Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
2
0
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: La Liga
Datum: Zondag 20 augustus 2023
Tijd: 19:30 uur
Scheidsrechter: Alejandro Muñiz
Stadion: Estadi Olímpic Lluís Companys (Barcelona)
Toeschouwers: 39603
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
20 augustus 2023 om 18:36Zozo, Xavi durft wel zeg met Yamal in de basis. Je hebt in dit systeem natuurlijk een rechtsbuiten nodig, maar het is toch verbazend dat Yamal boven Ferran wordt gekozen (die ook gewoon een prima voorbereiding draaide).

Tja, wat goed is komt snel, maar je moet oppassen dat je zo'n talent niet teveel druk oplegt of overbelast. Zeker met het oog op de lange termijn ben ik er meer voorstander van om zo'n jongen rustig te brengen, hij is tenslotte nog maar net 16. Maar ik ga er zeker van genieten deze wedstrijd.

edit: Frenkie zal dan dus op CB spelen neem ik aan? Wel leuk om te zien lijkt me, maar wellicht wel erg optimistisch om met 5 "middenvelders" te spelen.

20 augustus 2023 om 18:37

Precies, jongen is in 2030 pas 23 maar staat nu al basis. Nou gooit Barca wel meestal al hun jonge talent gelijk voor de leeuwen maar dit is wel weer veel van t goeie denk ik. Ben benieuwd of Frenkie rechtsback of centerback staat, hoop rb en jij ventje?

20 augustus 2023 om 19:34

Rechtsback? Daar heb ik hem nog nooit zien spelen, dus ik zie niet in waarom dat een goed idee is. Terwijl die de CB positie best goed in kan vullen, zeker met Kounde en Christensen die ook weinig naar voren gaan naast zich.

20 augustus 2023 om 19:59

Nou RB omdat hij de kwaliteiten heeft te infiltreren en onder druk uit te spelen in de 1e en 2e fase van aanvallend spel, soort Cancelo

20 augustus 2023 om 18:37

Thuis tegen Cadiz met 4 middenvelders, die Xavi is echt niet goed bezig.
Barca had vorig seizoen al problemen met goals maken, ze hebben de meeste wedstrijden maar met 1-0 gewonnen, toch blijft hij behoudend spelen.
Als je vooraan met Mbappe en Haaland zou spelen, dan kan je met 2 aanvallers spelen.
Maar niet met Lewa en Rapinha, die 2 hebben geen actie en geen snelheid.
In dit systeem werkt het middenveld ook niet, Pedri bv is heel slecht bezig, omdat hij niet op zijn positie kan spelen.
Frenkie, Pedri, en Gavi zouden het middenveld moeten vormen, met drie aanvallers vooraan.
Barca scoort amper goals, en Fati iemand die altijd kan scoren zit op de bank.

20 augustus 2023 om 18:39

Lamine Yamal vanaf het begin! En vijf middenvelders, als je daarmee geen controle over de wedstrijd kan krijgen kan je beter gaan zoeken naar een ander systeem.

20 augustus 2023 om 18:44

Dit is echt een slecht systeem, ben echt teleurgesteld in Xavi.
Had hem toch anders verwacht, dacht dat hij altijd aanvallend zou spelen, en ook spelers van de club meer zou steunen.
Xavi denkt alleen op korte termijn door oude spelers te halen, zoals Gundogan en Romeu, terwijl hij Nico had die zeker niet minder dan Romeu is.
Gundogan is ook overbodig, door hem zal Gavi minder gaan spelen, dat is alleen maar slecht voor Barca.
Barca speelt zonder diepte en actie in de aanval, ze scoren ook heel weinig, terwijl Barca vooral gekend is als een ploeg dat altijd aanvallend speelt.

20 augustus 2023 om 19:36

Waarom ben je enthousiast over Lamine vanaf het begin Guaporta? Het is natuurlijk leuk en verfrissend om te zien, maar hij is net 16 en dan lijkt dit me niet verstandig.

20 augustus 2023 om 19:37

Dat is niet moeilijk, controle is er altijd wel. Je moet gevaarlijke 1v1 spelers hebben nu, Dembele is weg. Je moet flanken kunnen openbreken met zulke spelers om gevaar te stichten.

20 augustus 2023 om 18:41

Een must win wedstrijd.

Lewandowski moet zich echt herpakken vandaag...

20 augustus 2023 om 18:41

Zou Xavi doorhebben dat je om te winnen uiteindelijk doelpunten moet maken? Als het kon zou die gewoon helemaal geen aanvallers opstellen.

20 augustus 2023 om 19:23

Ik heb het al gezegd en ik blijf erbij wat ik eerder zei toen xavi werd aangesteld.het is gewoon een onervaren trainer met een amateuristische technische staf dat bestaat uit zijn broer en een paar vrienden.

Ik was al bang voor,maar Xavi begaat alweer een beginnersfout.Hoe haalt xavi in zijn hoofd om frenkie achterin te zetten in plaats van een eric garcia (ook al ben ik geen fan van hem,maar gezien de afwezigheid van araujo,inigo en alonso lijkt het me logisch om daar achterin een echte verdediger neer te zetten).

Xavi speelt weee met zijn favoriete box middenveld van 4 net als tegen gerafe wat een zeer verdedigend elftal was.in hemelsnaam waarom speel je niet met 3 aanvallers en ga je niet voluit op de aanval.het is geen man city of een bayern waar je misschien voor kiest om wat meer controle op het middenveld te hebben.
Waarom kiest xavi ervoor om een jochie (wel zeer talentvol,maar toch nog een kind) van net 16 jaar te laten beginnen terwijl je torres,fati en abde op de bank hebt zitten.je gaat me toch niet zeggen dat we afhankelijk zijn van een teenager.

Zo jonge moet je wat minuten geven aan het einde en rustig laten wennen aan dit niveau.

Nee ik.ben niet tevreden met xavi hij zit al twee seizoen en het spel trekt op niks.er was een periode van een maand of twee toen dani alves en aubemeyang hier nog waren dat het spel veel beter uitzag.sinsdien is hij niet flexibel genoeg om het systeem te veranderen.of het getafe of real madrid is, hij speelt met een box van 4 en maar 1 aanvaller die lewa (die geen knikker raakt vanwege het box systeem) moet ondersteunen.

Als dit gedurende het seizoen niet veranderd en xavi is nog steeds koppig en het is te zien aan de resultaten en het vertoonde spel,dan is het beter dat barca aan het einde van het seizoen afscheid neemt van hem.

20 augustus 2023 om 20:07

Denk niet dat vervangers het beter gaan doen dan Xavi. Het is inderdaad geen Barcelona waar je lekker een avond voor gaat zitten maar hij heeft ze wel kampioen gemaakt. Dat lijkt me echt het maximale met dit elftal. Er is talent zat maar als je ze lekker laat aanvallen en de verdediging vergeet dan eindigen ze veel lager en zijn ze veel minder stabiel. Nu is het gewoon een soort beter voetballend Atletico.

20 augustus 2023 om 20:37

Lol jij denkt echt serieus dat een betere ervaren trainer dit elftal niet veel beter maakt dan wat xavi nu laat zien.Dit is een behoorlijk getalenteerd elftal,maar met een xavi die nog in zijn kinderschoenen staat haal je hier niet het maximale eruit.

Er is geen systeem,structuur of een duidelijke aanvalspatroon.sommige spelers weten niet eens weten wat hun rol is in het elftal en dat is mede te danken aan xavi..Het is duidelijk dat een wereld trainer dit elftal veel beter zou maken.

20 augustus 2023 om 21:13

Xavi is geen wondercoach, ik vind wel dat je overdrijft hoe slecht hij is. Hij kwam binnen bij een Barcelona dat een grote puinhoop was en wist binnen een jaar een stabiel team te bouwen dat gewoon constant punten pakt. Het enige dat je hem echt kunt verwijten is dat hij een paar hele mooie voetballers heeft en dat zijn iets wat gecontroleerde spel weinig vrijheid biedt aan met namen het middenveld. Daar is veel meer uit te halen maar de vraag is of je kampioen wordt als volop gaat aanvallen met dit team. Denk dat ze daar verdedigend te kwetsbaar voor zijn.

En over die absolute toptrainer, die komt toch niet naar Barcelona op het moment. Ze moeten eerst maar weer eens stabiel beleid voeren zonder grote schulden en rare deals om überhaupt spelers in te kunnen schrijven.

20 augustus 2023 om 19:44Ik heb vanochtend de analyse van Voetbal International over Barcelona gezien. Een behoorlijk belabberde video als je het mij vraagt, waarbij ze eigenlijk amper écht inhoudelijk op het elftal zijn ingegaan en vooral grappig deden over de financiã«le situatie. Kritiek is prima hoor, maar wel goed onderbouwd, en niet in een analyse video wat mij betreft. De kennis van de mannen viel me ook behoorlijk tegen, o.a. doordat ze de naam van Balde (al een jaar basisspeler bij de kampioen van La Liga) niet wisten, en niet wisten dat Barca het vertrek van Dembele eenvoudigweg niet kón voorkomen. Het enige interessante vond ik de opmerking dat Cancelo een back is die zich bij het middenveld voegt, terwijl we al een overvol middenveld hebben en we meer behoefte hebben aan een overlappende back.

Lang verhaal kort, belabberde uitzending waarbij ze uiteindelijk op een behoorlijke troll-opstelling kwamen, met onder andere Frenkie op CV en Lamine op rechtsbuiten (dat kan toch niet een heel seizoen als basisspeler als je 16 bent, komop zeg). Maar het grappige is dat het wel precies de opstelling is die er nu staat, enkel met Christensen in plaats van de geblesseerde Araujo.

Ik ben nu ernstig verward of Voetbal International tegenwoordig flink tegenvalt, óf dat ze daadwerkelijk geweldige analisten zijn omdat ze deze opstelling zo hebben genoemd.

edit: En nu lekker de wedstrijd verder kijken haha

20 augustus 2023 om 19:45

Soms hoeven het maar van die kleine voorbeelden te zijn om het niveau aan te geven van de arbiters in Spanje. On-be-grijpelijk dat die ingooi net naar Cadiz ging, te beschamend voor woorden op dit niveau.

20 augustus 2023 om 19:49

Discutabel begin van de arbitrage imo. Dat moment in de 5de minuut leek mij een penalty. Gek dat de VAR er niet naar keek.

20 augustus 2023 om 19:57

Lewandowski ...

20 augustus 2023 om 19:58

Iemand enig idee hoeveel man er in dat stadion zitten? Is al een stuk kleiner en dan ook nog een halflege eerste ring

20 augustus 2023 om 19:58

Die Gündogan heeft nog geen goede bal gespeeld vandaag, zelfs de korte paasjes lijken steeds of te zacht of te hard.

20 augustus 2023 om 20:00

Begin me toch wel te storen aan het vleugellamme idee van Xavi. Balde die opkomt is gewoon echt niet voldoende als buitenspeler.

20 augustus 2023 om 20:01

Ter Stegen zelfs geel, sjonge jonge

20 augustus 2023 om 20:05

Gundogan eruit, Ansu erin

20 augustus 2023 om 20:06

Barca wordt telkens benadeelt door de arbiter!

20 augustus 2023 om 20:08

Ter Steege held!!

20 augustus 2023 om 20:08

In een minuut tijd twee fabuleuze reddingen gezien van beide kanten!!

20 augustus 2023 om 20:08

Dat hadden ze niet verwacht van Kounde zo te zien haha. Jammer zo'n gemiste kans, maar wel mooi gedaan verder

20 augustus 2023 om 20:09

Wat een keepers zeg

20 augustus 2023 om 20:10

Barca mist diepte en actie, yemal de gevaarlijkste man.
Gundogan eraf voor Fati zou ik zeggen

20 augustus 2023 om 20:11

Viktor Roque kan niet snel genoeg komen

20 augustus 2023 om 20:12

Deze wedstrijd heeft Fati nodig. En hopelijk kunnen we Roque eerder binnen halen, we need him

20 augustus 2023 om 20:14

Cadiz heeft door dat ze alles mogen van ref, dus maken ze steeds meer fouten...

20 augustus 2023 om 20:15

Ik weet niet waar ik bozer om kan worden. het feit dat spaanse scheidsrechters abominabel zijn of het gegeven dat ik geen carriereswitch maak die kant op, wetende dat ze allemaal meer dan een ton per jaar verdienen.

20 augustus 2023 om 20:24

Ik vind het zo jammer. Ik kijk graag naar Barca en overige La Liga wedstrijden, maar de scheidsrechters zijn altijd incapabel. Vorige week al, deze week weer discutabel. Het is zo frustrerend. En Tebas vindt het volgens mij allemaal wel prima.

20 augustus 2023 om 20:24

Die Gavi is bloedirritant

20 augustus 2023 om 20:26

En heel dom.

20 augustus 2023 om 20:26

Zolang de refs in laliga zich niet moeten verantwoorden krijg je dit.

Reden dat de PL het veel beter doet. Ik volg ook steeds minder en minder LaLiga

20 augustus 2023 om 20:26

Xavi is echt koppig, blijft vasthouden aan dit rot systeem.
Balde alleen op die flank, is heel voorspelbaar, op deze manier kan hij niks brengen.
Haalt maar gundogan en Lewa eraf voor Fati en Ferran, en speelt is met drie aanvallers zoals het hoort.
Dit trekt op niks, iedereen ziet dat, behalve de man die het moet zien, ziet het niet.

20 augustus 2023 om 20:27

Als het zo doorgaat staat Barca met kerst weer 8e. Hoe kun je nou met dit systeem blijven spelen het is zo traag en matig allemaal. Al helemaal tegen een team in een laag blok. Yamal ook basis, speelt nog prima maar die jongen is net 16 waar hebben we het over. Lewandowski zijn laatste fatsoenlijke wedstrijd kan ik me niet herinneren, begin eens met Ferran in de spits die maakte er zelfs meer in de voorbereiding. Waarom is Gundogan ook gehaald? Roep het al vanaf het begin, als er 1 positie was waar je geen versterkingen hoefde was het zijn plek op het middenveld. Daarnaast ook gewoon weer echt met stomheid geslagen van het niveau en de energie bij sommige spelers. En ja de arbitrage is slecht, maar Barca zelf is dramatisch.

20 augustus 2023 om 20:29

niks veranderd van voirg seizoen ze hebben weeral alle moeite van de wereld om the scoren wat is xavi een bangerik van een trainer

20 augustus 2023 om 20:35

Een betje op een gele kaart voor Gavi is gewoon gratis geld. Naar mijn gevoel pakt die jongen elke wedstrijd wel geel

20 augustus 2023 om 20:48

En dan speelt die nog niet eens bij een degradatiekandidaat haha

20 augustus 2023 om 20:50

10 gele kaarten vorig seizoen in la liga, veelste veel, maar we kunnen in NL niet meer wedden op kaarten

20 augustus 2023 om 20:39

Ter Stegen gaat je niet altijd kunnen redden Xavi. Wat een bizarre spel. Verder is Lewandowski toch echt veel minder geworden. Goede zet van Bayern om hem te verkopen.

20 augustus 2023 om 20:43

Goede zet? Die wilde hem niet verkopen.. alleen wij ware zo wanhopig..

20 augustus 2023 om 20:54

Sierd is echt een fanboy, man zeikt de scheids en cadiz alleen maar af

20 augustus 2023 om 20:55

De scheids afzeiken is ook gewoon terecht toch? Of vind jij het een goede scheids?

20 augustus 2023 om 20:58

Ja maar ga je dat dan elke week doen aangezien letterlijk elke scheidsrechter in LaLiga slecht is? Barca moet gewoon beter voetballen dan dit

20 augustus 2023 om 20:58

Absoluut mee eens.

20 augustus 2023 om 21:01

Nee zeker niet, maar zoals koffietje al zegt. Heeft geen nut om bij elk moment die scheide af te zeiken.. volgens mij lopen er sws niet veel goede scheidsrechters daar rond in spanje

20 augustus 2023 om 20:56

Balde speelt zeer zwak

20 augustus 2023 om 20:58

Hoe mis je die ramos?!? Wat een geluk heeft barca weer

20 augustus 2023 om 20:58

Barça speelt prima. Ben wel tevreden hiermee. Balde de enige die zwak speelt. Die mag er wat mij betreft zsm uit.

20 augustus 2023 om 21:01

Hoeveel van die irritante overtredingen laat de scheidsrechter doorgaan? Nondeju wat irritant.

20 augustus 2023 om 21:04

Machis erin, die heeft wel wat snelheid. Cadiz kan wel gevaarlijk worden in de omschakeling nu

20 augustus 2023 om 21:05

Wat een zaadpartij

20 augustus 2023 om 21:07

Haal Lewa gewoon eruit... Weer onvoldoende

20 augustus 2023 om 21:09

Barcelona moet echt op doel schieten en niet telkens uitspelen tot de 16. Wordt last minute goal hopelijk van Abde

20 augustus 2023 om 21:15

Pff was die bijna, als barca scoort hoop inderdaad dat abde scoort

20 augustus 2023 om 21:09

Wat een knuppel, die scheids. Waardeloos.

20 augustus 2023 om 21:10

Frenkie laat ook alweer twee wedstrijden zien dat hij zonder druk van de tegenstander 0.0 creativiteit heeft. Had hierin bij Barça meer ontwikkeling van hem verwacht.

20 augustus 2023 om 21:12

Vorige week was die erg sterk, deze wedstrijd is alles net te hard eigenlijk.

20 augustus 2023 om 21:10

Dat Barca meer gele kaarten heeft. Ref is een grap

20 augustus 2023 om 21:13

Ref zeker schande, maar voor de rest creëert barca geen kansen. Steeds van die voorzetjes naar niemand. Mag ook wel gezegd worden dan Cadiz goed verdedigd

20 augustus 2023 om 21:14

Penalty Lewa !!! Arbiter van cafeploeg

20 augustus 2023 om 21:17

als sierd dat zegt is hij gelijk fanboy.. lol

20 augustus 2023 om 21:15

Blijft 0-0 Calma calma😳

20 augustus 2023 om 21:17

👀

20 augustus 2023 om 21:19

Calma calma 1-0

20 augustus 2023 om 21:22

Goeie adviezen blijkbaar van de broer van Xavi tijdens drinkpauze😁👍😉

20 augustus 2023 om 21:22

Calma indeed hahaha

20 augustus 2023 om 21:17

jaaaaaaa

20 augustus 2023 om 21:17

Jaa Pedrii!!!!!! Star boy

20 augustus 2023 om 21:17

Beetje Koeman flashbacks, gewoon aanvallers erin wisselen en hopen dat iemand scoort

20 augustus 2023 om 21:17

Koundé is er niet echt de ideale speler voor, maar het idee van de loopactie is wel mooi. Araujo deed het afgelopen week ook een paar keer, brengt wel mooi wat extra gevaar vanaf rechts.

20 augustus 2023 om 21:17

Vamoooooosssss!!!

20 augustus 2023 om 21:17

Jammer, mooie bal gundogang

20 augustus 2023 om 21:21

Je doet het er wel echt om he, in combinatie met je naam ;-)

20 augustus 2023 om 21:23

Hahaah nee man, ben al sinds de 60e minuut fan van Cadiz 🤥😉

20 augustus 2023 om 21:17

WAT EEN Doelpunt! Fantastisch!!!

20 augustus 2023 om 21:18

Mooi balletje van Gundogan..veel gevoel..

20 augustus 2023 om 21:23

Mooie aanval, jammer van buitenspel

20 augustus 2023 om 21:25

Machis leg hem terug joh, wasteman

20 augustus 2023 om 21:26

Spel moet echt veel beter volgende week tegen Villareal. Hopelijk Cancelo er ook bij en normaal krijg je volgende week een hoop meer ruimte dan tegen dit Cadiz of Getafe.

20 augustus 2023 om 21:28

Ferraaaaan!!

20 augustus 2023 om 21:28

Geel? Dat is gewoon rood.. elleboog...

20 augustus 2023 om 21:29

Fijn voor die jongen

20 augustus 2023 om 21:29

Mooi hoor van Ferran

20 augustus 2023 om 21:30

Ferran simpelweg geweldig sinds dit seizoen is begonnen

20 augustus 2023 om 21:31

Eigenlijk zou hij volgende week moeten beginnen ipv Lewa, maar Xavi durft niet

20 augustus 2023 om 21:31

Waaron speelt Ferran zo weinig?

Meer afmaker als Ansu en die Abde.

Moet hem weg misschien?

20 augustus 2023 om 21:35

Hij verprutste vorig seizoen erg veel kansen, vooral toen die vanaf links speelde. Terwijl die echt het talent heeft om in de juiste posities te komen, en dat doet die ook veelvuldig.

Vanaf rechts is die ook wel sterk, maar dan vooral met voorzetten enzo.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Barcelona weet met Frenkie de Jong in bijzondere rol moeizaam te winnen
Barcelona heeft zondagavond een moeizame zege geboekt op Cádiz: 2-0. In Catalonië waren Pedri en Ferran Torres belangrijk met late doelpunten. Daardoor kan Barça voor het eerst in deze LaLiga-campagne drie punten bijschrijven, nadat het elftal van Xavi vorige week niet verder kwam dan een doelpuntloze remise met Getafe. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren