1
3
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: La Liga
Datum: Zondag 20 december 2020
Tijd: 21:00 uur
Scheidsrechter: José Munuera
Stadion: Estadio Municipal de Ipurúa (Eibar)
Toeschouwers: 0
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
20 december 2020 om 20:09

Goed om Odegaard weer op de bank te hebben. Jovic ook terug. Ik had Valverde wel op de plek van Case willen zien. Anyway, op naar de drie punten nu onze Catalaanse vrienden punten hebben gemorst..

20 december 2020 om 20:17

Had liever fede gezien ipv case en ik blijf de flanken echt bedroevend vinden. Maar wat een respect naar kroos, modric, ramos, benzema en zidane die met dit real onwaardige elftal zo’n goeie reeks hebben neergezet. Echt mijn bewonderingen naar ramos die naast een koekenbakker als varane gewoon zo goed is al die jaren en benzema die het blijkbaar niet uitmaakt dat hij geen vleugelaanvallers heeft en het in aanvallend opzicht gewoon in zijn eentje klaarspeelt. Daarnaast gaan modric en kroos verder met het domineren van het middenveld en beperkt dat zich niet alleen in de tijd dat het elftal in zijn geheel veel beter was.

20 december 2020 om 20:24

Meh Varana heeft onlangs nog een goed jaar gehad. Niet swerelds beste verdediger, maar wel 1 die alle facetten beheerst. (hij mist alleen een beetje winnaarsmentaliteit) Wel eens dat Vazquez niks te zoeken heeft bij Madrid. Met Rodrygo en Vinicius hebben ze een gok genomen, die nog niet bijster goed uitpakt. Toch zou ik met Rodrygo/vinicius op links starten en straks Odegaard op rechts.

20 december 2020 om 20:27

Zelfs Vasquez in zijn meest belabberde vorm is nog letterlijk 3x beter dan Vinicius. Als Bayern fan, ik heb nog letterlijk nooit zo'n dramatische speler gezien die na dik 2,5 jaar mag blijven aanmodderen. Echt schokkend aangezien Real Madrid letterlijk met 10 man speelt wanneer hij in het veld staat. Geloof dat Vasquez het anders beter doet als verwacht. En voor de rest wat hij hierboven zegt, Real Madrid wordt letterlijk getrokken door een paar wereldklasse spelers zoals Benzema, Kroos, Modric, Courtois, Ramos en om heel eerlijk te zijn? That's it. Gewoon 5 spelers die blijkbaar bizar goed zijn dat ze de soms middelmaat om zich heen weten op te vangen.

20 december 2020 om 20:31

Ja, dat geef ik ook aan. Dat pakt tot dusver niet bijster goed uit. Wel is Vinicius pas 20 jaar oud en daar zie je wel de snelheid en wendbaarheid die je bij een buitenspelers mag verwachten. Vazquez blinkt nergens in uit en is alweer 29 jaar oud. Dat wordt alleen maar minder de komende jaren. Wel fijn dat mensen vinden dat hij hard werkt, maar Vazquez kan het zich niet veroorloven om niet hard te werken.

20 december 2020 om 20:36

Vazquez is natuurlijk niet iemand waar Real naar toe streeft qua niveau. Alleen we missen gewoon kwaliteit spelers op de vleugels. Vinicius en Asensio vind ik 10x niks. Dan liever Vazquez die zich nog inzet en verdedigend kan bijdragen.

20 december 2020 om 20:37

Klopt. Maar feit is dat bij Vinicius géén stijgende lijn is te zien, maar bij Rodrygo wél. Daarom Rodrygo lekker verhuren aan een subtopper want die heeft potentie zat, en Vinicius hopen dat ergens een middenmoter zo knettergek is om überhaupt geld voor hem neer te leggen. En inderdaad, de kritische wereldklasse meetlat dan heeft de uiterst sympathieke Vasquez niks te zoeken bij Real Madrid maar wel bij een Leicester of Dortmund bijvoorbeeld. Ook Mendy, Carvahal, Varane, Isco, Asensio, Odegaard zijn feitelijk gezien geen absolute wereldtop.

20 december 2020 om 20:46

Eens en zolang de basis goed is (middenveld Case, Kroos, Modric, Ramos, Courtois) en Zizou trainer, ziet de toekomst er rooskleurig uit. Met Valverde en Odegaard hebben ze straks 2 jongens die het stokje over kunnen nemen. Wel zullen ze straks de portemonnee moeten trekken voor goede vervangers van Ramos en de Big Benz.

20 december 2020 om 20:55

Och, was Valverde vergeten die zich onder, arguably de beste middenvelder aller tijden Zinedine Zidane, bizar snel ontwikkelt. Dat wordt inderdaad een toppertje. En Benzema is trouwens echt bizar goed, geloof dat sommige Madrista's hier dat nog wel eens onderschatten, maar krijg letterlijk Iniesta vibes van hem. Treurig dat hij afhankelijk is van 2 kinderen en Isco, Vasquez, Mendy etc voor voorzetten, oftewel nauwelijks fatsoenlijke aanvoer, maar wel afgezeken worden als hij 1 wedstrijd niet scoort. Joh, moet hij zichzelf assists gaan geven ofzo???? Hij verdient beter dan dit, zou hem dolgraag bij Bayern hebben en 442 met Lewa gaan spelen. Stel je voor

20 december 2020 om 21:08

Zegt al genoeg dat hij inmiddels al weer 10 jaar vaste spits is bij een topclub als Real. Iedere concurrentie heeft ie naar de reservebank verdreven. Dan ben je een hele grote meneer. Met Ronaldo was Benzema de perfecte meevoetballende spits, zonder Ronaldo mischien nog wel completer. (terwijl er aanzienlijk meer druk opstaat zonder een Ronaldo binnen de gelederen)

20 december 2020 om 20:42

Op papier een makkie voor Real maar heb toch het gevoel dat ze punten gaan verspillen. Dan win je tegen Sevilla, Atletico, Gladbach en van Bilbao, en het rare is dan dan ze punten verspelen tegen de mindere clubs

20 december 2020 om 20:52

Helemaal mee eens. Zeker met dit middenveld. Die zijn zo voldaan dat ze zich niet meer kunnen opladen voor de kleine potjes, zeker kroos en Casemiro. Dit zijn wedstrijden waar je gewoon met Valverde en odegaard moet spelen, die zijn gretig genoeg.

20 december 2020 om 20:57

Maar het kwaliteit verschil tussen Passmaster Toni Kroos en Odegaard is anders op dit moment nog veels te groot. Heb Odegaard op nog niks toevoegends of bijzonders kunnen betrappen

20 december 2020 om 21:03

Jezus... Die knul heeft 227 minuten gespeeld in la liga tot op heden. Hoe makkelijk denk je in hemelsnaam dat het is om je aan te passen aan een nieuwe omgeving en teamgenoten? Je hebt verdomme tijd en kansen nodig om in een ritme te geraken. Hoe idioot is het dan om hem na 227 minuten te beoordelen....?? Echt sommige fans lijken geen idee te hebben

Daarnaast is passmaster Kroos en genie wanneer hij er zin in heeft. Wanneer het tegen de Eibars, Shaktars en Levantes van deze wereld is verzet hij geen stap teveel. Je hebt geen kwaliteit nodig om deze teams te verslagen, wie je als Madrid ook opstelt, het is beter dan wat zij zich op het veld kunnen veroorloven. Die wedstrijden komen aan op mentaliteit. Vandaar dat ik zeg dat je dan gretige jongens nodig hebt.

20 december 2020 om 21:10

Zo zo, je reageert nogal gekrenkt en hebt Odegaard hoog zitten blijkbaar hahaha. Zelfs bij Sociedad was hij soms bankzitter en ik ben zelden van hem onder de indruk geweest. Speelt relatief egoïstisch voor een CAM, zelfs Sierd gaf dit al een keer aan. Je hebt meer aan genie die relatief weinig stappen verzet dan een middelmatige speler die zich suf rent. Heb je vrij weinig aan. Maar hij heeft wel potentie uiteraard, is nog heel jong

20 december 2020 om 21:28

zelfs sierd... nou nou de objectieve voetbalgoeroe zelf. Heb ik Odegaard hoog zitten? Niet perse. Waar het om draait bij mij is dat je odegaard in deze kan vervangen door elk willekeurig talent en jou door elke generische voetbalfan. Die jongens worden zo snel afgeschreven door mensen die maar half volgen. Of wist je dat hij er niet eens 2,5 volledige wedstrijd op heeft zitten in La Liga? Bij Madrid zijn het Odegaard en Jovic op dit moment maar elke topclub heeft die spelers en die fans en imo is dat gebrek aan geduld en dat uitspreken van een sterke mening terwijl je eigenlijk duidelijk van niks weet een van de meest walgelijke dingen in het voetbal. Om dan even in te gaan op deze specifieke zaak: dat jij hem niet vond overtuigen bij Sociedad kan maar zegt meer over jou dan over hem. Niet voor niets was hij een van de enige spelers niet van Barca of Madrid in het team van het jaar vorig seizoen. Duidelijk dat de kenners er een andere mening op nahouden en dat op 21- jarige leeftijd

20 december 2020 om 20:50

Hopen dat je hier wint en weer in loopt op Atletico en Barça op nog meer achterstand zet

20 december 2020 om 20:59

Grappige stadion zo pal naast een flat. Lekker vanuit je balkon live meekijken lol.

20 december 2020 om 21:03

Toe maar Eibar, zo kort erop, hoog spelen.

20 december 2020 om 21:04

Zidane zou Mendy verplicht elke dag 1 uur aan zijn passes/voorzetten moeten laten werken. Dit kun je als top trainer niet tolereren.

20 december 2020 om 21:07

wat een heerlijke pass van mij vriend rodrygo en goed afgemaakt door benzoee

20 december 2020 om 21:07

Zo, lekkere goal van Big Benz! Nu snel meer maken!

20 december 2020 om 21:07

En daarom moet Rodrygo op links spelen. Heerlijke bal!

20 december 2020 om 21:08

Helemaal mee eens. Rodrigo op links is zoveel beter dan op rechts

20 december 2020 om 21:10

Raar dat wij een van de enige zijn en Zidane niet haha. Op links is hij onvoorspelbaar.

20 december 2020 om 21:13

Haha. Denk dat dat met eerste keus hazart en 2de keus vini te maken. Maar idd als je hem opstelt dan liever op links en b v zo n assensio hoort op 10 ipv op rechts haha

20 december 2020 om 21:16

Ja klopt, maar Hazard is te vaak geblesseerd. En Rodrygo vind ik beter dan Vini.

20 december 2020 om 21:07

Benzemaaa!!!!!

20 december 2020 om 21:07

Mooi dat is nr 1. Goal karim .

20 december 2020 om 21:07

Heerlijk! Benz gedraagt zich als echte spits. En Rodry man, slimme speler, omgekeerde van Vini.

20 december 2020 om 21:08

Hahahahahahahahahahha die opmerking over vini geweldig

20 december 2020 om 21:07

Lekker alweer Benzema!

20 december 2020 om 21:10

Dat is nou een van de grootste verschillen met barca en real.

Benzema is tenminste een echte nummer 9 en een goalgetter waarop je kan vertrouwen.

Barca moddert maar wat aan met braitwaithe en een kansenmissend griezmann.

20 december 2020 om 21:13

Misschien hadden ze Suarez dan toch moeten behouden.

20 december 2020 om 21:15

Blijkbaar wel. Dan staat er tenminste iets dreigends in de spits.

20 december 2020 om 21:17

Ze komen zonder zijn enorme salaris al nauwelijks rond, denk dat het achteraf wel duidelijk is dat het puur een financiële beslissing is geweest.

20 december 2020 om 21:10

Modric is kapot joh, haha. Te veel gespeeld.

20 december 2020 om 21:14

Modric de enige echte nummer 10

20 december 2020 om 21:14

zeker

20 december 2020 om 21:14

Koekoek! 0-2 Modric, heerlijk dit

20 december 2020 om 21:14

goaaall, we spelen heel lekker

20 december 2020 om 21:14

Hopaaaaaaa poehhh heerlijk zeg!!!

20 december 2020 om 21:14

Lol, Benzema deed een Atletico halve finale CL op de achterlijn

20 december 2020 om 21:15

Wat een geweldige start van Madrid. Dat is 2 met weer een hoofdrol voor karim

20 december 2020 om 21:15

Jaja lekker hoor. Vazquez mooi terug veroverd en Benzema met een uitstekende pass op Modric die hem goed in schiet! Eindelijk is een rustige pot hoop ik tegen een laagvlieger haha

20 december 2020 om 21:16

Goed druk gezet door Vaz bij de goal. Ook goed gedaan Benzema.

20 december 2020 om 21:16

jaaaaaaaaaaaaaaaa 0-2 vammooossss

20 december 2020 om 21:16

Gek eigenlijk dat het met Vazquez zo goed loopt aan die rechterkant, doet niets bijzonders natuurlijk maar houdt het veld wel breed, harde werker, redelijke voorzet. Nu ook weer goed doorgezet wat resulteert in de goal van Modric

20 december 2020 om 21:17

Eibar speelt als Ado vanmiddag (1e helft). Wat een armoe. Dit is een grote rondo. Daarnaast zeker de verdiensten van real. Benzema is goed op dreef. Wat een speler.

20 december 2020 om 21:17

Dit had 0-3 moeten zijn..

20 december 2020 om 21:17

kijk zidane genieten haha, en hoe mist benzema die

20 december 2020 om 21:17

Sjonge had al 0-3 kunnen staan. Die verdediging van Eibar is echt lachwekkend.

20 december 2020 om 21:18

Heb Real lange tijd niet zo goed zien spelen, al is het pas 15 minuutjes onderweg deze zege lijkt zo goed als binnen. Modric speelt heerlijk.

20 december 2020 om 21:18

Kijk dat is t verschil tussen Ronaldo. Die is nooit snel tevreden mr blijft scherp. Benz die moest er gewoon in. Open doel kopbal missen pff.

20 december 2020 om 21:19

Met alle respect maar er zijn wedstrijden waarin Ronaldo letterlijk 6 kansen miste. Bij zowel Real als Juventus. Vergeet niet dat Zidane Ronaldo zelfs wel eens heeft gewisseld. Ronaldo is letterlijk niet de meest klinische aanvaller van Serie A

20 december 2020 om 21:22

Agh tuurlijk zijn die er. Come aan, logisch. Maar Benz mist veel vaker. Ik zeg niet dat Ronaldo nooit mist, maar grote kansen gaan er bij hem wel zovaak in.

20 december 2020 om 21:27

"Maar Benz mist veel vaker" Onzin en aantoonbaar onjuist wat je nu beweert, zowel Benzema als Ronaldo hadden vorig seizoen excact 16 gemiste kansen aldus Sofascore. Onderbuik gewauwel. Gaan we de beruchte "OPTA meest klinische aanvallers sinds 2013" erbij halen en Ronaldo staat letterlijk 20e plaats terwijl Benzema in de top 10 staat. Werd gemeten hoeveel kansen iemand nodig had om zijn totale goals te maken. Algemeen bekend dat Ronaldo relatief veel kansen nodig heeft om te scoren

20 december 2020 om 21:32

Ja en dan nu in details treden aub. Een schotkans van buiten de 16 nemen ze ook mee. Ronaldo doet enorm vaak, Benz niet. We hebben het hier over grote kansen, voor de doel en daar is Benz minder in. Dus leuke statistieken maar ze zijn wat algemeen.

20 december 2020 om 21:20

Ronaldo heeft ook vaak genoeg echte 100% goals gemist

20 december 2020 om 21:22

Volgens mij was Benzema ook niet tevreden tho

20 december 2020 om 21:18

Modric speelt heerlijk

20 december 2020 om 21:18

Haha hoe krijg je hem naast Benz, wel een lekker lopende aanval

20 december 2020 om 21:18

Oeefffff bijna 0-3 dit is mijn real , Vammoossss

20 december 2020 om 21:19

Dan mis je een keer het eerste kwartier en dan blijkt Real daarin geweldig voetbal te spelen? Wat een toeval

20 december 2020 om 21:23

Ja fout moment gekozen haha, Modric speelt geweldig.

20 december 2020 om 21:26

Modric is echt aan een tweede jeugd bezig lijkt het wel, echt heerlijk om te zien dus ik hoop dat hij bijtekent

20 december 2020 om 21:30

Stop maar weer met kijken haha

20 december 2020 om 21:32

Hahaha ik wist al dat deze zou komen bij een tegengoal, ik ben al weg!

20 december 2020 om 21:42

Haha sorry kon het niet laten lol

20 december 2020 om 21:19

Real is lekker aan het voetballen, maar hopelijk houden ze dit ook het grootste gedeelte van de wedstrijd vol en zakken ze niet in zoals ze wel eens vaker doen.

20 december 2020 om 21:20

wat een persoon die lucas vazquez, zo veel gebankt, zo veel negativiteit ontvangen, maar alsnog hard geknokt voor een basisplek. te bizar

20 december 2020 om 21:23

Jep maar niveau is ook wat gedaald he, in de selectie. Dan is het ook mogelijk en hij verdient het zeker.

20 december 2020 om 21:22

Alleen even hier om te kijken of dezelfde mensen weer continu aan het benadrukken zijn hoe enorm matig Eibar wel niet is, zoals gisteren over Valencia continu het geval was. Blijkt mee te vallen nu ineens hahah

20 december 2020 om 21:25

Er is nog wel een verschil, Eibar komt gewoon niet aan voetballen toe en Modric domineert dat middenveld. En ik moet wel zeggen dat ik het gisteren ook wel schrijnend vond hoe vaak een mooie countermogelijkheid om zeep hielp.

20 december 2020 om 21:36

Hahah nee doelde meer op een aantal Madrid fans die gisteren wel tot 10x toe bleven herhalen dat Valencia een soort veredeld bierteam was, naar mijn idee puur om daarmee natuurlijk een steek onder water te geven aan Barcelona. Ik vroeg me alleen af of ik diezelfde leden nu ook zo over Eibar zou zien praten. Dat is niet het geval en dus klopte m'n gevoel dat het puur was om op Barca te vitten

20 december 2020 om 21:27

Nou ja, Eibar is tot nu echt matig hoor😆

20 december 2020 om 21:22

Rodrygo heeft wel echt een heerlijk overzicht, ook fijn dat hij op alle posities in de aanval uit de voeten kan. Dit is z'n kans om op links te vaste back-up voor Hazard te worden en het is ook nog z'n beste positie, dus ben benieuwd wat hij vandaag nog meer laat zien.

20 december 2020 om 21:24

Idd. Zijn intelligentie vind ik top. Iets wat ik totaal mis bij Vini bv.

20 december 2020 om 21:27

Klopt inderdaad, Vini is als speler veel grilliger maar wanneer het wel een keer bij hem loopt daarom ook spectaculairder om naar te kijken.

20 december 2020 om 21:26

Dit had ondertussen 0-4 moeten zijn..

20 december 2020 om 21:26

Wat een kansen zeg

20 december 2020 om 21:27

Heel slordig uitgespeeld helaas

20 december 2020 om 21:27

Wat een counter zeg, doet me denken aan het Mourinho tijdperk

20 december 2020 om 21:28

die was dodelijk, met di maria ozil ronaldo en benzema

20 december 2020 om 21:28

Hahaha Modric z'n linker bestaat gewoon niet, hij kent alleen rechts en als hij dan iets met links moet doen wordt het gewoon buitenkant rechts

20 december 2020 om 21:28

wat een mooie goal zomaar uit het niets

20 december 2020 om 21:29

Pfff en dan krijg je ineens zo’n wereld goal om de oren..

20 december 2020 om 21:29

Dit meen je niet he.. sta je zo goed te ballen en krijg je zo’n mooie om je oren..

20 december 2020 om 21:29

Pfff Vaz man, stom balverlies!!! Wel nice erin gekruld hoor. Zo onnodig.

20 december 2020 om 21:29

Had het allang kunne beslissen

20 december 2020 om 21:30

Verdorie Vazquez, zo dom balverlies en waar staat courtois

20 december 2020 om 21:30

Prachtige krul zeg!

20 december 2020 om 21:31

Verwachtte hier zeker geen verrassing, dus alvast gefeliciteerd Real Madrid fans. Eibar zal hier tegen niet stunten .

20 december 2020 om 21:31

Prachtig schot. Maar Sierd de Vos hou m in de broek man. Partijdig sukkeltje dat die is. Hekel aan zn commentaar

20 december 2020 om 21:33

Dacht recent dat hij al in de buurt van de pensioengerechtigde leeftijd zat, blijkt hij nog 9 hele jaren te hebben voordat hij (hopelijk) van de buis verdwijnt

20 december 2020 om 21:45

Als je ziggo heb moet je even op de info knop drukken dan kan je bij soundtrack voor ina kiezen dan heb je engels commentaar.
Vele malen beter kan ik je vertellen.

20 december 2020 om 21:33

die bryan van eibar is wel goed hoor

20 december 2020 om 21:33

Pfff wat is de wedstrijd gekanteld. Kom op jongens. Weer even scherp en wakker worden

20 december 2020 om 21:35

Tja en dit is dus het verschil tussen het huidige team en dat van 5/6 jaar geleden. Toen had je nu al 4 goals gemaakt en kan je zo’n tegengoal hebben. Nu wordt het onnodig spannend.

20 december 2020 om 21:36

Benzema offside..

20 december 2020 om 21:37

Poah balletje Kroos

20 december 2020 om 21:37

Ben, gedraagt zich als een echte spits, mooi om te zien.

20 december 2020 om 21:37

Bah bah, Karim Bergkamp heeft er weer zin in

20 december 2020 om 21:38

Die mag je eigenlijk niet afkeuren, zo mooi is ie. Prachtig gedaan door Benzema.

20 december 2020 om 21:38

Poohhhhhh wat een aanname van benz zeg, idd beste franse spits ever

20 december 2020 om 21:39

Mee eens. Iedereen die Henry opnoemt, Henry ging op deze leeftijd naar de mls. De mls in 2013 was niet eens wat het nu is. Ik wil niks horen

20 december 2020 om 21:38

Helaas afgekeurd maar wat een aanname en afronding van Benzema, killerrrr

20 december 2020 om 21:38

Dit is ook weer zo typisch Real gewoon, dan speel je zo'n ploeg helemaal scheel en hoor je binnen 20 minuten al op 0-4 te staan om vervolgens na een simpele tegengoal weer volledig de weg kwijt te zijn. Lijken soms net A-junioren in plaats van vedettes die meerdere CL titels en andere prijzen waar anderen alleen van kun dromen op hun naam hebben staan. Mooie pass was dat trouwens van Kroos

20 december 2020 om 21:42

Alsof er een soort van onzekerheid ontstaat in zulke situaties. Heel vreemd. Vooral Case, Varane, Mendy, en Vaz gaan stress achtig met de bal om.

20 december 2020 om 21:43

Nou ja die tegengoal was anders een mooie goal hoor. Maar voor de rest wel eens dat de wedstrijd eerder op slot had gemoeten.

20 december 2020 om 21:49

Ja zeker mooi, maar er ging stom balverlies aan vooraf door Vaz. En in andere momenten verloor een Case de bal ook stom alleen geen gevaarlijk uitbraak.

20 december 2020 om 21:39

Pfff wat een kansen zijn er verloren gegaan

20 december 2020 om 21:43

Case ff wisselen hoor voor Fede.

20 december 2020 om 21:45

sterke eerste helft maar hadden wel meer kansen af moeten maken. Zonde

20 december 2020 om 21:48

Hoe spelen we? Schakel nu pas in.

20 december 2020 om 21:49

Oogstrelend bij vlagen.

20 december 2020 om 21:51

Denk dat je de beste 30 minuten van Madrid hebt gemist van dit seizoen haha. Veel kansen en goede combinaties. Alleen jammer van tegendoelpunt (wel een heerlijke). Daarna werd het wat slordiger. Hopen dat ze speciaal voor jou, dit ook in de tweede helft op de mat leggen haha.

20 december 2020 om 21:51

Heel goed begonnen. 2 prima goals. Eibar geeft dan ook wel ruimte weg maar Real speelde met vertrouwen. En dat werd dan wel weer wat minder na stombalverlies van Vaz en de 1-2 die eruit kwam. Daarna weer wat twijfelend aan de bal bij weer steeds dezelfde jongens.

20 december 2020 om 21:51

Prima, nauwelijks in de problemen. Het had eigenlijk allang 1-4 moeten staan. Veel kansen maar slechts 2 die erin gaan.

20 december 2020 om 21:51

Eerste 20 min waren geweldig. Had al 0-4 kunnen staan. Maar na de 1-2 werd Madrid wat slordig en kreeg Eibar meer ruimte. Benzema stond weer aardig te ballen en was wel de man van de eerste helft

20 december 2020 om 21:55

Thanks voor de info boys!

20 december 2020 om 22:02

Op een mooie 2de helft kerel.

20 december 2020 om 21:50

Een geweldige eerste 20 min. Maar daarna weer Ooh zo slordig. Genoeg kansen gehad om 1-4 of 1-5. Benzema toch wel weer de beste op het veld. Hopen dat we de 2de helft weer sterk starten

20 december 2020 om 21:50

We spelen heerlijk, maar moeten wel oppassen. Ze hadden een wereldgoal, maar ik zie Real alsnog wel winnen.

20 december 2020 om 21:50

Waarom krijgen dit soort ploegen altijd buitenaardse krachten tegen Madrid, wat een schot uit het niets

20 december 2020 om 21:52

Dan gaan ze viral, verdienen ze een transfer en pakken ze meer geld.

20 december 2020 om 21:53

Die eerste 20 min is het beste voetbal dat ik in jaren heb gezien. Geweldig

20 december 2020 om 21:58

Het is rust ik stel voor dat we met zijn allen stelselmatig gaan opperen bij ziggo sport dat sierd geen wedstrijden van real meer krijgt.

Wat een drama is die vent zeg, zo partijdig als het maar zijn kan en hij heeft ook al 5 jaar dezelfde slappe en uitgemolken grapjes over alles wat real is 🤢🤮🤢

20 december 2020 om 22:02

Ik irriteer me ook mateloos aan Sierd en helaas kan ik niet schakelen naar een Engelse commentator. Ik heb Ziggo maar als ik op de info knop druk krijg ik alleen stadion geluid zonder iets daarnaast.
Wij hadden vorige jaar dacht ik een petitie getekend om geen Sierd meer te horen bij Real wedstrijden en ik weet niet wat hiermee is gebeurd.....

20 december 2020 om 22:10

Volgens mij hebben ze het verkeerd gelezen en dachten ze dat je sierd juist wel wou.
Ik en mijn vriendengroep en veel mensen bij de voetbal sturen nu gewoon elke keer een klacht naar ziggo sport als sierd commentaar doet, hopelijk doen ze hier iets mee.

20 december 2020 om 22:28

Zit net even te kijken en de petitie is afgewezen omdat petities.nl voor petities tegen de overheid is.

20 december 2020 om 21:59

Heb zonder te overdrijven of Eibar nou heel zwak speelt of niet in bijna 1+ jaar (misschien langer) niet zo erg genoten van Real.
Het spel was de eerste 20 minuten heerlijk om te zien en dit is wat ik bedoelde, al die tijd dat ik liep te klagen is met een reden en dat is dat wij echt wel de spelers hebben om te kunnen voetballen, alleen lieten ze dat weinig zien.
Jammer dat we niet al 3/4-0 voorstonden, want dat zou echt het team zoveel rust geven en Eibar meteen een tik geven, waarbij de wedstrijd zo goed als gespeeld zou zijn en nodige spelers rust zouden kunnen krijgen.
Hoop dat de jongens de 2e helft net zo goed starten als de 1e helft en opzoek gaan naar een 3e-4e goal en ik word echt helemaal gek als we vandaag hier de punten verspillen......

Naast dit alles bijna iedereen verdient een pluim behalve 2 pannenkoeken waar ik me echt continue wedstrijd in wedstrijd uit aan irriteer en dat zijn Casemiro en Varane.
Ongeloofelijk hoeveel domme passes beide heren geven en hoeveel balverlies ze lijden. Casemiro naast dat hij het spel vertraagd, geeft ook telkens de bal weg hij mag echt wel plaats maken voor Valverde of Odegaard.
Daarnaast Varane is echt zo armmoedig in het opbouwen, het moment dat hij aan de bal is dan weet je dat het 9/10 keer balverlies is omdat hij dan de bal naar voren rost of hij houd de bal zo ontiegelijk lang bij zich dat spelers kunnen aansluiten van de tegenstander en geeft dan de bal aan Carvajal.

20 december 2020 om 22:07

Eens, case kan gewoon niet meer. Fede moet in zijn plek. Varane wil ik niet eens over beginnen dat is gewoon ado materiaal.

20 december 2020 om 22:12

Maar Fede op zn plek betekent gelijk dat Fede zijn beste asset niet gebruikt kan worden en dat is namelijk zn rushes. Hij rendeert beter op de plek van Modric. Of moet Kroos het plek van Case innemen en Valverde een linie naar voren.

20 december 2020 om 22:11

Het erge is, ze raken zo niet meer te vertrouwen. De onzekerheid aan de bal is echt stressvol. Te vaak helaas. Stombalverlies wat voor gevaar zorgt.

20 december 2020 om 22:07

Ff een vraag ik kijk Beinsports nou al een tijdje maar is die ene commentator altijd zo uitbundig?

20 december 2020 om 22:08

Ray Hudson? Hij is de beste Engelstalige commentator ja zeker!

20 december 2020 om 22:12

als je ray hudson bedoelt, dan ja zeker. Heerlijke vent. Goed duo ook met die andere man. Luister graag naar hen

20 december 2020 om 22:09

Varane is echt al een hele tijd heel erg matig

20 december 2020 om 22:10

Mendy passt opvallend weinig naar Benzema, niet slim

20 december 2020 om 22:11

Die had Rodry wel moeten maken hoor. Of iig op doel.

20 december 2020 om 22:11

mendy pikt al twee keer goed iemand uit. Daarstraks vazzie met een harde bal over de grond aan de tweede paal en nu even terug leggen op Rodrygo. Gaat hij dan toch nog iets betekenen offensief? Dit stemt me iig hoopvol.

20 december 2020 om 22:14

Geen foute bal van ramos maar die varane staat gewoon te slapen? Hij kan echt niet meer.

20 december 2020 om 22:14

Wat een fout van Ramos jeeijte

20 december 2020 om 22:15

Benzema zijn kaatsing is echt buitenaards

20 december 2020 om 22:16

Kroos is zo een waanzinnige speler.

20 december 2020 om 22:17

Je hebt Modric, Kroos en Benz (aan de bal) en je hebt het tegenovergestelde van hen, Case, Varane, Mendy en Vaz. -_-

20 december 2020 om 22:18

Haha dat is ook waar ik aan dacht. Wat een tegenstelling in een elftal. Ongelofelijk.

20 december 2020 om 22:19

Perfect samengevat. Alleen Carvahal moet er ook bij, komt altijd lomp en ongecontroleerd over. Met zijn mislukte hakjes in het begin

20 december 2020 om 22:19

Is Vazzie zo slecht vandaag? Hij was namelijk goed bezig. Jammer!

20 december 2020 om 22:22

Het is een bikkelaar, zoals Mendy dat ook zeker is. Maar aan de bal is me punt in dit geval.

20 december 2020 om 22:18

Kroos met een kunststukje.

20 december 2020 om 22:23

Mooiste is eigenlijk dat kijken naar de vrije man als de bal nog dalende is. Geweldig.

20 december 2020 om 22:19

wat een domme bal wilde carvajal geven zeg

20 december 2020 om 22:19

Wat is Real in balbezit slordig zeg, komaan boys!!!

20 december 2020 om 22:20

Wtf Carvajal lol!

20 december 2020 om 22:20

Mendy, held!

20 december 2020 om 22:20

jezus carvajal. Dat was belachelijk. Slechtste bal die ik deze week heb gezien. Je staat 2 tegen 5 en hij schopt die bal gewoon recht op de verdediger 5 meter voor hem. Schaam je

20 december 2020 om 22:21

Heel frustrerend maarja

20 december 2020 om 22:20

Mendy strijder, defensief wel gewoon een topper!

20 december 2020 om 22:23

over 3 dagen moet je alweer aan de bak tegen een sterk Granada. Waar blijven die wissels Zidane? Je hebt er 5

20 december 2020 om 22:34

Breedte vd bank is niet te vertrouwen.

20 december 2020 om 22:26

Jongens jongens jongens. Wat een kans

20 december 2020 om 22:26

wat een missers

20 december 2020 om 22:26

Nee Rodryyyy geen Vini tafarelen aub!!! Come aan hoor agh

20 december 2020 om 22:26

Twee grote missers van Rodry de tweede helft.

20 december 2020 om 22:27

Kroos is echt gigantisch goed

20 december 2020 om 22:28

Typisch Zidane weer met het zo lang wachten met wisselen

20 december 2020 om 22:29

Varane laat zich heel makkelijk beaten daar.

20 december 2020 om 22:30

pedro leon al 34, ik dacht altijd dat hij de leeftijd had van morata enzo

20 december 2020 om 22:31

Juiste moment . We hebben vers bloed nodig. Lucas begon sterk maar is ook minder geworden. Die is ook rijp voor een wissel.

20 december 2020 om 22:31

Real moet echt leren om eerder de wedstrijd op slot te gooien. Zometeen krijg je uit de counter 2-2 om de oren en maak je het je zelf weer lastig.

20 december 2020 om 22:33

Tsja je hebt nauwelijks killers in huis of eigenlijk niet. Enkel Benz die het hier en daar laat zien. Dat is meteen het probleem.

20 december 2020 om 22:41

Tja dat is al iets van 2 jaar al zo. Perez toch ook wel zien dat er amper scorend vermogen is, op Benz na dan. Hopelijk komen er in de winter of zomer nog versterkingen want het is nu zo frustrerend.

20 december 2020 om 22:31

Gewoon 2e geel man scheids, bangerik!

20 december 2020 om 22:33

vinicius erin voor lucas

20 december 2020 om 22:34

Vini heeft buikgriep. Die zit thuis.

20 december 2020 om 22:37

ooh, jammer

20 december 2020 om 22:34

Carvajal moet echt ff aan de aanname werken. Bal schiet van zijn voet de hele tijd.

20 december 2020 om 22:36

Eibar helemaal niet dreigend geweest in tweede helft

20 december 2020 om 22:36

Hmm het wordt weer tijd om een madrid logo te nemen 😜

20 december 2020 om 22:42

Waarom dan als ik vragen mag?

20 december 2020 om 22:48

Maar dan ook van Barcelona naar Madrid verhuizen 🤣

20 december 2020 om 22:38

Je ziet wel dat defensief Mendy naast Ramos echt nodig is. Ramos moet nu toch meer op zijn taken focussen.

20 december 2020 om 22:39

Ohh Varane!! Pff

20 december 2020 om 22:40

Varane pff dat was echt slecht.

20 december 2020 om 22:39

dat is gewoon hands toch?

20 december 2020 om 22:39

Bizar dat Eibar nog in de wedstrijd zit. Had echt al 1-10 moeten zijn.

20 december 2020 om 22:39

Is toch penalty

20 december 2020 om 22:39

Bizar dit

20 december 2020 om 22:40

Komop man dit kan toch geen penalty zijn ahhahah

20 december 2020 om 22:42

Agh hou je mond man Sierd. Real wordt al tig keer genaaid. Krijgt ze zelf niet. Tegen Valencia, 1 en al feest. Incl Villareal.

20 december 2020 om 22:44

asensio is zo nep. waarom is hij erin gekomen

20 december 2020 om 22:44

Lucas heeft letterlijk elke bal verspeeld in de 2de helft. Alsof je met 10 man speelt.

20 december 2020 om 22:45

Vazquez zakt er nu door heen. Die moet er uit.

20 december 2020 om 22:51

Haha

20 december 2020 om 22:45

Sierd is weer zo partijdig als wat. Paar dagen geleden had Real precies dezelfde momenten tot 2 keer toe waar de bal tegen een hand aankwam van een speer van Bilbao. Ook daar geen penalty. Sierd is abnormaal vervelend en over die momenten hoor je hem tijdens te wedstrijd nooit.

20 december 2020 om 22:48

Pff, wat een actie van Ramos.

Slecht opgesteld allemaal wel zeg.

20 december 2020 om 22:48

Pfffff hoe dan, echt pfff. Ramos moet alles doen ofso wtf man. Varane waar is hij!!!!

20 december 2020 om 22:48

varane had hem nooit zo geblokkeerd

20 december 2020 om 22:49

Wooow. Ramos.

20 december 2020 om 22:49

Hahah, en juist Vazque maakt het haha.

20 december 2020 om 22:49

jaaaaa, vazquez verdient deze goal

20 december 2020 om 22:50

Casemiro die even een siësta deed en ramos die ons red.

20 december 2020 om 22:50

Nou eindelijk de beslissing! Goed van Vázquez.

20 december 2020 om 22:50

Waarom nu pas! Waarom !!!! Gestress off. Lool, top. Wel zwak van Vaz eerst, geef em op Benz die weg was maar nee. Daarna laat Benz zien hoe te passen!

20 december 2020 om 22:51

Klopt eigenlijk herstelt Benz de fout van Vazzie.

20 december 2020 om 22:50

Eindelijk man damnnn!

20 december 2020 om 22:50

Onze Capitan, wat een held!

20 december 2020 om 22:50

Pfff eindelijk doet Lucas was goed in de 2de helft. 3 punten zijn binnen. Gefeliciteerd jongens

20 december 2020 om 22:51

Het zijn wel strijders hoor, dit Madrid.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Karim Benzema komt op eenzame hoogte bij winnend Real Madrid
Real Madrid overnacht als gedeeld koploper van LaLiga. Het team van Zinédine Zidane was zondagavond met 1-3 te sterk voor Eibar en heeft nu evenveel punten als Atlético Madrid, dat echter twee duels minder heeft gespeeld: dertig punten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren