1
3
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Premier League
Datum: Zondag 28 februari 2021
Tijd: 13:00 uur
Scheidsrechter: P. Tierney
Stadion: King Power Stadium (Leicester, Leicestershire)
Toeschouwers: 0
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
28 februari 2021 om 12:02

Pfoe deze opstelling. Geen Partey, geen Auba, geen Odegaard. Wel Willian helaas, maar gelukkig wel Cedric ipv Bellerin. Ook Elneny, maar ik heb liever hem dan Ceballos in een wedstrijd als deze. Ben erg benieuwd, maar dit Leicester is erg erg stug. Als we omhoog willen, MOETEN we dit winnen, kom op!!

28 februari 2021 om 12:05

Arteta blijft een trol, hoezo weer willian over martinelli??? En dan weer die David luiz ik kan het echt niet begrijpen

28 februari 2021 om 12:09

Het Martinelli verhaal is echt onbegrijpelijk en dat Luiz speelt is ergens wel te begrijpen. Holding heeft gisteren voor het eerst weer volledig mee getraind na z'n botsing vorige week dus de keuze op Luiz is wel te begrijpen, al had ik natuurlijk ook liever Holding gezien. En om eerlijk te zijn, Luiz speelde niet super slecht donderdag, alleen faalt hij wel vaak in wedstrijden als deze

28 februari 2021 om 12:06

Tielemans zou ook mooi zijn voor arsenal. Duo met partey

28 februari 2021 om 12:18

Ben ik het volledig mee eens Protheus! Een mobielere speler dan Xhaka met een hogere handelingssnelheid. Plus tweebenig met een zeer goed afstandsschot met beide benen.

28 februari 2021 om 12:08

Als je deze duidelijke B-opstelling ziet lijkt het juist duidelijk dat de league bij dezen het raam uit gegooid wordt en volledig op de Europa League wordt gegokt? Dit lijkt me overigens hoe dan ook geen gek idee. Deze selectie heeft het niet in zich om consistent goed genoeg te presteren om top 4 nog enigszins mogelijk te maken, maar hebben afgelopen seizoen wel laten zien dat ze in losstaande bekerwedstrijden kunnen verrassen. Zelfs tegen tegenstanders die beter zijn dan de teams die nu nog in de EL zitten.

28 februari 2021 om 12:11

Tja, deels mee eens Awkward Turtle. Anderzijds, als je de competitie compleet vergooit bouw je ook niet echt vertrouwen in voor je elftal... Dus ik vind dit best risicovol. Rouleren doe je door je basiselftal aan te houden en daarin 2-3 posities te wisselen. Arteta wisselt nu 6 posities... Dat is gewoon te veel en werkt vaak niet.

28 februari 2021 om 12:12

Mee eens, al vind ik het in de verdediging niet erg aangezien het daar allemaal niet veel ontloopt, niet van wereldklasse helaas. Maar dat voorin ineens Laca en Willian spelen, is wel erg bijzonder na afgelopen donderdag waar Auba toch wel goed speelde

28 februari 2021 om 12:03

1 assist en Willian mag meteen weer starten ipv Martinelli. Elneny en Luiz is ook irritant, jammer van deze opstelling. Well fijn dat Saka rust krijgt.

28 februari 2021 om 12:12

Jep. Was ik ook al bang voor... Willian is de favoriet der favorieten van Arteta. Verschrikkelijk. Ik snap eigenlijk alleen de keuze om Bellerin (eindelijk!) op de bank te zetten.. de andere keuzes snap ik allemaal niet.

28 februari 2021 om 12:05

Luiz en William, dan weet je dat dit niet goed gaat komen..

28 februari 2021 om 12:05

Slechte opstelling hoor. Snap dat je sommige spelers rust wil geven maar waarom krijgt martinelli nou geen kans? Waarom geen partey? Die kan toch gemakkelijk 60 min meedoen? Weer Luiz is ook echt pijnlijk om te zien.

28 februari 2021 om 12:07

Martinelli moet je voorzichtig mee zijn je wilt niet de blessure gevoeligheid van robben hebben

28 februari 2021 om 12:09

Voorzichtig is leuk, maar hij is ondertussen alweer 5 wedstrijden fit en heeft misschien 10 minuten gespeeld daarin... Als je hem nooit speelt, gaat hij ook niet fitter worden.

28 februari 2021 om 12:24

Precies. Zoals jackieboy10 al aangeeft is martinelli gewoon al een tijd fit maar speelt niet. Zelfs geen invalbeurt de laatste wedstrijden. Dit heeft gewoon niks meer met voorzichtigheid te maken.

28 februari 2021 om 12:33

Het is inderdaad heel erg raar, het zal niet liggen aan zijn mentaliteit of kwaliteit. Maar wat dan wel?

28 februari 2021 om 12:08

Precies waar ik bang voor was, Willian die wordt beloond voor 1 degelijke invalbeurt... En dat tegen Leicester die vechten in een wedstrijd. Waarom start je dan niet met Martinelli, die dezelfde strijd levert?? Waarom opeens weer Pepe op rechts, terwijl hij het op links beter deed?? En wordt Gabriel "gestraft" voor een matig optreden? Ook Elneny kan mij totaal niet bekoren, omdat we dan op het middenveld niemand hebben die de bal naar voren weet te spelen.. Enige positieve voor mij is dat Bellerin eindelijk eens op de bank wordt gezet! Snap persoonlijk ook niet waarom juist nu Lacazette in de basis staat, net nadat Aubameyang juist beslissend is geweest? Die vorm wil je hem dan toch ook laten vasthouden?

28 februari 2021 om 12:11

Gisteren was op de Twitter van Arsenal al te zien dat Laca iig ging spelen. Hij was erg vrolijk en best wel wat foto's van hem. En Pablo Mari heeft het ook niet erg slecht gedaan als hij mocht spelen. Maar ja, Martinelli, nog steeds heel raar en dat Elneny speelt, meer een loper dan Ceballos en na zijn optreden van donderdag wel begrijpelijk, maar ja Partey had nog veel beter geweest. Maar ja, we moeten het er mee doen hahaha. Cedric is wel fijn en Tierney natuurlijk

28 februari 2021 om 12:15

Tja, maar maakt dat het logischer? Het lijkt nu veel meer op random rouleren... Mari was de vorige pot dat hij speelde onwennig. Ik heb er opzich geen probleem mee dat hij speelt, maar wel met de mogelijke reden waarom. Dat is namelijk dat Gabriel een mindere wedstrijd speelt en gelijk moet banken, daar waar spelers als Luiz nooit die consequenties krijgen. Ik snap dat Arteta voorzichtig is met Partey, maar is het nu juist slim om ipv Elneny juist Ceballos op te stellen omdat hij zichzelf zal willen bewijzen? Je weet dat de combinatie Xhaka - Elneny niet werkt namelijk..

28 februari 2021 om 12:28

Holding heeft gisteren voor het eerst weer meegetraind na vorige week zondag dus dat Luiz de voorkeur krijgt, kan ik me wel in vinden, al die ik ook liever Holding. Over Gabriel, tsja, het ontloopt elkaar echt weinig en roulering vind ik dan niet slecht. En wat je zegt over Ceballos klopt ook wel ja, maar laten we hopen dat Elneny z'n beste wedstrijd speelt haha

28 februari 2021 om 12:57

Mja, als je ergens vastigheid wil hebben is het centraal achterin.

28 februari 2021 om 12:12

Wat heeft Martinelli geflikt dat hij al tig wedstrijden geen speelminuten maakt, maar natuurlijk staat Willian er wel weer in, die nog tegen een straatlantaarn aanknalt met de bal.

28 februari 2021 om 12:16

ik denk hij wilt geen risico nemen hij komt van een zwaar blessure en toen viel hij paar keer uit met blessures, hij komt er wel geloof me, alleen van Williams begrijp ik niet maar hij zal wel zijn reden hebben

28 februari 2021 om 12:19

Wat een onzin Emirates stadion... Martinelli is alweer meer dan 5 wedstrijden fit volgens mij en hij heeft letterlijk 10 minuten gemaakt in die wedstrijden.. Je hebt voorzichtig zijn en je hebt gewoon geen kans geven.. Martinelli zal nooit match fit worden op deze manier, dus wat heb je daar aan?

28 februari 2021 om 12:49

jah zeg je goed volgens jou, maar Arteta ziet het en weet wat hij met hem wilt en daardoor neemt hij tijd met hem. Arteta is niet gek hij weet wat die jongen allemaal kan en wilt hij rustig aan doen met hem.

28 februari 2021 om 12:12

Deze opstelling is vragen om een nederlaag van Arteta.

28 februari 2021 om 12:12

Deze opstelling is vragen om een nederlaag van Arteta.

28 februari 2021 om 12:20

Leicester geen Maddison, Arsenal geen Saka maar denk een gelijkspel of Arsenal winst.

28 februari 2021 om 12:31

Hm, ik heb er juist 0,0 vertrouwen in gezien de opstelling.. Leicester speelt met intensiteit en wij zetten juist geen intensiteit op het veld. Ik voorspel een verlies eigenlijk.

28 februari 2021 om 14:02

En wat denk je nu maat?!

28 februari 2021 om 12:22

Dit is echt een horror opstelling. We hebben niet eens een doordeweekse wedstrijd, wat een verschrikking.

28 februari 2021 om 12:24

Ik lees veel mensen die het raar vinden dat er gerouleerd wordt maar het is toch heel logisch? De spelers die afgelopen donderdag spelen speelde grotendeels ook in het weekend en de wedstrijd daarvoor tegen Benfica. Elneny mag van mij wel Ceballos vervangen na donderdag. Saka en Auba hebben de rust nu nodig na 3x 90 minuten in 1.5 week. Cedric gelukkig voor Bellerin. Pepe is de laatste tijd in vorm dus hopelijk neemt hij het team op sleeptouw. Lacazette is ook goed genoeg. Enige waar ik met iedereen mee eens ben is de keuze voor Willian ipv Martinelli, maar wie weet kan hij ons verrassen net als afgelopen donderdag maar lijkt me sterk.

28 februari 2021 om 12:30

Het is logisch dat je rouleert ja, het is niet logisch dat je 6 (!) spelers rouleert! Er bestaat ook nog zoiets als automatismen in het team hè. Die gooi je nu volledig het raam uit. Pepe is in vorm op links, niet op rechts. En Elneny heeft sinds zijn samenwerking met Partey tegen United geen goede wedstrijd meer gespeeld... Dus hoezo wil je hem graag zien? Bovendien is de combinatie Xhaka - Elneny keer op keer volledig funest voor ons spel gebleken. En Willian is gewoon een gedrocht van een beslissing van Arteta. 1 degelijke invalbeurt in 20 wedstrijden en dat wordt gelijk beloond met een basisplaats? Saka verdient rust ja, maar Auba? Valt toch reuze mee.. Het zijn profvoetballers. Maar bon, 2-3 spelers rouleren ben ik helemaal voor. Dus als dat Lacazette voor Auba, Cedric voor Bellerin en Pepe voor Saka is bijvoorbeeld, dan ben ik daar prima voor. Misschien nog 4. Maar 6 is simpelweg te veel.

28 februari 2021 om 12:37

Omdat Ceballos een enorm grote fout maakte afgelopen donderdag en de 2 doelpunten die we tegen kregen door hem kwamen. Mari vind ik altijd prima spelen dus mag van mij gerust minuten maken. Enige speler die van mij niet erin had gehoeven was Willian.

28 februari 2021 om 13:12

Ja en anderen die fouten maken mogen altijd blijven staan: Bellerin, Luiz etc. Dus dat vind ik onzin. Gelijke monniken, gelijke kappen.

28 februari 2021 om 12:35

Het rouleren vindt ik dikke prima, maar ben wel beetje klaar met spelers zoals Luiz, Elneny en Willian. Ceballos was slecht maar nog altijd beter dan Elneny.

28 februari 2021 om 12:37

Als ik naar deze opstelling kijk heb ik een goede namiddag gekozen om een wandelingetje met mijn vriendin te maken.

28 februari 2021 om 12:57

Hahaha veel plezier, kon ik dat ook maar doen😂

28 februari 2021 om 13:01

Bah, wat een mediocre team. Gelukkig speelt Maddisson niet, maar wij stellen zowat een van de zwakste opstelling op

28 februari 2021 om 13:02

Belachelijk trouwens dat dit niet op Ziggo sport wordt uitgezonden, maar hoofdklasse hockey. Belachelijk

28 februari 2021 om 13:08

De tweede helft wordt wel uitgezonden op het open kanaal. Ben benieuwd wat het verschil in kijkcijfers is overigens, als de hoofdklasse hockey meer kijkers heeft dan Leicester -Arsenal, is het vanuit het perspectief van Ziggo uitstekend te rechtvaardigen.

28 februari 2021 om 13:20

Ja tuurlijk dat wel vind het gewoon jammer haha

28 februari 2021 om 13:06

Luiz weer met zijn standaard lange bal waar niemand staat

28 februari 2021 om 13:07

Fantastisch verdedigd! F jeugd verdediging

28 februari 2021 om 13:07

Jezus wat slecht verdedigd hele linkerkant lag open en niemand zet druk

28 februari 2021 om 13:07

Ja hoor nu al

28 februari 2021 om 13:08

Willian, ben echt zo blij dat hij weer is de kans krijgt. Hij heeft echt laten zien dat die een van de betere spelers is bij Arsenal. Denk dat weer is belangrijk zal zijn met een doelpunt of assist.

28 februari 2021 om 13:09

Haha heerlijke reactie, ik huil met je mee.

28 februari 2021 om 13:08

Kanonnen wat slecht dit, niemand verdedigde?

28 februari 2021 om 13:08

Kroonprince met een super opstelling? Het is te zien. Onbegrijpelijk toch

28 februari 2021 om 13:08

Leno die fout 2 maakt, met geluk niet de 2-0

28 februari 2021 om 13:09

Willian staat ook nooit vrij voor een kans

28 februari 2021 om 13:09

Wauw wat een amateurs

28 februari 2021 om 13:10

Dit is trouwens weer niet de fout van arteta maar gewoon weer individuele fout van oa Mari

28 februari 2021 om 13:11

Arteta is toch echt wel de gene die hem opstelt

28 februari 2021 om 13:14

Wie moet er anders staan dan?

28 februari 2021 om 13:23

Gabriel?

28 februari 2021 om 13:32

Die kan ook niet alles spelen.

28 februari 2021 om 13:10

Haha die Mari loopt gewoon weg van de bal ???

28 februari 2021 om 13:13

Sssst, super goede speler. Ook super slim om ons traagste centrale duo op te stellen tegen de snelle spelers van Leicester....

28 februari 2021 om 13:18

Ik snap de aankoop van Mari echt totaal niet, miljoenen neerleggenen voor langdurig geblesseerde speler die het nergens heeft laten zien

28 februari 2021 om 13:24

Ik ook niet, maar dat mag je hier niet zeggen volgens velen. Paar goede wedstrijdjes maken dat allemaal goed..

28 februari 2021 om 13:13

Wat een domme plek om daar een overtreding te maken

28 februari 2021 om 13:16

Jammer, was wel een moeilijke hoor

28 februari 2021 om 13:16

Tielemans raakt hem toch ook? Anders valt Tielemans niet zo terwijl hij een sliding inzet

28 februari 2021 om 13:16

De camera beelden waren wel echt heel slecht, schandalig eigenlijk

28 februari 2021 om 13:19

Waren idd heel slecht, maar kon wel echt zien dat Tielemans hem niet raakte en Ndidi wel.

28 februari 2021 om 13:22

Ja maar tielemans draaide met zijn lichaam precies mee terwijl Pepe meer ging dus vandaar mijn twijfel

28 februari 2021 om 13:21

Haal Willian er maar weer af, je speelt gewoon met 10 (halve) man

28 februari 2021 om 13:24

Wilde net hetzelfde zeggen haha, hoe haalt die Arteta het in zn hoofd.....

28 februari 2021 om 13:25

Echt verschrikkelijk, dramatisch, brengt helemaal niks

28 februari 2021 om 13:23

Prachtige lange bal weer van Luiz....

28 februari 2021 om 13:57

Verschrikkelijk vond ik ook dat hij het blijft doen. Het gaat 10 keer fout en 1 keer goed en dat rechtvaardigt het allemaal weer in Luiz zijn koppie.

28 februari 2021 om 13:26

Eigenlijk is het voetballen tegen Arsenal best makkelijk, je weet 100% zeker dat ze 1 a 2 hele grote fouten gaat maken. Maak je die af en je houdt de boel een beetje dicht en je bent klaar

28 februari 2021 om 13:29

Ja gewoon achterin achterover leunen, dan creëert Arsenal niks en ben je er zo zelf uit

28 februari 2021 om 13:26

Pepe mag wel wat meer blijven staan

28 februari 2021 om 13:27

Wat een dramatisch schot willian

28 februari 2021 om 13:29

Ik vind het nog niet heel onaardig gaan, alleen Willian moet gewoon vervangen worden en je ziet echt hoe ongelooflijk belangrijk KT is op de flank

28 februari 2021 om 13:29

Het is toch echt huilen met Willian. Als dit maar niet betekent dat Martinelli zijn liefde verliest.

28 februari 2021 om 13:30

Vrije trappen specialist Willian met een geweldige voorzet😒

28 februari 2021 om 13:38

Ondanks het lichte leedvermaak voel ik wel met jullie mee, wat een verschrikkelijke speler is die Willian toch. Het ergste is nog dat bijna alle niet-Chelsea fans hem altijd als een geweldige speler zagen, omdat ie het soms in de CL wel liet zien (en men verder nooit Chelsea keek). Maar man man man, wat een frustrerende gast, heb me er jaren aan lopen ergeren. Eist alles op qua vrije trappen en corners en ja daardoor heeft ie wel eens een assist, maar zo’n speler heeft bij een grote club niks te zoeken

28 februari 2021 om 13:31

Jemig, ik denk echt serieus dat ik zelfs die vrije trap beter had gegeven dan Willian, zulke ballen horen gevaar te stichten, dat was dit zeker niet

28 februari 2021 om 13:32

Dat hij ze mag blijven geven zegt ook veel over de rest vind ik.

28 februari 2021 om 13:38

Nouja dode spelsituaties is sws slecht verdeeld bij Arsenal. Vorig jaar veel goals gevallen uit corners die door Pepe genomen werden en nu nemen Willian en Saka ineens corners die nooit dreigend zijn. Auba die de penals neemt terwijl hij regelmatig mist of slecht in schiet en Laca en Pepe daar beter in zijn

28 februari 2021 om 13:39

Je zou toch zeggen dat ESR ze ook normaal kan nemen met z'n rechts?

28 februari 2021 om 13:34

Best gek eigenlijk dat de bal teruggeschoten moet worden naar de balbezit hebbende partij na hoofdblessure. Arsenal stond bij de 16 en mag nu vanaf eigen 16 weer beginnen opbouwen

28 februari 2021 om 13:35

Zometeen wordt Pepe gewisseld ipv Willian, let maar op

28 februari 2021 om 13:41

Daar ben ik ook erg bang voor ja.....

28 februari 2021 om 13:37

Leicester krijgt ook gewoon nooit geel, ze mogen overtredingen blijven maken

28 februari 2021 om 13:38

Als je tegen Arsenal speelt kan je bijna geen geel krijgen

28 februari 2021 om 13:42

Nee maar zij mazelen wel vaker met de scheids alleen hoor je daar bijna niemand over omdat iedereen sympathie voor ze hebben. Volgens mij ook meeste penaltyâ´s mee

28 februari 2021 om 13:40

Nee assist van Willian en goal van Luiz, die spelen de komende 5 wedstrijden basis...

28 februari 2021 om 13:40

YESSS dit is toch wel heel erg lekker hoor

28 februari 2021 om 13:40

Terecht!

28 februari 2021 om 13:41

Terechte gelijkmaker

28 februari 2021 om 13:41

Lekkere vrije trap van Arsenal. David Luiz 1-1

28 februari 2021 om 13:41

Lekkere vrije trap van Atsenal. David Luiz 1-1

28 februari 2021 om 13:41

Lekker dit!

28 februari 2021 om 13:42

De blessuregevoeligheid van Smith Rowe is toch wel een dingetje

28 februari 2021 om 13:43

Die jongen speelt ineens veel meer dan hij gewend is, afgelopen donderdag heeft hij de longen uit z'n lijf gerend. Dit moeten we denk ik zien als z'n inkomseizoen, voor het eerst altijd bij de selectie etc

28 februari 2021 om 13:48

In de jeugd ook wel geblesseerd, verhuur bij Leipzig en Huddersfield

28 februari 2021 om 14:20

Hij was vroeger nooit geblesseerd. Hij heeft enkel 2 blessures gehad vanaf zijn 18jaar.

28 februari 2021 om 13:42

Heb toch liever dat we verliezen dan dat we winnen door Willian en Arteta reden heeft om hem vaker op te stellen.

28 februari 2021 om 13:42

Nou Odegaard, kom er maar in, dit gaat m niet worden meer met ESR denk ik

28 februari 2021 om 13:42

Partieel blij met de 1-1, partieel niet omdat Arteta nu denkt dat hij na 25 wedstrijden gelijk krijgt met Willian

28 februari 2021 om 13:44

Oh nee nu zien we dus Luiz en Willian tot het einde van het seizoen....

28 februari 2021 om 13:47

Met een nieuw verbeterd contract

28 februari 2021 om 13:45

Dit is toch gewoon overduidelijk hands?

28 februari 2021 om 13:46

Heel overduidelijk

28 februari 2021 om 13:45

Als dit geen penalty is...

28 februari 2021 om 13:46

Heel dom van ndidi

28 februari 2021 om 13:46

Goed voorbereide goal was dat toch, ze creeren een open plek net voor de verdedigingslijn, Luiz rent daarheen precies op het moment dat Willian de bal daar plaatst.

28 februari 2021 om 13:47

Zou net zeggen... als dat geen penal was kunnen we er wel mee ophouden

28 februari 2021 om 13:47

Hoppaaaaa!

28 februari 2021 om 13:47

Heerlijk voor rust nog op voorsprong

28 februari 2021 om 13:47

Was ook een gevaarlijk schot van Pepe trouwens, zag er goed uit

28 februari 2021 om 13:48

jajaja

28 februari 2021 om 13:48

Dit is toch wel klasse hoor, het toch binnen een helft omdraaien

28 februari 2021 om 13:49

Ik zat al klaar een depremirend en toch vernietigend bericht naar aanleiding van de opstelling en bepaalde spelers te schrijven in de rust. En dan net voor de rust van achterstand naar voorsprong.

28 februari 2021 om 13:51

Het einde der tijden is aangebroken. Willian speelt zowaar goed! Hoop dat hij die lijn toch doortrekt, het blijft uiteindelijk onze speler. Pepe ook goed vandaag. Thomas van Leicester kan hem helemaal niet volgen. Had vandaag bijna twee penalty's uitgelokt. Tevreden met de reactie van de ploeg na de 1-0 maar ben enorm gefrustreerd dat er zelfs een 'reactie' nodig is. Dit is de derde keer in de laatste 4 matchen dat we in de eerste 10 minuten incasseren. Wat Pablo Mari daar dacht is mij een raadsel. We gaven gewoon een doelpunt weg. Na rust sowieso nog Partey er in voor Elneny en dan afhankelijk van het resultaat een verdediger of een aanvaller.

28 februari 2021 om 13:52

Eerlijk is eerlijk, knap teruggekomen. Had ik niet verwacht. Nu Partey en Martinelli brengen straks en wellicht gaan we nog winnen ook

28 februari 2021 om 13:59

Geen idee of Leicester van slag is na het echec van afgelopen donderdag, maar wat die aan het doen zijn is me een raadsel. Komen vroeg op voorsprong na een fout van Elneny (als je het mij vraagt loopt Mari in principe goed de passlijn naar vardy dicht terwijl Elneny niks doet en niemand dekt). Daarna zakken ze bij Leicester compleet in, hopend op een counter maar de omschakeling is nergens te bekennen. Er is eigenlijk telkens niemand om de counter uberhaupt te beginnen of the ondersteunen. Arsenal kon zich zo aardig terug in de wedstrijd voetballen, ondanks de opstelling. Nu hopen dat Arsenal niet hetzelfde gaat doen als Leicester.

28 februari 2021 om 14:02

Dit mag niet meer weggegeven worden, Arsenal speelt veel beter, enige manier hoe Leicester hier nu een resultaat gaat halen is door fouten van Arsenal, want zie Leicester niet veel creeren zonder Maddison. In de aanval lijkt er eindelijk nu een beetje roulatie mogelijk nu elke speler wel redelijk in vorm is. Alleen Saka zou ik er nog inbrengen in plaats van Willian en ik denk dat de rest van de posities om het even is in de aanval. Nu hier 3 punten pakken en we kunnen terugkijken op een mooie week!

28 februari 2021 om 14:03

Nah, als het zo blijft laat Saka maar op de bank, hij verdient rust. Martinelli zou ik wel willen zien

28 februari 2021 om 14:05

Mee eens, Saka laten zitten. Laat hem lekker rusten en volgende week weer basis, Gabi mag wel weer echt minuten maken

28 februari 2021 om 14:09

Oef, dat ziet er slecht uit voor Barnes

28 februari 2021 om 14:10

Zuur voor Barnes, hij overstrekt zich

28 februari 2021 om 14:11

Ziet er heel erg vervelend uit, kan lang gaan duren helaas

28 februari 2021 om 14:13

KOM OOOPPP, lekker gedaan boysssss

28 februari 2021 om 14:13

Letsgoo pepe 🐐

28 februari 2021 om 14:13

Jaaaaa, heerlijk!!!

28 februari 2021 om 14:13

Pepe beloond zijn goede wedstrijd met een goal

28 februari 2021 om 14:13

Ooh wat lekker zeg. Totaal niet verwacht.

28 februari 2021 om 14:13

Yes

28 februari 2021 om 14:13

Hoppaaa! Lekker dit, het is Pepe gegund. Speelt een prima pot vandaag!

28 februari 2021 om 14:14

Goed gedaan ook van Odegaard hè, snel, slim erg goed

28 februari 2021 om 14:14

lekker pepe

28 februari 2021 om 14:14

Netjes boys!

28 februari 2021 om 14:15

Lekkere goal weer!

28 februari 2021 om 14:18

Ahhh dacht dat ik een kwartier zou missen omdat het om 2 zou beginnen. Blijkt het om 1 uur te zijn gestart en de eerste helft was waarschijnlijk ook het kijken waard haha.

28 februari 2021 om 14:22

Gewoon Arsenal Cal syncen met jouw agenda. Krijg je dag van te voren (en kwartier van te voren) een melding sowieso

28 februari 2021 om 14:27

Dankjewel voor de mooie tip, heb het gelijk aangezet.

28 februari 2021 om 14:37

👌👌

28 februari 2021 om 14:26

Prima gedaan Mari

28 februari 2021 om 14:36

Mooi om te zien dat we toch niet afhankelijk zijn van saka😅

28 februari 2021 om 14:38

Wanneer Arsenal vertrouwen heeft, zie je dat ze collectief druk zetten. Tegenstander heeft daar vaak geen antwoord op.

28 februari 2021 om 14:42

Vraag me echt af wat Martinelli heeft gedaan bij Arteta

28 februari 2021 om 14:44

Ja dat vraag ik me toch ook dringend af, dat je voorzichtig doet na een blessure is logisch, maar nu is het al een pot of 5-6 dat hij fit is.

28 februari 2021 om 14:46

Inderdaad, volledig wedstrijdfit verklaard. Maar ook niet eens minuten

28 februari 2021 om 14:43

Tierney heel dichtbij een wereldgoal

28 februari 2021 om 14:46

Wat een baas is dat zeg!

28 februari 2021 om 14:47

Echt 1 van de beste aankopen, misschien zelfs de beste van de afgelopen jaren naast Leno

28 februari 2021 om 14:56

Ik weet niet waarom maar ik denk dat de commentator vind dat Arsenal slecht begon haha

28 februari 2021 om 15:02

Al met al prima wedstrijd

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Arsenal toont mede dankzij uitblinker Pépé veerkracht tegen Leicester City
Arsenal heeft zondagmiddag een fraaie overwinning geboekt in de Premier League. De ploeg van Mikel Arteta kwam op bezoek bij Leicester City al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 achterstand, die uiteindelijk ruimschoots werd goedgemaakt: 1-3. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren