Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
2
0
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: La Liga
Datum: Donderdag 2 februari 2023
Tijd: 21:00 uur
Scheidsrechter: Javier Alberola
Stadion: Estadio Santiago Bernabéu (Madrid)
Toeschouwers: 51926
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
2 februari 2023 om 20:02

3 punten het enigste wat telt vandaag! Maar hopen dat vini vandaag wel zijn kansen afmaakt. Hij speelde toen niet slecht speelde heel erg goed alleen had hij geen geluk met het afronden! Hala Madrid🤍

2 februari 2023 om 20:05

Ja leuk hoor aanvallend spelen en punten verspelen, moet je wel de spelers voor hebben en een afmaker. Vooralsnog is het beste dat Real voor nu op de counter speelt.

2 februari 2023 om 20:26

Maar kroos en modric samen werkt ook gewoon niet meer!

2 februari 2023 om 20:03

Terug op de counter de juiste beslissing met dit spelers materiaal, laat voorop zetten dat ik zelf van aanvallend voetbal houd, maar als je afmakers mist kun je niet domineren.

2 februari 2023 om 20:22

Hahaha jij kletst echt maar wat uit je nek he? Hoe kan je nou uit deze opstelling vs die van zondag concluderen dat je hier meer op de counter gaat loeren?

2 februari 2023 om 20:29

Moet het wel punten opleveren en de kansen afgemaakt worden, beiden gebeuren niet. Carlo is gaan luisteren naar roep om aanvallend voetbal, maar Carlo doet het met een reden op de counter. Het ging beter toen hij juist op zekerheid ging spelen vorig seizoen. Of Benzema moet zo een seizoen als vorig evenaren denk dat niet haalbaar is. Vorige seizoen had Perez selectie moeten versterken dat weigert hij. Carlo heeft vorig seizoen er echt het maximale eruit gehaald.

2 februari 2023 om 20:05

4-1 Real. Traditioneel makkie.

2 februari 2023 om 20:07
De tijden dat Real dit soort potjes met grote cijfers wint zijn wel voorbij, je hebt geen Bale Ronaldo meer, het werd daarna al zakelijker in de Laliga na vertrek van Ronaldo. Perez heeft Benzema in de steek gelaten, er had een top buitenspeler moet komen met scorend vermogen en een back-up aanvaller. als Benzema even niet scoort, heb je een probleem voorin vini heeft nog niet de vorm van vorige seizoen kwam ook onder andere door buitenaardse Benzema2 februari 2023 om 20:44

Was het maar zo feest maatje

2 februari 2023 om 20:10

Had liever Rodrygo aan de linkerkant gehad zodat Vini wat rust zou krijgen. Maar goed dit moet je winnen als je in de buurt van Barcelona wil blijven.

2 februari 2023 om 20:16

Kroos Modric weer samen..

2 februari 2023 om 20:21

Geen Rodrygo die in vorm is jammer

2 februari 2023 om 20:26

Asensio was onlangs prima in vorm en werd dan zonder ogenschijnlijke aanleiding gepasseerd voor Rodrygo die in de voorgaande wedstrijden geen deuk in een pakje boter schopte. Sindsdien is Asensio 2x vrij pover ingevallen terwijl Rodrygo zondag uitmuntend was en nu worden de rollen omgedraaid. Krijgt Asensio die niet echt in vorm is de voorkeur en wordt een uitstekend in vorm verkerende Rodrygo zonder ogenschijnlijke aanleiding gepasseerd. Hier valt soms geen touw aan vast te knopen

Modric Kroos weer samen, tja. Gelukkig behoudt Ceballos wel het vertrouwen. Ik had oprecht verwacht Valverde in zijn plek te zien starten. Die is wat mij betreft veel beter en heeft een stuk meer potentie dan Ceballos maar op dit moment zou het geheel onbegrijpelijk zijn.

Cama weer op linksback. Mendy zou 2 maanden uit kunnen zijn. Onbegrijpelijk dat je dan Fran Garcia koopt maar ipv hem meteen aan de selectie toe te voegen hem het seizoen laat afmaken bij Rayo.

2 februari 2023 om 20:27

Is Camavinga nu een back geworden? ik vond hem vorig jaar wel sterk spelen op het middenveld vooral toen die erin kwam tegen City in de CL.

2 februari 2023 om 20:30

Slachtoffer van zijn eigen prestatie op linksback, mag blijven staan doet het daar gewedlig

2 februari 2023 om 20:30

Omdat Mendy er 2 maanden uit ligt.

2 februari 2023 om 20:33

Zelfs dan had ik liever Camavinga daar gehad

2 februari 2023 om 20:45

Tja ik heb nog wel vertrouwen in Mendy maar snap wel dat het niet een goeie back aanvallend is. Alleen blijft het gewoon gênant dat het bestuur niks heeft gedaan om Mendy op te vangen. Cancelo en/of Fran Garcia waren perfecte opties geweest…

2 februari 2023 om 20:47

Nee, is uit nood. Mendy en Alaba zijn geblesseerd en Nacho kan niet op links depanneren want Vazzie en Carvajal op rechts zijn ook geblesseerd. Zelfde situatie als Valverde, blijft een middenvelder maar heeft ook al op rechtsbuiten en rechtsback gespeeld. Ik vind het persoonlijk heerlijk dat je spelers zo polyvalent zijn.

2 februari 2023 om 20:41

Kwam die Deschamps maar nooit op het idee om Camavinga op linksback te zetten op het WK. Wie weet hadden we dan wel Fran Garcia teruggehaald. Echt dood en doodzonde. Echt triest dat 1 van de meest veelbelovende middenvelder, een topper in wording, van de wereld op linksback moet spelen gewoon puur omdat de breedte van Real echt dramatisch is, mede mogelijk gemaakt door Perez en zijn clubje. Ook vind ik het nu eng om te zien, hoe heilig Vinicius wel niet is. Alsof de wereld vergaat in de ogen van Ancelotti, als die een keertje Vinicius rust geeft. Wat is de reden om Rodrygo op de bank te zetten, terwijl die 3 dagen geleden man of the match was tegen Sociedad? Weer komt die ook aanzetten met Modric en Kroos. Een rechterkant met Asensio en Nacho is een belediging voor het embleem. Ik hoop op het beste vanavond. Als je weer niet wint, dan kan je La Liga aardig vergeten. Barca blijft maar hun lastige wedstrijden winnen.

2 februari 2023 om 20:45

Fran Garcia heeft al een contract getekend. Is inmiddels bevestigd door de voorzitter van Rayo. Real Madrid toonde echter haar klasse door hem dit winter niet terug te halen maar in de zomer.

2 februari 2023 om 20:46

Fran García sluit volgend seizoen aan.

2 februari 2023 om 20:46

Fran is teruggehaald. Sluit echter pas in de zomer aan

2 februari 2023 om 20:57

Ik weet dat die volgend seizoen aansluit heren. Alleen, als je hem nu had teruggehaald in de winter, had je veel problemen opgelost. Had je de beste man vandaag kunnen en opstellen en Camavinga gewoon op het middenveld. Ik vind het jammer.

2 februari 2023 om 20:47

Blijft zonde dat je dan ook geen Cancelo wil huren terwijl die beschikbaar was. Perez is alleen maar geobsedeerd door Mbappe lijkt het. Er is heel veel geld beschikbaar en hoorde zelfs bedragen rond de 350-400 miljoen. Maar toch weigert Perez geld uit te geven…

2 februari 2023 om 20:53

Zou zelfs gelijktijdig met Munchen zijn aangeboden bij Madrid. Zij gaven echter aan geen interesse te hebben. Ik vind het ook onbegrijpelijk vooral omdat het een huur met optie tot koop betreft. Had je tenminste het restant van het seizoen een topper voor de backposities ter beschikking. Beter dan alle 4 opties die wij hebben op links- en rechtsback.

2 februari 2023 om 21:01

Haha precies. Je ziet iedereen knallen met transfers hier en daar. En dan heb je Real Madrid die geen ene knikker doet 🤣🤣.

2 februari 2023 om 21:33

Blijft onbegrijpelijk ja. Zeker omdat het maar een huurdeal was met een optie tot koop. En Cancelo wou erg graag weg...

2 februari 2023 om 20:46

Ik vraag me oprecht af wanneer we keer met jeugd gaan spelen. Je gaat me niet vertellen dat een Paz, Tobias, Arribas niet mee kan met dit elftal. Brengt wat nieuwe adem, vechtlust en concurrentie in het team. Maar nee hoor. Ben zo jaloers op dat spelers bij Barca wel de kans krijgen.

2 februari 2023 om 20:51

Een Fati heeft Madrid momenteel niet bij Castilla lopen maar inderdaad een Arribas, Bravo, Blanco, Guti etc doen/deden niet onder voor een boel Barca-debutanten van de laatste jaren. Ik zie geen van hen (op wellicht Guti na) ooit basisspelers worden maar prima breedtespelers op termijn. In het slechtste geval krik je tenminste hun transferwaarde op voor wanneer je ze alsnog verkoopt.

2 februari 2023 om 20:52

Volgend jaar gelukkig Fran erbij. Wat zou ik graag ook een fatsoenlijke RB willen zien. Maar nu Porro ook getransferd is… miss Frimpong iets?
Een rechtsbuiten Sane zou ik ook graag zien. Linkspoot op rechts die een actie kan maken. Een fatsoenlijke 2e spits ook broodnodig.

2 februari 2023 om 20:57

Ipv 150 mln voor Bellingham te reserveren zou ik inderdaad liever een rechtsback, rechtsvoor en reservespits zien. Daarnaast een beest achterin als Gvardiol want de hoeveelheid goals die worden weggegeven terwijl je de beste doelman ter wereld hebt is lachwekkend. Moet op zich te doen zijn met het budget van bellingham lijkt me.

2 februari 2023 om 21:02

Gvardiol zou perfect zijn. Voetballend zo goed en nog zo jong. Als je alleen naar de namen kijkt die we hebben in de verdediging zou je denken wat een linie. Maar Carvajal kan niet meer en Mendy heeft teveel errors en kan niet aanvallen. Fran is dan ook echt ideaal.

2 februari 2023 om 20:59

Hopen op het beste!

2 februari 2023 om 21:04

Succes maat

2 februari 2023 om 21:00

Waarom is Kluivert er niet bij?

2 februari 2023 om 21:03

Geblesseerd

2 februari 2023 om 21:09

Hmm vreemd dat livescore dat er niet bij zet bij de opstelling.

2 februari 2023 om 21:05

Volgens Sierd ging het bij de laatste overwinning van Valencia in Bernabeu onder Koeman een stuk beter bij Valencia, hij vergeet alleen erbij te vermelden dat degradatie toen een heel stuk dichterbij was dan nu…

2 februari 2023 om 21:07

Klopt maar hij won wel de beker toen

2 februari 2023 om 21:06

Jmmr dat Asensio zo slap schiet. Was een mooie bal van Modric.

2 februari 2023 om 21:06

Asensio hoe scoor je die niet. We blijven maar makkelijke kansen missen…

2 februari 2023 om 21:10

Het was echt een moeilijke hoek.. hij had de bal beter nog iets langer bij zich kunnen houden..

2 februari 2023 om 21:22

Tja dat is ook zijn fout dus. Er was genoeg ruimte en tijd om de juiste beslissing te nemen...

2 februari 2023 om 21:07

Asensio moet je veel, veel meer mee doen. pover schotje zeg

2 februari 2023 om 21:08

Wat is het toch schamtelijk om als real Madrid zijnde zo een slechte veld te hebben zeg! Wat een afschuwelijke veld. Weet iemand wanneer ze hem veranderen?

2 februari 2023 om 21:09

Ik dacht dat ze hem voor zondag weer ginger veranderen. Al de 3e keer dit seizoen

2 februari 2023 om 21:10

Tja komt door de verbouwing. Ze hebben voor t wk allemaal nieuwe grasmatten laten invliegen maar het ziet er idd nog steeds niet uit

2 februari 2023 om 21:09

Var checkt dus voor mogelijk rood, maar de scheids iig helemaal geen geel hoor. #logica 🤦

2 februari 2023 om 21:11

Trap op de enkels van Camavinga met geen bal in de buurt. Dat lijkt me toch een gele prent waard.

2 februari 2023 om 21:13

Irriteer me wel echt mateloos aan Sierd, hij zet het voetbal van Valencia telkens weg als het Getafe voetbal van toen tegen Ajax. Klopt helemaal niks van.

2 februari 2023 om 21:19

Sierd heeft een bloed hekel aan Valencia en verbergt dat totaal niet, is niks nieuws helaas. Was in de tijden van bijv. David Villa niet anders.

2 februari 2023 om 21:29

Ja dat is zeker waar, vertrouwen in Voro?

2 februari 2023 om 21:36

Vertrouwen in Voro is oneindig, geen grootse verwachtingen maar degradatie zal er wel weer(comfortabel) ontlopen gaan worden. Hoop dat hij ook jongens als Vazquez en Mosquera wat meer kansen gaat geven wanneer mogelijk.

2 februari 2023 om 21:38

Ja hier hetzelfde, Vazquez moet zeker meer kansen krijgen, kan een Gaya gaan worden zoals ik hem nu ken.

2 februari 2023 om 21:14

Vini is zo slordig. Zoveel balverlies, slechte passing. Van mij mag die even banken.

2 februari 2023 om 21:16

Volgens mij zit Ultra Sur in het stadion, er worden anti-Barcelona liedjes luidruchtig gezongen

2 februari 2023 om 21:20

Ceballos wat een speler.. Nu snap ik waarom Ancelotti zei dat die eigenlijk te goed was voor de bank.

2 februari 2023 om 21:20

Vinicius heeft gebroken met Nike vandaar zijn zwarte schoenen.

2 februari 2023 om 21:21

Prachtige voetballer Ceballos

2 februari 2023 om 21:21

goeie tackle. anders was het een goal

2 februari 2023 om 21:22

Dit was een groteee kans voor Asensio... jammer

2 februari 2023 om 21:22

Vinicius vinicius…. Echt die jonge is zo uitvorm zo slordig. Wanneer gaat dit keer uit zijn spel??

2 februari 2023 om 21:22

Pff zou wat zijn als Asensio die in schoot na die hakbal van Benzema haha

2 februari 2023 om 21:22

Wat is het allemaal tergend traag aan de bal weer. Geen flankwissels, geen individuele acties en passing veel te traag en conservatief. Ceballos en Cama de enigen die er wat tempo in proberen te krijgen.

2 februari 2023 om 21:24

1x een snelle flankwissel van Militao en meteen een kans... Modric en Kroos kom op jongens, dat is jullie job.

2 februari 2023 om 21:27

Tegen sociedad was het veldspel zo perfect alleen Vini verprutste elke kans. En nu terug bij af weer.

2 februari 2023 om 21:26

Wat een kansen. Je zou zeggen dat de goal wel gaat vallen. Maar ja we hebben Sociedad vorig week gezien...

2 februari 2023 om 21:27

Asensio dit moest echt erin.. mist volledig zijn schot

2 februari 2023 om 21:28

Asensio met 3 grote kansen wauw

2 februari 2023 om 21:30

Aan Nacho heb je dus ook niks op de back. Gaat dan ook geen 1 keer over de flank. GEEF Tobias een kans alsjeblieft man.

2 februari 2023 om 21:30

Dat was geen goede pass van Benzema hoor. Los van de stuit die door het veld kan komen hij speelt hem op zijn rechtervoet aan. Niet Asensio's fout deze keer

2 februari 2023 om 21:31

Van een meter of 12 zou je toch met rechts ook mogen kunnen uithalen..

2 februari 2023 om 21:35

Zelfs los van wat je favoriete been is was dat een slechte keuze. Een rechtspoot moet je daar ook op links aan spelen. Was zo scherp op de man dat de bal je lichaam laten passeren ervoor zorgt dat je van onder jezelf moet schieten. Was gewoon een hele slechte pass voor Benz' doen.

2 februari 2023 om 21:30

Vini nu recht op de keeper. Word het een dejavu als Sociedad

2 februari 2023 om 21:33

Allen dan met slechter voetbal en een slaapverwekkend tempo

2 februari 2023 om 21:30

we gaan weer lekker door met kansen missen

2 februari 2023 om 21:31

Eerst Asensio die mist en dan Vinicius met zo'n flut schot. We zijn zo slecht in afmaken zeg...

2 februari 2023 om 21:37

Nee dat zijn we niet. Nu toevallig 2 wedstrijden op rij maakt nog geen algemeen feit. Over het hele seizoen het minste schoten nodig per doelpunt van het hele linkerrijtje en wordt er meer gescoord dan de xg, samen met Sociedad de enigen die dat doen in de top 5.

2 februari 2023 om 21:40

Tja als ik de wedstrijden zie wel. Daarnaast vind ik 38 goals in 18 wedstrijden best karig. Maar goed ben Ronaldo tijdperk nog gewend haha

2 februari 2023 om 21:32

Middenvel is echt statisch maar whats new.. we weten allemaal waarom

2 februari 2023 om 21:37

Real speelt best aardig. Niet zo goed als vorige week, maar stuk beter dan de rest van het seizoen. Probleem zit hem in de kansen verzilveren.

2 februari 2023 om 21:40

Mag je niet zeggen, anders vinden mensen dat je er geen verstand van hebt

2 februari 2023 om 21:32

Dit madrid is zo inspiratieloos aan het voetballen hoef durft perez geen spelers te kopen en jaren lang met zelfde selectie spelen

2 februari 2023 om 21:34

Breng Rodrygo maar voor Vinicius vandaag

2 februari 2023 om 21:36

Ach hou op. Vini scoort niet veel de laatste tijd, en de assist blijven ook weg. Maar al het gevaar komt bij hem vandaan de laatste tijd, vandaag ook weer. Het wil alleen elke keer net niet lukken. Maar hij heeft continue 2 man bij hem staan, waardoor benzema/ asensio makkelijker vrij kunnen komen. Gewoon modric of kroos eraf en rodrygo erin.

2 februari 2023 om 21:34

Real bij vlagen sterk, maar niet klinisch genoeg.
Benzema lijkt het even niet te hebben.

2 februari 2023 om 21:36

Pfff had wel gescoord mogen worden ondertussen heren, kansen zat

2 februari 2023 om 21:37

Jupla.. Militao geblesseerd.

2 februari 2023 om 21:37

En nu Militao er ook nog uit...

2 februari 2023 om 21:37

nou miltao eruit, top. nog maar 1 verdediger op de bank! bedankt perez

2 februari 2023 om 21:38

Miltao door zijn lompigheid geblesseerd

2 februari 2023 om 21:39

Lompigheid? Kerel dat was echt een heerlijke interventie.

2 februari 2023 om 21:38

Zit Vinicius Tobias eigenlijk op de bank?

2 februari 2023 om 21:39

Nee neemt liever Mariano mee

2 februari 2023 om 21:38

Militao is ook vaak geblesseerd.. lekker nu hebben we geen rechtsback lol. En Cancelo speelt bij Bayern lol..

2 februari 2023 om 21:38

Positieve is dat Nacho nu niet meer RB staat negatieve is dat Carvajal er nu staat.

2 februari 2023 om 21:38

verdomme zeg Militao geblesseerd nu...

2 februari 2023 om 21:40

Militao ook nog geblesseerd, mocht dat langdurig zijn dan is het dag kampioenschap. Al zie ik dat na vandaag sowieso wel gebeuren, want dan wordt de achterstand op Barcelona wel heel erg groot.

2 februari 2023 om 21:44

Naja Alaba is wel terug.

2 februari 2023 om 21:49

Alaba en Rudiger lijkt mij als duo om te janken eerlijk gezegd, maar goed we zien het wel na een paar potjes

2 februari 2023 om 21:41

Volgens mij blesseert hij zich door in te houden en niet goed te kunnen corrigeren wanneer hij ziet dat hij de arm van die aanvaller gaat landen. Zeer zuur maar wel netjes van Mili

2 februari 2023 om 21:42

Maak eens de kansen af zeg! 🤦 Je mist echt een klinische koele killer.

2 februari 2023 om 21:44

Asensio is vandaag zwak in de afwerking en defensief zoals gewoonlijk ronduit waardeloos maar wanneer hij inzakt in het centrum en aan de bal komt versnelt hij het spel wel en verlegt hij de bal ook vaak naar de andere flank.

Kroos en Modric daarentegen, jeetje wat erger ik me aan deze legendes vandaag.

2 februari 2023 om 21:44

De scheidsrechter is ook weer 1 grote grap, beide kanten op

2 februari 2023 om 21:45

Het is weer ouderwets slecht. Niet normaal zeg. 1 wedstrijd na de winterstop leuk gespeeld, de rest ondermaats en dat voor een club als Real Madrid.

2 februari 2023 om 21:45

Lijkt net alsof ziggo die … Sierd bewust bij Madrid wedstrijden zet.

2 februari 2023 om 21:48

Normaal kan ik hem wel pruimen, maar afgelopen wedstrijden had hij ook alles van Barca en was t niks met hem.

2 februari 2023 om 21:46

Modric eruit voor Rodrygo aub.

2 februari 2023 om 21:46

Zou echt niet lang wachten met Tchouameni, Valverde en Rodrygo. Wat een tempo is dit weer

2 februari 2023 om 21:49

Modric er meteen uit voor Rodrygo bij rust wmb.

2 februari 2023 om 21:47

Wat een dramatisch gedoe om een 13 in een dozijn overtredingkje op Ceballos

2 februari 2023 om 21:48

ik schakelde pas vanaf minuut 20 in en heb daarvan maar 15min voetbal gezien, hoe komen ze aan 3min?????

2 februari 2023 om 21:48

Waarom krijgt Modric geen kaart voor die slaande beweging?

2 februari 2023 om 21:49

Waarom zit jij in een topic van Madrid. Ga ergens anders lopen janken. Valencia had ook geel moeten krijgen dan. Maar daar horen we je niet over.

2 februari 2023 om 21:48

En daar is Dani weer met ze sch*t voorzetten.

2 februari 2023 om 21:48

Wat een grap 3 minuten? Hoe durf je 3 extra minuten te geven

2 februari 2023 om 21:49

jezus wat een stelletje aanstellers bij valencia zeg, met lino of fulqier vooro, irriteer me er dood aan

2 februari 2023 om 21:49

Je speelt zooo goed tegen Sociedad.. Herhaal die opstelling gewoon dan?

2 februari 2023 om 21:51

Logica doet Ancelotti helaas niet meer aan

2 februari 2023 om 21:50

Enorme thuisfluiter, was gewoon een overtreding op die speler van Valencia!

2 februari 2023 om 21:54

Lekker janken

2 februari 2023 om 21:50

1-0

2 februari 2023 om 21:50

Jaa Rudiger!

2 februari 2023 om 21:50

Rudiger!!

2 februari 2023 om 21:50

Breng rodrygo voor modric zodat ze gaan beginnen met voetballen en tchouameni voor kroos!

Lekker hoor rudiger speelt de laatste wedstrijden gewoon goed hoor mag gezegd worden.

2 februari 2023 om 21:50

Lekker hoor rudiger. Na rust rodrygo erin voor modric of kroos.

2 februari 2023 om 21:50

Rudiger doet iets goed, wauw!

2 februari 2023 om 21:50

Rudi speelt afgelopen wedstrijden wel stabiel. Mag ook gezegd worden.

2 februari 2023 om 21:50

1-0 pfff

2 februari 2023 om 21:51

Dat real is het aangluren ook niet meer waard dit seizoen. Zo'n team hebben en dan zulk dramatisch voetbal al weken lang

2 februari 2023 om 21:54

Vorige wedstrijd hebt ge natuurlijk gemist....

2 februari 2023 om 21:51

Het is toch sneu dat de spelers die er in staan om het spel te verdelen en het tempo te bepalen de wedstrijd dood laten bloeden met hun slome voetbal?

2 februari 2023 om 21:51

hahahahaah hier is toch niks aan de hand? musa ligt al op de grond????? wat een tering bullshit weer echt rot op

2 februari 2023 om 21:51

Dit is toch geen overtreding? lol

2 februari 2023 om 21:51

Als dit wordt afgekeurd moesten wij 10000% een penalty krijgen vorige week toen rudiger werd getrokken!

2 februari 2023 om 21:52

Dat was letterlijk trekken naar de grond maarja hoor je weer niks van.

2 februari 2023 om 21:52

Hahahahahah geen goal en nog is geel wat gebeurd er hier allemaal

2 februari 2023 om 21:53

Overtreding, openen die ogen kerel.

2 februari 2023 om 21:54

Maar de scheids was toch een thuisfluiter? Waarom verwijder je je reactie en speel je vervolgens de bijdehandje?

2 februari 2023 om 21:56

Nee hoor kwade baas, ik vind hem nog steeds meer voor jullie fluiten.

2 februari 2023 om 21:53

Nou ja kijk hij was al aan het vallen, maar een duw is een duw. Zuur is het wel, maar je kan hem wel afkeuren als scheids.

2 februari 2023 om 21:55

Een duw is een duw? Nou neen dat is het niet anders resulteerde 50% vd corners in een strafschop. Daar wordt altijd veel meer toegelaten

2 februari 2023 om 21:52

ooh afgekeurd

2 februari 2023 om 21:52

Haha natuurlijk man, wat een onzin

2 februari 2023 om 21:52

och musa moet even naar de eerste hulp jongens! heeft net 3 vingers over z’n bol gekregen! wat worden we weer lekker old school genaaid

2 februari 2023 om 21:53

Waarom krijgt Benzema gelijk geel dan. Ook al vond ik het een hele domme overtreding. Waarom nog dat laatste tik op zijn hoofd…

2 februari 2023 om 21:54

Denk dat Benzema niet eens weet wie of wat achter hem stond

2 februari 2023 om 21:54

Tik op het gezicht

2 februari 2023 om 22:01

Ik zie 2 barca-fans reageren en die zijn het niet met je eens maar jij vertelt net een ander de ogen te openen...

2 februari 2023 om 21:57

En die gozer die Cama op zijn kuit trapt krijgt niets

2 februari 2023 om 21:53

Wij moesten vorige week dan ook een penalty hebben gekregen als dit word afgekeurd! Wat een onzin.

2 februari 2023 om 21:53

Geen goal, ja hoor. Dit seizoen zit er heel veel tegen

2 februari 2023 om 21:53

jhahaahahhahahahaha dit kan alleen in La Liga . Elk team heeft hier last van

2 februari 2023 om 21:54

de hand van bordelas is duidelijk nog te zien bij dit valencia

2 februari 2023 om 21:55

Hou aub op man

2 februari 2023 om 21:57

duiken, janken, zeiken en zelf keihard uitdelen, dat is het motto van bordelas en precies wat valencia doet

2 februari 2023 om 22:00

Sorry maar wat je nu allemaal benoemd is niet het geval. Wel een beetje door beide brillen kijken he en niet alleen door de Real bril.

2 februari 2023 om 21:54

Oke heb het net teruggekeken en het was wel heel licht. Waarom is de VAR altijd in slowmotion. Het ziet er altijd veel erger uit dan normaal…

2 februari 2023 om 21:54

Er gebeuren 300x ergere dingen bij elke corner jegens de aanvallers. Dit afkeuren is een grote grap. Dan had Madrid 2 of 3 penalties moeten krijgen zondag tegen La Real

2 februari 2023 om 21:55

Er gaat niets beter samen dan de La Liga en dramatische scheidsrechters.

2 februari 2023 om 21:59

echt om te janken, iedereen wordt rechts en linksom genaaid

2 februari 2023 om 21:55

Lijkt wel alsof de scheids tegen Real fluit, Valencia valt, acteert, ze rekken tijd, ze maken constant overtredingen en de scheids doet niets

2 februari 2023 om 21:55

Vreselijk om ons doelpunt af te keuren, want daar was echt niks aan.

Maar alsjeblieft Ancelotti begin te wisselen en stop met Kroos en Modric te spelen

2 februari 2023 om 22:01

Doordat die speler zich aanstelt en vroegtijdig valt komt die met zijn gezicht ter hoogte van Benz zijn hand. Doordat die die dan raakt lijkt het ineens een slag.

2 februari 2023 om 21:56

Hij lag al op de grond daarna toneelstuk 🤣

2 februari 2023 om 21:57

Dat die m afkeurt is tot daaraan toe, want bij corners word er altijd en overal zo ontzettend wispelturig gefloten wat betreft overtredingen, maar hoe is dit ooit een gele kaart?

2 februari 2023 om 21:57

Heel licht, maar hij brengt hem wel uit evenwicht. Geel is dan weer belachelijk

2 februari 2023 om 21:58

Ik dacht dat Atleti stumperds waren, maar Valencia spant de kroon. Wat een ongelofelijke schande voor de sport dit team en deze tactiek. Foulquier, gezegend met een lichaam a la Francis Ngannou, heeft meer op de grond gezwerft dan gevoetbald. Die Lino denkt wat Neymar en Vinicius kunnen, kan ik ook, minus het talent en dan heb je die Amerikaan die elke overtreding doet alsof hij aan een school shooting is ontkomen. Jammer, had wel zin in deze wedstrijd.

2 februari 2023 om 22:02

Het zal je dan vast en zeker goed doen om te horen dat Lino gehuurd is van Atletico en daar volgend seizoen in de basis zal staan.

2 februari 2023 om 21:58

Ik vond het zeker een geldig doelpunt maar Real Madrid heeft ook een draak van een eerste helft gespeeld

2 februari 2023 om 22:00

Bedankt. Kan @Suavemente veel van leren.

2 februari 2023 om 22:11

Ik persoonlijk vond het geen geldig doelpunt, of mag ik die mening niet hebben?

2 februari 2023 om 21:59

Absurde beslissing hoor van zowel de VAR als de ref. Volgende corner bij contact ook maar neergaan dan en zien of ze consequent zijn en een strafschop geven.

Modric en kroos dramatisch, maken de wedstrijd dood met hun slome tempo. Is toch onbegrijpelijk dat flankwissels en versnellingen van jongens als Militao an Asensio moeten komen?

Modric eruit voor Rodrygo graag.

2 februari 2023 om 21:59

Als je hiervoor fluit moet je voor elke corner fluiten. Er is veeel vaker ergere contact dat dit. Musah valt ten eerste al naar de grond en zou geen verschil hebben gemaakt. Veelste licht.

Rüdiger werd vorige week zowat naar beneden getrokken met beide handen maar dan is er weer niks.

@suavemente zorg dat je aub uit de topic blijft. Enige wat je loopt te doen is provoceren. We zagen je namelijk nergens toen Castillejo die overtreding maakte.

2 februari 2023 om 21:59

Rodrygo voor modric zodat ze gewoon weer veel kansen gaan creëren als vorige week en tchouameni voor kroos!

2 februari 2023 om 21:59

En weer Real die enkel vlot de gele kaarten ontvangt. Werkelijk waar onbegrijpelijk hoe dat wekelijks gebeurd. Ondertussen mocht Castillejo vlot proberen Camavinga zijn seizoen vroegtijdig te laten eindigen. Verder is het ook weer duidelijk dat aanstellen beloond wordt in Spanje. En bedankt Asensio weer om Valencia in de wedstrijd te houden. Snap echt niet dat je hem een contractverlenging biedt. Kubo, Diaz en zelfs Arribas zijn allemaal betere opties. Verder ook weer sloom voetbal zodra Kroos met Modric speelt. Hoeveel keer moet die link nog gelegd worden?

2 februari 2023 om 22:00

Ondanks dat het balen is dat je waarschijnlijk weer geen titel gaat prolongeren, zou ik het ergens niet eens erg vinden om geen kampioen te worden. Dat het bestuur met hun neus op de feiten wordt gedrukt, dat deze selectie totaal niet in balans is en niet gered worden door de exceptionele kwaliteiten van bepaalde spelers. Het transferbeleid is om te janken momenteel, en de speelstijl dit seizoen is daar het resultaat van. Het is pas begin februari, maar ik ben eigenlijk nu al klaar met het seizoen.

2 februari 2023 om 22:01

Benzema en Modric spelen als een natte krant. Lijken beide ook gefrustreerd op het veld.
Ceballos, Asensio, en Kroos spelen prima pot.
Mooi om de wederopstanding van onze Spaanse vrienden te zien.

2 februari 2023 om 22:04

Asensio prima pot? 3 uitstekende kansen om zeep geholpen. Veel te weinig imo om basisspeler te zijn. En voor wissel is het tijd om door te selecteren. Ceballos wel weer goed. Zal je zien dat die eerst gewisseld wordt.

2 februari 2023 om 22:08

Die eerste was met zijn zwakke been nog okay ingeschoten. Goed redding van de keeper ook. Na de hakbal van Benzema schiet hij hem gewoon goed en blijft die bal wonderlijk uit het doel.'om zeep helpen' zou ik het niet beschrijven. Daarnaast, het is ook zijn verdiensten dat hij in de positie komt. Het zijn goede loopacties en instinct, dat mag ook gezegd worden. Verder zie ik weinig bal balverlies en verlegt hij het spel naar behoren.

2 februari 2023 om 22:09

Kroos heeft steeds 3-4 seconden nodig om te besluiten wat ie gaat doen en heeft welgeteld 1x het spel verlegd... Asensio bijvoorbeeld heeft dat al 3x gedaan en dat is niet eens zijn rol. Telkens kwam dat het tempo en de dreiging ten goede. Ik vind zowel Modric als Kroos erg slap en vooral ontiegelijk sloom in alles wat ze ondernemen. Asensio (hoewel ik hem onder aan de streep niet goed genoeg vind spelen), Ceballos en Militao doen (deden) meer om het spel te verleggen en versnellen dan onze maestros.

2 februari 2023 om 22:02

Ancelotti weereens laf voetbal. Zet is Rodrygo achter de spitsen. Amper beweging voorin. Niemand wilt de bal lijkt het wel.

2 februari 2023 om 22:04

Ancelotti wilt de de carrière van Modric niet beëindigen.. Hij kan nogsteeds wat toevoegen maar niet als hij samen met Kroos speelt (maar dat wisten we al). Het spijt me, maar laat hem gewoon op de bank. We hebben zo goed gespeeld tegen Sociedad.. waarom die opstelling gewoon niet herhalen?

2 februari 2023 om 22:05

Hoe kan het dat leden op VZ zelfs kunnen zien waar het fout gaat. Je kan wel trainer zijn maar je moet wel openstaan voor verandering.

2 februari 2023 om 22:05

Real Madrid mist goede backs, begrijp niet waarom ze niet voor Cancelo zijn gegaan. Sinds Tchouameni geblesseerd is geraakt is de balans op het middenveld ook iets wat verstoord geraakt.

Ik begrijp de interesse in Bellingham niet zo, ze kunnen dat geld beter steken in goede backs.

2 februari 2023 om 22:08

Real gaat Fran Garcia terug halen in de zomer, dat is een goede back. En ze hebben ook Vinicius Tobias nog, dat schijnt een groot talent te zijn. Geen flauw idee waarom die geen kansen krijgt.

2 februari 2023 om 22:09

Omdat Ancelotti allergisch is voor jeugdspelers, zo simpel is het. Als hij niet gedwongen wordt om jeugd te gebruiken door een waslijst aan afwezigen, doet hij het gewoon niet.

2 februari 2023 om 22:09

Niemand snapt dat. We zitten al jaren zonder fatsoenlijke backs. Meanwhile zitten jullie met zo een pareltje.

2 februari 2023 om 22:17

Nou cancelo is volgens mij bij geen 1 club bekend geweest. Die is naar mijn idee gewoon zelf naar bayern gelopen. Maar wel mee eens, echt een gemiste kans. Daarnaast had real echt een spits moeten kopen, want benzema heeft het eeuwige leven ook niet blijkt de laatste tijd.

2 februari 2023 om 22:08

We zijn hopelijk in ieder geval weer even verlost van de vardrid reacties.
Wat een drama de La Liga scheidsen.

2 februari 2023 om 22:12

Geloof je het zelf? De clowns die dat soort onzin roepen geven geen mallemoer om de beslissingen die in het nadeel van Madrid of in het voordeel van Barca vallen hoor. Bij elke beslissing die ze de kant van Madrid zien opvallen (echt of ingebeeld) komt dezelfde zielige retoriek weer boven.

2 februari 2023 om 22:22

Ik geloof het absoluut niet, maar hopen mag altijd haha.
Is overigens richting Barca helaas net zo, terwijl het beetje inherent is aan La Liga tegenwoordig met zulke slechte scheidsrechters. En het ene seizoen zit het de ene wat meer mee dan de ander en daarna andersom.

2 februari 2023 om 22:08

pray for musa🙏🏼

2 februari 2023 om 22:09

Wat moet Vinicius eigenlijk doen om eens gewisseld te worden? Welke status heeft hij opeen? Lekker normaal doen.

2 februari 2023 om 22:16

Moet je gelijk geven als een van de grootste Vini fans hier, ook hij zit er al een tijd totaal niet in en moet ook gewoon gebankt kunnen worden. Zeker wanneer je een uitstekend alternatief als Rodrygo achter de hand hebt, die een andere dimensie aan je spel kan toevoegen (of dat beter is moet maar blijken trouwens).

2 februari 2023 om 22:14

Grappig dat Vini andere schoenen aan heeft getrokken. Leek ook een stuk minder snel met die zwarte schoenen.

2 februari 2023 om 22:19

is wel 1 of 2x uitgegleden de eerste helft.

2 februari 2023 om 22:14

Benz heeft het inmiddels ook al een paar maanden niet, maar kan je niet vervangen want er is geen fatsoenlijke back-up. Weer een blunder van het bestuur, iedereen had kunnen zien aankomen dat hij nooit meer een seizoen als vorig jaar zou draaien.

2 februari 2023 om 22:15

Geen buitenspel lol

2 februari 2023 om 22:16

Vinicius nu met andere schoenen. Toch een ander deal getekend in de kleedkamer..?

2 februari 2023 om 22:18

Hhahahahah danne goal

2 februari 2023 om 22:18

ASENSIO!!!!! SPECIALITEIT VAN HET HUIS

2 februari 2023 om 22:18

Wat een goal Asensio !!!

2 februari 2023 om 22:18

Hahahaha en de moeilijkste gooit ie binnen. Wat een goalll

2 februari 2023 om 22:18

Holy moly wat een goal Asensio

2 februari 2023 om 22:18

Watt een goalll weer! golazzoooo

2 februari 2023 om 22:18

Mooi schot.

2 februari 2023 om 22:19

Haha de slechtste man op het veld scoort een geweldige doelpunt! Asensioooo

2 februari 2023 om 22:19

Asensio heerlijk zeg!!!

2 februari 2023 om 22:19

Hahaha die linker van Asensio, zelfs wanneer hij niets anders kan dan wandelen zal dat hem aan een club helpen. Heeft gewoon een van de beste traptechnieken ter wereld, al helemaal op afstand

2 februari 2023 om 22:20

Zoals geen ander kan hij een wedstrijd op deze manier openbreken. Kan worden toegevoegd aan het lijstje met beautys. Wauw, wat een schot heeft deze man.

2 februari 2023 om 22:20

VINI JA LETS GO!

2 februari 2023 om 22:20

Viniiiii

2 februari 2023 om 22:20

Vinicius 2-0! Nu gaat het snel zeg!

2 februari 2023 om 22:20

Siuuuuu gaat hard zo

2 februari 2023 om 22:21

Eindelijk kan Vini een keer scoren. Asensio is zo een prachtvoetballer als die zin heeft.

2 februari 2023 om 22:21

Viniiii mondjes dichtttt!

2 februari 2023 om 22:23

Kom op nou, speelt niet voor het eerst deze maand gewoon een dramatische pot. Ik ben ook een groot bewonderaar van Vini maar dat mag je toch wel gewoon stellen? Ben beter gewend van je blink

2 februari 2023 om 22:25

Je mag zeker zeggen dat ie slecht speelt .. maar die "2019 en 2022/23 vergelijking" gaat bij mij echt niet in .

2 februari 2023 om 22:25

Vini is je beste aanvaller, waar hebben we het over.

2 februari 2023 om 22:26

Oh nee daar ben ik het ook niet mee eens maar die zie ik ook maar heel zelden en steevast van dezelfde kleine groep fans die ik sws niet serieus neem.

2 februari 2023 om 22:26

precies

2 februari 2023 om 22:21

Deze jast ie er dan wel in geniale bal

2 februari 2023 om 22:21

Nu gaat het hard opeens, zelfs Vini die z'n goaltje meepakt. Lekker hoor!

2 februari 2023 om 22:21

nieuwe schoenen, nieuwe vini

2 februari 2023 om 22:21

Lekker hoor Vini

2 februari 2023 om 22:21

Vinicius knuffelt Ancelotti, duidelijk dat hij alle vertrouwen heeft van de Italiaan.

2 februari 2023 om 22:22

Nu rustig afgemaakt door Vinicius. Zo moet het!

2 februari 2023 om 22:22

En nu door!! Modric eruit Rodrygo erin. Kroos eruit Tchoa erin

2 februari 2023 om 22:25

Nu zou ik Kroos wel gewoon laten staan. Creeert niets maar is wel goed voor balretentie en rust in het balbezit. Prima eigenschappen bij een voorsprong

2 februari 2023 om 22:22

Kom nou toch benzema

2 februari 2023 om 22:22

Vini nieuwe schoenen aangedaan? Hahaha

2 februari 2023 om 22:26

Die van de vorige wedstrijd dacht ik ja..geem idee wat voor merk die zwarte schoen was maar hij moet dat nooit meer aantrekken lol

2 februari 2023 om 22:45

Haha klopt gleed 2x uit in de eerste helft met die zwarte schoenen.

2 februari 2023 om 22:23

Rodry erin voor Vini, Valverde erin voor Modric...
En Benz mist een kans als ik dit aan t typen ben lol.

2 februari 2023 om 22:23

Vini nou goedzo afmaken doe je zo!

2 februari 2023 om 22:27

Hij is er wel sneller mee

2 februari 2023 om 22:23

Keeper kon beide goals hebben.

2 februari 2023 om 22:24

Iedereen die Asensio afzeikt raad ik even aan om de YT video 'asensio loves scoring golazos' te bekijken.
Natuurlijk heeft hij wat ingeleverd sinds zijn blessure, maar hij krijgt erg weinig respect voor al het moois wat hij ons al gebracht heeft. Zitten echt waanzinnige beautys tussen tegen de beste teams ter wereld. Goals die je niemand anders ziet maken. Met een beetje mazzel kunnen we nog jaren genieten van deze prachtvoetballer.

2 februari 2023 om 22:27

Heb het niet gezien hoor, maar als het alleen mooie schoten van afstand zijn zegt het niet zoveel toch? Iedereen komt wel eens in de gelegenheid om van afstand te schieten, dat zegt niet veel over je kwaliteiten buiten de traptechniek. Als er ook sterke dribbels met afronding tussen zitten oke, maar nogmaals, heb dat filmpje niet gezien.

2 februari 2023 om 22:34

@samcro

Lang geleden!

Hij heeft een belangrijke rol gehad bij een team dat 5 CLs won en regelmatig in de grote wedstrijden mee mocht doen, dan kan je wel meer dan alleen schieten.

Maar, kijk het filmpje, die traptechniek is echt uitzonderlijk. Misschien zelfs uniek.

2 februari 2023 om 22:36

gehad is het leidende woord hier.

Daar verdient hij inderdaad respect voor maar heeft geen gewicht in het beoordelen van zijn prestaties de laatste jaren lijkt me?

2 februari 2023 om 22:47

Nee niet in het beoordelen van huidige prestaties, maar wel in het schofferen van iemand. Soms lijkt het alsof hij al zijn hele voetbal leven niks anders doet dan wandelen.

2 februari 2023 om 22:28

Eens.

2 februari 2023 om 22:25

joga bonito! eindelijk wat leven in de brouwerij!

2 februari 2023 om 22:26

Joga bonito is dood. Ze noemen het provoceren tegenwoordig.

2 februari 2023 om 22:26

Benzema lijkt geblesseerd.. dit kan je niet menen haha

2 februari 2023 om 22:26

Haal vini er nu maar uit! Hij heeft ook eens rust nodig en breng rodrygo maar.

2 februari 2023 om 22:26

Poehhh eindelijk worden ze afgemaakt! 👏

2 februari 2023 om 22:26

Hahaha Vini dacht ik doe het gewoon nog een keer, maar Diakhaby had daar geen zin in

2 februari 2023 om 22:27

Benzema direct de kleedkamer in pff…

2 februari 2023 om 22:28

Ja Benz ook maar weer geblesseerd. Perez die weer loopt te zeggen we hebben een goeie selectie en we hebben niemand nodig.

2 februari 2023 om 22:28

Te hopen voor Real dat blessure Benzema meevalt...

2 februari 2023 om 22:28

Nou, gelukkig gewonnen van een matig Valencia. Hopelijk valt de blessure van Benzema mee.

2 februari 2023 om 22:28

Pffff Benz ook geblesseerd ????? man man man..

2 februari 2023 om 22:29

Neeeeeeeeeeee niet Benzemaaaaaaaaaaaaa

2 februari 2023 om 22:29

Vini is mentaal veel te afhankelijk van zijn eigen goede prestaties. Dit is al de 3e keer sinds het wk dat ie een poepwedstrijd speelt maar na een plots doelpunt plots begint te toveren. Niet verbazend voor iemand van zijn leeftijd maar wel jammer.

2 februari 2023 om 22:34

Zelfs een salah drijft nu sinds mane is vertrokken. Zodra al je aanvalsgevaar van 1 speler moet komen steeds kan dat best pittig zijn, veel druk en zeker als tegenstanders je proberen uit te schakelen op allerlei manieren.

2 februari 2023 om 22:29

Kroos speelt subliem trouwens.

2 februari 2023 om 22:33

Eerste helft heel zwak. Tweede uitstekend wel

2 februari 2023 om 22:37

Hopelijk zien we Kroos van voor het WK.. Toen was hij onze beste middenvelder, zo niet onze beste speler imo.

2 februari 2023 om 22:38

Mee eens. Vond hem toen ook onze beste middenvelder. Als hij die vorm hervindt moet hij altijd spelen

2 februari 2023 om 22:31

Prima overtreding van Asensio, juiste beslissing. Gele prent neemt ie er bij

2 februari 2023 om 22:35

Hou nou toch eens op met het spel steeds stillegen omdat er iemand blijft liggen. Dat moet je enkel doen bij een hoofdblessure... Zo frustrerend.

2 februari 2023 om 22:36

Kroos was niet blij met de wissel volgens mij.

2 februari 2023 om 22:38

Heerlijk tempo deze 2e helft. Vraag je je af waarom alles zo langzaam ging voor rust.

2 februari 2023 om 22:38

Wat een ramdebiel

2 februari 2023 om 22:38

Donkerrood.. dit je landgenoot zo onderuit schoppen

2 februari 2023 om 22:39

Ongelooflijk what the hell man.

2 februari 2023 om 22:38

Wtfff wat een aanslag op Vini zeg..

2 februari 2023 om 22:38

Walgelijke overtreding

2 februari 2023 om 22:38

Moordaanslag zeg...

2 februari 2023 om 22:39

Achterlijke schop

2 februari 2023 om 22:39

Totale idioot, volkomen terecht rood

2 februari 2023 om 22:40

Misselijke kwal? Hij wordt gewoon neer getorpedeerd. Logisch dat je boos wordt. Kan hier een erge blessure veroorzaken…

2 februari 2023 om 22:41

Meen je dit nou?

2 februari 2023 om 22:48

Je mag hem een kwal vinden, maar iemand pijn wensen is niet normaal...

2 februari 2023 om 22:59

Oké ik overdrijf ,maar dat zie je allang aan komen dat er ooit iemand dat gaat doen bij hem .

2 februari 2023 om 22:39

Gabriel helemaal gek geworden, duidelijk gefrustreerd doordat hij vernedert is door Vini

2 februari 2023 om 22:39

Idiote tackle van Paulista man. Is gewoon puur op de man. Echt een randebiel gewoon.

2 februari 2023 om 22:40

hoop dat die sukkel voor 10 wedstrijden wordt geschorst

2 februari 2023 om 22:40

Dat moeten toch eigenlijk 10 wedstrijden schorsing worden. Heeft niks meer met voetbal te maken!

2 februari 2023 om 22:40

Inpakken en wegwezen. Wat een idioot.

2 februari 2023 om 22:40

Schorsing voor zoiets is niet eens genoeg joh, opsluiten zo'n gek

2 februari 2023 om 22:40

Wat een trieste league is dit geworden man! Bah gewoon, van zielige schandalige spelers tot aan zure refs! 🤦

2 februari 2023 om 22:41

Kijk dat is nou een Fede poeier van voor het WK, jammer dat de keeper er zo goed bij zat

2 februari 2023 om 22:41

En tegen Mallorca zal Vini ook zo een behandeling krijgen... Die Raillo van Mallorca begon al te "stoken" in een interview.. Echt schande dit.

2 februari 2023 om 22:49

Geschorst volgens mij. Heeft net zijn 5e geel ontvangen na die reactie op Paulista

2 februari 2023 om 22:52

Heeft ie geel gepakt? huh totaal gemist dus.. maar beter voor hem, dat weet ik zeker. Pakt ie eindelijk zn rust.

2 februari 2023 om 22:41

Weet niet of het slim is om ruzie te zoeken met iemand als Paulista, die heeft met zo’n rotkop toch niks te verliezen. Wedstrijdje of 4/5 schorsing?

2 februari 2023 om 22:42

Ban dat is wat jij verdiend

2 februari 2023 om 22:46

Haha een volwassen kerel van 28 die gaat huilen om een ban...zie de humor er toch van in man.

2 februari 2023 om 22:48

Een volwassen vent die het schijnbaar heerlijk vind dat een kind geschopt en bezeert wordt door een malloot.

2 februari 2023 om 22:49

Neymar krijgt ook vaak schoppen dus je krijgt wat je verdiend .

2 februari 2023 om 22:57

Knap dat je tranen ziet vanaf je telefoontje.

2 februari 2023 om 22:50

Ze kunnen er gewoon niet tegen dat hij ze steeds voorschut zet met zijn acties

2 februari 2023 om 22:42

Ik zweer het niemand houdt VINI tegen hij heeft hele verdediging van Valencia zoek gespeeld kapot gemaakt heerlijk

2 februari 2023 om 22:44

De mooiste is dat het zijn land genoot was ,dat zal dan niet zo maar zijn ,denk je niet

2 februari 2023 om 23:11

Rot op met je gare naam.

2 februari 2023 om 22:43

hoop nog op een golazo van fede

2 februari 2023 om 22:43

Ceballos de beste op het veld.. voor de 3e keer oprij imo.

2 februari 2023 om 22:45

Ceballos verdient het om basisspeler te zijn. Het wordt tijd dat Modric en Kroos niet meer samen kunnen spelen. Tegen Barcelona bijvoorbeeld gaat dat ons opbreken. Tchouameni en Ceballos moeten sowieso spelen. Dan is er nog 1 plek voor Valverde, Kroos of Modric.

2 februari 2023 om 22:47

Beginnen met Kroos en daarn Fede erin om ze eruit te sprinten met volle energie.

2 februari 2023 om 22:54

Ceballos altijd in mijn team.. Sws eerste op mijn wedstrijd formulier op dit moment.

2 februari 2023 om 22:50

Wat een strijder. Dat tenue is ook elke wedstrijd helemaal smerig. Mooi om te zien.

2 februari 2023 om 22:54

Idd man, is mij ook opgevallen. Nu scandeert Bernabeu zijn naam.. heerlijke beelden.

2 februari 2023 om 22:56

Neem aan dat Real zijn contract gaat verlengen?

2 februari 2023 om 22:56

Dik verdiend ook, hopelijk gaat hij verlengen

2 februari 2023 om 22:47

Snap niet waarom Anchelotti vinicius er niet afhaalt, die krijgt echt nooit rust

2 februari 2023 om 22:51

Tja Hazard bestaat niet voor Ancelotti. Asensio en Rodrygo staan er al in.

2 februari 2023 om 22:54

Blijft bizar prima dat hij hazard niet wil laten spelen maar roep dan iemand op van castilla zodat die ervaring op kan doen

2 februari 2023 om 22:52

Wat een slecht veld zeg!

2 februari 2023 om 22:53

Nacho ook met een sterke wedstrijd!

2 februari 2023 om 22:56

Real is echt helemaal koekoek als ze het contract van Ceballos niet verlengen.

2 februari 2023 om 22:59

Ceballos Motm. Cama en Asensio goede wedstrijd ook

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Vinícius Júnior scoort en incasseert doldwaze tackle tijdens jubileumduel
Real Madrid blijft in het spoor van Barcelona. De formatie van trainer Carlo Ancelotti was de hele wedstrijd beter dan Valencia, maar wist pas na rust het verschil te maken: 2-0. Marco Asensio en Vinícius Júnior zorgden voor de doelpunten, terwijl de wedstrijd nog ontsierd werd door Gabriel Paulista. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren