2
1
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Eerste Divisie
Datum: Vrijdag 11 februari 2022
Tijd: 20:00 uur
Scheidsrechter: J. van der Laan
Stadion: Kras Stadion (Volendam)
Toeschouwers: 2020
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
11 februari 2022 om 19:12

Wat zyde gy tot my, gy kleine duyvelspecht? Ik beveel ge er kennis van te neemen dat ik met lof ende goedkeuring een kaapersbrief heb gehad van Willem van Oranje ende betrokken ben geweest by talryke geheyme offensieven tegen Alva en de zyne, en zelfstandig meer dan drie honderden Spanjolen heb omgelegd. Ik ben gehard by den Katergeuzen en ben den beste schutter onder den Nederlandsche vlag. Ge bent niet meer dan myn zoveelste doelwit. Ik zal u uyt myne gewest verwyderen met een nauwkeurigheid die de wereld nog nimmer aangechouwen had. Let op myn verdomde woorden! Gy denkt dat ge deze leuhgenpraat aan my kan verkoopen per postduyf? Gy had tweemaal moeten denken, cattengehspuys! In dezen tyd dat ik deze missive opstel, stuur ik opdracht naar myn geheymen samenstel van verspieders ende vloerduyven, verspreid door den Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en wordt dezen postduyf gevolgd, dus ge kunt zich maar beter voorbereiden op den storm, rabaut. Den storm die het bedroevenden klyne ding dat gy uw leven noemt weg zal vaagen. Gy bent dood, kind. Ik kan overal, ten alle tyden zyn ende ik kan ge op zeven honderden wyzen doden, ende dat is slechts met myne bloten handen. Niet alleen zyt ik veelomvattend geoefend in den ongewapenden krygskunst, maar alsmede heb ik het voltallige arsenaal der watergeuzen ter myner beschikking ende ik zal dat benutten om uwer lamlendigen achtereinde van het vastenland te vagen, gy klynen schobbejak. Als gy had geweten wat voor eene goddelooze vergelding uw 'geestige' missive teweeg zou brengen, had ge misschien op uwen tong gebeten. Maar dat kon ge niet. Gy deed het niet ende nu zult ge de tol betalen, gy verdomde smeerkanis. Ik zal furie over u schyten en gy zult er in verzuypen. Ge zyt dood.

11 februari 2022 om 19:45

Eens

11 februari 2022 om 20:36

Mooi verhaal...
Lekker kort ook...

11 februari 2022 om 19:29

Poku en Taabouni basis, weer kleine kans op speelminuten voor hen in het eerste dus. GAE is zondag dus er zit een dag tussen maar dan zijn ze alsnog niet volledig fit natuurlijk. Snap heel goed dat Martens ze gebruikt maar dan is het een beetje onzin om te claimen dat Poku definitief aansluit bij het eerste bij zijn contractverlenging. Ik denk ook dat hij er nog niet klaar voor is maar AZ heeft het wel zo besloten. Hopen dat ze het vandaag kunnen laten zien tegen serieuze weerstand dan maar.

11 februari 2022 om 20:50

Poku reist wel standaard mee met het 1e naar alle wedstrijden en trainingskampen. In die zin zou je dus kunnen zeggen dat hij volledig is aangesloten. Ik heb liever dat hij elke keer minuten maakt in de KKD en af en toe in mag vallen in het 1e dan dat hij door Jansen alleen in de 85e minuut zijn opwachting mag maken.

11 februari 2022 om 20:55

Poku speelt ook gewoon youth league, dus die komt wel aan zijn wedstrijden met niveau.

11 februari 2022 om 19:45

Huuuuhuuuuupppppp volllleeeeeeedaaaahaaaam

11 februari 2022 om 20:40

Zou toch een knappe stunt zijn als Martens hier één of meerdere punten meesnoept

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren