktober 2023 om 21:52

Het was 100% penalty

4 oktober 2023 om 22:24

Idd het is maar porto

4 oktober 2023 om 21:50

Dramatische eerste helft natuurlijk wel goed afgemaakt door Ferran.

Hoe is die Romeu in hemelsnaam profvoetballer geworden en hoe speelt hij in de basis bij Barcelona? Is mij een raadsel. Zsm wisselen.

4 oktober 2023 om 22:02

Laten we nou niet gaan overdrijven, hij was vorig seizoen één van de smaakmakers van La Liga bij de niet-topclubs.

Hij is gehaald om Frenkie te ondersteunen op het middenveld, en dat vulde die prima in wat mij betreft. Nu Xavi weer over is naar een 433 is die eigenlijk overbodig, maar ja Frenkie is er nu niet. En omdat je wel defensieve stabiliteit nodig hebt met bijvoorbeeld Cancelo op rechtsback, vind ik het niet erg raar dat hij speelt. Casado in zo'n wedstrijd voor de leeuwen gooien kan ook echt niet namelijk, en verder heb je enkel Lopez nog.

Hij valt echt door de mand nu Frenkie er niet is, maar hetgene waarvoor die gehaald is (namelijk Frenkie ondersteunen) vulde die wel gewoon goed in de eerste paar wedstrijden.

4 oktober 2023 om 22:04

Romeu is een drama. Loopt vaak in de dekking en verspeelt regelmatig de bal. Zonder Frenkie wordt er rommelig gespeeld. Organisatie en overzicht ontbreekt.

4 oktober 2023 om 21:50

Enigszins onterecht. Enigszins hé!

4 oktober 2023 om 21:53

Het is zo frustrerend om Gavi in je team te hebben. Vertrouwt zijn teamgenoten nooit elke keer maar dom ingaan op de tegenstander. Totaal geen tactische benul. Ik had die blessure van Pedri zo ingeruild voor Gavi.

4 oktober 2023 om 22:00

Domme reactie. Gavi is na Frenkie onze beste middenvelder dit seizoen. Hij strijd voor het team en is tactisch in voetballend gebied juist heel sterk. Stomme gele kaarten moeten eruit ja. Maar hij is de enige die leverd. Gundogan kan er pas niks van (op dit moment)

4 oktober 2023 om 22:18

Indd Gavi staat er alleen voor.
Oriol komt te kort, en Gundogan is nergens.
Middenveld is heel zwak zonder Pedri en Frenkie

4 oktober 2023 om 22:05

Liever zsm Fermin erin. Dan heb je meer stootkracht in de 16 van Porto maar vooral omdat Gavi zomaar eens een domme/onnodige 2e gele kaart kan pakken.

4 oktober 2023 om 22:05

Lekker weer Romeu

4 oktober 2023 om 22:07

Zoveelste balverlies Lopez erin

4 oktober 2023 om 22:07

Haal voldermort er af aub. Dit kan echt niet meer

4 oktober 2023 om 22:07

Dit is toch geen geel.. Kounde schopt die bal gewoon weg en daarna loopt Wendell half tegen hem aan om een vrije trap te versieren. Dit is in geen 100 jaar een overtreding..

4 oktober 2023 om 22:10

Het heeft natuurlijk met gevaarlijk spel te maken, omdat het been in de buurt van zijn hoofd komt. Zonder dat ik erop inga op het terecht of onterecht is overigens.

4 oktober 2023 om 22:09

romeo out now!!

4 oktober 2023 om 22:11

Recordje gele kaarten incoming?

4 oktober 2023 om 22:11

6 gele kaarten al voor Barca. Pohh

4 oktober 2023 om 22:11

Taylor is aan het strooien met gele kaarten. Die voor Felix is gewoon zwaar gestraft

4 oktober 2023 om 22:11

Barça speelt in het geel en krijgt ook belachelijk vaak geel. Het is een en al geel bij Barça

4 oktober 2023 om 22:13

Koundé held redt hier barca!

4 oktober 2023 om 22:13

Hoe kan dit!!!

4 oktober 2023 om 22:13

Wat een heerlijke tackle van Koundé zeg!

4 oktober 2023 om 22:13

Mooie sliding van kounde, maar wat een gruwelijke pass van die Porto speler

4 oktober 2023 om 22:14

Perfecte tackle van Koundé, belachelijk dat de bank van Porto zich zo laat kennen.

4 oktober 2023 om 22:17

Dit kan niet langer goed gaan

4 oktober 2023 om 22:17

Die Kounde en Araujo behoren zo tot de beste vijf verdedigers van het moment. Wat een geweldenaars.

4 oktober 2023 om 22:19

Qua passing waren ze beiden in de eerste helft wel erg matig.
Daarnaast heb je vaak al iets fout gedaan als je een tackle moet maken, maar dat is wellicht een dooddoener ;-)

4 oktober 2023 om 22:18

Lol Pepe gast! Drama, hij is langs Kounde, moet dan verder naar links bewegen en gewoon met links afmaken. Maar mee gaat terug naar zn rechts en laat die opening vallen waar Kounde nog kan inspringen met zn tackle. Echt heel matig gedaan.

4 oktober 2023 om 22:19

Overigens wat een verschrikkelijke commentator. Heb totaal niet het gevoel dat die man Barcelona ook maar twee wedstrijden heeft zien spelen dit seizoen. Waar is Sierd?

4 oktober 2023 om 22:19

Christensen en Fermin erin voor Araujo/Kounde en Gavi/Romeu. Anders pakken we hier rood.

4 oktober 2023 om 22:19

Barca speelt echt niet goed, komt door dat middenveld.
Gavi is de enigste die wat probeert.
Gundogan en Oriol zijn een ramp.
Zonder Frenkie en Pedri is het een totaal ander Barca.

4 oktober 2023 om 22:20

Jeetje dit niveau kan echt niet..

4 oktober 2023 om 22:23

Dat Xavi na 60 min nog steeds niet tot de conclusie is gekomen dat er op het middenveld iets moet veranderen vind ik zorgwekkend.

4 oktober 2023 om 22:26

De vraag is wel wat er moet veranderen.
Het enige waarmee je iets oplost is door Gundogan meer als controleur te laten spelen. Dan moet je of teruggaan naar een 442, of Lopez erin brengen voor Romeu (maar dan ga je er defensief niet perse op vooruit).

4 oktober 2023 om 22:31

Maar we komen nu telkens onder druk omdat we telkens balverlies lijden. We kunnen niet eens normaal opbouwen omdat het middenveld afwezig is. Oriel Romeu en Gondugan spelen verstoppertje. Ben je op het middenveld in balbezit sterker, kom je verdedigend ook minder in de problemen.

4 oktober 2023 om 22:35

Zeker ja, alleen de vraag is met welke spelers je dat wilt bereiken.

Ik was Roberto vergeten in mijn vorige reactie, dit lijkt me wel een prima oplossing. Vooral als Gundogan wat lager speelt op het veld, aangezien dat gewoon een erg sterke speler aan de bal is, om voor extra rust te zorgen.

4 oktober 2023 om 22:23

Wat een wisselvallig Barcelona trouwens. Tegen Antwerp en Betis echt heel sterk. Nu is het echter toch ook al een paar wedstrijden wat zwak.

Je hebt straks nog achter elkaar Athletic Club, Real Madrid en Sociedad achter elkaar. In die vorm van eerder kon je daar zomaar 9 punten pakken. In deze vorm moet je oppassen dat je er niet maar twee pakt en de titel al gedag kan zeggen..

4 oktober 2023 om 22:26

Xavi wisselen...... anders wordt het 1-1 of krijgt iemand zijn 2de gele

4 oktober 2023 om 22:26Porto verdient echt veel meer man man man. Lijkt Feyenoord wel

4 oktober 2023 om 22:27

Barca speelt dramatisch. Zou mij echt verbazen als ze dit weten te winnen...

4 oktober 2023 om 22:29

Xavi gaat dus terug naar een soort van 442, hoewel Lopez in de jeugd natuurlijk ook gewoon op linksbuiten heeft gespeeld.
Laten we hopen dat dit middenveld wat meer rust zal brengen, want dat is wat we vooral missen wat mij betreft.

4 oktober 2023 om 22:32

Hopelijk ligt Lewa er niet lang uit ik verwacht van niet.

4 oktober 2023 om 22:33

Ter Stegen redt Barcelona hier poehee.

4 oktober 2023 om 22:35

Porto verdiend die gelijkmaker. Barca kennende zal die ook vallen. Hopelijk weten we stand te houden. Goedmakertje van die gemiste penalty in de 1e helft dit?Ach het zat er ook aan te komen. Maakt die gozer van Porto niet zelf eerst hands?

4 oktober 2023 om 22:36

Missen we nu Yamal of zie ik het verkeerd?

4 oktober 2023 om 22:37

Echt een bizar stomme handsbal dit zeg, je weet toch perfect waar je op moet letten als verdediger, gruwelijk stom.

4 oktober 2023 om 22:37

Dit is toch geen penal, wat kan Cancelo hier aan doen?

4 oktober 2023 om 22:39

En die porto speler maakt eerst al hands overigens

4 oktober 2023 om 22:41

Los van of Porto hands maakt of niet, je ziet dat Cancelo z’n arm beweegt richting de bal, dit is 100% opzettelijk.

4 oktober 2023 om 22:48

Altijd makkelijk zo in een herhaling. In werkelijk ben je aan het rennen, en wordt er een bal achter naar je toe gelobt. Dat gaat zo ongelooflijk snel, kan je niks aan doen, zit ook geen opzet bij.

4 oktober 2023 om 22:37

Penalty lijkt me? jammer weer, nu gaat het helemaal lastig worden

4 oktober 2023 om 22:37

Dit is toch geen strafbaar hands, houd toch op zeg..

4 oktober 2023 om 22:38

Penalty, barca verdient hier helemaal niks met het vertoonde spel

4 oktober 2023 om 22:40

Dat is niet het vereiste voor een penal..

4 oktober 2023 om 22:38

Denk penalty..

4 oktober 2023 om 22:38

Erbuiten toch?

4 oktober 2023 om 22:39

Sowieso vind ik dit geen pingel, hij maakt zichzelf groot door die gestrekte been

4 oktober 2023 om 22:41

grappemaker

4 oktober 2023 om 22:39

Porto wordt me een partij bestolen deze pot zeg

4 oktober 2023 om 22:40

Duidelijk erbuiten toch?

4 oktober 2023 om 22:41

Haha waarom dat dan

4 oktober 2023 om 22:44

Omdat eerste helft al niet gegeven werd wat ontzettend opzichtig was. Deze vond ik lastig te beoordelen.

4 oktober 2023 om 22:53

Die 2e was geen pingel. De eerste helft imo wel

4 oktober 2023 om 22:40

Barca komt weer goed weg, deze keer wel een goede beslissing

4 oktober 2023 om 22:40

broo dit was penalty

4 oktober 2023 om 22:42

Als het én erbuiten was én eerst hands van Porto, leg mij dan jouw beslissing uit.

4 oktober 2023 om 22:43

Hoe was dit hands van porto? Je ziet die bal gewoon letterlijk op de kop van z’n schouder kopen.

4 oktober 2023 om 22:50

De var vindt dat, de scheids na de beelden ook. Meer bewijs nodig?

4 oktober 2023 om 22:40

Toch weer geluk voor Barca hier zeg. Wel jammer voor Porto, want in de eerste helft hadden ze ook al een halve penalty. Maar dit is wel gewoon aanvallend hands natuurlijk.

4 oktober 2023 om 22:41

Komt gewoon op z’n schouder. Wat is dit voor onzin..

4 oktober 2023 om 22:41

Xavi is in de CL gewoon helemaal de draad kwijt. Speelt nu met een 4-5-1 opstelling

4 oktober 2023 om 22:43

Lopez speelt ook als aanvaller (en dat heeft die in de jeugd ook vaak gedaan).

Verder is er geen aanvaller over. Lewa en Raphinha geblesseerd, en Yamal is al 10 minuten verdwenen.

4 oktober 2023 om 22:46

Laten we nou niet doen alsof er nog aanvallers zijn op de bank uberhaupt

4 oktober 2023 om 22:41

Weet iemand wat er met Yamal is gebeurd? Speelt al 5 minuten niet mee, en nu is die gewisseld voor Alonso.

4 oktober 2023 om 22:47

Nog helemaal niets bekend.

4 oktober 2023 om 22:50

Maar het klopt wel dat die een paar minuten niet heeft meegespeeld voordat die gewisseld werd, of heb ik gewoon niet op zitten letten?

4 oktober 2023 om 22:41

Serieus Xavi, Alonso en Roberto..,..

4 oktober 2023 om 22:42

1-1 nu heel jammer dit

4 oktober 2023 om 22:43

Buitenspel gelukkig

4 oktober 2023 om 22:46

@MW007

Haha ik heb net staan juichen dat buitenspel was.

4 oktober 2023 om 22:49

Haha ik moest er wel om lachen, laat precies het beeld van de wedstrijd zien... wat een geluk vandaag

4 oktober 2023 om 22:42

Roberto is net zo slecht als Romue

4 oktober 2023 om 22:44

Wat een goal zeg😂

4 oktober 2023 om 22:44Wat zwijnt Barcelona hier.... niet normaal... zelden vertoond. Onvoorstelbaar hoe Barã§a hier wegkomt.

4 oktober 2023 om 22:47

Echt compleet gemist dat Nico van Valencia maar Porto is gegaan..

4 oktober 2023 om 22:50

Ter Stegen gedraagt zich als een sneeuwvlokje

4 oktober 2023 om 22:52

HAHAHAHAHad ik het niet gezegd? Gavi gaat rood pakken. 0-1 voor en dan benadeel je je ploeg. Zo domme plek om deze overtreding te maken.

4 oktober 2023 om 22:52

Wat een domme speler is die Gavi soms ook

4 oktober 2023 om 22:52

Gavi Gavi toch, dit is echt enorm dom zeg

4 oktober 2023 om 22:52

Hehe. Bijna alle gele kaarten voor shirtjes trekken. Wat een antivoetbal speelt barca zeg. Niets vertoond in de 2e helft. Jammer als het zo blijft.

4 oktober 2023 om 22:55

Houd toch op, de helft van de gele kaarten waren echt voor drie keer niks en belachelijk makkelijk gegeven. Typische kaarten die je als uitploeg wel krijgt, maar de thuisploeg andersom niet.

4 oktober 2023 om 22:59

Is goed martijn. Barca vertoond hier gewoon absurd spel dat geen voetbal te noemen is. Het is vandaag een zielig ploegje die helaas overwint met een cadeautje die ze netjes hebben afgestraft. Verder was het veelal truttig voetbal van ze.

4 oktober 2023 om 23:02

Moet ook niet altijd met mooi voetbal zijn.
Barca heeft vaak verloren terwijl ze de betere ploeg waren.

4 oktober 2023 om 22:53

Gavi echt..... voor geen reden ...

4 oktober 2023 om 22:53

Zelfs een 1-1 in blessuretijd zou een erg gelukkige uitslag zijn voor Barcelona. Laat staan een zege. Wauw.

4 oktober 2023 om 22:54

Gavi 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

4 oktober 2023 om 22:56

Zelden zo'n onterechte uitslag meegemaakt. En dan ben ik niet eens Porto fan.

4 oktober 2023 om 22:57

Kounde en Ter Stegen beste aan de kant van Barca, zegt genoeg eigenlijk

4 oktober 2023 om 22:57

Gelukkig gewonnen vamoss!

4 oktober 2023 om 22:57

Het lijkt erop dat we het nog gaan overleven ook
Ter Stegen ook weer een paar keer erg belangrijk

4 oktober 2023 om 22:58

Zowaar de 3 punten binnen. Zwaar onterecht, in een belabberde wedstrijd, maar toch wel heel fijn!
Alleen jammer voor de Porto fans, ze hadden echt meer verdiend.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Barcelona zwijnt en dankt uitblinker Marc-André ter Stegen voor nipte zege
FC Barcelona heeft woensdagavond zijn tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League gewonnen. Op bezoek bij FC Porto was de ploeg van Xavi met 0-1 te sterk dankzij een treffer van invaller Ferran Torres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren