2
1
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: UEFA Nations League
Datum: Zondag 10 oktober 2021
Tijd: 15:00 uur
Scheidsrechter: S. Jovanović
Stadion: Allianz Stadium (Torino)
Toeschouwers: 16724
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
10 oktober 2021 om 14:07

Het is eigenlijk niet eens de moeite als Belg om naar deze wedstrijd te kijken. Geen Lukaku, geen Hazard en geen De Bruyne, Tielemans die na zijn wanprestatie terug mag starten en Batshuayi in de spits. Al speelt Italië ook niet met de sterkste elf.

10 oktober 2021 om 14:11

Het is voor niemand de moeite om te kijken. 3e en 4e plek. Een wedstrijd die totaal onnodig is.

10 oktober 2021 om 14:19

Denk dat de Italiaanse en Belgische bond toch anders denkt. Lijkt mij dat je meer geld kan verdienen als je 3e wordt

10 oktober 2021 om 14:31

Zit 1 miljoen euro verschil in prijzengeld voor 3e en 4e plaats

10 oktober 2021 om 14:21

Ik ga niet kijken. Martinez out. Forza Italia Dit zijn net de matchen om te experimenteren met CdK, Lukebakio, Mangala en Theate. Maar zelfs hier weigert hij te wisselen. Hoe veel kansen krijgen we nog voor het WK om tegen sterke elftallen te spelen? We hebben jarenlang gezegd dat we op de toernooien ervaring in grote wedstrijden misten doordat we alleen tegen C landen speelden. Dit is nu eens een interessante affiche tegen een A land en Martinez stelt de oude garde dan weer op ipv de nieuwe lichting. Ga weg man. Denk je dat deze mannen potten gaan breken op het WK? Batshuayi bakt er al jaren niets meer van. Witsel, Mertens, Chadli, Vertonghen moet je afscheid van nemen. Geef de nieuwe jongens kansen en laat hen groeien'. Je moet ze natuurlijk niet voor de leeuwen gooien op het WK. Dit is een ideaal moment om ze te brengen. Werk aan een nieuw elftal met een goede mix tussen de ervaring van Lukaku Courtois de Bruyne en het jeugdig geweld van CdK, Doku en Mangala. Moet wel zeggen dat Hazard zijn verhaal gewoon over is en ik vind dat we beter afscheid nemen. Hij haalt zijn oude niveau lang niet meer en is alleen nog nuttig tegen de gibraltars van deze wereld maar tegen hen lukt het ook wel met Doku en co. Tegen topelftallen als Frankrijk of Italië wordt een België met hazard gewoon fysiek overbluft.

10 oktober 2021 om 14:25

Belgie is door de pers groter gemaakt dan dat we zijn. Maar ja martinez is een dikke 0, heeft op club niveau een paar pieken gehad. Maar algemeen gezien gene vette, en idd nu had je die jonge jongens moeten brengen. Maar martinez is een no show trainer.

10 oktober 2021 om 14:26

Correct. Vandaag gaat het toch nergens om. Gebruik dan inderdaad eens Mangala naast Tielemans (zal hopelijk toch ooit een belangrijke man worden). Of doe eens helemaal gek en speel in een 4-3-3 met Castagne als linksachter. We hebben jarenlang met drie achterin gespeeld omdat we een weelde aan centrale verdedigers hadden en een gebrek aan backs. Niet dat onze backs zo goed zijn maar onze centrale verdedigers ook niet meer.

Die uitleg ook waarom cdk niet start "hij past niet in het profiel", en Batshuayi wel dan? Als het profiel een luie spits die niet scoort, geen vuile meters maakt en continu balverlies lijdt, dan is Batshuayi inderdaad de ideale man (ga je zometeen nog zien dat hij er twee maakt natuurlijk).

10 oktober 2021 om 15:01

Ze ware niet slecht vorige WK. Probleem is dat martinez zelfde tactiek blijft hanteren wat allang niet meer echt werkt.

10 oktober 2021 om 14:23

Wat had je nu gedacht? Tielemans zou evengoed de echtgenoot van martinez kunnen zijn. Die mag altijd spelen, ongeacht zijn prestaties. Martinez is gewoon een dikke 0. Altijd blijven vasthouden aan gewoontes. Langs 1 kant heb je er begrip voor, maar langs de andere kant heeft hij niks uitzonderlijk gedaan tegenover wilmots.

10 oktober 2021 om 14:29

Tielemans is al zo lang zo slecht dat het inderdaad redelijk belachelijk is dat die nog steeds onbetwiste eerste keuze is. Maar die is tenminste nog jong, en zal deze dip ooit wel te boven komen en de nationale ploeg nog diensten bewijzen. Veel kwalijker vind ik het dat Martinez vast houdt aan een waardeloze Batshuayi. Die is ook nog jong maar zakt alleen in niveau en zal ons nooit meer iets bijbrengen. Elke bal springt van zijn voet. We weten dat hij z'n favorietjes heeft, maar een de Ketelaere is Batshuayi nu al voorbij. Waarom krijgt zo'n megatalent nul kansen? Speelt hij in de verkeerde clubkleuren? In het paars en wit zat hij vast al aan 15 caps. Enfin, Witsel, Meunier, Batshuayi, Vertonghen, Vermaelen, Benteke, Origi. Tijd om door te selecteren.

10 oktober 2021 om 14:32

Het is vandaag weeral vis noch vlees inderdaad. Leuk dat Saelemakers en Vanaken starten, maar als Cdk zijn kans zelfs nu niet krijgt dan weet ik het ook niet meer. Niet dat hij de redder gaat zijn trouwens maar beter dan Batshuayi zal het wel zijn.

10 oktober 2021 om 14:41

Wat is een redder, hij zal de nieuwe Maradona niet worden maar heeft toch al tegen oa Zenit, Leipzig, en PSG getoond dat hij het internationale topverdedigers zeer moeilijk kan maken. Gaat een grote worden en samen met Doku een hele belangrijke rol spelen in de toekomst dus breng hem zsm zou ik zeggen, dan kan je bijvoorbeeld volgend jaar pakweg ook Mangala en siquet of zo integreren en moet je er geen 10 in 1x brengen want dat zal uiteraard ook problemen opleveren. Vanaken mag dan wel in supervorm verkeren en alle erkenning die hij nu krijgt is hem gegund na jarenlang jaloers en infantiel hoongelach vanuit het Gentse en Brusselse kamp maar Vanaken is natuurlijk al 29 en gaat de nationale ploeg weinig diensten bewijzen. Zet dan CdK op zijn plek.

10 oktober 2021 om 14:50

Vooral dat laatste is waar. Vanheusden (als hij niet blijft sukkelen met blessures), Siquet, Mangala, Cdk en Doku zijn echt jongens voor de toekomst, daar moeten er nu al een aantal kansen van krijgen. Vanaken zou ik wel laten staan momenteel, want De Bruyne op de plek van Tielemans werkt een stuk beter de laatste tijd. Dat had dan ook gewoon de opstelling tegen Frankrijk moeten zijn.

10 oktober 2021 om 16:06

Batshuayi was één seizoen heel goed in Dortmund, vond ik

10 oktober 2021 om 14:24

Het is een vriendschappelijk toernooi dus eigenlijk is geen enkele wedstrijd interessant, nou ja de finale misschien, omdat je dan met een prijs naar huis kan, is een mooie gelegenheid voor de coaches om wat andere spelers te bekijken. En gezien je reactie doen beide dit ook

10 oktober 2021 om 14:29

Doet Martinez dit? Hij stelt spelers op die constant falen. De enige 'nieuwe' die kansen krijgt is tegenwoordig Saelemakers. Dit is een opstelling die niks maar dan ook niks bijdraagt aan de toekomst van het Belgische voetbal. Weeral Witsel, weeral Alderweireld, weeral Vertonghen, weeral Batshuayi en weeral Tielemans (die mee tot de toekomst moet behoren maar op basis van zijn laatste 6 interlands op de bank thuis hoort).

10 oktober 2021 om 14:38

Ik ging er vanuit dat als je geen Lukaku, Hazard en DeBruyne opsteld je daar de 2e keuze laat spelen om die wat beter te kunnen beoordelen maar je hebt gelijk dat je ook verdedigend wat zou kunnen rouleren om te kijken hoe de opvolging er voor staat

10 oktober 2021 om 14:47

Het is inderdaad de tweede keuze, maar het is de tweede keuze zonder toekomstperspectief.

10 oktober 2021 om 15:40

Vooral Vertonghen die er weer instaat, het is al lang duidelijk dat het voorbij is voor hem. Tegen het WK is hij nog eens een jaar ouder en bestaat de kans dat hij zelfs voor Benfica niet meer goed genoeg zal zijn.. Deze match tegen Italie was de perfecte kans om wat nieuw te proberen op die positie.

10 oktober 2021 om 14:28

Haha courtois neemt nation niet serieus maar gaat wel keepen

10 oktober 2021 om 14:41

Een duel om des keizers baard. Net als de pseudo finale tussen Spanje en Frankrijk overigens. Het is veel zinvoller om een eindje te gaan wandelen. Samen met je partner, je kinderen, je hond, je geheime vrien(in) of gewoon alleen. Dat lijkt me zinvoller. En als je helemaal niet zonder voetbal kunt dan hebben we nog het KKD-duel tussen het pijn lijdende ADO Den Haag en FC Den Bosch. Onder het genot van een kopje koffie met een smaakvolle Bossche Sjekelade Bol

10 oktober 2021 om 15:11

Hahaha. Heerlijk. Opzich vind ik de finale nog wel aantrekkelijk omdat daar toch een soort prestige bij komt kijken. Idem voor de halve finales, maar alles daarvoor kan me echt vrij weinig interesseren. Net zoals de Europa League om eerlijk te zijn. Maar ondanks dat het een "pseudo finale" is, krijgen we vanavond gegarandeerd een absolute kraker met topploegen wat tevens een goede krachtmeting is en de winnaar zal wel degelijk iets stijgen in aanzien. Afhankelijk van hoe groot de media dit gaan brengen. Deze wedstrijd is trouwens echt om helemaal niks. Zelfs de 3e plek WK nemen veel mensen niet serieus, laat staan dit nietszeggende gedrocht

10 oktober 2021 om 14:42

Weeral Witsel, ik vind die man zo overschat. Heb je echt helemaal niets aan. Zelf in deze wedstrijd durft Martinez amper roteren, of nieuwe spelers de kans geven…

10 oktober 2021 om 14:50

Ik ben Martinez zo beu gezien en zijn diplomatische antwoorden begin ik me ook serieus aan te ergeren. Tijd voor een nieuwe wind.

10 oktober 2021 om 14:54

Kan zo aan de slag in Brussel op de Spaanse ambassades als ambtenaar.

10 oktober 2021 om 14:58

Aangezien dit toch maar een veredeld oefenpotje is waarom dan geen di Marco, Mancini? Die is toch veel beter dan Emerson. Geef die jongen toch een kans.

10 oktober 2021 om 15:01

Iemand enig idee op welke zender dit te zien is?

10 oktober 2021 om 16:05

Ziggo Voetbal.

10 oktober 2021 om 15:27

Die actie van Batshuayi daarnet moet zowat het beste voetbal dat ik van hem gezien heb in jaren (niet dat het zo speciaal was maar 2 verdedigers aan de praat houden en dan nog een geslaagde pass geven doet die toch heel weinig).

10 oktober 2021 om 15:50

Topsafe nog van Courtois daar op het einde. Geen slechte eerste helft en daar wat pech voor Saelemakers, maar wel weer op een gezapig tempo. Als Italië erin slaagt het tempo wat omhoog te gooien dan vrees ik er voor.

10 oktober 2021 om 15:57

Ik heb zo een heimwee naar het competitievoetbal telkens als ik interlands kijk. Dit is echt senioren tempo.

10 oktober 2021 om 16:06

Wat een goal man, niet gezond

10 oktober 2021 om 16:10

Waarom staat er nooit meer een verdediger bij de 2e paal, bij hoekschoppen?

10 oktober 2021 om 16:07

Prima volley Barella, mooie assist Tielemans.

10 oktober 2021 om 16:09

Een van de beste middenvelders in de wereld met een prachtig doelpunt!🤩

10 oktober 2021 om 16:16

Ja tegen Spanje al 2 keer niets laten zien, ja in een nietszeggende derde plaats wauw man.

10 oktober 2021 om 16:22

Heb je alleen die 2 wedstrijden gezien of ook toevallig 2 seizoenen bij Inter? kijk wat vaker Inter zou ik zeggen. Die man is een fenomeen

10 oktober 2021 om 16:23

Tegen Real viel hij ook al 3 keer vies tegen hoor.

10 oktober 2021 om 16:33

Tegen real was hij ook 2 van de 3 keer de beste aan de kant van Inter met als hoogtepunt die hakbal als assist op Lautaro. Denk niet dat jij ooit maar een wedstrijd van Inter hebt gekeken. Carried het hele middenveld al een tijdje. Snap niet hoe je zo negatief kan zijn over zon voetballer

10 oktober 2021 om 16:38

Nou ja laat ik het zo zeggen, ik vond hem niet opvallen.

10 oktober 2021 om 16:50

Laat die Aqua praten, praat vaker onzin

10 oktober 2021 om 16:59

Nou ik zal het je zeggen: door negatief te zijn over elke speler op Ronaldo na

10 oktober 2021 om 16:13

Tielemans lijkt wel een amateur, is echt totaal uit vorm

10 oktober 2021 om 16:22

Ga mij niet zeggen dat België zelfs niet eens derde wordt

10 oktober 2021 om 16:24

Ik zeg dit als belg het is gewoon te gek voor woorden, belgie suckt. Ik zal blij zijn als ze die loser ontslagen

10 oktober 2021 om 16:26

België gaat niet eens derde worden

10 oktober 2021 om 16:29

Italië is gewoon maatje te groot, niets raars aan dat België geen 3e wordt

10 oktober 2021 om 16:23

Ist dit een penalty?
Zeg het maar.

10 oktober 2021 om 16:23

Alles valt natuurlijk ook weer net fout deze wedstrijd.

10 oktober 2021 om 16:26

Als ze Martinez nou niet ontslaan zijn ze bij Belgisch Bond niet goed bij hun hoofd.

10 oktober 2021 om 16:28

Gaat absoluut niet gebeuren

10 oktober 2021 om 16:33

Idd, daar zijn ze gewoon te dom omdat te doen. De TD van belgie is martinez

10 oktober 2021 om 16:55

Kunnen ze Dickie terughalen, die komt ook weer vrij binnenkort

10 oktober 2021 om 17:00

Nou, kijk hoe lang het met Wilmots geduurd heeft

10 oktober 2021 om 16:40

Nog maar eens tegen de paal...

10 oktober 2021 om 16:40

Ja kijk, het mag vandaag dus gewoon niet. Dit wordt een zeer onfortuinlijke nederlaag.

10 oktober 2021 om 16:45

CDK! Wat een fantastisch talent.

10 oktober 2021 om 16:46

Mooi Charles. Hij had altijd moeten starten.

10 oktober 2021 om 16:47

Wat een mooie poort van de Ketelaere.
Komt te laat deze goal.

10 oktober 2021 om 16:55

Dat bewijst nogmaal 1000 keer hoe een domme coach wij hebben. 1 die blind is voor jong geweld. Je hebt 3 verdedigers die op geen hol meer trekken. Theate die aardig wat talent heeft en linksvoetig is die bank je. CDK had altijd moeten starten.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Onzorgvuldig België gaat ten onder tegen Italië in troostfinale Nations League
Italië heeft zondagmiddag de troostfinale van de Nations League met 2-1 van België gewonnen. De score werd vlak na rust in Turijn geopend door Nicolò Barella, waarna Domenico Berardi na rust vanaf elf meter de marge verdubbelde. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren