5
1
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Eerste Divisie
Datum: Maandag 1 maart 2021
Tijd: 18:45 uur
Scheidsrechter: J. Kooij
Stadion: Van Donge & De Roo Stadion (Rotterdam)
Toeschouwers: 0
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
1 maart 2021 om 18:31

Unuvar naar mijn mening de meest overschatte speler van jong ajax.

1 maart 2021 om 19:19

Ik zit al een half uur te kijken, maar zie nu pas dat ie meedoet 😂 maar imo wel gewoon een groot talent. Heeft alleen moeite met de stap van jeugdvoetbal naar seniorenvoetbal. Te weinig inhoud/kracht wat hij (nog) niet op een andere manier kam compenseren.

1 maart 2021 om 19:10

Wederom een wanprestatie. Snap echt niet dat van der Gaag er niet uit gedonderd word. Ook een dikke onvoldoende voor Overmars dat er zo'n onwaardig elftal staat. Gelukkig is zijn werk bij het eerste stukken beter.

1 maart 2021 om 19:14

is wel opvallend , ze hadden wss verwacht dat er net als vorig seizoen toch jongens zouden opstaan, maarja dat gebeurd niet teveel jongens die ajax 1 nooit gaan halen vorig seizoen was jong ajax veel sterker vooral taylor , hansen en unuvar vallen mij erg tegen die hebben hun debuut in 1 al gemaakt

1 maart 2021 om 19:23

Helemaal eens. Taylor doet het wel aardig op eigen helft maar zodra er ruimte ligt en hij iemand vrij voor de keeper kan zetten dan maakt hij verkeerde keuzes of komt zijn pas niet aan. Unuvar moet aan fysiek en inhoud werken dus daar zal alle focus op liggen. Maar hij is al tijden onherkenbaar, met kansloze balletjes met buitenkant voet als dieptepunt. Maarja ze moeten het doen met een keeper(kotarski) die nog geen skippybal kan vangen en verdedigers er geen reet van kunnen. En de enige spits die ze hadden zit nu terecht bij het eerste. Wat een puinhoop.

1 maart 2021 om 19:23

Ik vind vooral de verdediging bedroevend Baas, Hillen en Kasanwirjo is echt bedroevend voor een club als Ajax. Ekkelenkamp was vorig seizoen 1 van de betere bij Jong, maar zit in een enorme dip. Unavar kan het tempo niet aan en Traore zal niet heel enthousiast zijn met Brobbey die een hoop minuten krijgt bij 1, terwijl hij het prima deed begin van het seizoen.

1 maart 2021 om 19:28

Ja maar echt hoor die backs die er wekelijks staan.. Bij een ploeg die naïef blijft voetballen van achteruit zijn zulke beperkte backs dodelijk. Wat me nog het meest irriteert is dat ze wekelijks dezelfde fouten blijven maken. Dan mag er ook naar de trainer gekeken worden want die moet ervoor zorgen dat er een systeem is en dat die gastjes leren van hun fouten.

1 maart 2021 om 19:33

Ja ik denk dat ze gewoon geen alternatief hebben en dat ze dit jaar gewoon uitzitten. Liever zo dan een andere speelwijze waardoor de stap naar 1 voor de toptalenten groter wordt.

1 maart 2021 om 19:37

Ja eens. De hele opleiding speelt hetzelfde dan kan je moeilijk je systeem drastisch omgooien. Wel een lang jaar zo. Wat mis ik het jaar dat Nouri floreerde in Jong Ajax.

1 maart 2021 om 19:25

Speelt natuurlijk ook wel mee dat er een aantal spelers bij het eerste zijn die van jong ajax komen. Zie een timber en rensch.

1 maart 2021 om 19:32

Ook met die twee heb ik al teveel tergend slechte wedstrijden gezien. Dit zijn echt niet allemaal slechte spelers, maar ze zijn allemaal niet in vorm.

1 maart 2021 om 19:53

Maar dit is een opleidingselftal, wat heeft overmars hoer mee te maken ? Moeten ze dan ook miljoenen aankopen doen voor de KKD ?

1 maart 2021 om 20:05

Hij moet ervoor zorgen dat er een elftal met potentie staat. We hebben in de hele selectie slechts 1 back die wat kan met een bal (salah-edinne). Geen spits en teveel types die nergens echt uitblinken. Doorselecteren moet je niet alleen bij het eerste doen natuurlijk.

1 maart 2021 om 20:12

Maar wil jij dan spelers als Jensen, Schuurs of een Pirie blijven kopen en deze in jong Ajax laten spelen? Wat schiet je daar mee op ?

1 maart 2021 om 20:19

Naja hij kocht ook spelers als Frenkie natuurlijk. Ik vind dat als je talenten geen potentie hebben dat je ze vervangt door talenten met meer talent. Zeker als je op een bepaalde positie echt kwaliteit en talent tekort komt.

1 maart 2021 om 19:29

Weinig mentale veerkracht bij Jong Ajax. Vaak slappe hap en fysiek niet sterk. Ook weinig spelers met potentie voor het eerste elftal. Maar Timber en Rensch kwamen ook zo maar out of the blue zich aandienen bij Ajax 1. Dus te snel oordelen is snel gebeurd...

1 maart 2021 om 19:35

Volgens mij hamert ten Hag er ook op dat inhoud het belangrijkste is voor doorstroming naar het eerste. Hij neemt ze pas consistent mee met het eerste als ze de inhoud hebben om basis te staan en minstens 60 minuten vol te houden. Dat snap ik wel van hem, maar wat ik niet snap is dat blijkbaar alles daar voor moet wijken. Lijkt wel of van der Gaag zijn opdracht is om al het voetbal uit die gastjes te slopen.

1 maart 2021 om 20:12

Kunnen een aantal Jong Ajax spelers zo meedoen met het damesteam.
Wordt een kerel speel volwassen. Talent zat maar mentaliteit, als je ziet van de Weghorst heeft veel minder talent maar meer mentaliteit.
Bah Ekkelkamp en ploeggenoten.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Jong Ajax wordt vernederd door dodelijk efficiënt Excelsior
Jong Ajax heeft maandagavond voor de vierde keer op rij niet weten te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Mitchell van der Gaag ging met 5-1 onderuit op bezoek bij Excelsior, dat juist voor het eerst in drie wedstrijden weer won. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren