1
0
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: La Liga
Datum: Woensdag 30 september 2020
Tijd: 21:30 uur
Scheidsrechter: César Soto
Stadion: Estadio Alfredo Di Stéfano (Madrid)
Toeschouwers: 0
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
30 september 2020 om 20:34

Pfff, Hazard weer 4 weken eruit met een spierblessure. Bale 2.0. Ben het wel een beetje zat onderhand. Benzema en Jovic wederom samen in de punt, Isco ook basis. Hopen dat Jovic beter voor de dag komt want vorige pot was het niet best. Odriozola als rechtsback. Nou, op naar 3 punten.

30 september 2020 om 20:37

Hey amiga! Ja Hazard komt hard aan maar genoeg spelers over die dat moeten kunnen overnemen. Nu een keer Odegaard op de bank, slim van Zidane. Ik vind Zidane echt van een ander niveau, hij geeft niemand het gevoel dat ze er altijd staan, iedereen kan een keer zitten als het moet, en dan worden er geen vragen gesteld. Op naar de 3 punten Melis! Vamos

30 september 2020 om 20:39

Nou volgens mij zijn ramos, courtois, varane, benzema, casemiro, kroos toch wel redelijk verzekerd van een plek bij de eerste elf.

30 september 2020 om 20:47

Ik vind Zidane een fantastische people manager. Met een selectie vol sterren is hij 100% de beste keuze. Echter bevinden deze sterren zich in een afrondende fase en zijn er veel talenten aangetrokken. Om die verder te ontwikkelen betwijfel ik of Zidane de beste keus is. Daarbij is het redelijk vreemd te noemen om in de eerste wedstrijd te zeggen dat je geen extra spits wou inbrengen om het systeem niet om te gooien, om vervolgens twee opeenvolgende wedstrijden het systeem om te gooien. Roteren om fris te houden is goed, maar roteren om te roteren zorgt er ook voor dat sommige spelers niet in een ritme geraken. Daarbij zijn er spelers die nooit roteren zoals Ramos en de heilige Benzema. Ik ben zeker fan van die laatste, maar ook hij zou eens mogen roteren om te uit te proberen hoe ze het zonder hem er zouden vanaf brengen.

30 september 2020 om 20:59

Meestal ben ik het met je eens maar wat een bs over Benzema, alsof hij zijn strepen nog niet verdiend heeft, kom op zeg. Courtois Ramos en Benzema zijn de enige die altijd spelen, de anderen moeten weleens banken, Casemiro het minst maar ook nog wel eens soms. En zo hoort het ook, Ramos van 2007 bij ons Benzema vanaf 2009 bij ons en op hun posities zijn er ook geen betere spelers dus die jongens genieten veel respect en zijn de teamleiders. Die andere jongens houdt Zidane goed scherp. Reken maar dat Odegaard vandaag had willen spelen, het liep nog niet helemaal in zijn eerste twee wedstrijden, truth be told. In Spanje verwacht ik dat Zidane weer om alles mee gaat doen, en not forget, hij wacht op Mbappe, dan gaat het feest pas beginnen my friend

30 september 2020 om 21:03

Ik zeg nergens dat er een betere optie is dan Benzema in de spits. Ik zeg alleen maar dat het geen kwaad kan om in sommige wedstrijden hem rust te geven en een systeem te vinden dat ook zonder hem kan werken. Hij wordt ook steeds ouder en vorig jaar hadden we het geluk dat hij er nooit uit lag (zowiezo niet blessuregevoelig). Maar wat als hij er straks wel eens uitligt? Benzema is zo belangrijk als aanspeelpunt, maar waar je kan moet je toch een plan B kunnen uitwerken.

30 september 2020 om 21:07

Ja true ons plan B sucks helaas, maar als Benz toch ouder wordt zoals jij zegt, laat hem dan ook maar zo veel mogelijk spelen. In de bekerwedstrijden kan Jovic spelen en tegen misschien hele kleintjes in de Laliga maar laat hem eerst maar eens doelpunten maken. Ik hoor veel mensen schreeuwen om Jovic altijd maar zijn prestaties zijn er niet echt naar hoor, als je niet scoort kan je zo weer zitten

30 september 2020 om 20:48

Ben absoluut geen fan van Bale maar Eden kan alleen maar dromen van de dingen die bale hier heeft laten zien. Qua professionaliteit zitten deze 2 heren wel op een vergelijkbaar niveau. Hazard met zijn gewicht en bale met zijn autisme en het golfen. Ik vind hazard een miskoop en ik zou kijken of je hem kan betrekken in de deal met mbappe.

30 september 2020 om 20:35

Leuke opstelling, Isco Modric Casemiro Fede pff lekker hoor. En Jovic ook weer basis, dus die haters die alleen maar op Zidane willen afgeven en zeggen dat hij Jovic geen kansen geeft, here you go. Hij moet wel gaan scoren, hij krijgt bij ons kansen die hij bij Frankfurt wel gewoon simpel afmaakte alsof het niets is. Hij is super jong nog absoluut, maar nu zijn er ook geen fans meer weet je, misschien maakte dat veel indruk op hem, het grote Bernabeu. Anyway, Benzema on top, Ramos gaat zeker weer een dood spelmoment er in knallen! Hala Madrid Y Nada Mas

30 september 2020 om 20:40

Ja toch positief, geen fans heeft toch positief uitgepakt.

30 september 2020 om 20:43

Alleen heeft hij nog niet vaak in het grote Bernabeu gespeeld. Dat hij kansen mist is zeker tolereerbaar. Maar dat hij niet vecht voor elke bal of zich verstopt is dat niet. Mayoral toonde in de vorige wedstrijd meteen veel meer 'aanwezigheid' bijvoorbeeld.

30 september 2020 om 20:38

Nice, daar gaan we weer. Prima opstelling. Met Modric zal het voetballend beter gaan. Hoop op een simpele overwinning maar t zal niet.

30 september 2020 om 20:42

Er wordt veel gesuggereerd dat Jovic zou mogen/moeten vertrekken, waarbij Mayoral zou blijven. Dat zou mij toch raar lijken dat je Jovic dan twee keer basis zet. Blij om Marcelo en Odriozola te zien. Wel spijtig dat Odegaard niet speelt ipv Isco. Zie hem liever uit pure noodzaak spelen, maar anders zie ik liever andere spelers minuten krijgen. Denk dat het nu weer trage statische boel wordt. Zie geen enkele snelheid in dit elftal. Daaron had ik ook graag Vinicius zien spelen, maar gezien er twee spitsen zijn was Odegaard een grotere kanshebber. Naast de drie punten zou het eens fijn zijn om een overtuigende overwinning te zien met goed, aanvallend voetbal. Lijkt al een eeuwigheid geleden.

30 september 2020 om 20:45

Marcelo had ik verwacht. Bij lastigere tegenstanders zal Mendy altijd spelen. Marcelo nu is prima. Zidane rouleert er wel op los haha.

30 september 2020 om 20:49

Jammer dat hij Militao niet vaker laat rouleren met Varane (ook al is die nu geblesseerd).

30 september 2020 om 20:54

Marcelo voor de kleinere wedstrijden en de meer verdedigendere mendy voor de grotere wedstrijd: doet me heel erg denken aan de tijd van Mourinho met Quintrao. Ik herinner me zelfs de wedstrijd tegen atletico waarin hij in de wedstrijd zijn twee backs wisselde om aanvallender te kunnen spelen haha. Die WAS tactisch echt heel goed!

30 september 2020 om 20:43

heey mede madridistaas, weet één van jullie waar ik de opstelling kan zien. Want staat niet op voetbalzone.

30 september 2020 om 20:46

(4-4-2): Courtois; Varane, Ramos, Marcelo, Ordiozola; Isco, Valverde, Modric, Casemiro; Benzema, Jovic.

30 september 2020 om 20:46

thxx hoop de 3 punten Hala Madrid ik hoop een mooie wedstrijd

30 september 2020 om 20:50

Fede speelt dus middenveld is prima. Verder wel goed om Jovic te zien. Voor de tweede keer oprij. Als hij weer niet presteert dan heb ik ook al genoeg gezien.Verder had ik ook graag Vini gezien maargoed

30 september 2020 om 20:53

Hazard Wat een miskoopwe hebben mazzel dat Benz de leegte van CR7 tot nu toe zo goed heeft weten op te vullen maar die man gaat ook niet voor eeuwig mee, laten we hopen dat onze Braziliaanse talentjes het dit seizoen gaan laten zien want anders zie ik het (buiten een aankoop als mbappé) somber in wat betreft doelpunten in de toekomst.

30 september 2020 om 20:55

Zidane heeft tijdens de zomerstop heel goed kunnen nadenken en begon met 433 maar zal al snel dat het niet liep. Nu schakelt hij naar een 442, iets wat vorig jaar zelden voorbij kwam, een heel klein beetje in het begin alleen met Hazard en Benzema voorin, maar op die combinatie moeten we nog een tijd wachten. Ik twijfel of Hazard zijn blessure wel zo ernstig is, het lijkt mij er meer op dat ze hem precies op de Clasico helemaal fit willen hebben en nu dus geen risico meer nemen.

30 september 2020 om 20:58

Hij zal niet fit zijn voor de clasico. Dan wordt het weer zo’n klus als toen tegen City. Vini die veel beter in vorm was moest banken voor iemand die net terug kwam van een blessure en die helemaal niet wedstrijd fit was. We speelden letterlijk met 10 man. Nee ik heb liever dat ie dan gewoon niet speelt. Of gewoon de laatste 15min invalt ofzo

30 september 2020 om 20:59

Ik heb een licht vermoeden dat ze dit doen zodat hij niet opgeroepen wordt met het nationaal elftal. De bondscoach had reeds gezegd Hazard te gaan oproepen als hij 1 van de volgende 2 wedstrijden speelt. Het lijkt mij dat ze bij Madrid zeker geen zin hebben om hem nu weer klaar te stomen om dan risico's te nemen met Belgie. Ik denk dat Hazard 100% de Clasico haalt.

30 september 2020 om 21:05

Ja man denk dat je gelijk hebt, lijkt me ook gewoon even slim hehe.

30 september 2020 om 21:07

Het probleem is: zal hij wedstrijd fit zijn voor el Clasico? Ik heb eerlijk gezegd geen zin om Real weer met 10 man te zien spelen.

30 september 2020 om 21:11

Zit nog 1 wedstrijd tussen tegen Cadiz die hij waarschijnlijk wel (deels) zal spelen. Maar inderdaad, gelijkaardig scenario als tegen City toen. Of hij kiest voor 5 middenvelders: Case, Kroos, Modric, Fede en dan Isco/asensio. Zal helaas geen Vinicius worden :/

30 september 2020 om 20:58

Tweede keer dat Jovic op rij start. Dat gezeik ook op Zidane elke keer. Het begint echt standaard te worden van de media om Zidane iedere keer maar aan te vallen als die bepaalde spelers geen kansen geeft. Hij wilt gewoon het beste voor het team, en dat heeft Real onder ander 3 CL's en 2 La Liga's opgeleverd. Ik hoop serieus dat het duo Benzema - Jovic gaat werken. Met 1 heb je een dodelijke spits en de ander een meevoetballende spits die ook zijn goals kan maken. Verder leuk dat Odriozola ook een kans krijgt. Meer dan een prima backup voor Carvajal dan Vazquez wat totaal geen back is. Triest nieuws eerder op de dag met Hazard. Maar hopelijk boekt Real hier een normale overwinning. Het wordt serieus tijd dat Real gaat kappen met punten te morsen tegen kleine in eigen huis. Ik zie dat Atletico al punten heeft gemorst tegen het kleine Huesca, dus daar is je waarschuwing al. Zakelijke 2-0, 4-0 zou leuk zijn.

30 september 2020 om 21:03

Wederom geen vini. Wel fijn dat Jovic wederom mag spelen. Goed voor zijn zelfvertrouwen. Hopelijk is hij vandaag trefzeker. Verder goed dat ordio erin staat. Is vergelijkbaar met carvajal. Is ook een back die aanvallend veel opkomt. Eerste thuis wedstrijd dit seizoen. Hopen op een overtuigende overwinning. Hala Madrid

30 september 2020 om 21:03

Goede opstelling, marcelo kan voor extra creativiteit zorgen ben ook benieuwd naar odriozola want ik vond carvajal zeer matig spelen

30 september 2020 om 21:06

Hopelijk scoort Benzema vandaag

30 september 2020 om 21:09

Ik ben geopereerd aan de longen en lig in het ziekenhuis, maar ik kijk wel via de ziggo sport totaal app. Alleen zal ik dan tijdens de wedstrijd niet veel kunnen posten denk ik, want dan is mijn stream weg. Dus bij deze alvast Hala Madrid!

30 september 2020 om 21:10

Beterschap man. En veel kijkplezier. Sterkte.

30 september 2020 om 21:10

Beterschap man!

30 september 2020 om 21:11

Heel veel sterkte bij je herstel!

30 september 2020 om 21:26

Allemaal bedankt voor de steun!

30 september 2020 om 21:29

Animo Edie! Ik denk aan je vriend, wordt maar snel de oude. Vanavond gaat Real Madrid 3punten voor jou halen en daarna kan jij lekker gaan slapen! Hala Madrid en spoedige beterschap toegewenst Eydie! Stay strong friend

30 september 2020 om 21:47

beterschap!

30 september 2020 om 21:10

Mooi, weer een 4-3-1-2/4-1-2-1-2 opstelling. Lijkt erop dat Zidane iig voorlopig van de 4-3-3 is afgestapt, wat logisch is zonder Hazard. Hoop dat Jovic vandaag eindelijk een goaltje mee kan pikken, hij kreeg in de tweede helft wat kansjes en heeft wel die rode kaart van Emerson afgedwongen.

30 september 2020 om 21:17

Blij om Odriozola in de basis te zien, Carvajal steekt niet echt in goede vorm. Had liever Odegaard gezien ipv Isco maar rouleren is prima. Hopelijk kan Jovic meer laten zien deze wedstrijd al werd hij ook niet echt gezocht vorige keer. Blij dat Zidane in ieder geval van die 4-3-3 af is want dat werkte totaal niet.

30 september 2020 om 21:24

.... kan ik deze match fatsoenlijk jeweetwel. Me eigen appa. is broke.

30 september 2020 om 21:27

Ik kwam zowat klaar toen ik Sird zn stem niet hoorde! Letsgo Madrid

30 september 2020 om 21:30

Jij bent echt zo cringe. Niet normaal.

30 september 2020 om 21:32

Het Alfredo di Stefano stadion! Ik zal nooit vergeten wat je voor ons gedaan hebt! Jouw ziel is nog altijd bij ons! Hala Madrid

30 september 2020 om 21:41

hoe speelde di stefano eigenlijk? als welke speler kan ik hem vergelijken

30 september 2020 om 21:40

de goal komt eraan

30 september 2020 om 21:40

Goede kans, goed werk van Jovic en Marcelo

30 september 2020 om 21:40

aah jovic 1e goeie actie lekker

30 september 2020 om 21:43

Ze zijn lekker vel. En ordio is lekker bezig hoor. Hoop dat Jovic wat los komt. Dit is zo n ideale wedstrijd.

30 september 2020 om 21:47

jovic dat moest hem zijn

30 september 2020 om 21:47

Ohh Jovic jonge. Die schiet er hopelijk 1 in straks. 2e kans nu

30 september 2020 om 21:47

Jovic jongen, dat had hem moeten zijn hoor

30 september 2020 om 21:47

Kan iemand mij aub vertellen of die nieuwe blessure van Hazard nog steeds te maken heeft of kan hebben met die overtreding van Meunier? Ik heb er namelijk weinig verstand van.

30 september 2020 om 21:49

Is nu een spierblessure en geen enkel gerelateerde klachten. Desalniettemin is zijn enkel ook nog steeds niet herstelt.

30 september 2020 om 21:49

Nee dit was een nieuwe spierblessure las ik. Andere plek.

30 september 2020 om 21:50

Nee spierblessure op de training opgelopen, waarschijnlijk te hard getraind na afwezigheid

30 september 2020 om 21:47

Tja hiervoor is Jovic dus gehaald.

30 september 2020 om 21:47

deze moest erin wat een misser

30 september 2020 om 21:48

Die moet erin Jovic

30 september 2020 om 21:48

Heh, voor her eerst dat ik Jovic zo’n kans zie missen

30 september 2020 om 21:50

Bij Frankfurt schoot hij deze erin alsof het niets was

30 september 2020 om 21:48

Pff Jovic jongen. Die had er in gemoeten. Dit was je kans zo alleen voor de keeper

30 september 2020 om 21:50

Niet eens op doel, very frustrating

30 september 2020 om 21:52

Ja echt he. Net langs de paal. Maar die ballen moeten er echt in. Zidane geeft hem nu kansen die hij pakken moet

30 september 2020 om 21:51

Ook al ging ie mis, Jovic meer aanwezig, net ook een mooie actie en kans gecreerd. Iets negatief? Luie Isco, zo gaat ie toch James achterna pff.

30 september 2020 om 21:52

Pfff in de herhaling zag je hoe weinig het scheelde, de bal draaide net langs de binnenkant van de paal

30 september 2020 om 21:54

Ja echt jammer. Zat te veel effect aan de bal. Scheelde echt zo n 15 cm . Gun het die jongen van harte

30 september 2020 om 21:58

Ik ook, denk dat ik inmiddels praktisch voorzitter ben van de Jovic fanclub hier op vz met hoe graag ik hoop dat die jongen slaagt.

30 september 2020 om 22:03

ik heb een lidmaatschap in ieder geval. Gun het hem echt en heeft ook alles om een pure killer van het hoogste niveau te worden

30 september 2020 om 21:53

benz geen offside 1 op 1... schandalige beslissing. Laat toch spelen idioot, je kan altijd terugdraaien met var. Malloot van een lijnrechter

30 september 2020 om 21:56

Wat een niveau weer 🤦‍♂️. Scheidsrechters zijn ook maar mensen die fouten maken, Maarja hem gelijk een idioot noemen is blijkbaar normaal.

30 september 2020 om 22:02

fouten maken of de regels gewoon niet volgen... Als Lijnrechter fluit je niet af tenzij je 100 procent zeker bent. Volgt er een kans uit kan dat altijd teruggedraaid worden door de var maar andersom niet. Als je die fout maakte 2 jaar geleden toen de var nieuw was oke, maar nu? Nee kan echt niet

30 september 2020 om 21:55

Wat een zwakke vrije trap zeg

30 september 2020 om 21:59

Pff om moe van te worden. Als die erin ging, schuld van Isco met Benz, en vooral Benz, ga de spits een keer in, laat de bal aan Isco.

30 september 2020 om 22:04

Odrio en Valverde spelen nice. Isco luie donder voor Ode aub. Zo statisch. Soms moet ie even gaan, blijft ie steeds staan. Wil enkel de bal in de voeten en dan lekker lopen met de bal argh.

30 september 2020 om 22:05

jongeeeee, scoor man!

30 september 2020 om 22:07

Jovic wordt deze wedstrijd in ieder geval meer gezocht, dat is al een fijne verbetering. Die goal komt wel, al twee keer dicht bij geweest vandaag

30 september 2020 om 22:11

We hebben helaas te veel zwakheden.

30 september 2020 om 22:12

Kansloze poging van Benz daar, balverlies zonder reden..

30 september 2020 om 22:12

jovic loopt echt wel goed vandaag. Is naar mijn gevoel van nature ook beter in de juiste plek zoeken dan Benz. Hopelijk volgt dat goaltje nog vandaag. Odriozola ook goed vandaag. Doet me deugd. Gun het die twee jongens zo hard en als ze beide hun vorm hervinden maakt dat dit seizoen een stuk makkelijker natuurlijk

30 september 2020 om 22:15

Helemaal mee eens. Hebben ondanks hun beperkte rol van vorig seizoen ook niet naar geklaagd naar mijn weten, daar hou ik van. Hoop ze dit seizoen meer aan het werk te zien.

30 september 2020 om 22:16

Odrio is nice. Maar voorin, hoeveel tijd gaan we ze geven? We zijn Arsenal he of Dortmund. Als na Benz ook Jovic kans op kans gaat missen tja, leuk maar dat lijkt me niet wat we willen nastreven.

30 september 2020 om 22:14

Hahaha lekker man Odrio, probeert even dwars door z'n man te lopen

30 september 2020 om 22:14

Ik ga alvast een belletje plegen naar Ramos! Oh en Perez om de Var in te schakelen. : p

30 september 2020 om 22:14

Zoals vorige seizoen voetballen we geweldig tot de 16 meter. Maar dan ... Real heeft hetzelfde probleem als toen ..Scoren lukt maar niet . We maken het ons zelf veel te moeilijk.

30 september 2020 om 22:17

Jep dat idd, lastig om steeds te zien dat we die topaanvallers missen. Elke wedstrijd hetzelfde en dan wellicht wachten op Ramos die even wat geks doet tjsa.

30 september 2020 om 22:18

Ondanks dat Jovic een grote kans gemist heeft vind ik hem onze beste speler. Odriozola speelt ook goed. Maar die Isco stelt me weer teleur.

30 september 2020 om 22:18

Modric - varane - vasquaz - Nacho - isco - marcelo - carvajal wegdoen. Hakimi & regu. Zelfs oscar , kubo en ceba zouden het beter doen. hadden nooit verkocht mogen worden. Teveel 30ers in de selectie. Barca 4-0 tegen villareal . Hier niet eens kunnen overtuigen tegen gare teams. Zidane is een legend maar houd teveel vast aan die bejaarden. Terwijl het duidelijk tijd is om te vernieuwen , militao, jovic , hazard allemaal miskopen. Had je beter ziyech kunnen halen.

30 september 2020 om 22:19

Serieus, Atalanta en Everton hebben een betere voorhoede. Wat een drama

30 september 2020 om 22:28

Atalanta heeft ondanks de namen die misschien niet indrukwekkend zijn momenteel dan ook een van de best ingespeelde teams in heel Europa. Vorig seizoen 98 keer gescoord, nu alweer 8 goals in 2 potjes, waaronder de huidige 4-1 tussenstand tegen Lazio.

30 september 2020 om 22:19

En dan zie je die Haaland weer even koelbloedig scoren tegen Bayern alsof t niets is.

30 september 2020 om 22:19

Redelijke wedstrijd, maar toch weer kwetsbaar verdedigend. Ordriozola speelt een hele sterke wedstrijd. Je ziet meteen de energie die hij met zich meebrengt. Fede speelt ook weer sterk net als vorige wedstrijd en Jovic is op zijn minst toch aanwezig. Jammer dat hij een van die kansen er niet inknalt. Hoop dat het hem nog lukt voor wat vertrouwen te tanken. Isco mag er van mij meteen af voor Odegaard, maar zal wel weer mogen aanmodderen tot minsten minuut 70. Marcelo is nog steeds een genot technisch, maar je ziet gewoon hoe hij fysiek 'op' is. Zo spijtig.

30 september 2020 om 22:22

Beetje hetzelfde verhaal als tegen Sociedad. Aardig aan de bal, maar weinig gevaar in de 16. Jovic is niet meer zo onzichtbaar maar moet wel die kansen benutten. Dat deed hij bij Frankfurt toch beter. Vind ook Odriozola het verdienstelijk doen ook al komen de meeste voorzetten niet aan vind ik wel een, lichte, verbetering ten opzichte van Carvajal.

30 september 2020 om 22:23

Jezus, wat een kut wedstrijd zeg. Er zit echt totaal geen idee in dit team. Haal alsjeblieft Isco eruit. Wat een trage slak is dat, en ook gewoon in alles. Levert ook alles in. Irriteer me kapot aan die man met ze paarden staartje.
Ik vind sowieso dit middenveld veel te traag man. Jovic had die enorme kans moeten maken maar dat is het probleem met Real. Real heeft altijd teveel kansen nodig om te scoren. Ook lijkt het erop dat we een kopie gaan krijgen van vorig jaar. Ook toen scoorde je erg laat tegen deze tegenstander maar kreeg je in blessuretijd alsnog de deksel op je neus. Op deze manier, ga je simpel punten morsen maar dat is niet nieuw met Real in eigen thuis tegen kleine teams. Breng alsjeblieft Odegaard en Vinicius ofzo in. Tempo moet veel en veel hoger.

30 september 2020 om 22:29

Isco hadden ze vorig jaar al moeten verkopen, is al jaren over z’n hoogtepunt, maar ja je moet toch een back up hebben voor Kroos.

30 september 2020 om 22:28

Odegaard of Vini voor Isco aub.
Trouwens wat beweegt Jovic toch fantastisch over het veld 😍. Die combinatie met Odriozola ook, pure genot. Hij kan een top aanspeelpunt worden. Ik mis toch echt een spits die regelmatig de 16 induikt.

30 september 2020 om 22:37

Isco is echt al jaren matig, hij had al lang verkocht moeten worden

30 september 2020 om 22:34

Onze selectie is zo ongebalanceerd helaas. De 1 is constant geblesseerd, de ander is te lui, de een kan niet scoren, de ander is te druistig, de ander is te oud en kan het niet meer belopen, de ander weer dit dat tsja.

30 september 2020 om 22:35

Wat een pech! Sterk gedaan Jovic! Hij komt eraan die goal, come on

30 september 2020 om 22:35

Wat een save

30 september 2020 om 22:36

echt jovic zijn doelpunt wil maar niet komen

30 september 2020 om 22:36

isco moest allang verkocht worden

30 september 2020 om 22:36

Case serieussss hoe mis je die?????

30 september 2020 om 22:36

Pfff de bal stuiterde net op voordat Casemiro schoot, anders was hij niet zo hoog..

30 september 2020 om 22:36

Ik schakel net.. helaas nog geen goals, maar ook niet verassend.. hoe speelt Jovic?

30 september 2020 om 22:37

Uitstekend

30 september 2020 om 22:38

Wordt lekker veel gezocht vandaag (eindelijk) en heeft nu al 3 goede kansen gehad. Die goal komt er wel als hij zo door gaat

30 september 2020 om 22:37

Jovic en Odriozola zijn wel lichtpuntjes vanavond, spelen erg goed

30 september 2020 om 22:37

Voelt ergens toch niet goed bij mij als je Isco zo ziet aanmodderen en James dan ziet shinen in de Premier League. Jammer dat James en Zidane het niet met elkaar konden vinden, want hij blijft voor mij de betere speler ten opzichte van Isco, al helemaal in dit systeem wat voor hem perfect zou zijn.

30 september 2020 om 22:40

Ja blijft onbegrijpelijk. Vind Isco een prachtige voetballer hoor maar James is zo veel effectiever

30 september 2020 om 22:43

Helemaal mee eens, Isco op z'n goede dag is bijna Messiaans ongrijpbaar maar hij is zo ongelofelijk inconsistent met een gemiddeld rendement. Dan wil ik inderdaad liever een effectievere speler als James die met vertrouwen ook prachtige dingen laat zien, met daarnaast een hoge doelpunten betrokkenheid.

30 september 2020 om 22:42

Zulke spelers zouden bij Liverpool nooit kunnen shinen. Het zijn luie voetballers die in een subtop team terecht moeten waar ze de man kunnen zijn. Dat alles om hen draait, zoals nu met James bij Everton waarbij ook de coach achter hen staat. En Isco is gewoon lui, gaat nergens over.

30 september 2020 om 22:45

Toch geloof ik dat James ook bij Real Madrid nog steeds de man had kunnen zijn, hoe geweldig hij in z'n eerste jaar was onder Ancelotti was echt niet normaal. Paar jaar terug vond ik Isco harder werken trouwens, waarin hij echt volop mee verdedigde. Nu zie je echt dat hij zo min mogelijk probeert te lopen.

30 september 2020 om 22:39

Als Vini komt ga je weer 4-3-3 spelen lijkt me, zal Jovic er wel (onterecht) af gaan.

30 september 2020 om 22:40

Zou mooi zijn om Isco er zien af te gaan voor Odegaard en Vini voor Case.-----Jovic----Vini-Benz-Odegaard

30 september 2020 om 22:41

Doet Zidane nooit, veel te aanvallend

30 september 2020 om 22:43

Mag ook voor Modric. Heb je nog Fede en Case

30 september 2020 om 22:41

Wel pijnlijk om Marcelo te zien sprinten tegenwoordig

30 september 2020 om 22:46

Een van beukeringtje haha. Kan echt niet meer .

30 september 2020 om 22:41

even serieus, wat was dat van marcelo, wat slecht verdedigd

30 september 2020 om 22:41

casemiro kan echt niks met de bal

30 september 2020 om 22:43

Carvajal erin?????????

30 september 2020 om 22:45

Snap ik ook niks van die wissel. Speelt een aardige wedstrijd.

30 september 2020 om 22:44

Marcelo kan zo slecht verdedigen. Komt Zidane weer met zijn 3-dubbele wissel. Zie het vrij somber in, als we niet eens valladolid kunnen oprollen thuis wordt het een lang seizoen.

30 september 2020 om 22:44

Tragisch slechte wissels weer

30 september 2020 om 22:44

jeetje gaan ze nu weer 433😪

30 september 2020 om 22:44

We gaan nu dus terug naar een 433

30 september 2020 om 22:44

Dus weer naar 433. We zullen zien..

30 september 2020 om 22:45

En dan een triple wissel, heerlijk hoor Zidane! Nu kunnen deze getergde spelers zich zeker nog 35 minuten laten zien! Vamos mi Madrid

30 september 2020 om 22:45

Als het aan mij had gelegen was Benzema eruit gegaan vandaag, vond Jovic een betere wedstrijd spelen met meer betrokkenheid in het spel.

30 september 2020 om 22:47

Benzema is de neefje van Zidane die gaat er nooit uit

30 september 2020 om 22:51

Ik zou eerder voor de verloren zoon gaan maar deze versie vind ik ook goed

30 september 2020 om 22:46

hoezo zou je zomaar een rechtsback moeten wisselen. zidane houdt echt van ze oude spelers man😪

30 september 2020 om 22:46

Toch wel jammer dat James weg is aangezien isco wel op 10 mag spelen en er niks van bakt. Ook echt schandalig dat onze enigste back van niveau mendy is en de rest bij geen enkele top ploeg zou meedoen.

30 september 2020 om 22:49

Eens. In een 4-4-2 kan James echt schitteren, zoals in het Real van Ancelotti. Real speelde toen haar beste voetbal in 10 jaar tijd. Het zegt genoeg dat Bayern Odriozola gewoon nauwelijks gebruikt heeft, wat een middelmaat.

30 september 2020 om 22:48

Ben zowaar blij met de keuzes van Zidane. Benz en Jovic samen voorin en rond minuut 60 Vini en Asensio erin... Color me surprised

30 september 2020 om 22:49

Marcelo...

30 september 2020 om 22:50

Dat Zidane continue heeft moeten roepen dat hij een prima selectie heeft en dat hij niemand nodig heeft zegt genoeg. We weten allemaal dat dat niet zo is en dat onze selectie aan alle kanten kwaliteit mist. Dat wordt elke match wel weer duidelijk helaas.

30 september 2020 om 22:50

Teveel net niet middelmatige spelers , een aantal jaren geleden hadden we de beste selectie van de wereld. Nu zitten we niet eens in de top 5 vrees ik. Onze talenten zijn ook niet goed genoeg.

30 september 2020 om 22:50

Marcelo moet echt nooit op doel schieten, ondanks z'n uitstekende techniek is z'n trap zo slecht dat het bijna niet te geloven is.

30 september 2020 om 22:50

Marcelo’s rechtervoet is 99 keer ruk en 1 een raket haha wat een trap

30 september 2020 om 22:51

Madrid moet de portemonnee trekken en Alaba halen.

30 september 2020 om 22:54

Niet nodig mendy is een top linksback

30 september 2020 om 22:58

Inplaats van varane op cv kan wel. Of cvm voetballend beter dan case.

30 september 2020 om 22:51

viniiii

30 september 2020 om 22:51

Eindelijk de goal

30 september 2020 om 22:51

Jaaa Vinicius!! Maar was het geen buitenspel?

30 september 2020 om 22:53

Nee via valladolid verdediger

30 september 2020 om 22:54

Ja klopt zag het net in de herhaling.

30 september 2020 om 22:56

Zag pas na de herhaling dat die bal van Valladolid speler kwam idd. Hoezo speelt die die bal daar zo tho hahah?

30 september 2020 om 22:52

JUNIORRRR!

30 september 2020 om 22:52

eindelijk wat een rommelige goal maar hij telt

30 september 2020 om 22:52

Waarom haalt ie nou Jovic eruit, onbegrijpelijk , geef die jongen nou is een kans en laat m een hele wedstrijd spelen..onbegrijpelijk dit !!

30 september 2020 om 22:53

Als er inderdaad een wedstrijd was om Jovic 90 minuten te laten staan was het vandaag wel. Zat goed in de wedstrijd, itt Benzema die wel alles zal spelen helaas.

30 september 2020 om 22:52

Jaaaaa Vini lekker jongen!

30 september 2020 om 22:52

Wat is Real Madrid slecht zeg. Vergane glorie.

30 september 2020 om 22:53

Glorie in wederopbouw

30 september 2020 om 22:58

Er mag wel worden doorgeselecteerd.

30 september 2020 om 22:55

Verdediging en middenveld vrij goed maar ze missen echt kwaliteit in de voorste linie

30 september 2020 om 22:55

Wat praat jij nou weer met je vergane glorie?

Wel gewoon nog kampioen van spanje.
Dat het niet lekker loopt ok, maar vergane glorie??

30 september 2020 om 22:52

Viniiiiiii! Leuk voor de Braziliaan. Nu doorzetten Madrid

30 september 2020 om 22:53

Yesss heerlijk, Vini pakt zijn kans wat anderen niet kunnen! Hoe moeilijk is het. Lekker! Met moeite maar toch.

30 september 2020 om 22:53

Lekkwrr Vinii

30 september 2020 om 22:54

Komt aardig wat geluk erbij, want als Benzema die pas gaf was het dik offside. Kwam echter van verdediger, dus hij telt.

30 september 2020 om 22:54

Vini scoort nu en dat is mooi. Maar hij is al 3x de bal met nutteloze dribbels kwijt geraakt in 5 minuten tijd. Ook bij de goal liep die zich eigenlijk vast

30 september 2020 om 22:56

hij is zo rommelig en slordig, niet normaal

30 september 2020 om 23:03

Ik zal wel blind of negatief zijn, maar tenzij hij echt heel anders gaat trainen wordt dit nooit niveau wereldtop. Ik snap dat hij jong is, maar de echte techniek en het overzicht van een topspeler dat kan je al wer zien bij de wereldtoppers in wording.hij voetbalt namelijk ook alsof hij het uitgevonden heeft, maar ik zie alleen maar een blind paard.

30 september 2020 om 22:55

Real lekkere hoge druk maar de laatste 10 min zijn wel rommelig hoor pff. Marcelo kapt 2 man a la Dembele uit en schiet hem ook Dembele achtig het stadion uit. Zo’n pisgoal van Vini. Maarja goal is goal.

30 september 2020 om 22:55

nee, courtois is daar vriend, bij hem scoor je niet zomaar

30 september 2020 om 22:56

Courtois redde vorig seizoen Real's seizoen en nu gewoon weer lekker verder waar die gebleven was. Echt knap hoe snel hij zo hoog niveau haalt. Blundert zelden.

30 september 2020 om 22:58

Het is wel een hoofdpijn dossier voor Zidane. Speel je 433, mis je top flankaanvallers die ook een goaltje kunnen maken etc, met individuele kwaliteiten. Ga je nu 442 spelen, mis je weer echte killers voorin, nu 2 matches op rij. Tsja wat kan je nog meer dan. Zelfs Leicester hebben betere killers voorin met Vardy, of zelfs Southampton met die Ings. Dan hoef ik niet eens te spreken over de echte topclubs.

30 september 2020 om 22:59

snel de tweede maken jonge

30 september 2020 om 23:00

Als Real zo doorgaat, kan je het kampioenschap wel vergeten ja

30 september 2020 om 23:04

Het gaat een heel zwaar jaar worden. Dat zie je helaas nu al. Zo n pot moet je gewoon overtuigd winnen

30 september 2020 om 23:01

Wat een wedstrijd spelen beide doelmannen.

30 september 2020 om 23:03

Na het doelpunt is Real weer aan het uitblinken in nonchalance en balverlies. Asensio ook weer heel slap.

30 september 2020 om 23:03

Pff als je dit niet afmaakt dan krijg je een keer de deksel op de neus.

30 september 2020 om 23:03

wat slecht Benzema

30 september 2020 om 23:04

heel slecht uitgespeeld zeg

30 september 2020 om 23:04

Pffff Benzema echt onvoldoende vandaag hoor, weer een aanval verpest

30 september 2020 om 23:04

Slechte bal van Benzema.
Leg je hem goed opzij was het 2-0.
Al weet je het net Vinicius nooit.

30 september 2020 om 23:04

Jovic gaat eraf en we spelen weer met duizend slechte voorzetten.

30 september 2020 om 23:05

ai ai benz. Dat is echt een kut pass op Vini

30 september 2020 om 23:06

Kijk dan even naar City, Liverpool, Bayern, zelfs Dortmund denk ik, en vergelijk de aanval met die van ons. Tsja.

30 september 2020 om 23:05

Pff Ronaldo had allang 3 goals gemaakt.

30 september 2020 om 23:05

Pfffff wat zijn ze aan het doen. Vooral die benzema. Ik blijf het zeggen jongens. We gaan het niet redden met benzema en Jovic als spitsen.

30 september 2020 om 23:06

Wat een slechte bal van Benz. Anders was het 2x Vini jammer

30 september 2020 om 23:06

Ik vind Vinicius echt niet zo’n groot talent als iedereen doet voorkomen hoor. Rodrygo vind ik bijv als een stuk volwassener ogen. Vini is zo ontzettend slordig en totaal niet doelgericht..

30 september 2020 om 23:13

Extreem slordig. Ben benieuwd naar zijn balverlies, echt ongekend hoe makkelijk hij weer inlevert. Terwijl jongens als Fede en Casemiro de longen uit het lijf lopen om de bal te heroveren.

30 september 2020 om 23:06

Geen enkele wedstrijd wordt nog comfortabel gewonnen met Real Madrid, heel frustrerend.

30 september 2020 om 23:10

Eens , paar jaar terug sloopten we teams zoals dit met 3-0 etc.

30 september 2020 om 23:08

modric speelt echt een hele sterke wedstrijd

30 september 2020 om 23:10

Ze moeten echt de wedstrijd op slot gooien anders krijg je, net als vorig jaar, nog een late gelijkmaker.

30 september 2020 om 23:10

Carvajal is ook zo matig. Wel voorbeeld van hoe ver je kan komen met hard werken en erg beperkt talent.

30 september 2020 om 23:10

Hakimi had nooit verkocht mogen worden.

30 september 2020 om 23:16

Hakimi speelt meestal in een 5 mans achterhoede dus het is niet zeker dat hij bij ons ook goed zou zijn

30 september 2020 om 23:21

Ja , klopt. Is wel een jongen van de club en zou zich wel kunnen aanpassen denk ik.

30 september 2020 om 23:10

Deze wedstrijd is zoals iemand eerder zei echt een kopie van de thuiswedstrijd vorig seizoen tegen Valladolid, je domineert maar hebt uiteindelijk een minieme voorsprong. Hoop op een andere afloop dan toen

30 september 2020 om 23:11

Helemaal niks meer na het doelpunt zoals gewoonlijk.

30 september 2020 om 23:12

Ik vind Asensio overigens wel bewegelijk. Er lukt nog niet veel, maar ik zie in ieder geval tekenen van klasse. Dat kan ik maar van weinig andere zeggen bij Real.

30 september 2020 om 23:13

Ah, Vini geeft weer een bal weg na een kansloze dribbel.

30 september 2020 om 23:14

Benzema had veel eerder gewisseld mogen worden Zidane.

30 september 2020 om 23:16

Ja mensen, Leicester City, Arsenal en Dortmund hebben zelfs inmiddels een sterkere aanval dan die van ons. Aanval met doelpuntenmakers. Jep!

30 september 2020 om 23:18

Zo is het wel. We hebben 4 centrum spitsen die alle 4 moeilijk scoren. ( Jovic , karim , diaz en mayoral

30 september 2020 om 23:17

Nog 35 keer: "punten meenemen, wedstrijd vergeten en hop naar de volgende".

30 september 2020 om 23:18

Dit gaat real zakelijk over de streep trekken.

Weliswaar verdiend maar met weinig overtuiging uitgedrukt in kansen en doelpunten.

30 september 2020 om 23:18

Ze blijven deze wedstrijd toch steeds winnen met het kleinste verschil. Is ook een kwaliteit denk ik. Alleen: je bent Real Madrid. Dan moet je toch wel nu en dan je tegenstander wegvegen met 4-0, met alle respect. Het is mager maar ze winnen wel.

30 september 2020 om 23:20

Echt schandalig dit.

30 september 2020 om 23:19

Wauw Vini, hou het veld breed man en blijf weg in de hoek. Mayo is daar met Valverde, komt Vini er ook bij pff. Trek de verdediging open door weg te sprinten daar pff.

30 september 2020 om 23:19

Wil een Vardy niet afbouwen bij Real?we hebben niet alleen Mbappe nodig, Mane mag ook komen om deze zieke voorhoede te herstellen.

30 september 2020 om 23:24

Haha zelfs Ings zou de nodige goals maken lol.

30 september 2020 om 23:19

Wat een kansloze misser zeg

30 september 2020 om 23:20

Vinicius jezus!!

30 september 2020 om 23:20

jeetje vinicius, wat suuuuper slecht

30 september 2020 om 23:20

waarom is die vinicius zo zenuwachtig aan bal lol..

30 september 2020 om 23:20

echt schandalige wedstrijd dit echt om te huilen

30 september 2020 om 23:21

Die moest je maken Vini.

30 september 2020 om 23:22

Denk dat ansu momenteel al beter is dan vini. Hij kan alles wat vini ook kan en heeft meer rendement plus jonger.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Vinícius Júnior helpt Real Madrid aan zeer moeizame overwinning
Real Madrid moet duidelijk nog op stoom komen. Het team van Zinédine Zidane boekte woensdagavond ten koste van Real Valladolid de tweede zege van het LaLiga-seizoen. Een doelpunt van Vinícius Júnior gaf de doorslag: 1-0. Lees verder

254 fans
Keeper, 30 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren