4
1
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: La Liga
Datum: Zaterdag 5 maart 2022
Tijd: 21:00 uur
Scheidsrechter: Jesús Gil
Stadion: Estadio Santiago Bernabéu (Madrid)
Toeschouwers: 52410
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
5 maart 2022 om 20:05Dit wordt weer een avondje ergeren als madridfan zijnde. Na vandaag heb ik ook geen enkel vertrouwen meer in de wedstrijd tegen psg. De vervanger van mendy zal uit het niets de belangrijkste wedstrijd moeten spelen van het seizoen zonder dat hij erop is voorbereid en de vervanger van case is nu ook niet duidelijk aangezien cama opeens basis speelt (wie is zijn vervanger nou, fede of cama??). Als kroos ook niet speelt tegen psg dan kijk ik de wedstrijd niet eens meer. Rodrygo die opeens basis is... Het kan denk ik niet anders dan dat ancelotti hazard en bale gewoon haat.

Wat een verschrikking is ancelotti gebleken zeg bij zijn terugkeer.

5 maart 2022 om 20:12

Fede is niet beschikbaar geloof ik en Kroos ook niet dus Cama is logisch. Rodrygo basis is onverklaarbaar, voegt echt heel erg weinig toe (net als Asensio overigens).

5 maart 2022 om 20:14

Camavinga zal ook starten tegen PSG.

Valverde is ziek maar haalt PSG. Kroos is geblesseerd.

5 maart 2022 om 20:18

Hazard speelt niet meer om zodat hij zelf, met ook op WK, komende zomer zal willen vertrekken volgens mij.

5 maart 2022 om 20:42

En dan stel je maar mindere spelers op?

5 maart 2022 om 21:00

Ik praat het zeker niet goed hoor! En zou hem ook liever op het veld zien. Geef hem 4-5 wedstrijden en hij is volgens mij de beste buitenspeler. Maar Haaland en Mbappe kunnen halen betekent dat Hazard moet vertrekken. En ik denk dat ze daar bang zijn dat hij comfortabel blijft zitten (zoals er reeds enkele spelers in de selectie zitten), of voelt dat er nog kansen zijn en daarvoor wilt vechten. Mooi is het niet en sportief niet de meest logische keuze, maar ik kan het wel ergens snappen. Al vind ik het superzonde voor Eden zelf. Maar het geduld is blijkbaar op en met Haaland is er simpelweg een buitenkans die je anders misloopt.

5 maart 2022 om 21:10

Het is inderdaad een optie het zo te doen. Wel kapitaalsvernietiging (zowel qua transfersom als qua salaris dat je voor niks behaalt) en het zal ook niet voor meer interesse zorgen.

5 maart 2022 om 20:18Fede is vandaag niet beschikbaar wegens de griep, en Kroos zal er met zijn blessure naast vandaag waarschijnlijk ook niet bij zijn tegen PSG. Goede kans dat het middenveld woensdag dus Fede - Modric - Cama zal worden, of misschien Isco in plaats van Cama als Ancelotti voor ervaring kiest. Ben het echter volledig met je eens dat Ancelotti er inmiddels heel slecht opstaat door z'n waardeloze squad management, en dat Mendy speelt is weer zo een voorbeeld. Waarom speelt Nacho niet vandaag centraal met Militao en Alaba op links, ervan uitgaande dat je op die manier tegen PSG zal aantreden.. Vini wordt ook volledig de grond in gewerkt op deze manier, ik blijf het zeggen dat die jongen vanaf Februari dit seizoen al op meer minuten zat dan het volledige vorige seizoen. Zelfs al is Hazard niet meer van het gewenste niveau, moet je Vini toch rust geven zodat hij weer enigszins zijn vorm kan hervinden.

5 maart 2022 om 20:20

Gelukkig dat Perez z'n absurde maar vooral waardeloze transferbeleid sinds 2018, waardoor jullie met opvallend veel middelmaat zitten, geen verschrikking is gebleken. Las dat het Spaanse Real Madrid doodleuk weigert een nieuwe rechtsback te kopen vanwege de Spaanse -matige en chronisch geblesseerde- Carvahal. LOL

5 maart 2022 om 20:31

Het relatief weinig uitgeven de afgelopen jaren (uitgezonderd Hazard) heeft er wel natuurlijk voor gezorgd dat je financieel niet in de problemen bent gekomen, ondanks de Covid crisis. Er is een andere club in Spanje die met zijn 'fantastisch beleid' er anders minder rooskleurig voorstaat.

5 maart 2022 om 20:46

Of überhaupt in europa zonder in handen te zijn van rijke arabieren? Dat rb is een bericht van vz, deze zomer zullen we zien of er een rb komt of niet (ik denk het wel).

5 maart 2022 om 20:50

Appels en peren. Je vergelijkt nu letterlijk de club met het meest waardeloze transfer beleid in recente geschiedenis, Barca. Maar "andere Spaanse clubs" als Atletico en Sevilla bewijzen dat het niks met Spaanse clubs te maken heeft.

Financieel gezond maar het lachertje in de UCL, het lachertje van de bookmakers terwijl je recentelijk 4 UCL in 5 jaar won. Financieel gezond maar een kwart miljard om uit te geven en eindstand een 18 jarige kopen die nog lang geen wereldklasse is terwijl Perez de zwakste plekken: RW, RB, extra CV, volledig aan hun lot overlaat. Perez wordt door menigeen media en topclub achterban uitgelachen om z'n waardeloze transferbeleid sinds 2018. Volledig afhankelijk zijn van 1 man voorin en de keeper achterin m

5 maart 2022 om 20:56

Vorig jaar nog halve finale CL, terwijl Barcelona afgedroogd werd door PSG en ervoor een 2-8 mocht bijschrijven. Maar Real Madrid is het lachertje? Verder kan je die laatste zin perfect toepassen op Barcelona van de afgelopen jaren waar Messi en Ter Stegen nog heel veel camoufleerden. Ik denk dat die achterban die Perez uitlacht beter eerst de hand in eigen boezem steekt, alvorens de draak te steken met een president die evenveel of meer CLs heeft gewonnen dan de desbetreffende clubs in hun volledige bestaan.

5 maart 2022 om 21:08

LOL, ik ben een Ajacied maar je blijft maar janken over Barca in de veronderstelling dat ik... Barca fan zou zijn. En voor de rest zit je de boel te verdraaien aangezien ik heel duidelijk sprak over waardeloos tranfer beleid "sinds 2018" oftewel nul UCL en welgeteld 1 landstitel sinds die periode. Wauw, indrukwekkend hoor van "papa Perez".... terwijl dankzij je Grote Leider Real Madrid sinds 2018 nauwelijks nog word genoemd qua absolute wereldtop of kanshebbers UCL met City, Liverpool, 'Bayern, PSG etc. Zegt ook wel wat natuurlijk, van 4 UCL in 5 jaar naar in één adem met subtop net niet Atletico, United, Borussia, Juventus etc. Je favoriete president heeft sinds 2018 Real Madrid laten zinken tot subtop status, volledig afhankelijk van 2 spelers (keeper en spits). Oftewel relatief het lachertje. Zelfs tinpot club Atalanta was favoriet tegen Real. Embarrassing.

5 maart 2022 om 21:48

Neemt niet weg dat Real een legendarische club is die in mijn ogen een beter transfer beleid verdiend de afgelopen jaren want dit gaat nergens over. Met hun financiële mogelijkheden hadden ze zó veel meer kunnen doen sinds 2018 was m'n punt.

5 maart 2022 om 21:55

Subtoppers? Vergelijk je real nu met atletico, juve, dortmund en atalanta?? Hahahahahahahahahaha leuk dat je ook een mening hebt maar jij snapt er volgens mij niet veel van. korfballer of hockeyer zeker?

5 maart 2022 om 21:59

Nee, de gehele voetbalwereld inclusief toonaangevende bookmakers vergelijken Madrid sinds 2018 met subtoppers oftewel niet de absolute wereldtop. Dank voor het bewijzen van excact mijn punt. Niet gelijk zo kinderachtig en aangevallen reageren want ik heb wel degelijk respect voor een club met het statuur van Madrid.

5 maart 2022 om 21:03

Ahh joh.. niet zo druk maken. 2-1! Kat in t bakkie!

5 maart 2022 om 20:10

Vandaag winnen want tegen psg zie ik her niet gebeuren.

5 maart 2022 om 20:10

Kroos er niet bij door een blessure, maar Alaba gelukkig wel terug. Al had ik hem liever gespaard voor de wedstrijd woensdag. Rodrygo in de basis? Op basis van wat eigenlijk? Doet me gewoon pijn om te zien hoe Ancelotti met Hazard om gaat.

5 maart 2022 om 20:12

Die Ancelotti leert het ook nooit he, weer Rodrygo boven Hazard en Bale..
Ja Hazard heeft teleurgesteld door (voornamelijk) blessures, en Bale is al jaren niet meer de speler die hij geweest is, maar Rodrygo gaat je toch ook niet langs PSG helpen??
Steevast Hazard passeren ten faveure van Asensio en Rodrygo, ziet Carlo iets wat wij allemaal missen ofzo?

En waarom spelen zowel Mendy als Casemiro? Die doen woensdag ook niet mee dus kan je dan niet beter hun vervangers wat spelritme laten op doen??

Afijn, op naar de drie punten en 8 punten voor op Sevilla, Hala madrid!

5 maart 2022 om 20:14

Dan ben je toch gewoon incompetent als coach zijnde als je steevast mendy en case laat spelen die tegen psg er niet bij zijn?? Ik bedoel er zijn zoveel vragen: welke spelers ga je inzetten? past dat wel bij de huidige systeem of moet je die dan misschien veranderen? Moeten zij niet eerst wedstrijdfit raken of in vorm aangezien hij zijn wissels nooit gebruikt? Ongelofelijk wat een slechte trainer hebben wij zeg.

5 maart 2022 om 20:20

hopelijk zijn laatste jaar als coach

5 maart 2022 om 20:47

Ja je moet deze wedstrijd ook gewoon winnen he. Sociedad is een lastige tegenstander

5 maart 2022 om 20:13

Ancelotti leert niet van zijn fouten altijd maar de zelfde 11 opstellen. Dit zou je toch wel moeten weten...

5 maart 2022 om 20:13

Verwacht er alweer niet teveel van. Hopelijk op een flits van Vini, Benz en/of Rodrygo.

Hazard en Bale zijn duidelijk klaar bij Real Madrid.

5 maart 2022 om 20:15

Je bent in de heenwedstrijd kansloos weggespeeld door PSG en mag van geluk spreken dat er nog een kansje is met die veel te lage uitslag. Je moet in de terugwedstrijd Casemiro en Mendy missen. Tussen die 2 wedstrijden zaten 3 volledige weken met daarin 3 wedstrijden tegen relatief makkelijke tegenstanders. 3 wedstrijden waarin je kan experimenteren en een oplossing zoeken voor je machteloosheid in de heenwedstrijd en een adequate opstelling om de gemiste spelers op te vangen. Maar nee hoor, vandaag spelen we de laatste wedstrijd en niemand heeft enig idee hoe het middenveld eruit moet gaan zien zonder Casemiro, wie Mendy gaat vervangen en zelfs niet hoe ze als team beter gaan presteren want er is niets geprobeerd/veranderd in de tussentijd. Waar krijgt Ancelotti eigenlijk voor betaald vraag ik me bijna af.

Hopen dat we vandaag winnen en dat zijn antieke ingesteldheid, squadrotatie en tactiek ons niet ook nog de titel zal kosten.

5 maart 2022 om 20:16

Sterkst mogelijke opstelling buiten Rodrygo waarvan ik vind dat hij verhuurd moet gaan worden want hij voegt echt niets toe. Had veel liever Hazard of zelfs Bale gezien. Verwacht een moeizame overwinning, 2-1.

5 maart 2022 om 20:17

zelfs nu gene valverde bahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :

5 maart 2022 om 20:19

Valverde is ziek uitgevallen en zal spelen tegen PSG.

5 maart 2022 om 20:20

Heeft de laatste training gemist dankzij de griep, dus die is er niet bij vandaag

5 maart 2022 om 20:19

benz vini modric horen rust te krijgen, je kunt dit zelfs nog verliezen is er nog niets aan de hand.

5 maart 2022 om 20:22

Er moet vooral gewonnen worden, want dit is je grootste kans op een prijs.

5 maart 2022 om 20:27titel is zo goed als binnen sevilla tel ik niet mee hoe die tweede staan is mij ene raadsel weggespeeld worden door alaves waar je beste man steevast de keeper is, en gat met atletico en Barca is ontzettend groot

5 maart 2022 om 20:49

Tja maar als je hier verliest, ga je het toch weer spannend maken. Er komen nog een antal lastige potten aan dus alle punten zijn hard nodig

5 maart 2022 om 20:43

Ja als het aan jou ligt blijft Real gewoon thuis en wint Sociedad met 0-3 ?
Dit is een super belangrijke wedstrijd tegen een super sterk team. Ik had je gelijk gegeven als we tegen de nummer 15 moesten spelen.

5 maart 2022 om 20:54

Tegen de nummers 15 doet hij dit ook niet? Daarnaast doe je net alsof de vervangers koekenbakkers zijn, ik bedoel met isco, ceballos, hazard, bale heb je gewoon hele goeie spelers.

5 maart 2022 om 21:03

Nee idd, maar, dan is de kritiek ook terecht. nu niet..

5 maart 2022 om 20:21

Beetje dubbel gevoel. Ergens was het een uitgelezen kans om bepaalde spelers op de positie te laten spelen met oog op PSG (en zo toch een beetje ritme te geven). Anderzijds ga je bv een Casemiro nu niet banken (ook al speelt die redelijk zwak dit jaar), terwijl het allerbelangrijkste de 3 punten zijn van vandaag. Er moet gewoon gewonnen worden en niet aan PSG denken. Het is vooral te hopen dat er geen basisspelers uitvallen voor dinsdag. Zonder Casemiro, Mendy en waarschijnlijk Kroos zal het al moeilijk genoeg zijn.

5 maart 2022 om 20:21

er is toch een linksbuiten uit de jeugd die erg goed is, gutierez ofzo. waarom speelt hij niet ipv mendy en weer casemiro, ik word niet goed van hem.

5 maart 2022 om 20:42

Guti heeft helaas een chronisch probleem met zijn darmen (ook bekend als IBD) en daardoor heeft hij veel wedstrijden van zowel de hoofdmacht als Castilla gemist. Het lijkt inmiddels dat hij weer aan de beterende hand is, aangezien hij bij Castilla weer 90 minuten kan maken. Ik verwacht niet dat hij dit seizoen nog bij het eerste zal aansluiten zonder blessure en/of coronagolf, en dat hij zich op de zomerstop moet richten om te vechten voor een nieuwe kans.

5 maart 2022 om 20:27

Ben benieuwd waarom Ancelotti weigert om Bale of Hazard op te stellen maar wel Rodrygo zo ontzettend veel kansen geeft. Rodrygo heeft er dit seizoen niks van gebakken tot nu toe en mist ook de grootste kansen. Maar goed ben wel benieuwd naar Camavinga natuurlijk. Hopelijk gewoon winnen en die 8 punten voorsprong pakken. Het wordt alleen niet makkelijk tegen Sociedad.

5 maart 2022 om 20:28

Braziliaans.

5 maart 2022 om 20:32

Toekomst.

5 maart 2022 om 20:34

Die theorie zou indd kunnen kloppen. Ik kan geen enkel ander reden dan dat bedenken. Perez en zijn braziliaanse markt.

5 maart 2022 om 20:41

Precies. Een Madridista die snapt waarom de grootste club op aarde doodleuk 3 seizoenen met 2 prutsende Braziliaanse koters speelde in de basis die simpelweg niet eens 10+ goals scoorde oftewel letterlijk bankzitters bij Southampton zouden zijn. Maar: commerciële belangen, gigantische Braziliaanse markt dus marketing technisch oftewel het merk Real Madrid la la la geld. Haast lachwekkend naïef om te denken dat dit iets met de 'toekomst ' te maken zou hebben. Braziliaanse talenten zijn commerciële goudmijntjes die gigantisch veel geld, mediahype en fans opleveren.

5 maart 2022 om 20:54

Negatief mannetje ben je ook. Misschien dat je het vergeten bent maar perez heeft deze zomer 200 miljoen geboden om mbappe te halen. Southampton mocht willen dat ze een vinicius hadden. Verder is madrid als een Van de enige twee topclubs ter wereld financieel gezond zonder rijke arabieren of amerikanen.

5 maart 2022 om 21:13

Ja, 200 miljoen voor Mbappe die weigert en ipv van doorschakelen naar de zwakke RW en RB posities doodleuk voor het 3e of 4e seizoen op rij gaan rekenen op C garnituur als Rodrygo, Vasquez, Asensio, Jovic, Isco, etc. 200 miljoen in z'n zak maar spelen met dat soort middelmaat. En iedereen die dat benoemd is “een negatief mannetje ” want uiteraard kan Perez never nooit ook maar iets fout doen. Financieel gezond maar nauwelijks serieus genomen in Europa sinds 2018. 👏👏💪

5 maart 2022 om 21:15

Ps: de afgelopen 3 seizoenen hadden alle Southampton aanvallers betere cijfers dan Vinicius oftewel hij zou letterlijk op de bank zitten. Mooi dat die knul het dit seizoen leuk doet, maar lees mijn reactie terug en je ziet dat ik expliciet praatte over de afgelopen 3 seizoenen.

5 maart 2022 om 22:01

Nee dat zou niet betekenen dat vini op de bank zou zitten maar door al dit soort berichten blijkt maar weer hoe weinig verstand en kijk je op voetbal hebt. Begin zelfs te twijfelen of je wel een hockeyer/korfballer bent. Doorgaans begrijpen die her spelletje toch we iets beter

5 maart 2022 om 22:35

Je kan niet eens foutloos typen dus dat zegt alles over je lachwekkende niveau. De afgelopen 3 seizoenen zou je grote idool gewoon op de bank zitten bij Southampton hoor, daar kijken ze niet naar nationaliteit maar naar wie het meeste scoort. Oftewel niet Vinicius oftewel daarom bankzitter.

5 maart 2022 om 20:38

Nu moeten we opeens hopen op Bale ofso? Die allang met pensioen is en een Eden die in seizoen 3 nog steeds er niks van bakt! Man, zelfs Auba heeft inmiddels evenveel goals in alleen 4 matches tegenover 48 van Eden! Kom nou! En daarnaast is het vast strategisch betreft Eden om hem een signaal te geven beter te vertrekken komende zomer. Voor hem essentieel (vanwege speeltijd, fitheid richting het WK en voor Real om zijn salaris kwijt te raken).

5 maart 2022 om 20:36

Lol zelfs als het nog niet begonnen is, overleeft Carlo het niet hier, sneu! Geroep om Fede, terwijl men niet eens weet dat hij helaas afwezig is vanwege ziekte! Sneu!

Moet maar even me best doen om dat zielig gebrabbel te ontwijken hier! De coach kan ook weinig goeds doen bij sommige helaas!

5 maart 2022 om 20:38

Laatste seizoen van Ancelotti. Zelden geeirriteerd aan zo trainer. Op basis waarvan speelt die nietsnut Rodrygo? Als die een andere nationaliteit had, had niemand iets van hem gehoord. Echt een slechte speler is dit. Ik bedoel, wat voor kwaliteiten heeft deze jongen? Misschien zie ik het totaal verkeerd in de toekomst. Maar voor nu, is Rodrygo absoluut geen Real Madrid speler. Als je Asensio niet laat spelen ( favoriertje van Ancelotti ) start op z'n minst met Hazard of Bale. Gaat een moeilijke pot worden. Sociedad kan goed voetballen en hebben zeer goede spelers. Hopelijk vergoten we het gat naar Sevilla.

5 maart 2022 om 20:40

Ik snap de keuze van Ancelotti wel. Real Sociedad strijdt voor een plek in de top 4 en ze spelen best goed. Dus ik snap dat hij Case opstelt. Ancelotti had Alaba (of Nacho) op de plek van Mendy kunnen zetten (wat woensdag ook zal gebeuren), maar voor Ancelotti is La Liga heel belangrijk. Ik denk zelfs belangrijker dan de CL aangezien hij nog nooit een La Liga titel heeft gepakt met Real.

5 maart 2022 om 20:43

Carlo hoeft zich geen zorgen te maken want Liga is al binnen.

5 maart 2022 om 20:44

Je weet dat dit niet waar is he.

5 maart 2022 om 20:49

Jij denkt dat Barca en Atletico ons gaat inhalen? sevilla tel ik er niet bij die doen niet mee. dus is laliga wel binnen.

5 maart 2022 om 21:00

Sevilla doet niet mee? Waar verzin je het toch steeds...

5 maart 2022 om 21:17

Aqua, Sevilla is onze directe concurrent. Verschil is maar 5 punten.

5 maart 2022 om 21:02

Jeetje wat is er met Jovic? Hij oogde enorm zwaar..

5 maart 2022 om 21:04

Heerlijke livemeepraten weer, het wemelt hier van de provocateurs en de negativiteit. Iedereen zegt ook alleen maaar hetzelfde voor hun agenda. De tijd dat je gezellig als Madridista’s kon discussieren is hier helaas voorbij.

5 maart 2022 om 21:09

Waar heb je het over? Welke agenda?

5 maart 2022 om 21:13

Real8madrid// mijn masterplan om real madrid over te nemen -dr. Evil laugh-

5 maart 2022 om 21:15

Die ene die de hele tijd op Rodrygo haat, die ene die het constant voor Ancelotti opneemt, iemand die weer arrogant doet. Het niveau van Real Madrid fans hier op VZ is helaas heel erg gedaald want met bijna niemand kun je een mooie discussie hebben (niet je aangesproken voelen)

5 maart 2022 om 21:19

Hahaha agenda is natuurlijk cynisch bedoeld heren!😉

5 maart 2022 om 21:08

Goeie actie Rodrygo!

5 maart 2022 om 21:08

rodrygo heeft wat spieren gekweekt, ziet er niet meer zo dun uit

5 maart 2022 om 21:09

Heerlijke versnelling was dat van Rodrygo, jammer dat er niet meer mee werd gedaan

5 maart 2022 om 21:11

Carvajal is echt zo slecht geworden. Ik zie veel liever lucas vasquez op zijn plek.

5 maart 2022 om 21:11

carvajal geeft zo vaak penalties weg😡, wat een super idioot

5 maart 2022 om 21:11

De Carvajal classic, verschrikkelijk weer.

5 maart 2022 om 21:12

Wat een oerdomme verdediger is Carvajal geworden man bah!

5 maart 2022 om 21:12

Carvajal kan echt niet meer

5 maart 2022 om 21:12

Kampioenschap gaan we nog weggeven dus.

5 maart 2022 om 21:12

cava kan echt niet meer mee hoor.

al weken zo slecht.

5 maart 2022 om 21:12

Pfff wat erger ik me toch zovaak aan die Carvajal

5 maart 2022 om 21:12

opdonderen Carva

5 maart 2022 om 21:12

Carvajal met de zoveelste domme penalty de laatste jaren.

5 maart 2022 om 21:12

Carvajal..... Wanneer gaan we eens een rechtsback halen.

5 maart 2022 om 21:13

Zo stom van Carlo gedaan, hoe kan Carlo zo daar inkomen zeg. Hou em gewoon voor je! 🤦

5 maart 2022 om 21:19

Iedereen heeft zijn zegje kunnen doen, jij ook. Geen nut om nu zo kinderachtig door te gaan en alles in het belachelijke te trekken. Doe je je eigen standpunt (en jezelf) alleen maar tekort mee

5 maart 2022 om 21:24

Bedoel je niet Carvajal?

5 maart 2022 om 21:13

Carvajal kan dit niveau echt niet meer aan.. aanvallend niks, verdedigend niks. Blessure-gevoelig.

Man man man nu al 0-1.

5 maart 2022 om 21:13

Gaan we. Terechte penalty. Perfect genomen ook en toch zit Courtois er zo dichtbij

5 maart 2022 om 21:13natuurlijk.. die Carvajal.. zoo roekeloos altijd

5 maart 2022 om 21:13

wat is Carvajal vaak dom en onbezonnen

5 maart 2022 om 21:14

Carva blijft toch zo'n ongelofelijke idioot soms, hoe lomp hij is in de 16 is echt van een belachelijk niveau

5 maart 2022 om 21:14

Carvajal blijft zo lomp in de 16 met zijn overtredingen. Echt waar als Real geen rechtsback gaat halen aankomende zomer...

5 maart 2022 om 21:19

Ik vraag me wel af wie er dan komt. De goede backs die beschikbaar zijn die zijn eigenlijk zowat onbestaande.

Dan moet het al een gokje a la een Ricardo Pereira worden.

5 maart 2022 om 21:30

Waarom gaat Madrid niet voor Mazraoui?

5 maart 2022 om 21:14

Denk dat er naast mbappe ook een nieuwe rb mag komen, blijf het nog steeds zo dom vinden om hakimi niet terug te halen na zo een goeie verhuur periode en wetende dat carvajal zo vaak geblesseerd is en allang al klaar is...

5 maart 2022 om 21:14

Ook lekker fijn dat Carvajal tot 2025 verlengd is.....

5 maart 2022 om 21:19

Maakt niet veel uit? Kan altijd als back-up opgesteld worden indien beter optie is

5 maart 2022 om 21:21

verdient natuurlijk wel basismateriaal centen tot 2025...

5 maart 2022 om 21:15

bagh vini aansteller

5 maart 2022 om 21:15

Arbitrage weer lekker.

5 maart 2022 om 21:16

Oh oh waarom wordt carvajal eigenlijk nog opgesteld?? Wat is dat een hele zwakke domme verdediger geworden. Ancelotti kun je dit echt aanrekenen.

5 maart 2022 om 21:17

Spaans.

5 maart 2022 om 21:23

Wie wil je dan opstellen maat?🤣 De eveneens Spaanse Lucas? Of Nacho? Oja die is ook Spaans

5 maart 2022 om 21:19

Ja hij moet natuurlijk top rechtsback Vasquez opstellen, niet zo overdrijven

5 maart 2022 om 21:21

Nee, met 200 miljoen in z'n zak en meer dan honderd miljoen inkomsten per jaar had iedere weldenkende voorzitter een fatsoenlijke rechtsback gehaald, ipv zelfs te overwegen om een sinds 2018 matige en chronisch geblesseerde Carvahal het handje boven het hoofd te houden.

5 maart 2022 om 21:23

Is echt niet om te provoceren ofzo maar besef dat online veel fanbases het opvalt hoe Spaanse middelmaat maar blijven worden opgesteld bij het Spaanse Madrid. Is toch wel een patroon zichtbaar om eerlijk te zijn, idem met obbsesie voor Braziliaanse spelers.

5 maart 2022 om 21:24

Carvajal linksback. Is er voor jou geen tennisforum ofzo?

5 maart 2022 om 21:26

En dat is Ancelottis schuld? Reageer dan gewoon niet.

5 maart 2022 om 21:29

Beter lezen? In welke reactie noemde ik Ancelotti? De reacties waarin ik de voorzitter de schuld geef...of is Perez opeens niet meer de voorzitter? Nogmaals, waar noemde ik Ancelotti?

5 maart 2022 om 22:04

Je moet dit mannetje niet serieus meer nemen. Alleen maar aan het provoceren, praten zonfer kennis en zo veel berichten dat je zeker weet dat hij niet eens kijkt

5 maart 2022 om 22:18

“zonfer” over serieus genomen gesproken...

5 maart 2022 om 21:17

Sociedad exact gegeven wat het wilde, nu 10 man rond de eigen zestien. Wordt een lange avond.

5 maart 2022 om 21:17

Als men zelfs liever lucas Vasquez wil op de plaats van een echte links achter als Carvajal.. jah da wil veel zeggen heb me ook al vaak geërgerd aan zijn speelstijl. Moest in mijn ogen al lang weg, ze moesten Hakimi laten en Carva weg. Ik hoop ergens dat ze Reece James aantrekken

5 maart 2022 om 21:19

Geen zorgen, merendeel van de goals scoort Madrid in de 2e helft dit seizoen. Reken maar op 0-0 rust maar aanzienlijke kans na de 60e minuut remontada, afhankelijk van Benzema en Courtois achterin.

5 maart 2022 om 21:22

Ben je wel de wedstrijd aan het kijken of?

5 maart 2022 om 21:25

Te druk met onzin te verkondigen.

5 maart 2022 om 21:26

Wil je gaan ontkennen dat de statistieken sites die allemaal aangeven dat Madrid dit seizoen matige eerste helften speelt maar merendeel scoort in de 2e helft? Je komt vrij pessimistisch over met alle respect, Google maar en je zult zien dat meeste goals in de 2e helft vallen dit seizoen oftewel remontada in 2e helft is best te verwachten

5 maart 2022 om 21:28

Hahahaha nee maar wel dat het allang geen 0-0 meer was clown

5 maart 2022 om 21:30

Dat zijn statistieken. Gelukkig leggen statistieken het wedstrijdbeeld niet uit en is de bal rond. Real Madrid zet goed druk op Real Sociedad, misschien scoren ze wel

5 maart 2022 om 21:32

@real8madrid. Hoe meer je scheld, hoe minder overtuigend je overkomt. Iemand die smiley's nodig heeft om een punt te maken is sowieso nauwelijks serieus te nemen. Niveautje 12 jarige puber.

5 maart 2022 om 21:35

Maar dat is toch de makkelijkste manier als je punt is dat een reactie lachwekkend is? Vandaar de lachende smiley zie je

5 maart 2022 om 21:35

Begrijpelijk dat je niet ingaat op het feit dat er al lang gescoord was toen je zei dat het 0-0 was.

5 maart 2022 om 21:42

LOL, Belgische landgenoten die het onvoorwaardelijk voor elkaar gaan opnemen. Slijm slijm. @real8madrid lees je eerste zin eens terug en zei de grammaticale chaos die je in 1 zin wist te proppen. Wauw, één afwijkende mening en gelijk van alle kanten belaagd. Typisch

5 maart 2022 om 21:44

Maar inhoudelijk reageren op het punt, ho maar

5 maart 2022 om 22:07

Je gaat dus serieus iemand beledigen omdat hij kritiek heeft op het niet deze wedstrijd gerelateerde transfer beleid, wetend dat Live meepraten minimaal 5 tot 10 minuten duurt voordat een goal wordt vermeld en ik dus reageerde terwijl de goal nog niet eens was vermeld? Maar ga jij dan eens inhoudelijk in op mijn punt, het transfer beleid sinds 2018 en de opvallende privileges voor Spaanse en Braziliaanse spelers die kosten wat het kost moeten slagen waardoor er ondanks de minimaal 200 miljoen in de pocket geen broodnodige versterkingen worden gehaald. Oprecht benieuwd naar je reactie

5 maart 2022 om 21:20

Die aanname van Rodrygo...

5 maart 2022 om 21:21

zo kak

5 maart 2022 om 21:20

Man man Rodrygo.. wat een tackel ook achteraf lol

5 maart 2022 om 21:24

Lol.
Sociedad speler slaat zijn medespeler op zijn achterhoofd en krijgt vrije trap mee.

5 maart 2022 om 21:24

Hier is helemaal niks aan de hand weer! 2 Sociedad spelers botsen tegen elkaar op en krijgen de vrije trap…

5 maart 2022 om 21:26

Duiken en overtredingen meekrijgen, ballen onbestraft wegtrappen,... het wekelijkse programmatje.

5 maart 2022 om 21:26

We spelen weer zonder enig idee hé.. echt erg

5 maart 2022 om 21:26

hahaha wat is hier nou weer fout aan? Die scheids is altijd een grap maar vind zichzelf heel wat

5 maart 2022 om 21:28

slechte scheids man

5 maart 2022 om 21:28

Militao wat een power man! Wat een speler is dat toch!

Meer van dit soort jongens nodig

5 maart 2022 om 21:30

Carvajal...

5 maart 2022 om 21:30

heerlijke strijder toch die militao

5 maart 2022 om 21:30

Haha Carvajal wat een bal.. echt zie het somber tegen PSG.

5 maart 2022 om 21:32

Die wedstrijd kunnen we beter niet kijken joh

5 maart 2022 om 21:32

Kan Sierd uit zichzelf niet stoppen Real te doen? Wat een haat altijd bij die man.

5 maart 2022 om 21:32

Credits naar Ancelotti die vandaag voor het eerst voor een dwingende spelwijze kiest. Dit gaf hij eerder ook aan op een persconferentie. Ik hoop dat dit de voorbode is op de wedstrijd tegen PSG

5 maart 2022 om 21:33

Rodrygo is hard aan het werk vandaag. Verrast me. Niet dat ie doorgaans lui is maar vandaag wint ie ook nog echt enkele ballen

5 maart 2022 om 21:33

Eerlijk is eerlijk, hij is vandaag prima bezig!

5 maart 2022 om 21:33

Rodrygo moet er deze zomer ook uit

5 maart 2022 om 21:33

En nu weer een belachelijk pass van Rodrygo.. kom op man om gek van te worden

5 maart 2022 om 21:34

Wat een sneue aanvals kwaliteit, elke keer maar denken hoe ga je willen scoren. Zeker als Vini en Benzema het niet even hebben. Je scoort al tig wedstrijden maar minimaal. Maar straks weer doodleuk de coach de schuld geven.

5 maart 2022 om 21:36

Je plaat loopt vast en je bovenkamer ook. Wiens schuld is het dat Vini en Benz al opgebrand zijn en het niet hebben momenteel volgens jou?

5 maart 2022 om 21:39

Haha ja tuurlijk, geef de coach maar weer de schuld! Je snapt het ook niet. Ik weet niet of je het volgt maar tegenstanders locken die 2 keer op keer omdat ze weten, hun zijn het gevaar. Waarom denk je dat laatste tijd Vini veel te verduren had en meer irritatie heeft. Ze worden beter gelocked en dat maakt het moeilijker voor die 2 en het team! Maar leuk doen met je arrogante begin zin als je het wel even allemaal beter weet dan de coach, sneu.

5 maart 2022 om 21:34

wat een grappige wedstrijd is dit zeg met casemiro als de grappigste met zijn verrotte afstand schoten

5 maart 2022 om 21:34

Casemiro topkerel, vaker hopeloos beginnen schieten. Is je 2e maar op een halfuur.

5 maart 2022 om 21:37

Hahahaha Case moet toch ook een verbod vanuit de staf krijgen om van afstand te schieten ofzo, gewoon een ultimatum nog een poging die buiten de palen eindigt en je vliegt eraf. Geweldige breker in zijn prime maar wat een pipo is het soms

5 maart 2022 om 21:38

Als iemand opzettelijk voor die vrije trap gaat staan is dat spelbederf en dus geel. Waarom treden die regels bij sommige scheidsrechters pas de laatste 10 minuten in werking?

5 maart 2022 om 21:38

Met deze idioot als scheids verliezen we altijd punten dus zal vandaag niet anders zijn

5 maart 2022 om 21:38

Casemiro is met afstand de allerslechtste middenvelder in onze selectie inclusief de wissels

5 maart 2022 om 21:38

Benzema doet wat de middenvelders moeten doen, maar dan heb je niemand in de 16…. Daarom altijd met Hazard spelen die kan ook de combinatie aan

5 maart 2022 om 21:42

zijn taak is gewoon om in de punt te staan en als een nummer 9 te spelen heeft niets te zoeken op het middenveld.

5 maart 2022 om 21:39

Omdat Sevilla punten liet liggen kan Real natuurlijk niet achter blijven, zovaak gebeurt dit!

5 maart 2022 om 21:39

weinig sfeer in het stadion enige wat ik hoor zijn die irritante trommels

5 maart 2022 om 21:40

Wat heeft Real de Spaanse bond aangedaan?

5 maart 2022 om 21:42

Elke keer omkopen

5 maart 2022 om 21:41

Scheids en VAR hallo? Dat is toch vasthouden...

5 maart 2022 om 21:41

Ja tuurlijk weer geen penalty rot op joh

5 maart 2022 om 21:41

Gelukkig hebben we de scheidsrechter altijd mee....

5 maart 2022 om 21:41

Hoezo is dat geen penalty man op da corner

5 maart 2022 om 21:41

Man man man als zelfs Sierd schreeuwt om een pen voor Real dan is dat toch al genoeg! Maar ja Real en pens krijgen!

5 maart 2022 om 21:41

Casemiro 100% neergelegd, zelfs Sierd geeft het toe

5 maart 2022 om 21:42

Ik hoop dat ancelotti alaba op cvm zet en nacho centraal als kroos niet fit is tegen psg, maar wat ben ik blij dat case niet meedoet

5 maart 2022 om 21:44

en lb dan?

5 maart 2022 om 21:45

Oh ja mendy is natuurlijk ook geschorst

5 maart 2022 om 21:43

Wauw Camavinga, heerlijke goal

5 maart 2022 om 21:43

jeetje, wat een golazo zeg😨😱

5 maart 2022 om 21:43

Jaaaaaaaaa Camavinga!

5 maart 2022 om 21:43

Camavingaaa wauw wat een goal!!!

5 maart 2022 om 21:43

De druk zit goed maar verder is het best treurig weer hoor

5 maart 2022 om 21:43

Wauw! Wauw Camavingaaaaaa!!!!

5 maart 2022 om 21:43

Hoppaaaa

5 maart 2022 om 21:43

Heerlijk Camavinga!!!

5 maart 2022 om 21:43

Lekker bezig Camavinga

5 maart 2022 om 21:44

Camaavinnngaaaa

5 maart 2022 om 21:44

Niks met Real uiteraard, maar zo sneu dat Sierd commentaar is en niks doet.

5 maart 2022 om 21:44

Cama!!!

5 maart 2022 om 21:44

Benzemaaaa 2-1 direct

5 maart 2022 om 21:44

Dit is toch geen buitenspel?

5 maart 2022 om 21:44

Ooooh er is wel een var??

5 maart 2022 om 21:44

Huh waarom afgekeurd?

5 maart 2022 om 21:44

Big Benz!

5 maart 2022 om 21:45

Kunnen we ook nog een goede herhaling krijgen? Leek op gelijke hoogte.

5 maart 2022 om 21:45

Heerlijke poeier van Cama zeg oh my!

5 maart 2022 om 21:45

nou zo schiet je van ver casemiro

5 maart 2022 om 21:45

De scheids doet hard zijn best om ons het zo moeilijk mogelijk te maken. Heerlijke goal camavinga en natuurlijk schandalig dat we geen pingel kregen. Dit zal wel weer een paar cm buitenspel zijn.

5 maart 2022 om 21:45

Lekkere knal. Wel een beetje geluk dat die een beetje afwijkt maar dat hoort er soms bij.

5 maart 2022 om 21:47

Bedoel je die van modric? Want niemand raakte die aan.

5 maart 2022 om 21:49

Nee nog die van Camavinga, mijn stream loopt wat achter denk ik 😅.

5 maart 2022 om 21:45

De VAR is aanwezig om die goal af te keuren maar niet voor die penalty net…

5 maart 2022 om 21:47

dat is wel opvallend !!!

5 maart 2022 om 21:46

Ja lekker hoor nu spelen we goed!

5 maart 2022 om 21:46

Heerlijk modric!

5 maart 2022 om 21:46

Hahaha modric denkt dit kan ik wel ff beter dan jou cama

5 maart 2022 om 21:46

Modric doet het nog even iets beter, prachtige goal.

5 maart 2022 om 21:46

Lukkkkkaaaaaa!!!

5 maart 2022 om 21:46

Wat ik niet snap is waarom Sociedad niet is blijven voetballen na een voorsprong.

5 maart 2022 om 21:50

Deden ze voor de 0-1 ook niet echt

5 maart 2022 om 21:53

Gewoon allemaal voor eigen 16 en met 2-3 spelers counteren is hun opzet van het begin. Niets mis mee en leek goed te werken, wel zonde want er zit zoveel voetbal in dat team.

5 maart 2022 om 21:46

Gil Manzano bij Real is letterlijk altijd gezeik, kunnen ze die man niet gewoon weghouden bij Real wedstrijden terwijl hij het er zo duidelijk oplegt dat hij anti is

5 maart 2022 om 21:47

Goed terugkomen van de achterstand tegen een stug team, echt trots op de mentaliteit!

5 maart 2022 om 21:47

Waauauuwuwww

5 maart 2022 om 21:47

Heeeeerlijk

5 maart 2022 om 21:47

2-1! Sierd is zo vreselijk bij Real wedstrijden.

5 maart 2022 om 21:47

Wauw!!! Wtheck gebeurd er. En opeens beginnen ze een schiettent hoor tuurlijk hahah lol! Lukaaaa!

5 maart 2022 om 21:47

Camavinga eerst met een heerlijke goal en vervolgens daar meteen een goede ingreep om Benz die scoringskans te bieden. Speelt prima hoor

5 maart 2022 om 21:48

Vandaag speelt hij zeker prima

5 maart 2022 om 21:47

Wat is dit lekker zeg

5 maart 2022 om 21:47

Lekker Modric!

Afstandsschot!

5 maart 2022 om 21:48

Wat een goal!!! Ik heb hem vaaak bekritiseerd, maar volledige credits naar Ancelotti, in plaats van de low block kiest ie voor pressing, Real Madrid speelt hun beste wedstrijd in tijden!

5 maart 2022 om 21:48

Goooolgolgolgolgolgolgolgollllll que golazoooooo de Luca Modric. Soo heerlijk zeg genieten vandaag. Veel intensiteit en drang naar goals

5 maart 2022 om 21:48

Gollllll lekkkerr.. dit is hoe we moeten spelen en druk zetten tegen Psg.. Modric Camavinga.. en Valverde tegen Psg,... moooiii

5 maart 2022 om 21:49

Als de Var zegt dat het buitenspel is is er natuurlijk geen twijfel mogelijk. Ik vraag me enkel af waarom de VAR zwijgt wanneer Case met 2 handen naar de grond gesleurd wordt bij die corner daarnet?

5 maart 2022 om 21:51

Vraag je je dat nog of ja met gil manzano?

5 maart 2022 om 21:54

Gil Manzano heeft geen controle daarover natuurlijk. Clown van een ref hoor maar als de VAR hem niets zegt weet hij ook niets.

5 maart 2022 om 21:49

Dat hoogdruk zetten beloond wel! Nu hopen dat we in de 2e helft niet achteruit leunen

5 maart 2022 om 21:50

Camavinga en Modric draaien ontzettend lekker zeg. Kroos en Modric samen kan niet meer. Gewoon 1 van de 2 spelen en de ander moet Valverde of Camavinga zijn. Camavinga kan trouwens ook gewoon voor Case soms. Heerlijke 1e helft zeg.

5 maart 2022 om 21:53

Daar moeten we wel naartoe, ben alleen benieuwd of we dan niet te veel creativiteit inleveren. Krijgen we wel een bak loopvermogen, dynamiek en fysieke kracht voor terug.

5 maart 2022 om 21:58

Met eventueel Haaland en Mbappe krijg je vooraan wel iets terug. Maar het klopt dat qua brein op het middenveld een pak minder zal zijn. Denk dat we dus meer die snelle omschakelingen gaan zien, en minder controle zullen hebben.

5 maart 2022 om 21:50Heb het vaker gezegd maar Modric moet echt meer van afstand uithalen zoals net met die geweldige goal, hij heeft oprecht een van de zuiverste afstandsschoten in het voetbal. Zowat elke poging is tussen de palen en op de juiste manier genomen

5 maart 2022 om 21:51

Het is idd absurd hoe zuiver hij altijd schiet, als hij er een keertje voor gaat. Zowat altijd op doel en gevaarlijk.

5 maart 2022 om 21:56

Precies, ergens jammer dat hij er niet meer voor gaat al siert hem ook. Het is gewoon de ultieme teamspeler, Real Madrid legend en een van de beste middenvelders aller tijden.

5 maart 2022 om 21:50

Die goal telt niet, was niet met buitenkantje rechts Luka!

3 goals in 4 minuten, krijg nou tietjes zeg.

5 maart 2022 om 21:50

Hoe modric ook weer hoe hij ff eerst die man wegspeelt en dan zo uithaalt pff. De beste middenvelder die ik heb meegemaakt.

5 maart 2022 om 21:50

Heerlijk de rust ingaan zo. Poeh, helaas gebeurd het nauwelijks maar dit is wel wat je nodig hebt als de aanvallers het even niet hebben. Middenvelders die zo kunnen scoren. Wat een knallers. Eindbaas Luka Modric poeh!

5 maart 2022 om 21:52

Jeetje beginnen ze goed te spelen net voor de el clasico

5 maart 2022 om 21:52

Dan maar zo! Wat een doelpunten. Fantastische sfeer nu, dit is Real! Heerlijk om het spelbederf van zowel Sociedad als arbitrage af te straffen. Een paar cm (if any) buitenspel zag hij heel snel, maar een takedown op Casemiro was niet duidelijk. Pannekoeken.

5 maart 2022 om 21:52

Prachtgoals van onze starboy Cama en opa Lukita. Wat een wedstrijd. Iedereen speelt goed op Carvajal en Casemiro na

5 maart 2022 om 21:52

Ik weet niet wat er die laatst 7 minuten plots gebeurde maar dat is het Madrid dat je wil zien natuurlijk. Het publiek was het daarmee eens. Dat was het luidste dat ik ze sinds oktober heb gehoord.

5 maart 2022 om 21:55

Laatste 7 minuten waren fenomenaal maar eigenlijk waren ze vrijwel de hele eerste helft echt heel goed. Zetten vol druk en weten de bal snel terug te winnen. Heerlijk dit!

5 maart 2022 om 22:02

De druk was de hele wedstrijd goed inderdaad maar het spel echt niet imo. De uitvoering was gewoon te zwak in balbezit tot op het laatst daar. Carvajal, Rodrygo en Casemiro die veel ballen verloren/verkeerd speelden en Benz en Vini die volledig onzichtbaar waren. Die laatste 7-8 minuten maken veel goed maar dat de hele eerste helft goed was (nogmaals: los van de pressie) ben ik het niet mee eens.

5 maart 2022 om 21:53

Wat ben ik trots op Real Madrid vandaag! Spelen zo extreem goed, Ancelotti heeft gelukkig daad bij woord gevoegd toen hij zei dat hij de low block zou laten vallen en pressing zou toepassen. Nu zien we dat in volle gang, deze eerste helft geeft ook meteen meer vertrouwen richting PSG (het wordt natuurlijk nog steeds moeilijk)

5 maart 2022 om 21:55

Ja idd gaat lekker zo, denk dat je wel moet want zoals laatst kan natuurlijk niet. Maar het wordt wel pittig. Je ziet soms gewoon dat sommige steeds te laat komen in die pressing, vooral de trage spelers Casemiro bv. En tegen Psg kan dat weleens afgestraft worden maar ja je moet iets straks.

5 maart 2022 om 22:00

Daarom kan het gemis van Casemiro en Kroos wel misschien mooi uitpakken. Je krijgt er veel meer loopvermogen voor terug. Uiteraard verlies je hun specifieke kwaliteiten wel.

5 maart 2022 om 22:00

Valverde, Camavinga en onze Modric zijn natuurlijk spelers met veel energie in de pressing. Ook Benzema ondanks zijn leeftijd kan dat evenals Vini.

5 maart 2022 om 21:57

Extreem goed? Je bent wel enorm aan het overdrijven. Aan de bal is het echt onvoldoende nog. De pressing werkt wel indd.

5 maart 2022 om 22:02

Inderdaad zijn ze nog ietwat slordig maar aan het einde was dat al minder geworden. Die pressing heb ik in tijden niet gezien!

5 maart 2022 om 21:54

HEERLIJK! Zo moet het twee keer buiten 16 laat ze maar verdedigen HAHAHAHAH. Gek genoeg Sierd is niet tegen Real Madrid vanavond.

5 maart 2022 om 21:54

Valverde-Camavinga is de toekomst van Real Madrid en moeten samen spelen!

Als iemand Veratti onschadelijk kan maken is dat Camavinga wel, die speelde tegen PSG altijd geweldig.

Ergens hoop ik dat Kroos PSG niet haalt.

Lekker Valverde-Camavinga-Modric en hoogpressen!

5 maart 2022 om 21:57

Ik dacht dat ik de enige was..
Cama - Valverde horen te spelen als we hoog druk willen zetten. Kroos kan het gewoon niet meer aan idd.

5 maart 2022 om 22:05

Ik hoop eigenlijk op Modric, Kroos, Cama EN Valverde. Overtal op het middenveld creeeren bij balverlies en Valverde met rushes over de rechterkant in balbezit

5 maart 2022 om 22:08

Dat zou weleens een goeie formatie kunnen zijn

5 maart 2022 om 22:12

Ook top inderdaad, zoals Zizou vaak ook deed. Valverde heeft ook diepgang.

5 maart 2022 om 21:55

Met Camavinga kan je wel hoog druk zetten. Iets wat je met Kroos niet kan doen. Cama covert zoveel ruimte. Tegen PSG moet het ook zo gaan.. met Valverde en Camavinga.

5 maart 2022 om 21:56

Juist

5 maart 2022 om 22:06

Met die twee kan je de tegenstander echt bij de strot grijpen. Die jongens brengen zoveel dynamiek en intensiteit. Twee heerlijke "both-way-players"

5 maart 2022 om 21:56

Jammer dat het halftime was. Hoop maar dat ze even vurig de kleedkamer uitkomen en gaan voor dat derde en vierde doelpunt. Mag toch hopen dat Cama tegen PSG speelt en niet Isco. Je hebt dat vuur en loopvermogen nodig met Valverde.

5 maart 2022 om 21:59

Klopt tegen PSG heb je vuur en strijd nodig.. Camavinga was op 16 jarige leeftijd ontzettend goed tegen PSG. Die jongen kan het wel.

5 maart 2022 om 21:58

Nu hopen dat Cama het niveau van vandaag kan vasthouden, want bij potten in de eerste seizoenshelft begon hij ook sterk maar kreeg hij het lastig door te snel naar de grond te gaan en onnodig geel te pakken. Vandaag is trouwens ook weer het bewijs dat Cama helemaal geen controleur/dm is, hij is het beste als box-to-box middenvelder die onvermoeibaar meters kan maken en ook offensief z'n momentjes weet te pakken. Cama - Fede en dan als controleur iemand als Neves of Tchouameni klinkt als een hele fijne toekomst voor Real

5 maart 2022 om 21:59

Wel altijd mooi he, en goed om te weten als Real scoort is het de fout van de tegenstander en als Barca scoort is het kunst, aldus ziggo

5 maart 2022 om 22:03

Ach als Pedri scoort via de rug van Auba is het een werelddoelpunt, nu zal het wel de fout van de doelman zijn

5 maart 2022 om 22:00

Camavinga laten spelen tegen Paris en Valverde ook. Kroos lekker laten rusten wamt we hebben deze strijd en passie nodig tegen PSG

5 maart 2022 om 22:00

Dominante stats hoor, 71% balbezit tegen de nummer 4 die op een penalty na eigenlijk niets te zeggen hebben vandaag. Nu nog het overwicht uitdrukken in nog meer goals, het is al een tijd geleden dat Real met een echt grote uitslag heeft gewonnen

5 maart 2022 om 22:08

Belngrijkere statistiek voor mij is dat Madrid met 31 recuperaties het veel beter doet dan de 19 van Sociedad ondanks dat ze zelf veel meer de bal hebben. Goede en efficiente hoge druk dus.

5 maart 2022 om 22:01

Als barca spelers die goals van Real zouden maken zou Sierd helemaal klaarkomen maar bij Real blijft het allemaal wat vlakjes. Erg jammer, ik zou ook weleens een commentator willen horen die voor mijn club zo uitbundig juicht en niet alleen maar voor de concurrent

5 maart 2022 om 22:11

Moet je in Spanje gaan wonen pik. Daar kan je overigens kiezen tussen 3 of meer verschillende commentators vaak. Barca kan je in catalonie bijvoorbeeld gewoon met catalaans commentaar kijken als je dat wil.

5 maart 2022 om 22:01

Tegen PSG met Camavinga, Valverde en Modric. Super benieuwd naar die 3 samen. Je kan dan wel druk zetten nu.

5 maart 2022 om 22:03

Nu echt hopen dat we 2e helft niet achteruit leunen!

Maar goed ergens moeten we ook energie besparen..

5 maart 2022 om 22:07

Zou goed zijn om Ceballos er op te gooien voor Case bij 3-1.

5 maart 2022 om 22:10

Dat zou ik ook wel willen zien maar wellicht verstandiger om Ceballos er dan voor Modric in te gooien.

5 maart 2022 om 22:15

Want? Modric speelt 10x beter dan case. Of ben je ook van die types die niet teveel voetballende middenvelders erin wilt hebben. Sorry onbegrijpelijk om modric eruit te willen ipv case.

5 maart 2022 om 22:16

Rust

5 maart 2022 om 22:17

Uuuuuhm, de vent is 36, over 3 dagen de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, speelt sowieso al alles, Case is er niet bij dan en heeft geen rust nodig... Genoeg redenen?

5 maart 2022 om 22:21

Onterecht ging ik ervanuit dat je bedoelde dat ceballos meer een type modric dan case is en drm voor modric erin moet komen. Mijn fout.

5 maart 2022 om 22:24

No worries

5 maart 2022 om 22:07

Jammer dat door de arbitrage het nu nog een spannende wedstrijd kan zijn. Liever al een beslissing gehad en de ogen op psg gericht kon worden.

5 maart 2022 om 22:11

Modric is nu echt Iniesta voorbij imo

5 maart 2022 om 22:16

Zeker. Het is dat modric niet spaans is en/of niet voor barca dit liet zien want anders was het niet eens een discussie geweest.

5 maart 2022 om 22:11

Kunnen we even een rechtsbuiten eringooien? En een middenvelder? Case en rodry zijn dat namelijk niet. Bale/hazard en isco/ceballos erin voor die 2.

5 maart 2022 om 22:11

Vinicius word echt door elke tegenstander keihard opgevangen, die jongen word gewoon bewust neergetrapt elke wedstrijd.

5 maart 2022 om 22:14

Vini moet meer beschermd worden. Wordt heel zwaar aangepakt met momenten en de hoeveelheid bodychecks die hij te verwerken krijgt is absurd.

Vini moet echter ook beseffen dat te vaak neergaan, wat ie momenteel zeker doet, enkel averechts werkt. Krijgt nu vaak de overtreding niet wanneer het wel degelijk een vrije trap of zelfs penalty moet zijn omdat ie daaraan voorafgaand al 4-5 keer liep te duikelen en de scheids hem niet meer serieus neemt.

5 maart 2022 om 22:15

Ondanks de goede knal van Casemiro.

Maar wie verzint het eigenlijk om het zovaak te laten trappen? Laat staan vrije trappen nemen? Zo een goed schot heeft hij toch niet?!

5 maart 2022 om 22:15

Prime Case is uit de kleedkamers gekomen. Damn!

5 maart 2022 om 22:16

Casemiro is ook gewoon veel beter wanneer je druk zet als team. Heeft al enkele heerlijke onderscheppingen verricht hoog op het veld

5 maart 2022 om 22:16

Sjonge jonge Rodrygo, acties zonder na te denken. Keer op keer. Laat die bal nu gewoon lopen voor Benzema.

5 maart 2022 om 22:17

Met Militao hebben we echt de jackpot

5 maart 2022 om 22:17

Laat Hazard zich maar wat uileven en vertrouwen opdoen ipv Rodry. Al zal het wel niet.

5 maart 2022 om 22:19

Nul poging voor bal te spelen, en Manzano met heel veel tegenzin en moeite geel. Lol.

5 maart 2022 om 22:19

60 minuten. Eerste wissel? Rodrygo mag er wel uit vind ik.

Sinds wanneer heet Raphina eigenlijk Rafael?

5 maart 2022 om 22:20

rodrygo naar Real castilla sturen in eerste hoort hij niet thuis

5 maart 2022 om 22:23

Ik hoop dat we hem in de zomer verkopen. Stel dat je daar nog 30mil voor krijgt dan mogen we echt in onze handjes klappen.

5 maart 2022 om 22:26

Lijkt mij het beste zelfs als backup vind ik het niets

5 maart 2022 om 22:20

Hoe was dat geen tweede geel voor die rechtsback? Je hoort zo de trap op Vini. Ongelooflijk.

5 maart 2022 om 22:21

Hahaha die Alaba gewoon Militao even in het gezicht meppen. Werkt even goed als die wonderspray van de kine's. Geweldige ingreep weer Militao

5 maart 2022 om 22:22

Sociedad is wel erg slecht voor hun doen. Had er wel meer van verwacht. Maar goed die zijn de laatste weken ook dramatisch bezig. Hopelijk snel die 3-1!

5 maart 2022 om 22:25

Het is ook wel lastig voetballen met deze druk van Madrid hoor

5 maart 2022 om 22:23

Man Vinicius word kapot getrapt waarom doet die scheids niks?!

5 maart 2022 om 22:23

Vini krijgt de Neymar treatment

5 maart 2022 om 22:24

Bij Vini is het zoals men zegt 'barra libre'. Alles mag, en geel trekt men per definitie niet. Wat een smerige fout weer.

5 maart 2022 om 22:27

Jep

5 maart 2022 om 22:25

Viniii mann! Geef die bal dan door met een hakje binnen de 16 op Cama! Ughh

5 maart 2022 om 22:26Vini gilt het uit en krijgt vol noppen in z'n kuit, Gil Manzano geeft natuurlijk niets. Haal deze pipo van Real wedstrijden af aub

5 maart 2022 om 22:29

wat een heerlijke combinatie, maar is buitenspel

5 maart 2022 om 22:29

Benzema voor de Pichici!

5 maart 2022 om 22:29

Benzemzaa.

Maar lijkt me weer buitenspel van Rodrygo dit keer lol

5 maart 2022 om 22:29

Prachtige goal maar lijkt buitenspel

5 maart 2022 om 22:30

Jammer buitenspel van Rodrygo...

5 maart 2022 om 22:30

Lekkrt hoor!!!! Benzz.. edit pff buitenspel..

5 maart 2022 om 22:31

Gaan we wisselen Ancelotti?

5 maart 2022 om 22:31Met wat geluk bij Benz maar heerlijk afgerond! Ik werd al bijna geã¯rriteerd dat Vini niet zelf schoot maar dit werkt ook natuurlijk

Buitenspel helaas....

5 maart 2022 om 22:31

Als we nog willen scoren zal het weer met een afstandschot moeten. En dat hebben we echt nodig. Vrees dat er anders nog wel een kansje komt voor Sociedad of een lichte penalty.

5 maart 2022 om 22:31

Camavinnga wordt gewoon onderuitgehaald, niks gegeven. Wat een rot scheidsrechter

5 maart 2022 om 22:32

Jammer, terecht. Was een lekkere goal van Benzema. Dat hakje ook van Camavinga in het opzetten van de actie, mama mia

5 maart 2022 om 22:32

Gaan we wisselen Carlo?

5 maart 2022 om 22:33

Geen fout op Camavinga? Gilletje toch, het begint wel op te vallen hoor knullerd.

5 maart 2022 om 22:33

Ook lachwekkend zeg dat bij Vini's vorm wat iets minder is naar Carlo wordt gekeken dat ie teveel speelt terwijl men niet eens inziet dat tegenstanders bem steeds meer gaan locken, waarin ie ook zelfs harder wordt aangepakt. Zelfs psg zette Danilo in zijn ruimte om hem op te vangen.

5 maart 2022 om 22:34

Moet een penalty zijn

5 maart 2022 om 22:34

Op de lijn is erin.

5 maart 2022 om 22:34

penalty gewoon, wat een scheids weer

5 maart 2022 om 22:34

Penalty toch? Het is gewoon op de lijn...

5 maart 2022 om 22:34

Penalty dit

5 maart 2022 om 22:34

Als ze nu een vrije trap geven moet Real echt een zaak aan spannen tegen de bond

5 maart 2022 om 22:34

Dit is er binnen hoor! Moet een penalty zijn

5 maart 2022 om 22:35

Asensio er in voor Rodrygo, wie doet een wedje met me?

5 maart 2022 om 22:37

haha like always

5 maart 2022 om 22:39

Niemand die de tijd heeft om op voetbalzone te commenten wil graag zijn geld verliezen denk ik zo

5 maart 2022 om 22:35

En terecht dit een penalty.

5 maart 2022 om 22:35

Penalty!

Nu kan Benzema nu hopelijk officieel scoren haha

5 maart 2022 om 22:35

Toch op de lijn???

5 maart 2022 om 22:35

3de keer goeie keer voor Big Benz!

5 maart 2022 om 22:36

3-1 afgelopen dit!

5 maart 2022 om 22:36

Lekker Benzema. Klaar. Graag Hazard en Bale wat minuten.

5 maart 2022 om 22:36

Yyessss Benzemaa!!

5 maart 2022 om 22:36

Dat is in de 16 hoor VAR?

5 maart 2022 om 22:36

Benzema 20e doelpunt!

Karim, Karim, Karim Benzema!

We gaan wel met een goed gevoel naar woensdag lijkt het .

5 maart 2022 om 22:37

3-1 over en uit

5 maart 2022 om 22:37

Asensio erin. Ik wil echt schelden. Alsof wij de rest van de selectie niet mogen zien spelen. Misbaksel.

5 maart 2022 om 22:37

Niet te geloven dat hij er bovenop staat en hem er nog buiten durft te leggen in 1e instantie.

5 maart 2022 om 22:37

Hahaha de correcte beslissing, wat een wonder

5 maart 2022 om 22:37

Hahaha de standaard Rodrygo -> Asensio wissel in minuut 76.

5 maart 2022 om 22:38

Kom op Carlo: Ceballos voor Modric, Eender wie voor Benz en Nacho voor Alaba.

5 maart 2022 om 22:38

Nog wat te zeuren op Carlo, zeurpieten in de voorbeschouwing. Hoppaa 4-1!

5 maart 2022 om 22:39

Het is je gegund Carvajal!

5 maart 2022 om 22:39

4-1 Asensio! Wat een pot zeg!

5 maart 2022 om 22:39

Yesss 4-1 wauuww lekker dit voor Paris

5 maart 2022 om 22:39

speel maar zo tegen psg ipv bang hele tijd

5 maart 2022 om 22:39

Lekkere pass van Cas

5 maart 2022 om 22:39

Jeetje prachtig assist Carvajal.

En alweer Asensio. Het is en blijft een killer hé.

5 maart 2022 om 22:42

Asensio heeft echt een geweldig schot in de benen!

5 maart 2022 om 22:40

Hahaha lekker Asensio, goed afgemaakt! Prachtige pass van Casemiro

5 maart 2022 om 22:40

Asensio er in dan is het ook wel afgelopen met het drukzetten

5 maart 2022 om 22:40

Heerlijke goal

5 maart 2022 om 22:41

Lekker van Case

5 maart 2022 om 22:42

Ik zou Benz en Vini wisselen nog. 4-1, geef Hazard en Jovic/Bale maar de kans!

5 maart 2022 om 22:42

Asensio met zijn meest productieve seizoen in dienst van Real, als je nog goed aan hem wil verdienen is komende zomer de uitgewezen mogelijkheid

5 maart 2022 om 22:44

Krijg je volgens mij 40-50 miljoen voor van een Engelse club.

5 maart 2022 om 22:42

Ceballos krijgt maar liefst 8min dit x. Ancelotti is in een goeie bui.

5 maart 2022 om 22:43

Marcelo en Mariano erin 😭😭😭

5 maart 2022 om 22:43

Casemiro... Dacht even dat Kroos was ingevallen zeg. Geinig dat Asensio theoretisch gezien compleet verkeerd loopt maar wel scoort.

5 maart 2022 om 22:43

Heerlijk dat alle criticasters weer even lekker hun mond kunnen houden. Erger me al maanden aan die zenuwachtige gasten hier die alles verkeerd vinden wat gebeurt bij onze club. Tijd voor positiviteit.

5 maart 2022 om 22:43

Al met al toch een prima wedstrijd buiten de Carvajal classic in de eerste helft en zowaar ook wat wissels om wat spelers rust te gunnen.

5 maart 2022 om 22:43

Marcelo staat dus boven Hazard en Bale. Die weten dus ook waar ze staan onder Ancelotti...

5 maart 2022 om 22:43

Toch erg voor Hazard.. zelf Mariano valt in, maar geen Hazard..

De vraag is gewoon waarom?

5 maart 2022 om 22:43

Vind het wel lachwekkend dat sommige zowat smeken om Bale haha en ook Eden lol. Sneu. 1 is allang met pensioen. De ander 3 seizoenen niets en moet beter weg vandaar deze strategie, signaal afgeven. Tsja!

5 maart 2022 om 22:46

Haha kom op ik ben beter van je gewend, jij vindt Mariano een beter wissel dan Bale? Bale kan tenminste echt wat betekenen hoor, speelde tegen Villarreal prima. Ook een van mijn favoriete spelers dus misschien dat ik wat bevoordeeld ben

5 maart 2022 om 22:49

Agh kom op man, die man zit alleen maar geld te sparen bij ons. Afgelopen 3 jaar niets meer gedaan. Hoezo moet men nog erin zien komen en daarvoor Carlo nog zelfs voor willen bekritiseren. Best sneu, zeker als je ziet hoe onprofessioneel Bale omgaat met de club afgelopen tijd.

5 maart 2022 om 22:50

Wat doet Bale onprofessioneel dan? Weigert hij te trainen ofzo? Hij doet helemaal niks verkeerd...

5 maart 2022 om 22:56

Bale heeft een onprofessionele actie gemaakt met die vlag, maar voor de rest… Sinds zijn terugkeer gewoon gevoetbald en getraind en voor de rest niks gedaan.

5 maart 2022 om 22:48

Bale vertrekt hoe dan ook, geen nut om een signaal af te geven?

5 maart 2022 om 22:50

Heb het over Eden!

5 maart 2022 om 22:49

Daarom speelt Mariano wel dus. Het zijn gewoon Real Madrid spelers op dit moment. Hazard deed het niet eens onaardig in die invalbeurten dan mag je hem gewoon wat minuten geven.

5 maart 2022 om 22:49

Gast ga ff weg met je pro-ancelotti propoganda. Wat boeit ons nou wie weg moet in de zomer. Wij willen nu gewoon prijzen winnen en doorgaan in de cl en die kans is met bale en hazard gewoon veel groter.

5 maart 2022 om 22:45

Hahaha wat een k wissels, ik ga nu niet zeuren op Ancelotti omdat hij vandaag ballen heeft getoond met zijn spel, maar Vazquez en Mariano. Straks komt Nacho er nog in haha

5 maart 2022 om 22:49

Kan iemand hier, die zelf wel voetbalt, me vertellen waarom de spelers telkens direct hun enkel vastpakken na een klein tikje ergens onder hun middel? Zie ze hier de enkel al vastpakken onderweg naar de grond…

5 maart 2022 om 22:52

Casemiro speelt een van zijn beste wedstrijden dit seizoen.

5 maart 2022 om 22:54

In de eerste helft vond ik m uitermate slecht

5 maart 2022 om 22:55

Hoezo? Boel goede onderscheppingen en nauwelijks tot geen balverlies. 2 kansloze afstandsschoten dat wel maar verder? Het is wel in om op Casemiro te bashen. Speelt ook een heel slecht seizoen dus niet onterecht maar dit vind ik wel onterecht.

5 maart 2022 om 22:54

De verdediger gaat neer in het spelen van de bal en Asensio valt vervolgens over hem... Fout zegt Gil

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Real Madrid laat in galavoorstelling werkelijk niets heel van Real Sociedad
Real Madrid heeft zaterdagavond een wervelende zege geboekt in LaLiga. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti stond na tien speelminuten al achter tegen Real Sociedad, dat vanaf de slotfase van de eerste helft echter niets meer in te brengen had: 4-1. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren