Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
3
1
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: La Liga
Datum: Zondag 24 september 2023
Tijd: 21:00 uur
Scheidsrechter: Javier Alberola
Stadion: Estádio Cívitas Metropolitano (Madrid)
Toeschouwers: 69082
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
24 september 2023 om 20:02

Wat in de Pep Guardiola is dit voor onzin?

;

24 september 2023 om 20:06

Vini zat toch bij de selectie, wat is er gebeurd?

24 september 2023 om 20:08

Ziek.

24 september 2023 om 20:02

We spelen met 5 middenvelders. Besef even 5 Middenvelders! Rodrygo dus als enige aanvaller tegen een Atletico die met 5 achterin speelt. Kan nog steeds niet geloven dat het bestuur dacht dat dit prima was om zo het seizoen in te gaan. Als je mij 5 jaar geleden had vertelt dat Real Madrid van Ronaldo, Bale en Benzema naar dit ging had ik je voor gek verklaard...

24 september 2023 om 20:09

Maakt niet uit, top 4 La Liga word je toch wel, en de groepsfase CL overleef je ook zonder spits. In Januari een leuke spits oppikken die weet waar de goal staat (Icardi, Lukaku, Osimhen, Lautaro, als hij wil komen Mbappe) en je bent klaar voor de knockout fase.

24 september 2023 om 20:11

RM haalt heel zelden spelers in januari en geen van de namen die jij noemt zullen te koop zijn volgens mij in januari.

24 september 2023 om 20:12

Al die namen zijn te koop voor het juiste bedrag, behalve Mbappe want die beslist min of meer zelf.

24 september 2023 om 20:15

Probleem is dat Real Madrid nooit spelers haalt tijdens de winterperiode. Laatste was Chicharito in 2015 volgens mij. Zelfs vorig seizoen na problemen op de back posities deed het bestuur niks...

24 september 2023 om 20:21

Dat soort spelers zijn echt niet haalbaar in januari.

24 september 2023 om 20:32

'het juiste bedrag'. Alsof je even 250M gaat aftikken voor Osimhen. Elke speler is 'te koop voor het juiste bedrag'. Als dat bedrag echter het marktconforme zo ver overstijgt (wat geheel te begrijpen is halverwege het seizoen) kan je je dat niet veroorloven tenzij je een sugar daddy of zelfs gehele staat hebt om het te financieren dus zijn ze zoals ik al zei niet te koop.

24 september 2023 om 20:35

Als Napoli zo matig blijft presteren, gaat Osimhen morren en zakt die prijs vanzelf.

Er zijn de afgelopen jaren best goede transfers gedaan in Januari, Real is echt niet zo uniek dat het voor hen onmogelijk is. Barcelona kocht Suarez van Liverpool in Januari, om maar wat te noemen. Aubameyang van Dortmund naar Arsenal. Bruno naar United, Virgil naar Liverpool.

24 september 2023 om 20:36

In de winter? Kom op kerel. Jij loopt lang genoeg mee om te beseffen dat je onzin verkoopt. Tegen de zomer wellicht ja, in de winter? Neen dat gebeurt niet. Bovendien, zelfs als dat het geval is, alsof De Laurentiis daar wakker van ligt.

24 september 2023 om 20:35

Geen paniek in de 90+3 minuut scoort Bellingham de winnende😜

24 september 2023 om 20:02

Bellingham in de spits positie? 😁

24 september 2023 om 20:03

Weet iemand hoelang Vinicius nog uitgeschakeld is?

24 september 2023 om 20:07

@jur77

Zal de volgende wedstrijd weer aanwezig zijn.

24 september 2023 om 20:07

Zat bij de selectie vandaag, maar op het laatst afgehaakt omdat die buikgriep heeft. Zal er denk ik tegen Las Palmas weer bij zijn.

24 september 2023 om 20:08

Was eigenlijk helemaal fit volgens Ancelotti maar heeft gisteren buikgriep opgelopen. Dus verwacht hem terug tegen Las Palmas deze week. Gok dat ie 45-30 minuten speelt, tegen Girona start volgend weekend en wordt gewisseld na 70 minuten oid en tegen Napoli weer de volledige wedstrijd.

24 september 2023 om 20:47

Ah dat is jammer voor de wedstrijd. Bedankt allemaal

24 september 2023 om 20:05

Bellingham gaat gewoon weer scoren vandaag hoor.

24 september 2023 om 20:07

Druk van Modric en Kroos hebben resultaten opgebracht. Gelijk basis.

Triestig echt.

24 september 2023 om 20:10

Hier krijg ik echt het gevoel dat Carlo ze er beide in zet om ze tevreden te houden. Dat zou echt onzin zijn. Dan ben je ofwel een slapjanus van een manager ofwel doe je echt aan vriendjespolitiek. Beide kan echt niet meer en dan nog Kroos op DM ook, treurnis. Carlo wordt afgemaakt door de fans en media als er hier niet gewonnen wordt.

24 september 2023 om 20:17

De druk vanuit de media is nu enorm. Laatste x met Kroos in deze rol verloren wij tegen Atletico 4-0. Ben benieuwd.

24 september 2023 om 20:11

Weet iemand waarom Tchouameni op de bank zit?

24 september 2023 om 20:12

Lijkt erop dat Ancelotti met 5 middenvelders de 5 van Atleti wil bestrijden, maar dit is weer zo'n typische laffe opstelling. Ben zo klaar met die vent en zijn leugens, Alvaro zou zogenaamd vast onderdeel worden van het eerste elftal dit seizoen, heeft volgens mij nog geen keer bij de selectie gezeten terwijl er een te kort aan aanvallers is. Dan verdien je ook gewoon om ten onder te gaan, Real Madrid heeft een van de beste jeugdopleidingen in heel Europa maar deze vent doet er helemaal niets mee. Hoop volgend seizoen oprecht op een jonge trainer als Xabi die al eerder met de jeugd heeft gewerkt, en ze ook beter kan maken.

24 september 2023 om 20:29

Alvaro ben ik het wel mee eens hoor. Was zeer indrukwekkend in zijn cameo's met het eerste maar bij Castilla was het gewoon pover, zeker eind vorig seizoen, en die vorm trekt hij deze jaargang door. Is gewoon niet goed genoeg, niet eens de beste aanvaller van Castilla.

Als je dan echter ziet hoe geweldig Arribas bezig is dit seizoen (4 goals in 6 wedstrijden bij Almeria dat nog maar 2 punten en 7 goals totaal heeft) dan is het echt absurd dat zo iemand 2 jaar lang geen enkele kans kreeg van Ancelotti.

Daardoor heb je ook geen poot om op te staan in de onderhandelingen en verkoop je hem voor een miezerige 6 miljoen (voor 50% maar toch). Gelukkig heeft ie een afkoopsom van 40M waarvan Madrid dus maar 20M zou moeten betalen als ze hem terug willen halen.

Ook Obrador had vorige jaargang een fantastisch seizoen en aangezien je enige linksback 50% vd tijd in de lappenmand lag had hij dus perfect vaak in de selectie opgenomen kunnen worden en zelfs minuten kunnen maken maar...

Nico Paz is ook weer geweldig op dreef met een G/A elke dikke 60 minuten maar die jongen moet ook helemaal niets verwachten hoor en als ie mazzel heeft wordt ie deze zomer voor 50% verkocht, met pech verneukt ie nog 2 seizoenen bij Castilla vanwege holle beloftes zoals Arribas.

Jongens als Paz, Arribas, Obrador maar ook Cesar Palacios of Mario Martin hadden allemaal al dik 500 minuten gemaakt als ze bij Barca speelden. Dat had hen vertrouwen gegeven waardoor hun groei versneld. Dat levert je niet alleen potentieel spelers voor het eerste op maar indien dat niet het geval is ook nog eens hogere transfersommen.

24 september 2023 om 20:41Vergeet onze eigen Guti ook niet die een uitstekend debuutseizoen heeft gehad bij Girona en nu weer prima is begonnen (dit weekend wel op de bank, maar daarvoor meerdere goede potten vanuit de basis).

Arribas hebben jij en ik het vaker over gehad dat het onbegrijpelijk is dat die geen kansen kreeg, aangezien hij al vanaf 20/21 in dat horror seizoen met alle blessures een goede indruk maakte in de spaarzame minuten die hij kreeg.

Kijk toch eens wat een namen er vanuit La Fabrica in ieder geval vast in de selectie hoorden te zitten met een capabele coach. Guti, Arribas, Alvaro en Paz ( het volgende talent wat inderdaad vernacheld gaat worden "in belang van Castilla" ) erbij was toch prachtig geweest. Dat is het grootste verschil met Barcelona en La Masia, want qua het opleiden van talent doet Real Madrid niet voor ze onder. Barca geeft jonge gasten de kans in de hoofdmacht om beter te worden, terwijl ze bij Real zowat allemaal een omzwerving nodig hebben om dan eventueel toch terug te komen bij de club.

24 september 2023 om 20:48

Exact. Het hoeven ook niet allemaal wereldtoppers te worden die 10-15 jaar in de basis spelen zoals Raul en Casillas. Maar jongens als die namen waren inderdaad allemaal prima selectiespelers geweest of hadden dat kunnen worden. Nu ook weer, zowel Castilla als de Juvenil A hebben geweldige lichtingen waar je met een beetje duurzaam sportief beleid wellicht 1 basisspeler en 3-4 selectiespelers uit kan halen de komende 3 jaar. Helaas worden ze allemaal weer verkocht.

Ach ja, ze behouden tegenwoordig iig 50% waardoor je ze vrij goedkoop weer terug kan halen zoals Fran nu. Ik hoop van harte dat Kubo en Arribas de volgende zijn. Als Fran de komende 2 seizoenen zichzelf bewijst en onbetwist eerste keus wordt zou ik Guti ook terughalen om met hem te concurreren.

24 september 2023 om 20:54Zou mooi zijn om met jongens als Fran, Guti en Arribas weer een Vazquez en Nacho van deze generatie te hebben. Geen wereldspelers, maar wel jongens uit de opleiding die 110 geven voor het shirt en daarmee ook als voorbeeld gelden voor anderen uit La Fabrica dat je als jeugdspeler wel degelijk het eerste elftal van Real Madrid kan bereiken.

24 september 2023 om 20:12

Totale grap dit. 5 middenvelder's, 1 aanvaller, geen Tchouameni. Als toetje staat Vazquez ook nog is in de basis. Alle ingredienten staan klaar om vandaag dik eraf te gaan.

Ik haat dit seizoen nu al.

24 september 2023 om 20:18

Vazquez is natuurlijk uit nood aangezien Carvajal weer maar eens geblesseerd is. Verder helemaal met je eens.

24 september 2023 om 20:17

Volharden in de boosheid . Modric en Kroos weer samen opstellen. Iedereen weet dat dat niet meer kan, behalve Ancelotti. Wat een opstelling trouwens, met 5 middenvelders. Zal waarschijnlijk weer een oersaaie wedstrijd worden...

24 september 2023 om 20:17

5 middenvelders? Wat loopt ancelotti allemaal te doen? Verrassend hoor!

24 september 2023 om 20:19

Waarom is Diaz eigenlijk gewoon niet verkocht? Zoveel clubs wouden hem? Wat is de reden van hem te houden als je hem niet gebruikt.

433…

Rodrygo - Joselu - Brahim

24 september 2023 om 20:29

Helemaal mee eens, zou Diaz daarom ook aanbieden bij Sociedad in de winter in ruil voor Kubo en eventueel nog een klein geldbedrag. Dan kan die jongen weer wekelijks vanuit de basis beginnen, en heeft Real met Kubo eindelijk weer een pure rechtsbuiten terug.

24 september 2023 om 20:34

Ik zie zelfs een prima valse 9 in hem. Nu is dat lastig uit te proberen maar ik snap dan ook helemaal niet dat daar in het voorseizoen niet mee geexperimenteerd is. Dan had je een traditionele 9 met kopkracht en een valse 9 om de combinaties met Rodry en Vini te zoeken en ruimte te creeeren voor de inlopende Bellingham.

24 september 2023 om 20:19

Aan de ene kant indrukwekkend dat je vijf middenvelders van dit niveau kan opstellen en dat Tchouaméni nog steeds op de bank zit, maar aan de andere kant is het ook wel erg treurig dat dit het niveau van de vleugelverdedigers en aanvallers is van Real Madrid. Jezus zeg, je zal maar met alleen Rodrygo aan moeten treden in een topwedstrijd.

24 september 2023 om 20:25

Het is bizar eigenlijk dat je anno 2023 nog steeds met Vasquez op de back komt opdagen. 5 middenvelders van wereldniveau maar 0 scorende vermogen (op Jude na). Dit wordt denk ik een dikke zaadpot.

24 september 2023 om 20:31

Nou ja, bij Barcelona lopen er anno 2023 nog spelers als Sergi Roberto en Marcos Alonso in een soortgelijke rol rond. Er zijn nou eenmaal weinig spelers beschikbaar en bereid om structureel stand-in te spelen. Maar goed, een speler als Iván Fresneda was gewoon haalbaar afgelopen zomer en toch besluiten beide clubs om vast te houden aan hun matige en ervaren spelers.

24 september 2023 om 20:35

Wat is er mis met Fran Garcia? Vazquez is uiteraard verre van ideaal maar heeft Barca een betere backup achter Cancelo dan?

24 september 2023 om 20:44

Weinig. Maar je gaat me niet vertellen dat een linkerflank met Fran Garcia en Ferland Mendy past bij een club van het niveau van Real Madrid. Overigens is het misschien wel net zo treurig dat Barcelona met Sergi Roberto en Marcos Alonso als stand-in speelt.

24 september 2023 om 20:51

Je kan helaas niet structureel back-to-back twee van de beste linksback aller tijden in je selectie hebben Guaporta, al helemaal nu de verhoudingen in het voetbal door clubs met onbeperkte investeringskracht voor goed verschoven zijn. Dan vind ik het prima om een jongen als Fran met potentie de kans te geven om beter te worden, hij is niet zo'n groot talent als bijvoorbeeld Balde maar gaat echt wel een nuttige speler voor Real Madrid worden, mits hij de tijd krijgt om zich verder te ontwikkelen.

24 september 2023 om 20:56

Daar ben ik het niet mee eens. Fran Garcia moet zijn draai en vorm nog een beetje vinden maar is de voorbije 2 jaar consistent top 2/3 in La Liga geweest samen met Gaya en Balde. Wat mij betreft gewoon een uitstekende back met bakken potentie. Mendy is defensief op papier nog steeds een beest maar gezien zijn blessuregevoeligheid en gebrek aan consistentie moet ik je daar gelijk geven maar goed, dan spreken we weer over backups (fran is wat mij betreft 1e keus).

De breedte op de backs kan inderdaad veel beter, je hebt echter niet elk seizoen een luxeselectie als pakweg 2016. Over een jaar of 3 weer lijkt dat de bedoeling te zijn.

24 september 2023 om 21:02

Lees net mijn reacties terug en het komt nu over alsof ik Fran García in hetzelfde rijtje plaats als Lucas Vázquez, Sergi Roberto en Marcos Alonso en dat was natuurlijk niet mijn bedoeling. Fran García is natuurlijk een getalenteerde vleugelverdediger en hem terughalen voor vijf miljoen euro was een no-brainer. Het gaat me er alleen om dat zowel Real Madrid als Barcelona nog kunnen werken aan de breedte van hun selectie op een aantal posities.

24 september 2023 om 20:22

Real heeft Kubo echt hard nodig vind ik, het kan echt een sensatie worden met hem bij Real, Vini-Rodrygo-Kubo.

24 september 2023 om 20:29

Ik begrijp al die bovenstaande reacties niet zo.

5 gespeeld 5 gewonnen en in de CL van de week ook gewonnen?

24 september 2023 om 20:32

Dan kijk je duidelijk alleen naar de uitslagen en niet naar de wedstrijd.

24 september 2023 om 20:57

Nee hoor ik kijk bijna alle wedstrijden van real en barca. La liga is gewoon een
topcompetitie en ze hebben oa tegen sociedad, bilboa en getafe gewonnen wat gewoon lastige wedstrijden zijn. Ik vind het allemaal een beetje overdreven.

24 september 2023 om 21:03

Oké, dan heb ik duidelijk andere wedstrijden gezien.

24 september 2023 om 20:36

Dank je! Werd er al moedeloos van! Zogenaamd allemaal experts! Man man man vermoeiend. En dan zeuren dat er bijna geen aanvaller speelt lmao, weten ze uberhaupt dat er nauwelijks goede opties zijn? Je zou denken van wel. 😑

24 september 2023 om 20:43

Er zijn momenteel 3 opties beschikbaar. Daarvan speelt er 1...

Gebrek aan opties is hier vandaag een heel dom excuus. Jij vind het prima of wat dat je met 4 verdedigers, 5 middenvelders en 1 aanvaller speelt alsof je Almeria bent? Of dat Kroos en Modric weer samen starten in de eerste topwedstrijd van het seizoen? Of dat Kroos voor de 28e keer in 2 jaar mag tonen dat ie er niets van bakt om DM (met alle respect, is niet zijn schuld, gewoon zijn positie niet).

24 september 2023 om 20:43

@sociofan1

Real heeft kubo Asap nodig.

24 september 2023 om 20:48

Goede opties zie ik niet helemaal! Kom niet met Brahim aub! En met Joselu op de bank kun je wellicht later nog wat forceren als dat nodig is (maar zo wauw is het ook niet!) en voor de rest is er niets! Werkelijk niets. En middenveld versterken is helemaal geen verkeerde gedachte. Wat notabene RM's sterkste linie is!

Maar ja, sommige maken er hier een hobby van met het zeuren klagen, Carlo kan niets goeds doen in hun ogen! 🤦

24 september 2023 om 20:58

Joselu doet het tot nu toe degelijk. Brahim is lastig in te schatten, was geen fan van zijn terugkomst maar in de weinige minuten die hij heeft gekregen was hij wel veelbelovend imo.

Hoe dan ook, duidelijk geen fantastische opties maar alles beter dan 1 aanvaller.

1 aanvaller kerel, om te janken.

24 september 2023 om 21:05

Tja, blame the board! 🤷‍♂️

En dan zie ik Bayern gisteren. Kane hattrick, en ook Choupo en Tel scoren een goaltje. 3 spitsen lol. Dan heb je nog Sane, Coman, Gnabry. Muller op de bank. Dat is nog eens een luxe en een groot verschil met wat wij hebben.

24 september 2023 om 21:13

Tsja socio jij ziet overal geen toegevoegde waarde in als het je uitkomt. Wat is er mis met het vertrouwen geven aan Brahim die het in de weinige minuten goed doet. En om Joselu uit te proberen op zijn juiste positie. Slechter dan hoe het nu aanvallend ervoor staat, kan het toch al niet.

24 september 2023 om 21:13

Het een sluit het ander niet uit. Schuld van het bestuur dat de opties voorin zo bedroevend beperkt zijn. Schuld van Ancelotti dat ie met zo'n beschamende opstelling op de proppen komt.

24 september 2023 om 20:39

Heb je die wedstrijden uberhaupt gekeken?

Verder ook niet bijzonder relevant aangezien geen enkele van die wedstrijden met een opstelling als deze gespeeld werd.

24 september 2023 om 20:55

Ik volg het spaanse voetbal ja maar 5 eind uit 5 is toch prima? Mensen hier doen net alsof real 14de staat.

24 september 2023 om 20:42

Vorig jaar 9 uit 9 en iedereen weet hoe het is geëindigd uiteindelijk. Leuk dat je alles wint maar het is ook met een portie geluk dat Bellingham je de hele tijd red. Dat is op de lange termijn niet vol te houden...

24 september 2023 om 20:46

Dit inderdaad, Bellingham zal op een gegeven moment ook stoppen met scoren (tenzij hij als middenvelder Haaland achtige cijfers weet te halen), en dan zie je dat er in dit elftal niemand structureel een goal weet te maken, plus dat er van de tactiek helemaal niets klopt. Joselu heeft tot nu toe te veel kansen nodig, en wat er met Rodrygo gebeurd is over de zomer mag Joost weten.

24 september 2023 om 20:45

Ik denk 2-1 voor Atleti 2x Griezmann 1x Bellingham.

24 september 2023 om 20:50

Heel goed van Ancelotti. Die weet natuurlijk dat de huidige middenvelders tekort komen tegen Atletico Madrid en is het slim om met Modric en Kroos in de basis te beginnen. Die kunnen het middenveld voetballend domineren en met zo weinig ruimte dat Atletico biedt, weten de andere middenvelders geen raad. Dat zijn meer fysieke spelers.

24 september 2023 om 21:07

lolllll

24 september 2023 om 21:07

Kom op Atletico.

24 september 2023 om 21:08

Griezmann zal vandaag vast een wereldpot spelen zonder echte controleur die hem kan oppakken

24 september 2023 om 21:14

@joshuak_

Mijn gevoel zegt dat ie ook gaat scoren, speelt al sinds het WK van vorig jaar voorbij is echt gruwlijk.

24 september 2023 om 21:08

Hahaha nu al 1-0

24 september 2023 om 21:08

Veel duidelijker kan een overtreding niet... Je staat er 5 meter af kroepoek

24 september 2023 om 21:08

Weer in de eerste 5 minuten....

24 september 2023 om 21:08

Na 5 min joh

24 september 2023 om 21:09

Mooie goal

24 september 2023 om 21:09

En nu 1-0. Sorry maar deze had echt niet mogen tellen. 100% overtreding op Bellingham in de fase die eraan vooraf ging. Genaaid door de ref na 5 minuten.

24 september 2023 om 21:12

Payback. Het heeft alleen maar meegezeten voor Real, aanvallend hands is altijd hands maar toch werd die goal tegen Getafe goedgekeurd.

24 september 2023 om 21:17

Zo werkt het niet. Doe niet zo kinderachtig.

24 september 2023 om 21:32

Je zegt dat je genaaid wordt door de scheids. Als je alles tegen elkaar opweegt mag je de scheids op blote knieën bedanken dat je überhaupt bovenaan staat/stond

24 september 2023 om 21:09

Weer 1-0 achter. Dit begint echt bizar te worden…

24 september 2023 om 21:10

Rudiger schietverbod, wanneer?

24 september 2023 om 21:10

Geen overtreding op bellingham? Spaanse scheidsrechters zijn oprecht t slechste en dan heb je nog Italiaanse en Engelse die er ook vrij weinig van bakken.

24 september 2023 om 21:11

Hahaha Alaba is toch zo een grap bij voorzetten man, is Morata echt he-le-maal kwijt. Volgend seizoen aub een nieuwe topper centraal naast Militao, of 2 indien je met 3 man achterop gaat spelen bij de komst van Xabi

24 september 2023 om 21:13

Mag je niet zeggen. Alaba schijnt als een wereld CV gezien te worden. Vind hem echt matig.

24 september 2023 om 21:16

@joga_bonito10

Alaba vind ik als LB of als Middenvelder beter tot zijn recht komen dan als CV, Hij is in de lucht ook zo matig.

24 september 2023 om 21:18

Alaba is aan de bal nog steeds uitstekend, maar verdedigend al een tijd een zwakke plek

24 september 2023 om 21:31

@joshua_k

Is Pau Torres geen optie voor real?

24 september 2023 om 21:32

Wil hem al jaren zien bij Real, maar die heeft deze zomer bij Aston Villa getekend voor Emery en zie ik daar niet zomaar weggaan.

24 september 2023 om 21:35

@joshuak_

Ah dat heb ik gemist dan, Jammer dat ie is vertrokken daar, Ik vind militao wel een goeie speler maar blijft ook vaak zo wisselvallig.

24 september 2023 om 21:11

Weet iemand wat er met Iker Bravo is gebeurd? Ik dacht namelijk dat het een groot talent is.

24 september 2023 om 21:15

Niet de ideale mentaliteit en Raul weet niet hoe hij met jongens moet omgaan die geen ideale schoonzonen zijn. Met tieners al niet, kan er met mijn hoofd niet bij dat sommige mensen denken dat ie de het met volwaardige vedettes plots wel kan.

24 september 2023 om 21:24

Wat jammer zeg. Ik dacht namelijk dat na Raul weer een spits uit de jeugd zouden hebben.

24 september 2023 om 21:11

Nu al 1-0.

24 september 2023 om 21:13

Val net in, overtreding op Bellingham voor die goal?

24 september 2023 om 21:15

100%

24 september 2023 om 21:20

Jongens als Jude, Fede en Cama moeten met hun snelheid en balbehandeling veel vaker dribbels richting de 16 van de tegenstander durven maken, ipv steeds slaafs afspelen naar Kroos of Modric. Die extra dreiging naar het strafschopgebied kan dit team wel gebruiken

24 september 2023 om 21:21

Toch hoop ik dat Bellingham er eentje gaat scoren.

24 september 2023 om 21:21

Uiteraard is dat geen fout op Bellingham, zuivere tackle maar daarvoor maar liefst 3 overtredingen in 4 seconden tijd op hem, dan fluit je toch terug? Wat een mafketel deze ref.

24 september 2023 om 21:22

Ik heb niks gezegd voor de wedstrijd… Real staat voor geen meter.

24 september 2023 om 21:22

2-0 Griezman speelt toch heel sterk.

24 september 2023 om 21:22

Hahaha triestig!

24 september 2023 om 21:22

Kom op Atletico.

24 september 2023 om 21:22

Ancelotti is soms zo moeilijk te begrijpen pff

24 september 2023 om 21:22

Atletico begint wel scherp

24 september 2023 om 21:23

Jaaaa weer een tegengoal uit een voorzet, fantastisch neergezet door Ancelotti! Je ziet duidelijk de meerwaarde van Kroos en Modric in dit team!

24 september 2023 om 21:24

Als dit niet snel omgedraaid wordt wat mij betreft Ancelotti out. Indien Zizou openstaat voor een terugkeer zou ik niet eens tot woensdag wachten.

24 september 2023 om 21:27

Zie Zizou niet meer bij Real terugkeren eerlijk gezegd, de mensen in het bestuur waar hij problemen mee had zitten er nog steeds en zullen ook niet snel vertrekken. Die wacht op Juve totdat die eindelijk Allegri eruit gooien, of anders tot 2026 als de Franse bond dan misschien ooit een keer afscheid neemt van Deschamps. Die vind het wel prima om alle tijd te hebben voor zijn gezin, lekker evenementjes hier en daar pakken met de vrouw, heerlijk.

24 september 2023 om 21:29

Zou jammer zijn. Ben benieuwd hoe Bellingham zich zou ontwikkelen met Zidane als coach. Xabi zie ik helemaal niet midden in het seizoen Leverkusen in de steek laten. Treurnis.

24 september 2023 om 21:33

Bellingham met zijn grote voorbeeld als coach, dat zou nog eens wat zijn geweest

24 september 2023 om 21:23

Tien! Tien! Tien!

24 september 2023 om 21:23

Wat een slechte bedoeling is dit zeg. En die kepa pakt ook niks.

24 september 2023 om 21:24

Lekker makkelijk om deze goal op kepa te schuiven, was gewoon heel erg knap gekopt.

24 september 2023 om 21:28

@mick00

De verdediging klopt toch ook voor geen meter, Rudiger kan echt niet in een 433 systeem spelen.

24 september 2023 om 21:23

Bedankt Perez.

24 september 2023 om 21:23

Kan er ook nog bij...

24 september 2023 om 21:23

2-0 achter. Het is al klaar. Wat een achterlijke opstelling van Ancelotti…

24 september 2023 om 21:23

Real Madrid wordt echt op de vleugels compleet overklast. Samuel Lino met name.

24 september 2023 om 21:25

Dien is serieus snel

24 september 2023 om 21:26

En wordt ook helemaal vrijgelaten in de opbouw.

24 september 2023 om 21:28

Ik vind vooral griezman heel sterk, voetbalt zo gemakkelijk

24 september 2023 om 21:24

2-0, echt goed bezig...

24 september 2023 om 21:24

Griezmann blijft een geweldenaar, jammer dat Barcelona niet zo’n succes werd

24 september 2023 om 21:29

Ei_guaje7

Ja vind ik ook jammer, Maar Griezmann zijn rol bestaat gewoon niet bij barca zijn rol was al in bezit door Messi, zelfs als messi er niet bij is was griezmann het niet gelukt, hij is een echte schaduwspits en in een 433 systeem rendeert hij totaal niet. Zijn transfer was onnodig.

24 september 2023 om 21:32

Ik denk dat hij als middenvelder nu in het systeem van Xavi geweldig had gespeeld, zoals hij op het WK speelde.

Alleen dat salaris van hem was absoluut niet te betalen. Maar je hebt zeker gelijk dat het in eerste instantie een onnodige transfer was.

24 september 2023 om 21:34

@ei_guaje7

Hmm zou kunnen, maar ik weet niet of daar echt plek voor hem is. en idd dat salaris van hem was echt absurd hoog, Typisch Bartomeu die zulke contracten uitdeelt ben echt blij dat ie er niet meer is.

24 september 2023 om 21:24

Haha Ancelotti vandaag nog buiten aub. Wie speelt er maar met 1 aanvaller

24 september 2023 om 21:27

en Modric en Kroos samen tegen het fysiek sterkste en snelste team in La Liga...

24 september 2023 om 21:24

Belachelijke poging van Rodrygo, maar wat wil je ook wanneer hij de enige aanvaller in deze tactische ramp is

24 september 2023 om 21:25

Als ze niet oppassen gooit er straks een 'supporter' wat vuurwerk op het veld waardoor ze de wedstrijd moeten staken zoals in Amsterdam.

24 september 2023 om 21:25

Dit loopt uit de hand

24 september 2023 om 21:25

Griezmann 2-0!!

24 september 2023 om 21:26

Wie zet zijn ploeg nu in dergelijke opstelling? Ancelotti, vertrek nu al maar naar Brazilië.

24 september 2023 om 21:26

Waarom heeft Ancelotti nog steeds niet geleerd door te spelen met Tchouameni in grote wedstrijden. Bizar man. Vorig jaar al overklast door Man City met Kroos en Modric samen en nu weer…

24 september 2023 om 21:28

Allemaal Carlo's schuld. Hij moet eruit! Dit kan niet meer zo verder. Het is een schande! We hebben een nieuwe coach nodig die het begrijpt!

24 september 2023 om 21:29

Dombo Carlo, weer dropt ie Tchouameni om die achterlijke Kroos-Modric formatie te forceren in wedstrijden waar ze simpelweg te oud voor zijn. God wat zal ik blij zijn wanneer deze kwal eindelijk de club verlaat.

24 september 2023 om 21:34

Ik ben ook woest op hem maar beetje respectvoller mag wel. Is gewoon een legende van de club en de sport in het algemeen en los van zijn prestaties altijd zeer respectvol en ver van een kwal.

Roepen om zijn ontslag is 1 ding maar hem uitmaken voor weet ik veel wat is niet op zijn plaats.

24 september 2023 om 21:30

Tsja wat verwacht je dan met die opstelling

24 september 2023 om 21:31

Dit is niet de schuld van Ancelotti. Dit is de schuld van Perez, die ongelofelijk slecht heeft ingekocht. Wat zou Joselu nu betekenen dan? Het is gewoon dat Bellingham toevallig wat goals erin prikte, maar Real speelt echt inspiratieloos.

24 september 2023 om 21:32

Deze pot doet heel erg denken aan die 0-4 in Bernabeu tegen Barcelona van vorig jaar, toen Ancelotti met een waardeloze tactiek ook die pot om zeep had geholpen bij afwezigheid van een spits. Toen was het druk zetten met je centrale middenvelders op de verdediging, nu speel je effectief zonder aanvaller want Rodrygo staat overal behalve in de punt, kunnen de wingbacks van Atleti doen wat ze willen, en heeft Griezmann vrijbaan want zijn directe tegenstanders zijn Alaba en Kroos..

24 september 2023 om 21:32

Benzema wordt zo hard gemist niet normaal, Blijf het jammer vinden dat ie er niet meer is.

24 september 2023 om 21:33

Pijnlijk slechte formatie.

Zit verder geen enkel idee achter dat rondspelen. Je trekt ze totaal niet uitelkaar, daar is de bal circulatie te laag voor.

Zou voor de rust nog ingrijpen als Ancelotti zijnde.
Modric speelt echt een matige pot zeg.

24 september 2023 om 21:33

Ik volg Real dit seizoen niet echt maar ik zie veel negatieve reacties. Kan iemand mij uitleggen wat het probleem dit seizoen is bij Real aan gezien de resultaten nou ook niet echt overtuigend zijn

24 september 2023 om 21:35

Er is veel ingekocht voor het middenveld, maar voor de resterende posities is er geen moer gedaan. Vini uitgevallen en paniek breekt uit. Daarnaast is je enige echte spits Joselu, wat echt niet een toegevoegde waarde is voor het spel. En linksback vind ik ook dat er met slechts Fran Garcia tekort is gedaan.

24 september 2023 om 21:36

Het bestuur heeft verzuimd om Kane op te pikken als vervanger van Benzema, dankzij de obsessie van Perez met Mbappe in de hoop dat hij ooit op de markt zou komen. Verder heb je Ancelotti die tactisch absurd slecht is, en het puur moet hebben van individuele bevliegingen om wedstrijden te winnen.

24 september 2023 om 21:38

Er is geen aanval zowat! Dan krijg je issues maar verliest je team als geheel ook het vertrouwen.

24 september 2023 om 21:39

Bedroevende diepte voorin (en op de backs) en een coach die tactisch gewoon heel pover is en rekent op flexibiliteit en individuele klasse van zijn spelers.

24 september 2023 om 21:42

Bedankt voor de reactie allen. Ik hoop voor jullie dat het alsnog een mooi seizoen wordt en niet dat het een tussenseizoen word om volgend seizoen met een versterkte aanval weer mee te draaien.

Lijkt me overigens wel dat Xabi alonso het stokje over gaat nemen van ancelotti. Leverkussen speelt namelijk geweldig voetbal op het moment

24 september 2023 om 21:33

Ik vind Fran Garcia echt te zwak voor Real. Mis echt iemand met stijl en honger. Aan de rechterkant mis je Carvajal, die in zulke wedstrijden echt het gras opvrat.

24 september 2023 om 21:34

Dit is genieten

24 september 2023 om 21:35

Wat een misser had de 3-0 moeten zijn

24 september 2023 om 21:35

Als er nog een 3e valt voor de rust is de wedstrijd voorbij. Helaas lijkt dat aannemelijker dan een aansluitingstreffer op dit moment.

24 september 2023 om 21:36

Jep, je merkt dat we pas wat doen vlak na de rust. Misschien moeten ze die thee voor de wedstrijd drinken..

24 september 2023 om 21:36

Bijna 3-0

24 september 2023 om 21:36

Kepa voorkomt de 3-0 jezus man…

24 september 2023 om 21:37

Naja 'voorkomt'. Als hij die zelfs niet gepakt had...

24 september 2023 om 21:38

Die gaat nog wel vallen op deze manier

24 september 2023 om 21:36

Mazzel dat Llorente onder dat roodwitte shirt een wit hart heeft

24 september 2023 om 21:36

Linksback, rechtsback, rechtsvoor en spits moet echt vervangen worden bij Real Madrid wil je meedoen om de prijzen.

24 september 2023 om 21:38

Ik zou dit jaar niet uitgaan van prijzen, haha. Tenzij ze in de winter nog wat leuks binnenhalen en we nog meedoen.

24 september 2023 om 21:42

We gaan dit jaar niks winnen. Niet spelen met een topspits is al een grote fout voordat het seizoen was begonnen…

24 september 2023 om 21:37

Elke wedstrijd probeert ie het opnieuw met zijn geduik, niet te geloven die Rodrygo.

24 september 2023 om 21:38

Was gewoon contact kerel. Te licht voor een strafschop maar dan kan je niet spreken van een duik.

24 september 2023 om 21:52

Tuurlijk

24 september 2023 om 21:38

zolang de 3 0 niet is gevallen kan van alles gebeuren 1 doelpunt van real en de wedstrijd is weer open

24 september 2023 om 21:38

Het is dat hij de aanvoerder is vandaag, maar na die pijnlijk slechte pass zou je Modric er eigenlijk direct af moeten halen voor iemand als Brahim, of desnoods Ceballos aangezien Ancelotti te koppig is om deze tactiek te wijzigen.

24 september 2023 om 21:39

Kroos lekker goal.

24 september 2023 om 21:39

Heerlijke wedstrijd hoor tot nu toe.

24 september 2023 om 21:39

Uit het niets een heerlijke goal

24 september 2023 om 21:39

Lekkere pegel van Toni

24 september 2023 om 21:39

Heerlijke goal van Kroos zeg!

24 september 2023 om 21:39

Met dank aan het RM bestuur. Enjoy! 🤦

24 september 2023 om 21:39

Lekker Kroos

24 september 2023 om 21:39

Gracias Kroos. Hopelijk kunnen we nog wat forceren tot de tweede helft, wanneer een aanvaller of 2 erbij komt.

24 september 2023 om 21:40

En weer een individuele bevlieging om Carletto te redden

24 september 2023 om 21:40

Ook heerlijk dat die assistent nog even een iPad aan Ancelotti laat zien. Zo van: kijk, Kroos schiet 'm dus gewoon binnen.

24 september 2023 om 21:43

Hahaha dat was volgens mij Davide, de zoon van Ancelotti. Wat zijn toegevoegde waarde is buiten het zijn van de zoon van zal niemand weten, maar goed na dit seizoen komt daar ook een einde aan.

24 september 2023 om 21:43

'xg van 3,1% carlitto, wat mazzelen we toch weer he ouwe rakker!"

24 september 2023 om 21:46

Ach ik vind het belang van een T2 altijd zo overschat. Die moet vooral een goede connectie met de selectie hebben en als brug tussen spelers en staf fungeren. In die rol lijkt hij naar wat ik hoor en zie van de spelers wel ideaal te zijn. Dat er echter clubs azen op zijn aanstelling als T1 snap ik dan weer niet.

24 september 2023 om 21:48

Haha, heerlijk! Wist helemaal niet dat hij de zoon van Ancelotti was, maar dat geeft het moment nog even wat extra waarde.

24 september 2023 om 21:40

Kroos. Klasbak.

24 september 2023 om 21:40

Klasse Antonio!

24 september 2023 om 21:40

Dit is zo typisch Real, je denkt ze doen helemaal niet mee en dan scoren ze uit het niks.

24 september 2023 om 21:42

Ja spelen vaak zo, nooit echt overtuigend, wel resultaat

24 september 2023 om 21:40

Kroos pff mooie goal

24 september 2023 om 21:41

Heerlijk avondje voetbal kijken dit tot nu toe

24 september 2023 om 21:41

Lekkere goal hoor kroos.

24 september 2023 om 21:41

Ik had trouwens verwacht dat Kroos dit jaat minder zou spelen dan Modric. Blijkbaar geheel andersom. Echt jammer om Modric zo moeizaam te zien spelen..

24 september 2023 om 21:41

Ooooh wat heerlijk. Typisch Kroos. Compleet onverdiend overigens maar goed.

Klein beetje hoop dus. Modric moet er met rust echt wel heeeel snel uit, wat een drama vandaag.

Dramatisch verdedigd van Llorente overigens.

24 september 2023 om 21:41

Nu erop en erover om nog voor rust die 2-2 te maken, dan heb je Atleti een stevige mentale tik uitgedeeld op het perfecte moment

24 september 2023 om 21:41

Modric er zsm af halen.

24 september 2023 om 21:42

Wat is deze ref slecht zeg. Nu mist hij een overtreding van Kroos en geeft hij hem ook nog eens onterecht de inworp. Dra-ma-tisch.

24 september 2023 om 21:43

Weet iemand wat er is gebeurd met Camavinga? Helemaal niet meer zo balvast als vorig jaar..

24 september 2023 om 21:43

Real Madrid heeft vies geluk dat Atletico terug plooit, een ploeg dat hier vooruit drukt speelt 3-0/4-0 ipv 2-1

24 september 2023 om 21:46

Nou, dan heb jij Real Madrid niet gezien, in wedstrijden waarin ze ruimte zat hebben.

24 september 2023 om 21:44Toch zegt mijn gevoel dat Bellingham in de slotfase gaat scoren.

24 september 2023 om 21:48

Het is er wel weer de pot voor he, goaltje van Jude in blessuretijd om de remontada de completeren

24 september 2023 om 21:51

@joshuak_

Hahaha, Zal oprecht mooi zijn ik geniet echt van zijn spel echt een pareltje.

24 september 2023 om 21:46

Dat je met deze tactiek niet verder komt dan afstandsschoten uit de tweede lijn zegt toch voldoende

24 september 2023 om 21:46

Bijna een studie voor psychologen hoe snel en eenvoudig Atlético Madrid hun mentale weerbaarheid verliest in wedstrijden tegen Real Madrid. Domineren de wedstrijd, krijgen een doelpunt tegen en verliezen meteen hun hoofd.

24 september 2023 om 21:49

Zeg dat wel inderdaad, zijn sinds de 2-1 echt compleet hun overwicht kwijt en het lijkt nu weer richting 2-2 te gaan in plaats van 3 of zelfs 4-0 voor die goal van Kroos.

24 september 2023 om 21:53

Ook niet de eerste keer natuurlijk. Weet ook niet precies waar dat mee te maken heeft.

24 september 2023 om 21:51

Want dit kan niet door Real Madrid zelf komen? Door scherper te zijn, wat meer druk te zetten etc?

24 september 2023 om 21:54

Dat zeg ik ook niet. Kan natuurlijk door Real Madrid komen, maar het is ook niet de eerste keer dat Atlético Madrid hun overwicht compleet verliest na een tegendoelpunt.

24 september 2023 om 21:47

Simeone is toch een clown, begint kei sterk, en na die goal zakke ze in.
Speel toch zoals in het begin, blijf hoog spelen.
Inzakken helpt real gewoon.

24 september 2023 om 21:49

Weet iemand wanneer Memphis weer terug is?

24 september 2023 om 22:02

Zometeen 😉

24 september 2023 om 22:04

@pieterpost

Hahaha, ik zie serieus nu pas dat Memphis op de bank zit.

Ik dacht dat ie nog geblesseerd was.

24 september 2023 om 21:49

Hoe kan je deze nou weer afkeuren?

24 september 2023 om 21:49

Is toch duidelijk buitenspel.
Maar goed dat er een VAR is, of dit zou tellen.

24 september 2023 om 21:54

Hahahaha kerel, vorige week loop je bij een bijna identieke situatie nog te janken dat het onterecht is... Niet serieus te nemen.

Inderdaad helemaal terecht hier, net zoals vorige week.

24 september 2023 om 22:02

Vorige week was het een totaal andere situatie, een schot op doel, die de keeper perfekt zag komen.
Die speler hinderde de keeper ook niet om de bal te pakken, stond in de baan van het schot, maar belemerde niet het zicht van de keeper.

24 september 2023 om 22:17

Maar kon wel de bal deflecteren waardoor de doelman niet eerder vol voor het schot kan gaan. Net zoals Oblak nu op 2 benen hinkt vanwege Rudiger...

24 september 2023 om 21:49

Deze scheids kan er he le maal niks van. Als je zo een situatie niet kunt controleren, dan moet je echt kappen als scheids. Lekker VARren ofzo.

24 september 2023 om 21:49

Goed dat Modric daar geel krijgt, moet eens afgelopen zijn met dat gezeur.

24 september 2023 om 21:51

Helemaal mee eens. Is alleen idioot hoe inconsistent ze er mee zijn. Logisch dat spelers dan verrast zijn wanneer het gebeurt. Gewoon lekker consistent meteen geel bij zeuren of tijdrekken, dan weet iedereen wat ze kunnen verwachten.

24 september 2023 om 21:57

Inderdaad, idem met zo'n Frenkie die altijd al bij de scheidsrechter staat voor er gefloten is. Het enige rare is alleen dat je de ene keer direct geel krijgt zoals hier. En vervolgens Getafe 90 minuten lang met acht man om de scheidsrechter mag blèren..

24 september 2023 om 21:58

Hoeveel aangenamer zou de sport zijn als zeuren tegen de scheids zonder pardon geel is en als er met zuivere speeltijd werd gewerkt zodat je al dat tijdrekken en zuigen er ook uithaalt.

24 september 2023 om 21:49

Terecht buitenspel. Heel jammer. Rudiger neemt deel aan het spel.

24 september 2023 om 21:51

Waar? Hij raakte de bal niet eens aan en hinderde t spel niet

24 september 2023 om 21:56

Hij gaat voor de bal. Oblak en de defensie weet niet dat hij buitenspel staat. Veel makkelijker te verdedigen als ze zich enkel op Alaba moesten focussen. Doordat Rudiger er staat en voor de bal gaat moet hij gedekt worden en kan Oblak de hoek van Alaba niet preventief klein maken omdat hij de verre hoek ook moet dekken indien Rudiger de bal raakt.

Mensen bekijken 'het spel beinvloeden' veel te kortzichtig in dit soort situaties. 100% terecht.

24 september 2023 om 21:49

Huh? Alaba stond toch niet buitenspel?

24 september 2023 om 21:51

Rudiger doet vanaf buitenspel positie toch gewoon een poging die bal te spelen, en neemt daarmee deel aan het spel.

24 september 2023 om 21:53

Ja zo zou je hem kunnen interpreteren. Zag vooral dat Rüdiger met een worsteling bezig was.

24 september 2023 om 21:54

Sorry hoor maar volgens mij geldt deze regels alleen voor sommige clubs. Man U tegen Man City vorig jaar. Rashford beïnvloed enorm het spel en de goal telt gewoon. Of laatst City met dat doelpunt van Ake..

24 september 2023 om 22:00

Dat de regels niet consistent worden toegepast klopt. Dat is enorm frustrerend hoor maar dat betekent niet dat het hier niet juist wordt toegepast. De fout ligt in die andere wedstrijden waar dat niet het geval is.

24 september 2023 om 21:50

Haha hoe keur je dit af

24 september 2023 om 21:50

Hoe kan je deze nou afkeuren wtf man. Alaba nooit buitenspel en Rudiger werd juist teruggetrokken…

24 september 2023 om 21:53

Alaba stond inderdaad geen buitenspel en Rüdiger duelleerde met die verdediger van Atlético. Probleem is alleen dat Rüdiger buitenspel stond op het moment dat de bal werd gespeeld, dus dan maakt alles wat daarna gebeurt niets meer uit. Terecht afgekeurd dus.

24 september 2023 om 21:53

Scheidsrechters zitten sowieso niet op 1 lijn, Bij city werd er laatst een goal goedgekeurd en toen deed er ook een speler mee in buitenspelpositie..

24 september 2023 om 21:50

Smerige overtreding, had rood mogen zijn

24 september 2023 om 21:52

MOET rood zijn, die jongen is duidelijk doorgebroken

24 september 2023 om 21:52

Nee joh, terecht geel. Studs laag en niet met gestrekt been inkomen op de speler. Gewoon slecht getimed.

24 september 2023 om 21:54

Tuurlijk wel rood. Speler was gewoon doorgebroken hoor.

24 september 2023 om 21:56

Hij loopt alleen op de keeper af, een doorgebroken speler is altijd rood

24 september 2023 om 21:57

Op de flank. Er zijn gewoon 2 centrumverdedigers in een positie om zich alsnog tussen de bal en de goal te begeven voor Rodry gevaarlijk kan worden. Dat is niet doorgebroken.

24 september 2023 om 21:51

Simeone moet weg, zijn spel is gedateerd. Altijd maar dat terugplooien. Wat bezielt je om bij een 2-0 voorsprong niet door te drukken om de wedstrijd te doden maar als een debiel met 11 gaan verdedigen.

24 september 2023 om 21:51

Dit zit echt op een rode kaart hoor. Wat een smerige tackle…

24 september 2023 om 21:52

Jongens het is toch heel simpel? Rudiger houd in buitenspel positie 2 verdedigers bezig, waardoor ze niet bij camavinga kunnen komen

24 september 2023 om 21:55

Wat ik zie is dat hermoso zelf degene is die bezig is met rudiger. Hij kiest er zelf voor om voor de man te gaan en de bal te laten gaan dus rudiger hindert de man niet. Lijkt mij

24 september 2023 om 22:00

en de doelman ook.

24 september 2023 om 21:53

oef dat was een stevige, geel met een rode rand.

24 september 2023 om 21:53

Wat mis ik Vini..

24 september 2023 om 21:55

Mogen niet klagen dat Real nog in de wedstrijd zit, met zelfs nog serieus perspectief op een overwinning als Ancelotti gewoon de logische wijzigingen maakt. Leek er na 20 minuten niet op, toen ging het echt richting een enorme uithaal van Atleti, maar inmiddels is hun momentum volledig verdwenen.

24 september 2023 om 21:56

Alaba stond geen buitenspel volgens mij.

24 september 2023 om 21:58

Stond ie ook niet

24 september 2023 om 22:00

Maar Rüdiger wel.

24 september 2023 om 22:02

@themagistrate

Dacht ik al.

24 september 2023 om 22:01

Helemaal niet. Rudiger net wel helaas.

24 september 2023 om 22:03

@real8madrid

Ja dat dacht ik al, Heb de herhaling net ff 2x goed bekeken.

24 september 2023 om 21:57

Kom op Atletico!!! Hopelijk een snelle 3-1! anders volhouden en dit over de streep trekken

24 september 2023 om 22:00

Denk dat Atletico dit nog uit handen gaat geven... verwacht een 2-3 vlak voor tijd gemaakt door Bellingham

24 september 2023 om 22:02

Mazzel met de tussenstand hoor. Kroos is goed in balbezit maar wordt in transitie langs alle kanten voorbij gelopen. Modric is dramatisch.

Modric eruit voor Tchou. Die kan meteen de rug van Kroos dekken. Twee vliegen in 1 klap.

24 september 2023 om 22:04

Doe maar voor Brahim ipv je lievelingetje.

24 september 2023 om 22:09

Daar los je weinig mee op zonder bal. Al zou ik daar ook niet treurig om zijn, heb je wat meer penetratie vanuit het middenveld.

Idiote insinuatie overigens. Tchouameni is mijn 4e of zelfs 5e favoriete middenvelder in deze selectie. Als er verder 1 persoon is die favorietjes heeft en daardoor niet objectief kan zijn ben jij het wel.

24 september 2023 om 22:14

@real8madrid

Tchouameni is echt een topper en hoort inderdaad altijd basis te spelen. Maar kan verdedigend nog wel wat stappen maken, want verdedigend vind ik hem iets minder dan Casemiro.

24 september 2023 om 22:03

Weet het overigens niet met die tackle net voor rust. Het is heel hard onbesuisd inkomen met de noppen naar voren. Maar het contact is meer dat Rodrygo op zijn voet gaat staan, dan dat hij geraakt wordt. Als Giminez hem raakt met dat linker been denk ik dat het rood is. Omdat er niet echt een serieus contact is denk ik dat geel logischer is.

24 september 2023 om 22:05

Laatste cervezaatje opengetrokken en nu wachten op de invalbeurt van onze Memphis.

24 september 2023 om 22:10

Salud

24 september 2023 om 22:08

Eindelijk een spits voor Modric! Eindelijk. Hij begint 1% te beseffen!

24 september 2023 om 22:11

Hoe kan je nou zo de 2e helft beginnen...

24 september 2023 om 22:11

Hahahhaa weer dit loool

24 september 2023 om 22:11

Perez heeft gewoon weer een heel seizoen weggegooid met z’n aankoopbeleid

24 september 2023 om 22:11

Godver, notabene Morata. Hoezo kan er zo vrij gekopt worden?

24 september 2023 om 22:11

Wow, direct na rust. Wie zat Morata te dekken zeg haha

24 september 2023 om 22:12

“Alaba”

24 september 2023 om 22:11

Hahahahahaha

24 september 2023 om 22:11

Ongelooflijk. Dat kan je toch geen verdedigen meer noemen?

24 september 2023 om 22:11

Hoe hopeloos is die verdediging. ...

24 september 2023 om 22:11

Haha weeral Morata.
Alaba staat te slapen, is ook geen centrale verdediger maar een back.
Hij staat vaak slecht bij voorzetten

24 september 2023 om 22:12

Ik heb niets gezegd hahah

24 september 2023 om 22:12

Hahaha wat is dit

24 september 2023 om 22:12

Real heeft verdedigings lessen genomen bij Ajax? Man man man, hoe kom je zo de rust uit.

24 september 2023 om 22:12

Jaaa! Ik riep om een snelle 3-1 en daar is die!
Lekker doorgaan zo!

24 september 2023 om 22:12

Alaba doet heel druk, maar dat was toch echt zijn man

24 september 2023 om 22:12

Dramatisch verdedigd van Vazquez en Alaba. Kepa doet ook weer helemaal niets. Wat doet die vent eigenlijk in Madrid?

24 september 2023 om 22:14

Wat kan Kepa aan de tegengoals doen? Zitten er allemaal goed in, de verdedigers laten het juist liggen imo

24 september 2023 om 22:12

Drm moet Tch, die in vorm is, altijd opstellen!!! Die man kan tenminste verdedigen.

24 september 2023 om 22:13

En Nacho erin. Je weet op voorhand dat alle dreiging van Atleti vanuit voorzetten komt.

24 september 2023 om 22:16

Klopt.. Alaba speelt omdat hij Alaba heet .. maar Nacho verdedigd veeeeel beter dan hij

24 september 2023 om 22:12

Haha, compleet ongedekt, belachelijk, lachwekkend

24 september 2023 om 22:12

Camavinga stond er het dichtst bij, maar ergens heb ik een onderbuikgevoel dat de verdedigende fout ligt bij het overgeven van Morata door Alaba. Weet niet waarom.

24 september 2023 om 22:13

Ongelofelijk.

Alaba kan wel boos doen, maar hij staat gewoon weer te slapen. Bizar hoe vrij Morata daar staat. Echte bal watcher die Alaba.

Wat een verschil zeg met de tijden van Pepe en Ramos. Dan zag je een speler als Morata de hele wedstrijd gewoon niet.

24 september 2023 om 22:15

Wanneer Militao weer fit is Mili-Rudiger hoor. Je ziet aan alles dat tegenstanders meer en meer de voorzet benutten en de spitsen Alaba zoeken, die zijn ook niet achterlijk.

24 september 2023 om 22:17

Mili heeft het talent wel van Pepe en Ramos, maar niet de focus. Die staat ook altijd wel paar keer per wedstrijd te slapen. Rudiger heeft dan weer niet het talent, maar wel de focus. Maargoed, alles boven Alaba centraal.

24 september 2023 om 22:13

Als Atletico weeral gaat inzakken, zie ik Real ook terug scoren.

24 september 2023 om 22:14

Wat een frustrerende pot. Echt twee zulke onnodige tegendoelpunten.

24 september 2023 om 22:20

Is toch wekelijks zo? Ongeacht de tegenstander achterkomen en dan de hele wedstrijd knokken om minimaal nog gelijk te maken.

24 september 2023 om 22:15

Meteen na de 3-1 gaat Atlético weer verdedigen in plaats van doordrukken. Dit is precies waar die zwakke mentale weerbaarheid vandaan komt.

24 september 2023 om 22:16

Dag dag eerste plaats. Real gaat nooit 3 goals maken.

24 september 2023 om 22:17

Aanval matig maar geen van de verdedigers komt toch ook voor in lijstjes met de hedendaagse beste verdedigers ter wereld. Individuele kwaliteiten verbloemen veel maar het is gewoon een heel matig niet Real waardig elftal.

24 september 2023 om 22:18

Ik zie het echt niet in Fran Garcia, sorry. Alles wat hij doet lijkt uit pure paniek.

24 september 2023 om 22:19

3-1 wat..

24 september 2023 om 22:20

Too little too late Carlo. Defensive ingrepen zijn leuk maar vrij nutteloos wanneer je er 2 achter staat.

24 september 2023 om 22:22

Weet je wat het leuke is aan deze drie wissels? Geen van hen lost het probleem van Real Madrid op. Tchouaméni zorgt voor stabiliteit op het middenveld, maar daar hebben ze er al vijf van. Nacho en Mendy gaan ook niet het verschil maken. Ze hebben juist een aanvaller en vleugelspelers nodig.

24 september 2023 om 22:23

Als je wil winnen wel. Als je een pak slaag wil vermijden niet. Carlo kiest voor de laffe optie.

24 september 2023 om 22:23

Eens.

24 september 2023 om 22:32

Alsof ie andere keuzes heeft tja. 😑

24 september 2023 om 22:22

En dan nog defensieve versterking op de backs ten koste van offensieve output terwijl je achterstaat. Wat is dit nou weer voor laf schade beperken???

24 september 2023 om 22:24

Had Nacho voor Alaba verwacht.

24 september 2023 om 22:32

Alaba gaat hij nooit eruit halen. Ancelotti is geen Guardiola of Mourinho die je gewoon eruit haalt ondanks je naam.

24 september 2023 om 22:24

Zowel Real Madrid als Barcelona moet echt een afstappen van hun beleid om de aanvoerdersband aan de speler met de meeste wedstrijden voor de club te geven. Nacho en Sergi Roberto als aanvoerder kan gewoon écht niet.

24 september 2023 om 22:32

@guaporta

Mee eens, Sowieso begreep ik niet waarom Sergi Roberto ooit aanvoerder is geworden en zijn contract is verlengd, Tuurlijk hij is een kind van de club maar heeft het niveau helaas niet meer echt de laatste tijd, Ik zie in hem ook geen leiderschap Ter Stegen moet gewoon aanvoerder blijven.

Over Real gesproken moet Courtois dat worden als hij dat is.

24 september 2023 om 22:36

Nou, wat mij betreft geven ze die aanvoerdersband aan Ronald Araujo. Dat is een natuurlijke leider. Maakt me niets uit hoe lang hij bij de club speelt, hij is degene met leiderschapskwaliteiten.

24 september 2023 om 22:40

@guaporta

Ja Araujo is een echte leider een echte strijder ook, Maar ik zie hem nog geen 1ste aanvoerder worden, pas als Ter Stegen ermee stopt over jaren

24 september 2023 om 22:56

Ter stegen doende dan tekort vind ik. Ter stegen is iemand die het elftal altijd scherp probeert te houden, is altijd wel bezig met spelers. Araujo heeft die kwaliteiten maar zou hem nu nog geen aanvoerder maken. Momenteel zou ik gaan voor ter stegen nu anders Gundogan ondanks hij er net pas is. Ik kijk puur naar leiderskwaliteiten.

24 september 2023 om 22:59

@msn10

Gundogan als 4e aanvoerder vind ik ideaal.

24 september 2023 om 22:32

Ergens eens, maar Nacho is wel een prima aanvoerder. Weet zijn defensie neer te zetten als een echte leider, en zakt bijna nooit door de ondergrens. Dat Ancelotti hem nooit opstelt kan hij ook weinig aan doen

24 september 2023 om 22:37

Dat weet jij misschien beter dan ik, heb Nacho natuurlijk niet echt in de gaten gehouden. Maar van een afstandje lijkt me iemand als Tchouaméni of Bellingham een betere kandidaat dan Nacho.

24 september 2023 om 22:26

Nacho hoort echt boven Alaba te spelen, die laatstgenoemde wordt steeds minder lijkt wel.

24 september 2023 om 22:30

Was nooit wat.

24 september 2023 om 22:34

@realxiiimadrid

heb je het over Alaba of?

24 september 2023 om 22:29

Pfff bijna Tchoua..

24 september 2023 om 22:30

Deze mocht er toch wel in,.

24 september 2023 om 22:30

Dan zie je gisteren Barca een achterstand van 2 doelpunten ombuigen in 10 minuten en dan krijg je een beetje hoop. Tot je beseft dat Barca degelijke tot goede opties heeft voorin en ook uitspeelde. Barca wilde winnen, Madrid wil hier vooral niet zwaarder verliezen.

24 september 2023 om 22:35

Nou, tot aan het eerste doelpunt van Barcelona leek het ook nergens op en zou je ook bijna zeggen dat ze niet wilden winnen. Denk dat het probleem voornamelijk ligt aan het gebrek aan opties op de vleugels, aan spelers die loopacties maken achter de verdediging zonder bal. Vijf middenvelders tegen vijf verdedigers werkt gewoon niet. Barcelona speelde uiteindelijk met Raphinha, João Félix, Yamal en Lewandowski tegelijkertijd (inclusief twee aanvallend ingestelde vleugelverdedigers), dat gaat natuurlijk bij Real Madrid niet makkelijk als je zoveel geweldige middenvelders hebt.

24 september 2023 om 22:30

Rodrygo en klinisch zijn! 😑🤦

24 september 2023 om 22:31

Ateltico zakt weeral te hard terug, das om problemen vragen.
Real dropt dan veel ballen in de 16 en vroeg of laat valt eentje goed

24 september 2023 om 22:32

Waarom zakt Atleti nou in? Zo wreed om de Madrid-fans hoop te geven en met onze emoties te spelen

24 september 2023 om 22:33

Ik hoop dat we dit jaar op de derde of vierde plek eindigen, waardoor Perez even de juiste aankopen gaat doen. De grootste fout van vorig jaar was dat we de Copa hadden gewonnen. Dan lijkt het niet zo ernstig.

24 september 2023 om 22:35En weer een afstandsschot bijna

24 september 2023 om 22:35

Ik ben oprecht benieuwd hoe Endrick het volgend jaar gaat doen bij real. Ik hoop dat hij de verwachtingen waarmaakt.

24 september 2023 om 22:38

Over Brazilliaanse wonderkinderen gesproken. Wat jammer van de blessure van Roque. Altijd zuur als een groot talent op die leeftijd geblesseerd raakt.

24 september 2023 om 22:43

@real8madrid

Ja mee eens, en inderdaad echt jammer dat ie geblesseerd is, hij ligt er 2 maanden uit heb ik gelezen, Ik vind Roque wel gelijkwaardig met Endrick. dit kunnen pareltjes worden in de toekomst.

24 september 2023 om 22:50

Roque is voetballend echt niet zo goed, vaak springt de bal meters ver van zijn voet, vaak zwakke bal aannames.
Wel iemand die fysiek sterk is, diep loopt, en een goed schot.

24 september 2023 om 22:40

Ik denk dat hij wordt uitgeleend, schijnt speelt hij dit seizoen amper mee bij zijn huidige club

24 september 2023 om 22:43

Waar elke fan over valt. Wanneer hij speelt is hij gewoon uitstekend maar de coach heeft graag spelers die zeer rigide instructies volgen waardoor ze gelimiteerd zijn in hun vrijheden. Voor een speler als Endrick is dat een nachtmerrie.

24 september 2023 om 22:44

@goat10

Denk het niet hoor.

24 september 2023 om 22:46

Ja zal wel een groot talent zijn, maar denk dat hij zal worden uitgeleend, is ook nog heel jong

24 september 2023 om 22:36

Toch nog een offensieve wissel. Is Carlo bipolair of zo? Ach ja ik klaag niet met deze wissel.

24 september 2023 om 22:38

Het scoren van kansen is toch wel een probleem bij Real Madrid. Stomme pech of het ontbreken van scherpte, ik weet het niet.

24 september 2023 om 22:38

Wat is deze pot toch een treurnis, kansen worden niet gecreëerd het is puur hopen dat wat afstandsschoten erin vliegen

24 september 2023 om 22:40

Hahahahaha Mendy... Dat was bedoeld als voorzet

24 september 2023 om 22:42

Het is pas september, maar ik kan nu al niet wachten tot het seizoen voorbij is

24 september 2023 om 22:44

Tweede seizoen op rij zonder titel of CL. Kom maar door. Toch treurig dat je er als fan na 6 weken al geen hoop meer in hebt ondanks prima resultaten tot nu.

24 september 2023 om 22:47
Inderdaad, naar Real Madrid kijken voelt nu alleen maar als irritatie en teleurstelling ipv plezier. Hoe snel je als club momentum compleet door de plee kan spoelen zeg na een bijna perfect 21/22 qua resultaten, Barca en Atleti die het lastig hadden, naar nu voor het tweede jaar op rij gewoon niets.24 september 2023 om 22:43

Mendy 3x niks.

Diaz moest er eerder in..

24 september 2023 om 22:45

De man laat elke invalbeurt zien dat hij gewoon serieuze kansen moet krijgen, maar het is naar dovemansoren oren gericht. We moeten echt verplicht Rodrygo blijven aanzien.

24 september 2023 om 22:48

@realxiiimadrid

Rodrygo is gewoon een goeie speler, wel wisselvallig maar is zovaak belangrijk geweest voor real.

24 september 2023 om 22:44

Wtf is Tchoua nou aan het doen.

24 september 2023 om 22:44

Tchouameni..

24 september 2023 om 22:47

Zowaar een scheidsrechter in spanje die echt uitstekend fluit tot nu toe. Mag ook wel eens gezegd worden!

24 september 2023 om 22:48

En weer een ref die dankbaar elke mogelijkheid aangrijpt om een offensieve overtreding te verzinnen en veilig op zijn fluitje te blazen. Man man man Spaanse refs zijn allemaal gecastreerd voor ze mogen beginnen of zo. Wat een lafaards.

24 september 2023 om 22:48

Haha die Brahim is toch zoveel beter dan Rodrygo man.

24 september 2023 om 22:49

Diaz heeft echt veel talent dat zie je gelijk

24 september 2023 om 22:50

Dan speel je op voorzetten, maar kan letterlijk niemand in je team een fatsoenlijke bal de zestien in krijgen door de lucht. When is it gonna end Robbie..

24 september 2023 om 22:50

Diaz maakt wel een positieve impact. Waarom wacht je dan ook zo lang met hem inbrengen?

24 september 2023 om 22:55

Ik begrijp het wel. De overige aanvallers doen het namelijk zo goed dat Ancelotti echt geen mogelijkheid heeft om Diaz meer minuten te geven of een eerlijke kans.

Niet dus. Als je zelfs met deze dramatische aanvallers geen eerlijke kans krijgt, zou ik als Brahim zijnde lekker meteen weggaan in de winter.

24 september 2023 om 22:57

Ancelotti's wegen zijn ondoorgrondelijk...

24 september 2023 om 22:52

Iedereen wist dat dit er zat aan te komen, alles gewonnen maar nooit goed gespeeld. Vandaag voetjes op de grond. Top 4 is het maximum dit jaar.

24 september 2023 om 22:54

Mendy laat met deze invalbeurt ook weer zien dat hij niets bij Real te zoeken heeft, hopen dat er een club uit Saudi hem voor een mooie zak geld wil overnemen en Guti terughalen

24 september 2023 om 22:55

Die aannames bij Mendy en Joselu zeg.., springt allemaal van de voet. Zie je dat het echt geen wereldklasse is.

Brahim moet echt wat minuten gaan krijgen.

24 september 2023 om 22:56

Waar zit je in hemelsnaam te kijken. Deze selectie kan echt niet voor een club als Real. Zonder Vinicius is het helemaal niks voorin. Over Afgelopen 4 seizoenen winst gemaakt op transfers

24 september 2023 om 22:56

Daar gaat de eerste plek. En ik ben bang dat we die plek lang niet meer gaan zien.

24 september 2023 om 22:57

Ferland Mendy heeft het niveau ook niet meer de laatste tijd.

24 september 2023 om 22:57

61% balbezit, maar je hebt gewoon geen enkele fatsoenlijke kans gecreëerd uit open spel, wat een pot..

24 september 2023 om 22:57

6 wisselmomenten, een doelpunt en tijdrekken van Atleti... 6 minuten bijgeteld. Eerder dit seizoen zag je over voor een scheet en een veeg 9 minuten + bijgeteld worden. Wat is dit voor onzin joh

24 september 2023 om 23:00

Donker donker rood

24 september 2023 om 23:04

Hou op joh. Dan had Gimenez de eerste helft ook rood moeten krijgen... Wat ie terecht niet kreeg, net als hier.

24 september 2023 om 23:00

Frustraties van Bellingham. Totaal onnodig dit, laat zich serieus kennen hier.

24 september 2023 om 23:01

Die van Atletico kennen we al langer...

24 september 2023 om 23:00

Onbesuisde overtreding van Bellingham, terecht geel.

24 september 2023 om 23:01

Tja Bellingham gaat puur voor de man uit frustratie, kon wel rood zijn.
Bellingham slechte wedstrijd trouwens.
Vorige wedstrijden vond ik hem ook niet sterk spelen, maar wel vaak op de juiste plek.

24 september 2023 om 23:01

Doe mij maar Arbeloa als interim de rest van dit seizoen, doet het geweldig bij Juvenil A en laat zijn team ten minste op een herkenbare manier spelen

24 september 2023 om 23:01

Daar mag Bellingham ook niet klagen, komt nog goed weg met geel..

24 september 2023 om 23:02

Ik snap Bellingham frustraties.

24 september 2023 om 23:02

Domme frustratie tackle van Bellingham, had er wat mij betreft wel afgewogen daarvoor

24 september 2023 om 23:03

@joshuak_

Jammer dat ie er vandaag geen 1 maakt, maar ja Bellingham is ook geen speler die veel scoort als middenvelder

24 september 2023 om 23:02

Nou bedankt Ancelotti en co voor het verpesten van de laatste uren van het weekend

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Atlético Madrid trakteert Real in stadsderby op eerste nederlaag dit seizoen
Atlético Madrid heeft zondagavond een grote slag geslagen in LaLiga. De ploeg van trainer Diego Simeone was in het eigen Civitas Metropolitano met 3-1 te sterk voor Real Madrid. Álvaro Morata deed zijn ex-club veel pijn met twee treffers, terwijl ook Saúl Ñíguez uitblonk met twee assists. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren