(P)
2
2
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Datum: Zaterdag 3 augustus 2019
Tijd: 18:36 uur
Scheidsrechter: I. Griffith
Stadion: Principality Stadium (Cardiff (Caerdydd))
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
3 augustus 2019 om 17:40

Pogba er niet bij wegens een 'rugblessure'.... Hopelijk is dit de waarheid. Pogba moet blijven, anders krijgt United echt problemen op het middenveld.

3 augustus 2019 om 17:45

Als je alle onzin gaat lezen op nieuws en ook nog gelooft. Pogba gedraagt zich hele voorbereiding voorbeeldig. En gaat die laatste moment een blessure « faken ». Pogba gazt dit seizoen niet weg. Geloof dat Solskjaer daar duidelijk over was. En nu kort voor de einde van transfer periode alsook de begin van het seizoen gaan ze systeem niet omgooien.

3 augustus 2019 om 18:55

Dit seizoen hebben ze dan ook de kans om pogba te laten zien dat united weer mee kan doen met de top, zodat hij volgend seizoen ook blijft, dmv nu en in de winter goed in te kopen.

3 augustus 2019 om 18:57

Precies. Hoewel volgend Solskjaer was er echt een probleem met het fysieke gedeelte. De selectie was precies uitgeblust. Nu is het Solskjaer z’n team. Zijn spelers zijn voorbereiding. Heb zeler wel het gevoel dat hij het beter gaat doen.

3 augustus 2019 om 19:30

En met de aankoop Maguire hebben ze het achterin nu goed staan. Met hopelijk nog Fernandes en zn maatje Dybala. Kan Pogba zeker blijven. Met weer kans op Prijzen

3 augustus 2019 om 17:44

Hoop dat Angel Gomes de 2e helft terug een kans krijgt. Speler om in de gaten te houden. Verwacht een overwinning van United. 2-0 of 3-1? Opvallend; Geen Pogba in de selectie!

3 augustus 2019 om 17:49

Zonder Pogba op het middenveld staat er toch weinig goeds. Straks met Maguire erbij staat er toch een aardige verdediging , de aanval is ook gevaarlijk alleen het middenveld weet ik nog niet

3 augustus 2019 om 18:04

Hopen op Bruno Fernandes nog! Dybala voor Lukaku zou ik toejuichen, maar geloof ik niet meer in

3 augustus 2019 om 18:07

Als Pogba en Lukaku zouden vertrekken moet er toch wat voor in de plaats komen..

3 augustus 2019 om 18:13

Uiteraard! Wat vinden jullie trouwens van scotty tot nu toe, ik vind hem een goede indruk maken alleen weet ik niet of hij voor de 38 wedstrijden goed genoeg is om te spelen voor ons

3 augustus 2019 om 18:13

Pogba gaat niet weg denk ik. En anders komt er ineens 150 miljoen minimaal vrij waardoor je makkelijk SMS kan halen en Bruno Fernandes. Lukaku ga je missen als kiespijn met de huidige voorhoede spelers en talenten daar achter

3 augustus 2019 om 18:14

Scotty altijd degelijk. Weinig gekke fratsen, maar nog wel te licht voor de basis. Die komt vanzelf

3 augustus 2019 om 18:15

Milan zonder Leao, Paqueta, Krunic, Bennacer. Vanwege Afrika Cup/Copa America en Leao omdat hij er net bij is. Nu met Lord Borini op het middenveld. Ach ja evengoed leuk om te kijken dit!

3 augustus 2019 om 18:20

Jammer het is toch altijd leuker om de nieuwe jongens in actie te zien.

3 augustus 2019 om 18:24

Zie nu dat Leao en Krunic toch bij de selectie zitten, hopelijk worden ze in de tweede helft nog gewisseld zodat we ze 10 minuten ofzo kunnen zien.

3 augustus 2019 om 18:42

Gaat Martial dan eindelijk weer op zijn natuurlijke positie (spits) mogen spelen? Het ziet er wel naar uit. Big season for Tony Martial!!

3 augustus 2019 om 18:47

Waarschijnlijk ook zijn laatste kans dit jaar om toch nog te slagen bij UTD.

3 augustus 2019 om 18:54

Naar mijn mening kan je spelers zoals Martial en Rashford het niet aanrekenen dat ze niet constant presteren bij United. Martial is sowieso veel geblesseerd geweest en heeft nooit een vaste positie gekregen. Daarnaast is het de laatste jaren los zand bij United, er zit geen idee achter. Hopelijk gaat het dit seizoen wel draaien, dan gaat Martial ook zeker presteren, want talent heeft hij in overvloed.

3 augustus 2019 om 19:02

Doe ik ook niet hoor, maar het is wat het is, wat de redenen ook mogen zijn feit is dat beide partijen er meer van hadden verwacht, en dan mogen de oorzaken nog zo erg buiten de eigen wil van Martial gaan, op den duur houd het voor een club als UTD wel op en gaan ze verder kijken.

Ik zou het zelf niet zo gek vinden moest UTD zich melden voor Neymar, zij kunnen hem betalen, Neymar werd zelfs weggeduwd daarnet door Mbappe, Mbappe wilde niet dat Neymar mee op de foto ging voor de beker ceremonie, die relatie tussen Ney, PSG en de rest van de spelers is kapot. UTD is perfect voor Neymar, sterkste competitie ter wereld, goed betaald, en hij zou de ster van UTD en de PL zijn.

3 augustus 2019 om 19:07

Was ook niet op jou bedoeld hoor, was meer een reden waarom het bij hem nog niet echt gelukt is afgezien van zijn 1e seizoen waarin hij wel heel goed was.

Verder heeft hij wel een langdurig contract en is Solskjaer dol op hem, dus weet niet of United zo snel verder zal gaan kijken als het weer niet zijn seizoen wordt. Blijft toch altijd wel een gevaarlijke speler die je erbij wilt houden ondanks zijn blessures. Vorig seizoen toch ook weer aardig wat goals gemaakt kijkende naar zijn speelminuten. Zijn goals per minute ratio is altijd heel erg goed geweest, ik zou hem als United zijnde noot wegdoen. Maar goed, dat ben ik haha .

3 augustus 2019 om 19:11

Samen met Dybala schitteren bij United haha

Dybala naar United schijnt slechts een kwestie van tijd te zijn. Het liefst wil hij bij Juve blijven, maar Sarri en de club tonen geen vertrouwen dus ziet hij United als een serieuze optie. Zie ik dit goed of zit ik er naast? Ik denk ik vraag het maar even aan de echte Juve kenner .

3 augustus 2019 om 19:18

Martial is ook fantastisch, voor Mbappe was Martial het talent, die jongen heeft zo'n goede voeten, gruwelijk hoe die over het veld zweeft.

Schijnbaar word een immens verdrietige Dybala gedwongen alleen te trainen, dit bestuur begint zwaar op mijn zenuwen te werken, als ze dit doordrijven kijk ik geen pot van Juve dit seizoen, ze kunnen barsten. Ik hoop dat die jongen bij jullie het voetbal geluk hervind iig. Ik gun Dibi alles.

3 augustus 2019 om 18:59

Martial moet gewoon een vrije rol krijgen. Laat hem maar om de spits heen zwerven. Als ik zijn wedstrijden zie, dan maakt het echt niet uit welke positie. Maar het lijkt dat hij zich niet volledig kan opladen.

3 augustus 2019 om 18:48

Eindelijk staat er ook weer een solide verdediging bij United. Shaw was speler van het jaar afgelopen seizoen bij United, Lindelã¶f heeft zich zeer goed ontwikkeld, Maguire heeft een aantal uitstekende seizoenen erop zitten in de Premier League en Wan-Bissaka was de beste back van Engeland samen met Trent.

3 augustus 2019 om 18:53

1-0! Mooie actie van Rashford.

3 augustus 2019 om 19:04

1-1. Mooie goal van Suso, zeer zwak balverlies van Matic (?).

3 augustus 2019 om 19:04

Typisch Matic dit. Veel te trage handelingssnelheid en Suso straft het af. 1-1.

3 augustus 2019 om 19:05

Matic kan echt niet meer, jammer dat UTD niet vol voor Ndombele is gegaan, zo'n middenvelder hebben jullie nodig, Matic is over en uit.

3 augustus 2019 om 19:24

Zou lullig zijn als ze de hele zomer achter Bruno aan hebben gezeten en uiteindelijk met lege handen komen te staan. Het middenveld moet idd echt versterkt worden. Ndombele was een hele goede geweest, maar alsnog zijn er voldoende opties lijkt me. Aangezien er niemand anders gehaald is heb ik toch wel vertrouwen in de transfer van Bruno Fernandes van Sporting naar United.

3 augustus 2019 om 19:24

Bruno zou daar perfect passen

3 augustus 2019 om 19:27

Idd. Met Fernandes Pogba en hopelijk kiest OGS voor McTominay (waar denk ook zijn voorkeur voor heeft) of Fred. Heb je een redelijk goed middenveld

3 augustus 2019 om 19:15

United moet nog wat halen voor dat middenveld, en polsen bij Neymar, iemand gezien hoe Mbappe Neymar van de teamfoto weg duwde bij de viering? Die heeft gedaan bij PSG. Neymar zou de ster van UTD zijn, het gezicht van de sterkste competities ter wereld. UTD is één van de weinige die hem ook kunnen betalen. Win win.

3 augustus 2019 om 19:25

Dit zeg je alleen maar. Om Dybala te behouden voor je club 😉 Inited gaat det verwende ventje van een Neymar nooit halen. Zit United echt niet op te wachten. En OGS wilt zilke spelers noet. Zulke spelers worden gelijk met de grond gelijk gemaakt in Engeland.

3 augustus 2019 om 19:31

Haha neen hoor, Juve heeft zelf alles kapotgemaakt met Dybala, die jongen gaat wss gedwongen weg, schande. Bwah, Neymar blijft wel een niveau apart, de enige die wat mij betreft nog altijd in de buurt van Messi en Ronaldo komt, zo goed is en zal Dybala trouwens nooit worden.

3 augustus 2019 om 19:44

Dat was een grap van mbappe. Die twee zijn vrienden en maken soms ook grappen onder elkaars fotos. Later trokken ze neymar er ook nog bij dus dat zit wel goed.

3 augustus 2019 om 20:04

Oké zo, dat is een heel ander gegeven, zoals jij het schetst laat de pers het niet zien natuurlijk. Waar ik de beelden zag leek het, of lieten ze het lijken, dat Neymar er eerst bij mocht maar daarna werd weggeduwd.

3 augustus 2019 om 20:20

Ja je hebt dat ene filmpje waarbij mbappe hem bij zijn arm trekt en wegduwt en dan zelf weer gaat staan voor de foto, maar volgens mij lacht hij in dat filmpje ook nog ff naar neymar. Er is ook nog een ander filmpje waarbij ze staan te springen met die prijs en neymar er een beetje naast staat en aan t praten is volgens mij en dan trekt verratti hem erbij en mbappe omhelst hem dan ook enzo. Mja die twee maken wel vaker grappen bij elkaar zoals bijvoorbeeld op insta onder fotos. En ja de pers schetst altijd allerlei beelden. In het begin kwam er ook een heel verhaal dat neymar en alves mbappe zouden pesten en hem als een jonkie zouden behandelen ipv de toekomstige ster die voor de hoofdprijs was gehaald ( ze zouden hem vergelijken met donatello van tmnt, wat mbappe niet leuk zou vinden, en doen alsof hij alleen snel is). En later waren er dan weer filmpjes van trainingen waarbij ze dan beste vrienden zouden zijn. Mja op basis van wat ik van ze zie op social media en hun interacties durf ik wel te stellen dat ze vrienden zijn.

3 augustus 2019 om 19:26

Milan speelt verdienstelijk met spelers als Borini, Musacchio en Castillejo in de basis. Veel net niet ballen/voorzetten die met een beetje geluk goals worden. Hopen dat dit nog beter gaat met Kessie, Paqueta, Leao en Bennacer in de basis. Oh en Biglia met zn 34 jaar, speelt erg rustig en gecontrolleerd onder druk. Die ervaring merk je echt, heerlijk.

3 augustus 2019 om 19:27

United vooralsnog drama met Matic voorop!

3 augustus 2019 om 19:31

Wat een onzin. United speelt helemaal niet verkeerd. Aantal leuke combinaties gezien. Matic is idd wel matig ja.

3 augustus 2019 om 19:50

Daarom moet united ook roca en carvalho halen ipv iemand als bruno. Als je met pogba en bruno gaat spelen met daar dan alleen een mctominay, matic of fred erachter word je compleet overlopen, of zal pogba veel verdedigend werk moeten verzetten waardoor hij nog ontevredener wordt, + je legt alle druk op de verdediging. United kan veel beter zorgen dat er een goed blok staat, wat kan verdedigen en opbouwen, en zo de verdediging en pogba ontlasten ipv nog meer aanvallende impulsies in het team te proppen. Aanvallend gezien staat er al genoeg talent op het veld.

3 augustus 2019 om 19:38

Moet je eens indenken, hier staan gewoon twee clubs met samen 10 CL zeges en 38 landstitels, samen in totaal maar liefst 53 (Milan) + 68 (UTD) prijzen. Waanzin.

3 augustus 2019 om 19:46

En dan moet je je voorstellen hoever Milan en Man Utd zijn afgegleden als je kijkt naar het verleden. Bizar eigenlijk.. maar het heeft zo z’n redenen. Hopelijk doen beide clubs elk jaar gewoon weer mee om de titel en de CL!

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Man United weet zonder Pogba en Lukaku te winnen na strafschoppen
Manchester United heeft zijn laatste oefenwedstrijd voor de seizoensouverture van volgende week in de Premier League tegen Chelsea weten te winnen na strafschoppen. Het elftal van manager Ole Gunnar Solskjaer speelde zaterdagavond in het Principality Stadium in Cardiff in de reguliere speeltijd met 2-2 gelijk tegen AC Milan, dat over drie weken pas begint aan het nieuwe Serie A-seizoen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren