2
0
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: UEFA Champions League
Datum: Woensdag 5 mei 2021
Tijd: 21:00 uur
Scheidsrechter: D. Orsato
Stadion: Stamford Bridge (London)
Toeschouwers: 0
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
5 mei 2021 om 20:00

Vandaag ontvangen we onze twee Belgische vrienden Eden Hazard en de altijd lange Thibaut Courtois op het schitterende Stamford Bridge. Fantastisch dat deze twee spelers nogmaals op Stamford Bridge mogen spelen. Dit geld overgens voor de gehele selectie van Real Madrid Club the Futbol. Spelers als Casemiro, Kroos , Benzema etc. Hebben volgens mij nog nooit op Stamford Bridge gespeeld. Het lijkt me fantastisch voor deze spelers dat ze toch nog aan het einde van hun Carrière op Stamford Bridge mogen spelen. Eden Hazard en Thibaut Courtois zullen vast al veel verteld hebben aan hun medespelers hoe geweldig het wel niet is om in dit stadion te spelen. Echt mooi voor deze selectie dat ze eindelijk in dit schitterende stadion mogen spelen. Alleen jammer dat er geen publiek aanwezig is in het stadion hier door is de ambiance die Stamford Bridge altijd heeft wel wat minder. Wellicht kan Eden Hazard het initiatief nemen om met de gehele selectie van Real Madrid Club the Futbol mee te nemen naar een thuiswedstrijd van Chelsea Football club wanneer publiek aanwezig is. Zo kunnen de spelers van Real Madrid Club the Futbol ook de ambiance van Stamford Bridge een keer in het echt mee maken. Dat zal toch geweldig zijn voor deze spelers? Verder verwacht ik een zeer interessant duel. Chelsea Football club zal de wedstrijd zoals altijd met schitterend aanvallend voetbal willen domineren. Echter is Real Madrid Club the Futbol geen knudde club . Het is de meest succesvolle club van de UEFA Champions League de afgelopen jaren. Met Karim Benzema in de aanval heeft Real Madrid Club the Futbol maar één kans nodig om een doelpunt te zetten. Aan de andere kant heeft de vorige wedstrijd wel aangetoond dat Real Madrid Club the Futbol erg veel moeite had met het aanvallend perfecte combinatie spel van Chelsea Football club. Er staat nu wel een andere verdediging bij Real Madrid Club the Futbol, wellicht gaat dat helpen. Twee Europese grootmachten vandaag tegen over elkaar. Twee clubs waar ik enorm veel waardering voor heb. De loting had dus niet lastiger gekund voor deze twee clubs. Hopen dat Chelsea Football club de finale weet te behalen! #Come on you Blues ! # Keep the blue flag flying high!

5 mei 2021 om 20:07

Succes, misschien wel een tip om alinea's te gebruiken, voor leesbaarheid .

5 mei 2021 om 20:29

"Football club zal de wedstrijd zoals altijd met schitterend aanvallend voetbal willen domineren." Goeie. Conte, Mourinho, Di Matteo, Benitez... Chelsea heeft het voorbije decennium vaker niet dan wel willen voetballen.

5 mei 2021 om 20:04

Geen Pulisic? Reden? Heel benieuwd naar deze wedstrijd. Hopelijk draait het middenveld wat beter deze wedstrijd, dan zie ik Real dit wel omkeren. Benieuwd ook naar Ramos, toch een risico maar goed hij brengt zoveel bij aan dit elftal. Voor mij is dit persoonlijk wel de beste opstelling voor Real in mijn ogen, op uitzondering van een fitte Carvajal. Militao ipv Varane en Vinicius ipv Asensio (al moet blijken of die rechts zal spelen en hoe die het daar doet). Succes aan de Chelsea fans! Vamos!

5 mei 2021 om 20:04

Sterke opstelling van Real en ik knijp hem toch wel lichtelijk voor Hazard eerlijk gezegd. Als hij er zin in heeft (wat ie vooral op Stamford Bridge altijd wel had) kan ie elke verdediging kapot maken. Verder jammer dat Kovacic nog ontbreekt, Jorginho is toch wel twee klasse minder. Ik verwacht wel weer een redelijk zelfde spelbeeld als de vorige keer, met Real loerend op een uitbraak en dode spelmomenten (totdat ze eventueel echt zullen moeten)

5 mei 2021 om 20:07

Ik knijp hem meer voor Werner dan voor Hazard eerlijk gezegd....

5 mei 2021 om 20:24

Verschilletje met toen natuurlijk is dat deze Hazard nog geen vijfde is van de speler die hij toen was. Die man moet eerst echt eensfit kunnen blijven en ritme opdoen na 2 jaar gesukkel. Daar verwacht ik vanavond heel weinig van. Hoewel ik het hem wel gun. Maar de verwachtingen lijken me onrealistisch. Chelsea moet 'gewoon' Benzema neutraliseren en uitkijken voor stilstaande fases met Benzema, Casemiro en Ramos.

5 mei 2021 om 20:04

Madrid dus weer terug naar hun 4-3-3, met Ramos erin toch een andere ploeg. Daarentegen hebben hij en Mendy geen wedstrijdritme, dus ik verwacht van beiden geen foutloze wedstrijd. Maar kunnen wij daarvan profiteren is de vraag? Een ding staat al vast; mochten we het niet redden dan hebben we het vorige week echt zelf laten liggen. Vol gas erop en zorgen dat we daar niet meer aan hoeven te denken. Succes Madrid en moge de beste winnen👍

5 mei 2021 om 20:06

Tegen Werner kunnen ze zich helaas wel wat foutjes permitteren. Hopelijk Havertz wel weer klinisch, die is toch wel lekker bezig recent

5 mei 2021 om 20:05

Werner zal Ramos blijven opzoeken. Daar ben ik ben van overtuigd. Zijn fitheid zal zeker op proef gesteld worden. Maar hopelijk krijgt hij rugdekking van Mendy en Nacho die sneller zijn.Verder benieuwd naar Hazard. Dit is zijn moment. Nu moet hij opstaan! Hij heeft nu wedstrijd ritme en oogt vlijmscherp.Dat Pulisic niet speelt, is wel een zegen. Lets go!

5 mei 2021 om 20:05

Real toch wel met een hele sterke opstelling, wordt een hele lastige opgave. Hopelijk hebben we straks toch nog een Engelse finale!

5 mei 2021 om 20:06

Alle mede Madridistas en Chelsea fans een fijne wedstrijd gewenst, moge de beste winnen!

5 mei 2021 om 20:07

Met Ramos erbij maak je als een club nog meer kans om te scoren. Daarnaast ook minder doelpunten tegen.

5 mei 2021 om 20:10

En de kans op een kaartje meer niet te vergeten natuurlijk.

5 mei 2021 om 20:16

Dat valt allemaal mee

5 mei 2021 om 20:07

Mendy terug top nou kan je hoge lijn hanteren Mendy met zijn snelheid de counters tegen houd

5 mei 2021 om 20:08

Nu dat PSG uitgeschakeld is hopen maar dat Real m wint, ben niet echt fan van die club maar hopen dat ze vandaag winnen #HalaMadrid (2-2 mag ook wel😆)

5 mei 2021 om 20:09

Hopelijk een leuke pot en spannend tot het eind. Wie er door gaat maakt me niet zo heel veel uit, hoewel ik eerlijk gezegd wel een beetje een voorkeur heb voor een internationale finale, dus vanuit dat perspectief een lichte voorkeur voor Real. Maar als het Chelsea wordt, met leuk voetbal, is het helemaal prima.

Veel plezier en succes gewenst aan alle fans (en niet-fans) van de spelende clubs .

5 mei 2021 om 20:09

Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest sinds lange tijd... Hala Madrid

5 mei 2021 om 20:11

Kom op chelsea

5 mei 2021 om 20:14

Hala Madrid, echt top dat Ramos en Mendy speed terug zijn.

5 mei 2021 om 20:18

Mooi dat ramos en mendy terug zijn. Ik hoop dat Madrid dit weet te winnen. Een verlenging zou ook wel eens leuk zijn, sinds juve porto is alles in 90 min gegaan. Een 1-2 na verlenging zou ik voor tekenen. Cmon Madrid

5 mei 2021 om 20:20

5 mei en Zidane mist alleen nog 1 speler voor zijn best mogelijke opstelling. Krankzinnig ook eigenlijk dat die niet 1 keer in het seizoen, met zijn beste opstelling kon spelen door al die blessure's. Militao vind ik het beste voorbeeld dat je moet wachten op je kansen. Die jongen zat op een kansloze positie achter Ramos, Varane en Nacho en voila. Speelt al wekenlang op rij en ontwikkelt zich ijzersterk en ik vind hem serieus beter in vorm dan een Varane. Redde ons ook afgelopen weekend met de 3 punten tegen Osasuna met een kopgoal. Sowieso trots dat Real in de halve finale van de CL staat. Als je mij dat had gezegd begin van het seizoen, dan had ik daar direct voor getekend want het is nou eenmaal zo dat Real niet de aanval heeft, om de CL te winnen. Achterin en op het middenveld zit het qua ervaring en kwaliteit nog wel oke. Maar als je de CL wilt winnen, zul je ook een goede aanval hebben en dat heeft Real op dit moment niet. Benzema kan voorin niet alles in zijn eentje doen en Hazard raakt al 2 jaar geen pepernoot door blessure's. Op vleugelaanvallers als Vinicius, Rodrygo en Asensio moet je niet op leunen. 433 ook van Zidane, direct op de aanval. Prima, want 352 werkt ook niet tegen dit Chelsea. Je zal hoe dan ook moeten scoren. Laat Hazard alsjeblieft nog 1 keer schitteren op Stamford Bridge, maar dan in het witte shirt. Fijne pot allemaal. Hala Madrid.

5 mei 2021 om 20:29

Hazard heeft hier de uitgelezen kans om zijn etappe bij Real helemaal om te keren. Vandaag vlammen en hij is gelanceerd. Dan heb je ineens met Hazard en Benzema toch een mooi aanvallend koppel.

5 mei 2021 om 20:20

Ik ben blij dat we in ieder geval eerst tot 20.55 naar Frank Visser kunnen kijken. Lekker zonder voorbeschouwing de wedstrijd in!

5 mei 2021 om 20:21

Ik heb er een hard hoofd in. Dit exacte middenveld werd compleet overklast vorige week. Ik had gehoopt dat Valverde terug zou zijn en met zijn loopvermogen en werkethiek het middenveld kon balanceren.

5 mei 2021 om 20:30

Verschil is wel dat je met Marcelo met 10 man speelde bij balverlies. Mendy brengt wel die power en heeft snelheid.

5 mei 2021 om 20:31

Had hem ook verwacht of het met 3 aanvallers speelt of niet, sowieso moet Valverde starten

5 mei 2021 om 20:31

Vergeet niet dat dat een ander opstelling plus andere spelers waren

5 mei 2021 om 20:32

Ze waren niet fit. Kroos was net terug van blessure, Modric had pijn. Nu hebben ze beide rust gekregen. En beginnen met 3 spelers zonder ritme is teveel van het goede, niet?

5 mei 2021 om 20:24

Ik hoop dat Chelsea wint en doorgaat, zou toch wel fijn zijn als die Perez geen stuiver meer krijgt dit seizoen met zijn gehuil dat ie Mbappe of Haaland niet kan kopen

5 mei 2021 om 20:25

ik had alleen als real zijnde vinicus vervangen voor rodrygo of asensio, en modric voor valverde. modric zou ik dan tweede helft erin brengen

5 mei 2021 om 20:31

vinicus en modric lijke mij prima keuzes. vinicus begint juist op stoom te komen.

5 mei 2021 om 20:34

Geen Asensio man. Rodrygo, Valverde, zelf Vazquez of Blanco. Maar Asensio speelt weer een enorm zwak seizoen imo. Vooral zijn houding wekt irritatie op bij mij.

5 mei 2021 om 20:30

Wat mij betreft had je Vinicius eruit gelaten voor Valverde in een 4-4-2. Maargoed, blij dat Mendy en Ramos terug zijn.

5 mei 2021 om 20:35

Je moet wel iets aanvallend forceren he.. je staat 2 doelpunten achter.

5 mei 2021 om 20:36

1 doelpunt is voldoende

5 mei 2021 om 20:35

Zouden natuurlijk 3 spelers worden zonder veel ritme. Is al een enorme gok met Mendy en Ramos, maar goed in die linie was er iets minder luxe. Snap dat de keuze dus voor Vini valt. Valverde zal ongetwijfeld invallen, en wie weet heb je zijn extra kracht nog wel nodig bij een mogelijke verlenging.

5 mei 2021 om 20:33

Ben benieuwd of het een 352 met vini als wingback is of een 433 met nacho als rechtsback. Ik hoop het laatste.

5 mei 2021 om 20:35

Jack van gelder en blind. Pff. Wat zou ik graag een nieuwe generatie zien. Als je naar de mannen van vi luistert. Zit zoveel meer passie voor het spelletje in. Het youtube kanaal dan te verstaan van het blad.

5 mei 2021 om 20:41

Dat is veronica inside, ik bedoel het youtube kanaal van voetbal international. Aanrader als je dat niet kent. Van der vaart is inderdaad prima, maar boularhouz en blind zijn wel van het open deuren intrappen.

5 mei 2021 om 20:41

Come ON Blues. Ik voel het, we gaan historie schrijven en Real verslaan. Gezonde spanning, maar enorm veel vertrouwen na vorige week. Hopelijk kom ik niet bedrogen uit!

5 mei 2021 om 20:42

real moet snel 1 scoren, anders gaat chelsea het helemaal dichttimmeren achterin

5 mei 2021 om 20:48

Ik snap niet waarom iedereen blij is dat Mendy terug is. Vind hem maar zwakjes. Ramos is wel een baas maar goed die heeft geen wedstrijdritme. Als ik Zidane was had ik het verdedigingsduo gelaten zoals real afgelopen weken speelde. Hazard heeft ook geen ritme. Chelsea is de fitste ploeg en dat gaat vandaag denk ik het verschil maken. Los daarvan heeft Chelsea aanvallend heel veel spelers gekocht en moet Benzema het in zijn eentje doen.

5 mei 2021 om 20:54

Maar bij Chelsea moet het cement vooral voorin nog opdrogen, daar waar deze Madrid kern al legendarische dingen hebben bereikt. Dat maakt het ergens wel mooi, de hongerige jeugd (chelsea) tegen de vedettes (madrid) die het allemaal al geflikt hebben maar binnenkort een voor een zullen afzwaaien.

5 mei 2021 om 20:49

Ik teken ervoor dat Werner op z'n Torres het beslissende doelpunt gaat maken😅

5 mei 2021 om 20:54

Hoe was die van Torres de beslissende? Thuis 1-0 gewonnen en uit stond het 2-1, dus Chelsea zou met die stand gewoon doorgaan

5 mei 2021 om 21:47

Tuurlijk was Chelsea al door, maar die doelpunt maakte aan alle twijfel een einde, dat bedoel ik

5 mei 2021 om 20:49

Lichte voorkeur voor Real, omdat een Engelse finale gewoon minder interessant is. Ik vermoed geen spektakelstuk, dat is namelijk zelden het geval bij Chelsea.

5 mei 2021 om 20:55

yesss gelukkig Mendy back!

5 mei 2021 om 20:56

Hopelijk houdt werner het bij afgeven.

5 mei 2021 om 20:56

2008-2009 stond Chelsea ook in de halve finale tegen Barcelona terwijl Man U al de finalist was waarop Platini (toen voormalig leider EUFA) niet hoopte op een Engelse finale. Toen kregen we Tom Henning Overbro als scheids aangewezen en de rest is geschiedenis. Er kwam geen Engelse finale. Ik was die wedstrijd 12 jaar oud en heb de hele avond nacht hier om moeten huilen. Nu zo'n 12 jaar verder staan we weer voor de halve finale en wat ben ik weer zenuwachtig! Ik zie ons echt een kans hebben als we productief voorin zijn, maar daar ligt ook onze zwakte. Achterin staat het vaak goed maar je weet dat Real waarschijnlijk 1 keer minimaal gaat scoren, het is en blijft Real. Succes aan de Real supporters, mochten jullie doorkomen gun ik het jullie! Come on you Blues!!!

5 mei 2021 om 21:05

Wauw

5 mei 2021 om 20:58

Pfoe de spanning is er wel zeg.

5 mei 2021 om 20:59

Zo en hoe. Succes!

5 mei 2021 om 21:01

wat een spanning, me hart gaat tekeer

5 mei 2021 om 21:01

Nu Sergio Ramos er weer bij is valt het pas op wat een uitstraling die man heeft. Kan me nog moeilijk een real Madrid zonder hem voorstellen.

5 mei 2021 om 21:44

Het is goed voor Real dat Militao het zo redelijk doet waardoor Ramos niet meer onmisbaar is. Had het vooral even over het beeld dat ik bij Real heb. Daar hoort Ramos toch gewoon bij. Los daarvan is het sportief waarschijnlijk wel slim om afscheid te nemen. Hij is wel erg duur en blijkbaar niet onvervangbaar, bovendien is Alaba een meer dan goede vervanger.

5 mei 2021 om 21:01

Veegpartij 0-3

5 mei 2021 om 21:01

Ah toch Militao op rb had op Nacho gehoopt.

5 mei 2021 om 21:02

Real met zwarte kousen, wat raar

5 mei 2021 om 21:03

Ja apart he. Past zo niet bij het beeld dat je van Real hebt.

5 mei 2021 om 21:02

Real gaat het spel maken vandaag en ik hoop dat het scoren zal lukken.

5 mei 2021 om 21:02

real madrid in zwarte sokken is een raar zicht.

5 mei 2021 om 21:04

vinicius te nerveus

5 mei 2021 om 21:05

Pff niet op Hazard

5 mei 2021 om 21:05

Jeeeitje hoe kan dat geen geel zijn?

5 mei 2021 om 21:06

Hoe was dat geen gele kaart

5 mei 2021 om 21:07

Smerig van Havertz zeg

5 mei 2021 om 21:07

Stervende zwanen bij real

5 mei 2021 om 21:07

Chelsea mag lekker trappen zo te zien?

5 mei 2021 om 21:07

O ja het is een Spaanse ploeg, dat is waar ook. Wat een gigantische schreeuwen voor een minimaal tikje zeg, afgrijselijk

5 mei 2021 om 21:08

In de herhaling kon je helemaal zien dat het niks was, achterlijk gedoe

5 mei 2021 om 21:10

Ja en Hazard kon weer bijna 3 maand valideren. Dan gingen we weer zeggen blessuregevoelig, terwijl dat gewoon een aanslag was.

5 mei 2021 om 21:13

Ging over Nacho

5 mei 2021 om 21:08

3 hele zware overtreding van Cfc.

5 mei 2021 om 21:08

Haverts wat een smerig bah🤮

5 mei 2021 om 21:08

Of het nu minuut 1 of 90 is, dat is gewoon een donkergele kaart.

5 mei 2021 om 21:09

Gebeurt haast niks

5 mei 2021 om 21:09

Dat was amper een overtreding zeg. Hij gaat neer als een stervende zwaan, maar wordt amper geraakt. Die van Christensen was geel, die op Nacho was amper een overtreding

5 mei 2021 om 21:10

Ging nog over tackle Hazard. Stream loopt achter.

5 mei 2021 om 21:13

Die viel ook wel mee

5 mei 2021 om 21:10

Donkergeel nog wel

5 mei 2021 om 21:08

ramos baas

5 mei 2021 om 21:08

chelsea lijkt direct te beginnen schoppen. Op Kroos, Hazard en nu Nacho

5 mei 2021 om 21:08

Als ik in m'n eigen amateurwedstrijd zo mieterig zou schreeuwen als Nacho zouden mijn teamgenoten mij hoogstpersoonlijk een klap geven... Triest.

5 mei 2021 om 21:10

Als je zo schreeuwt moet je iets scheuren of breken, anders verdien je zelf geel. Wat een jankerd

5 mei 2021 om 21:09

We krijgen toch wel elke wedstrijd weer even te horen waar Azpi ook alweer vandaan kwam he

5 mei 2021 om 21:12

Begon bij FC Emmen

5 mei 2021 om 21:10

Vini best goed bezig tot nu toe. Beheerst en nauwelijks balverlies tot nu toe.

5 mei 2021 om 21:14

Vind je? Hij moet nu meer verdedigen en dat is billenknijpen

5 mei 2021 om 21:11

Die werner ook echt een kip zonder kop soms

5 mei 2021 om 21:12

Werner begint weer eens useless. En Madrid bij lange na niet zo zwak als de vorige keer

5 mei 2021 om 21:13

Had jij Werner in de basis gezet deze wedstrijd? Zo niet, wie had je er neergezet?

5 mei 2021 om 21:24

Ik was denk met Havertz Pulisic Mount begonnen. Voor verdedigers ook niet lekker om iets vast te houden wanneer je weet dat iemand voorin alle kansen om zeep helpt

5 mei 2021 om 21:12

Pfoe goeie redding Courtois!

5 mei 2021 om 21:14

madrid tot nu toe de pot onder control maar ik ben enorm bang voor die counters van Chelsea hoor. Madrid heeft geen snelheid centraal achterin met Ramos en Nacho. Vandaar dat ik liever zag dat Nacho en Militao van plek wisselen

5 mei 2021 om 21:14

Plan is om hazard van het veld te trappen. Jeetje.

5 mei 2021 om 21:15

Breng Gilmour maar vast, Jorginho pakt straks vast rood met zijn draaicirkel tov die Hazard

5 mei 2021 om 21:15

Dom van Jorginho

5 mei 2021 om 21:15

Ik hoop op een finale Real - City . Want zo'n engelse finale , daar zit niemand op te wachten denk ik

5 mei 2021 om 21:16

Doet pijn om te zien hoe hard ze Hazard aanpakken

5 mei 2021 om 21:16

Vinicius op rechts is ook echt niks.

5 mei 2021 om 21:17

Nacho is echt een verschrikkelijke vent hè, gebeurt weer helemaal niks. Schreeuwen en je hebt een vrije trap. Hij doet dit letterlijk 5 keer per wedstrijd, walgelijke speler. Kan in het rijtje met Neymar en Busquets wat mij betreft

5 mei 2021 om 21:20

Ach ja, neemt niet weg dat Chelsea ook al minimaal een kaart meer had moeten hebben..

5 mei 2021 om 21:26

Nou, jullie aanvoerder kan er normaal ook wel wat van en past prima in het genoemde rijtje.

Bij Nacho was het gewoon een overtreding.

5 mei 2021 om 21:17

Tsja ze scoren.

5 mei 2021 om 21:17

Ah die schoten mogen wel in de hoek hoor ipv elke keer op de keeper.

5 mei 2021 om 21:18

Het is net alsof die Real spelers in een bak met olie hebben gelopen haha

5 mei 2021 om 21:18

waarom steeds zo zacht schieten recht op de keeper steeds

5 mei 2021 om 21:18

Werner scoort toch nooit haha

5 mei 2021 om 21:18

Het zit timo niet mee

5 mei 2021 om 21:19

Dit is gewoon slecht. Achter de bal blijven en je komt er alsnog bij, Chilwell geeft hem op een dienblad

5 mei 2021 om 21:18

Schitterende goal, maar fluit vlag, muziek uit buitenspel

5 mei 2021 om 21:18

Oh, wat slecht gedaan van Werner, die heeft alle zicht op bal en verdediging en staat toch buitenspel.

5 mei 2021 om 21:19

Ja daaaaaaaaag Werner

5 mei 2021 om 21:19

Werner mist niet??

5 mei 2021 om 21:19

Als Werner een beetje oplet dan kan hij gewoon op 1 lijn blijven..

5 mei 2021 om 21:19

Echt zo'n jeugdfoutje gemaakt door 11 jarigen. Ongelofelijk die Werner.

5 mei 2021 om 21:19

Scoort ie een keer, dan is het buitensepl

5 mei 2021 om 21:20

Als Werner eventjes in had gehouden dan telde hij gewoon, niet slim gelopen

5 mei 2021 om 21:20

vinicius weer zo kapot neppp

5 mei 2021 om 21:24

Die jongen kan helemaal niets behalve snel rennen

5 mei 2021 om 21:20

Heerlijke voorzet zeg, alleen Werner weer enorm matig dat hij daar buitenspel loopt

5 mei 2021 om 21:20

echt heel slecht van werner zeg. Daar is het zo makkelijk om on side te blijven

5 mei 2021 om 21:21

Ik weet niet of het aan mij ligt maar alle real spelers behalve modric lijken zo houterig tijdens balbezit

5 mei 2021 om 21:22

Denkt Chilwell na? Komt lekker op maar maakt zoveel fouten

5 mei 2021 om 21:22

Ik wil alleen maar dat Real wint omdat anders al die premier league fans klaarkomen en we vervolgens weer een doodsaaie Engelse finale zien

5 mei 2021 om 21:24

Chilwell opnieuw balverlies

5 mei 2021 om 21:24

Het is echt heerlijk om naar Mount te kijken wat een heerlijke voetballer is het toch

5 mei 2021 om 21:24

Je ziet Benzema ook nooit om een kaart smeken bij de scheids. Wat een topper is het ook.

5 mei 2021 om 21:25

Nou hier houden de Nederlandse Barca fans van toch!? Op balbezit spelen.. Vind het helemaal niets

5 mei 2021 om 21:25

Vinicius op rechts in een 343 werkt echt totaal niet.

5 mei 2021 om 21:26

totaaal niet, ik word helemaal leip

5 mei 2021 om 21:25

Het is nog niet echt een sprakelende wedstrijd en dan druk ik me nog zachtjes uit, beide teams spelen om te controleren en niet om te winnen, als Real zijnde ga je toch gewoon vol vooruit, ze moeten sowieso scoren, of je er nu 1 tegen krijgt of niet.

5 mei 2021 om 21:25

real komt gewoon niet vooruit man

5 mei 2021 om 21:26

goed schot zeg

5 mei 2021 om 21:26

Wat een redding Mendy!

5 mei 2021 om 21:27

Lekker gekeept! Moest Mendy toch snel handelen

5 mei 2021 om 21:27

Klasse Benz, en dito redding

5 mei 2021 om 21:27

Wat een save van Mendy, geweldig gekeept.

5 mei 2021 om 21:27

Mendy is wel een goede keeper zeg.. heeft me wel verrast dit seizoen!

5 mei 2021 om 21:28

1-0 man man...

5 mei 2021 om 21:28

Wernerrrrrrrr lekker ook gedaan door kante

5 mei 2021 om 21:28

Ohhhh lekker hoor

5 mei 2021 om 21:28

Havertz jij legend

5 mei 2021 om 21:28

Wereldspits man 👏🏼

5 mei 2021 om 21:28

Dankjewel ramos sjonge

5 mei 2021 om 21:28

Man die Kante, wat een speler. Heerlijk. 1-0

5 mei 2021 om 21:28

En dan gaat ie er aan de andere kant erin...

5 mei 2021 om 21:30

Er verandert niks voor real ze moeten sowieso 1 maken

5 mei 2021 om 21:33

Want real heeft zo veel kansen gehad?

5 mei 2021 om 21:28

Werner! Lekker gedaan door Kante!

5 mei 2021 om 21:28

Die kon zelfs Werner niet missen

5 mei 2021 om 21:28

Hahaha zelfs bij zo’n moment hou je je hart vast bij Werner 😭😂

5 mei 2021 om 21:29

Haha, als hij deze gemist had...

5 mei 2021 om 21:28

Mooi gedaan!!

5 mei 2021 om 21:28

Ja als ie die had gemist.

5 mei 2021 om 21:29

Cmonnnn! Kante held!

5 mei 2021 om 21:29

Wat een fout van Ramos zeg.

5 mei 2021 om 21:29

Chelsea speelt weer prima

5 mei 2021 om 21:29

Havertz wat deed die dat mooi zeg

5 mei 2021 om 21:29

Heeerlijk lobje van Havertz

5 mei 2021 om 21:29

komt echt door deze onnodige opstelling

5 mei 2021 om 21:29

Veel gelukkiger ga je ze niet krijgen..

5 mei 2021 om 21:29

Lekker Chelsea, nu vast houden

5 mei 2021 om 21:29

Heerlijk gedaan hoor door Kante!

5 mei 2021 om 21:29

Dit voelt aan als een match in de groepsfase waar alles al beslist is.

5 mei 2021 om 21:29

man man man man man... Courtois schaam je. Staat rustig te kijken ipv richting de bal te gaan. 100 procent zijn schuld dat Werner even rustig binnen kan knikken

5 mei 2021 om 21:31

Lag aan de verdediging. Veel te makkelijk weggespeeld. Ramos moest 3 man dekken.

5 mei 2021 om 21:41

Wat zeg jij nu?? Daar komt hij toch nooit meer aan man..

5 mei 2021 om 21:29

Opdracht Real blijft hetzelfde, minstens 1 goal maken.

5 mei 2021 om 21:30

Dooddoener natuurlijk. Spelbeeld veranderd

5 mei 2021 om 21:32

Nu ben je alleen niet meer na 1 goal door dus voor real wel veel veranderd

5 mei 2021 om 21:29

Leuk om te zien dat Havertz een beetje vertrouwen lijkt te krijgen. Zo'n briljante voetballer als het een beetje loopt.

5 mei 2021 om 21:30

Lekker chelsea kegel dat real eruit kom oppp

5 mei 2021 om 21:30

Dik en dik verdiend, op naar de 2-0. Vind Real enorm kleurloos, Hazard is nog geen 10% van de speler die hij ooit was

5 mei 2021 om 21:30

Als Werner deze ook had gemist dan hadden alle Chelsea fans hem echt vermoord denk ik hahaha.

5 mei 2021 om 21:30

Real had dit ff nodig. Nu gas erop in een hoger tempo dat chelsea niet kan bijbenen.

5 mei 2021 om 21:30

Dit dus in een wedstrijd als deze. Havertz en Werner...

5 mei 2021 om 21:31

Zidane hou maar op met die 343. Vorige week werkte het al niet en waarom nu wel.

5 mei 2021 om 21:31

overschakelen op 433 gewoon aub

5 mei 2021 om 21:31

Mijn god die wytze, zelfs als werner scoort loopt hij nog te haten op hem. Heeft hij nog iets anders te melden, want ik hoor nu al zo'n 6x in een half uur dat werner veel kansen mist. En vorige wedstrijd was het niet anders. Waardeloos commentaar weer.

5 mei 2021 om 21:32

Hahaha je denkt nog kopt hij m over?

5 mei 2021 om 21:32

Pfff Werner..'

5 mei 2021 om 21:32

Up en downs met werner..

5 mei 2021 om 21:32

Die Timo Werner is echt een hele slechte voetballer, man man man wat is die slecht aan de bal zeg.

5 mei 2021 om 21:32

Wermer aljeblieeeeeft zeg

5 mei 2021 om 21:33

Elke tegenaanval is er zeeën aan ruimte. Dit werkt niet.

5 mei 2021 om 21:33

Sierd is lekker aan het zeiken op Werner. Toch vrij irritant voor een commentator.

5 mei 2021 om 21:33

Kijk lekker op sbs dan

5 mei 2021 om 21:36

Ja dat is het probleem. Kijk via een oudere digitale TV box en de helft van de kanalen werkt niet. Ben allang blij dat Ziggo wel werkt.

5 mei 2021 om 21:34

Sierd geilt op het Spaanse voetbal, praat alleen maar over Real en loopt te zeuren op alles van Chelsea. Verschrikkelijk irritant inderdaad. Gaat ook alleen half schreeuwen als Real gevaarlijk is, bij Chelsea’s goal was het ook totaal emotieloos verder

5 mei 2021 om 21:37

Ja duidelijk waar ze voorkeur vandaag ligt

5 mei 2021 om 21:37

Het is wel duidelijk dat jij geen Liga kijkt.

5 mei 2021 om 21:33

Werner werner werner... hoe kun je toch weer zo een bal geven, afmaken die mogelijkheden!

5 mei 2021 om 21:33

Hahah wat een loopactie van Rudiger, en wat een slechte pass van Werner.

5 mei 2021 om 21:34

Denk dat Hazard volgend seizoen voor 30/40 miljoen naar Inter gaat en het daar vervolgens fantastisch zal gaan doen.

5 mei 2021 om 21:36

Zou wel weer een Conte aankoop zijn. Die heeft wel wat met spelers van zijn oude clubs of oud PL spelers naar Inter halen. Kan ze wel op laten bloeien.

5 mei 2021 om 21:34

Van mij mag pulisic erin komen voor werner..

5 mei 2021 om 21:35

Wat gaan die van Real toch gemakkelijk naar de grond zeg.

5 mei 2021 om 21:35

Aaah weer die Mendy zeg.

5 mei 2021 om 21:36

Mendy held

5 mei 2021 om 21:36

Mendy held!

5 mei 2021 om 21:36

keeper is lekker bezig

5 mei 2021 om 21:36

Jezus, die Mendy, wat een keeper.

5 mei 2021 om 21:36

Heerlijke reflexen weer van Mendy!

5 mei 2021 om 21:36

Benzema bij Bayern/City zou gruwelijk zijn. Wat een spits

5 mei 2021 om 21:36

mooie pass Modric, mooie kopbal Benzema en schitterende redding Mendi.

5 mei 2021 om 21:36

Ramos wat ben je allemaal aan het doen man.

5 mei 2021 om 21:37

Het is wel weer duidelijk op welke hand de scheids is..

5 mei 2021 om 21:37

Welke dan en waarom?

5 mei 2021 om 21:38

Looooool jahoor iedereen is tegen Madrid

5 mei 2021 om 21:39

Ja want dat was natuurlijk een normale actie van Ramos....

5 mei 2021 om 21:41

Een overtreding, ik vind het overdreven om voor zoiets geel te geven. Azpi vond het zelf ook wel meevallen. Hoort erbij, lekker beetje strijd bij corners en vrije trappen..

5 mei 2021 om 21:43

Ik vind 't overdreven om te gaan judoen bij een voetbalwedstrijd. Vooralsnog kost Ramos Madrid de finale want ook de 1-0 liep hij niet mee.

5 mei 2021 om 21:37

Sierd doe nou eens normaal met je gegeil op het Spaanse voetbal. Duidelijk geel voor Ramos met z’n judoworp

5 mei 2021 om 21:39

Kijk naar sbs dan

5 mei 2021 om 21:40

Het zegt al heel veel dat we liever Sierd horen dan die Campingzender van SBS opzetten.

5 mei 2021 om 21:44

Hoezo op SBS heb je gewoon Wytze vd Goot, de beste Nederlandse commentator die er is.

5 mei 2021 om 21:37

Eerlijk is eerlijk, Madrid verdient wel een goal zo. Maar wij hebben Cech 2.0 onder de lat kennelijk

5 mei 2021 om 21:37

Ramos, gedraag je man

5 mei 2021 om 21:37

Gaat Ramos nou echt zeiken om die gele kaart? Gebruikt daar even een judo worp

5 mei 2021 om 21:39

Och och een duwtje nadat Azpi gewoon vervelend bezig is.. had hem op zak mogen houden van mij. Maar tegenwoordig is voetbal maar en meer voor mietjes..

5 mei 2021 om 21:40

Duwtje hahaha

5 mei 2021 om 21:41

Duwtje? Lees hier een hoop onzin, maar die van jou spant toch wel de kroon

5 mei 2021 om 21:38

Wat houd Mendy Chelsea hier recht... Zal toch niet zo een avond worden..

5 mei 2021 om 21:38

Ramos gaat rood pakken.

5 mei 2021 om 21:38

Ramos moest bij de aftrap al een gele kaart krijgen vanwege zn kapsel..

5 mei 2021 om 21:38

Ramos moet even minder opvliegerig doen joh. Die man is echt een heethoofd

5 mei 2021 om 21:38

Mendy is toch wel de ontdekking van het seizoen. Je zou hem bijna gaan noemen in het lijstje van top 5 beste keepers.

5 mei 2021 om 21:39

Wat zit onze geweldige commentator weer te miepen. Die gast doet wat alle verdedigers doen en Ramos gooit hem gewoon omver. Die ander had nooit geel gekregen.

5 mei 2021 om 21:39

Geen geel voor Casemiro?

5 mei 2021 om 21:39

Sierd heeft op zn flikker gekregen bij Ziggo dat hij anti madrid is geweest.

5 mei 2021 om 21:42

Haha bij de afgelopen twee potjes van real had ik ook al zo'n gevoel! Het jammere van sierd is dat hij niet 'voor' beide ploegen kan zijn. Zou het een stuk leuker maken om naar te luisteren. Geniet gewoon van het spelletje ipv naar kleurtjes te kijken voor je iets wilt ervaren ^^

5 mei 2021 om 21:39

Chelsea speelt wel heel scherp!

5 mei 2021 om 21:39

Pff.., op de voet staan van Christensen, pijnlijk.

5 mei 2021 om 21:40

Casimero begint weer met zijn onsportief gedrag. Hij moet eens kappen met Ramos en Pepe kopieren. Het meest vervelende is dat hij er altijd mee weg komt.

5 mei 2021 om 21:40

Ramos lijkt geagiteerd te spelen. Hoop niet dat hij zijn hoofd verliest. Heeft niet het wedstrijdritme wat je nodig hebt in zo een wedstrijd.

5 mei 2021 om 21:40

Werner wsselen, wat een drama voetballer, maargoed hij scoort er dat is blijkbaar wat telt, beetje geluk met de loting en je staat zo in de CL finale.

5 mei 2021 om 21:40

zidane formatie even omgooien tweede helft, dit is 10x niks

5 mei 2021 om 21:41

Zo'n slechte diepe pass en dan gaat Vinicius twee keer zijn duim opsteken zo van ''hij was goed''...

5 mei 2021 om 21:50

hoe durft die 20-jarige knul zo positief te zijn zeg! Bah

5 mei 2021 om 21:41

Valverde erin 2e helft graag. We kunnen het niet belopen op het middenveld.

5 mei 2021 om 21:44

Hetgene wat mij stoort is dat dit vorige week al zo duidelijk was..... waarom vandaag dan toch zonder hem beginnen?

5 mei 2021 om 21:41

Eindelijk Christensen geel. Na 3 keer inkomen als een halve.

5 mei 2021 om 21:41

Hebben ze bij Chelsea geen alternatieven voor Werner? Is op zijn lucky goal gewoon 3x stront vandaag.

5 mei 2021 om 21:42

Pulisic

5 mei 2021 om 21:47

Heerlijke speler ja. Zou zeker wat kunnen brengen. In ieder geval meer dan dat Werner doet.

5 mei 2021 om 21:41

Hazard onzichtbaar

5 mei 2021 om 21:41

Wat vind ik Havertz toch gegroeid dit seizoen. Begin van het seizoen vond ik het echt 10 keer niks, maar hij speelt nu zo zelfverzekerd.

5 mei 2021 om 21:42

deze tactiek is verschrikkelijk. Vini staat te laag en maakt teveel foutjes als wingback. Mendy staat te hoog, is defensief niet altijd terug, voegt offensief niets toe en ontneemt Hazard de ruimte om uit te wijken. Hazard komt niet vaak genoeg aan de bal op plekken waar hij het verschil kan maken. Wees alsjeblieft niet zo koppig Zidane en switch heel snel naar 433

5 mei 2021 om 21:43

442.. fede voor vini lijkt me prima ^^ tegen liverpool paste dat heel goed, al is dit chelsea verdedigend een stuk stabieler ( en qua score hoeven ze niet)

5 mei 2021 om 21:46

442 succesformule wst heeft hij met 532

5 mei 2021 om 21:46

Real is niet sterk genoeg om 4-3-3 te spelen. Zo snel mogelijk naar 4-4-2. Snap niet dat Zidane uberhaupt nog 4-3-3 speelt met de wingers die wij hebben.

5 mei 2021 om 21:47

Ik vind Vinicius eerlijk gezegd de enige die qua creatie echt gevaarlijk wordt, afgezien van Benzema. Oogt gretig en Chilwell heeft zijn handen er vol mee

5 mei 2021 om 21:50

Chilwell heeft hem wel in de broekzak tot nu toe.

5 mei 2021 om 21:50

Het is altijd gretig, altijd dreiging, altijd grillig, maar zelden echt goed haha. Dat hoort misschien bij zijn leeftijd (hoewel ik een skepticus ben), maar wij zijn normaliter andere kwaliteit gewend op de vleugels. Dit is even schakelen.

5 mei 2021 om 21:42

Gewoon Ziyech op de plek van Werner. Hij kan toch niet meer om zeep helpen dan Werner?

5 mei 2021 om 21:42

Heerlijk voor Chelsea als Militao gaat opbouwen.

5 mei 2021 om 21:43

Ramos totaal geen wedstrijdritme om op dit niveau mee te kunnen. Draaicirkel van een vrachtwagen en zo traag.

5 mei 2021 om 21:43

Havertz is niet Mount. Wie vind Sierd nou prettig om te horen? Want een hoop onzin komt er uit die man. En zo partijdig als ze komen...

5 mei 2021 om 21:46

Haha beschuldig je Sierd nou van partijdigheid richting Real? Hahaha

5 mei 2021 om 21:43

Jezus wat staat Ramos nonchalant te verdedigen zeg. Totaal niet strak erop.

5 mei 2021 om 21:44

Hij heeft geel op zak

5 mei 2021 om 21:47

Strak betekent niet aggressief.

5 mei 2021 om 21:44

Hoop toch niet op een herhaling van vorige keer met die gemiste kansen... maak het nou eens af

5 mei 2021 om 21:44

Kante heerst op een middenveld met Modric, Kroos en Casemiro. Wat een speler!

5 mei 2021 om 21:49

Kijken wij een andere wedstrijd? Middenveld is Real toch stuk sterker, alleen de aanvallers komen niet door de 5 mans defensie.

5 mei 2021 om 21:50

Sorry maar volgens mij kijk jij een heel andere wedstrijd.

5 mei 2021 om 21:44

1e keer in m'n leven dat ik echt voor Real ben volgens mij.

5 mei 2021 om 21:45

Had wel 4/5-0 kunnen zijn..... man man man

5 mei 2021 om 21:46

Wat? Hahahah.

5 mei 2021 om 21:47

Neeeee man 12/13-0

5 mei 2021 om 21:49

Kansen van Benzema laten we maar even weg. Want die tellen niet....

5 mei 2021 om 21:52

hahaha hou op. 1 goede kans gehad

5 mei 2021 om 21:46

Sierd heeft een brilletje nodig

5 mei 2021 om 21:46

Sierd... die eerste was Mount. Je hebt 3 herhalingen gezien, hoe blind ben je?

5 mei 2021 om 21:47

Daarom kijk ik dus op SBS 6, Wietse is echt veel beter

5 mei 2021 om 21:48

Gast bespaar je nog 40 van dezelfde comments en ga SBS kijken.

5 mei 2021 om 21:46

Dit is ook precies waar Chelsea goed in is, goed verdedigen en counteren. En precies waar Madrid slecht in is, het spel maken..

5 mei 2021 om 21:46

Mijn hemel Havertz......kijk om je heen man.

5 mei 2021 om 21:46

Chelsea is pure speed speed speed. En super fysiek. Daar kan Real niet tegen.

5 mei 2021 om 21:46

Chelsea heeft het betere van het spel. Alleen voorin klungelen ze erg met het uitspelen. Real madrid alleen gevaarlijk met de kansen van Benzema.

5 mei 2021 om 21:46

Enorm slecht uitgespeelde aanval!

En waarom geen corner?

5 mei 2021 om 21:48

Omdat speeltijd voorbij is er geen extra tijd komt en dus klaar is. Alleen een penalty moet nog uitgewerkt worden als tijd is verstreken.

5 mei 2021 om 21:46

Klote tactiek van Zidane zeg. Volgens mij is die vorige week al vergeten.

5 mei 2021 om 21:47

Wat een drama zo! Er is nul komma nul snelheid en diepgang naar voren. Waar zitten we naar te kijken? Het is heeeel pover wat Real laat zien

5 mei 2021 om 21:47

Redelijke saaie pot maar was te verwachten. Real moet komen maar kan het niet door de sterke defensie van Chelsea. Tuchel heeft goed voor elkaar bij Chelsea.

5 mei 2021 om 21:49

Je ziet gewoon dat Chelsea niet eens de bal wil hebben. Ze hebben liever dat Real de bal heeft achterin zodat ze druk kunnen zetten dan dat ze zelf de bal willen hebben. Ze trappen zelfs de bal naar voren naar de verdediging van Real

5 mei 2021 om 21:49

Anderzijds denk ik dat City hier wel vlotter doorkomt met zijn sterkere aanval.

5 mei 2021 om 21:48

Als Vini toch als halve back moet spelen, zet die dan links en op rechts Valverde. Mendy eruit.

5 mei 2021 om 21:48

real madrid een stuk minder zwak dan vorige week. Hadden de eerste helft redelijk goed onder controle imo. Die 1-0 vind ik dan ook nogal onterecht, gelukkig verandert het weinig aan de situatie op zich. Madrid krijgt voorin echter helemaal niets klaargespeeld. Hopelijk verandert Zidane naar een 433 want deze tactiek vind ik echt heel slecht

5 mei 2021 om 21:52

Onterecht? Hahaha, elke counter levert een 100% kans op als werner ze niet verpest... real mag blij zijn met maar 1-0

5 mei 2021 om 22:01

jep

5 mei 2021 om 21:48

dit gaat echt niet werken man, hoe zet je militao op de back? chelsea krijgt ook veel ruimte zo. en ik zei ook al ik had vinicius absoluut niet daar gezet. hij kan niet rechtsbuiten spelen, zet anders asensio ofzo

5 mei 2021 om 21:48

Als chelsea verliest te danken aan de egoïsme van havertz

5 mei 2021 om 21:50

En Werner. En vorige week Werner ook al. Mja, is kwaliteit he. Real heeft Benzema, wij niet.

5 mei 2021 om 21:52

Ja ben ook bang dat dat het verschil gaat maken, we hebben echt veel te veel kansen nodig.

5 mei 2021 om 21:57

Gelukkig Real vandaag ook, 4 op doel alweer. Das 4 keer zo veel als dat ze de hele wedstrijd hadden

5 mei 2021 om 21:48

Pff kan deze spanning echt niet aan. Zeker tevreden over de eerste helft maar zit zeker niet op m’n gemak. Zonde dat Havertz niet meer deed met die 3 tegen 2..

5 mei 2021 om 21:48

Normaal zeurt iedereen dat sierd tegen real is, vandaag zeuren de mensen dat hij voor real is.. maak een keus

5 mei 2021 om 21:49

Die laatste counter van Chelsea, daar zat veel meer in, die speler moest afgeven.
Real aanvallend zwak, maar als Chelsea die 2-0 niet maakt, dan gaat Real wel scoren denk ik.

5 mei 2021 om 21:49

Real had wel een goal verdient, maar gelukkig hebben we een keer geen avond dat elke halve omhaal tegen ons erin vliegt. Aan de andere kant verprutsen Werner en Havertz toch wel grote kansen om een 2-0 uit te spelen hoor. Maar goed, 1-0 voor met rust is heel gunstig voor Chelsea. Madrid is vermoeider en dat gaat met de minuut meer in Chelsea's voordeel werken, ook in een eventuele verlenging. En met Pulisic die nog kan invallen... Alleen oppassen met de mannen die geel hebben.

5 mei 2021 om 21:49

Volgens mij kijkt echt niemand hiernaar behalve de chelsea en real fans xd

5 mei 2021 om 21:49

Real speelt met 3 verdedigers zodat Ramos kan spelen. Ik had het niet gedaan. Want iedereen is nu uit zn positie door Ramos. Vini speelt in een Vazzie role en dat kan ie niet. Totaal nutteloos daar. Zet dan Valverde op Rechts. En Hazard speelt ook waar hij niet moet spelen, hij komt totaal niet aan de bal. Alles om een niet wedstrijd fitte Ramos rugdekking te kunnen geven. Kan niet.Verder spelen we beter dan vorige week. Ik heb er vertrouwen in!

5 mei 2021 om 21:50

Real speelt in een 3 mans verdediging omdat wij geen RB hebben..

5 mei 2021 om 21:52

Mendy lb, ramos en mili cv, nacho op rechts.

5 mei 2021 om 21:51

Ik ook niet. En nu zou ik hem helemaal eruit halen met geel op zak. Die krijgt echt rood zo meteen.

5 mei 2021 om 21:52

Is wel echt bedroevend zo he. We hebben gewoon geen aanval meer, alleen Benz. Niks meer. Zelfs geen aanvoer voor B

5 mei 2021 om 21:55

Zou inderdaad Ramos eruit halen voor Valverde en 3 verdedigers gaan spelen. Risico maar je moet wat.

5 mei 2021 om 21:50

Als die keeper van Chelsea, hier prime Neuer of iets dergelijks loopt te keepen, dan houdt het ook op. Ongelooflijk hoe die die twee ballen van Benzema pakt. Chelsea niks te vertellen, spelen duidelijk op de counter en wachten op foutjes en die foutje kwam er ook. Tuurlijk glijdt je aanvoerder uit waardoor iedereen uit positie staat bij de 1-0. 1 van de meest frustrerende knock-out wedstrijden is dit wel. Je komt er zo moeilijk doorheen. Met Vinicius sta je ook eigenlijk vaak met 10 man. Die jongen moet niet zulke wedstrijden spelen. Geen idee hoe je dit nog gaat winnen.

5 mei 2021 om 21:53

Alleen de eerste redding was een wereldredding.

5 mei 2021 om 21:55

Hahaha niks te vertellen. Elke counter is het open huis bij jullie, lijkt barca wel. Real kan niet aanvallen en op de middellijn verdedigen dat is wel duidelijk. Mazzel dat xhelsea het zo slecht uitspeelt anders was het al klaar. En mendy pakt ze gewoon prima, dat waren echt geen uitzonderlijke reddingen anders was hij wel kansloos geweest.

5 mei 2021 om 22:05

Die eerste redding van Mendy was toch best ziek? Tweede was inderdaad spectaculair, maar niet zozeer super moeilijk.

5 mei 2021 om 22:08

Als die bal goed in de hoek gaat is hij kansloos, maar wel een prima redding natuurlijk. Mendy is zeker een stuk beter dan kepa

5 mei 2021 om 21:50

Real is matig zeg, kom op!

5 mei 2021 om 21:50

matige eerste helft van real, het lijkt soms alsof chelsea met 14 man speelt, dan zetten ze druk met 5 man, komt real erdoor heen en dan staan ze met 10 achterin

5 mei 2021 om 21:50

Als we deze stand zo kunnen houden dan zal Real meer en meer moeten. Lekker in de 65’ste minuut Pulisic er in knallen en kijken wat hij dan kan doen tegen deze defensie! Ik ben een stuk optimistischer dan voor de wedstrijd als ik eerlijk ben, Real creeert wel heel weinig.

5 mei 2021 om 21:50

Het is te hopen dat er verandering komt in de tweede helft (Valverde erin), want anders zie ik het somber in voor Real.

5 mei 2021 om 21:51

Dit is echt zo'n wedstrijd die alle kanten op kan. Beide teams hebben wel kansen maar geen van de 2 is echt beter. Geen touw aan vast te knopen, benieuwd waar het eindigt.

5 mei 2021 om 21:51

1-0 en zelfs 2-0 betekent nog niet veel. Real scoort vrijwel altijd minstens 1 doelpunt en ik zie ze tweede helft wel minimaal 1x scoren. Ik hoop dat Ziyech mag invallen en dan de winnende maakt.

5 mei 2021 om 21:53

Echt waardeloos dit. Kan hier zo boos om worden. Vorige week speelde je ook al 343 en gaf je ook al enorme ruimtes weg. En wat doet Zidane. Doet het nog een keer. Militao op rcb, Vinicius als rechter wing back, Mendy die verdedigend niet terug kan komen doordat die zo ver staat. Hazard die ergens in het midden wandelt. En het middenveld die het niet kan belopen en wordt afgetroefd door Kante alleen. Wat een circus tactiek is dit.

5 mei 2021 om 21:55

Is niet te hopen, dat hij dit ook tegen sevilla doet. Nou is het helemaal nog niet gespeeld, maargoed kan je zo 2 prijzen verliezen.

5 mei 2021 om 21:55

zulke experimenten moet ie maar doen tegen kleinere clubs in de la liga, niet in de halve finale CL

5 mei 2021 om 21:54

valverder erin voor modric, vinicius eruit. verder terug naar 433

5 mei 2021 om 21:56

Modric is onze beste speler vandaag?? Ben je wel lekker

5 mei 2021 om 21:55

Als Benzema niet gaat scoren gaat het lastig worden.

5 mei 2021 om 21:56

Hij schoot m lekker in maar Mendy hield m er goed uit!

5 mei 2021 om 21:56

Hopelijk raakt Ramos zo een beetje opgefokt, die staat ook al super onnodig op scherp nu.

5 mei 2021 om 21:58

Zie het zo gebeuren

5 mei 2021 om 22:00

Kan je garanderen dat hij einde van de wedstrijd niet haalt. Het is je captain, maar iemand zonder enig ritme in zo een wedstrijd in te zetten is dodelijk. Slechtste man op het veld.

5 mei 2021 om 21:57

Lol Jack van Gelder. De loopactie van Werner bij de uitbraak van Havertz was helemaal niet verkeerd. Zo maak je juist ruimte in het centrum en had Havertz naar binnen kunnen gaan (zn linkerbeen). En dan Jack vol eigengeloof daar roepen dat Werner altijd verkeerd loopt

5 mei 2021 om 22:02

Ach die mensen moet je niet zo serieus nemen, ze roepen altijd maar wat

5 mei 2021 om 21:58

Hopelijk stappen we over naar een 433 en zet hij desnoods valverde weer rb

5 mei 2021 om 21:58

Real oogt met de wedstrijd vermoeider, en alles gaat door het centrum omdat Mendy en Vinicius aanvallend werkelijk niets brengen. Hoop op Marcelo en Valverde in de 2e helft als vervangers. Chelsea is ook niet fantastisch vandaag, en zeker nog te kloppen.

5 mei 2021 om 21:58

Ik zou het echt hilarisch vinden als Tuchel na ontslag bij PSG opeens de CL met Chelsea wint in zijn eerste seizoen. Echter moet hij wel eerst langs Real komen en worden pittige 45 minuten, want ik zie Real dit wel rechttrekken uit spelhervattingen of goeie counters.

5 mei 2021 om 22:01

Ik heb er eerlijk gezegd weinig vertrouwen in. Creëren amper kansen. Een goede counter van Chelsea en het is klaar. Neem deze ploeg niets kwalijk, zeker de oudjes niet. Hebben alles gegeven dit seizoen. Hazard en Vini stellen zwaar teleur. Real moet in de zomer echt gaan investeren in een goede creatieve middenvelder en een top aanvaller.

5 mei 2021 om 22:06

Denk dat velen zo denken. I ook, alleen Real Madrid heeft genoeg individuele klasse. Er hoeft maar een balletje goed vallen door Kroos/Modric of Benzema komt met iets geniaals en het is weer spannend. Chelsea speelt goed tot aan de 16 en daar verprutsen ze veel.

5 mei 2021 om 22:02

Jahoor Jack van Gelder. “Ramos de veldheer achterin die nog niet is beproefd vandaag” slechtste verdediger van het veld

5 mei 2021 om 22:03

Dacht dat sierd anti real was. Maar lijkt eerder anti chelsea te zijn.

5 mei 2021 om 22:07

Eerst pro Atletico, dan pro Varca, dan pro alles dat Spaans is...

5 mei 2021 om 22:08

Geloof me, hij is anti-Real haha. Elke week is het weer afzien.

5 mei 2021 om 22:03

Sierd noemt Havertz net "een blinde voorin". Dan snap je echt niks van het spelletje... Dat hij Werner zo noemt snap ik maar dit gaat wel ver!

5 mei 2021 om 22:03

Als real zo het veld opkomt dan weet je dat ze dit omdraaien

5 mei 2021 om 22:04

dit gaat een fluitconcert worden van de scheids

5 mei 2021 om 22:05

Irritante scheids. Voor Chelsea fluit ie op zn Engels maar voor Real ho maar.

5 mei 2021 om 22:05

Havertz lat komen we goed weg

5 mei 2021 om 22:05

havartz maakt geen grap ieder geval

5 mei 2021 om 22:06

Ik zie langzaam een beetje waarom we poen voor Havertz hebben neergelegd

5 mei 2021 om 22:06

Pffff kom op havertz

5 mei 2021 om 22:06

Pfff bijna Havertz

5 mei 2021 om 22:06

Havertz gaat opeens een topwedstrijd spelen vandaag

5 mei 2021 om 22:07

Daar gaan we weer Vini als rechter wing back🤐

5 mei 2021 om 22:07

Havertz heerlijke panna bij Kroos, als Messi zo iets doet schreeuwt Sierd de oren van je kop, nu is hij gewoon compleet stil

5 mei 2021 om 22:07

Real - City is een mooiere finale omdat je toch meer gevoel hebt dat het een Europese finale is maar hoop echt dat Real een (kleine) mentale tik over houdt als ze straks niet door gaan. Hopen spelen ze ook alles of niets zodat ze voor het weekend gesloopt zijn.

5 mei 2021 om 22:07

niets veranderd... gewoon lekker verder 3-5-2. Zidane doe nou niet ;

5 mei 2021 om 22:10

En dit is waarom ik Zidane niet altijd tactisch top vind. Zijn tactiek werkt voor geen meter maar hij laat het gewoon zo weer staan.. Verander wat in de rust en zorg dat het team de 2e helft scherp begint.

5 mei 2021 om 22:08

Real wordt weg geveegd

5 mei 2021 om 22:08

Hazard loopt de hele tijd in de ruimtes waar je niet hoeft te lopen...

5 mei 2021 om 22:08

Havertz laat toch meer en meer zijn waarde zien

5 mei 2021 om 22:08

Vinicius is wel echt een slapjanus fysiek (en mentaal) gezien...

5 mei 2021 om 22:10

Wel ongelooflijk snel

5 mei 2021 om 22:08

Chelsea begint lekker 2e helft.

5 mei 2021 om 22:09

real gaat dit niet winnen als de formatie zo blijft, er zit geen enkel pit in

5 mei 2021 om 22:09

Zidane waarom doe je Vini als rechter wing back. Maakt alleen maar overtredingen en wordt overlopen. Dat we nog steeds 352 spelen is schandalig.

5 mei 2021 om 22:09

Mooie duik van Chillwel.

5 mei 2021 om 22:09

Hoe is het mogelijk dat daar gewoon iemand helemaal vrij staat van Chelsea. Loopt Mendy dan niet terug? Real lijkt het systeem zelf totaal niet te snappen. Kom Zidane, grijp in, terug naar 4-4-2.

5 mei 2021 om 22:11

Madrid zet voorin (verkeerd druk) en op het middenveld waardoor de back compleet vrij kwam. Stond inderdaad helemaal verkeerd bij Madrid

5 mei 2021 om 22:10

Haal vincius eruit wat een drama maakt alleen domme overtredingen en voegt niets toe

5 mei 2021 om 22:10

Kom op chelsea vamos

5 mei 2021 om 22:10

Wordt toch eens tijd die 2e en 3e te gaan maken. Het overwicht is duidelijk, maar zo blijft Real gewoon in de wedstrijd zitten en dat is onnodig

5 mei 2021 om 22:10

Chilwell hoor je tenminste niet keihard krijsen als hij valt. Wat een verschil

5 mei 2021 om 22:10

Thiago Silva vs Ramos, battle of the veteranen. Prachtig om te zien

5 mei 2021 om 22:11

Wie is die Mendy op linksvoor dan? Wat een matige voetballer zeg.

5 mei 2021 om 22:12

Mount weer met een reuze kans. Dankjewel Zidane met deze klote tactiek...

5 mei 2021 om 22:12

gaap kom op real

5 mei 2021 om 22:12

Waarom die 532 dat werkte vorige keer tegen chelsea ook al niet

5 mei 2021 om 22:12

Haal Vinicius er nu eens uit Zidane!

5 mei 2021 om 22:13

442 had hij moeten spelen met valverde. Hij blijft maar vetrouwen op de oudjes

5 mei 2021 om 22:12

Beste kansen hoor, deja vu van vorige week, had allang beslist kunnen zijn joh.

5 mei 2021 om 22:12

Ik hoop dat een van deze twee ploegen de CL wint. Dus degene die het meeste kans maakt tegen City moet door. Real hopeloos vandaag. Toch denk ik dat Real meer kans heeft tegen City.

5 mei 2021 om 22:15

Zidane staat 9 uit 9 in finales, en Real verliest zelden een CL finale, maar veel hoop zou ik er niet uit putten. Denk dat Chelsea betere wapens heeft tegen City.

5 mei 2021 om 22:12

kijk, er was gewoon geen verdediger alleen vinicius, kom op man😡

5 mei 2021 om 22:12

Deze moet hangen..

5 mei 2021 om 22:12

Chelsea spaart ons..

5 mei 2021 om 22:12

Pffff slacht dat Real is af man.

5 mei 2021 om 22:12

Maak nou aaaaaaffffffff

5 mei 2021 om 22:13

Kom op zeg Chelsea, dat Real na 140 minuten voetbal überhaupt nog meedoet ligt 100% aan onszelf. Dit tweeluik had allang voorbij moeten zijn. Wat een kansen, ongelooflijk

5 mei 2021 om 22:13

Wat missen we toch kansen zeg. Smeken Real zowat om terug te komen in de wedstrijd

5 mei 2021 om 22:13

Chelsea kon al 3-0 voorstaan, dit Real doet pijn aan de ogen.

5 mei 2021 om 22:13

Kdacht zidane gaat dit tactisch weer helemaal omzetten. 433, mendy lager, vini hoger, maar nee we spelen hetzelfde. Denk dat hij het met de wissels wilt doen.

5 mei 2021 om 22:13

Aanstellen zoals Militao, dat moet toch bestraft kunnen worden met behulp van de VAR? Verpest echt het voetbal...

5 mei 2021 om 22:14

Gast is gewoon een duidelijke overtreding..

5 mei 2021 om 22:15

Dus jij beweert dat je naar de grond moet gaan alsof je neus gebroken is als je een wijsvinger op je wang voelt?

5 mei 2021 om 22:16

En wat wil je nu precies?

5 mei 2021 om 22:18

Dat aanstellen bestraft gaat worden. Je kunt gewoon zien dat ie niet geraakt wordt waar hij schreeuwend van de pijn naar grijpt. Dat is de scheidsrechter bewust proberen te beïnvloeden. Kan bestraft worden, spelbederf, noem maar op. Het moet in ieder geval niet beloond worden zoals wel vaak gebeurd.

5 mei 2021 om 22:14

Jongens wat een genante vertoning! Joehoe, het is halve finale champions league! Weg met dit passieve systeem en wat peper in je reet!

5 mei 2021 om 22:14

Militao die je opbouw verzorgt🤐

5 mei 2021 om 22:14

dit doet pijn aan mn ogen

5 mei 2021 om 22:14

Real gaat straks echt uit het niets gelijkmaken hoor. Dit schreeuwt om deksels en neuzen

5 mei 2021 om 22:14

Jemig wat word real hier te kijk gezet. had al 4-0 moeten zijn

5 mei 2021 om 22:15

Hahah Militao kan echt niet uitvoetballen.

5 mei 2021 om 22:18

Het is echt de opvolger van Pep, maar dan wat minder aggressief.

5 mei 2021 om 22:15

man man man Mendy heeft nog niets goed gedaan op de halft van Chelsea en Vini maakt defensief fout na fout. Heeft Zidane zijn lenzen niet in vandaag?

5 mei 2021 om 22:15

Hoe kan Real Madrid nogsteeds in de wedstrijd zitten. Op misschien Benzema na kun je gewoon niemand aanwijzen die goed speelt.

5 mei 2021 om 22:16

Chelsea vergeeft teveel, we kennen het. Real drama wedstrijd, tegenstander mist veel en real scoort en trekt het naar zich toe.

5 mei 2021 om 22:16

Tuchel moet voorin gaan wisselen. Pulisic en Giroud erin gooien!

5 mei 2021 om 22:17

Wat een saaie wedstrijd zeg...

5 mei 2021 om 22:17

Frustrerend lijkt me dit kijken voor Realfans maar toch is Real nog niet kansloos.. Kan nog alle kanten op.

5 mei 2021 om 22:17

Tsja Case met een spits loopactie, agh.

5 mei 2021 om 22:17

WTFFF ZIJN WE AAN HET DOEN ZEG!

5 mei 2021 om 22:17

Haverts gracias

5 mei 2021 om 22:17

Dat Real is toch ook een tandeloze tijger al maanden. Kunnen uren spelen zonder echt uitgespeelde kansen.van achter en middenveld een prima positiespel, maar voorin geen gevaar stichten. Alleen Benzema als goede afmaker.

5 mei 2021 om 22:18

Jeeeeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuuussssssss

5 mei 2021 om 22:18

Havertz lekker egotje, gister naar Neymar zitten kijken?

5 mei 2021 om 22:18

wat is dit nou man, hoezo staan ze met ze tweeën helemaal voorin

5 mei 2021 om 22:18

Man man havertz

5 mei 2021 om 22:18

Lmao

5 mei 2021 om 22:18

Kans nummer hoeveel?

5 mei 2021 om 22:18

Fantastische redding Courtois! Ongelofelijk dat we nog in de wedstrijd zitten.

5 mei 2021 om 22:18

Jezus hoe staat dit nog niet 2-0

5 mei 2021 om 22:23

Je bedoelt 3-0!

5 mei 2021 om 22:18

Ongelooflijk wat voor kansen we niet afmaken

5 mei 2021 om 22:18

Kut verdediging zeg bij Madrid,
Omdat Modric weer z’n voet inhoudt. Waar is die mentaliteit die Chelsea wel op de mat kan leggen??

5 mei 2021 om 22:18

Als jullie geen finale willen spelen mogen jullie het ook zeggen hoor Chelsea spelers

5 mei 2021 om 22:18

Kansen afmaken..

5 mei 2021 om 22:18

Hallo, die mag erin.

5 mei 2021 om 22:18

Hoe dan? Dit had over twee wedstrijden al dubbele cijfers kunnen zijn voor Chelsea... dat dit nog een wedstrijd is, is toch gewoon om te janken zeg

5 mei 2021 om 22:18

Je zou zo'n gast toch meteen wisselen zeg. Ego

5 mei 2021 om 22:19

Hoezo? Werner liep meer in de weg dan vrij. Die kon je amper breed leggen.

5 mei 2021 om 22:18

Met 5 verdedigers achterin maar toch gaten kaas

5 mei 2021 om 22:18

Courtios red maar zat net een te janken over hem hahahaha.

5 mei 2021 om 22:18

Ja hoor Havertz mist weer, wisselen hem!!!!!!!!!!!

5 mei 2021 om 22:18

ik wil eigenlijk niet meer door want met dit voetbal worden we afgemaakt en met 5-0 afgedroogd in de finale

5 mei 2021 om 22:18

God man wat een kans weer zeg.

5 mei 2021 om 22:18

Man wat is dit met die kansen, als je tegen courtois speelt schiet je toch door zijn benen?? Ben bang dat real dalijk weer 1 kans krijg en het is 1-1 pfff

5 mei 2021 om 22:18

Over 2 wedstrijden had dit 8-1 voor Chelsea moeten staan. Zijn echt 3 klassen beter dan Real.

5 mei 2021 om 22:18

Ramos waar ben je ook dan? Ze kunnen zo doorlopen..

5 mei 2021 om 22:19

Jeetje wat een mazzel. Dat we hier nog in zitten is echt bizar haha

5 mei 2021 om 22:19

lijkt wel alsof zidane wil verliezen

5 mei 2021 om 22:22

Weet niet wie het liever wil, de Chelsea voorhoede of Zidane

5 mei 2021 om 22:19

Real is ook gewoon een dom elftal geworden. Langzaam naar voren voetballen. Met veel man op helft tegenstander om vervolgens na balverlies met 2-3 passes overlopen te worden achterin. Geven zoveel kansen weg. Lopen steeds in de tang.

5 mei 2021 om 22:23

Exact. Ze voetballen echt dom haha.

5 mei 2021 om 22:19

Chelsea moet wel echt even de kansen gaan afmaken zeg.. Vorige week en vanavond samen toch wel een stuk of 4 honderd procent kansen gemist. Dat kan eigenlijk niet tegen een ploeg als Real maar wellicht komen ze er toch mee weg.

5 mei 2021 om 22:20

Sjonge jonge wat een kansen voor Chelsea

5 mei 2021 om 22:20

Kan nou niemand bij Madrid een fatsoenlijke voorzet geven, kom op man?

5 mei 2021 om 22:20

Courtois dat Real wederom staande houdt.

5 mei 2021 om 22:20

Nacho jij ongelofelijke debiel...

5 mei 2021 om 22:26

Zo'n waus zou je de mogelijke finale kosten omdat hij hier rood pakt.. Echt een domme actie -_-

5 mei 2021 om 22:20

Nacho mag wel rood krijgen van mij

5 mei 2021 om 22:20

Stelletje idioten bij elkaar.

5 mei 2021 om 22:20

Havertz zit hier fout hoor

5 mei 2021 om 22:21

Wat precies?

5 mei 2021 om 22:21

Haha heethoofden

5 mei 2021 om 22:21

Nacho domme hond.....

5 mei 2021 om 22:21

Nacho is zo’n kwal, niet normaal. Ja Havertz probeert zich los te worstelen omdat Nacho hem op z’n borst loopt te drukken, maar je had Nacho hier ook twee keer geel kunnen geven

5 mei 2021 om 22:21

100% rood.

5 mei 2021 om 22:21

Nou zeg hoezo word Nacho niet weg gestuurd . Geel voor de overtreding en ook minstens geel voor wat die daarna deed

5 mei 2021 om 22:22

Houd toch op zoveel gebeurt er niet, beetje pit heeft deze wedstrijd nodig. Geel meer dan voldoende.

5 mei 2021 om 22:21

Lijkt wel alsof Chelsea geen zin heeft om de finale te spelen. Wat ze daar toch allemaal missen pfff. Ik zie Madrid op t eind van de rit hier nog winnen.

5 mei 2021 om 22:21

Goed dat Zidane ingrijpt. Ben benieuwd of het iets uitmaakt.

5 mei 2021 om 22:21

Vinicius lekker verkopen.. speelt 1x een 8 en vervolgens 5x een 4. Gemiddeld nog steeds een onvoldoende.

5 mei 2021 om 22:21

Wat een gek die Nacho

5 mei 2021 om 22:22

Nacho?? Wat deed hij dan behalve proberen om op te staan?

5 mei 2021 om 22:28

Pakt zijn tegenstander agressief vast. Had zomaar 2 keer geel kunnen krijgen. Neem een voorbeeld aan veel mede-Madridistas en doe niet zo subjectief. Was gewoon een oliedomme actie van Nacho.

5 mei 2021 om 22:21

eindelijk vinicius eruit

5 mei 2021 om 22:22

Nacho en Havertz hadden beiden rood kunnen hebben

5 mei 2021 om 22:22

Wil Real de finale wel halen? Zetten ze een keer in op de titel?

5 mei 2021 om 22:22

Vincius moet lekker bij Fulham gaan ballen

5 mei 2021 om 22:24

*gaan banken

5 mei 2021 om 22:22

En Havertz krijgt daar geen geel voor? Wat een grap.

5 mei 2021 om 22:23

Eerste poging na 20m....

5 mei 2021 om 22:23

Het is ook eindelijk belachelijk dat Real na Benzema geen enkele echt goede aanvaller meer heeft kunnen halen. Hebben zo weinig scorend vermogen.

5 mei 2021 om 22:27

Ja echt gênant, gewoon niemand die hem kan bedienen. Toch maar Bale rehabiliteren volgend jaar? Haha

5 mei 2021 om 22:23

Ik vond Vinicius aanvallend de gevaarlijkste man. Liep zijn man voorbij alsof die er niet stond, maarja als hij als halve linksback moet spelen..

5 mei 2021 om 22:23

Dit wordt niks zo

5 mei 2021 om 22:24

Ngolo neee

5 mei 2021 om 22:24

Courtois wat een held vanavond haha

5 mei 2021 om 22:25

Valverde in dit geval..

5 mei 2021 om 22:24

Haha weer mis miraculeuze

5 mei 2021 om 22:24

Afmaken blijft een dingetje

5 mei 2021 om 22:24

ik word gekkkkkkkkkkkkk

5 mei 2021 om 22:24

Mijn god, wat een redding weer haha. Chelsea had het echt al moeten afmaken.

5 mei 2021 om 22:24

Valverde ongelofelijke lul, zet een stap naar voren en je hebt hem

5 mei 2021 om 22:26

snap ook niet dat hij steeds naar achter ging

5 mei 2021 om 22:24

Goed gedaan zeg Timo, en jezus Kante.

5 mei 2021 om 22:24

Chelsea maakt deze wedstrijd niet af. Knappe saves van Courtois zeg.

5 mei 2021 om 22:26

Was Fede

5 mei 2021 om 22:41

Klopt, in de herhaling kon ik het beter zien.

5 mei 2021 om 22:24

Courtois houdt Real in de race. Slecht afgerond van Chelsea overigens, hadden al op 2 of 3-0 moeten staan.

5 mei 2021 om 22:24

Chelsea helpt Real wel met zoveel gemiste kansen, haha.

5 mei 2021 om 22:24

Over vijftig jaar zullen de wetenschappers nog steeds geen antwoord hebben gevonden op de vraag hoe Chelsea maar 1x heeft gescoord nu... wat zou de xG zijn? Stuk of 5 onderhand?

5 mei 2021 om 22:30

2.31 is de xG van Chelsea.

5 mei 2021 om 22:25

havertz begint gefrustreerd te schoppen na die overtreding van Ncho toch?

5 mei 2021 om 22:25

Oh komop, gewoon 1tje afmaken

5 mei 2021 om 22:25

Dit trekt Real nog naar zich toe, typisch zo'n wedstrijd. De ene ploeg mist kansen de ander dendert er zo overheen. Real in de finale.

5 mei 2021 om 22:28

Hahahaha, als dat gebeurt...

5 mei 2021 om 22:25

Hup en weer deZelfde fout... maar wat een verschil ook in omschakeling. Real voetbalt op hun gemak vooruit, Chelsea op volle kracht. Real maakt nergens aanspraak op

5 mei 2021 om 22:25

Zag je wel even hoe snel Werner met bal is? En dat hakje op Mount net was ook niet verkeerd.

5 mei 2021 om 22:25

Moet wel zeggen dat Courtois vaak goed opgesteld staat

5 mei 2021 om 22:26

Je zou toch zeggen dat chelsea spelers zijn zwakke plek kennen. Bij 1 op 1 zijn altijd zijn benen open...

5 mei 2021 om 22:29

😅

5 mei 2021 om 22:32

Laatste seizoen niet meer. Juist omdat hij altijd zo geklopt werd.

5 mei 2021 om 22:54

Nou vandaag bij elke 1 op 1 zag ik zijn benen wijd hoor...

5 mei 2021 om 22:26

Echt schandalig wat ik zie vandaag. Chelsea veel en veel beter. Het is een wonder als Real zal scoren.

5 mei 2021 om 22:26

Man man hoe komt real hier mee weg, het had al minstens 4-0 moeten zijn

5 mei 2021 om 22:26

Ah, was niet Courtois, dit keer, maar zat er toch ook goed bij en bij de vorige kans was hij het wel.

5 mei 2021 om 22:26

Pfff die Valverde is toch al 10x beter dan Kroos of niet dan? Veel meer vuur in zijn spel en nog eens sneller ook

5 mei 2021 om 22:27

Krois is passinggame maar dat heb ik totaal niet gezien vandaag

5 mei 2021 om 22:27

Vind Valverde ook echt goed. Moet wat mij betreft altijd spelen. Veel meer box to box, snelheid en diepgang.

5 mei 2021 om 22:26

Werner speelde gewoon goed eigenlijk. Mag ook weleens gezegd worden.

5 mei 2021 om 22:26

Ouch nu met de snelheid van Puli wordt het helemaal afzien voor Ramos en co.

5 mei 2021 om 22:26

Hahahahaa belachelijk dit zeg, zidane dalijk lachen als ze scoren weer.

5 mei 2021 om 22:26

Zag ik Alonso nou warmlopen? Daar lopen de aanvallers van Real zonder enige moeite langs, dat zou echt een achterlijke wissel zijn als je verdedigend stabiel wil staan...

5 mei 2021 om 22:27

Alsjeblieft niet

5 mei 2021 om 22:27

Man man man WTF Real. Hoe kan Chelsea constant elkaar zo vrij spelen op het middenveld..?

5 mei 2021 om 22:28

Staat niet goed

5 mei 2021 om 22:29

Zidane doet geen fuck.

5 mei 2021 om 22:31

Moet hij tactisch iets aandoen

5 mei 2021 om 22:27

Ik denk niet dat Madrid hier nog iets uitsleept. Zeker niet na deze wissels. Chelsea dat doorgaat zou ook wel verdiend zijn. Zidane veruit de slechtste man in dit tweeluik. Echt niet normaal wat ie aan het doen is

5 mei 2021 om 22:28

Ow net was 1-0 nog onterecht 😂 en nu toch totaal omgekeerd ?

5 mei 2021 om 22:30

De 1-0 viel rond de 28e minuut. Het kan zijn dat Chelsea de overhand heeft sinds de 1-0 en domineert en vandaar dat hij zijn mening veranderd?

5 mei 2021 om 22:31

wat ben jij een klein joch zeg. Als ik spreek over de eerste helft spreek ik over de eerste helft. Nu heb ik het over alles tot nu toe, heenwedstrijd inclusief

5 mei 2021 om 22:35

Hij zei het in de rust, toen had chelsea al 4 grote mogelijkheden in de counter gehad. De 2e helft tot nu toe al het dubbele idd.

5 mei 2021 om 22:28

Zelfs Depay zou voor Real een verademing zijn. Niemand die een doelpunt kan maken op Benzema... en dat voor de grootste club ter wereld. Heel magere selectie aanvallend.

5 mei 2021 om 22:28

Waarom wordt Vinicius gewisseld en mag Hazard blijven staan?

5 mei 2021 om 22:28

zidane tactisch keihard gefaald

5 mei 2021 om 22:37

Heeft gewoon een knappe prestatie geleverd door in de halve finale te geraken met dit middelmatig team. En doet nog mee om de titel in eigen land.

5 mei 2021 om 22:28

Never nooit een overtreding pff

5 mei 2021 om 22:28

De scheidsrechter heeft een belletje gehad van Florentino zeker? Gebeurt een aantal keer helemaal niks en hij fluit voor Real...

5 mei 2021 om 22:31

Voor mijn gevoel juist andersom😂

5 mei 2021 om 22:31

Ja die heeft inderdaad nog krediet met zijn super league. Mafklapper.

5 mei 2021 om 22:28

Tuchel toch wel een opgewonden standje hoor.

5 mei 2021 om 22:28

Alsjeblieft een doodspelmomemt dan maar. Zo gaat 't 'm niet worden.

5 mei 2021 om 22:28

Tuchel kan zijn emoties wel goed onder controle houden zeg. Gênant.

5 mei 2021 om 22:29

Hoe vind je zijn kapsel eigenlijk? Ik ben er niet zo van

5 mei 2021 om 22:29

Naar figuur

5 mei 2021 om 22:29

Dit wordt niks meer. Je krijgt geen kans en je wordt alleen maar zelf gecounterd.

5 mei 2021 om 22:29

Hazard speelt die bal eigenhandig kwijt en de scheids ziet daar een overtreding in?

5 mei 2021 om 22:29

Zou wel een keer Tuchel, Klopp en Simeone met elkaar willen zien ruziën.

5 mei 2021 om 22:30

Ik zet me geld op simeone

5 mei 2021 om 22:32

Klopp is wel een grote vent hoor, maar Simeone is toch echt meer een cage fighter. Die gaat door tot dat zijn arm er af ligt.

5 mei 2021 om 22:32

Vergeet Conte niet

5 mei 2021 om 22:30

Benz gaat 'm zelfs halen op de eigen helft. Och och och

5 mei 2021 om 22:30

Dacht ff dat Pulisic had schreeuwen had overgenomen, maar dat was de hele Chelsea bank lol

5 mei 2021 om 22:30

Als je een compilatie maakr van alle mooie aannames en dribbels van Chelsea dan heb je al best een lange video denk ik. Ze spelen zo leuk maar scoren blijkt lastig helaas...

5 mei 2021 om 22:31

Tis een wonder dat er verlenging zou zijn na een goal van Real.

5 mei 2021 om 22:33

Je zou er bijna de frituur voor aanzetten. Zou zo wel 1-1 worden...

5 mei 2021 om 22:31

je hebt haast maar zet geen enkel pit erin, ballen steeds naar achter, domme passes of hazard die de bal lang moet vasthouden

5 mei 2021 om 22:31

Pulisic direct al 10 x effectiever dan Werner

5 mei 2021 om 22:31

De mannen in het wit raken gefrustreerd.. hoop overtredingen

5 mei 2021 om 22:31

Zou me verbazen als Real met 11 man de wedstrijd volmaakt

5 mei 2021 om 22:32

Pulisic is voetballend toch wel een ander niveau dan Werner hè, heerlijk aan de bal. En kans nummer 10 gemist nu? Had serieus 10-1 kunnen staan over twee wedstrijden en dat was niet eens absurd geweest gezien de grote kansen

5 mei 2021 om 22:33

Zeker, vorig jaar leek het de nieuwe hazard te worden qua dribbels en goals. Jammer dat hij dit jaar zo terugvalt, maar de laatste tijd oogt het weer beter. In vorm de beste aanvaller van chelsea 100%

5 mei 2021 om 22:32

Wat is Real afgezakt, Chelsea heer en meester.

5 mei 2021 om 22:35

Bizar dat deze ploeg in de halve finale CL en misschien nog kampioen gaat worden in Spanje. Ik weet niet wat dat zegt over andere ploegen eerlijk gezegd.
Ik vind het echt een gedrocht van een elftal, zeker gezien de kwaliiteit die er de afgelopen jaren rond liep.

5 mei 2021 om 22:32

Real heeft vertrouwd op jeugd spelers zoals Vini en Asensio maar helaas brengen ze niks. Zij moeten gewoon lekker sterren gaan halen joh en Zidane voor de groep zetten.

5 mei 2021 om 22:35

Ach hou op asensio nog steeds jeugd noemen. Kom op zeg, die man is veel ouder dan die talent jeugd stempel.

5 mei 2021 om 22:40

Met jeugd bedoel ik niet zo zeer jeugd spelers uit de opleiding maar gewoon jonge gasten.

5 mei 2021 om 22:36

Maar echt. Onze zogenaamde supertalenten blijken allemaal stuk voor stuk echt kwalitatief ver van het niveau van Real.

5 mei 2021 om 22:41

Alaba komt volgend seizoen en Mbappe waarschijnlijk ook (anders het jaar er op) dan heb je toch wel weer met veel meer kwaliteit lopen. Het zure is alleen dat je dan spelers als Modric en Kroos moet vervangen.

5 mei 2021 om 22:32

Tuchel is bezeten. Niet goed hoor! Zo kun je een team niet coachen. Hebben ze niets aan.

5 mei 2021 om 22:32

Denkt dat Real het over drie wedstrijden gaat?

5 mei 2021 om 22:32

Mooie pot tot nu toe. Hopen dat Chelsea het afmaakt. Ze zijn echt veel beter, alleen een beetje pech in de afronding en de scheids fluit opeens in een wit shirt. Jammer

5 mei 2021 om 22:32

Wil niks meer horen over real en lucky niks meer

5 mei 2021 om 22:34

Hoezo dan

5 mei 2021 om 22:35

Dus als je zoveel kansen tegen krijgt en nog steeds in de wedstrijd zit loopt alles volgens plan?

5 mei 2021 om 22:41

Real is anders vrij lucky in deze wedstrijd, je had ook 4-0 achter kunnen staan namelijk! Maar dat bedoel je niet zeker..?

5 mei 2021 om 22:33

Tis toch wel matig gesteld met de Spaanse top dit jaar. Real bakt er echt niets van.

5 mei 2021 om 22:33

Hoe heeft real ook nog geen rood lol.

5 mei 2021 om 22:34

Rodrygo hebben we echt niks aan slechte wissel van zidane

5 mei 2021 om 22:35

Verder is er ook niet echt iets meer toch aanvallend?

5 mei 2021 om 22:40

Diaz. Brengt nog strijd tenminste en goals.

5 mei 2021 om 22:34

Chelsea - City als finale is wel minder leuk.

5 mei 2021 om 22:43

Ik gun Real niet zoveel meer na de super league. Ik zou die fanale zeker wel leuk vinden.

5 mei 2021 om 22:34

Het zou me ook niks verbazen als Ramos in minuut 85 een penalty scoort en in minuut 89 kopbal vanuit een corner..

5 mei 2021 om 22:36

Die tijden zijn voorbij, maak je geen zorgen haha. Dit Real is echt slecht, zegt wel veel over andere ploegen ook dat dit Real hier staat (en in Spanje nog meedoet).

5 mei 2021 om 22:39

Zeker, maar dat geldt ook voor Barca. Het zegt genoeg dat deze 2 ploegen misschien hun slechtste seizoen in 10 jaar draaien en nog steeds mee doen voor de titel en Real zelfs in de halve finale staat van de CL. Voor de rest maakt het me niet echt wie hier door gaat. Real-City is wel een mooiere finale, mits Real hem verliest.

5 mei 2021 om 22:43

Ik denk eerlijk gezegd dat Chelsea meer wapens heeft tegen het huidige Man City dan Real Madrid misschien wel. Plus Chelsea verdient het ook echt wel om door te gaan, heb helemaal niks met de Londense club maar zij zijn gewoon veel en veel beter dan Real in dit tweeluik.

5 mei 2021 om 22:34

Als we hier nog scoren mag het een gods wonder zijn. Wat spelen we dramatisch. Ook Zidane met zijn belachelijke opstelling...

5 mei 2021 om 22:34

deze mensen zijn alleen maar aan het kloten man, komt echt door zidane. niemand speelt op zijn eigen positie lijkt het wel

5 mei 2021 om 22:35

Lekker die Zidane ook. Spelers in de competitie sparen om alles op alles op de CL te zetten... en dan dit. Die man neemt de competitie niet serieus.

5 mei 2021 om 22:35

Die thiago Silva gewoon 36 ongekend wat een pot speelt ie

5 mei 2021 om 22:37

Ja precies dit. Elke keer dat ik denk dat het wel klaar is met hem verrast hij me weer. En ik denk het de afgelopen 3 jaar al. Maar die man blijft me verbazen.

5 mei 2021 om 22:35

lekker hopen op een momentje van Benz. Top tactiek Zinedine je zou doorheen 180 minuten maar eens 1x ingrijpen om iets te veranderen en vat te krijgen op de wedstrijd, Jezus

5 mei 2021 om 22:36

Hazard niets laten zien

5 mei 2021 om 22:37

Miskoop van de eeuw.. Real koopt al 9 jaar geen doelpunten meer.. onbegrijpelijk

5 mei 2021 om 22:42

Ze hadden het bij Real wel kunnen aanvoelen dat Hazard niet meer ging brengen wat hij bij Chealse deed. Het werd bij Chealse al minder met hem. Maar goed gegokt en verloren. En natuurlijk een 2e spits hebben ze ook niet. Jovic gekocht en nooit een kans gegeven op een paar invalbeurten na.

5 mei 2021 om 22:38

Inderdaad niet. Maar ik moet ook zeggen dat ik Modric ongeïnteresseerd vind spelen. Het lijkt wel of het allemaal niet meer zo hoeft voor hem.

5 mei 2021 om 22:36

Er was een tijd dat Chelsea een goede spits had.......

5 mei 2021 om 22:37

Torres? Lol.

5 mei 2021 om 22:38

Giroud had er ook al 3 gemaakt hoor, alleen is die niet zo snel op de counter

5 mei 2021 om 22:36

De kansen die Chelsea missen.. Man.. man.. man. Je zou bijna denken dat het niet aan Werner ligt dat hij zoveel kansen mist en dat Chelsea gewoon vervloekt is.

5 mei 2021 om 22:36

Chelsea speelt prima. Als er een ploeg verdient voor te staan is het wel Chelsea. Madrid valt weer tegen. Mooi FA Cup 2 van het seizoen.

5 mei 2021 om 22:36

Als Pulisic zijn dag heeft is die echt ongrijpbaar en altijd doelgericht. Geweldige speler.

5 mei 2021 om 22:36

Krijg je straks in de laatste minuut een goal tegen voor de verlenging natuurlijk.. zou typisch real zijn

5 mei 2021 om 22:38

Lucky real en zidane Black magic. Al moet je wel je kansen afmaken lol, maar zoals ik al zei. Chelsea vergeeft veel, real slecht. Real scoort, real wint uiteindelijk. Vaak genoeg gezien.

5 mei 2021 om 22:37

Als Chelsea zo meteen de deksel op de neus krijgt van Benzema moeten ze echt niet gaan huilen. Het had allang 4-0 moeten staan.

5 mei 2021 om 22:37

Stel je voor dat een prime Drogba of Costa in dit elftal speelde.

5 mei 2021 om 22:38

Of Benzema

5 mei 2021 om 22:39

Ja en Ronaldo, Figo, Raúl, Redondo, Nistelrooij, Di Maria nog bij Real... zo lust ik er nog wel een paar

5 mei 2021 om 22:38

Zoveel kansen verprutst chelsea. In beide wedstrijden. Hoop niet dat het fataal wordt

5 mei 2021 om 22:38

Zelfs Arsenal zou het beter tegen Chelsea doen dan dit Real Madrid
Pulisic is echt een geniale speler.

5 mei 2021 om 22:39

Ramos komt er niet bij sjokt lol

5 mei 2021 om 22:39

Nacho is typisch zo'n speler waarvan je denkt; hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat hij bij real Madrid speelt

5 mei 2021 om 22:43

Iemand verwoordde het laatst mooi, dat is zo een speler waarvan je niet weet of hij links of rechts is haha.
Zonder dollen, hij speelde afgelopen weken wel goed, maar het is iemand voor de breedte niet voor de basis.

5 mei 2021 om 22:39

Ahahahha Ramos, wat is die verschrikkelijk slecht zeg.

5 mei 2021 om 22:39

Jongens mijn bloeddruk zeg, ongekend

5 mei 2021 om 22:40

Mooi om te zien hoe Havertz duels aangaat. Hij klapt er niet vol in maar heeft door slim spelen nog best wel vaak de bal.

5 mei 2021 om 22:40

Haal Hazard er af aub, die kan echt niks meer.

5 mei 2021 om 22:40

Waarom brengt hij geen abraham of giroud voor mount of havertz. Mount is vrij onzichtbaar vandaag...

5 mei 2021 om 22:41

Geen Abraham aub, doe Giroud dan maar, of Ziyech als het voor Mount zou zijn

5 mei 2021 om 22:40

laat het alsjeblieft niet 1-1 worden.. nog een half uur naar deze ellende kijken trek ik echt niet.

5 mei 2021 om 22:40

Real moet scoren, maar elke keer als real balbezit heeft gaat het tempo omlaag :D

5 mei 2021 om 22:41

Wytse krijgt al een orgasme als hij denkt dat ziyech er misschien wel in gaat komen

5 mei 2021 om 22:41

real het lukt ze niet eens om voor te geven

5 mei 2021 om 22:41

De aanval moet echt op de schop in de zomer, je mist gewoon kwaliteit en je moet spelers hebben die kunnen scoren en de leiding nemen voorin. Snap sws niet waarom Berardi al niet twee jaar bij Chelsea zit en ze liever bakken met geld uitgeven aan Pulisic, Werner, Havertz en Ziyech

5 mei 2021 om 22:46

Pulisic is wel een topper hoor, die komt wel terug in vorm

5 mei 2021 om 22:42

Ramos dramatisch lijkt net een oud opa’tje deze wedstrijd.

5 mei 2021 om 22:51

De koek is op bij Ramos natuurlijk. Heeft dit seizoen nog alles gegeven wat ie kon, maar nu is het wel voorbij. Idem Modric, Marcelo en beetje Kroos.

5 mei 2021 om 22:52

Dat kun je wel stellen inderdaad. Iedereen liep al met hun tong op de schoen in minuut 60. Ik kan me nog vorige seizoenen herinneren dat we iedereen in minuut 92 nog eruit liepen.

5 mei 2021 om 22:42

Werkelijk geen enkel gevaar gecreeer dat Real. De veldbezetting klopt ook van geen Kanté. Vee achter de bal en 1 spits tussen 5/6 spelers van Chelsea

5 mei 2021 om 22:42

Die Rüdiger speelt best een goede pot

5 mei 2021 om 22:42

Marcelo ???

5 mei 2021 om 22:43

Rudiger speelt wel prima pot.. Toch maar wel naar Barca komen? Hoe speelt hij dit seizoen Chelseafans?

5 mei 2021 om 22:47

In deze opstelling echt prima, maar bij Barca kan hij echt niet mee. 2 centrale verdedidigers word hij alle kanten voorbij gelopen.

5 mei 2021 om 22:43

Had Nacho eraf gehaald en Mendy laten staan. Die gast kan geen bal voorgeven..

5 mei 2021 om 22:43

Zit Sierd hem nou gewoon uit te lachen?

5 mei 2021 om 22:43

Jaaaaaaaaaa

5 mei 2021 om 22:43

Real Madrid amper bij de goal geweest in de tweede helft, die gaan echt niet scoren. Bedroevend niveau, zoals zoveel teams dit jaar.

5 mei 2021 om 22:43

Nacho zijn meerwaarde is ook 0,0

5 mei 2021 om 22:43

2-0 uit het niets

5 mei 2021 om 22:44

Uit het niets? Het is non-stop Chelsea in de aanval. Zeer verdiende 2-0!

5 mei 2021 om 22:43

Eindelijkkkk

5 mei 2021 om 22:43

Afgelopen...En terecht ook.

5 mei 2021 om 22:43

2-0 terecht wat een klote pot

5 mei 2021 om 22:43

MOUNT! Held!

5 mei 2021 om 22:43

Dik en dikverdiend! Engelse dominantie

5 mei 2021 om 22:44

Vind Engelse dominantie een stuk leuker dan Spaanse

5 mei 2021 om 22:47

Ik ook. Zou vooral leuk zijn als Chelsea buiten de top 4 eindigt. Dan krijgen mogelijk weer een Engelse CL winnaar uit BPl subtop.

5 mei 2021 om 22:43

Over en uit voor Real. Chelsea dik en dik verdient. Real moet zich schamen voor wat ze brengen.

5 mei 2021 om 22:43

hoppa lekker 2-0

5 mei 2021 om 22:43

Kijk nu al uit naar de finale...not

5 mei 2021 om 22:43

klaar over en uit, gefeliciteerd chelsea, real overklast op alle facetten

5 mei 2021 om 22:43

Hopaaaaaaaaaaaaaaaaaa Justice!!!!!!

5 mei 2021 om 22:43

2-0 en voorbij, gefeliciteerd Chelsea-fans!

5 mei 2021 om 22:43

He he eindelijk de 2-0. En terecht natuurlijk.

5 mei 2021 om 22:43

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Maaaaaaaaaaaaasooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

5 mei 2021 om 22:43

Gefeliciteerd Chelsea-fans, da's binnen.

5 mei 2021 om 22:44

YESS HAHAHA TOEDELOE

5 mei 2021 om 22:44

Hopppaaa Mount die het afmaakt

5 mei 2021 om 22:44

Heeeeeerlijk dit... pfff eindelijkk

5 mei 2021 om 22:44

Pulisicccccccccccccccc jij legenddddddddddddddddddddddd

5 mei 2021 om 22:45

hahah gefeliciteerd kerel met de finale plek!

5 mei 2021 om 22:46

Ik durf zelfs met nog 3 minuten te gaan Real niet uit te vlakken maar thanks man

5 mei 2021 om 22:44

EINDELIJK! Pulisic zo kalm hè voor de goal, heerlijk. De anti-werner in dat opzicht. Pulisic sowieso in de basis tegen city zetten

5 mei 2021 om 22:50

Vind het eigenlijk wel slim om werner ze kapot te laten rennen en dan pulisic tegen een vermoeide defensie het te laten afmaken

5 mei 2021 om 22:44

Daar is ie dan. Volkomen terecht.

5 mei 2021 om 22:44

Begint bij nacho

5 mei 2021 om 22:44

Wat een dramatische pot

5 mei 2021 om 22:45

Vind wel mee vallen heb genoten van het spel van Chelsea

5 mei 2021 om 22:44

kijk wat kante ons aan doet......

5 mei 2021 om 22:44

Verdiend eruit, maar dat mag vooral op het conto van Zidane gezet worden, met zijn belachelijke opstelling

5 mei 2021 om 22:44

Thiago Silva en tuchel gewoon 2 jaar op rij de finale mooi om te zien

5 mei 2021 om 22:44

Niks te vroeg. Wat een afgang voor Real zeg.

5 mei 2021 om 22:44

Over en uit. Puli viel wel goed in zeg.

5 mei 2021 om 22:44

Compleet can de mat geveegd. Jonge frisse spelers ipv het volgevreten Real. Dynamisch Vs Statisch. Wat een statisch elftal... bezem erdoor incl Zidane.

5 mei 2021 om 22:44

asensio even waardeloos als oud ijzer. Jezus man

5 mei 2021 om 22:46

Ja Real moet meer op dynamische spelers als Valverde gaan inzetten.

5 mei 2021 om 22:44

Wat is real ongelooflijk slecht en dat is in een strijd om het kampioenschap verwikkeld?

5 mei 2021 om 22:44

Gefeliciteerd Chelsea fans dik verdient, Real is kapot, ik denk dat we de titel ook kunnen vergeten

5 mei 2021 om 22:44

Dik verdiend

5 mei 2021 om 22:44

Tering wat speelt die kante goed echt een master class!!!!

5 mei 2021 om 22:45

Gefeliciteerd Chelsea. Lekker voor Real met die nonchelante en slome houding.

5 mei 2021 om 22:45

Hehe, man wat een kansen, eindelijk de beslissing

5 mei 2021 om 22:45

Mooooouuuunt! Maar alweer 100% Kante zijn verdienste

5 mei 2021 om 22:46

Noem je nou echt Sergio Ramos gehypet? Je rare posts vallen wel vaker op maar dit is wel toppunt hoor. Een van de beste CV's aller tijden en jij noemt hem vrolijk overschat. Wat een verstand hahaha. Edit: Vandaag speelt hij overigens geen beste wedstrijd, maar dat terzijde.

5 mei 2021 om 22:45

Wat speelde we vandaag slecht

5 mei 2021 om 22:45

Net als 2 jaar terug dus misschien wel weer 2 Engelse finales. Real Madrid had ik wel meer van verwacht in dit tweeluik.

5 mei 2021 om 22:47

Zijn niet eerder beide finales met louter teams uit 1 land geweest volgens mij.

5 mei 2021 om 22:49

Och toch wel

5 mei 2021 om 22:45

Pulisic is toch wel een niveautje hoger dan Havertz en Werner.

5 mei 2021 om 22:49

En dat terwijl Havertz en Werner samen gewoon dik 150 miljoen hebben gekost. Hadden vsn 2/3 van dat bedrag Sancho kunnen halen

5 mei 2021 om 22:45

Pulisic is toch wel een verademing als je ziet hoe Werner aan het kloten was. Captain America.

5 mei 2021 om 22:47

Geweldenaar. Die jongen voetbalt zo makkelijk en doet alles goed..

5 mei 2021 om 22:49

Inderdaad. Technisch verfijnd en behoud ook het overzicht. Die moet gewoon een basisplaats hebben in de finale.

5 mei 2021 om 22:45

Real heeft nog steeds 2 doelpunten nodig om door te gaan.. veranderd nog steeds niet zo veel

5 mei 2021 om 22:45

EIN-DE-LIJK Kante weer zo belangrijk! Maar jongens al die kansen ga je niet krijgen tegen City, die ballen moeten er echt in!

5 mei 2021 om 22:45

Hazard is ook gewoon een p*ssy, die mag komend zomer ook oprotten

5 mei 2021 om 22:45

Sooooooot!!! Werd tijd. Daar is de verlosser!!! Hasta a la casa!!

5 mei 2021 om 22:46

eigen dikke schuld, zidanee heeel dom. er zit geen enkel pit in real, geen kansen kunnen creëren en dan met een domme formatie komen spelen

5 mei 2021 om 22:53

Dat doet ie al jaren, maar eerst was de selectie zo goed dat het niet uitmaakte wat hij deed. Nu is de selectie wat minder en voegt hij niks toe

5 mei 2021 om 22:46

Sierd is wel lekker aan het overdrijven. Pulisic valt geweldig in natuurlijk maar hij doet wel heel vooringenomen negatief over Havertz en Werner. Waarom toch?

5 mei 2021 om 22:48

Omdat Zyech er speelt... die is in NL heilig verklaard. Net als onze Max en Frenkie. Niks ligt aan hen bij tegenslag , Maar aan alles eromheen.

5 mei 2021 om 22:46

Dit weekend is City-Chelsea ook al trouwens, maakt de CL finale wel wat minder speciaal. Wel allebei hele grote wedstrijden, de eerste meer voor Chelsea maar goed City kan dan ook kampioen worden dus dat is ook wel wat

5 mei 2021 om 22:46

Kennen de finale en volgens mij ook de winnaar. Met zo een efficientie zie ik Chelsea niet winnen van City.

5 mei 2021 om 22:46

Wat een klasbak is die Kante zeg, geef die man alsjeblieft een contract voor het leven.

5 mei 2021 om 22:47

Bij de 1-0 doet hij ook alles al zelf zowat he, bizar. Chelsea icoon

5 mei 2021 om 22:46

Byebye Reallllll

5 mei 2021 om 22:46

Wat is Eden Hazard slecht zeg jemig. Maar Real over het algemeen heeft niks te zoeken in de finale. Ze missen gewoon aanvallers je mag het niet van Vinicous en rodrygo vragen

5 mei 2021 om 22:47

Mariano Diaz komt erin, wat een armoede zeg hahahaha

5 mei 2021 om 22:49

Ja. Alsof die in een paar minuten er 3 in schiet...

5 mei 2021 om 22:47

En Nu hopen dat deze 'dreun' een beetje doorwerkt in de koppies en dat ze eraf gaan tegen Sevilla dit weekend. Maar daarvoor zijn ze denk ik professioneel genoeg. Ik zie ze nog steeds als de grootste kampioenskandidaat

5 mei 2021 om 22:47

Volledig terecht. Gefeliciteerd Chelsea fans. Vooral John Terry haha, hoop dat je bloeddruk weer okay is

5 mei 2021 om 22:47

Hazard is zo langzamerhand wel een megantische miskoop. Wat kostte die eigenlijk?

5 mei 2021 om 22:50

Die kan in het rijtje slechtste aankopen aller tijden. Normaliter maakt de club de fout, maar moet zeggen dat het nu aan heel veel andere dingen lag maar niet aan de club. Real dacht gewoon destijds de 3e beste speler ter wereld te kopen.

5 mei 2021 om 22:52

Nooit beter dan Neymar geweest dus 3e sowieso niet.

5 mei 2021 om 22:54

Je hebt gelijk, 4e. Op zijn hoogtepunt vond ik hem wel aardig in de buurt komen overigens, en sowieso meer een teamspeler.

5 mei 2021 om 22:47

Stel diaz scoort 2x. Hij is best een goaltjes dief opzich.

5 mei 2021 om 22:48

Hazard haha, brengt helemaal niets. Bijna 160 miljoen inclusief bonussen, Chelsea wow.

5 mei 2021 om 22:48

Die Mariano moet ook wel denken 'schaam je je niet, coach? 2 minuten?'

5 mei 2021 om 22:48

Speelde hazard mee??

5 mei 2021 om 22:48

Kante verslaat Real.

5 mei 2021 om 22:49

Kante kantelt middenveld van Real Madrid

5 mei 2021 om 22:48

Toch alweer die deksele Kanté die de aanval opzet.

5 mei 2021 om 22:48

Die Kante... die zit op voetbal hè? Wat een speler zeg.

5 mei 2021 om 22:48

Schandalig dat Hazard gewoon bijna 90 minuten mag vol maken. Wat een aanfluiting die man.

5 mei 2021 om 22:48

Real fans: we gaan op de CL focussen
Real fans na vandaag: we gaan op de la Liga focussen

5 mei 2021 om 22:48

Eerlijk is eerlijk . De verdediging van Chelsea staat ook als een huis met een geweldige kante voor hun

5 mei 2021 om 22:48

Real dramatisch met dank aan die waardeloze opstelling en instelling van lik mijn vestje. Hazard gratis wegdoen vincius verkopen

5 mei 2021 om 22:48

Kante heer en meester over het middenveld en voorin liep het met vlagen ook heerlijk. Als die jongens nou ook nog eens gaan scoren en oog voor elkaar krijgen, dan wordt het nog eens smullen.

5 mei 2021 om 22:48

Valverde kwam helemaal uit een andere postcode om 'm neer te maaien... Zielige shit.

5 mei 2021 om 22:48

Die Hazard is wel een lekkere voetballer zeg

5 mei 2021 om 22:49

Akelige mannetjes altijd bij die Spaanse clubs, waar slaat dit nou weer op, je verliest compleet terecht en gaat dan ff voor de grap iemand proberen te blesseren

5 mei 2021 om 22:51

Veel sportiever idd om zoals Christensen de eerste minuten meteen Hazard vol op zijn enkel te nemen.

5 mei 2021 om 22:49

Gele kaart met een rood randje voor valverde. Wat een smerige overtreding

5 mei 2021 om 22:49

Paar seizoenen geleden kon Real nog alles of niets spelen en vaak met succes. Nu zie je echt de beperkingen en dat er niets geforceerd kan worden. Hebben we zelf een kans gecreeerd in de tweede helft? Vini is er dan nog afgehaald ipv Hazard.

5 mei 2021 om 22:49

haha Tuchel steekt hier dan toch een dikke middelvinger naar Psg. Je zou hem maar ontslaan zodat hij een ander team naar de finale kan brengen. Grappenmakers daar in het bestuur.

5 mei 2021 om 22:49

Wederom een hele leuke wedstrijd om te kijken! Dat Real creëert helemaal niks en Chelsea mist kans op kans.

5 mei 2021 om 22:49

Is wel duidelijk nu dat Ziyech de wedstrijd beslist

5 mei 2021 om 22:49

Wat een vieze, vieze onsportieve schoppers zijn die lui van Real zeg. En dat noemt zich koninklijk.... bah, bah...

5 mei 2021 om 22:51

hou je mond man heb jij nog nooit op een voetbalveld gestaan?

5 mei 2021 om 22:55

Hou je mond? Pardon? Ga ff langs de Hans Anders!

5 mei 2021 om 22:50

Real hetzelfde als psg, als die ni winne schoppe

5 mei 2021 om 22:54

Ja prachtige jeugddoorstroming bij Chelsea afgelopen zomer.

5 mei 2021 om 22:50

Wat wordt er zwak gespeeld. Wauw! Echt niet normaal hoe weinig pit er in het spel zit. X aantal jaar terug vochten we om iedere meter en zagen we iedere minuut als kansrijk. Het leek deze wedstrijd alsof we voor stonden én zonder aanvallers speelden. Dat getik achterin.. om gek van te worden.

5 mei 2021 om 22:50

gefeliciteerd chelsea fans, jullie waren heer en meester, ik duim voor jullie tijdens de finale. En een diepe diepe diepe buiging voor meneer Kante, wat. een. voetballer.

5 mei 2021 om 22:51

Wat moet het toch een verschrikking zijn als je als team tegen een kante in vorm speelt. Dus niet alleen zijn directe tegenstander, maar werkelijk elke speler van real zal komende tijd nog een paar keer zwetend wakker worden.

5 mei 2021 om 22:52

Ziyech wel kleinzerig hoor, krijgt een bal niet van Pulisic en speelt hem daarom daarna niet aan terwijl hij zo door kan. Sneu gedrag, Pulisic naar hem was veel lastiger dan andersom

5 mei 2021 om 22:53

Zodra puli paar goede acties maakt gaat hij zich Neymar voelen

5 mei 2021 om 22:52

Wat een rare wissels bij deze stand. Lekker 1 minuut spelen als een giroud zijnde

5 mei 2021 om 22:53

Echt bizar idd. Zou je ook moeten verbieden

5 mei 2021 om 22:52

De carrière van Hazard lijkt mij er bijna op zitten die komt nog geen lantaarnpaal voorbij.

5 mei 2021 om 22:55

Wat verwacht je eigenlijk na zo een lange blessure?

5 mei 2021 om 23:01

Man, hij heeft bijna 2 jaar nauwelijks gespeeld....

5 mei 2021 om 22:52

Klasse gedaan van Tuchel hoor, heeft een mooi elftal staan. Met wat meer efficientie is dit echt een geweldige machine.

5 mei 2021 om 22:52

Kante is echt een pitbull

5 mei 2021 om 22:52

Real madrid wil nu pas met hoge tempo voetballen, doeii!! Gefeliciteerd Chelsea, van harte gegund!! Bij vlage de beste ploeg vandaag, Real Madrid kan niet altijd alles mee hebben natuurlijk

5 mei 2021 om 22:52

Zit die nacho überhaupt wel op voetbal??

5 mei 2021 om 22:53

Sst niet door vertellen

5 mei 2021 om 22:52

Breng dan niet Giroud.. wat een disrespect

5 mei 2021 om 22:53

Verdediging chelsea zag er ook heel solide uit vandaag

5 mei 2021 om 22:53

Sierd klinkt wat zuur

5 mei 2021 om 22:53

Madness lekker hoor

5 mei 2021 om 22:53

Giroud gaat even nuttig zijn als op het WK met Frankrijk :D

5 mei 2021 om 22:54

Gefeliciteerd Chelsea fans. Volledig terecht.

5 mei 2021 om 22:54

Sierd is verdrietig

5 mei 2021 om 22:54

Ziyech had nog wel een penalty verdient denk ik, maar dat maakt niks meer uit. Knappe prestatie hoor! Ik juich ook voor chelsea in de finale denk ik

5 mei 2021 om 22:55

Nou dat leek mij een zuivere penalty

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Chelsea juicht na kansenfestijn tegen matig Real Madrid
Chelsea heeft zich woensdagavond voor de finale van de Champions League geplaatst. Acht dagen na de 1-1 remise in Spanje was het team van manager Thomas Tuchel met 2-0 te sterk voor Real Madrid. Timo Werner en Mason Mount waren trefzeker, al hadden er meer doelpunten kunnen vallen op Stamford Bridge. Lees verder

28 fans
Middenvelder, 30 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren